Nokia Asha 205 - opinie
Telefony Nokia Nokia Asha 205 Opinie o Nokia Asha 205

Nokia Asha 205

w sumie: 12
  • 0

    1. ~damian.sdl  2012-11-28 10:37:18  host: user-5-173-203-238.play-internet.pl

    czytałem na wp.pl o tym modelu, ale niektóre informacje chyba się nie zgadzają...

  • 0

    2. ~Partyzant  2013-03-08 09:59:02  host: public118097.xdsl.centertel.pl

    Kupiłem ponad tydzień temu nowy w sklepie i na starcie okazało sie że tel nie czyta karty pamięci,wogóle jej nie widzi.Po wymianie na inną Ashe 205 to samo-telefon nie widzi karty pamięci.Po sprawdzeni tejże karty w tel żony SX Tipo wszystko działa w jak najlepszym porządku,tak że to nie wina karty a coś mi sie wydaje że wada fabryczna i jakaś ferelna seria wyszła z fabryki.Teraz oddałem zpowrotem do sklepu i po niedzieli mają mi dowieść znowu inną Ashe205.Pozatym tel dość solidny i nawet wygodny,bez zbednych pierdół.Polecał bym kupować niebrandowane,bez śmieci narzuconych przez operatora.Aparatu foto równie dobrze by mogło niebyć-jakość kiepska.Wyświetlacz nawet dość czytelny z możliwośćią ustawień od wielkości czcionki,kolor,połozen ikon itp.Ze względu na moją specyficzną prace w terenie bardzo mi odpowiada,tyle co potrzebuje zadzwonić,napisać smsa,i sprawdzić poczte,więcej mi do szczęści nie potrzeba,no i oczywiście długo trzymająca "podobno" bateria-to jeszcze bede testował.

  • 0

    3. ~Partyzant  2013-03-21 19:21:26  host: public121607.xdsl.centertel.pl

    Zwracam honor,okazało się że jednak miałem uszkodzona kartę pamięci....Poza tym wszystko w jak najlepszym porządku i polecam!Bateria trzymie długo,jak go naładowałem 6 dni temu tak trzymie do tej pory,jedna kreska dopiero ubyła.Średnio dziennie około 15min rozmów,około 30sms,ze 20 razy dziennie sprawdzam poczte.

  • 0

    4. ~kakati  2013-05-28 08:17:14  host: 89-67-135-12.dynamic.chello.pl

    Od wczoraj mam ten telefon i musze powiedziec,ze jest ok. Do multimediow uzywam tablet wiec potrzebowalam ladnie wygladajacy prosty telefon do dzwonienia i sms i wydaje mi sie,ze ten model spelni moje oczekiwania. Mimo plastikowego wykonczenia nic nie trzeszczy, przerwy miedzy przyciskami ulatwiaja korzystanie z klawiatury qwerty. To jest zwykly telefon do podstawowych funkcji, aparat foto czy net na niskim poziomie, do tego smartfon potrzebny.

  • 0

    5. ~tarde  2013-06-20 17:56:29  host: aatr224.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Na plus - czas pracy na baterii, prosty klient FB, prosty klient poczty. Dwie karty sim z czego ta druga jest wkładana z boku obudowy, można wybrać za co która karta ma odpowiadać. Na minus - żeby zmienić kartę pamięci trzeba wyjąć baterię. Brak możliwości podłączenia kabla USB. To co może być i plusem, i minusem to klawiatura qwerty - mi bardzo odpowiada i po jednym dniu wprawiania się pisze się na niej całkiem sprawnie, choć wiem że nie wszystkim może to odpowiadać.

  • 0

    6. ~michal8619  2013-07-23 13:48:22  host: customer42602.98.ld.cust.t-mobile.co.uk

    Proszę o odpowiedz czy podczas rozmowy przychodzi jakieś powiadomienie, że ktoś próbuje się dodzwonić na drugą kartę? Z góry dziękuje za odpowiedź.

  • 0

    7. ~muncjusz  2013-08-03 22:17:46  host: acbz144.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Bardzo dobry telefon, wygodny i poręczny wcześniej miałem Nokie C3, dla tego lubię tego typu telefony. Poza tym ładnie wykończony mój jest w kolorze czarno niebieskim. Myślę że do dzwonienia i sms wystarczy, typowy klasyczny telefon od noki i to jest jej plus, oraz to że wygląda dobrze

  • 0

    8. ~Karolicia  2013-10-28 16:11:40  host: static-62-233-252-193.devs.futuro.pl

    Ogólnie fajny tel mam go od czterech dni tylko szkoda że nie ma wejścia na kabel USB.

  • 0

    9. ~Bartek  2013-10-31 16:46:04  host: ip-37-109-110-119.multi.internet.cyfrowypolsat.pl

    Chyba se kupie a nie wiecie czy to obsługuje gry ???

  • 0

    10. ~  2013-12-11 20:42:57  host: 80-238-64-147.internetia.net.pl

    gry obsluguje

  • 0

    11. ~Lol  2014-01-24 18:52:32  host: host-81-190-206-41.gorzow.mm.pl

    Mam ten telefon od kilku miesięcy i jestem zadowolona, jednym z minusów jest dosyć delikatna obudowa, poza tym nic mi w niej nie przeszkadza i jestem zadowolona z jej zakupu ; D

  • 0

    12. ~gość 85  2016-09-05 12:13:09  host: n27-06-01.opera-mini.net

    Witam wszystkich. Miałem ten telefon niemal rok i powiem że był w miarę dobry. Piszę 'w miarę' bo jest parę niedoróbek o których muszę wspomnieć. Pierwsza to totalne nieporozumienie bo brak wejścia usb. Druga aparat, słabiutkie vga. Trzecia rzecz to brak klawisza funkcyjnego do podgłaśniania. A tak telefonik wygodny, rozmówcę słychać wyraźnie a bateria nieźle trzyma. Moja ocena 7 na 10.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-162-165-158.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy uważasz, że Play zdąży pokryć własnym zasięgiem całą Polskę do 2020 roku?

Play ma 6000 stacji BTS

 

Zobacz wynik | Opinie (2)

Archiwum Ankiet