Nokia Asha 205 - opinie
Telefony Nokia Nokia Asha 205 Opinie o Nokia Asha 205

Nokia Asha 205

w sumie: 12
  • 0

    1. ~damian.sdl  2012-11-28 10:37:18  host: user-5-173-203-238.play-internet.pl

    czytałem na wp.pl o tym modelu, ale niektóre informacje chyba się nie zgadzają...

  • 0

    2. ~Partyzant  2013-03-08 09:59:02  host: public118097.xdsl.centertel.pl

    Kupiłem ponad tydzień temu nowy w sklepie i na starcie okazało sie że tel nie czyta karty pamięci,wogóle jej nie widzi.Po wymianie na inną Ashe 205 to samo-telefon nie widzi karty pamięci.Po sprawdzeni tejże karty w tel żony SX Tipo wszystko działa w jak najlepszym porządku,tak że to nie wina karty a coś mi sie wydaje że wada fabryczna i jakaś ferelna seria wyszła z fabryki.Teraz oddałem zpowrotem do sklepu i po niedzieli mają mi dowieść znowu inną Ashe205.Pozatym tel dość solidny i nawet wygodny,bez zbednych pierdół.Polecał bym kupować niebrandowane,bez śmieci narzuconych przez operatora.Aparatu foto równie dobrze by mogło niebyć-jakość kiepska.Wyświetlacz nawet dość czytelny z możliwośćią ustawień od wielkości czcionki,kolor,połozen ikon itp.Ze względu na moją specyficzną prace w terenie bardzo mi odpowiada,tyle co potrzebuje zadzwonić,napisać smsa,i sprawdzić poczte,więcej mi do szczęści nie potrzeba,no i oczywiście długo trzymająca "podobno" bateria-to jeszcze bede testował.

  • 0

    3. ~Partyzant  2013-03-21 19:21:26  host: public121607.xdsl.centertel.pl

    Zwracam honor,okazało się że jednak miałem uszkodzona kartę pamięci....Poza tym wszystko w jak najlepszym porządku i polecam!Bateria trzymie długo,jak go naładowałem 6 dni temu tak trzymie do tej pory,jedna kreska dopiero ubyła.Średnio dziennie około 15min rozmów,około 30sms,ze 20 razy dziennie sprawdzam poczte.

  • 0

    4. ~kakati  2013-05-28 08:17:14  host: 89-67-135-12.dynamic.chello.pl

    Od wczoraj mam ten telefon i musze powiedziec,ze jest ok. Do multimediow uzywam tablet wiec potrzebowalam ladnie wygladajacy prosty telefon do dzwonienia i sms i wydaje mi sie,ze ten model spelni moje oczekiwania. Mimo plastikowego wykonczenia nic nie trzeszczy, przerwy miedzy przyciskami ulatwiaja korzystanie z klawiatury qwerty. To jest zwykly telefon do podstawowych funkcji, aparat foto czy net na niskim poziomie, do tego smartfon potrzebny.

  • 0

    5. ~tarde  2013-06-20 17:56:29  host: aatr224.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Na plus - czas pracy na baterii, prosty klient FB, prosty klient poczty. Dwie karty sim z czego ta druga jest wkładana z boku obudowy, można wybrać za co która karta ma odpowiadać. Na minus - żeby zmienić kartę pamięci trzeba wyjąć baterię. Brak możliwości podłączenia kabla USB. To co może być i plusem, i minusem to klawiatura qwerty - mi bardzo odpowiada i po jednym dniu wprawiania się pisze się na niej całkiem sprawnie, choć wiem że nie wszystkim może to odpowiadać.

  • 0

    6. ~michal8619  2013-07-23 13:48:22  host: customer42602.98.ld.cust.t-mobile.co.uk

    Proszę o odpowiedz czy podczas rozmowy przychodzi jakieś powiadomienie, że ktoś próbuje się dodzwonić na drugą kartę? Z góry dziękuje za odpowiedź.

  • 0

    7. ~muncjusz  2013-08-03 22:17:46  host: acbz144.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Bardzo dobry telefon, wygodny i poręczny wcześniej miałem Nokie C3, dla tego lubię tego typu telefony. Poza tym ładnie wykończony mój jest w kolorze czarno niebieskim. Myślę że do dzwonienia i sms wystarczy, typowy klasyczny telefon od noki i to jest jej plus, oraz to że wygląda dobrze

  • 0

    8. ~Karolicia  2013-10-28 16:11:40  host: static-62-233-252-193.devs.futuro.pl

    Ogólnie fajny tel mam go od czterech dni tylko szkoda że nie ma wejścia na kabel USB.

  • 0

    9. ~Bartek  2013-10-31 16:46:04  host: ip-37-109-110-119.multi.internet.cyfrowypolsat.pl

    Chyba se kupie a nie wiecie czy to obsługuje gry ???

  • 0

    10. ~  2013-12-11 20:42:57  host: 80-238-64-147.internetia.net.pl

    gry obsluguje

  • 0

    11. ~Lol  2014-01-24 18:52:32  host: host-81-190-206-41.gorzow.mm.pl

    Mam ten telefon od kilku miesięcy i jestem zadowolona, jednym z minusów jest dosyć delikatna obudowa, poza tym nic mi w niej nie przeszkadza i jestem zadowolona z jej zakupu ; D

  • 0

    12. ~gość 85  2016-09-05 12:13:09  host: n27-06-01.opera-mini.net

    Witam wszystkich. Miałem ten telefon niemal rok i powiem że był w miarę dobry. Piszę 'w miarę' bo jest parę niedoróbek o których muszę wspomnieć. Pierwsza to totalne nieporozumienie bo brak wejścia usb. Druga aparat, słabiutkie vga. Trzecia rzecz to brak klawisza funkcyjnego do podgłaśniania. A tak telefonik wygodny, rozmówcę słychać wyraźnie a bateria nieźle trzyma. Moja ocena 7 na 10.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-184-73-122-162.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (2)

Archiwum Ankiet