Nokia Asha 201 - opinie
Telefony Nokia Nokia Asha 201 Opinie o Nokia Asha 201

Nokia Asha 201

w sumie: 25
  • 0

    1. ~kasik  2011-11-02 13:46:29  host: 217.97.254.54

    ojoj masakra... ;/ tuż to nawet noki c3 do pięt nie dorasta ;/

  • 1

    2. ~J3rzU  2011-11-02 23:03:39  host: 77-253-66-45.adsl.inetia.pl

    Telefon, prosty, ładny, typowo młodzieżowy, do tego bardzo dobra bateria. Dobra cena. Zapowiada się na udany i popularny telefon :)

  • 1

    3. ~przemysław  2011-11-19 17:15:46  host: 81-210-123-94.ip.netia.com.pl

    świetnie, tania odświeżona wersja c3-00, w tanich abonamentach za złotówkę

  • 1

    4. ~eldo  2011-11-20 03:19:50  host: dye48.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon bardzo dobrze sie spisuje. fajna sztuka, klasyczny prosty telefon.

  • 0

    5. ~misiek  2011-11-22 13:58:35  host: 178.252.17.7.internetia.net.pl

    A kiedy ten model będzie można kupić w Polsce ?

  • 0

    6. ~klaudia  2012-01-05 20:55:45  host: ip077252149222.INTELINK.pl

    kiedy w Polsce bd można kupić? Pliiss, odpowiedzcie jak ktoś wiee. < 3

  • 1

    7. ~PAULINA92  2012-01-14 10:41:18  host: CLIENT-certico-2.wroclaw.dialog.net.pl

    WIZUALNIE PIĘKNY

  • 1

    8. ~stokrotka  2012-03-02 15:37:24  host: gti123.internetdsl.tpnet.pl

    bardzo ładna ta nokia i te żywe kolory po prostu rewelacja

  • 0

    9. ~angelika  2012-03-30 11:03:51  host: CMPC-089-239-079-216.CNet.Gawex.PL

    czy to prawda że ma dotykowy wyświetlacz?

  • 0

    10. ~domi  2012-04-18 19:49:42  host: hostk2081.infobiuro.pl

    ANGIELKA, ten telefon nie ma dotykowego wyświetlacza ;D

  • 0

    12. ~justt  2012-04-27 21:34:39  host: 88-199-137-10.tktelekom.pl

    a więc tak, telefon mam już tydzień i jestem w miarę zadowolona. :) fakt - w 'środku' menu itp to takie trochę hmm no bez rewelacji jakościowo, aparat też niezbyt, ale jak dla mnie bardzo dobry głośnik muzyczny, lubię w nim słuchać muzyki i fajnie pisze się smsy. :)

  • 0

    13. ~  2012-07-04 08:52:54  host: z22-14.opera-mini.net

    Ten zielony jest mocny.

  • 0

    14. ~I  2012-07-18 20:37:29  host: 188.29.243.59.threembb.co.uk

    Kupuje go w piatek. W sklepie sie nim troche pobawilam i wydaje sie fajny. Tylko czy ktos wie cos na temat WI - FI? CZy ten telefon je odbiera?

  • 0

    15. ~angie  2012-07-23 20:17:01  host: 83.230.8.81.gl.digi.pl

    czy w tym telefonie jest funkcja grania w tle?

  • 0

    16. ~Eliza  2012-08-17 16:16:31  host: 178-36-197-40.adsl.inetia.pl

    Czy będąc w jakiejś knajpie z hot spotem będę w stanie połączyć się z nim tym telefonem?

  • 0

    17. ~3MMC  2012-08-31 02:59:25  host: esh96.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam go 2 miechy - no po prosto NOKIA! - czyli telefon - nie szpanerskie gówienko. Jak na Nokie to na plus: - bateria nie do zruchania - bdb zdjęcia - dobry głośnik mały i duży, mikrofon Minusy: - uparli się przy słuchawkach na mini-jacka ale dają teraz taki shit że szkoda gadać - jak ktoś chce zeń - playerkę to +80zł na dobre ear-phony - przy kliknięciu "odpisz sms" dochodząc do konca nie cofa sie do jego początku aby przeczytać całego - przy edycji wtórnej da sie - to prowadzi do wkur*iania bo klawisz "wyślij" jest za blisko strzałek góra-dół Minusy - reszta - już 2x na siłę: - błahostki w menu - np rejestry spakowany na kontakty a usuń w ich opcje - po wywaleniu skrótów na ekranie brak dojścia do uczynienia konktakt ulubionym (lol) - wkurw*wia że muzyke trzeba ustawiać manualnie na "w tle" bo inaczej sie wył. przy wyjściu na do sms NIEMNIEJ - uczyniono duży krok i np dodali skróty do neta np fejsa, poczty, twittera itp - przy czym leci przez serwer Nokii i ona bierze na siebie czas połączenia - my tylko płacimy 0,3zł (PLAY) za połączenie:) ZAJE*isty teflon - kupiłem od razu skórzany futerał bo wiem że ta NOKIA to coś na lata - NOKIA w starym ale ciut na lux-stajl. OCENA: 5-/5

  • 0

    18. ~3MMC  2012-08-31 03:03:18  host: esh96.neoplus.adsl.tpnet.pl

    A jedyne co frapuje od momentu stania w sklepie (kupiony w RTV €O za 270zł!) to czy nie dopłacić 130zł do bodaj 3-setki i miec smartfona... ale czy tyle warto za samo wifi (bez modułu gps) i jeszcze na Symbianie? KLAWIAT - kwestia tygodnia-dwóch - potem wyrzygacie się równo na klasycznych:)

  • 0

    19. ~artur  2012-09-12 00:02:41  host: abfv73.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam pytanie. Na jakiej zasadzie działa aplikacja Facebook na tym telefonie? Siostra ma ten model i przeglądając Facebooka nie płaci nic za transmisję danych (nie ma żadnych pakietów internetowych w sieci - zwykły Tak Tak). Czy w przypadku poczty e-mail będzie podobnie, czy trzeba będzie płacić za transmisję danych? Kolejne pytanie, to czy możliwość pisania smsów polskimi znakami? Pozdrawiam. :)

  • 0

    20. ~Anita  2012-09-25 23:14:06  host: d6-182.static.icpnet.pl

    Czy Nokia Asha 201 ma do kontaktów przyporządkowane zdjęcia ?

  • 0

    21. ~Kama  2012-10-30 13:09:09  host: public119831.xdsl.centertel.pl

    Tak, można dodawać zdjęcia do kontaktów

  • 0

    22. ~irek  2012-12-10 12:42:15  host: hqm34.internetdsl.tpnet.pl

    Szkoda, że na Polskę nie ma zielonego koloru...

  • 0

    23.  2012-12-25 14:26:50

    Jestem posiadaczką nokii ash'y 201 od jednego dnia ( dostałam na gwiazdkę :D ) Ja posiadam model w kolorze białym i uważam , że jest bardzo damski i elegancki. Ekran wystarczająco duży. Klawiatura przeznaczona do nastolatków , sama jestem nastolatką i piszę wiele sms-ów , więc da się bardzo szybko i wygodnie je pisać. Telefon w obsłudze bardzo prosty. Bardzo polecam ten model telefonu !

  • 0

    24. ~szczurex  2012-12-25 22:43:36  host: v45-02.opera-mini.net

    mam ten tele i jest taki sobie . Jednym słowem lipa

  • 0

    25. ~pysak  2013-10-15 17:00:26  host: 77.252.154.46

    okey.. wszędzie pisze super dobra bateria ale ja ładuje codziennie bo nic nie robie a mi sie rozładowywuje.. chociaz bdyby nie tak z tą baterią .. to i tak polecam

  • 0

    26. ~katina  2013-11-06 12:57:21  host: 87-207-95-252.dynamic.chello.pl

    Mam od pół roku biały, z wyglądu ładny damski. Klawiatura bardzo wygodna do pisania, mi nic się nie ściera. Ekran duży i widoczny. Telefon prosty w obsłudze. Typowo do pisania smsów i połączeń. Aparat foto jest świetny! robi jakościowo bardzo dobre zdjęcia. Jedynie co mnie denerwuje to czasami się zacina przy robieniu zdjęć ale da się to przeżyć. Jak na tą cenę jest bardzo dobry. 9/10 POLECAM

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-167-142-229.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (7)

Archiwum Ankiet