Nokia Asha 200 - opinie
Telefony Nokia Nokia Asha 200 Opinie o Nokia Asha 200

Nokia Asha 200

w sumie: 28
  • 0

    2. ~dareus  2011-11-08 15:23:33  host: 195.14.4.43

    Witajcie. Szukam dualsima z czymś ciekawym - otóż chciałbym telefon z opcją wyłączenia jednego z dwóch numerów w dowolnej chwili jednym przyciskiem. Np mam w telefonie dwa numery - prywatny i służbowy i po powrocie z pracy wyłączam numer służbowy, który dla dzwoniących jest normalnie w tym momencie wyłączony i korzystam tylko z prywatnego. Bez wyciągania karty, bez otwierania telefonu - po prostu za pomocą menu obsługi. Jest to możliwe?

  • 0

    3. ~Artur  2011-11-16 14:59:26  host: it18.internetdsl.tpnet.pl

    W moim samsungu c3322 jest to możliwe w tej nokii nie wiem

  • 0

    4. ~Artur  2011-11-16 15:01:16  host: it18.internetdsl.tpnet.pl

    oczywiście nie "jednym przyciskiem" ale bez wyjmowania kart z telefonu ;-)

  • 0

    5.  2011-11-29 16:08:58

    @dareus Któryś z Samsungów umożliwia pracę kart sim w założonych godzinach. Np. służbowy od 9 do 17 a prywatny całą dobę. A co do tej Nokii, to ciekawe kiedy wejdzie na rynek. Zapewne wiosną, gdy konkurencja zrobi coś lepszego i jeszcze tańszego :P

  • 0

    6. ~Wera  2012-02-14 21:42:59  host: public26616.xdsl.centertel.pl

    Jest to w ashy dostępne

  • 0

    7. ~Znicz  2012-02-16 18:12:41  host: 178-37-14-139.adsl.inetia.pl

    ~Wera, jak się wyłącza kartę bez wyjmowania w tym modelu, hm? O dziwo nie znalazłem w nim takiej funkcji... Co prawda nie trzeba wyłączać telefonu, aby wyjąć drugą kartę, jednak niemożność jej dezaktywacji może czasem stanowić problem. Ogólnie oceniam telefon bardzo dobrze, choć jedyną jak dla mnie jego wadą są ciche dzwonki alertów, nawet przy maksymalnej głośności. Jakość dzwięku natomiast, muzyki jak i rozmów, jest rewelacyjna. Jak za takie pieniądze, zdecydowanie polecam.

  • 0

    8. ~natalia  2012-02-19 10:47:35  host: aert190.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon uzytkuje mi się bardzo dobrze, jedyne co mi przeszkadza to to, że jest pogłos podczas rozmowy...

  • 0

    9. ~  2012-03-01 18:14:50  host: 212.160.172.70

    ja proponuje huawei g6605- wspanialy telefon z ogromem funkcji- dual sim-mozliwosc działania wybranej karty, ba jest nawet taka opcja ktora pozwala na WYŁĄCZENIE POŁĄCZEŃ PRZYCHODZĄCYCH (powiedzmy, że mamy włąćzony telefon służbowy a i tak nikt sie do nas nie dodzwoni natomiast my możemy w każdej hwili wykonać połączenie,)możliwośc ustawienia opcji zmiany profilu o wybranej godzinie, czarna lista czyli zablokowanie wybranych numerów telefonu...Mogłabym wymieniać w nieskończonośc te przydatne funkcjie ale pewnie zostałabym posądzona o kryptoreklame HUAWEI.Aha, jeszcze jedno -kupiłam ten telefon na allegro za troszke ponad 200zł, chociaż teraz troszkę zdrożał- coś koło 250 ale i tak to są grosze w porównainiu z tym, co ten telefon ma do zaoferowania...

  • 0

    10. ~angelika  2012-03-30 11:38:28  host: CMPC-089-239-079-216.CNet.Gawex.PL

    czy telefon ma dotykowy wyświetlacz?

  • 0

    11. ~JJ88  2012-04-02 17:32:54  host: 178-36-83-216.adsl.inetia.pl

    korzystam z tego telefonu 3 tygodnie i narazie sprawuje się super :)) na 2 kartach bateria wytrzymuje 6-7 dni, a korzystam z niego sporo , co do klawiszy obawiałem ze bede mial problemy z malymi klawiszami qwerty ale okazalo sie ze klawisze sa wypukle i nic nie wciska sie przez przypadek :) czasem jest dziwny posluch w sluchawce zwlaszcza przy rozmowach na powietrzu ale za te cene mimo wszystko oceniam ten telefonik 8/10 gdyby mial wifi dostal by 10 :) . POlecam osoba szukajacym prostego dual sima z mocna bateria :)

  • 0

    12. ~larwonius22  2012-04-02 23:39:43  host: esv15.neoplus.adsl.tpnet.pl

    JJ88, mam pytanie, mam ten telefon od paru dni i mam kłopot ze skrzynką mailową, internet działa,a mail nie? czy masz może podobny problem czy działa wszystko bez zarzutu?

  • 0

    13. ~dinekp  2012-04-14 00:47:55  host: 031011228177.wroclaw.vectranet.pl

    tez mialem pogłos, ale zniknął po aktualizacji telefonu przez Nokia Software Updater

  • 0

    14. ~KK  2012-04-24 13:10:16  host: aeag104.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy ten telefon ma blokadę menu kodem?

  • 0

    15. ~p33  2012-05-06 11:30:51  host: c197-234.icpnet.pl

    tak samo mam problem z pocztą i sklepem -> internet działa... słyszałem, że na problemy z pogłosem w słuchawce pomaga wgranie nowego softu (kolega sprawdzał, ja jeszcze się nie zabrałem za to)

  • 0

    16. ~mulat  2012-05-21 13:28:07  host: 89-69-117-47.dynamic.chello.pl

    @larwonius22 jeżeli nie chce połączyć Ci się ze skrzynką spróbuj za jakiś czas albo kilka razy pod rząd, u mnie występował taki problem z połączeniem w Gmail. Raz zaskoczy i później działa bez problemów. Nie wiem czy tylko ja tak mam ale telefon nie jest dotykowy!

  • 0

    17. ~ciekawy  2012-07-09 11:44:12  host: 89-78-233-3.dynamic.chello.pl

    Witam, mam pytanie do użytkowników tego telefonu - czy można na nim nagrywać rozmowy telefoniczne?

  • 0

    18. ~rafael77  2012-07-09 13:52:53  host: 89-78-233-3.dynamic.chello.pl

    czy ten telefon ma funkcję nagrywania rozmów?

  • 0

    19. ~ad  2012-07-09 18:22:46  host: 89-78-233-3.dynamic.chello.pl

    Witam, mam pytanie do użytkowników tego telefonu - czy posiada on funkcję nagrywania rozmów? (Można to sprawdzić wciskając przycisk opcje w trakcie rozmowy - będę wdzięczny, gdyby ktoś zdecydował się na przeprowadzenie podobnego eksperymentu:) Pozdrawiam

  • 0

    20. ~  2012-07-10 15:21:42  host: t14-11.opera-mini.net

    Nagrywa rozmowy

  • 0

    21. ~kangus  2012-07-20 07:40:07  host: 91.232.175.222

    witajcie, mam problem z poczta i ze sklepem, potrafi laczyc sie godzinami a i tak sie nie polaczy. ktos mial taki problem? jak to naprawic? mozna samemu jakos wgrac nowy soft?

  • 0

    22. ~qaz  2012-08-04 18:14:14  host: 89-68-137-134.dynamic.chello.pl

    mam problem z wysyłaniem MMS'ów czy ktoś wie co zrobić?

  • 0

    23. ~Pasti  2012-12-30 09:50:39  host: aaos10.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Wrażenia po kilku dniach użytkowania: aktualizacja softu poprawia prędkość działania telefonu i jakość rozmów. Za cholerę jednak nie udało mi się tego zrobić przez USB przez nokia suite ani przez nokia software updater. Dopiero przez internet w telefonie udało się to zrobić. Jakość użytych materiałów jest ok, klawiatura lekko chropowata. Słuchawki, które dostajemy w zestawie są beznadziejne, jakość dźwięku poniżej 0. - za brak możliwości ładowania przez USB(nadal wymagana jest ładowarka nokii z tym bolcem :( ) oraz za sposób aktualizowanie softu. Generalnie jestem zadowolony, gdyż telefon ma mi służyć tylko do dzwonienia i SMSowania ;) .

  • 0

    24. ~lookais124  2013-01-02 21:09:32  host: 082139059177.radom.vectranet.pl

    jak zablokować kontakt ?

  • 0

    25. ~Klombik  2013-02-27 19:46:00  host: 178.183.238.46.dsl.dynamic.t-mobile.pl

    23. Może masz po prostu starszą wersją nokia suite. Ja podłączyłem telefon i najpierw uaktualnił się nokia suite, a potem soft telefonu, i około miesiąca temu również wyskoczyło powiadomienie o możliwości aktualizacji, żadnych problemów.

  • 0

    26. ~kaczorek  2013-03-30 17:55:18  host: host-81-190-99-172.gdynia.mm.pl

    witam , mam pytanie czy nie ma aplikacji lub czegos innego aby miec głośniejsze arlety i budzik czy musi już tak pozostac???

  • 0

    27. ~Karolina  2013-04-03 15:54:57  host: aeny114.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy ktoś miał taki problem jak ja? Tzn. telefon mam około miesiąca, bardzo często zmieniają się wiadomości (dostałam np wiadomość od Mamy przenosi się do rozmów od Taty). Wczoraj miałam sytuację w której przestały dochodzić mi wiadomości i dopiero dzisiaj zauważyłam że jest coś nie tak, wyłączyłam telefon i włączyłam, zaczęło dochodzić ok 20 wiadomości. O co tu chodzi?

  • 0

    28. ~anoogoolnietoookeyxd  2013-07-16 22:50:10  host: d226-251.icpnet.pl

    Ooo no mam dokładnie to co ~Karolina ... i też pytam .. o co w tym chodzi ?! ?! ?!

  • 0

    29. ~Iron Maiden  2013-12-11 04:06:30  host: host-89-230-50-77.konin.mm.pl

    Tak, Dareus, jest to mozliwe. Naciskasz na przycisk pokazujący dwie karty i ustawiasz wszystko tylko na numer prywatny, wtedy służbówka jest nieaktywna, tak samo postępujesz jak np. idziesz do pracy, to ustawiasz sobie dowolnie na karte służbową.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-197-171-35.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jak oceniasz nową ofertę Mix sieci Play?

Nowa oferta Mix sieci Play

 

Zobacz wynik | Opinie (6)

Archiwum Ankiet