Nokia 9500 - opinie
Telefony Nokia Nokia 9500 Opinie o Nokia 9500

Nokia 9500

w sumie: 65
  • 0

    1. ~copi  2004-08-29 19:22:00  host: tf250.internetdsl.tpnet.pl

    ten phon to mini laptop, ma w sobie wszystko co potrzebne do biznesu. fakt ze jest duzy ale czego sie spodziewac jak ma taki wielgachny wyswietlacz, ma tez full pamieci wbudowanej 80mb, i ta klawiatura... CUDO

  • 0

    2. ~doman  2004-11-19 16:55:00  host: cis70.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Super telefon. Jedyna jego wada to to ze ma swoje rozmiary i ze mnie na niego nie stac.

  • 0

    3. ~SqUn  2004-12-11 21:40:00  host: pb245.leszno.cvx.ppp.tpnet.pl

    Kurcze! Gdyby nie ta cena! Może troche puźniej się skusze! Raczej napewno:] Naraznie zostane przy 6230. Kozacki fon.

  • 0

    4. ~PEPEUSZ  2004-12-28 23:58:00  host: azq63.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten tel jestem z niego bardzo zadowolony sprawuje sie bdb tylko szkoda, że nie jest troszkę mniejszy pozdro.

  • 0

    5. ~janusz  2005-02-10 13:46:00  host: avm15.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon ok, nie źle chodzi w internecie GPRS, b.dobrze w sieci WLAN. Wady:duży,brak podświetlenia klawiatury komunikatora,brak możliwości włączenia dyktafonu bez otwarcia pokrywy, nie wyświetla zdjęć przypisanych do spisu telefonu na zewnętrznym wyświetlaczu, tylko na wewnętrznym,nie można na dzień dzisiejszy przesłać dokumentu pisanego w Microsoft Word do komputera z programem operacyjnym XP.Nokia nad tym problemem pracuje. Jak na tyle wad za duża cena. Pozdrawiam.

  • 0

    6. ~dyrdyl  2005-02-18 10:33:00  host: chello084010097009.chello.pl

    Używałem dotąd z zadowoleniem 9210. Model 9500 niezależnie od nowości różniących go od 9210 sprawił mi zwód:
    Po pierwsze znana z 9210 możliwość wpisywania polskich liter z klawiszem "Chr" nie działa w 9500 (można wpisać jedynie ł i ó, pozostałe trzeba wybierać z tabeli znaków - jeżeli to nie jest błąd, a takie było założenie, to jest to brak szacunku dla polskich użytkowników)
    Po drugie w aplikacji "Arkusz" wiele funkcji działa wadliwie, utrudniając czy wręcz uniemożliwiając pracę. W skoroszycie zawierającym kilka arkuszy funkcje ustawiania szerokości kolumn, wysokości wierszy czy blokowania okienek działają tylko przez chwilę. Przejście do innego arkusza w tym samym skoroszycie bez wprowadzania jakichkolwiek zmian - powoduje powrót wymienionych opcji do ustawień domyślnych arkusza. Podobnie zachowują się wszystkie funkcje z menu Narzędzia=>Ustawienia. Każde przejście z jednego arkusza do drugiego w tym samym skoroszycie powoduje automatyczną modyfikację przez aplikację "Arkusz" wymienionych opcji. Jak dotąd nie wiadomo jak firma Nokia zamierza uporać się z tymi błędami.

  • 0

    7. ~D_I_A_N_A  2005-02-21 20:26:00  host: bui123.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Aaaaaaaa...piękny laptop z tego telefonu :)))

  • 0

    9. ~sopcio  2005-04-01 22:22:00  host: avp188.neoplus.adsl.tpnet.pl

    co myslicie 9500 czy p910i

  • 0

    10. ~flopps  2005-04-08 22:08:00  host: aun22.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Boli brak wibracji :((

  • 0

    11. ~  2005-04-20 17:17:00  host: awb107.neoplus.adsl.tpnet.pl

    spcio zależy do czego, jak do zabawy to p910i....

  • 0

    12.  2005-10-22 22:08:09

    ten telefon moglby dostaz duzo zewnetrzyny wyswietlacz. bo tak to wyglada jak jakies sredniowieczne cos.

  • 0

    13. ~Matiz  2005-10-28 12:23:55  host: agw190.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Zewnętrzny wyświetlacz mógłby być większy.

  • 0

    14. ~mici  2006-01-22 20:40:21  host: acrq216.neoplus.adsl.tpnet.pl

    no własnie mugłby być większy chociaż takich rozmiarów jak wewnętrzny w razar v3 spokojnie;]

  • 0

    15. ~  2006-02-22 23:19:53  host: dkl219.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy w 9500 jest możliwość instalacji GG jakiegoś? :> PzDr

  • 0

    16.  2006-02-25 12:22:26

    jak to brak wibracji ? Tutaj pisze ze jest

  • 0

    17. ~vb  2006-04-01 00:01:57  host: acsw130.neoplus.adsl.tpnet.pl

    po co wiekszy zewnetrzny LCD jesli w funkcjach zewnetrznych sa tylko podstawowe opcje?
    to telefon ddo pracy a nie dla dzieciakow puszczajacych strzalki :)
    wszelkie wady-typu brak polskich literek itp itd eliminuje nowy soft ktory wyszedl juz jakis czas temu.
    a brak wibracji...ekran PDA by po prostu pekl.
    zreszta-wyobrazcie sobie jak musiaalaby byc silna by ja czuc w takich rozmiaarow fonie

  • 0

    18. ~123  2006-04-17 19:47:42  host: acua17.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mozna miec gadu gadu, ten program nazywa sie IM+ i swietnie sie sprawuje.
    do tego wychodzi bardzo tanio po GPRS-ie.
    aha, i ten telefon, tak jak i zaden inny communicator nie ma wibracji. to juz moj 3-ci communicator i w zadnym wibry nie ma.

  • 0

    19. ~WAM  2006-05-10 09:34:28  host: bwo138.internetdsl.tpnet.pl

    czy istnieje jakis slownik angielsko-polski dla 9500?

  • 0

    20. ~  2006-06-30 22:13:43  host: xdsl-118-148.wist.com.pl

    eeeeeeeeeeee za mały ekran

  • 0

    21. ~  2006-07-08 00:22:54  host: ip-81-210-87-3.netia.com.pl

    Telefon fajny:) Duzo opcji i wogole. I tak z polowy niekorzystalbym. Ma kilka minusow wg. w/w. Duzym minusem tego telefonu jest toze wyglada zlozony jak przetuningowane 3210:P Zmieniony panel, podswietlenie i folia klolorwa na ekran:P W srodku calkiem inna bajka...

  • 0

    22. ~  2006-08-01 11:27:00  host: diz67.neoplus.adsl.tpnet.pl

    lol, ale duży, już wolałbym kupić sobie 9210i i aparat cyfrowy. Ja kupuję 3660 i dla mnie to dużo bo symbian jest. Kto to kupuje...???

  • 0

    23. ~kuba_jazz  2006-08-02 08:34:00  host: azc170.internetdsl.tpnet.pl

    witam. ktos wie, orientuje sie czy mozna na nim odczytywc pliki pdf? bylbym bardzo wdzieczny za odpowiedz. z gory dziekuje i pozdrawiam

  • 0

    24. ~mateo  2006-08-28 15:06:29  host: bwh50.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kuba_jazz: mozna

  • 0

    25. ~dowolny  2006-09-05 00:04:28  host: nat-dzi.aster.pl

    Wgrałem do swojej 9500 nowe oprogramowanie (5.22) i coś się posypało z klawiaturą. Wprawdzie polskie litery działają poprawnie, za to posypały się inne klawisze, np. +, = i wiele innych. Co zobić?

  • 0

    26. ~resnum  2006-09-14 15:49:28  host: asusa3l.ds.pg.gda.pl

    dowolny: do polskiej wersji softu w 9500 jest kilak wersji "klawiatur" tzn. powinienes poprosic fachowca, ktory wgrywal Tobie nowy soft, o poprobowanie z roznymi wersjami modulow odpowiedzialnych za rozklad klawiszy na klawiaturze

  • 0

    27. ~Kacper  2006-12-03 16:20:20  host: chello089078061051.chello.pl

    Mam ten telefon od 4 dni.. na początku bałem się, że nie będe mógł go trzymać w kieszeni spodni, a jednak myliłem się.. tych 230 gr aż tak nie odczuwam. Generalnei telfonik jest naprawdę bardzo fajny - idealny do biznesu, a już szczególnie do e-biznesu,

  • 0

    28. ~wrobel  2007-01-09 16:15:09  host: nat.zegrze.maverick.com.pl

    Witam mam pytanie jak duza karte mmc mozna umiescic w tym telefonie aby czytal???z gory dzieki

  • 0

    29. ~wrobel  2007-01-09 20:52:42  host: nat.zegrze.maverick.com.pl

    Witam was mam pytanie jaka duza moze byc karta w tym telefonie?? chcialbym kupic sobie 2GB ale nie wiem czy bedzie on ja czytac??

  • 0

    30. ~neostraznik  2007-03-05 14:53:15  host: asi143.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam tego fona i karte 1 gb czyta bez problemu.

  • 0

    31. ~zbigniew  2007-03-20 19:49:10  host: btq21.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanko do kogos kto posiada ten telefon! czy sa w nim jakies stereofoniczne głosniczki jak nie to jak w ogole słychac w nim muze? A co do kart to jaka mozna wrzucić najwieksza? z góry dzieki!!

  • 0

    32. ~zbigniew  2007-03-20 19:50:04  host: btq21.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanko do kogos kto posiada ten telefon! czy sa w nim jakies stereofoniczne głosniczki jak nie to jak w ogole słychac w nim muze? A co do kart to jaka mozna wrzucić najwieksza? z góry dzieki!!

  • 0

    33. ~uncleho.bloog.pl  2007-05-18 05:05:48  host: chello087206001121.chello.pl

    Zmienialem komorki co pol roku... W koncu mam ta i nie szukam innej :) Generalnie nosze dwie zawsze na 2 kartach wiec mam komunikatora do jak sama nazwa wskazuje gg, tlen, msn, isq, jabber, email, www i malego clamshella LG do wideo i glosowych polaczen. Zestaw doskonaly. Co do n9500 powiem jedno - mialem palmofony i smartfony ale komunikator to jest to co tygryski najbardziej lubia. Przed zakupem jednak radze sie zastanowic czy wolisz "byc w kontakcie" czy miec "wisiorek z ladna smyczka" :)

  • 0

    34. ~Rufi  2007-08-01 21:38:21  host: aue210.internetdsl.tpnet.pl

    mam pytanko czy ten telefonik obsługuje protokół SIP >czy można dzwonić jako Voip ?

  • 0

    35. ~  2007-12-05 15:12:09  host: 195.160.253.4

    Ten Telefon jest super Mniałem nokie 9210i i poprostu ten tel ja przebija na kazdym kroku a te wi-fi super nic dodac nic ując same _

  • 0

    36. ~antonio  2008-03-24 13:09:31  host: chello089076163074.chello.pl

    mi go kumpel sprzeda w promocyjnej cenie i mam nadzieje ze dobry bedzie... ale moim zdaniem wyswietlacz za malo kolorow ma troche bo 36 k to troche malo... ale ogolnie to spox

  • 0

    37. ~kandiru@tlen.pl  2008-05-07 14:31:43  host: 78-131-222-29.tktelekom.pl

    Mam 9500 od niedawna ale jestem bardzo zadwowlony. Wczesniej uzywalem 9110 ale nie ma zadnego porownania. To jest telefon jaki mi byl potrzebny. Jedyny problem jaki mam to nie moge zainstalowac gg.

  • 0

    38. ~  2008-06-27 15:38:16  host: idg162.internetdsl.tpnet.pl

    A jak wygląda oglądanie jakichś filmików na tym fonie? Czy 65tys kolorów to nie za mało?

  • 0

    39. ~  2008-06-27 19:55:04  host: idg162.internetdsl.tpnet.pl

    A jak wygląda oglądanie jakichś filmików na tym fonie? Czy 65tys kolorów to nie za mało?

  • 0

    40. ~TuR80  2008-08-19 22:54:33  host: aakr56.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja dzisiaj kupiłem na allegro jak sie dobrze rozejzy i poczeka to idzie bardzo dobrze trafic :D ja moja kupiłem za 240 :D fakt jest zawias pękniety;/ ale da sie zrobić... Moze i jest duzy ale z tego co widze to wszyscy go chwala co ma w środku a nie jak wygląda i to sie liczy. Pozdrawiam wszystkich co maja tego fonika :D

  • 0

    41. ~TuR80  2008-08-25 23:35:07  host: aalr205.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Siemka. jak skonfigurować wifi?? mam Liveboxa i mi net nie chodzi na fonie mam 9500 xD Pozdrawiam

  • 0

    42. ~t  2008-08-27 10:47:16  host: 86-63-88-203.sta.asta-net.com.pl

    hej mam go od roku (juz moj drugi) i moge podzielic sie informacjami. nie ma wibracji, jeden ale glosny glosniczek, a muze slucham mp3 na sluchawkach do nokii ktore mozna kupic za 10-20 zł wszedzie (zazwyczaj bardziej 20 zł), a na sluchawce bt zwyklej (nie przeznaczonej do muzyki) bardzo kiepsko slychac, ale nie wiem czy na lepszej byloby lepiej, nie pamietam czy telefon obsluguje np. bluetooth 2.0. NIE OBSLUGUJE VOIP neistety zadnego i szukalem duzo i wyglada na to ze nigdy nei bedzie obslugiwal :((( pliki pdf czyta, wejdz na strone Adobe i tam jest wersja odpowiednia, dosc stara, ale dosc jara - choc ma problemy z choc troche skomplikowanymi pdf'ami np. z tabelkami itp. Ja do gadu-gadu uzywam protokołu Jabbera (+ tzw. transport do GG) - swietny program ruski Bombus, o IM+ (ktos powyzej wspomnial) nie slyszalem ale sprobuje. Mam wykupiony pakiet megabajtow GPRS (od jakiegos czasu najtansze sa w plusie/simplusie - nawet tansze od iplus simdaty haha!) i jestem caly czas podlaczony do netu, wiec nawet jak jestem w zasiegu hotspota/routera WIFI wole uzywac dalej GPRS, bo mam na niego pakiet wielu megabajtow a o wieeeeeeeeleee mniej zuzywa baterie. uzywam tez z moim komunikatorkiem sluchawke bluetooth, ale troszku szkoda ze telefon nie obsluguje wybierania glosowego co w przypadku sluchawki bt jest wygodne bo nei trzeba wyciagac telefonu z torby, plecaka, kieszeni jesli sie chce dzwonic, tylko maciupka sluchaweczke i do neij sie mowi gdzie dzwonimy. i podobna wygoda jest ze sluchawka bt w przypadku odbieranai telefonu, ale tu juz oczywiscie nie trzeba wybierania glosowego, bo to juz zawsze dziala, wystarczy przycisk na sluchawce :) pozatym zajefajnie miec klawiature, pisze notatki maile, gg, excel, word, nawet SSH (specjalna wersja putty). filmiki 3gp jakos dzialaja, ale nie dziala do tej pory mobilny jutub (m.youtube.com czy jakos tak) nadajacy wlasnie w tym formacie. zintegrowana opera (nie da sie SCIAGNAC nowej wersji, tylko firmware) strony www obsluguje srednio

  • 0

    43. ~t  2008-08-27 10:56:18  host: 86-63-88-203.sta.asta-net.com.pl

    do stron www HTMLowych ktore nie dzialaja w operze, a nawet tych ktore dzialaja ale sie dluuugo otwieraja (wiekszosc stron www choc troche skomplikowanych/duzych) polacam otwierac je przez Mobilny Google search (m.google.com), ktory tlumaczy je dla nas na WAPa: o wiele mniej danych leci do nas, o wiele szybciej przetwarzane!!! oczywiscie minus jest taki ze nie wszystkie strony jest sens tak przekabacac, np. strone WWW twojego banku bo chyba nie chcesz przekazywac hasla Googlowi no nie? albo stronyw e flashu, ktorych nie da sie zamienic na WAP, a opera niestety tez ich w normalnym trybie nie potrafi otwierac. co dziwne, otworzylem neidawno pojedynczy plik .swf (nie zagniezdzony an stronie, ale poprostu do neigo adres byl w pasku adresu, tak jak sie np otwiera pliki JPG w przegladarce) - prosta reklame z animacja i dzialalo. przez chwile wydawalo mi sie ze przetlumaczony zostal przez Google na GIF'a, ale chyba nie :) nie wiem, dziwne :) a oprocz Gugla do tlumaczenia stron prosze luknac na te liste: http://en.wikipedia.org/wiki/Microbrowser#Mobile_HTML_transcoder s w sumie to tlumaczenie na WAP o ktorym teraz pisze uzywam na wszystkicvh innych telefonikach, bo warto :) przykladowe strony WWW ktore polecam, aby uzywac w trybie tlumaczonym przez Googla: rozklad jazdy pkp, telemagazyn.pl, dzis.tv,

  • 0

    44. ~siwy  2008-11-27 12:43:48  host: adke75.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam mam pytanie: Ile kosztuje dostęp do neta z tego telefoniku dziennie lub na godzinę?? Pozdrawiam i proszę o odpowiedź z góry dziękuję.

  • 0

    45. ~~Mrozik  2008-12-09 15:47:02  host: user26.152.udn.pl

    W tym fonie net jest za darmo ponieważ ma WiFi :D

  • 0

    46. ~  2008-12-16 14:38:16  host: f96-018.opera-mini.net

    Mam ten telefon dwa miesiace. I odkad go kupilem prawie nie korzystam z laptopa... Troche nie podoba mi sie fabryczna przegladarka ale najnowsza operka dziala super na tym fonie. teraz poluje na e90 bo poczulem jak to jest miec comunicatora:P pozdrowienia

  • 0

    47. ~a  2009-01-02 10:30:59  host: 77-253-246-117.adsl.inetia.pl

    Co do przegladarki to polecam sciagnac opere mini. Wszystkie strony mozna ogladac w wersji normalnej a nie mobilowej bo laduja sie tak jak w kazdej normalnej przegladarce. No i Bombus :)

  • 0

    48. ~  2009-01-29 19:44:51  host: aawf168.neoplus.adsl.tpnet.pl

    opera nie otwiera wszystkich stron, niestety. sprawdzałem na w960i i n95 nie które strony się nie łądują

  • 0

    49. ~znawca  2009-01-29 19:49:54  host: aawf168.neoplus.adsl.tpnet.pl

    opera nie otwiera wszystkich stron, niestety. sprawdza?em na w960i i n95 nie które strony si? nie ??duj?

  • 0

    50. ~dzimi  2009-02-20 22:34:36  host: aebj14.neoplus.adsl.tpnet.pl

    vb: a brak wibracji...ekran PDA by po prostu pekl. zreszta-wyobrazcie sobie jak musiaalaby byc silna by ja czuc w takich rozmiaarow fonie łaaa zaraz sie zsikam ,ciekawe jak to jest ze w moim htc jakos nie peka a tak wibruje ze az sie podloga trzesie ,glupoty wypisujecie jak niewiem

  • 0

    51. ~andrace  2009-02-28 17:33:02  host: 119-054-160.adsl.szeptel.net.pl

    Mam pytanie czy w tym telefonie można minimalizować odtwarzacz mp3?

  • 0

    52. ~jojo  2009-05-06 16:49:10  host: 193.200.133.158

    mam pytanko. czy na klawiaturze wewnętrznej można pisać sms-y?

  • 0

    53. ~Krzygen  2009-07-06 12:33:34  host: 212.160.247.101

    Mam pytanie można ten telefon podpiąć pod bez przewodowy internet w domu bądź w firmie??

  • 0

    54. ~  2009-07-09 00:21:34  host: t07-16.opera-mini.net

    co wy chcecie swietny telefon ta opinie pisze wlasnie z niego trzeba sie tylko przyzwyczaic do klawiatury wewnetrznej bo jest troche inny rozklad niz na kompie ja juz sie przyzwyczailem :P bateria trzyma dluzej niz w moim siemensie s65 ktory tez jest zajebisty mozna minimalizowac mp3 podobno lataja nawet 4gb mmc internet muli sie tylko na standardowej przegladarce (netscape nie opera jak ktos sie nie zna to niech nie pisze) niestety muli bo ma procesor 150mhz ale na operze mini niezle zapieprza mozna na nim odpalic dosa windowsa 3.1 i linuxa linux podobno juz z interfejsem graficznym niestety nie ma wibracji i jest duzy jedyne jego wady

  • 0

    55. ~lol  2009-07-28 12:52:19  host: bvt6.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nie, nie mozna, wstawili ją tylko na ozdobe...

  • 0

    56. ~spz  2009-07-30 12:00:59  host: 77-253-170-204.adsl.inetia.pl

    Mozna minimalizowac odtwarzacz mp3. Wystarczy ze podczas odtwarzania muzuki wcisnie sie np. guzik pulpit. Na telefonie mzoemy robic co chcemy a w tle gra muzyka. Jak zadzwoni telefon to muzyka sie wylacza. Na wewnetrznej jak i zewnetrznej klawiaturze mozna pisac smsy. Gdzie? W wiadomosciach. Przegladarka: polecam opera mini jesli ktos ma stara wersje firmwaru. Na najnowszej 6.27 domyslna opera wreszcie laduje strony szybko i bezbolesnie. Naprawili.

  • 0

    57. ~qwe  2009-10-04 11:03:15  host: gaja.tpnet.pl

    2009-07-09 00:21 -> głupoty opowiadasz. dosa i windowsa 3.0 (a nie 3.1!!!) odpalisz na 9210. Na 9500 jest to NIEMOŻLIWE!!!

  • 0

    58. ~Młody  2009-11-24 10:20:59  host: 94.254.206.39

    Witam w tym telefonie można wymienić obudowę z góry dziękuje proszę o szybko odpowiedz

  • 0

    59. ~ja  2009-12-29 16:58:47  host: fgt178.internetdsl.tpnet.pl

    mozna na allegro sa

  • 0

    60. ~misiak  2010-01-19 14:39:15  host: wzg080.multi-play.net.pl

    mógłby mi ktoś powiedzieć jakie formaty obsługuje to cacuszko??

  • 0

    61. ~a  2010-03-15 14:45:38  host: host-89-228-241-12.kalisz.mm.pl

    Formaty czego? :) *.jar, *.doc, *.xls, *.pdf, *.mp3, *.avi, *.gp3 itd.. ;)

  • 0

    62. ~grzesiek92  2010-04-14 19:10:48  host: acda131.neoplus.adsl.tpnet.pl

    moze wiecie czemu w moiej noki 9500 nie mozna oddtwarzać większości filmów

  • 0

    63. ~grzesiek92  2010-04-15 10:49:50  host: acdg125.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mozna zmienic obudowe jest ona na zatrzaskach

  • 0

    64. ~kewis  2010-07-18 07:15:33  host: chello089074146250.chello.pl

    grzesiek 92 zainstaluj sobie jakis inny odtwarzacz na symbiana

  • 0

    65. ~  2010-12-01 16:07:00  host: 178.56.158.71

    To już stary telefon już go niebierzemy nigdzie ani do komisu bo ja powiem wam że teraz najlepszy je Black Berry 8520 niema lepszy modeli Od Black berry

  • 0

    66. ~  2013-01-25 13:23:19  host: host-217-97-254-54.jrbnet.com

    Nie no to już jest coś wiecej niż telefon ciekawe czy można jeszcze kupić i za ile

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-159-197-114.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (1)

Archiwum Ankiet