Nokia 9300i - opinie
Telefony Nokia Nokia 9300i Opinie o Nokia 9300i

Nokia 9300i

w sumie: 79
  • 0

    1. ~luukkaassz  2005-12-01 13:36:56  host: aue154.internetdsl.tpnet.pl

    Co się zmieniło w stosunku do 9300??

  • 0

    2.  2005-12-01 15:36:24

    ja wolę se

  • 0

    3. ~BKX  2005-12-01 16:37:39  host: aod222.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Kurcze wszystko fajnie, telefonik spoko, biznes i te sprawy, ale do jasnej ***** gdzie jest wibra? Myslalem, ze to juz standard w telefonach... :( Uwazam, ze to wazna opcja w telefonie i czesto przydatna...

  • 0

    4. ~SIBO  2005-12-01 19:36:50  host: ustron.anfa.pl

    TAKIE FAJNIE DLA BOGATYCH i CO potrzebuja małego kompa mieć zawsze przy sobie ...

  • 0

    5. ~foks  2005-12-02 00:09:47  host: 217.153.194.14

    to sie glownie zmieniolo ze dodali --->802.11g

  • 0

    6.  2005-12-02 21:15:34

    --> BKX w żadnym Communicatorze nokii nie ma wibry... :)

    --> lukkaassz - dodanoi obsługę WiFi

  • 0

    7. ~  2005-12-05 14:16:40  host: 82.139.26.245

    ->BKX po co wibra skoro ten telefon nie mieści się do kieszeni :]?

  • 0

    8.  2005-12-07 20:03:42

    WiFi brakowalo poprzedniej wersji. dobre posuniecie. Tylko ciekawe o ile bedzie drozszy od modelu bez "i"...?

  • 0

    9. ~Tomek  2005-12-25 23:59:25  host: nat3.promax.media.pl

    Znając Nokie to pewnie będzie 200 lub więcej zł :PP

  • 0

    10. ~janda  2006-02-19 15:58:04  host: rejon101.ztpnet.pl

    ja nie rozumiem poco komus taki telefon........ to jest zwykly phone z pelna klawiatura i paroma dodatkowymi funkcjami.... ale za taka cene!!??

  • 0

    11. ~  2006-02-21 19:52:42  host: chz11.neoplus.adsl.tpnet.pl

    w nokii chyba placi sie za firme, nie za telefon!!

  • 0

    12. ~  2006-03-01 17:13:16  host: acse153.neoplus.adsl.tpnet.pl

    miesci sie w kieszeni.jest wielkosci nokii 6310i .
    swietny telefon.to juz moj 3-ci communicator po 9110i oraz 9210i. jak sie raz sprobuje-nie mozna od nich odejsc.
    teraz czekam tylko na nokie 9600 :)

  • 0

    13. ~  2006-03-07 20:32:52  host: cmr59.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ciekawe kiedy bedzie w sieci?

  • 0

    14. ~nokiaman  2006-04-26 09:28:47  host: z-nask.pjwstk.edu.pl

    mam pytanie czy ten telefon pozwala surfowanie po necie przez wi-fi gdzie jest hot-spot np. w Traficu?

  • 0

    15. ~Freezer  2006-04-28 13:27:33  host: gprs11.orange.pl

    nokiaman : oczywiscie ze pozwala.

  • 0

    16. ~MAdzia j-no  2006-06-04 14:05:51  host: 52.61.jawnet.pl

    wczoraj w moim miescie byl LEszczynski i gral jako dj!!! ma teki telefonik on jest Spox!!!!

  • 0

    17. ~ciekawy  2006-08-03 09:16:41  host: ip241-c5.gl.digi.pl

    Hej wszystkim, pytanie bardzo dla mnie ważne. Czy Nokia 9300i obsługuje połączenie internetowe na przeglądarkach i poczcie przez Wi-Fi czy tylko jest to uzywane do innych rodzajów połaczeń

  • 0

    18. ~  2006-08-04 15:09:22  host: host-86-63-138-176.pronet.lublin.pl

    tez mam pytanie: jak z jakoscia mp3? odtwarza mp3 w stereo? co ze zmiennym bitrate?

  • 0

    19. ~Philips  2006-10-13 22:50:52  host: afo82.internetdsl.tpnet.pl

    telefonik jest super. Nie ma wibry i czasami to boli ale pozatym super. a jezeli chodzi o wielkosc to mniej wiecej jak 6310i

  • 0

    20. ~ronaldo  2006-10-14 12:28:58  host: ti131310a080-15169.bb.online.no

    mam pytanie skoro jest wi-fi to czy moge miec na nim gg lub skype , bo nigdzie niemoge znalesc odpowiedzi

  • 0

    21. ~MKey  2006-11-02 11:57:59  host: ip-195-242-255-2.catv.net.pl

    Możesz mieć GG i Skype.

  • 0

    22. ~  2006-11-04 18:02:37  host: azy178.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jak włączyć podświetlenie klawiatury QWERTY?

  • 0

    23. ~  2006-11-20 20:13:10  host: 217.116.110.186

    acse153! powiedz mi cos o tym fonie nokia 9600 bo nic niemoge znalesc na necie!! kiedy ma wyjsc i ile masz kosztowac?? bedzie miał aparat czy cos takiego??

  • 0

    24. ~Matisek!  2007-01-04 19:24:36  host: l-net2.pai.net.pl

    Taka nokienka kosztuje ok 100zl jest zajebiste za 3 dni w mojej kieszonki bedzie:))

  • 0

    25. ~jacek  2007-02-14 22:17:32  host: cnx219.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak z odtwarzaniem mp3??? jaka jakosc??? itd.

  • 0

    26. ~maciek930  2007-04-29 23:51:31  host: net247.3vnet.pl

    ~Matisek! gdzieś ty ją znalazł za 100 zł?

  • 0

    27. ~~maciek930  2007-04-30 00:19:07  host: net247.3vnet.pl

    Matisek! skąt ją wziąłeś za 100zł?

  • 0

    28. ~  2007-07-29 15:08:06  host: bbservice235.mmpnet213.tnp.pl

    jak taki telefon moze nie miec wibry ? ludzie ? komizm

  • 0

    29. ~zonk486  2007-08-12 16:18:12  host: nat28.piotrkow.net.pl

    taki, w którym wibra nie jest potrzebna

  • 0

    30. ~d(^_^)b  2007-09-07 10:24:12  host: ay14.internetdsl.tpnet.pl

    Wlasnie zamierzam kupic ten telefon ma on WIFI i Wlan co mnie bardzo cieszy:) mozna miec internet kiedy tylko sie chce!!!! A ja bardzo potrzebuje internetu

  • 0

    31. ~borat  2007-11-10 21:34:51  host: cpc1-leed1-0-0-cust877.leed.cable.ntl.com

    czy ten telefon pussy magnet ???

  • 0

    32. ~trot  2007-11-17 11:08:37  host: 80.85.225.166

    ta nokia ma dostęp do GPS

  • 0

    33. ~puszka  2007-11-21 19:47:10  host: bge182.neoplus.adsl.tpnet.pl

    normalnie moze nie miec ludzie:D poprostu jest duzy wyswietlacz i mogla by zaszkodzic wyswietla czowi...

  • 0

    34.  2007-12-24 21:40:53

    Siema. Niedługo będę wymieniał telefon i chyba chciałbym jakis komunikator. Tylko nie wiem jaki, liczy się dobry wyświetlacz, bluetooth, noi cena do 1000zł...

  • 0

    35. ~telefoman  2007-12-26 13:41:56  host: 83.2.108.182

    ten telefon nic nie ma tak naprawde, są tu funkcje dla ludzi którzy mają własny biznes, kolory sa kiepskie, i menu tego tel jest strasznie ubogie nic tu nie ma,poza nitatnikiem kalendarzem, arkuszami, typowy biurowy tel Moja ocena tego tel w skali od 1-10 to 2,5 nie polecam nikomu

  • 0

    36. ~chetoos  2007-12-29 16:33:24  host: ble127.neoplus.adsl.tpnet.pl

    tel fajny mam motorole mpx220 na windowsie mobile 03 i teraz kupuje tom nokie coś dla mnie :D

  • 0

    37. ~Wojtan 74  2008-01-13 20:10:27  host: nat-be2.aster.pl

    Mam pytanie. Z tego co się już dowiedziałem można korzystać z internetu w miejscach takich jak kluby, kawiarnie itp., ale czy można łączyć się z internemem przez domowy ruter z funkcją Wi-Fi, tak jak normalny laptop? I czy to coś kosztuje?

  • 0

    38. ~przemek  2008-01-15 14:56:50  host: bow94.neoplus.adsl.tpnet.pl

    dobrze dziala net na 9300i przez wi-fi?

  • 0

    39. ~...  2008-01-17 19:21:02  host: adpl188.neoplus.adsl.tpnet.pl

    spoko, a niezastanowil sie ktorys z was dlaczego zaden model tej seri nie ma wibry? taki happy wkret firmowy hehe. Ludzie to ma 2 wyswietlacze z czego wewnetrzny jest jak niektorych okno w domu ;p zastanow sie jaka wibre trzeba wstawic zeby ruszyc taki telefon i nie uszkodzic przy tym wyswietlaczy i dopiero zacznij narzekac :) wlasnie kupilem i czekam az przyjdzie!

  • 0

    40. ~makao  2008-02-10 19:54:14  host: cde53.neoplus.adsl.tpnet.pl

    powiedzcie mi kto go z was w rękach trzymał że tak wszyscy na niego najeżdżacie. tel spox

  • 0

    41. ~KOcUR  2008-02-17 17:06:16  host: acsn206.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Kupiłem i już żałuję. WIFI to ma zasięg jak się siedzi obok routera :( Klawiatura niby pełna ale ja palcem to mogę wciskać 6 klawiszy na raz. W sobie to ten telefon prawie nic nie ma a dodatkowy soft do symbiana jest zazwyczaj płatny (oczywiście są wersje pirackie). W grę wchodzą również wirusy itp. dziadostwo. Na dodatek jest duży i nieporęczny.

  • 0

    42. ~hooy  2008-03-04 14:02:15  host: 213-238-96-219.adsl.inetia.pl

    np. wi-fi

  • 0

    43. ~BoneZZ  2008-03-18 19:08:10  host: doh219.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam! Ja mam pytanie gdyż jestem zainteresowany kupnem tego fona. Czy jest on jeszcze produkowany tzn czy można gdzie kupić nowy ten model??

  • 0

    44. ~nikt  2008-03-27 14:39:50  host: cdj95.neoplus.adsl.tpnet.pl

    no wlasnie, gdzie kupic nowy egzemplarz, nikt tego juz nie ma, a ja potrzebuje 4 szt

  • 0

    45. ~ja8  2008-04-21 19:55:39  host: apn-77-112-132-224.gprs.plus.pl

    można kupić. jak właczyć WiFi?

  • 0

    46. ~lol6  2008-04-26 00:30:49  host: acbp197.neoplus.adsl.tpnet.pl

    witam. mam pytanko. 9300i obsługuje format divix?? da sie woule jakis filmik odpalic ??

  • 0

    47. ~nokia.com  2008-04-26 16:33:17  host: nat-go4.aster.pl

    Przypominam że nokia 9300i została wyprodukowana i dana do użytku w 2002r.Na tamte czasy nie było lepszego telefonu.

  • 0

    49. ~jojo;p  2008-07-10 09:40:22  host: fcv91.internetdsl.tpnet.pl

    mam pytanie czy ten telefon może sie połączyć z internetem domowy? niestety nie mam rutera

  • 0

    50. ~  2008-07-13 17:20:09  host: gfc234.internetdsl.tpnet.pl

    jaki zasieg w metrach ma wifi???

  • 0

    51. ~konrad  2008-07-13 17:21:17  host: gfc234.internetdsl.tpnet.pl

    jaki zasieg, w metrach ma wifi w tym modelu???

  • 0

    52. ~dziamek  2008-07-15 06:29:49  host: arr176.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak wgrac mapy z kad sciagnac moze ktos wie?

  • 0

    53. ~dziamek  2008-07-20 16:27:23  host: ama239.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak wi-fi wlaczyc moze wiecie?

  • 0

    54. ~wala12  2008-09-03 23:31:00  host: ip-85-198-233-153.broker.com.pl

    A Wy nie piszcie że to jest zwykły telefon bo to jest mini laptop!Tak pisze ten co nie miał tej Nokii nawet w ręce.Najlepszy dowód tej Nokii to nawet teraz 1.700,- zł w sklepach tj. tyle le np.laptop Toschiba. A Nokie zabierzesz ze sobą wszędzie w kieszeni! I robisz to samo co na kompie. Do zdjęć jest pełno telefonów, to nie nagła potrzeba. Ja mam ten komunikator to wiem wszystko na jej temat. Jest the best!

  • 0

    55. ~  2008-11-15 11:13:07  host: bac169.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Akurat TĘ Nokię niekoniecznie w kieszeni.Ale telefon świetny.Poza tym zdjęcia z telefonów mają słabą jakość, wolę nosić aparat.

  • 0

    56. ~88  2008-12-24 07:40:42  host: 83-1-124-53.tsm.tarnobrzeg.pl

    Ludzie, krytykujecie ten telefon a mogę się założyć ze 3/4 z was nawet go nie trzymała. Poznajcie ten telefon dobrze, wszystkie opcje i wtedy możecie zacząć krytykować, chociaż mogę się założyć ze wtedy żaden z was nie powie złe słowo na temat tej komórki. Pozdrawiam ! ;)

  • 0

    57. ~jaca  2009-01-18 16:24:50  host: apn-77-112-113-245.gprs.plus.pl

    Taki telefon jest dla ludzi którzy potrzebują internetu zawsze pod ręką, używają aplikacji biurowych, i załatwiają przez niego nieco więcej niż plotkowanie z koleżanką/kolegą przez sms-y. Genialny i niezawodny fonik z możliwości wgrywania bardzo wielu aplikacji i ciekawych rzeczy. POZDRAWIAM !!!

  • 0

    58. ~EiSmAn  2009-01-29 01:51:39  host: aebn249.neoplus.adsl.tpnet.pl

    witam teraz taki telefon uzywany dostac mozna za 200zl na allegro. a telefon jest super bo go aktualnie uzywam. wi-fi mi chodzi bardzo dobrze Pozdrawiam

  • 0

    59. ~znawca  2009-01-29 21:11:26  host: aawf168.neoplus.adsl.tpnet.pl

    chciałem sie zapytac odnośnie tego telefonu. czy ma on flascha itd to spraawnej obsługi stron?

  • 0

    60. ~xxx  2009-03-31 18:02:06  host: dynamic-78-8-157-43.ssp.dialog.net.pl

    Witam, właśnie zamierzam sobie kupić tego fona, ale mam jedno pytanie. Mianowicie: Czy bezpłatny dostep do neta jest dostępny teraz już wszędzie? Chodi mi o to, czy z każdego miejsca moge się za free połączyć z netem. pozdrawiam

  • 0

    61. ~dominik  2009-04-18 11:40:09  host: 213.25.114.169

    ludzie ta nokia jest zajebist... gg itd działa przez wi fi z mp3 jest spoko najlepioej przez sluchawki super dzwiek i wszystko działa a z tym podswietlaniem to nie wiem mam ten fonik i jestem zadowolony

  • 0

    62. ~stachu  2009-04-18 14:02:57  host: 94-40-58-2.tktelekom.pl

    on na plusa by poszedł

  • 0

    63. ~wariat  2009-04-19 22:45:54  host: nat-6.ingram.com.pl

    mam ten tel od roku i nie znajduję w nim praktycznie żadnych wad.. nie trzeba nic kasować - mam już 3000smsów w skrzynce i jeszcze nie woła... zapisujesz co chcesz i kiedy chcesz... klawiatura troszkę mała ale da się dojść dość szybko do wprawy w operowaniu nią... ogólnie telefonik ma u mnie 9/10:) jedyny minus to to że panel nie jest czarny bo by fajniej wyglądała:D tak na prawdę to jest mini-laptop z officem w środku i można zainstalować na nim kupe fajnych aplikacji typu gg czy adobe reader... polecam osobom typu biznesmen. przedstawiciel handlowy a nawet student - w każdym miejscu można napisać potrzebny na szybko dokument i wysłać go czy wydrukować:) pozatym piękna sprawa - nie trzeba wyłączać tel wyciągając kartę pamięci - nie zamyka aplikacji otwartych z karty:D

  • 0

    64. ~  2009-04-23 10:14:07  host: dqh96.neoplus.adsl.tpnet.pl

    to w prawym dolnym rogu to jakis joystick do kursora ??

  • 0

    65. ~Sajmon  2009-04-23 10:14:51  host: dqh96.neoplus.adsl.tpnet.pl

    to w prawymdolnym rogu to jakis joystick do kursora ?

  • 0

    66. ~Młody  2009-05-19 17:49:01  host: adeb182.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Chyba tak!!:)Zamierzam kupic ten tel gdyz sprzedaje nokie n73 i powiedzcie mi czy to sie opłaca kupic ten tel??i czy on jest dosc glosny!!?

  • 0

    67. ~darus  2009-06-15 07:33:21  host: 82.139.164.112

    Kur*a ludzie co wy za bzdety piszecie z tym gps jest to możliwe jak sobie moduł wewnętrzny kupisz i program na komę , a co do wibry , tel ma za delikatny duży wyświetlacz by można było wstawić wibrę

  • 0

    68. ~dodo  2009-07-28 08:42:06  host: bip84.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam takiego fona i jest zajebisty mam go ponad lata i dopiero siadła mi przednia klawiatura wcześniej niałem 9200 tez była dobra a co do tego fona mozna zainstalowac jadu gadu a scype nie działa jak by kto chciał to mam do niej troche gier i aplikacji biurowych

  • 0

    69. ~  2009-08-23 11:44:38  host: 213-238-71-237.adsl.inetia.pl

    nie wiem jak sie spisuje nokia 9300i ale moja E90 spisuje sie super i nie wymienil bym jej teraz na zaden inny telefon. Kupilem od znajomego za 1000 pln ktory kupil sobie ten tel na firme i po roku zmienl. Telefon poprostu wymiata! Wielki ekran wewmetrzny, wifi, gps, aparat 3.2 MPx z AF...

  • 0

    70. ~antytłumok  2009-08-30 19:32:36  host: ckn252.neoplus.adsl.tpnet.pl

    żal dupsko ściska jak się patrzy na komentarze większości z tłuków tutaj. Nauczcie się pisać, a potem dodajcie opinie. Nokia bardzo spoko, chodzi jak marzenie, do biura i dla biznesmena idealna.

  • 0

    71. ~lol  2009-09-16 20:24:07  host: net.kiga.pl

    nie fajna

  • 0

    72. ~Pro  2009-10-14 00:52:53  host: 86-45-153-48-dynamic.b-ras2.chf.cork.eircom.net

    a mozna w jakas gierke popykac w czasie podrozy? :P

  • 0

    73. ~heyahbanana  2009-11-14 22:45:44  host: 87-205-155-180.adsl.inetia.pl

    tak. Jest kilka kultowych gier. Kręgle, Golf, Bounce, Karting, Bilard. Wszystkie oczywiście jako soft do wgrania.

  • 0

    74. ~daruś  2009-12-02 20:03:33  host: public71550.xdsl.centertel.pl

    mugł by mi ktoś wysłać link do gier na ten telefon?To moje gadu-6508858 z gury dzięki

  • 0

    75. ~***  2009-12-03 18:58:57  host: 77-255-91-55.adsl.inetia.pl

    Jak zrestartować nokię 9300i??

  • 0

    76. ~>  2010-02-15 21:13:41  host: pc15-5.chomiczowka.waw.pl

    Spory zew ekran, 640xx200. :lol:

  • 0

    77. ~Abraka  2010-06-22 13:48:28  host: d81-201.icpnet.pl

    Osobiście uważam że ten telefon nie zaśnie dzisiaj

  • 0

    79. ~mad  2010-10-03 10:00:23  host: 91.218.156.247

    witam posiadam ten telefon ale jest mało stron z aplikacjami i innymi do tego moelu, mogłby ktos kilka podac? i link do sciagnieciia symbianu S80 do tego modelu i jak wgrac, bo mojemu bedzie potrzebny.

  • 0

    80. ~jabol  2011-08-09 20:46:48  host: bre202.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Moim zdaniem kaszanka... System wiesza się cały czas.... brak dodatkowych aplikacji :( brak możliwości wyłączenia urządzenia !!! Kiepska przeglądarka internetowa... ( Można na szczęście zainstalować inną ( np. opera mini ) GG też da się odpalić ( Palringo ). Jakby ktoś szukał niezawodnego telefonu to raczej odradzam ... Pod tym względem konkurencja sprawuje się dużo lepiej ...

  • 0

    81. ~Adam  2012-12-08 00:11:55  host: host-89-228-3-102.szczecin.mm.pl

    Ja bym dał za niego wiecej niż za Nokie Lumie 710 i Nokie Lumie 800

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-161-216-242.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (7)

Archiwum Ankiet