Nokia 9210i - opinie
Telefony Nokia Nokia 9210i Opinie o Nokia 9210i

Nokia 9210i

w sumie: 19
  • 0

    1. ~..misiaczek..  2005-02-22 23:05:00  host: buy130.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Yyyy..taki sobie...nie zachwyca...

  • 0

    2. ~nokiarz  2005-06-19 11:24:00  host: dsm11.neoplus.adsl.tpnet.pl

    polecam kazdemu kto chce miec przy sobie najpotrzebniejsze rzeczy z komputera. Dodatkoweoprogramowanie zwieksza mozliwosci telefonu, sa nieograniczone...

  • 0

    3. ~majchrzok  2006-02-23 21:44:50  host: pb81.pila.cvx.ppp.tpnet.pl

    można do niego podłaczyć jjakiś aparat??

  • 0

    4. ~23  2006-03-01 16:28:38  host: acse153.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten telefon to mibolne biuro. sprawdzam e mail w kazdej chwili gdy musze a nie mam pod reka komputera. pracuje bezproblemowo w tym telefonie na wordzie i exelu. slucham MP3 i ogladam filmy jadac np. pociagem.jak juz ktos wczesniej pisal- dogrywajac do niego rozne rzeczy tworzy sie maszyne o nieograniczonych mozliwosciach.a aparat do niego jest- nazywa sie concorde eye-Q i byl dedykowany do telefonu przez firme nokia.

  • 0

    5.  2006-08-09 03:39:41

    Spoko telefonik.Jego wada to że jest berdzo duży.Poza tym ma dużo przydatnych funkcji.

  • 0

    6. ~kl@udi@  2006-11-16 19:38:19  host: cuh82.internetdsl.tpnet.pl

    bardziej laptop niż telefon..;D

  • 0

    7. ~andrzej  2006-12-17 17:16:33  host: aalg235.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kami se go chce kupic, jacie fajnie xDD

  • 0

    8. ~general12  2007-01-20 21:58:58  host: acsz47.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jakiego fotmatu filmiki można oglądać na tym sprzęcie??

  • 0

    9. ~snake  2007-05-19 09:51:53  host: eoi178.internetdsl.tpnet.pl

    mam go prawie 4 lata i jestem bardzo zadowolony, jest bardzo duży i niewygodny ale to nic tak bardzo sie przyzwyczaiłem że jak uległ awarii to naprawdę trudne były pierwsze dni. wymieniłem w nim płytę główną małą i taśmę LCD. sporo mnie to kosztowało, w sumie 300zł

  • 0

    10. ~kris  2007-06-24 17:24:05  host: 87-205-40-68.adsl.inetia.pl

    mam pyanie czy wie ktos jaka wersja symbiana jest na tym telefonie??

  • 0

    11.  2007-07-26 17:24:34

    użytkowałem ten telefon ponad 4 lata, byłem zadowolony. Jednak teraz stało się to uciążliwe :P denerwuje mnie nieco wielkość i waga tego telefonu :) i to jego jedyne wady... Jednak teraz poszukuje czegoś mniejszego i zarazem nowszego... Nokii N70 (?) lub 3250 :) a co do comunicatora 9210i to telefon dobry, trwały i oprócz tego co wyżej wymieniłem nie mogę mu niczego zarzucić

  • 0

    12. ~back17  2007-08-18 05:08:57  host: 179.85-237-168.tkchopin.pl

    mam ten telefon tydzien..myslalem ze sie na nim przejade ale bylem w bledzie,telefon jest konkretny tyle ze duzy ale cos za cos,mozna wrzucic do niego co kolwiek,moze byc telefonem biurowym .stworzonym di internetu albo rozrywkowym(filmy,mp3)goraco polecam!!

  • 0

    13. ~kubala1992  2007-10-28 18:34:47  host: apn-77-112-140-209.gprs.plus.pl

    Kupuje ten telefon, jest odjechany!!! Na co motorola Z8, filmy w podobnej jakości są tutaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • 0

    14. ~mqx  2008-02-07 10:17:19  host: aeew160.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanie czy on ma wf-fi i jak łączy sie przez neta przez wap ,gprs ??

  • 0

    15. ~krzysiekf  2008-03-28 21:13:18  host: 191-dzi-2.acn.waw.pl

    Symbian s80 stara wersja no net

  • 0

    16. ~xalex  2008-04-12 18:59:22  host: abx52.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Da się słuchać mp3 i oglądać filmy , bo w opisie pisze że nie ma mp3

  • 0

    17. ~xalex  2008-04-12 19:02:12  host: abx52.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jakiej rozdzielczości filmy wchodzą

  • 0

    18. ~pppp  2008-08-08 14:19:53  host: 80.54.97.4

    mamj problem, mianowicie, nie moge wrzucić mp3 z kompa na nokie, wyskakuje mi blad ze nieprawidlowe dane itp. pomóżcie mi

  • 0

    19. ~  2009-04-27 17:17:45  host: h82-143-145-164-static.e-wro.net.pl

    Z tego co się orientowałem żeby mieć na 9300,9300i lub 9500 GG trzeba trochę się nakombinować Napisałem do Mobilnego Gadu Gadu : mobilne@gadu-gadu.pl, E-mail z pytaniem czy istnieje wersja GG pod telefony dostałem odpowiedź że nie Więc napisałem prośbę/sugestię by została przekazana do odpowiedniego działu informacja : "Telefony z Symbianem s80 mimo, że są stworzone do internetu i posiadają klawiaturę QWERTY ( nie wspomnę o mianie Komunikatora ) nie mają żadnej wersji czy to w Symbianie czy też w Javie polskiego komunikatora Gadu-Gadu. Proszę o ujęcie w planach zrobienia mobilnego GG na platformę tych telefonów jeśli nie w symbianie to chociaż bo poprawić wersję Java tak by poprawnie łączyła się z serwerem a nie stała na 45% i koniec " A coraz więcej ludzi kupuję takie telefony ponieważ cena robi się przystępna dla zwykłych ludzi Dostałem odpowiedź że moja prośba zostanie przekazana do odpowiedniego działu który zajmuję się tworzeniem i aktualizacją mobilnego Gadu-Gadu... Wiem że jako jeden człowiek nic nie zdziałam ale jak by tak wszyscy własnymi słowami napisali prośbę pod ten adres mobilne@gadu-gadu.pl o stworzenie Mobilnego GG na te platformę symbian s80 lub poprawienie wersji Java :) Myślę że byśmy coś zdziałali... Mam kolegę i kuzyna którzy posiadają 9500 też szukają już od dłuższego czasu rozwiązania by to mobilne GG mieć na swoim telefonie beż żadnych kombinacji... i z tego co wiem po mojej wiadomości też postanowili napisać podobnego maila na w.w. adres bo im więcej osób zgłosi ten

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-158-119-60.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (1)

Archiwum Ankiet