Nokia 9210 - opinie
Telefony Nokia Nokia 9210 Opinie o Nokia 9210

Nokia 9210

w sumie: 13
  • -2

    1. ~..misiaczek..  2005-02-22 23:07:00  host: buy130.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Hehhehehehe,mam nadzieję że ta antenka w komie da się schować bo wygląda zajebyście głupio!!!

  • 2

    2. ~bialy  2006-03-06 20:48:36  host: rb37.netster.pl

    to nieprawda ze nie ma mp3! mam ten telefon i odtwarza..!!

  • -2

    3. ~  2006-08-02 12:50:04  host: aux48.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Pierdoła lepsza 3100 z doczepianym aparatem polecam

  • 1

    4. ~  2006-08-02 12:54:10  host: aux48.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zgłaszam błąd ma Mp3

  • 1

    5. ~  2006-08-18 19:16:44  host: auq111.neoplus.adsl.tpnet.pl

    żeby było śmieszniej pierwszy normalny wyświetlacz mono a drugi kolorowy

  • 1

    6. ~  2006-11-22 02:43:18  host: bkv46.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ma mp3!!! gprs też ma!!! tylko trzeba pokombinować:)

  • 1

    7. ~weteran  2007-09-12 20:17:33  host: chello084010254037.chello.pl

    mialem ta komorke, przyznam iz mimo duzych wymiarow jest naprawde super. Jako ze ma symbiana mozemy instalowac na nim gry i programy o jakich snia inni uzytkownicy telefonow. Mp3 chodza fajnie i glosno tylko trzeba miec sterowniki (nie kazda 9210 je posiada wiec trzeba czasem wgrac). Polecam jak ktos na bierzaco cos w wordzie robi bo fajnie tu word chodzi.

  • -2

    8. ~Titus  2007-12-14 00:04:08  host: 82.177.50.230

    własnie zastanawiam sie nad kupnem tej komurki ale odstraszają mnie jej wymiary i waga...

  • 1

    9. ~rr  2008-09-02 21:25:12  host: acsk226.neoplus.adsl.tpnet.pl

    tylko debile sie smieja. wiecie kiedy ten telefon wyszedl na rynek? jak jeszcze do przedszkola chodzilscie. poza tym to nie zabawka a narzedzie pracy

  • 1

    10. ~Lukash1410  2008-09-27 21:42:00  host: ecf187.neoplus.adsl.tpnet.pl

    "rr" ma rację telefon ma okolo 8 lat ;p ale niezle funkcjonalna conie :P?

  • -1

    11. ~yoshimura  2011-01-02 20:26:32  host: 77-254-58-128.adsl.inetia.pl

    miałem keidys 9210 fajny byl po otwarciu ale dziwnie sie rozmaiwalo... prawie nic nie bylo slychac i musialem odchylać środek... włączał sie mikrofon i slychac bylo...pozniej sprzealem go koledze on nim gwozdzie wbijał i dalej chodzil dobrze

  • -1

    12. ~darek sóharsky  2012-02-29 22:07:56  host: aahs58.neoplus.adsl.tpnet.pl

    miałem telefon w latach 2006-2008 bodajże, w podstawówce jeszcze byłem wtedy. nostalgia :D

  • -1

    13. ~ProPlayerPL  2013-06-13 20:46:52  host: acfa91.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mój brat miał ten telefon i przyznam, że wygląda naprawdę fajnie (oczywiście z otworzoną klapką, na zewnątrz został zastosowany design z lat 90' chyba xD). Poza tym ma zaawansowane (to jest sarkazm :D) funkcje (np. dyktafon). Ale tak na serio - na plus jest to, że to ,,cegła,, (ciężka i duża ale za to jakże wytrzymała (jej jedyny wróg to woda) :D) no i to, że da się pograć na tym telefonie w gry Java (jakieś super one nie są ale tragedii nie ma :P). Podoba mi się to, że po otworzeniu klapki, ta Nokia wygląda jak mini-laptop i fajnie się pisze na tej klawiaturce :D

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-158-119-60.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jak oceniasz nową ofertę Mix sieci Play?

Nowa oferta Mix sieci Play

 

Zobacz wynik | Opinie (6)

Archiwum Ankiet