Nokia 9000 - opinie
Telefony Nokia Nokia 9000 Opinie o Nokia 9000

Nokia 9000

w sumie: 16
  • -4

    1. ~..misiaczek..  2005-02-22 23:12:00  host: buy130.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Kolejny szmelc produkowany przez nokie :>

  • 3

    2. ~Matilo  2005-12-28 15:55:04  host: tvt-80-54-229-26.tvteletronik.pl

    Wcale nie szmelc !!! na swoje czasy ten telefon to była najwyższa klasa, fakt że to cegła ale nie został stworzony po to żeby być miniaturowym gównem. To telefon dla biznesmenów a nie dla ludzi którzy telefonu używają do słuchania polifonii i grania w jave !!!

  • -2

    3. ~Alan.M  2006-08-18 19:13:47  host: auq111.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ..misiaczek.. jest wiele innych leprzych nokii

  • 0

    4.  2006-09-24 21:01:58

    czy aby napewno miała litowo-jonowy aku?

  • -2

    5. ~ryjcio123  2006-11-05 13:18:08  host: cuh82.internetdsl.tpnet.pl

    to cegła a tą antenką można na pewno dłubać se w nosie ale nie próbowałam

  • 0

    6. ~:kcin  2006-12-28 21:50:28  host: ewm174.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Trzymałem (ledwie) w ręcach takie cudeńko techniki...

  • -1

    7. ~Czesio  2007-06-18 18:33:15  host: gl132-27.master.pl

    Ja dłubałem sobie nim w nosie i było fajnie, ale sądzę,że ten telefon nadaje się tylko do tego..

  • 0

    8. ~  2007-07-09 16:07:36  host: abnu191.neoplus.adsl.tpnet.pl

    taką Nokią to tylko walnąć i patrzyć czy równo puchnie

  • 0

    9. ~?????  2007-10-29 18:40:33  host: aok91.internetdsl.tpnet.pl

    ma ona chociarz internet????????????

  • 0

    10. ~autofrog  2007-11-15 14:37:13  host: 212.87.241.230

    niedługo wystawię ten model na allegro. powiem szczerze że mimo wszystko robi wrażenie .

  • 0

    11. ~Andypany  2007-12-14 19:06:23  host: aais48.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon i on jest najlepszym telefonem jaki to dej pory zrobiono. Serdecznie go polecam

  • 0

    12. ~ujek  2008-01-18 21:34:17  host: chb79.neoplus.adsl.tpnet.pl

    POzdrowienia dla twurcy tego telka

  • 0

    13. ~  2008-01-28 12:41:01  host: cnet-u-255-213.petrus.pl

    No trzeba zostawić, że teraz ten telefon tylko do muzeumsię nadaje ale jak na swoje czasy jakąś dekade temu albo i jeszcze dalej, ten telefon był cudem techniki...nawet nie zdajecie sobie sprawy ile on wtedy kosztował!!Pokłony dla Nokii, że stworzyła coś takiego...:)

  • 0

    14. ~potamotrygon  2008-04-20 13:49:50  host: host-89-228-133-142.gorzow.mm.pl

    noo tel z 1998 roku. W tamtych latach była to E90 ;D

  • 0

    15.  2013-08-08 22:54:36

    Czy ktoś wie gdzie można pozyskać takie telefony jak ten model? Pytam, bo przyznaję - interesują mnie telefony i chciałbym mieć chociaż taki jeden z epoki. ..

  • 0

    16. ~migdał  2014-07-25 05:16:06  host: n15-01-07.opera-mini.net

    @Autumn81702 na allegro sobie poszukaj może, albo zapytaj czy w muzeum mają

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-205-8-87.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z mobilnego systemu płatności BLIK?

Blik: już ponad 2,5 mln zarejestrowanych aplikacji i 6 mln transakcji

 

Zobacz wynik | Opinie (5)

Archiwum Ankiet