Nokia 8850 - opinie
Telefony Nokia Nokia 8850 Opinie o Nokia 8850

Nokia 8850

w sumie: 9
  • 0

    1. ~..misiaczek..  2005-02-22 23:18:00  host: buy130.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Kolejny telefon bez przyszłości...ach..

  • 0

    2. ~maniak555  2005-04-14 15:33:00  host: host-ip162-137.crowley.pl

    zajebisty teklefon jest czym się wyróżnić z tłumu....

  • -1

    3. ~echh  2005-05-19 19:10:00  host: ecf160.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ech co to jest ?? po co tworzą takie telefony .... no moze dla niektórych , którzy potrzebują telefon do dzwonienia

  • 0

    4. ~piotrz  2005-07-04 22:02:00  host: host-116-64.rev.vline.pl

    ja nie wiem o co wam chodzi??? przecież ten telefon ma okolo 6lat i nie można od niego wymagać niewiadomo co!!! Poza tym jest bardzo prestiżowy ( nie to samo co nokia 3310)

  • 0

    5. ~ottinger  2005-10-26 19:11:07  host: awm142.internetdsl.tpnet.pl

    Miałem w swoim życiu dwie nokie 8850. Pierwszą kupiłem w 2004 roku jako nową i spisywała się bardzo dobrze. Jest to telefon, który jest inny niż wszystkie dookoła- tylko spójżcie na to maleństwo. Tego telefonu nie kupuje się ze względu na funkcje jakie posiada (takie same co w 8210) ale po to, by coś sobą reprezentować. Telefonik uchodzi za awaryjny- ciągle się psuje itp. otóż moim zdaniem tak nie jest- on po prostu jest bardzo delikatny i mocniejsza gleba może spowodować awarię. Jeśli będziecie o niego dbali to gwarantuję, że was nie zawiedzie. Osobiście bardzo polecam aparat, dla ludzi z klasą, i którzy chcą się wyróżniać.

  • 0

    6. ~PROMIL69  2006-02-25 11:35:09  host: dct109.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Miałem już sporo telefonów i większość była "z wyższej pólki" ale nic nie przebije tego telefoniku. Dokładnie... ten telefon to jest poprostu BARDZO EKSKLUZYWNY KLASYK!!! Limitowana seria, nigdy w żadnej promocji, aluminiowy panel, unikalna odsuwana klapka itp. Nie jest to jakaś plastikowa masówka. Używam go już ponad pól roku (przeważnie zmieniałem fony po około miesiącu) i jest wszystko GIT. Zanim negatywnie sie wypowiecie na jego temat radze najpierw wziąść go do ręki a przekonacie sie, że nie jest to "zwykły" telefon. Pozdrawiam.P.S - NOKIA 8850 100% ORYGINAŁ PANEL :D :D :D

  • 1

    7. ~Punish  2007-08-29 23:46:01  host: aoj202.internetdsl.tpnet.pl

    Jest rok 2007 i ok. 7 lat po premierze 8850. Sprzedaję nowoczesny wybajerowany tel. Kupuję na allegro 8850 oraz jego następcę czyli 8910i i części do nich wraz z najlepszymi bateriami. Zakochuję się w starych telefonach dlatego że nikt z kim spotkam się nie używa ich. Uwielbiam nowości techniczne i bajery jednak 8850 cenię za brak czegokolwiek z nowości! Uwielbiam jego nietypowe piękne niebieskie podświetlenie, obudowę z aluminium która nagrzewa się od ciepła dłoni lub od ciała w kieszeni oraz podczas rozmowy (ten metal świetnie przewodzi prąd i ciepło). Wgrywam do niego zmodyfikowany soft, dostaję ciekawe nowe funkcje. Zakupuję kolejne części i skręcam 8850 dla rodziny. Oglądam telefony znajomych/kumpli na imprezach/spotkaniach i śmieję się, że wszyscy są tacy sami bez pomysłu. Kupuję bylejaki aparat cyfrowy i dostaję obraz lepszy od najnowszej wypasionej Noki N95, kupuję taniego laptopa i dostaję bezprzewodowy dostęp do Internetu 100 razy szybszy od WiFi najnowszej najdroższej Noki. Zastanów się kim jesteś i co potrzebujesz. Może jesteś kolejnym cieniarzem jakich wiele? :)

  • 0

    8. ~Kamil  2012-05-26 22:40:47  host: dcf143.neoplus.adsl.tpnet.pl

    prawdziwy "klasyk" Moze to nieodpowiednie słowo/okreslenie ale tego telefonu sie nie zapomina... Wiadomo funkcji brak ale ktos ceniocy detale i jakosc byl zadowolony. w seri 8... nie o bajerki chodzi sa ludzie którzy nawet 1$ by nie dopłacili za mp3 w telefonie...

  • 0

    9. ~kk  2012-08-28 00:20:27  host: user-46-112-217-147.play-internet.pl

    Kupiłem ten telefon w... 2000 roku :P. Od tamtego czasu raz (sic!) kupiłem nową baterię. Działa bez zarzutu i od wielu lat jest moim ulubionym gadżetem na wakacje. Obecnie wywalam do szuflady N-acht ;) i podziwiam zaciekawione oczy turystów, cóż to ja mam w łapie. Coolowata zabawka i dla mnie podróż do przeszłości. Używałem go realnie około roku, a pozostałe 11 lat jest właśnie taką zabawką. Fajną, metalową, z odsuwaną klapką, mieszczącą się w portfelu ;). W momencie zakupu był uważany za wyjątkowy telefon. No.. ale... czas leci... :).

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-158-83-210.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (1)

Archiwum Ankiet