Nokia 8800 Arte - opinie
Telefony Nokia Nokia 8800 Arte Opinie o Nokia 8800 Arte

Nokia 8800 Arte

w sumie: 49
  • 0

    1. ~l_x_n  2007-11-15 06:44:00  host: w3cache3.punkt.pl

    telefon klasa sama w sobie, wręcz niedościgły wzór (no może ciut na wyrost), do kultowego już wizerunku nokia dorzuciła bardziejsze na dziś bajerki multimedialne. ehh szkoda tylko że sobie na niego nie pozwolę bo zażyczą sobie za niego jak za zboże ;/

  • 0

    2.  2007-11-15 18:28:55

    stylowy... piękny!!!

  • 0

    3. ~Alan.M  2007-11-15 20:47:07  host: aug182.neoplus.adsl.tpnet.pl

    I po co nokia bawi się w motorolę ;-/

  • 0

    4. ~student  2007-11-16 20:57:32  host: abjo61.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Dlaczego to waży 150g i nie ma radia?:( Fajnie wygląda:)

  • 0

    5. ~hhhhh  2007-11-16 21:38:04  host: aacg114.neoplus.adsl.tpnet.pl

    piekna... tylko czy ja dobrze widze ze to ma klawisze dotykowe pod ekranem? o nieeeee

  • 0

    6. ~Znawca  2007-11-22 16:41:57  host: 87-205-59-75.adsl.inetia.pl

    Super telefon dla szpanerów chcących się pochwalić ile mają kasy :)pozdro

  • 0

    7. ~  2007-12-05 08:18:09  host: f142-152.opera-mini.net

    Ciekawe ile kosztuje?

  • 0

    8. ~man  2007-12-10 15:56:23  host: aaaw111.neoplus.adsl.tpnet.pl

    super fon! moze kupie go sobie, ale narazie pozostane przy mojej n8800 sirocco! cena tego cudeńka to 1000euro i jest juz w sprzedaży!

  • 0

    9. ~Logik  2007-12-17 01:56:51  host: aany35.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jak dla mnie to horror na baterie. Z Nokiami tej serii i nie tylko jest tak, jak w tym dowcipie: Spotyka się dwóch nowych ruskich w NYC i jeden pyta drugiego:-Ile dałeś za ten nowy krawat?-600$, odpowiada tamten.Aleś ty głupi, tam za rogiem są po 3 tys.$!!!

  • 0

    10. ~klee  2007-12-19 03:11:20  host: gw-81-210-104-26.smstv.pl

    OLED niesmowity - widziałem prezentacje na tajwanie i myślałem że to atrapa z naklejką :)) jednak to był prawdziwy fon!!! oledy mniej ciągną prądu więc może czas ARTE nie będzie fikcją...

  • 0

    11. ~mc  2008-01-03 16:15:52  host: host-89-228-43-31.elk.mm.pl

    Bardzo ładny telefon, może kiedyś będzie mnie stać na takie...

  • 0

    12. ~gfiudshiuohxvh  2008-01-06 18:38:13  host: adph72.neoplus.adsl.tpnet.pl

    i za co sie placi taka cene

  • 0

    13.  2008-01-22 11:15:44

    wiem, że ma wbudowanej pamieci 1 GB, ale dlaczego nie ma złącza kart pamieci :(

  • 0

    14. ~mat  2008-01-27 22:56:01  host: chello089078038207.chello.pl

    marzenie!!! narazie jednak pozostane przy 8800, rowniez przepieknej.

  • 0

    15. ~Adam  2008-02-03 12:37:37  host: 82-33-193-252.cable.ubr04.hawk.blueyonder.co.uk

    700 funtow w UK

  • 0

    16. ~N81 panuje .....  2008-02-06 18:37:34  host: host86-153-97-177.range86-153.btcentralplus.com

    NIema zlacza kart pamieci bo to jest Telefon Stylowy który ma wygladac a nie grac tanczyc i spiewac ..... dlatego Komentarze typu Niema tego niema tamtego sa nienamiejscu...... Niemam polskich znakow sory za blendy...

  • 0

    17. ~  2008-02-07 08:26:21  host: abwt91.neoplus.adsl.tpnet.pl

    witam! jestem szczesliwym posiadaczem tego aparatu jak i poprzednich wersji tej NOKI!Nokia jest swietna jest wszystko co człwiek powienien miec w telefonie,bardzo szybka obsługa duzo fajnych funkcji choc nie potrzebnych jak np.funckcja STUK-PUK gdzie aby zobaczyc piekny analogowy zegar musimy stuknac w przednia czesc telefonu nie raz bardzo mocno wiec odradzam;)oczywiscie funckja sciszania przez wychylenie aparatu rewelka:)materiały 100 razy lepsze nic w pioprzedniczce chodzi o trwałość nie brudzi sie nie zostaj paluchy!ogolnie wart tych piniedzy!ps.dla gadzetomanów aparat szął robi tylko w dzien pozdrawiam...

  • 0

    18. ~bigos  2008-02-12 22:11:01  host: dwd123.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mnie tylko interesuje ile to bateria trzyma nim padnie?? Bo 300h godzin coś mi się nie widzi (podobnie było z tą nokia n95 to ile miała trzymać według producenta nijak się miało do tego ile trzymała w rzeczywistości:/ Jeśli ktoś będzie już miał to cudo chętnie wysłuchałbym opinii tego szczęśliwego nabywcy:)

  • 0

    19. ~madzia_XD_  2008-03-02 15:53:51  host: gw-79-175-208-22.smsnet.pl

    ~ 2007-12-05 08:18 f142-152.opera-mini.net Ciekawe ile kosztuje? kosztuje 3000,00

  • 0

    20. ~ARTE  2008-03-06 15:49:00  host: apn-77-113-100-149.gprs.plus.pl

    Mam ten fon od miesiąca.Poprzednio miałem sirocco.Wyświetlacz to jest inna liga, przy normalnym uzytkowaniu (ok 0,5 h rozmów, kilka sms-ów i ciągłym połączeniu bt ze słuchawką) bateria spokojnie wytrzymuje 4 dni co chyba nie jest najgorszym wynikiem.Ogólnie bardzo dobry telefon, choc zgodze sie z kolegą, że funkcji stuk-puk lepiej nie nadużywać, bo może to się skończyć uszkodzeniem obudowy.Idealny dla osób, które nie interesują zbędne bajery, poprostu do codziennego użytku.Jakość wykonania zostawia w tyle b. daleko konkurencję, niestety cena również, ale cos za coś. Rewelacyjne dzwonki wideo, przyzwoity aparat, natychmiastowa komunikacja z zestawem bt.Jeśli ktoś ma zbędne 4tys.pln to polecam-warto.Pozdrawiam!

  • 0

    22. ~koxbox1221  2008-03-27 15:24:31  host: public-gprs93753.centertel.pl

    a to ciekawe jak pokam w swoj to wcale nie tak mocno i wyskakuje zegarek pozdrawiam

  • 0

    23. ~Rado  2008-04-14 18:50:17  host: 80.50.236.246

    Fajna komora ale uwaga na gniazdo ladowania! uszkodzenie wymaga plyty glownej

  • 0

    24.  2008-04-26 23:41:37

    Skoro ma umts to dlaczego nie obsługuje video połączeń :(

  • 0

    25.  2008-04-30 09:13:33

    do czego jest ten akcelerometr ?

  • 0

    26. ~andzrzej40  2008-06-07 14:31:47  host: host81-149-167-219.in-addr.btopenworld.com

    zajebisty telefonik kupie go sobie wczoraj kurka wodna

  • 0

    27. ~madzia  2008-06-17 21:42:46  host: host86-140-79-213.range86-140.btcentralplus.com

    WRESZCIE GO MAM!!!!!!!!!!!! JEST SWIETNY.....!!!!

  • 0

    28. ~robek102  2008-06-23 18:41:36  host: 212.183.134.210

    czy jest jakis sposob na kurzenie sie wyswietlacze?

  • 0

    29. ~Krzychu  2008-07-19 09:11:19  host: hoh178.internetdsl.tpnet.pl

    akcelerometr – przyrząd do pomiaru przyspieszenia. Przyspieszeniomierz, w przeciwieństwie do urządzeń bazujących na teledetekcji, mierzy własny ruch.

  • 0

    30. ~romwal  2008-09-07 08:17:06  host: dbg101.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy ktoś może wie jaki kod jest do resetowania licznika rozmów?

  • 0

    31. ~Fighter  2008-10-04 09:11:52  host: aaf50.internetdsl.tpnet.pl

    Mam pytanie odnośnie jego pamięci tzn. on ma wbudowaną pamięć 1 Gb ??

  • 0

    32. ~marcin  2008-10-12 11:14:51  host: 217.98.93.46

    witam posiadam ten fon od maja poprostu luksus super tel poprzednio mniałem n95 i lune ale to naprawde nie bylo to arte jest nie do pobicia jezeli chodzi o baterie naprawde nie jest zla 4 5 dnitochyba wystarczy polecam

  • 0

    33. ~prezi  2008-11-17 16:34:47  host: abpm96.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy glosnik w tym modelu podczas rozmow jest ok? bo w sirocco byl bardzo cichy, slabo bylo sluchac rozmowce

  • 0

    34. ~prezi  2008-11-17 18:03:17  host: abpm96.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy glosnik w tym modelu podczas rozmow jest ok? bo w sirocco byl bardzo cichy, slabo bylo sluchac rozmowce

  • 0

    35. ~Raval  2008-12-21 10:13:21  host: host-81-190-77-129.gdynia.mm.pl

    Piękne ale za drogie ;(

  • 0

    36. ~artur  2008-12-31 11:28:02  host: 77-254-181-117.adsl.inetia.pl

    Wydawanie tak dużej kasy na ten telefon to szczyt pychy i próżniactwa. Nokia tylko korzysta na takich naiwnych lanserach. Zaznaczam, że nikomu nie zazdroszczę tego telefonu.

  • 0

    37. ~heh  2009-01-24 14:46:37  host: accw43.neoplus.adsl.tpnet.pl

    tyle kasy? 3tys? nie dla każdego to aż miesięczna pensja:P niektórzy zarabiają więcej niż przeciętna krajowa i mogą sobie pozwolić na ten telefon. Jak co trzeciego studenta stać na telefon za 1000zł to myśle ze co trzeciego biznesmana będzie stać na telefon za 3000zł :] próżniactwo to telefony za 30tys zł chociaż i tak niektórym można wybaczyć :)

  • 0

    38. ~heh  2009-01-24 16:08:12  host: accw43.neoplus.adsl.tpnet.pl

    tyle kasy? 3tys? nie dla każdego to aż miesięczna pensja:P niektórzy zarabiają więcej niż przeciętna krajowa i mogą sobie pozwolić na ten telefon. Jak co trzeciego studenta stać na telefon za 1000zł to myśle ze co trzeciego biznesmana będzie stać na telefon za 3000zł :] próżniactwo to telefony za 30tys zł chociaż i tak niektórym można wybaczyć :)

  • 0

    39. ~Gutek  2009-02-18 00:41:07  host: 82.177.100.130

    są podróby za 1000 zł. na allegro. ale mam go w ręku, oczywiście nie mojego. i stwierdzam że to szit. może dlatego że podróba

  • 0

    40. ~jas  2009-04-19 18:35:52  host: env195.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon rewelacja !!! doskonałe wykonanie , wystarczy go wziąśc do ręki aby zrozumiec czemu kosztuje 4000 . Polecam wszystkim lubiącym dobre nieprzeciętne gadżety.

  • 0

    41. ~  2009-06-22 22:23:02  host: 83-168-108-165.pz3-nat.espol.com.pl

    nieprzeciętny??????przesadzacie

  • 0

    42. ~  2009-07-02 00:24:06  host: aor170.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Szajs, Omnia i inne podobne modele biją to na głowę phi też mi coś pogarda i niesmak a jaka cena za takie coś fiuuu chyba im się w d...ch poprzewracało

  • 0

    43. ~skromny_człek  2009-08-20 10:55:43  host: 77-254-56-55.adsl.inetia.pl

    to nie jest telefon z bajerami tylko do dzwonienia... właśnie do dzwonienia można kupić coś tańszego i wygodniejszego, nie będę sie rozpisywał ile mam kasy, powiem tyle, że mogłbym go kupić dziecku jako łopatke, ale nie w tym rzecz, rzecz w tym ze on nie jest adersowany dla ludzi z ,,gustem" tylko dla tych co buduja sobie ego na drogim sprzęcie. w moich kręgach ludzie maja albo jakąs e-series albo nokie z seri 1XXX lub 2XXX, natomiast ludzi lansujacych sie drogim sprzętem nzywamy krótko: oszołomy.

  • 0

    44. ~malinman  2009-09-01 17:52:33  host: aqv48.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Do wypowiedzi nr 43.Powiem tak. Osobiście o ile mówisz prawdę co do "dziecka i łopatki", to powinieneś rozumieć pewne zależności.To że zapewne rozbijasz się Mercem a nie Polonezem też o czymś świadczy, więc skoro masz w garażu BMKę serii 7, bądź S klasę to czemu nie chcesz sobie pozwolić na taki telefon w kieszeni? Do biednych również nie należę i w moich kręgach znajomi posiadają telefony tego typu a nawet takie za kilkanaście tysięcy euro. Czemu? Bo z życia trzeba coś mieć i czymś wyróżniać. Najwyraźniej jeszcze tego nie zrozumiałeś, bądź blefujesz co do swojej zamożności.

  • 0

    45. ~xao  2009-09-09 06:47:07  host: 77-102-102-86.cable.ubr07.perr.blueyonder.co.uk

    "Bo z życia trzeba coś mieć i czymś wyróżniać" Wiesz,masz cos poprzestawiane w glowie czlowieku. A co to jest,konkurs pieknosci? Jak musisz sie wyrozniac az tak to sie mozesz rozebrac i biegiem na szczyt Palacu Kultury.Bedzie normalnie na pierwszej stronie brukowcow tego samego dnia,super prawda? Korzystac z zycia trzeba,ale w madry sposob,a nie takie jak Ty Inspektor Gadget sie znalazl. Gardze takimi jak Ty. Stan konta i swiecidelka - to stan Twojego umyslu,pozalowania godny

  • 0

    46. ~:)  2009-09-09 21:09:55  host: dynamic-78-8-199-163.ssp.dialog.net.pl

    Nie no super tel. Za trochę stali nierdzewnej, rozsuwanej klapki, szkło którego się nie porysuje -Arte 4 tysie. To tak jak "Znawcy" kupują obraz "Czarna Plama". Artyście się nudziło piep.. pędzlem, plama powstała, chciał wyrzucić, ale nie. Ktoś zobaczył podniecił się i kupił za "tysiące" złotych. To też ARTe BUchaaaaaaaaaaa ;)

  • 0

    47. ~  2010-03-21 01:02:36  host: eex188.neoplus.adsl.tpnet.pl

    po pol roku uzytkowania wyrobila mi sie klapka od baterii... zero rewelacji...

  • 0

    48. ~hehe  2010-07-17 00:23:17  host: 66.210.38.84.otvk.pl

    moze nei ma bajerow ale wyglada, dobra obudowa,i nie stac go dla wszystkich to tez dodaje tel luksusu. i komentarze w stylu za drogi ! jest i taki ma byc !!!! ni epo to daje 3 tys zeby kazdy go mial ;]

  • 0

    49. ~Two4Player  2010-10-06 13:52:29  host: h214n6c1o1049.bredband.skanova.com

    To ja za te pieniądze wolałem kupić iPhone 4 32 GB. 32 razy tyle pojemności, milion razy więcej elegancji, praktyczność, no i solidny jest, nie to, co te nowe nokie. Ktoś pisze o klapkach od baterii co się luzują... Czy komuś się poluzowała klapka w iPhonie? (pytanie retoryczne - w iPhonie nie ma żadnych klapek). Poza tym, co do wypowiedzi #44, to co z tego że masz kasę? Nie znaczy, że się musisz wyrożniać. Wolę się nie wyróżniać telefonem za tysiące euro, ani samochodem za miliony, ryzykując, że któregoś dnia mnie ktoś dla tych rzeczy może pobić lub nawet zabić. I nie chodzi mi o straty materialne, tylko zdrowotne. Dla mnie liczy się szczęście moje, i moich bliskich, dlatego wolę co roku pojechać na drugi koniec świata z dziewczyną, niż się rozbijać Rolls Royce'm. Wolę jeździć E-klasą i chodzić w jeansach, być z pozoru zwykłym człowiekiem, niż ryzykować zdrowie i życie swoje i bliskich, żeby przylansić. Jeśli mieć sportową furę - po co się nią pokazywać? Mi sprawiła przyjemność tylko przejażdżka CLSem do Chorwacji na dwa tygodnie, ale żeby się na codzień takim rozbijać, to bez sensu, i tak się tej moc w mieście nie wykorzysta. Poza tym z lansu nie czerpię takiej przyjemności, jak z wyjazdu od połowy grudnia do końca stycznia na przykład na Karaiby. Polecam wszystkim, którzy nie uważają za cel życiowy przylansienia.

  • 0

    50. ~nie Nokia  2011-03-13 23:15:56  host: dpb164.neoplus.adsl.tpnet.pl

    takiego złomu dawno nie miałem! W serwisie 14 razy w ciągu 2-ch lat! Rwie połączenia, zawiesza się, bateria wytrzymuje kilka godzin! ODRADZAM! Nie kupujcie tego chińskiego dziadostwa! Serwis też potrafi zwrócić aparat bez naprawienia usterki! Zdecydowanie odradzam! Poza tym, że jest w miarę ładny, nie ma żadnych zalet!

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-204-247-205.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z mobilnego systemu płatności BLIK?

Blik: już ponad 2,5 mln zarejestrowanych aplikacji i 6 mln transakcji

 

Zobacz wynik | Opinie (5)

Archiwum Ankiet