Nokia 8310 - opinie
Telefony Nokia Nokia 8310 Opinie o Nokia 8310

Nokia 8310

w sumie: 15
  • 0

    1. ~..misiaczek..  2005-02-22 23:22:00  host: buy130.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nokia chciała zaszokować no to ma.Te wszystkie kolorowe i wymienne obudowy i tak ją nie uratują.Buahahahaha!!!!!!!

  • 0

    2. ~Simon  2005-11-29 18:24:09  host: avp226.internetdsl.tpnet.pl

    telefon zajefajny mnie sie tam podoba kupie taki... wie ktos moze jaki jest czas dyktafonu zeby nagrac??

  • 0

    3. ~luxus  2005-12-30 08:28:52  host: chello087207157159.chello.pl

    dobry dla samotnych kobiet.Ma mocny wibrator

  • 0

    4. ~tomstf  2006-04-25 11:55:52  host: 80.51.57.51

    dyktafon - 3 min

  • 0

    5. ~  2006-08-01 17:43:49  host: avj87.neoplus.adsl.tpnet.pl

    lepszy od 8120

  • 0

    6.  2006-09-07 19:18:40

    muj kolega ma jakas wersje "mini" i jest extra mala

  • 0

    7. ~hudy...  2006-10-17 22:25:44  host: aamf193.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zajefajny telefon... a najpiekniejszy jest w różowo-czerwonej obudowie... po prostu śliczny

  • 0

    8. ~bobikufel  2007-04-09 00:15:16  host: abqp213.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mnie sie tam podoba. mialem orginalną obudowe i była bardzo mocna tylko ze mi telefon ukradli i juz go niemam bardzo żałuj.ę i cheę sie zapytac. w jakiej cenie teraz jest ten telefon??

  • 0

    9. ~  2007-04-17 01:15:48  host: 170-moo-5.acn.waw.pl

    300zl za nowy z 12miesieczna gwarancja :( Troche duzo na telefon sprzed lat

  • 0

    10. ~Mastav  2007-06-21 16:18:46  host: gak146.internetdsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon kilka dni. Był po przejściach ale fajny. Mały, mocna wibra [co jest zaletą jak ma się tylko monofonię], ekran co prawda tez mono, ale rozmiar mniej-więcej taki jak w większości tych większych nokii, łatwy w użytku, nie rzuca się w oczy, ma kilka fajnych gierek [snake 2, jakiś snowboard, 'memory'...]... Ogólnie fajny telefon. Nie wiem jak u innych, ale jak nagrywam dyktafonem to strasznie cicho i nie wyraźnie, ale nagrywanie rozmowy jest oka.. Może to akurat wina mojego aparatu xD

  • 0

    11. ~Mastav  2007-06-21 16:19:40  host: gak146.internetdsl.tpnet.pl

    Jeszcze coś- ja kupiłem za 35 zeta używaną, koleś w komisie uznał, ze jest warta 50-60 złotych. To nie wielki wydatek jak za taki telefon ;)

  • 0

    12. ~awf-iak  2007-10-29 21:31:52  host: 212.106.176.251

    siema jesli ktos ma na sprzedaz ten telefonik to prosze o kontakt.....tylko chodzi mi o jak najnowszy model...jestem w stanie sporo za nia dac....

  • 0

    13. ~  2008-11-15 00:11:50  host: staticline1845.toya.net.pl

    ~bobikufel. w srakej cenie matole! zorientuj sie sam w cenach!!!

  • 0

    14. ~BARBP  2009-03-02 00:05:25  host: 078088178179.elb.vectranet.pl

    Mam ten telefon od miesiąca jako drugi swój telefon, specjalnie wybrałem na drugi telefon nie jakiś wypasiony tylko coś w postaci niezawodnego, oryginalnego i małego telefonu. Przy moim nowym Samsungu ta Nokia naprawdę ciekawie się prezentują jako dwa telefony z różnych wieków :) Jak na razie mimo swojego wieku ta Nokia mnie nie zawodzi. Gra Bumber jest dla mnie tak ciekawa że często gram w nią przed snem poza tym w Snake też się da pograć. Myślałem też o Nokii 8210 ale jednak jej typowy zielony wyświetlacz zniechęcił mnie i wybrałem 8310 (jakoś ładniej wygląda z "niebieskobiałym" wyświetlaczem)choć 8210 zapewne kupię ale bardziej jako kolekcjonerki i dla przypomnienia starych dobrych czasów. Pamiętam jak w 2001 r. kosztowała na abonament 1000 zł bo do dziś mam ulotki telefonów z tamtego okresu. Polecam ten telefon ale raczej jako drugi. ;)

  • 0

    15. ~z  2010-07-28 16:03:50  host: afbr120.neoplus.adsl.tpnet.pl

    juz nie robia takich malych prostych telefonow, juz zapomniano ze telefon sluzy glownie do rozmawiania, przydalaby sie tylko dluzsza bateria i moglby byc cienszy troche albo wieksze klawisze bo w sumie miejsce jest ;-)

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-205-140-252.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (1)

Archiwum Ankiet