Nokia 8210 - opinie
Telefony Nokia Nokia 8210 Opinie o Nokia 8210

Nokia 8210

w sumie: 21
  • 0

    1. ~..misiaczek..  2005-02-22 23:24:00  host: buy130.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Moja KuMpElA miała ten szajs i ciągle jej sie zacinał.Po pewnym czasie po prostu ekranik sie wylanczał no i nic nie można było zrobić.Zaliczył już wszystkie naprawy.Z serca odradzam!

  • 0

    2. ~pp  2005-05-17 18:29:00  host: aej10.internetdsl.tpnet.pl

    ja tesz mam ten szajs i go wszystkim polecam

  • 0

    3. ~H4ns  2005-07-08 10:35:00  host: aba204.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja tez ten szajs uwazam za calkiem dobry sprzet:)

  • 0

    4. ~msg  2005-08-16 19:51:38  host: but50.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy opłaca mi się kupić ten telefon

  • 0

    5. ~brhgd  2006-01-27 18:13:54  host: user4.243.udn.pl

    telefon sssuuupppeeerrr

  • 0

    6. Anonymous  2006-03-26 21:37:54  host: aaxm219.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon zajebisty, malutki i elegancki, mialam go przez ponad rok i nie narzekam, niestety zgubilam go w wakacje:/

  • 0

    7. ~posiadzacz nokii 3100 Ali  2006-08-01 17:40:57  host: avj87.neoplus.adsl.tpnet.pl

    lepsza 3100 najgoręcej polecam 3100 i doczepcie do 3100 aparat pozdro:-]

  • 0

    8. ~crazy655  2006-09-14 22:37:54  host: dxq74.internetdsl.tpnet.pl

    Moj kolega to cos miał. Złom jakich mało najoierw mikorofon poszedł pożniej antenka, wyświetlacz i poźniej wogole sie nie włączał. Złom jakich mało. I jeszcze irda sie zniczym niekontaktuje!!!!

  • 0

    9. ~alice  2006-11-04 14:17:32  host: 80.50.252.50

    ej no jaka antentenka!!! to fajny telefon :) mały, w fajnym stylu tylko stary :(

  • 0

    10. ~gutek  2006-12-12 20:24:13  host: cpc1-warw7-0-0-cust684.sol2.cable.ntl.com

    bardzo fajny telefonik, uzywam go zamiennie z nokia n73 i doskonale sie sprawdza, prosty, niezawodny i elegancki

  • 0

    11. ~  2007-02-07 21:01:54  host: dwj173.neoplus.adsl.tpnet.pl

    szajs i tyle najgorszy fon od noki

  • 0

    12. ~Sztam  2007-02-15 14:23:28  host: static-195-254-156-82.devs.futuro.pl

    Posiadam ten telefon od 99 roku. Do teraz zasila go orginalana bateria. Ani razu mnie nie zawiodl. Ten aparat sluzy tylko i wylacznie do rozmow i smsowania. Klawiatura nie starla sie. Jakbym potrzebowal szpanowac juz dawno bym go zmienil. Nadmieniam, ze zona posiada identyczny, w tym samym czasie kupiony i tak samo uzywa go do dzis. Sadze, ze jest to najlepsza rekomendacja dla firmy,ze przez tak dlugi czas telefon dziala bez zarzutu.

  • 0

    13. ~pelucha  2007-03-17 17:16:44  host: ultra.net.pl

    No niektórzy mają szczęście bo piszą że "Nigdy ich nie zawiódł"///HAHAHAHAHAHA!!!! Aż mi się śmiać chce!!!Na początju spodobały mi się jego małe gabaryty i wygląd....ale na krótko.Były problemy z ładowaniem, bateria nie dochodziła do styków, więc trzeba było podkładać papierki...;/a pozatym za każdym razem jak mi spadł to z wyświetlacza ginęły napisy i był pusty cały tylko podświetlony. Nie powiem że to głupi, stary i do niczego telefon. Powiem, że myślę, że jednak miałem pecha bo trafiłem na pechowy model...:(((

  • 0

    14. ~Michu  2007-03-24 23:33:57  host: 109-213.echostar.pl

    mam ten telefonik (jeden z wielu;P) i uważam o za bardzo dobry model nokii mimo iż jestem jego 2 badz 3 wlascicielem jedyne co musialem przy nim zrobic to wymiana obudowy(mial ciezka przeszlosc:P) dziala bez zarzutow w przeciwienstwie do nowszych modeli z bajerami... polecam ten telefon wszystkim:D

  • 0

    15. ~lol  2008-01-18 19:27:45  host: cable-4-140.stella.net.pl

    weż ten tel ma IrDĘ szajs woje Plusfona 401i

  • 0

    16. ~czarekd  2008-11-23 20:32:06  host: acqo149.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ehhh to był mój pierwszy telefon, kupiony w komisie za 250zł (2004rok) xD. Niestety używałem go tylko jakieś pół roku, ponieważ wypadł mi z kieszeni jak jechałem na rowerze i nawet tego nie zauważyłem... A takto bym go z 2 lata miał - dla porównania póżniejsze telefony jakie miałem trzymałem góra 3-4 miesiące, dopiero z 6100 wytrzymałem 10miechów. Ja polecam ten telefon, bo jedyne co mi się popsuło to wtyczka od ładowarki (gniazdko w telefonie było ok) no i włącznik się ułamał wskutek niezdarnego zakładania przedniego panelu.

  • 0

    17. ~Arthum  2009-09-24 18:07:10  host: 88-199-233-11.tktelekom.pl

    Ah mój drugi telefon ^^ Telefon bez zbędnych bajerów ale bardzo dobry sprzęt do dzwonienia i pisania sms'ów do tej pory się zastanawiam czemu go zamieniłem na Nokie 3510i, moja najgorsza decyzja co do zmiany telefonu :( Teraz znowu go szukam w komisach i mam zamiar go ponownie nabyć :P Telefon miałem używany ale nie narzekałem na NIC, świetnie działał i bardzo fajnie wyglądał.

  • 0

    18. ~super  2010-08-13 20:25:55  host: aawq87.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mialem ten tel w baaaardzo dalekiej przeszlosci i naprawde milo go wspominam... jego wymiary naprawde sa zaskakujace no i niezawodnosc.. same plusy czasem mysle zeby go sobie kupic i trzymac jako zastepczy wrazie awarii. bez bajerów ktore saa naprawde nie potrzebne a ial branie.. dla mnie tel na 6+

  • 0

    19. ~thec  2012-10-09 15:36:53  host: user-46-112-54-87.play-internet.pl

    ciekawe kiedy bedzie dostepny w play

  • 0

    20. ~hefe  2012-11-25 21:18:26  host: ip-78-30-123-6.free.aero2.net.pl

    Jutro go rzuca na sklepy ;)

  • 0

    21. ~Kubasss  2013-10-17 19:04:45  host: n12-10-02.opera-mini.net

    Idealny na budowe! Nie do zajechania! :) Pozdro!

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-158-173-184.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (1)

Archiwum Ankiet