Nokia 8110i - opinie
Telefony Nokia Nokia 8110i Opinie o Nokia 8110i

Nokia 8110i

w sumie: 8
  • 0

    1. ~fanka88  2005-02-24 23:12:00  host: bvc63.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ten telefon jest strasznie smutny,a szkoda..może jakby miał kolorowy ekran..

  • 0

    2. ~ottinger  2005-12-03 04:57:36  host: awm142.internetdsl.tpnet.pl

    Dla mnie ten telefon nie musi mieć "kolorowego ekranu" niewiadomo jakich funkcji itp... wystarczy, że zagrał w Matriksie:)

  • 0

    3. ~ziom  2006-02-19 21:47:09  host: klient-236-213.petrus.com.pl

    ten telefon nawet nie pokazuje która jest godzina!!!!!!!!!!!!

  • 0

    4. ~  2006-10-28 17:51:05  host: aaxh198.neoplus.adsl.tpnet.pl

    z jakiej epoki wy pochodzicie? to jest topowy kultowy model NOKII!!! Niegdyś marzenie każdego. Telefon kosztował w promocji Plua 1800 PLNów! Powtarzam jeszcze raz - w PROMOCJI! Ale to było 8 lat temu, więc wtedy zapewne jeszcze robiliście w pieluchy.

  • 0

    5. ~Konieczko  2007-06-18 18:29:42  host: gl132-27.master.pl

    Witam witam!!! Ten telefon jest naprawde super. To był mój pierwszy telefon, to zniego pierwszy raz w życiu i to zadzwoniłem na pogotowie, bo wpadł mi pod pociąg i jak chałem go wyciągnąc to pociąg przejechał mi po nogach. Jestem teraz kaleką, ale jakim? Najszczęśliwszym na ziemi!!! i do tej pory go urzywam, mimo,że pociąg urwał mojej noki antenke i mi dwie nogi. Ja i mój telefon chaziamy dlej, bujamy się po mieście i nie jest nam wstyd!!

  • 0

    6. ~czesio  2008-01-22 20:49:00  host: pt191.miedzychod.sdi.tpnet.pl

    no telefon supeer, niedlugo kupie do niego sluchawke bluethoot i antene GPS :D:D:D

  • 0

    7. ~panoramix 69  2008-05-13 17:50:20  host: aazz5.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Chce go miec!!!

  • 0

    8. ~Swatu  2008-06-22 21:31:07  host: 213.25.204.132

    Miałem taką zabawkę.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-159-197-114.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jak oceniasz nową ofertę Mix sieci Play?

Nowa oferta Mix sieci Play

 

Zobacz wynik | Opinie (6)

Archiwum Ankiet