Nokia 7900 Prism - opinie
Telefony Nokia Nokia 7900 Prism Opinie o Nokia 7900 Prism

Nokia 7900 Prism

w sumie: 49
  • 0

    1. ~Wasz Pan Tomek  2007-08-08 22:28:05  host: rs26.internetdsl.tpnet.pl

    Taki jakiś dziwny i nieciekawy :/

  • 0

    2. ~mathew  2007-08-08 23:12:37  host: 88.156.63.20

    bardzo ladny telefon chyba to jest ta klasa elegancjaprzepych czyli kontynuacja 8800. wydaje mi sie ze bedzie kosztowal pokazne kwoty.

  • 0

    3.  2007-08-08 23:21:11

    słowo "pryzma" kojarzy mi się z pryzmą kompostową - czyli niezbyt przyjemnie. Nic szczególnego ten telefon. Niech się w końcu naucza panowie designerzy, że piękno trzeba łączyć w funkcjonalnością i ergonomią.

  • 0

    4. ~piti110  2007-08-09 01:10:43  host: cpc2-newe2-0-0-cust77.cdif.cable.ntl.com

    O boze!!! Straszne!! i jeszcze 2MP ???? Z czym wy do ludzi

  • 0

    5. ~  2007-08-09 08:51:17  host: aoi115.neoplus.adsl.tpnet.pl

    z jednej strony marnie to wygląda, ale z drugiej znów szokuje i przyciąga uwagę, tak jak swego czasu 8310 lub 7600... Nokia jak zwykle musiała coś wykombinować...

  • 0

    6. ~Mati  2007-08-09 09:45:26  host: ggd252.internetdsl.tpnet.pl

    Telefon fajny ale napewno drogi... || Czego to ludzie nie wymślą^^

  • 0

    7. ~ja  2007-08-09 13:20:43  host: cyj42.internetdsl.tpnet.pl

    funkcje to moze i ma dobre...ale wyglad psuje wszystko....

  • 0

    8. ~kili  2007-08-09 13:57:10  host: 088156027154.ols.vectranet.pl

    Ładny, ładny..... ciekawe ile bedzie kosztowac :D Ale nie ma wifi ani symbiana :/

  • 0

    9. ~eldo  2007-08-09 14:18:57  host: dxf128.neoplus.adsl.tpnet.pl

    fajny fonik! ciekawe jaka bedzie cena!!?? narazie wole pozostac przy mojej n73

  • 0

    10.  2007-08-09 14:51:49

    chyba zazdrościli LG Chocolate...

  • 0

    11. ~Elofon  2007-08-09 23:54:01  host: dvg71.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mocno dziwna, ale chyba jednak OK.

  • 0

    12. ~raf  2007-08-10 09:08:20  host: chello089077120066.chello.pl

    Straszne brzydactwo...

  • 0

    13. ~roberto  2007-08-10 09:25:15  host: 227-mi3-2.acn.waw.pl

    pojechali z designem tego telefonu jak parę lat temu honda z nowym civic-iem no ale może wypali

  • 0

    14. ~blablabla  2007-08-10 10:59:41  host: static-ip14-29.kos-net.pl

    nareszcie jakies nowe wzornictwo

  • 0

    15.  2007-08-10 12:50:28

    GPRS i EDGE Class 32 ciekawe jaka prędkość i czy to jest możliwe, czy może błąd danych... A tak wogóle interesujący fon.

  • 0

    16.  2007-08-10 17:23:15

    mi się podoba - ceny nie znam ale raczej nie wątpię że będzie ona 600-1000zł wyższa niż powinna być :D

  • 0

    17. ~kriss13w  2007-08-10 18:58:40  host: abnr82.neoplus.adsl.tpnet.pl

    bateria 850 mAh... nie zadowalające

  • 0

    18. ~mala  2007-08-17 11:12:06  host: 212.160.172.70

    ludzie jacy wy jestescie beznadziejni.nie wiadomo czego chcecie.raz wam to nie pasuje raz to.zdecydujcie sie czego chcecie.jak wam taki aparat nie pasuje to kupcie sobie cyfrowke.moze was zadowoli.w koncu jakis jest nowy wyglad a nie te przestarzale pudelka.jak sie nie podoba to nie kupujcie

  • 0

    19. ~Deq  2007-08-19 15:48:53  host: guo26.internetdsl.tpnet.pl

    Pewnie bedzie kosztował z 2,5 tałzena i będzie kolejnym telefonem typu 8600 Luna gdzie bulisz w cholere kasy tylko za wygląd i "duszę" którą nokia na siłe wszystkim wmawia Tak trzeba go jeszcze karmić i tulić bo sie inaczej obrazi i nie bedzie działał. Wiadomo każdy ma swoje gusta i jeden lubi symbiana itd, innemu wystarczy że fon ładnie wygląda. Ale dać ponad 2 tysiące za telefon? To już trzbea nie mieć co robić z kasa :)

  • 0

    20. ~Edo  2007-08-19 15:51:18  host: guo26.internetdsl.tpnet.pl

    Do Thane: Żebyś się nie zdziwił jak bedzie kosztował ponad 2000zł. Bo śmierdzi mi tu serią 8800 i 8600. Dizajnerskie fony=dizajnerska cena!

  • 0

    21.  2007-08-20 10:50:49

    telefon ma wszystko co miec powinien... a tym co np aparat 2mpx nie odpowiada niech sie pukną... to ze niektóre modele mają 3,2 lub 5 mpx goowno znaczy... daje to wiekzą rozdzielczosc i ogolny rozmiar zdjęcia ale o leprzej ostrosci i soczystosci barw mozecie zapomniec kto mial nokie n 95 lub inne 5mpx-owce wie oco chodzi... (A tel ładny i oryginalny) nie to co te wszystkie SE oklepane lodówy...

  • 0

    22. ~van_daal  2007-08-20 23:47:58  host: ghk42.internetdsl.tpnet.pl

    za to ten telefon bedzie mial ekran OLED, super jakosc przy niskim zuzyciu energii

  • 0

    23. ~  2007-08-23 00:01:09  host: router-llp1.prefixsc.pl

    gilbert3 tu nie chodziło projektantom o kompost tylko o pryzmat :D:D hehe ubawiłeś mnie

  • 0

    24. ~sk  2007-08-25 10:43:09  host: bld122.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon bardzo ladnie wykonany i ma fajne funkcje mysle albo nad kupnem tego albo n80

  • 0

    25.  2007-08-26 17:54:57

    szokujące ale i ciekawe szkoda że drogie i pozbawione kilku funkcji

  • 0

    26. ~noob  2007-08-29 20:18:42  host: acns10.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ludzie zrozumcie że takie telefony są potszebne i muszą kosztować ponad 2 albo nawet 3 klocki. Ludzie którym nie brakuje kasy na taki drobiazg chcą mieć telefon który bęzie nie dostępny dla reszty i dlatego takie telefony jak ten dalej będą produkowane!

  • 0

    27.  2007-10-02 23:27:28

    haha ludzie rozbrajacie mnie w tym telefoniku nie liczą się funkcje ale za to jego wyjątkowy design moim zdaniem ma wszystkie potrzebne mi funkcje... dla niektórych to tutaj by potrzebna lustrzanka cyfrowa a w telefonie mini elektrownia także pozdrowienia:PP lol ja kupie tą jeśli do grudnia jej nie będzie to biorę 7500:PP

  • 0

    28. ~lisi  2007-10-11 11:28:01  host: abnl179.neoplus.adsl.tpnet.pl

    1000mb pamięci?czy ktoś się nie pomylił?

  • 0

    29. ~Kamila  2007-11-04 11:06:53  host: chello062179078244.chello.pl

    telefon jest super i extra. Śliczny, jak dla mnie wystarczający. Jak ktoś jest zainteresowany to wpiszczie na ceneo.pl nokia 7900 i wam wyskoczy. W jednym sklepie jest już dostępna. Cena - 1600zł.

  • 0

    30. ~znawca  2007-12-11 18:42:03  host: atropos.tpi.pl

    Wygląd telefonu to kwesta gustu, a ten model ma nowatorski design. Telefon ma ciekawe wzornictwo, duży wyświetlacz OLED i dużą wbudowaną pamięć 1GB

  • 0

    31.  2007-12-23 17:10:22

    Mi szczególnie nie podoba się ta komórka z wyglądu... Zostało jeszcze dużo miejsca do "zagospodarowania" :P

  • 0

    32. ~TELEPOLIS KŁAMIE  2007-12-24 08:48:34  host: adly218.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon, nie ma radia, nie ma wideokonferencji, moze jednak jak juz zamieszczacie jakies dane o telefonach to je sprawdzcie? bo na podstawie waszych informacji go kupilem!

  • 0

    33. ~Kubuś  2007-12-24 08:49:17  host: adly218.neoplus.adsl.tpnet.pl

    rzeczywiscie, dane w tym artykule nie sa prawdziwe!

  • 0

    34. ~Krizz  2008-01-09 15:49:40  host: goweb.pl

    Ludzie, czasami jak was czytam, to robi mi się niedobrze. Tak to jest jak dzieci dorwą się do internetu. Połowa z wyrażających opinię nie miała tego telefonu w ręce, połowa mówiąca o zamiarze kupna, nigdy nie kupi tego telefonu. A dla pana Gilberta, proponuje podszlifowanie angielskiego, ponieważ "PRISM", to nie pryzma a PRYZMAT!

  • 0

    35. ~ten sam  2008-01-16 00:09:35  host: system85891755.mtvk.pl

    Krizz daj się nagadać ludziom :P a odnośnie tego ile ten fon kosztuje to około 1000-1800.. ale ktoś tu stwierdził że nie da ponad 2 tysięcy za fona to niech poszuka za ile RUSKI wypuścili fona.. najdroższy na świecie.. także telefon za 2 tysiące chyba jest bardziej realny niż telefon za kilka milionów.. (VERTU Royal kosztują od 30 tysięcy do 500 tysięcy, a też nic szczególnego w sobie nie mają)

  • 0

    36. ~Imperious  2008-02-06 17:46:00  host: aefz153.neoplus.adsl.tpnet.pl

    TEn telefon jest Zaje**styy!! Zamówiłem go juz w internetowym sklepie za 1250. POLECAM GO!!

  • 0

    37. ~Nicky  2008-02-12 19:15:14  host: 77-253-166-64.adsl.inetia.pl

    Ten fon jest od 600 zl do 1000zl. Na poczatq myslalam ze jest po 1200 a tu zaskoczenie! znalazlam po 775zl!

  • 0

    38. ~Maria  2008-02-23 13:30:08  host: 88.220.188.201

    Myśle,że poza wyglądem nie ma w nim nic nadzwyczajnego.

  • 0

    39. ~ula  2008-02-28 19:58:52  host: dynamic-87-105-160-13.ssp.dialog.net.pl

    czy wiecei moze ile mnie więcej kosztuje tej super telefonik?

  • 0

    40. ~Black  2008-03-02 09:51:05  host: bzk27.internetdsl.tpnet.pl

    Witam mam nokie 7900 Prism i jest to superelegancki telefon jezeli ktos ma wiesniackie skojarzenia to trudno ...

  • 0

    41. ~mycha  2008-03-03 17:22:38  host: acji228.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja normalnie się zakochałam w tym foniku a wam nie pasuje coś;/ja nie wiem czego wy oczekujecie przeciez on jest zajebisty:):)ja taki chce!!!!a nie nokie 3310;p pozdrawiam:*:*

  • 0

    42. ~tad  2008-03-19 22:01:07  host: host-81-190-227-114.wroclaw.mm.pl

    większośc tu wypowiadających się osób nawet nie miała telefonu w ręce... cena waha się od 700 do 1000 zł. telefon moze nie ma rewelacyjnych funkcji, jednak jest płaski i bardzo poręczny. Obudowę ma w większości z aluminium, wzornictwo jest ciekawe, bardziej wyważone niż w poprzedniku. Telefon robi wrażenie naprawdę bardzo fajnego mnie się podoba ;) :D

  • 0

    43. ~nokia1986  2008-03-22 00:27:57  host: adts162.neoplus.adsl.tpnet.pl

    witam. telefon jest świetny i warty swojej ceny.jak zwykle nokia na pierwszym miejscu wykonanie, precyzja a na końcu funkcje. kolejny telefon wzięty przeze mnie do testu. nie zawiodłem się, przyjemna obsługa, super design.poza tym nokia zawsze przyciąga swoim oryginalnym wyglądem ( nie mylić z se, moto itp) polecam zainteresowanym

  • 0

    44. ~tanio  2008-04-07 12:07:54  host: aaex172.neoplus.adsl.tpnet.pl

    KUPUJE GO ZA 499 zł!!!!!!! KRAKÓW TANI KRAKÓW DOBRY hehe

  • 0

    45. ~Domi  2008-07-11 23:57:02  host: ejt150.neoplus.adsl.tpnet.pl

    on jest...nieziemski. przepiękny.!

  • 0

    46. ~Kandia  2008-11-21 11:56:11  host: public39639.xdsl.centertel.pl

    Co on nie ma złącza kart pamięci!? To niemożliwe!

  • 0

    47. ~kafe1982  2009-03-26 15:55:52  host: nat1.tychy.msk.pl

    No to ja powiem tyle ze nie polecam! mam telefon od października i już 2 razy wymieniałam port ładowania! ładowarka, kabel USB i słuchawki mają jedno wejście i to wielki minus tego telefonu!! Szybko sie psuje do tego głośnik zaczął szwankować! Nie polecam bo też dałam sie nabrac na urode tego telefonu!

  • 0

    48. ~pali  2009-09-04 15:10:15  host: aex238.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon i oceniam 6/10 minusy: -port ładowania bo się psuję -słaba obudowa -czasami się przycina plusy: +w miarę głośno gra +dobry wyświetlacz +słuchawki grają czysto i głośno

  • 0

    49. ~  2010-01-23 20:09:13  host: h82-143-172-128-static.e-wro.net.pl

    JEDYNYMI atutami tego telefonu są: wyświetlacz, design oraz możliwość wyboru podświetlenia klawiatury; poza tym reszta jest do bani: bateria trzyma krótko; przy kilku smsach max 1,5 dnia, poza tym brak mu opcji wygaszacza ekranu i trybu oszczędzania baterii... telefon zawiesza się, oprogramowanie od dwóch lat nie jest uaktualniane, ostatnio zaczęły się problemy z podświetleniem klawiatury - albo jest caly czas podświetlona, co zabija baterię, albo jest cały czas wygaszona i trzeba się domyślać, w którym miejscu jest cyfra/litera... po dwóch latach nadaje się do utylizacji, NIE POLECAM

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-159-189-139.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (2)

Archiwum Ankiet