Nokia 7710 - opinie
Telefony Nokia Nokia 7710 Opinie o Nokia 7710

Nokia 7710

w sumie: 45
  • 0

    1. ~Anderson  2004-11-02 23:09:00  host: futuro.wolne-85.interecho.com

    Wybajerowany telefonik... hmm Ciekawe ile stoi ... ?

  • 0

    2. ~Andruś  2004-11-12 09:52:00  host: avh189.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam nadzieję, że nie będzie tak jak z 7700.

  • 0

    3. ~  2004-11-17 13:18:00  host: dial-4034.lubin.dialog.net.pl

    kumpel w niemczech juz sobie kupił zdjecia całkiem całkiem

  • 0

    4. ~lukas  2004-12-01 17:28:00  host: 224-131.81-161.gts.tkb.net.pl

    fajny telefon

  • 0

    5. ~fanka88  2005-02-24 23:14:00  host: bvc63.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jest po prostu boski!!!Ale cena też niczego sobie..

  • 0

    6. Wern  2005-03-17 12:25:34  host: gornicza.int.pl

    ciekawe jak sie nim sms'y pisze...

  • 0

    7. ~Sephirot  2005-03-27 21:18:00  host: aow146.internetdsl.tpnet.pl

    Jest to naprawdę super telefon. Zdjęcia podobno robi bardzo dobre (ale to tylko 1megapix. Nie tak jak w Samsung V770- 7megapix.) ale za to ten wyświetlacz... Jest po prostuboski. Cena-3000PLN. Eee tam. Kupuję

  • 0

    8. ~  2005-04-20 17:15:00  host: awb107.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Podobno znowu są takie problemy jak z n7700, czyli wyświtlacz dotykowy i oprogramowanie źle działają.

  • 0

    9. ~  2005-05-09 14:47:00  host: dym144.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon ijest superp!!!!!!!!!!

  • 0

    10. ~Dagulinka  2005-06-11 20:41:00  host: ntwklan-81-219-250-2.devs.futuro.pl

    musze go miec, za wszelką cenę!!! zachorowalam na niego od pierwszego spotkania z tym cudem. Jest niesamowity

  • 0

    11.  2005-08-07 08:53:46

    Czy to prawda, że wyświetlacz w tym telefonie jest lekko żółty???

  • 0

    12. ~do wojtka-chwasta  2005-08-09 21:22:12  host: buv114.internetdsl.tpnet.pl

    tylko leciutko.

  • 0

    13. ~ziembatsu  2005-08-09 22:15:20  host: dyv37.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanie jestem zainteresow3any kupnem tego telefoniku.Czy naprawde warto???A jak filmy na nim wychodza???

  • 0

    14. ~Uszol  2005-09-25 22:29:20  host: dho151.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ten telefon jest boski dalem za niego 2500i jestem zadowolony :) pozdro dla posiadaczy 7710

  • 0

    15. ~  2005-10-24 13:31:24  host: c39-197.icpnet.pl

    smsy sie pisze rysikiem lub tez palcami :)

  • 0

    16. ~ŻBIKU15@  2005-11-30 18:44:33  host: awm237.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Syty telefonik ale drogi

  • 0

    17. ~Lance  2006-01-03 20:27:07  host: 83.238.57.18

    chetnie kupił bym ten telefon, ale boje sie ze beda problemy z softem, czy mozna w nietrudny sposob zdobyć soft i cyz mozna instaloewać programy takie jak na pocket pc PHONE EDITION ??

  • 0

    18. ~rafi ziomek  2006-01-23 13:37:45  host: absi87.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kurde zaje fajowwy fon polecam karzdemu nie znam lepszego sep910i sie chowa
    i inne nkie n90 w sumie kwestia gustu mam zamiar kupić nokie n92 zaraz jak wejdzie na rynek:)))))

  • 0

    19. ~ottinger  2006-02-09 13:31:47  host: awm142.internetdsl.tpnet.pl

    Drodzy Internauci, szukam telefonu do zabawy i do pracy, proszę napiszcie mi jaki mam wybrać, jaki będzie najlepszy- czy Nokia 7710 będzie odpowiednia? Błagam o dobrą i uargumentowaną radę. Z góry bardzo dziękuję- pozdro:)

  • 0

    20.  2006-02-22 00:51:18

    Czesc.Mam problem z wyborem telefonu, bowiem zastanawiam sie nad Nokia 9300 , 7710 oraz SonyEricssonem P910i.Chcialabym zeby telefon byl nie tylko zabawka.Przydalby sie do prezentacji projektow.Prosze o rady.Bardzo ich potrzebuje.Dziekuje z gory...

  • 0

    21.  2006-02-25 12:33:22

    Zaloz temat na forum, a z tych telefonow to ja bym bral 7710, najwiekszy wyswielacz wiec powinien nadawac siedo prezentacji

  • 0

    22. ~Paulr  2006-03-14 12:57:27  host: aanz22.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten telefon działa dobrze z kartą mmc 1GB nokia oficjalnie potwierdza że działa bezproblemowo z taką ilością pamięci, co do żółtego koloru wyświetlacza to ja nie zauważyłem, problemu z softem narazie nie mam, napewno nie jest to telefon dla każdego, ale możliwości jego są spore. czasem mnie denerwuje np na mrozie jak trzeba machać rysikiem:D ale ogólnie nie zamieniłbym go na żaden inny aktualnie dosępny w polsce telefon.

  • 0

    23.  2006-07-02 18:23:55

    lepszy od 7700 bo tamten wyglada jak czepek

  • 0

    24. ~  2006-07-26 11:21:53  host: diq252.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ile kosztuje?

  • 0

    25. ~  2006-08-22 20:02:44  host: host-86-63-138-176.pronet.lublin.pl

    999 zl kosztuje nowka

  • 0

    26. ~spyker  2006-11-16 13:07:00  host: dyg219.neoplus.adsl.tpnet.pl

    http://my-symbian.com/s90/software/index.php na tej stronie są programy do tej noki

  • 0

    27. ~spyker  2006-11-16 13:09:47  host: dyg219.neoplus.adsl.tpnet.pl

    http://www.infonokia.pl/?page=opis&idd=69 tutaj umieściłem Co nowego w nowej wersji firmware 4.10.0(poprzednia wersja 4.01.0. Jak ktoś chce dokonać upgrade'u to może to zrobić w serwisie nokia (koszt:120zł.)

  • 0

    28. ~yyy?  2007-07-22 16:57:58  host: 4-168.89-161.tel.tkb.net.pl

    Po chuj komuś tkai coś?? Pojebało tych z nokii czy jak?

  • 0

    29. ~ego  2007-11-07 19:52:01  host: gip234.internetdsl.tpnet.pl

    czy obsłuży karte 2gb?

  • 0

    30. ~doman  2007-11-08 18:21:49  host: 194.246.107.223

    Powiem tak Se p 900 910i i 990i się chowają. Nokia jest najlepsza bo te se miałem i są do bani. A nokia na symbianie jeżeli ktoś się zna to najlepszy telefon na świecie.!!!!!!!!!111 Pozdro dla użytkowników 7710

  • 0

    31. ~lukasz  2007-12-03 12:37:16  host: hdf43.internetdsl.tpnet.pl

    mam, mam, mam taki jest swietny tylko brak mi programów do doinstalowania ;-(

  • 0

    32. ~Martyna  2008-03-30 21:01:02  host: eat69.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Zastanawiam sie nad tym tel i bardzo mi sie podoba. Ale jak sie na takim czyms pisze?Gdzie sa literki?

  • 0

    33. ~Druchboruch  2008-04-08 18:13:39  host: area38.static.kutno68.tnp.pl

    stoi tyle co buty ronaldinho

  • 0

    34. ~adamssss  2008-05-31 10:33:50  host: nat210.skomur.pl

    Gdzie go można kupić w polsce? NA allegro nic nie ma///

  • 0

    35. ~  2008-10-29 19:03:07  host: bhm157.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jest na allegro! zamierzam kupic ale nie wiem czy dostane w jakims komisie w mojej pipidowie.słyszałam ze mozna jakos zamawiac w komisach płacąc za to ok 10 zł.to prawda??

  • 0

    36. ~Grześ  2009-03-20 15:58:18  host: eap242.internetdsl.tpnet.pl

    Ten telefon to ideał, jednak ma swoje wady - podczas chodzenia można zrobić wiele błędów lub coś innego wybrać. Ale poza tym to ideał wśród telefonów. Pozdrawiam.

  • 0

    37. ~hwdp  2009-06-02 18:47:26  host: public32479.xdsl.centertel.pl

    mialem pare telefonow w swoim zyciu.ten mailem najkrocej(3dni)telefon glownie do szpanowania.strasznie sie muli.symbian symbianem niektore gierki i app z s60 i s80 chodza,ale aplikacji dostosowanych do s90 (seri w ktorej wyszly tylko dwa modele z czego jeden trafil do ogolnej sprzedazy) malo za to duze gabaryty.nie polecam.

  • 0

    38. ~  2009-07-31 12:18:03  host: c62-111.icpnet.pl

    Ale stypa... Nokia 7700 poprzednczka tej wygladala o niebo lepiej, ja chce tamtewn a nie to gowno !!!

  • 0

    39.  2009-11-26 20:24:52

    świetny telefonik! mam taki i jestem z niego bardzo zadowolony! tel do wszystkiego!

  • 0

    40. ~marian  2009-12-14 15:07:48  host: 94-40-76-254.tktelekom.pl

    ja również jestem zadowolony, mam ten telefon.

  • 0

    41. ~Buda  2009-12-16 01:37:44  host: 83.1.81.242

    Ja ten telefon określe tak: Zajebisty prosty w obsłudze ma symbiana a to cos jak windows na kompach tylko uproszczony, ma arkusz kalkulacyjny czytnik prezentacji i dobry notatnik bateria dosyc dlugo trzyma jak na takiego potwora xD Symbian sie nie psuje wyswietlacz tez nie a potwierdzam to tym ze mam go juz 2 lata. Mozna tez zainstalowac Divx albo smart movie i oglądać filmy w formatach: Avi, divx,xvid,rm,rmvb oczywiscie po zainstalowaniu kodeków. mozna zainstalowac winzip-a acrobatridera. gry raczej sa ciekawe na niego ale to bardziej telefon biurowy, ale mozna tez sluchac muzyki powiem ze gra glosno :)

  • 0

    42. ~Ciekawski :P  2009-12-23 07:35:24  host: aaif53.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Fajnie że niektóre telefony po 4 latach prawie 5, tanieją nawet o 2700zł. Jeśli on kosztował kiedyś 3000zł to teraz już 250-400... :)

  • 0

    43. ~7710  2010-03-16 17:24:37  host: afbr124.neoplus.adsl.tpnet.pl

    bateria trzyma 3dni, zdycha, wiesza sie (po zmianie softu na 4.10 juz nie), nie ma switcha aplikacji, wlacza sie 2 minuty, jest wolny ale i tak kocham ta nokie! swietny design, wyswietlacz 640x320 w tamtych czasach to bylo cos :D dziala do dzis

  • 0

    44. ~NOKIJA 7710 BATERIJA  2010-09-11 06:52:04  host: user-188-33-43-162.play-internet.pl

    JAKA DO TEJ NOKII WCHODZI BATERIA?

  • 0

    45. ~marian  2010-09-19 19:25:20  host: afen227.neoplus.adsl.tpnet.pl

    bateria wchodzi od tyłu a wychodzi bokiem hehehehe.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-87-114-118.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (1)

Archiwum Ankiet