Nokia 7650 - opinie
Telefony Nokia Nokia 7650 Opinie o Nokia 7650

Nokia 7650

w sumie: 98
  • 0

    1. ~biohed  2004-10-05 21:04:00  host: 98-44.echostar.pl

    pierwszy komentarz :-)
    "chorowalem" na n7650 od dwoch lat. w koncu go mam :-) jest to bardzo dobry telefon - nie spodziewalem sie ze potrafi az tak wiele. ma jednak jedna wade- slaba bateria (u mnie "trzyma" okolo dwa dni).

  • 0

    2. ~bolo  2004-10-29 23:25:00  host: 81.15.226.3

    witam.miałem niedawno taki telefonik.jest po prostu niesamowity.najlpeszy jaki miałem (a miałem ich około 50) niesamowite możliwości personalizacji,doskonałe kolorki,dość dobry aparat i opcjonalna możliwość kręcenia krótkich filmików.polecam gorąco.

  • 0

    3. ~Scott  2004-10-31 22:16:00  host: daszynskiego.gl.digi.pl

    A ja właśnie chciałbym sobie taki telefonik kupić!! Wiecie może ile musiałbym na niego wydać?? bo tu przeczytałem że BIOHED zbierał na niego 2 lata i się trochę przestraszyłem !! :/

  • 0

    4. ~baggik  2004-11-20 16:46:00  host: 213.25.152.253

    ja jakies 3 miesonce temu sprzedalem za 550...

  • 0

    5. ~biohed  2005-01-21 08:58:00  host: 106-107.echostar.pl

    nie zbieralem dwa lata tylko przez ten czas czekalem az cena bedzie-nazwijmy to- normalna :-) kupilem ja za 550. ogolnie n7650 dostac mozna za 500-700 (w zaleznosci od stanu)

  • 0

    6. ~karolpako  2005-01-25 21:01:00  host: bmw140.neoplus.adsl.tpnet.pl

    miałem.sprzedałem.pozostał żal i smutek.poważnie.super telefonik.polecam.teraz mam 6600ucze się niej.zastanawiam się nad zmianą na S/E K700i.jakaś rada od was???

  • 0

    7. ~milosh_one  2005-01-31 11:54:00  host: 213.155.191.61

    witam mam pytanie czy nokie 7650 mozna rozszerzyc jakos o dodatkowa karte pamieci??
    bo te 4 mb to mega malo pozdro

  • 0

    8. ~WitekT  2005-01-31 11:59:00  host: witek.ds.pg.gda.pl

    milosh_one: teoretycznie nie, ale praktycznie podobno tak. Widziałem kiedyś na jakiejś niemieckiej stronie opis dorabiania koszyczka na karty MMC w tym telefonie. :) Ale to dawno było i adresu nie pamiętam...

  • 0

    9. ~milosh_one  2005-01-31 23:32:00  host: 213.155.191.61

    WitekT: dzieki wielelki jeszcze mam taka teorie ze moze dalo by rade ja rozkrecic jakos wymienic ta karte istniejaca (jezeli nie jest wbudowana w plyte) i wsadzic nowa karte i wgrac soft w serwisie. Bo sie wlasnie przymierzam do kupna n7650 ale kombinuje jak powiekszyc ta pamiec bo mam pelno programow a 4 mb raczej mnie nie satysfakcjonuja:P

  • 0

    10. ~szczery  2005-02-02 09:27:00  host: aqc180.neoplus.adsl.tpnet.pl

    to jest jakaś kupa wypada szkiełko szybko rysuje sie obudowa ja go mam od 1,5 roku takze wiem co nie co a poza tym ta jego wielkosć przecież tam kanapki do pracy można nieść

  • 0

    11. ~bartek syców  2005-02-04 11:29:00  host: 81.210.124.22

    co tu duzo mowic mama ma takiego ale ma go juz od 2 lat i jest bardzo dobry nawet sie nie psuje tylko ma jadną WADĘ JAK SIE CAŁY OTWorzy TO ŁATWO MORzNA GO ZŁAMAC JAK PATYK MOGLI GO troche lepiej w tym miejscu wzmoniĆ na szczęccie ja mam nokie 3220 lat 11

  • 0

    12. ~Szaqal  2005-02-14 15:50:00  host: bxp102.neoplus.adsl.tpnet.pl

    coz moge tu napisac ja na ten fonik choruje juz od dawna niewiem dokładnie jakie on ma funkcje ale chciałbym go mieć !!!! za niedługoo będę go miałłłłł :D !!

  • 0

    13. ~justysia  2005-05-03 16:23:00  host: 80.50.249.169

    ma duzo funkcjci jak na swoją cene A JAKIE WYCHODZĄ ZDJĘCIA????bo jak ładne to chyba kupie

  • 0

    14. ~uuuuuu  2005-05-15 00:43:00  host: rejon101.ztpnet.pl

    zdjęcia wychodzą nawet dobże ale za tą cene o wiele leprzy bedzie telefonik Nokia 3650 mam go i naprawde polecam :]

  • 0

    15. ~justysia  2005-05-15 17:27:00  host: 80.50.249.169

    uuuuuu:dzienki

  • 0

    16. ~kacper  2005-05-21 21:49:00  host: vo70.internetdsl.tpnet.pl

    Widzę, że język polski spada na psy. W sieci pojawili się analfabeci, serce mnie boli ja widze, że ktoś pisze DZIENKI albo MIESIONCE. Albo oni mają po 7 lat, albo w szkołach z ich czasów nie było języka polskiego, ale znając życie to po angielsku pisze pewnie jak profesionalista szkoda. Taka to już jest niestet żęczywistość w Polsce ;-(

  • 0

    17. ~master  2005-06-01 21:14:00  host: monki.net.pl

    siema nie wiem czy warto kupywac ten telefonik?? Moze cos doradzicie ciekawszego?? I jak jest z tymi sekwencjami filmowymi?? One wogóle sa??

  • 0

    18. ~O_o  2005-06-14 19:42:00  host: bes92.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Normalnie to nie ma wbudowanego nagrywania filmow !!ale mozna wgac programik (ktory mam :))ktory pozwala na nagrywanie krotkich sekwencji filmowych !!Pozdro polecam n6600

  • 0

    19. ~rupin  2005-06-22 17:59:00  host: dnf40.neoplus.adsl.tpnet.pl

    SŁUCHAJCIE WIEM ŻE JEST PROGRAMIK KTÓRY WGRYWA SIĘ W TĄ NOKIE I MOŻNA NAKRĘCAĆ FILMIKI. TYLKO
    NIECH KTOŚ MI POWIE Z JAKIEJ STRONY MOŻNA GO ŚCIĄGNĄĆ??

  • 0

    20. ~kamil9530  2005-06-24 18:44:00  host: xciny.xen.pl

    nie dawno kuoiłem 7650,wpisuję 12345 i nie mogę skasować liczników połączeń, może ma kto ś jaki program.Pozdrówka wszystkim.

  • 0

    21. ~kuba  2005-07-12 11:51:00  host: aob226.internetdsl.tpnet.pl

    jest tutaj falszywa informacja ten telefon ma 65 tysiecy kolorow. mam ten telefon jest to naj gorszy fon jaki mialem ciagle sie wiesza a w tamtym tygodniu zepsol mi sie 2 razy. nie polecam. lapie wirusy jak szalony.

  • 0

    22. ~WitekT  2005-07-12 11:53:00  host: host-81-190-128-137.olsztyn.mm.pl

    kuba: nie - ma na pewno 4096 kolorów. :)

  • 0

    23. ~mazek  2005-08-01 00:02:00  host: host-81-190-157-126.olsztyn.mm.pl

    Siemka Czatowalem na ten telefonik :D i wrescie go mam :D ale jest jedno jak wszyscy widza 4mb pamieci i nic nie da sie zrobic!!!

  • 0

    24. ~Hoody  2005-08-09 21:42:12  host: dvm180.neoplus.adsl.tpnet.pl

    po ile skupujea takie cacko ????

  • 0

    25. ~madzika  2005-08-25 13:42:38  host: dhk41.neoplus.adsl.tpnet.pl

    super telefonik juz niedlugo go sobie kupie i bede nareszcie zadowolona:: ))

  • 0

    26. ~Ziomek  2005-09-12 16:52:14  host: spartakus.eltechnet.pl

    Telefon Wporzo ale Pamiec Mała Bardzo mało pamieci co to jest 4Mb Mało

  • 0

    27. ~Lukaszeq  2005-09-24 19:09:45  host: aum122.internetdsl.tpnet.pl

    czesc. no wlasnie ja tez choruje na ten telefon. mam od miesiaca nokie 5510 ale juz chce mi sie nowego. i ten wpadl mi w oko. chcialem telefon koniecznie z aparatem. wachalem sie miedzy 3200, 3650 i 7650. co polecacie?

  • 0

    28. ~grze  2005-09-29 14:30:01  host: ab98.internetdsl.tpnet.pl

    3650 jeżeli klawiatura ci odpowiada to ten tel jest super bo ma złącze na karte pamięci nakrecanie filmików itp. Ja tez się waham między nokią 3650, 7650 i między motorola c975 co polecacie

  • 0

    29. ~kefir  2005-11-01 21:17:26  host: azj26.internetdsl.tpnet.pl

    WitekT: sluchaj jak siw go wlacza??

  • 0

    30.  2005-11-02 17:18:53

    kefir: bodajże z prawej strony był przycisk...

  • 0

    31. ~Karpiu  2005-12-13 19:02:40  host: host-81-190-213-203.wroclaw.mm.pl

    Nokia 3650 to najwieksza lipa!!!A tak w ogole to sie na niczym nie znacie;pProgram jaki mozesz wgrac to camcoder.

  • 0

    32. ~  2006-02-09 13:50:26  host: ast2.internetdsl.tpnet.pl

    tego tela nie ma w promocji orange..

  • 0

    33. ~MacCloud  2006-02-10 12:34:22  host: 195.136.35.3

    Super telefon!!!

  • 0

    34. ~~Kuba~  2006-03-08 16:48:58  host: in.brzesko.net.pl

    co mi polecacie n7650 czy 3650 ?
    Proszę odpiszcie !!!!!!!!!!!!!!!!!

  • 0

    35. ~bart  2006-03-15 14:59:08  host: host-217-172-238-201.gdynia.mm.pl

    a mialem telefonik i mi go zakosili po pieciu minutach a wiec kupilem se taki sam i znowu go niemam

  • 0

    36. ~grzesiek  2006-03-20 16:25:18  host: efi230.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefonik superr.. !! mam go od jakiś 3 tygodni... sprawdza sie bardzo dobrze... tylko troche wielki i pateria slabo trzyma około 2 dni !! Super oceniam, na 6+!!!

  • 0

    37. ~zergling777  2006-03-27 15:32:10  host: tw42.internetdsl.tpnet.pl

    polecam 3650 od 7650. to prawie to samo, lecz 7650 nie ma tej ochydnej klapki wysuwaczki :) i ma karty.

  • 0

    38. ~  2006-05-04 16:45:33  host: 80.54.150.200

    12345 działa do kasowania licznika połaczen

  • 0

    39. ~Jack  2006-05-26 21:53:13  host: 213-238-88-53.adsl.inetia.pl

    w 7650 jest konieczna wymiana taśmy co jakiś czas, po za tym jest bardziej ergonomiczna od 3650

  • 0

    40. ~maniek  2006-05-28 18:15:17  host: buh194.internetdsl.tpnet.pl

    da sie na nim filmiki nakrecic ??

  • 0

    41. ~zasadniczo brak  2006-06-13 13:24:50  host: ajf100.neoplus.adsl.tpnet.pl

    To jest cegłofon a nie telefon!! poza ty mnie da sie krecic filmow i nie ma 3gp shit totalny!! Wiem moj kolego ma, co za lol

  • 0

    42. ~premier  2006-06-14 17:32:06  host: alm244.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kilka lat temu to był zajefajny tel ale teraz... sorry ludzie ale teraz to to jest model obronny

  • 0

    43. ~Dragon  2006-07-01 10:31:05  host: bpt65.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam zamiar sobie kupic ten telefon ale nie wiem czy można do niego wgrac taki program zeby chodziły Mp3...podobno można na nim nagrywac filmiki ale tylko ok.10 sekundowe(to troche mało)ogolnie telefon mi sie podoba i w przystepnej cenie jest....

  • 0

    44. ~fudi  2006-07-15 13:58:37  host: abtc193.neoplus.adsl.tpnet.pl

    super fonik kupiłem go sobie wczoraj tzn wymieniłem sie za se t630 jestem bardzo zadowolony dolutowałm sobie 4 giga wgrałem kamerke, mp3, pilota, latarke, stoper i pare dzwonków tapet gier itp :) bym podał gg ale nie można :/

  • 0

    45. ~yo  2006-07-19 22:30:06  host: epi173.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy maten fon zoom

  • 0

    46. ~piotros  2006-07-26 16:27:03  host: host249-54.smgr.pl

    mam pytanie bym mi ktoś napisał jak dodać pamięć do tego telefonu

  • 0

    47. ~KOT  2006-07-31 13:31:44  host: apg34.internetdsl.tpnet.pl

    Ja mam Nokie 7650 od roku i nie narzekam na ten telefon. Jedynie to dało by się uczepić to mała pamięć bo tylko 3,6 MB do własnej dyspozycji. I to jest zdecydowanie za mało na tą kome. Da się zainstalować programik który będzie nam kompresować dane ale to ciągle za mało! Po zainstalowaniu pilota, cameraFX, i paru gier telefon jest w pełni zapełniony! Poza tym przynajmniej w moim przypadku jeśli chcę wrzucić na niego plik większy niż 900KB to telefon go odrzuca :( Dlaczego?? Jeśli ktoś wie to proszę piszcie! Doszły mnie słuchy że da się w jakiś sposób dolutować pamięć! Jeśli ktoś wie jak tego dokonać proszę aby dać jakiś opis gdzie to dolutować?? jaką pamięć?? Jak zdjąć obudowę?? Proszę jeszcze raz piszcie!! A co do kręcenia filmów to się bezproblemu da po zainstalowaniu odpowiedniego programu!! Np VIDEORECORDER (3gp, nim ,mp4). Pozdrawiam !!

  • 0

    48. ~Dedus  2006-08-29 22:39:20  host: egk219.internetdsl.tpnet.pl

    Miałem Nokie 7650 i zmieniłem na 3650 tylko dlatego bo optrzeba mi było więcej pamięci w 7650 jst dużo możliwości z modyfikacją symbiana w 3650 jest to samo tylko 7650 jest bardzie funkcjonalna.. idzie na ną wszystko wgrac tylko trzeba poszukac www.infonokia.pl tu jest dużo programów do obydwu tych modeli.. polecam oba...7650 dalej lezy na półeczce:)..

  • 0

    49. ~Efelelcia  2006-09-09 10:54:40  host: metalurg.realestate.net.pl

    Ten telefon to konkretny złom...nikomu nie polecam:|

  • 0

    50. ~  2006-09-14 17:48:19  host: host-81-190-73-11.gdynia.mm.pl

    z tego co wiem to niema jeszcze tele.którym mozna krecic godzinne filmy jednoczesnie wgrac 250 szt. mp3,wiec dajcie spokoj z wypisywaniem ze to/shit/,to pierwszy multimedialny telefon NOKI,i ma już 7 lat czego jeszcze chcecie.bylem z niego zadowolony,teraz mamk800i,ktory wlasnie sie sypie

  • 0

    51. ~Adik  2006-10-11 12:45:45  host: bwv46.neoplus.adsl.tpnet.pl

    POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Napiszcie prosze jak dolutowac ta pamiec!!!

  • 0

    52. ~edi123  2006-10-26 10:05:27  host: chu19.neoplus.adsl.tpnet.pl

    cegła i byle co

  • 0

    53. ~Jack  2006-11-19 12:05:27  host: 213-238-89-201.adsl.inetia.pl

    Ta Nokia ma ergonomiczną klawe. 3650 klawiatura wymaga przyzwyczajenia... Esa trza 15min pukać ;d 7650 wygląda nowocześnie, mimo że 8 lat ma na karku, a stylistyka sie nie opatrzyla, bo jest oryginalna. SE szybko sie starzeja wizualnie i mechanicznie, bo wszystkie wyglądają bardz, bardzo podobnie

  • 0

    54. ~rz  2007-01-12 12:21:56  host: dvh20.internetdsl.tpnet.pl

    do jacka. N7650 na rynku jest od 2001 o ile pamiętam. kupiłem kiedyś taką ale po tygodniu chciałem ją zmienić tylko ze względu na brak pamieci. nawet 10 sek filmików mi nie przeszkadzało. w końcu to Symbian ^_^ 3650 kupiłem ale coś się w niej kopsnęło i nie da się naprawić o_O pierwsze Symbianowe tele były bardzo awaryjne, szczególnie 3650. miały za to w sobie to 'coś'. 2650 leży u mnie i gnije niestety. chętnie dałbym ją siostrze gdyby działała jest niesamowicie stylowa i piękna. to samo ma się do 7650. to jest legenda. peirwszy telefon z wbudowanym aparatem cyfrowym i drugi po jakimśtam ericssonie telefon z Symbianem na rynku. czuję się zaszczycony że byłem w jego posiadaniu. gdybym miał jakąś zbędną kasę chętnei bym kupił ten model jako kolekcjonerski. rzecz jasna w jak najlepszym stanie, ew potem bym ją remontował. ech... gdzie jesteś 2004 roku okraszony wspaniałą 7650... o_O

  • 0

    55. ~reska16  2007-01-14 16:04:41  host: host-217.153.164.84.zdnet.com.pl

    wie ktos jak powiększyc pamiec w 7650

  • 0

    56. ~iro  2007-01-28 15:13:29  host: abej163.neoplus.adsl.tpnet.pl

    To naprawdę dobry telefon, obsługuje mp3 do 192kbps dla porównania Motorola E398 dopiero po uaktualnieniu softu potrafiła podobnie, robi ładne zdjęcia VGA lepsze niż nie jeden z 1Mpx matrycą, no i ma fajny design niestety brak pamięci to chyba jego największa wada.

  • 0

    57. ~szczena  2007-03-01 20:54:20  host: awq91.internetdsl.tpnet.pl

    a mnie się podoba...miałem go pewien czas i zamieniłem na motorole v235, bo była nowa. Teraz żałuje, bo to był jeden z lepszych telefonów jakich miałem do tej pory...

  • 0

    58. ~shymee  2007-04-11 21:47:03  host: chello087207240198.chello.pl

    ON JEST NA SYMBIANIE CZYLI MA !WSZYSTKO! JEGO WADY: DUŻY, MAŁO PAMIĘCI

  • 0

    59.  2007-04-13 08:11:56

    witam Mam problem z tym swietnym ale juz wiekowym aparatem ( konstrukcja z 2002 roku ) chodzi o to ze w momencie uruchamiania telefonu, toz po wprowadzeniu PIN'a matryca powoli wygasza sie pozostaje jedynie pusty podswietlony ekran.... nie moge skozystac z kodow resetujacych *#7... itd. Macie jakies propozycje ja poradzic sobie z takim problemem ? spotkalem sie kiedys z innym kodem zerujacym ale nie moge sobie przypomnic gdzie go widzialem :( Pozdrawiam

  • 0

    60. ~oskarek  2007-04-23 23:20:08  host: rejon102.ztpnet.pl

    Witam. Posiadalem ten fonik przez 2 lata:))) Model nie do zdarcia - kilka razy zamarzl mi na kosci;) - wystarczylo polozyc na grzejniku i odmrozic;) niezawodny-minus: malo pamieci no i wymiary....

  • 0

    61. ~oskarek  2007-04-23 23:21:40  host: rejon102.ztpnet.pl

    Ah zapomnialem dodac-zestaw glosnomowiacy do bani! zbyt cichy:)

  • 0

    62. ~PRZEMO  2007-06-20 15:57:17  host: awk143.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefonik jest zajebisty ma wszystko co jest mi potrzebne, i jak na teraz daje rade . Są telefony które przy nim wymiękają. Jeśli ktoś ma możliwość kupienia tego modelu nowego to polecam.

  • 0

    63. ~wieloletni użytkownik  2007-06-26 00:07:08  host: 212.2.99.3

    moja nokia 7650 pracuje chwilowo jako modem gprs do netu, wada to pamięć oraz bateria a po za tym wiele nowych telefonów przy tym już starym niestety tel. jest jak maluch przy mercedesie- sorki dla posiadaczy maluchów ale taka jest prawda. od kilku dni mam samsunga u600 ale jest za delikatny jak dla mnie... nokia 7650 wróci do użytku gdy będę miał radiowy net. pozdro dla netiowców 7650 :)

  • 0

    64.  2007-07-06 21:45:39

    jest to fajny telefonik jego wada to zbyt mala pamiec i duzo energii zre a tak po za tym to polecam!

  • 0

    65. ~wadza  2007-07-09 13:04:10  host: gvl122.internetdsl.tpnet.pl

    Witam PROŚBA o dzwonek Telefon ma świetny dzwonek sms ktorego nie moge znalezc w sieci. Nazwa dzwonka do-mi-sol czy jakoś tak - nazwa zwiazana z nazwami dzwiekow. prosiłbym o przesłanie dzwonka na maila pisiorz@gmail.com Mialem ten telefon jakis czas temu, nie powiem fajna zabawka na symbianie...tylko jak każdy zauważa ma za mało pamęci. i bateria 1dzien to roszke mało.

  • 0

    66.  2007-07-29 12:06:46

    44.fudi jak ty to zrobiles czlowieku nie mozliwe!!

  • 0

    67. ~  2007-08-04 23:18:34  host: bmm135.neoplus.adsl.tpnet.pl

    WłAśCICIEE N 7650 łąCZCIE SIę!!!!

  • 0

    68. ~Andrzej  2007-08-30 17:54:36  host: bbservice250.mmpnet218.tnp.pl

    Niech ktos mi szybko powie jak sie w tym telefonie zmienia tapety prosze o szybką odpowiedz!!! pilne

  • 0

    69. ~stopa-kropa  2007-09-16 09:46:28  host: acdy68.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam typowy problem z tą Nokią, przycisk do włączania telefonu się zacina i czasem nie mogę włączyć telefonu. Doradżcie co zrobić, wiem że wymiana obudowy nic nie da, pomóżcie!

  • 0

    70. ~Deles  2007-09-22 20:36:39  host: eug96.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Moim zdaniem telefon zajebisty ma ta wade o której wszyscy wiedza ale po za tym jest super mialem go z 2 lata w szufladzie i w koncu pomyslalem ze warto do niego wrucic pobawilem sie nim z 2 tyg. po czym padla mi tasma i lipa ale dalem do naprawy za 50 pln i cyka jak nówka naprawde polecam nie zawodny twardy wytrzymaly telefonik z przydatnymi funkcjami;p

  • 0

    71. ~elektronic  2007-09-25 20:24:26  host: 87-205-132-127.adsl.inetia.pl

    co jak co ale tego, ze ktos sobie wlutował 4gb do tej noki, to mi nikt nie powie. Ta nokia nie jest w stanie obsluzyc takiej pamięci!!

  • 0

    72. ~MmMaStEr SsSiDdU  2007-10-18 15:09:32  host: eha179.internetdsl.tpnet.pl

    Poszedłem do serwisu i poprosiłem o wlutowanie pamięci 256mb... A ci w serwisie na to : a chce pan to wlutowanie z wgraniem systemu czy bez??Jak to bez systemu..Po h.j mi tel bez systemu....Wiecie jak mnie skasowali??Ale warto było :) Prawie 300zeta musiałem wyje.ać żeby mieć więcej pamięci....Użytkownicy N 7650 Łączcie Się!!!

  • 0

    73. ~noen  2007-11-03 18:34:08  host: cqw161.neoplus.adsl.tpnet.pl

    fajny tel mialem go przez 2 lata, fakt wadą glowna jest nedzne 4MB pamieci,oraz czybko luzuje sie (klapka)... sam kiedys chcialem powiekrzyc pamiec ale uznalem ze czas na WM5 za niewielkie pieniadze mozna miec PPC :) pozdrawiam wszystkich uzytkownikow N7650 ;o)

  • 0

    74. ~zielak  2007-11-20 17:54:04  host: chello089077157194.chello.pl

    Wspaniały telefon:) mam od kiedy wyszedł, chyba jakoś w 2002, przeżył około 100 naprawdę groźnych upadków, i tak naprawdę zepsuł się tylko port na podczerwień (którego i tak nigdy nie używałem:) Minusy to zdecydowanie za mała pamięć, duży rozmiar, i nieco przestarzały jak na dzisiaj image. Jednak coś w tym aparacie jest:) do dzisiaj go używam, szukałem niedawno następcy ale jakoś nic mnie nie zwala z nóg:)

  • 0

    75. ~  2007-12-25 17:56:54  host: abid210.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Cześć.Dostałem ten telefon na Wigilię tego roku.Nie było go pod choinką.;p Mam strasznie zazdrosną siorke a ona ma Nokie 3310.(siora ma 9 lat)No więc znalazłem go u mnie w pokoju koło łóżka a mama siedziała w drugim pokoju.Powiedziała "twoja siostra tego chyba nie zniesie"hahahah.Dopiero dziś sie o tym dowiedziała. wpadła w furię.Ale to nic bo dostała SE k550i od babci. TELEFON ZAWALISTY!!!!!!!!!!!(Nokia)

  • 0

    76.  2007-12-27 11:31:50

    Ten telefon miałam już dawno dawno temu , ale bardzo za nim tęsknię i żałuję że go sprzedałam był super wypasiony niczego mu nie brakowało naprawdę zajebisty szkoda że nie ma już takich

  • 0

    77.  2007-12-27 11:37:27

    Ten telefon mia?am ju? dawno dawno temu , ale bardzo za nim t?skni? i ?a?uj? ?e go sprzeda?am by? super wypasiony niczego mu nie brakowa?o naprawd? zajebisty szkoda ?e nie ma ju? takich

  • 0

    78. ~Veronika  2007-12-29 11:58:15  host: adcp62.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Od dłuższego czasu mam ten fonik ,,, nie jest zły ale pamięc,,, szybko sie zatyka:( Ale mniejsza o to polecam:P

  • 0

    79. ~Jack  2008-01-03 16:51:50  host: 87-205-134-79.adsl.inetia.pl

    Mam ten telefon, i go nigdy nie sprzedam. Jak ktoś lubi mp3 w telu, to niech sobie kupi inny. Ten tel ani razu mi sie nie zawiesił, obchodze sie z nim delikatnie więc taśmy nie wymieniałem nigdy. Telefon ma rozbudowany kalendarz, notatnik, w moim jest GG i pilot. Mi to syka. Wyświetlacz jest bardzo czytelny. Dla mnie ma on wartość kolekcjonerską

  • 0

    80. ~tomtom  2008-01-10 01:52:56  host: ip-77-223-232-231.atol.com.pl

    Kto mi przypomni, którą przeglądarkę (firma, wersja) mogę zainstalować w 7650 i którą wersję GG? Pozdrawiam, TT.

  • 0

    81. ~tony16  2008-04-21 22:06:36  host: azw20.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak do lutować pamięc

  • 0

    82. ~matrix  2008-06-13 17:21:08  host: apn-77-113-93-22.gprs.plus.pl

    jak ustawic tapete na noki 7650

  • 0

    83. ~matrix  2008-06-13 17:36:11  host: apn-77-113-93-22.gprs.plus.pl

    jak ustawic tapete na noki 7650

  • 0

    84. ~CrizOne  2008-07-09 13:03:11  host: 85-31-232-252.marsoft.net

    3650 bo to taki sam telefon w opcjach menu itd ale za to ma karte pamieci:D:D:D

  • 0

    85. ~bartek  2008-07-18 22:01:19  host: dslb-092-073-169-232.pools.arcor-ip.net

    jak go sie wlancza pomocy

  • 0

    86. ~d  2008-07-28 11:14:14  host: system858917593.mtvk.pl

    Fuj! Ale ten fon jest brzydki ;P

  • 0

    87. ~marcin79  2008-11-25 13:18:10  host: wtyk.wr.energiapro.pl

    Kilka prawd o tym telefonie: 1. Telefon jest gruby, a więc taśma ma sporo miejsca - naprawdę rzadko ulega ona zniszczeniu. 2. Telefon czasami zalicza wiechę, zwłaszcza przy uruchamianiu aplikacji – takie są wady Symbiana. 3. Robi badziewie zdjęcia – obraz ostry pośrodku a dalej, zgłasza w rogach już nie za bardzo. 4. Zestaw głośnomówiący jest dość cichy. 5. Wibrator mocny jak szlag. 6. Brak bluetooth audio - to poważna wada. 7. Reszta ja widać...

  • 0

    88. ~  2008-11-30 02:22:07  host: ti0099a340-dhcp0030.bb.online.no

    jak dla mnie to ten telefon (pod względem technologicznym) jest równie przełomowy co 6310i

  • 0

    89.  2008-12-04 14:30:26

    Mam ten telefon od roku i podam kilka faktów: 1. Telefon jest dość gruby - taśma ma dużo miejsca i naprawdę rzadko ulega uszkodzeniom. 2. Aparat robi kiepskie zdjęcia - ostre pośrodku na krawędziach rozmyte. 3. Brak bluetooth audio - porażka 4. Pamięć 3,5 MB to zdecydowanie za mało. 5. Wiele aplikacji nie chce na nim pracować. Oczywiście brak Javy 2.0 bardzo go ogranicza. 6. Bateria - w porywach wystarczy na 36 godzin. 7. Wiesza się rzadko - u mnie 3 razy w roku.

  • 0

    90.  2009-02-09 15:34:59

    ten telefon to shit. ja tam wole nokie 6020 przynajmiej sie da 50 sekund nagrywać wideo i odtwarza 3gp

  • 0

    91. ~foka  2009-05-08 23:43:32  host: apn-77-115-14-226.dynamic.gprs.plus.pl

    no ludzie co chcieć od telefon który jako pierwszy miał cokolwiek

  • 0

    92. ~hools  2009-08-22 15:49:49  host: chello089074197020.chello.pl

    fajny ale straszna cegla

  • 0

    93. ~  2009-10-31 15:15:23  host: cjw250.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ludzie czy wy jestescie jacys niedorobieni? Ten telefon to byla rewolucja,pierwszy telefon z s60 potrafiacy wiecej niz wysylanie sms i dzwonienia. Jeden z pierwszych co potrafił wysyłać mmsy. Krytyka jest nie na miejscu.. Szkoda ze nie mowiliscie tak o tej "cegle" 8 lat temu kiedy nikt nawet nie mogl o niej marzyc z powodu ceny...

  • 0

    94. ~yoshimura  2010-12-19 16:51:39  host: 87-205-168-3.adsl.inetia.pl

    nooo w 2001/2002 roku to z 2500zł kosztował :) był rewolucyjny !! teraz mozna trafić za grosze... obecnie mam N70 :) mialem tez 6600 ( z 2-3 razy ) 6630 tez z 2-3 razy ;) 9210i , 6210 , 8850 ,8801, 7600 , 5200 , i jeszcze troche nokii ;) ale równiez SE P800 , P900 , P910i , P990i , motorole A835 wymienilem te ciekawsze bo mialem telefonow mnóstwo ;) p990i mialem z 3 lata wymienilem na N70 bo zniszczylem juz ten tel ( od nowosci ) N70 jest świetne ;) ale kupilbym 7650 bo kolega mial kieeedysss a teraz jest śmiesznie tani :) tak do kolekcji ;) bo kiedys to z 2500zł kosztowało... teraz za 50zl mozna znalesc ładna nawet

  • 0

    95. ~yoshimura  2010-12-20 19:45:55  host: 87-205-206-160.adsl.inetia.pl

    heh zalicytowalem wczoraj 7650 :) bo sie nią zajarałem ;) i licytacja zakonczyla sie dzis z ceną 1zł :) + 8zł wysylka listem ;) i tak za 9zł stałem sie włascicielm Nokii 7650 wartej 8 lat temu... ok 2500zł ;) tyle ze bez baterii i ładowarki :) ale za tą cene warto nawet zeby sobie leżał koło uwalonej v3i i dwóch atrapek n70 i n97 :)

  • 0

    96. ~luki1234  2012-03-30 11:26:37  host: ipi51.internetdsl.tpnet.pl

    Super telefon. Bardzo duże możliwości personalizacji. Duża ilość programów, gier, dobry aparat jak na tamte czasy. Bardzo polecam! Nawet dzisiaj jest to fajny fonik!

  • 0

    97. ~śryż  2013-01-15 08:51:16  host: aqv34.internetdsl.tpnet.pl

    Pierwszy mój smartfon. Telefon kupilem w 2004 r. na tamte czasy to był kosmos. Do dzis jeszcze sie podoba. Świetny wyświetlacz, designerska klawiatura, mozliwosci z symbianem to kiedys bylo szałem. Sentyment pozostał.

  • 0

    98. ~kacper861  2013-04-03 11:29:26  host: cpc3-pres7-0-0-cust237.18-3.cable.virginmedia.com

    Mialem ten telefon w 2003 roku super i prawie ze niezniszczalny duzo ze mna przeszedl i pozostal po nim sentyment i tak wlasnie kupilem sobie taki telefon po raz kolejny tylko 10 lat puzniej i powiem ze dalej jest swietny.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-158-119-60.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z mobilnego systemu płatności BLIK?

Blik: już ponad 2,5 mln zarejestrowanych aplikacji i 6 mln transakcji

 

Zobacz wynik | Opinie (5)

Archiwum Ankiet