Nokia 7610 - opinie
Telefony Nokia Nokia 7610 Opinie o Nokia 7610

Nokia 7610

w sumie: 139
  • 0

    1. ~gexik  2004-10-20 20:53:00  host: bdr20.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten teefonik i jest kozak ma wszystko co trzeba a zdjecia robi nieziemskie jak na telefon

  • 0

    2. ~Mariunek  2004-10-31 14:35:00  host: pb155.tarnobrzeg.cvx.ppp.tpnet.pl

    Spox telefonik zaj...!!!

  • 0

    3. ~bartek!  2004-11-01 13:16:00  host: kepler2.ksiezyc.pl

    telefon extra! mam go od 2tyg! jest extra! robi niesamowite zdjęcia! no i świetnie wyglada! a ceno....hm no jak za takie cacko to chyba w miare normalnie :] extra!

  • 0

    4. ~usper_electric  2004-11-24 12:33:00  host: cache.ilabs.pl

    Zaistwo,ale moj wiecej wytrzyma-7 dniow a sześć(jak nic go nie rooszasz)...Wole SEt230.

  • 0

    5. ~nEo  2004-12-14 20:35:00  host: pa126.goleniow.sdi.tpnet.pl

    Mam pytanie i proźbe żeby mi ktoś pomógł bo kupiłem ten telefon i niewiem do jakiej wielkości karte MMC można do niego wmątować. Prosze o pomoc.

  • 0

    6. ~BaCk2EaRtH  2005-01-13 18:52:00  host: aqm154.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wie może ktoś czy ten telefon ma odtwarzacz mp3 ?? bo na tej stronie pisze ze ma ale juz na stronie ERY ze nie ma (!!!). I komu tu wiezyc?? :/

  • 0

    7. ~SirM  2005-01-15 16:01:00  host: router.eia.pl

    jest podane ze ma odtwarzacz RealOne Player, wiec obsluguje formaty: 3GPP, RealMedia, MP3, AAC,

  • 0

    8. ~BaCk2EaRtH  2005-01-16 18:09:00  host: aqr76.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ThX :D

  • 0

    9. ~AdAm  2005-01-21 19:10:00  host: dial-2634.zgora.dialog.net.pl

    Taaa no kozacka fura.. pozdro ;]

  • 0

    10. ~lu  2005-02-14 15:24:00  host: bjz65.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zaden nowy telefon od noki nie ma irdy :/

  • 0

    11. ~MArcinek  2005-02-16 14:08:00  host: blv206.neoplus.adsl.tpnet.pl

    bo fakt...zadna nowa nokia niema irdy...chciałem sobie kupić włąsnie te 7610...ale jak zobaczyłem że niema irdy to postanowiłem ze kupie 7600...i od 3 dni jestem jej szczęsliwym posiadaczem...fotki robi bajeczka...o niebo lepsze od mojego poprzedniego telefonu( nokia 7650)...wiec polecam!!..

  • 0

    12. ~monika  2005-02-23 14:45:00  host: fr-to-tpnet.aol.pl

    a moze ktos wie ile kosztuje to cacko???

  • 0

    13. ~fanka88  2005-02-24 23:21:00  host: bvc63.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja nie wiem czym tu się zachwycać.Układ klawiszy jest odjechany.Czy wy może nie macie problemów z pisaniem chociażby sms-a?Bo moim zdaniem na prostą rzecz to nie wygląda.

  • 0

    15. ~RobertX  2005-02-25 09:24:00  host: bwe230.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ludzie,mam problem, mam do wyboru nokie 6630 i 7610 , podobna cena ale nie wiem który mam wybrać!?! 6630 parametrami jest troszke lepszy ale 7610 dużo ladniejszy jak dla mnie. Co radzicie???

  • 0

    16. ~WitekT  2005-02-25 11:17:00  host: witek.ds.pg.gda.pl

    RobertX: z takimi pytaniami to raczej na forum. :)

  • 0

    17. ~Radziu  2005-03-24 13:55:00  host: p508B4872.dip.t-dialin.net

    dobry telefonik z chcecia bym go sobie lyknol moze na mowie sobie mame zeby mi go kupila kto wie hheh pozdrawiam wszystkich narqa

  • 0

    18. ~XXX  2005-04-04 19:02:00  host: bww171.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Full wypas :))) Zarąbisty telefonik, bardzo duża funkcjonalność! A co do klawiatury to spoko jest przekrzywiona lekko ale nic nie szkodzi tu nie ma takiego problemu jak w Nokii 3650!

  • 0

    19. ~MATiASS FAN n6600  2005-05-06 18:30:00  host: atk58.neoplus.adsl.tpnet.pl

    To jest kicz nie telefon !!spójrzcie na NOKIE 6600 !!to prawdziwy telefon !!

  • 0

    20. ~Eldorado  2005-05-09 15:25:00  host: asj162.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nienawidze tej nokii !! najbrzydsza nokia jaka wyszla !!Inne sa super np.6630 lub ciekawa 7650 ALBO 6600 tez jest super !!!!A to to jest wielki kicz @!!!

  • 0

    21. ~outkast  2005-05-11 17:52:00  host: asn117.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Badziewna nokia !!NAJGORSZA JAKA WYSZLA Z NOKII !!GOWNO WIELKIE NIE POLECAM !!!

  • 0

    22. ~  2005-05-13 21:19:00  host: eon228.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Macie pojęcie!!! Co wy wogóle wiecie o telefonach??? Ten telefonik jest super. Macie jakies stare cegły, tego pewnie w rekach nie mieliscie i nie macie z innymi porownania a sie sracie! Oprocz 6630 to reszta nie dorownuja jej parametrami a napewno juz wygladem. Nie znam osoby, ktora wziela ten telefon do reki i powiedziala cos zlego na jej temat!

  • 0

    23. ~NOKIA KICZ !!  2005-05-16 17:15:00  host: bem72.neoplus.adsl.tpnet.pl

    TA NOKIA TO KICZZZZZ BOsh TO JEST WIELKIE GOWNO !!i znam pare osob ktore nienawidza tej nokii i ktore mialy ja w reku

  • 0

    24. ~  2005-06-06 02:32:00  host: pepsi.rene.com.pl

    to zalezy jeszcze kto jaki ma gust:D. a dla mnie ta nokia jest super:D:D

  • 0

    25. ~l-l-l-l-l  2005-06-19 12:09:00  host: 72.interpolska.pl

    hmmm szkoda że nie ma irdy :/ tak to by był zarąbisty :] a może jest jakiś sposób jej założenia ??:>:> :D

  • 0

    26. ~lovessa  2005-06-19 14:38:00  host: 72.interpolska.pl

    fajny phonik ale wielka szkoda że nie ma irdy :/ a może da się ją doinstalować albo coś z tym zrobić??:>:> a i jeszcze jedno co to jest "Bluetooth" proszę o pomoc :]

  • 0

    27. ~piter_19  2005-06-22 17:46:00  host: auz57.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nie wiem czemu ale u mnie ta nokia nie wysyla sms-ow jak pisze ze slownikiem prawidlowo tzn dzieli je na kilka jak uzywam ę ą, paranoja troche bo bardzo duzo pisze :( co poradzicie wiem ze nasms czy tez macie taki problem u siebie w nokii 7610 ???

  • 0

    28. ~Siedlak  2005-06-28 11:03:00  host: pd218.elk.sdi.tpnet.pl

    bajjjjjjjjjjjjjjjjera

  • 0

    29. ~  2005-07-09 17:50:00  host: prosie7-1.aster.pl

    ja mam w swoim 6260 irdę, ale po co ona komu? nigdy nie chce działać, a jak już działa to okropnie wolno. Nokia powoli przestaje montować irdę, ponieważ teraz jest Bluetooth :). tak mi się zdaje. ja jeszcze nigdy w żadnym telefonie nie użyłem irdy, za to bluetooth jest bajerka. Zamieżam zmienić swoją 6260 na tą 7610. Polecacie ? (to było pytanie do posiadaczy, na nie do pseudo naoczników :)

  • 0

    30. ~  2005-08-11 12:14:32  host: bukowno-eth0.oskar.net.pl

    ten telefon jest zarombisty poprostu jest gitara

  • 0

    31. ~  2005-09-13 14:52:58  host: cau229.neoplus.adsl.tpnet.pl

    6600??? wiekszego mula nie widzialem dziadostwo

  • 0

    32. ~Łysy  2005-09-13 23:52:19  host: nat-be2.aster.pl

    Musiszmieć niezły pierdzielnik w głowie ELDORADO spoko tak mówisz.7650 to pierwszys symbianowiec Nokiifajny bo miałem alejuż przeżyte, a Nokia 6600?? ta mydelniczka się wiesza jest do bani.Polubiłbyś 7610 gdybyś ja miał.
    Pozdro

  • 0

    33. ~lupo  2005-09-22 17:00:28  host: dcu78.neoplus.adsl.tpnet.pl

    sam jestes kicz swietny telefon polecam naprawde kazdemu

  • 0

    34. ~kuba  2005-11-14 14:49:10  host: host-81-15-140-90.kalisz.mm.pl

    na pewno ma 1.1 mpx a nie 1.3?

  • 0

    35. ~snuki  2005-11-18 19:05:44  host: pa70.pakosc.sdi.tpnet.pl

    Czy można dokupić do niego pamięć.
    Czekam na odpowiedz.

  • 0

    36. ~salat  2005-11-26 15:07:20  host: ry146.internetdsl.tpnet.pl

    czemu cena tego telefonu tak szybko spada? niedługo bedzie tanszy niz 6600 a to jest dopiero telefon

  • 0

    37. ~  2005-11-30 18:59:50  host: dxy221.neoplus.adsl.tpnet.pl

    te, Eldorado czy jak ci tam, wsadź se tą opinię wiesz gdzie... ten telefon jest super extra bomba zajefajny, a ty wyskakujesz z jakimiś swoimi niby poglądami, nie znasz się na trendzie a więc spadaj na drzewo, tam twoje miejsce. Nie mogę zrozumieć co ci nie piasi w tym phoniku, jest wszystko co cza, a nade wszystko więcej niż cza, bo możesz wgrać se nowe programiki, bo ma symbiana, ale jak wolisz inne kupy to se kupuj... niech moc będzie z wami dla użytkowników Nokii

  • 0

    38. ~  2005-12-14 16:58:17  host: c126-147.icpnet.pl

    dobra bateria

  • 0

    39. ~  2005-12-24 15:47:00  host: pa70.pakosc.sdi.tpnet.pl

    mam system win 98 i chciałbym sie dowiedzeć jakie oprogramowanie musze wgrac do komputera aby módz zaządzac telefonem nokia 7610 program pc suite nie chce działać
    czekam na odpowiedz

  • 0

    40. ~  2006-01-08 03:11:52  host: cur74.internetdsl.tpnet.pl

    Telefon extra...Zajebisty...Ma wszystko czego dusza zapragnie nic dodać nic ująć...Poprostu IDEAŁ!!!!!!!!!

  • 0

    41. ~Jakub92  2006-01-17 01:12:44  host: cur74.internetdsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon od października roku 2005.I powiem że jak narazie jestem zadowolony.Kupiłem ją w Media-Markt za 1499zł.I nie żałuje wydanych pieniędzy.Bateria trzyma około tygodnia więc dobrze.Wspaniała sprawa odtwarzanie Plików MP3.1Megapixelowy aparat robi nieziemskie zdięcia.Filmy kręci dość dobre.Na durzym wyświetlaczu wszystko wspaniale widać.Wymienne obudowy to też dobra żecz.Mało NOKII teraz ma.Obudowa wykonana z dość dobrego plastiku nie rysującego sie.Ale mam pewien problem.Porysowało mi sie szkiełki z aparatu i nie wiem jak wymienić a co gorsza nie można nigdzie kupić.No ale poza jedną wadą to same zalety.Polecam ten telefonik!!!!!!!!!

  • 0

    42. ~Paulo  2006-01-21 17:50:11  host: abeh241.neoplus.adsl.tpnet.pl

    WYJEBNY TEL. ZDJECIA TO JAK Z CYFRÓWKI(przesadzam)mp3 NATURALNIE SMIGAJA JAK BajkA ona ma wszystko :p:p:p polecam WARTY SWEJ CENY

  • 0

    43. ~james26  2006-01-25 01:09:31  host: cur74.internetdsl.tpnet.pl

    Hey.Mam ten telefon od listopada roku2005.Zakupiłem go w media za 1499złociszy.Moim zdaniem troszeczkę za drogo bo np.Samsung d500 kosztował 1299zł.Wybrałęm Nokię ponieważ jestem przyzwyczajony do tej marki.Wcześniej posiadałem Nokie 3650.Nie ma porównania.Aparat 1Megapixel robi bardzo dobre zdięcia.Telefon nie ma IrDy ale ma Bluetooh i myśle że jest to nowszy model IrDy i nokia zastąpiła.Bateria trzyma około tygodnia.Bardzo duży wyraźny wyświetlacz.Gry chodzą jak w N-GAGE więc super.Telefon ma dosłownie wszystko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Polecam i pozdrawiam posiadaczy tego telefonu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • 0

    44. ~iloska  2006-01-26 13:31:04  host: 213.25.140.5

    do "eldorado" co do najbrzydszej to sie nie zgadzam jak ci sie nie podoba to nie musisz jej az tak brutalnie obrazac to nie mile .. jak ci sie podoboja inne spoko hm mi sie np nokia 6600 niepodoba ale nic nie mowie zamilkne ..hm jestes posiadaczką noki 7610 i jestem very happy bo jest naprawde zajebista ;) pooolecam noo i jeszcze 6630;)

  • 0

    45. ~iloska  2006-01-26 13:32:32  host: 213.25.140.5

    no i ładniutka jest noookia 6680 ;) ful wypas ;)

  • 0

    46. ~Vader  2006-01-30 17:10:34  host: avc162.internetdsl.tpnet.pl

    Telefon jest super duzo lepszy niz nikia 6600

  • 0

    47. ~zozol  2006-02-05 20:41:06  host: w3cache.gress.com.pl

    6600, 6630 i 7650 to najwieksze badziewia jakie widzialem. 7610 sie kupilem i jest z.......a nie mozna narzekac bo ma wszystko co by sie chcialo.

  • 0

    48. ~Wielkimisiek  2006-02-12 12:11:07  host: abwy53.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ta Nokia 7610 jest super podoba mi sie ten telefopn ma wszystko a w tym co lubie odtwarzacz mp3 bateria trzyma 3-4dni jest zajebista!!!!!!!!!!

  • 0

    49. ~unkown  2006-02-18 13:52:53  host: akt158.neoplus.adsl.tpnet.pl

    no co wy nokia 6600 to jest kicz aparat też nie najlepszy ten ma 1 megapiksel i jaki wygląd A TE UŁOŻENIE PRZYCISKów to wogole...
    a wygląd tej nokii jest spox :)

  • 0

    50. ~  2006-02-18 13:54:05  host: akt158.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefonik jest extra :)

  • 0

    51.  2006-02-19 23:50:51

    zozol:Co Ty gadasz że Nokia 6630 jest badziewiem ! Ja mam 6630 Music Edition ! Ma lepszego Symbiana 8.0 Lepszy aparat i może kręcić filmy do jednej gosziny ! Zoom cyfrowy 6x PŁYNNY ! Pozostałe parametry są takie same ! Więc nie zgodze się z Tobą że to jest BADZIEW ! Bo 7610 jest trochę gorsza ! Może ciekawiej 7610 wygląda ale dla mnie liczą się parametry ! Pozdrawiam !

  • 0

    52. ~kil22  2006-03-25 08:31:43  host: edc179.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Widzę że lubisz cegły c....

  • 0

    53. ~  2006-04-27 18:19:05  host: acqm158.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nieziemsko brzydka....

  • 0

    54. ~  2006-04-28 19:47:15  host: dfc62.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do kil22 i innych debili ten telefon jest super a nie jakis kicz czy cos nie znacie sie

  • 0

    55.  2006-05-01 09:01:05

    ten telefon byłby fajny jak by niemiał symbiana,jak telefom ma standardowo mp3 to niemusi miec symbiana,bo symbian jest dla dzieci które sobie muszą wgrac odstraszacz komarów itp.

  • 0

    56. ~Tomek  2006-05-13 22:09:03  host: 62.141.226.88

    Zajefajny telefon zdjęia zajebiste wszystko ma i dożo pamięci na to wszystko jestem bardzo zadowolony i polecam wszystkim ten telefonik

  • 0

    57. ~RG  2006-05-18 20:50:55  host: axg82.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam pytanie- opłaca mi sie zamienić taką na 6260- proszę o szybką odpowiedź..=) Pozdrawiam.

  • 0

    58. ~myk  2006-05-27 12:49:44  host: ewn21.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ma 1,1 mega pixela ale przez jeden programik, albowiem

    YaOO_1__1_.FlexiCamPro.v0.80.S60.Cracked-BiNPDA

    ma się 1,9 czyli 1600X1200 co daje 2 Megapixela
    :)

  • 0

    59. ~alv  2006-06-01 16:05:36  host: w3cache.promontel.net.pl

    yo a czy ten programik jest orginalny i nie rozawle sobie tym telefonu :>

  • 0

    60. ~zioomek  2006-06-03 22:01:50  host: dfa63.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja sobie niedawno sciagłem Nokie7610 i jest bardzo fajny...miałem N3650 i nie ma porównania...jest suuper...mam nadzieje ze bedzie mi słuzyc jakis czas=) pozdrOo..

  • 0

    61. ~AdI  2006-06-05 14:25:05  host: bwp186.internetdsl.tpnet.pl

    mam pytanie czy w tym telefonie jest ograniczenie do długości filmików jak tak to ile ? bo w noki 6600 bylo 7 sekund;/

  • 0

    62. ~Łukasz  2006-07-18 23:47:31  host: host-ip197-206.crowley.pl

    Chcę kupić ten fonik ,ale nie wiem jak wychodzą zdjęcia mógłby mi ktos powiedzieć?

  • 0

    63. ~intense  2006-08-06 22:57:27  host: staticline12586.toya.net.pl

    telefon git,moglby miec odtwarzanie video na calym ekranie jak np 6680 czy tez 6630...ogolne oki

  • 0

    64. ~Ignis15  2006-08-25 12:45:59  host: ekv106.internetdsl.tpnet.pl

    Ja mam w tej chwili 3650 ale kupuję 7610 i niemówcie że jest brzydka bo jest jednym z najładniejszych telefonów z Symbianem, a pozatym popatrzcie na nią i na 3650 albo 7650.
    Pozdro

  • 0

    65. ~aaa  2006-08-25 13:22:05  host: epc170.internetdsl.tpnet.pl

    czy mozna w nim ustawić jako dzwonek - mp3

  • 0

    66. ~malec  2006-08-26 20:35:46  host: bez70.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam zamiar kupic taki telefon napiszcie mi o nim cos wiecej, czy jest fajny, o bateri, ile trzyma??? prosze

  • 0

    67. ~materializm  2006-09-01 21:09:25  host: xdsl-14541.wroclaw.dialog.net.pl

    Nowa opsesja zagubienie szatańskie tkwi w komórkach niedajcie się omamić oni wszystko o was wiedzą... Czas oczyszczenia się zbliża... będzie wielki płacz...

  • 0

    68. ~anulka  2006-09-21 15:09:23  host: 76-38.idc.net.pl

    mam prosbe niech mi ktos napisze jak sie blkuje tą nokie bo mecze sie z tym juz troszke i niemge do tego dojśc prosze o szybka odpowiedz

  • 0

    69. ~  2006-09-22 13:00:27  host: nat-154.ghnet.pl

    Do materializm: Niezły tekst, he he ;-) Ten fonik jest naprawdę fajny i funkcjonalny :-D

  • 0

    70.  2006-09-22 18:27:04

    Witam.Kupiłem ten telefonik na allegro używany(ma rok)z gwarancją producenta(NOKII)W nienajgorszym stanie za 400zł więc moim zdaniem się BARDZO OPŁACAŁO.Moją Nokie 6070 sprzedałem za 420zł.NOKIA7610 ma praktycznie wszystko.Robi bardzo dobrej jakości zdięcia oraz dobrej jakości 10minutowe filmy.Dobrze działają MP3 a w zestawie miałem karte 64MB więc na razie mi to w zupełności wystarcza.Bateria trzyma około 4dni czasem 3 zależy jak się używa i ile rozmawia.Jestem z niego bardzo zadowolony.Jest jednak jeden MANKAMENT.Jest pęknięte szkiełko na KAMERCE i trzeba wymienić koszt z tego co sie dowiedziałem to 40złociszy.Dowiedziałem się równierz że jest to częste zjawisko w tych NOKIACH(7610).POZDRAWIAM!!!!!!!!!

  • 0

    71. ~Karoll  2006-09-22 21:15:57  host: 217.153.161.156

    Do ANULKA - klawiature blokujesz wciskając 2 klawisz od lewej i gwiazdke :)

  • 0

    72. ~NOKIA  2006-09-23 22:20:57  host: cur74.internetdsl.tpnet.pl

    Ja też kupuje NOKIE ale na pewno NIE 7610.Po zobaczeniu przedostatniego komentarza uważam że lepiej kupić coś innego.Myśle o NOKII 6230i albo o 6151.Nie wiem co lepsze.6230i jest tańsza ale 6151bardziej mi sie podoba.Proszę doradzcie mi który model LEPSZY!!!!!!!!!!

  • 0

    73. ~Rado_Iława  2006-10-02 23:41:28  host: 82.160.76.100

    Jestem posiadaczem tej Nokii i nie narzekam.Jest cegłowata jak na dzisiejsze realia-nie jest malutka i też trochę waży,ale trzeba przyznać,że te parametry są akuratnie,czuje się,że coś sie ma,to jest dobrze dopasowane.Nie wiesza się mi,ewentualnie przy próbie instalowania błędnego oprogramowania,czasami nie chce się wyłączyć podświetlanie i wtedy potrzebny jest reset.Na plus trzeba dodać,że łatwo jest zdobyć do niego programy/gry/motywy.Dobry wyświetlacz,b.dobry aparat jak na 1 MPX, chociaż wieczorne zdjęcia wychodzą raczej kiepsko lub koszmarnie.Fajny design.Brak lampy błyskowej.Czasami problem z pstryknięciem zdjęcia-przez środkowy klawisz,może być problem z dokładnym wciśnięciem w sam środek,można zrobić też zdjęcie przez opcje,wtedy robimy bez podglądu,więc często w ruchu-zatem rozmazane.Więc zdjęcia ogólnie zdecydowanie fajnie,ale nie wieczorem. brak wbudowanej blokady klawiatury-trzeba doinstalować.Problem z smsami-kiepskie rozłożenie klawiatury utrudnia pisanie,smsy są bardzo szybko dzielone więc trzeba pisać w innym programie np.NaSms ,lepiej nie używać polskich znaków w smsach.Do łączenia z kompem z WIN XP najlepiej używać Nokia PC Suite.Programów dostępnych sporo,ale w rzeczywistości jest tylko kilka kategorii programów- większość się powtarza(b.podobne).Można wybrać i zainstalować sobie odtwarzacz mp3 np.MP3PLAYER.Ciekawie gra z głośniczka,były problemy ze słuchawkami teraz jest to podobno rozwiązane.Niestety brak irdy-więc nie połączymy się ze starszymi telefonami.Żeby wyciągnąć kartę trzeba wyciągnąć baterię,wyjęcie baterii=ustawianie na nowo zegara.Kiepska bateria,zwykle 2-3 doby, mój rekord to 4 doby-nie używany praktycznie.Można zmieniać obudowy,wrzucać fotki na tapete itp.Przeglądać zdjęcia na całym ekranie i obrócone więc super wielkość.można programowo edytować zdjęcia itd.Ciekawy program YaOO_1__1_.FlexiCamPro rzeczywiscie sprawia wrażenie jakby fotki były lepsze,ale uzywałem tylko demo :(.Ogólnie -SUPER TELEFONIK,ale nie do pisania smsów! Pozdro

  • 0

    74. ~mareczek  2006-10-02 23:42:44  host: 82.160.76.100

    Czy ktoś wie jak przypisać w tym telefonie dzwonki do konkretnych osób ???

  • 0

    75. ~BoSKi  2006-10-06 09:06:16  host: host2-78.btk.net.pl

    Witam! Zastanawiam się nad kupnem tej Nokii, mam jeszcze do wyboru Nokie 6630 ale jedna rzecz mnie zastanawia czym rożni sie Symbian 7.0 od 8.0 albo 9.0 ja wiem że jest nowszy ale pod względem funkcji?... Czekam na odpowiedź z góry ''DZIENKI'' :**

  • 0

    76.  2006-10-11 01:59:54

    NOKIA:Weź sobie NOKIE 6230i.Mówię Ci nie będziesz żałował.Nie jest wiele gorsza od tej 6151 ale za to ma niższą cene o jakieś 200złotych.Co do 7610 moim zdaniem jest to telefon ciekawy , ma wiele dobrych funkcji ale osobiście bym go sobie nie kupił.Tandetna obudowa niszcząca się szybko przy SPORADYCZNYM użytkowaniu telefonu.Obecnie mam 6230i już jakieś 3miesiące i jestem w 100%zadowolony z mojego phoniku!!!!!!!!!Pozdrawiam wszystkich!!!!!!!!!James123.....

  • 0

    77. ~Florek  2006-11-15 12:09:06  host: 80.54.104.3

    teraz moja kolej mialem juz mase telefonow! zazwyczaj mam tel okolo 2 miesiecy, ale i z tym ciezko. mialem nokie 6230i ciekawy tel,ale jakos nie byl tym co chcialem i szybko poszedl. to samo v3, benq el71 oraz motka mpx 220. to moje ostatnie foniki. zaskoczyla mnie nokia 6600 i stwierdzilem,ze wezme sobie 7610 pobawie sie a jak nie spodoba mi sie to sprzedam kolesiowi za 6600 + pare groszy dla mnie. ogolnie fon ma bardzo wiele bajerow,ktore podobaja mi sie i to bardzo. mi trzeba aby dzwonila mp3'ka mial podczas tego wibre,pisal eska raz dziennie oraz mial mp3 a reszta to dodatek

  • 0

    78. ~Biceps_20  2006-11-26 10:44:44  host: aii114.internetdsl.tpnet.pl

    Telefonik jest super. Nokia 7610 jest dla każdego kto potrzebuje dobrze funkconującego telefou. Ja go mam od pól roku i nie narzekam. Jest jeden fakt. Telefonik z oyginalnym angielskim softem chodzi wyśmienicie a z soft, w którym do dyspozycji jest język polski chodzi wolniej... i wszystko laduje sie dlużej. Ale ma az tak dużej różnicy. Pozdrawiam!!!

  • 0

    79. ~Lenusia  2007-01-15 19:24:22  host: bvn80.neoplus.adsl.tpnet.pl

    3 ten fonik ma napeffno ODTWARZA3 MP3????????Jak tak to please napishcie 3 sprawdza sie w codziennym użytku.Z góry THX :*xD

  • 0

    80. ~karolincia  2007-02-12 19:09:56  host: gnf244.internetdsl.tpnet.pl

    mam pytanko, ponieważ chcę sobie kupić nowy fon, ale nie wiem na który się zdecydować- sony ericsson k800i czy nokia 7610? pomóżcie mi!!!!!!!!!!!!!!

  • 0

    81. ~karolincia  2007-02-12 19:19:24  host: gnf244.internetdsl.tpnet.pl

    mam pytanko, ponieważ chcę sobie kupić nowy fon, ale nie wiem na który się zdecydować- sony ericsson k800i czy nokia 7610? pomóżcie mi!!!!!!!!!!!!!!

  • 0

    82. ~dumelos  2007-02-22 20:24:28  host: awd75.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do karolincia weż nokie nokia jest najlepsza

  • 0

    83. ~7610  2007-02-24 20:46:20  host: abxm158.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Super fon ładniejszego nie widziałem Zazdroszcze posiadaczom tego fajnego fona.Zauważyłem ,że ten fon bardzo mało traci na wartości.

  • 0

    84. ~pelikan202  2007-03-11 12:23:56  host: 83.238.44.4

    Mam tel od jakiegos czasu i co zauwazylem to ze niektore guziki coraz cieze trzeba wciskac zeby zadzialalo szczegolnie gwiazdka i wyciera sie szybko obudowa i bateria masakra co chiwwle pod ladowarka max 2 dni trzyma jak troche podzwonie ale ogolnie 9 na 10

  • 0

    85. ~Niepowtarzalna  2007-04-11 17:46:20  host: unregister011009144195.c9.msk.pl

    mam ten telefon już jakiś czas i mi bateria trzyma nieraz tydzień ponieważ do tego telefonu jest inna ładowarka nie standardowa tylko impulsowa telefon ładuje się ok godziny i starcza na długo. no chyba że ktoś 24 godziny na dobę coś z tym telefonem robi to się nie dziwie że trzyma trzy dni. a co do n6230i no nie ma symbiana a symbian daje nam nieograniczone możliwości. no chyba że ktoś nie umie sie telefonem posługiwać. a ci co piszą negatywy to albo nie mieli tego fona w rękach albo się nim posługiwać nie umią

  • 0

    86. ~mario  2007-04-25 18:33:32  host: nat-bem.aster.pl

    super telefonik. Mam go juz rok i nic mi w nim nigdy sie nie popsulo. POLECAM wszystkim!

  • 0

    87. ~szewa  2007-04-28 09:06:02  host: static-ip-193-151-96-155.promax.media.pl

    ludzie wystawiaja komenty w ogole nie zastanawiajac sie nad naprawde waznymi funkcjami tylko odtwarzacz mp3 i aparat sie liczy a czy ktos w ogole wie co to symbian ?

  • 0

    88. ~David  2007-05-16 21:55:59  host: host-87-239-194-41.netcorp.pl

    Fajny wyglad ma ten fonik.Ale niewiem jak tam mp3 i aparat moze mi powiecie?;] Opyla sie go kupywac?;] Z góry Dziex

  • 0

    89. ~Davids  2007-05-16 21:56:59  host: host-87-239-194-41.netcorp.pl

    kala sie go kupowac?;]

  • 0

    90. ~Kamilos  2007-06-25 16:42:26  host: host-538eaf31.elsat.net.pl

    Niepotrafie znienić dzwięku sms w nim:/ ale tak pozatym jest super pomóżcie

  • 0

    91. ~Grap!  2007-06-25 16:43:25  host: host-538eaf31.elsat.net.pl

    jak znienić dzwięk sms

  • 0

    92. ~NaY  2007-07-02 17:37:31  host: bcf1.neoplus.adsl.tpnet.pl

    normalnie w ustawieniach dzwonków

  • 0

    93. ~Lukasz373  2007-08-26 21:40:49  host: apn-100-128.gprsbal.plusgsm.pl

    Witam Mam ten telefon od 6 miesiecy i oceniam go na 7/10. Ogolnie jest OK. Denerwuja mnie ciche mp3. Aparat tez nie robi zbyt dobrych zdjec. Jego wielkim plusem jest karta pamieci i symbian. Mi bateria trzyma zwykle 3-4 dni (moj rekord 7,5 dnia). Jezeli ktos zastanawia sie nad jego kupnem to polecam mu raczej se d750i. Moj kuzyn go ma i sporo fajniejszy, a cena nie jest duzo wieksza. Pozdro dla wszyskich :)

  • 0

    94. ~Lukasz373  2007-08-26 21:41:21  host: apn-100-128.gprsbal.plusgsm.pl

    Witam Mam ten telefon od 6 miesiecy i oceniam go na 7/10. Ogolnie jest OK. Denerwuja mnie ciche mp3. Aparat tez nie robi zbyt dobrych zdjec. Jego wielkim plusem jest karta pamieci i symbian. Mi bateria trzyma zwykle 3-4 dni (moj rekord 7,5 dnia). Jezeli ktos zastanawia sie nad jego kupnem to polecam mu raczej se d750i. Moj kuzyn go ma i sporo fajniejszy, a cena nie jest duzo wieksza. Pozdro dla wszyskich :)

  • 0

    95. ~~Grap  2007-08-27 09:01:04  host: host-538eaf31.elsat.net.pl

    żeby zmienić dźwięk sms nalezy wejść do: menu~>Media~>Profile~>Wybrać profil~> i tam poszukać Dźwięk sms i po prostu go sobie wybrać ja tez miałem z tym problemy ale sam doszedłem.. jeśli pomogłem to się ciesze Pozdrawiam Graba

  • 0

    96.  2007-08-29 14:32:38

    witam :) mam pytanko dotyczące tego tela : 1.jak słychać na nim mp3??(wiem że mono ,czy jakościowo podobnie gra do 6230(i)???)

  • 0

    97. ~xxx  2007-09-05 19:41:41  host: bj228.internetdsl.tpnet.pl

    ten tel jest naprawde wyjebany w kosmos naprawde polecam

  • 0

    98. ~konik  2007-09-09 17:21:07  host: fep163.internetdsl.tpnet.pl

    ello mam nokie 7610 od niedawna i wszyscy cos mowia o tym Symbian-ie co on daje i jak sprawdzic czy go sie ma ?? bo jak narazie to szalu nie robi i sie bardzo na nim zawiodlem wiec napiszcie mi cos co mozna robic ciekawego na tej komie

  • 0

    99. ~de*BILL*ka  2007-10-04 21:11:57  host: ip-85-198-242-180.broker.com.pl

    Niewiem co to za fon... xDD Fajnie wyglada ale na reshcie sie nie znam xDD ^^ Krzysiek mi kazał dac opinie no to daje xDDD HAHAHAHAHA

  • 0

    100. ~Pietrula  2007-10-08 20:20:39  host: bsr1.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam go od 2 tygodni... wniosek po dotychczasowym używaniu? BOMBA :D Symbian jest jak narkotyk... jak spróbujesz tel z nim, to już nigdy nie będziesz chciał mieć ;normalnego' :D

  • 0

    101. ~DUPA  2007-10-10 19:09:34  host: 88.220.44.130

    GOWNO WOLE CEGłY NOSIC !!!

  • 0

    102. ~marko  2007-10-13 11:40:44  host: bnt55.neoplus.adsl.tpnet.pl

    szczerze.mam ten tel. od jakiegos czasu , nawet jest fajny , ale mp3 na nim o tragedia . jezeli komus zalezy na mp3 niech sobie wezmie k750i albo pochodne .

  • 0

    103. ~Cycko  2007-10-16 18:25:02  host: alq109.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jedno pytanko do posiadaczy tego telefonu,czy mp3 można nastawić jako dzwonki?

  • 0

    104. ~marko  2007-10-18 14:26:18  host: bof126.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do cycko: tak mp3 mozna ustawic na dzwonek , jezeli przeniesiemy go na telefon , inaczej nie :(

  • 0

    105. ~Damian Kwidzyn  2007-10-27 10:40:59  host: 80.50.230.170

    Ci co piszą że badziew i cegła apeluje by zamilki i nie odsyłali do SE. Nokia zawsze będzie Nokią i żaden SE marką nie będzie się równał. Nokia ma klasę.

  • 0

    106. ~pytacz  2007-10-27 15:22:56  host: ks-2.wimbp.zgora.pl

    a na sluchawlkacz mp3 czy dobre ????

  • 0

    107. ~C!nuS  2007-10-31 14:19:49  host: bfy123.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon dobry tylko wolny jest troche cienkie mp3ale ogólnie ok 4/5

  • 0

    108. ~ktos  2007-11-10 11:27:32  host: bqh65.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy to prawda że tel nie nadaje sie do wysyłania SMS?? bo pisze ich bardzo duzo i jak wyglada to dzielenie SMS podczas pisania z polskimi znakami??

  • 0

    109. ~Damlew  2007-12-18 10:10:12  host: ip-193-46-68-11.eltronik.net.pl

    Kupiłem nokie 7610 jakieś 2 miesiace temu. Jak narazie nie miałem z nia żadnych problemów. Działa rewelacyjnie i co najważniejsze nie zawiesza się jak SE czy motorole! Dałem za nowa razem ze słuchawkkami i kablem usb 389zł. Niestety pan nie dodawał instukcji ani karty 64mb jaka powinna być w zestawie. Ale mi to nie przeszkadza. Ogólnie jestem bardzo zadowolny z tego telefonu tylko nie mam narazie na nim żadnych ciekawych aplikacji :( Jeśli znacie co ś ciekawego do tego telefony to PROSZE napiszcie!! POZDRAWIAM i szczerze polecam NOKIE 7610

  • 0

    110. ~luukig  2007-12-20 10:55:04  host: aja98.internetdsl.tpnet.pl

    każdy telefon nokii dzieli Ci smsy jeśli używasz polskich znaków, więc to nie jest wina tego telefonu:) ja sam używałem tego telefon ponad rok temu, a teraz wróciłem do niego:) trochę ciche dzwonki ale jak użyjesz programu do podgłaśniania dzwonków to wszytsko działa jak należy:) więc muzyka gra:) ogólnie ocena 8/10 :)

  • 0

    111. ~robsonick  2007-12-29 23:28:44  host: dynamic-78-8-6-97.ssp.dialog.net.pl

    nieeeeee....na tej nokii pisze sie fajnie bo jest mała i oręczna....jest zajebista sam sobje ją kupiłem i jestem z niej zadowolony....;]

  • 0

    112. ~luukig  2008-01-09 11:19:11  host: aja98.internetdsl.tpnet.pl

    telefon poezja, wszystko gra, jedyny misnu troszkę wolna praca symbiana ale to pierwsza wersja więc wybaczam :) ogólnie 9/10

  • 0

    113. ~maly  2008-01-12 10:48:43  host: 82.160.247.3

    polecam polecam polecam. telefon może i troszeczkę cegłowaty ale naprawdę warto zakupić za taką śmieszną cenę po jakiej teraz chodzą na allegro. nic się nie zawiesza, symbian śmiga. jestem bardzo z niego zadowolony

  • 0

    114. ~Agata  2008-01-13 12:44:00  host: aazz173.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a co z dzwonkami mp3? odtwarzają się normalnie? czy da się je ustawić na dzwonek???

  • 0

    115. ~Alex744  2008-01-16 11:09:16  host: dns.gaz.zabrze.pl

    Po pierwsze co do wersji symbiana to ten telefon posiada SYMBIAN 7.0s S60 2Edycja.Po drugie na tym telefonie możesz ustawić MP3 na wszystkie funkcje telefonu czyli dzwonek; sygnał sms, przypisywanie do grup; przypisywanie do danej osoby itd. Do tego telefonu można zainstalować wszystko wystarczy poszukac w internecie tylko musi pasowac wersja do danego telefonu.

  • 0

    116. ~oMEn  2008-01-18 23:09:49  host: dcs131.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ello własnie zamuwiłem ten telefon na allegro i hyba go spzedam bo po tych komentazach co zobaczyłem to zaczynam załowac mam pytanko czy winamp na tym telefonie daje jkis efekt pzy odtwazaniu muzy

  • 0

    117. ~ryshard  2008-01-19 10:47:31  host: adtu136.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nie tylko mp3 do osób da się przypisać, a nawet video. Nie bardzo rozumiem zasadność porównywania telefonu z symbianem bo tel bez, nokia 6230i, se 750i itp, to telefony bez systemu i co całkiem inna para kaloszy. A osoby nie widzące różnicy nie powinny w ogóle rozważać kupna takiego telefonu. Ja miałem dwie takie nokie i nie widzę siebie z telefonem bez symbiana, pod niego jest praktycznie wszystko, pełna swoboda w dodawaniu aplikacji, tematów itp. Faktycznie słabo trzyma bateria i dźwięk nie jest najlepszej jakości, ale czego się spodziewać po telefonie który miał swoją premierę w 2004r na długo przed 6230i, se 750i, a możliwościami i tak je przerasta, spróbujcie odpalić Doom'a, film w div'x/xvid, nawigacje tom tom(route66), dokument offica,czy pdf, nie wspominajac już o aplikacjach anty kradzieżowych, kiedy to po wymianie karty i po wpisaniu błednego kodu telefon przysyła sms na podany w konfiguracji numer, a sam wyje alarmem.

  • 0

    118.  2008-01-20 21:36:19

    no co fajny telefon bateria trzyma od 2 do 3 dni dobra jakość zdięć więc telefon dobry

  • 0

    119. ~:///////////  2008-01-28 18:45:49  host: bwf81.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten fonik miałam aż 8 miechów byłam z niego naprawdę zadowolna mimo tego że taki duży to miał jedyny w swoim rodzaju wyglądzik xD ale po 8 miechach zrąbał sie tak ze już nie jestem w stanie go naprawić,chciałam odebrać eska a tu sie zaciął na amen...oddawałam do różnych serwisów i nic...najgorsze jest to ze nikt nawet nie umiał mi powiedzieć co sie mogło stać i co jest tego przy3yną...eh...

  • 0

    120. ~Davilex  2008-03-14 15:11:11  host: acaw203.neoplus.adsl.tpnet.pl

    A moim zdanie telefon Nokia 7610 to całkiem dobry telefon . Moze czasami sie zawiesi ale to przez symbiana , a pozatym to działa przynajmniej mój bez zadnych problemów . Ja tam zachęcam do kupna tego telefonu.

  • 0

    121. ~Barrtoszek  2008-04-20 20:10:00  host: fha138.internetdsl.tpnet.pl

    Mam zamiar zmieniac na jakis inny ma bardzo tandetna obudowe!!! jak kiedys wyciagnelem z kieszeni to kawalek plastiku z obudowy mi odpad xD ale ogolnie spoko:D ocena 8/10:D:D mialem jakis problem z HF ale oddalem go do komisu i koles ma mi nowego softa nigy wgrac ale czy mu sie to uda to ja niewiem:/

  • 0

    122. ~Dżonatan!  2008-05-18 21:56:31  host: admm129.neoplus.adsl.tpnet.pl

    MAM 7610 I jest REWELACJA!!! Nie wiem co Wy chcecie od tego telefonu! Jak sie go normalnie uzywa to jest bardzo fajny! Z MP3 jestem bardzo zadowolony! Zdjęcia wychodza super, filmiki sa mowiac szczerze na poziomie innych Video z innych telefonow... Co jest w nim rewelacyjnego to wyświetlacz!! Przede wszystkim duży!! W tych pieniadzach trudno znalezc tel z takim wyswietlaczem!!!! Kolejna sprawa to wygląd dla mnie super!! Karte mam w nim 2GB i styka, super jest mozliwosc posiadania tomtoma z praktycznie kazda mapa!! Polecam wszystkim ten telefon wart jest swojej ceny!!

  • 0

    123. ~kontynuacja  2008-05-18 22:08:16  host: admm129.neoplus.adsl.tpnet.pl

    I jeszcze tak tylko... Nie wiem ocb z tymi smsami koledze, ja sie przyzwyczailem, fakt pare dni ale sie przyzwyczailem, bateria mi 2-3 trzyma ale to tylko jesli duuuuzo dzwonie tak to zwykle okolo 4 dni wiec ciekawa sprawa... Po wyjeciu baterii nie resetuje sie zegar, na ile ty ją wyjmujesz na tydzień?? Ten telefonik jest spoko! Jak ktoś ma jeakis fjny playerMP3 do tej Nokii to niech tu da linka;) Ja z tym telefonem nie mam zamiaru sie na razie rozstawac...;) Pzdr!

  • 0

    124. ~andzia  2008-06-11 18:31:36  host: 78-131-159-61.tktelekom.pl

    jak zastąpić jezyk angielski polskim pomożcie

  • 0

    125. ~shop  2008-06-23 14:15:36  host: abym65.neoplus.adsl.tpnet.pl

    w sumie dobry telefon, mam wersję z niebieskim paskiem obok wyswietlacza, i wcale nie jest tak żle. Telefon ma duzo zalet i chodzi naprawde dobrze ale jednego mu nie mogę wybaczyć, że nie ma mp3 w stereo i na głośniku tak cienko gra :/ i nie moge podłączyć zadnych słuchawek!!! podobno trzeba miec specjalnie od tego modelu! skandal. Klawiatura jest naprawde wygodna, wyswietlacz dobry, a zdjecia robi swietne, przy dobrym swietle nie ma własciwie zadnych zniekształcen. Wideo tragedia ale i tak z tego nie korzystam. ogólnie 9/10 bo ma super wyglad ;) i nie jest taki duży, wysokosć siemensa c65, jest tylko szerszy od niego, ale i bardziej płaski

  • 0

    126. ~Przemas  2008-08-01 11:29:46  host: fen42.internetdsl.tpnet.pl

    Przedtem miałem Nokie 3650 super fon teraz mam tą właśnie Nokie 7610 jest super. Niezły wygląd wiele ciekawych funkcji dzięki symbianowi praktycznie wszystko na niego wejdzie jest po prostu boski polecam!!!!!!!!

  • 0

    127. ~Mikelandżelo  2008-08-08 00:44:07  host: adlj223.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Masakra. Ci co tu pisza to pewnie sprzedac chca, ja wlasnie sprzedalem 7610 bo to byla jakas tragedia! Zawiechy, aparat do bani, symbian to k*pa a nie symbian, ledwo cokolwiek chodzi, obudowa sie pokruszyla po prostuu... Teraz mam SE i jest rewelacja! Po 7610 to powiedziałem sobie już jasno: NIGDY WIĘCEJ NOKII!!!! A JUŻ NA PEWNO NIGDY NOKII Z SYMBIANEM!!!!!! Ten telefon to jest badziewie! Poza tym MP3 są MONO a nie stereo, dlatego ledwo slychac i jakosc jest nie do przyjęcia... Pozdrawiam!

  • 0

    128. ~biniol  2008-09-21 18:56:43  host: h224004.net.pulawy.pl

    luukig - powiedziałeś że to pierwsza wersja?? Wyprowadze Cię z błędu, to jest symbian os 7, series 60 version 2. A przed tym były os6, 0s6,1 oraz series 60 v1 (np Nokia N-Gage QD) Nie powiem ze się nie znam na symbianie.

  • 0

    129. ~Nomad  2008-10-22 12:52:22  host: abai188.neoplus.adsl.tpnet.pl

    A więc polecacie ten telefon czy nie bardzo??

  • 0

    130. ~you you  2008-10-26 07:40:29  host: acri235.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ~DUPA 2007-10-10 19:09 88.220.44.130 Nie ma racji telefonik jest moze ciężki ale wypasiony . Polecam .

  • 0

    131. ~  2008-12-30 23:20:26  host: f96-020.opera-mini.net

    Ci kolesie to normalnie chyba z dupy się urwali jak masz jakiś odtwarzacz typu real player to proste że nic nie słychać !Wgrajcie sobie coś konkretnego a nie płaczecie! Po to jest symbian!

  • 0

    132. ~  2009-01-02 16:40:25  host: 213.199.243.50

    do 98 konik. chłopie ... jak nie wiesz co to jest symbian v2.4 to nie myśl nawet o tej nokii. może zacznij od symbiana v1 np nokia 3650 też od niej zaczynałem. symbian to coś takiego że np.na tej niokii 7610 będziesz mógł odtwarzać filmy divix,avi i grać w super 3d gry !!! jak z nokii n-gage też ją miałem!!!. albo kup ode mnie k800i bo to szajs. chętnie wymnienie się za nokie n72

  • 0

    133. ~  2009-01-02 16:45:01  host: 213.199.243.50

    do 127 mikeandżelo czy coś ;-) chłopie mogłeś mi sprzedać dałbym z 370zł jak nie umiesz się posługiwać smartphonem z systemem operacyjnym

  • 0

    134. ~PacMan  2009-02-22 21:38:27  host: aic14.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon za**bisty. Symbian to przwdziwa rewolucja (na prawde mozliwości są nieograniczone), aparat jak na swoją rozdziedczość (1,3 Mp) robi super fotki, duży i czytelny wyświetlacz, co do mp3 to może i gra trochę cicho ale (i tu znowu możliwości symbiana) wystarczy zainstalować program do odtwarzania z equalizerem i wszystko chodi cacy.

  • 0

    135. ~Zapo  2009-07-02 16:54:09  host: public65047.xdsl.centertel.pl

    Mam ten telefon juz troche czasu ale nie wiem czy wy tez tak macie ale mi strasznie cicho gra a jak ktos dzwoni to nie slychac wogole i nie wiem czy to mozna ustawic czy nie :/

  • 0

    136. ~kamil  2009-07-15 13:07:06  host: cuf66.internetdsl.tpnet.pl

    dziadostwo !!!!!!

  • 0

    137. ~Damian...;)  2009-09-06 10:18:22  host: public-gprs67999.centertel.pl

    Ta podpowiedz "Grap" o ustawianiu dźwięku sms nie jest taka dokładna więc podaje swoja..:MENU->PROFILE->(wybieramy profil w jakim chcemy ustawić dźwięk np.OGÓLNY)->PRZYSTOSUJ->(pod czwartą pozycją w dół mamy "Sygnał odbioru wiad.") włączamy go->WYBIERAMY ODPOWIEDNI DLA NAS DŹWIĘK->I NASTĘPNIE TYLKO PRZYCISK WYBIERZ->I CZERWONĄ STRZAŁKĘ-> I GOTOWE

  • 0

    138. ~bartoo  2010-01-21 23:59:18  host: xdsl.027.c89.petrotel.pl

    Czy Polecacie Ten Telefonik Bo Kolega Chce Mi Go Sprzedać Za 80zł Z Papierami Z karta Pamieci 1gb??

  • 0

    139. ~:)  2010-02-21 03:20:29  host: eri163.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mamy 2010-02-21 a ja nadal mam ten telefon. Wygodniejszego nie miałem nigdy przedtem a troch e tych cegieł miałem. Do tego bateria minimum 7 dni systematycznego czestego pisania smsów. SUPER ;)

  • 0

    140. ~Jareeck  2011-04-23 16:50:46  host: ust237.p2.InterArena.pl

    Rok 2011, mam ten telefon od czasów jak kosztował grubo ponad tysiąc, nigdy się nie zawiesił, nigdy nic się nie popsuło a telefon był ze mną zawsze od lat ta sama obudowa i tylko drobne ryski na ekranie (czasem wpadł to torby z kluczami). Z karta 1gb znakomicie współpracuje, mam pytanie czy da się zainstalować większa, nie będzie zamulał?

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-158-119-60.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z publicznych hotspotów?

Inicjatywa publicznych hotspotów WiFi4EU zyskała poparcie

 

Zobacz wynik | Opinie (2)

Archiwum Ankiet