Nokia 7610 Supernova - opinie
Telefony Nokia Nokia 7610 Supernova Opinie o Nokia 7610 Supernova

Nokia 7610 Supernova

w sumie: 43
  • 0

    1. ~sheeper  2008-06-28 20:00:39  host: aart254.neoplus.adsl.tpnet.pl

    fajny podobmny do noki 5610 ktorą pposiadam .. ale u nas pewnie bedzie za 1 rok i bedzoie oszowal z 150

  • 0

    2. ~  2008-07-01 21:33:50  host: apn-77-113-2-161.gprs.plus.pl

    Telefon moim zdaniem słaby... niczym nie wyróżniający się, ani w wyglądzie, ani funkcjonalności. Mając do dyspozycji takie telefony jak SE W760i czy G900, Nokie N73 ME, czy wkrótce dostępne: Nokia N96, SE C905, iPhone 3G. Konkurencja zostawia ten model daleko w tyle...

  • 0

    3. ~ony  2008-07-01 23:46:16  host: ert17.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak dla mnie nic specialnego ;)

  • 0

    4.  2008-07-12 08:42:50

    jak bedzie 7650 Supernova od razu biorę!

  • 0

    5. ~wojciech  2008-07-12 17:17:42  host: opole.airmax.pl

    ciekawy wygląd

  • 0

    6. ~shishu  2008-07-13 22:11:17  host: nat-dom3.aster.pl

    oby nie byla tak tandetnie zrobiona jak inne slidery

  • 0

    7.  2008-07-15 23:07:14

    Może i słaby, ale popyt na tanie slidery z logiem Nokia jest nadal wysoki.

  • 0

    8. ~Anty głupim komentom ;]  2008-07-16 19:40:40  host: aaoo11.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czasami takich komentarzy aż żal słuchać. Telefon nie jest po to żeby konkurował tylko żeby sie ludziom podobał i służył jak najlepszą jakością. A model taki a nie lepszy funkcjonalne (chociaż i tak wypasiony) bo nie wszyscy używają takich "kombajnów". Tylko od czasu do czasu cykną fotke albo posłuchają muzyki. I mylisz się mówiąc, że zostanie w tyle bo nie wszystkich stać na np: N96 i kupią ten i możliwe, że częściej będziesz mijał osobe z takim telefonem niż N96. Wg mnie telefon wybiera sie wg własnych potrzeb. Dla mnie 10/10 pozytyw :)

  • 0

    9. ~ainu  2008-08-01 23:27:50  host: ainu.ha.pwr.wroc.pl

    do 8. nie bierzesz tylko drobnego ale w tym całym interesie gro telefonów wychodzących na rynek i niczym nie różniących się od wcześniejszych modeli(no może image) sięga w salonie, sklepie czy nawet portalu takim jak allegro ogromnych kwot, dlatego nie masz racji pisząc że ludzi nie używają kombajnów albo nie cenią porównywalności..a już baaa konkurencji.Po co mi np taki aparat z serii 5xxx czy 6xxx, który niczym nowym mnie nie zaskoczy i kosztuje powyżej np 500-800pln lub więcej skoro za tą kasę mam już E51 lub E65 a to zupełnie inna liga.To tylko jeden z logicznego, prostego i hipotetycznego myślenia...na kolorowe buble za potworne pieniądze dają się nabierać nie myślący klienci a ich towar zaraz będzie wart parę złotych (sam kupiłem w ostatnim roku parę telefonów za kwoty rzędu 500-700pln, dzisiaj są warte 1/3).Tak więc może raz a dobrze a faktycznie konkurencja zostawia nowe aparaty w tyle.....pozdrawiam

  • 0

    10. ~  2008-08-16 00:22:57  host: acxk79.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hmm... trzeba przyznać, że raczej supernova stylizacja

  • 0

    11. ~c  2008-09-03 19:11:12  host: abun31.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do 9) temu telefonowi niczego nie brakuje i w niczym nie ustępuje konkurencji, mało tego jest stylistycznie piękny na plus napewno świetna jakość zdjęć aparatem wyposażonym w auto-focus. Telefonik mały zgrabny i stylowy. Nie każdy do szczęścia potrzebuje symbiana i wi-fi i są różne grupy konsumenckie więc koleś z 8 ma racje. A to że kupiłeś telefon tylko po to żeby go zaraz ze stratą odsprzedać to świadczy tylko o tym jakim mongołem jesteś, no i jeszcze to sztampowe "pozdrawiam" na końcu. Żal.pl co za młotek.

  • 0

    12. ~Wycior  2008-10-02 20:16:33  host: bxq137.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Do 2 -nie porównuj Nokii z cegłami z SE bo to kompletny szajs na rynku.

  • 0

    13. ~incia  2008-10-19 19:05:51  host: bll89.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hej. Mam zamiar kupić sobie ten telefon... jak myślicie fajny jest ??? Opłaca się ??? Pomóżcie... ;)

  • 0

    14. ~elcia  2008-10-22 00:19:14  host: 80.50.126.46

    ja też sie zastanawiam....

  • 0

    15. ~Ankuśśśśś  2008-10-26 11:26:24  host: public38475.xdsl.centertel.pl

    Nie wiem czy mój stary sprzedać, a kupić właśnie ten. Jest fajny, a do tego ładny.

  • 0

    16. ~Sebow  2008-11-29 09:19:45  host: achn137.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon mam od kilku dni i jestem niezmiernie zadowolony z niego :) n96 jak to ktos wyzej pisal... kosztuje 3x wiecej ;) a w tym telefonie masz, stosunkowo dobry aparat. muzyki sluchasz do woli. no i mamy nawigacje kochani :) 11/10 ;)

  • 0

    17. ~ll  2008-12-11 06:59:58  host: 078088002236.bsk.vectranet.pl

    ile bateria 3ma ?

  • 0

    18.  2008-12-11 08:10:09

    ile 3ma bateria w umiarkowanym użytkowaniu? Kupiłam telefon nowy telefon w sklepie a co drugi dzień muszę go ładować..

  • 0

    19.  2008-12-13 08:44:21

    ile u was 3ma bateria w normalnym użytkowaniu tel?

  • 0

    20. ~Roksanka  2009-01-10 13:31:57  host: acqx171.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ile tzryma bateria? Czy to prawda,ze nie ma irdy?oplaca sie go kupic? Prosze o pomoc, poniewaz zamierzqam go kupic, ale nie wiem o nim za duzo:( Pomóżcie prosze ;]

  • 0

    21. ~Roksanka  2009-01-10 13:39:20  host: acqx171.neoplus.adsl.tpnet.pl

    I jeszcze jedno pytanie - czy ma karte pamieci? I czy mozna dokupic? ;] OSPISUJCIE NA MOJE PYTANKA PROSZE :P

  • 0

    22. ~DobryChlopak85  2009-01-26 19:49:01  host: 79-77-126-129.dynamic.dsl.as9105.com

    Czy karta jest w zestawie zalezy wylacznie od zrodla z ktorego go kupisz.... Tak ma slot na karte microSD do 4GB

  • 0

    23. ~mira  2009-01-27 12:43:02  host: 86-63-107-199.sta.asta-net.com.pl

    bardzo fajny telefon,bateria trzyma 4,5 dni,bardziej kobiecy,karta pamieci mam 2gb,polecam

  • 0

    24. ~gadz  2009-02-07 19:26:51  host: nat-dom.aster.pl

    Mam telefon od 2 miesięcy - jestem zadowolony. Roksano, w zestawie jest karta 512 mega, mozna dokupic karte do 2 giga (wyższych pojemności wg producenta nie obsluguje). Ja jestem bardzo zadowolony, ma wszystko to, czego od telefonu oczekuje.

  • 0

    25. ~mario595  2009-02-16 14:11:52  host: hsk118.internetdsl.tpnet.pl

    czy w tym telku można motywy zmieniać? szukam czegoś dla żonki no i w PLAY się pojawił.

  • 0

    26. ~bartek  2009-02-22 09:29:16  host: am096.netis.net.pl

    Ten telefon wygląda jak by dzisiaj go wprowadzili!

  • 0

    27. ~nami  2009-02-22 11:14:02  host: 108-161.espol.com.pl

    Telefonik super, kupiłam za 800 zł, cały zestaw. Slider wykonany rewelacyjnie, naprawde stabilny, o niebo lepszy niz w samsungach. Piękny i swietny.

  • 0

    28. ~matii  2009-02-26 08:51:14  host: 94.254.217.201

    4gb działa w tym telefonie bez problemy i jest do tego telefonu pełno motywów np. zedge.pl albo ewarez.pl ...

  • 0

    29. ~mariolka  2009-04-25 12:32:13  host: cm62143.red.mundo-r.com

    jak dlugo ma trwac pierwsze ladowanie

  • 0

    30. ~martunia  2009-05-12 10:41:21  host: bwk222.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon mam od 2 dni, dostałam z Anglii ( 137 funtów), więc przed zakupem nie miałam go w rękach i niestety się bardzo rozczarowałam. Za ta cenę telefon nijaki, poprostu najzwyklejszy. Myślałam, że ma duży wyświetlacz, a w rzeczywistości jest normalny, taki sam jak w Sony Ericsson W580i za 400zł. SE W580i jest lepszy, jeśli popatrzyć na cenę. Nie polecam za takie pieniądze. Aha mam sim locka i karta turbo sim w nim nie działa.

  • 0

    31. ~Dosia  2009-05-16 11:40:12  host: 87-205-219-80.adsl.inetia.pl

    Zastanawiam się nad kupnem tego telefonu w Play.Uważam ,że nadaje się..Ja potrzebuję telefony który będzie mnie potrzebny do telefonowania pisania sms, i słuchania muzyki.Aparatu używam sporadycznie,ale fakt ,że ma 3.2 megapiksele świadczy tylko o tym,że telefonik jest jeszcze fajniejszy,,Zobaczymy po kupnie.

  • 0

    32. ~kate  2009-06-02 15:24:05  host: aagi184.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefonik i jest naprawde ok. zdjecia super i wyświetlacz muzyka głośnia i dobrej jakości. telefonik cieniutki i bardzo gustowny.1 polecam!!!!!!!!

  • 0

    33. ~zaje  2009-07-02 14:49:40  host: adlc181.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon moim zdaniem słaby... niczym nie wyróżniający się, ani w wyglądzie, ani funkcjonalności. Mając do dyspozycji takie telefony jak SE W760i czy G900, Nokie N73 ME, czy wkrótce dostępne: Nokia N96, SE C905, iPhone 3G. Konkurencja zostawia ten model daleko w tyle... o faktycznie dowaliłeś ziomek towar ;p nie liczy się zbytnio wygląd telefonu tylko wytrzymałość ;] a i ma wystarczająco dużo funkcji.

  • 0

    34. ~dolka  2009-07-18 11:34:19  host: staticline16918.toya.net.pl

    chciałabym mieć taki telefon !!!!

  • 0

    35. ~babcia  2009-08-06 23:24:13  host: 093105209111.rybnik.vectranet.pl

    to jest telefon raczej dla kobiety. Ma calkiem ciekawe parametry. Nie jest to zabawka typu iPhone lub inne telefony z aparatem 8 megapixeli itd. Ale mysle ze do uzytkowania sie nadaje. Wiem bo mam ;D i jestem bardzo zdowolona.

  • 0

    36. ~natalia .  2009-09-20 13:49:50  host: public33733.xdsl.centertel.pl

    mi telefon się naprawdę bardzo podoba . widzę , że ma świetne funkcje i nie jest drogi . wlasnie planuje go kupic . mysle , że dobrze wybieram . pozdrawiam : - )

  • 0

    37. ~monika  2009-10-14 11:22:39  host: ip-89.171.83.194.static.crowley.pl

    mam ten tel. od roku i jestem baaaardzo zadowolona. zawiesil mi sie ok.4 razy ale który nowoczesny tel. dziala bez zarzutu? poleca

  • 0

    38. ~metafora92  2009-10-15 21:01:52  host: abnw243.neoplus.adsl.tpnet.pl

    talefon super ! mam zamiar kupić♦ w najbliższym czasie. Z wyglądu baardzo mi się podoba :) i funkcjęmi jak najbardziej pasują. Mały zgrany... :) czego chcieć wiecej ;)

  • 0

    41. ~  2010-05-31 18:42:17  host: aejq100.neoplus.adsl.tpnet.pl

    fajny phone naprawde polecam wszystkim ludziom typu lifestyle

  • 0

    42. ~Grazyna  2010-07-18 15:35:18  host: chello089074221207.chello.pl

    Telefonik super mam go od roku głosna muzyka zdjecia tez bardzo dobrej jakosci bateria jak bateria w kazdej nokii polecam typowo do kobiecej raczki dla mezczyzn nokia 6500 silde

  • 0

    43. ~Józia1990  2011-04-21 22:06:34  host: z19-07.opera-mini.net

    Telefon fajny,mam go od ok 2,5 roku,nie narzekam:) pomimo,że po roku był w naprawie-po każdym wyłączeniu i włączeniu nie trzymał ustawień typu dzwonki,temat,tapeta itp. Nagrano nowe oprogramowanie. Ale poza tym jestem zadowolona. MP3 ok,fajnie zdjęcia,rzadko się zawiesza. Dla mnie 9/10 :)

  • 0

    44. ~niebieski_ptak  2011-07-09 22:24:46  host: 90-156-56-249.internetia.net.pl

    uwielbiam tę nokię, mam ją półtora roku, działa bez zarzutu, ma niezły aparat, sporą pamięć, świetny wyświetlacz, którego używam czasem jako lusterka :], przyzwoite mp3, a poza tym jest śliczny

  • 0

    45. ~gdj,fhm  2012-11-12 17:56:23  host: 80.54.150.245

    zaje fajny fon

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-163-173-253.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z publicznych hotspotów?

Inicjatywa publicznych hotspotów WiFi4EU zyskała poparcie

 

Zobacz wynik | Opinie (2)

Archiwum Ankiet