Nokia 7600 - opinie
Telefony Nokia Nokia 7600 Opinie o Nokia 7600

Nokia 7600

w sumie: 68
  • 0

    1. ~usper_electric  2004-11-02 12:39:00  host: cache.ilabs.pl

    Mo puderniczka dla małych dziewczynek...




    ...no chyba , że ktoś będzie urzywał tego jako kamerki..

  • 0

    2. ~RAV4  2004-11-25 13:30:00  host: armasan.c.wavenet.pl

    ujdzie............ bywaly lepsze ™

  • 0

    3. ~buli  2005-01-04 16:17:00  host: bx254.internetdsl.tpnet.pl

    Ten telefon na pewno nie ma złącza kart MMC? Wydaje mi sie że gdzieś czytałem że ma ... Gdzieś informacja była mylna .... Proszę o odp..

  • 0

    4. ~gracjan_jot  2005-01-22 16:05:00  host: akc190.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja mam ten telefon od miesiaca podoba mi sie tylko najgorzej z tą pamięcią.. 30mb i odtwarzacz mp3 :/ ale reszta ok, filmy max 2.30min

  • 0

    5. ~Kwach  2005-02-12 14:58:00  host: aii34.internetdsl.tpnet.pl

    Mi telefon bardzo sie podoba, za kilka dni bede go mial, czekam na przesylke.
    Praktycznie ma wszystkie funkcje oprocz Symbiana i EDGE, co mi i tak do szczescia nie potrzebne. Szkoda tylko tych kart pamieci, a co do wygladu to uwazam, ze sa rozne gusta i nie ma o tym co dyskutowac. Osobiscie uwazam, ze telefon wyglada oryginalnie, nowoczesnie i modnie. Chyba mamy takie czasy, iz kazdy probuje sie wybic z tlumu ;)

  • 0

    6. ~MArcinek  2005-02-16 11:54:00  host: bld201.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zamieniłem nokie 7650 na tą 7600... sprzedałem tamtą i kupiłem tą dosłownie 3 dni temu...i moge powiedziec że jest o niebo lepsza... mimo że ma deczko mniejszy wyświetlacz. w zestawie jest wszystko co do szczęścia potrzebne...słuchawki, kabel usb, futerał, ładowarka...czy potrzeba czegoś wiecej??...zdjęcia robi bajeczka...po powiekszeniu sa jak robione aparatem syfrowym... filmy?? max 2.30 ale to i tak dużo... sporo funkcji...i wygląd...:] polecam!!

  • 0

    7. ~7600  2005-02-17 19:17:00  host: tofik.ztpnet.pl

    TEL EXTRA MAM GO PÓŁ ROKU JUZ TEL NIEMA SYMBIANA ANI WYMIENNEJ PAMIECI JEST TYLKO 32 MEGA FILMY DO OK 50 MIN MOGE KRECIC ; > I MP3 TEZ FAJNE SZKODA TYLKO ZE JAK SIE OGLADA FILMY NIEMOZNA PRZEWIJAC; / ALE TAK POZATYM EXTRA FON polecam!

  • 0

    8. ~fanka88  2005-02-24 23:25:00  host: bvc63.neoplus.adsl.tpnet.pl

    7600..podobałam mi się,ale tylko kilka miesięcy.Czytając rożne komentarze dotyczące tej nokii dowiedziałam się, że wycofano ją z taśmy produkcyjnej bo nie przynosiła zysków.Czy to prawda?Jak coś o tym wiecie to powiedzcie.Please!!!

  • 0

    9. ~Wojtek  2005-03-04 19:21:00  host: dial-3817.zgora.dialog.net.pl

    Czemu piszecie ze telefon ma symbiana jezeli go nie ma ??

  • 0

    10. ~WitekT  2005-03-04 21:06:00  host: witek.ds.pg.gda.pl

    Wojtek: jak nie ma???

  • 0

    11. ~gracjan_jot  2005-03-05 23:16:00  host: amc139.neoplus.adsl.tpnet.pl

    trochę go poużywałem i.. napiszcie, czy dobrze zrobię jeśli go wymienię na motorolę E398?? bo sie tak zastanawiam..

  • 0

    12. ~Edek  2005-03-08 15:34:00  host: chello084010020199.chello.pl

    telefon mam niedługo bo pare dni...ale jest super. i symbiana ma.:] przynajmniej ten model który posiadam symbiana ma:] aaa...i telefon nadal jest produkowany.... bardzo dobrze sie sprzedaje w angli. a europie nie jest jeszcze aż tak znany ale jak narazie jest ok...moge powiedzieć że wszystkie siemensy, motorole, samsungi , SE, i inne telefoniki zostają w tyle przy tym.pozdrawiam:)

  • 0

    13. ~pyp  2005-03-15 13:49:00  host: 212.160.116.253

    Mam nokie 3200 chciałem sobie zmienic na ten telefonik...ale Dzięki wam tego napewno nie zrobie bo jak to taki telefon może nie mieć czytnika kart pamięci! To po co do niego dawali takie funkcje jak np. MP3, zamiast tego powinni dać Radio FM

  • 0

    14. ~Sebast  2005-06-07 00:40:00  host: air42.internetdsl.tpnet.pl

    mam ten telefon od niedawna bardziej zabawka kształty modne lecz mała pamięć ogólnie jak dla mnie spoks szkoda tylko ze prz zdejmowaniu obudowy trzeba sie pomeczyc bo telefon rozbiera sie na drobny mak!

  • 0

    15. ~BKX18  2005-06-20 23:20:00  host: aod100.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Tez go wlasnie kupilem, taki gadzecik :) Narazie mam lekkie problemy z pisaniem esow, ale sie ucze hehehe

  • 0

    16. ~haras  2005-07-02 15:39:00  host: host-81-190-141-31.olsztyn.mm.pl

    telefon bardzo dobry wytrzymaly i ma dobre funkcje brakuje mu tylko zlacza kart pamieci :D Mam go

  • 0

    17. ~Tom  2005-07-22 14:29:00  host: ddm240.neoplus.adsl.tpnet.pl

    NOKIA 7600 to telefon przyszłości. W tym kierunku zmierza przyszła stylizacja telefonu komurkowego, zgodnie ze światowaymi trendami mody. Ten telefon to unikat, żadki na rynku. Budzi zainteresowanie innych osób z tego względu, że jest żadki. UMTS, aparat cyfrowy, mp3, blutooth, podczerwień, oraz pełen zestaw akcesorii jak słuchawki stereo, kabel USB, etui czynią ten telefon jednym z najlepszych pod względem funkcjonalności oraz wyposażenia. mając ten telefon jesteś oryginalny oraz podkreślasz swój indywidualizm!!! Pozdrawiam! :)

  • 0

    18. ~BKX18  2005-07-27 00:31:00  host: aoe40.neoplus.adsl.tpnet.pl

    I znowu ja ;) Chcialem go polecic wszystkim, ktorzy sa zainteresowani tym modelem a nie mieli z nim stycznosci... Szybko sie nauczylem pisac esy, teraz juz nie mam zadnych problemow, bateria trzyma do 5 dni, to zalezy czy mam wlaczone dzwieki, czy bawie sie mp3 itd. Standadowo nie schodzi mi ponizej 3 dni. Aparat robi swietne zdjecia! Glasniczek umieszczony z tylu gra glosno, dzwonki mp3 na wysokim poziomie, swietny zestaw przy zakupie (mam go z aukcji internetowej) byl nowy z pelnym wyposazeniem sprowadzony z Angli z wgranym polskim menu, z ktorym nie mam problemow. Obsluga intuicyjna, ladne kolory na wyswietlaczu, unikalny wyglad, jeszcze nie spotkalem nikogo z tym telefonem. Duzym plusem jest tez widocznosc na wyswietlaczu przy mocnym swietle, wszystko widzimy dobrze, nawet w sloncu!jest wrecz idealnie! Odtarzacz mp3 wysokiej jakosci, czysty dzwiek w sluchawkach z niezlym basem. Ja jestem bardzo zadowolony z tego modelu. Polecam!

  • 0

    19. ~woJcyc  2005-09-07 21:24:47  host: nat-p1.e-net.pl

    cholera!! co mi radzicie 7600 czy 6170 ??
    6170 ma strasznie malo pamieci:(:( gdyby nie to w ogole bym sie nie zastawial i bardzo mi sie podoba!! wie ktos ile zmiesci sie na niej zdjec??

  • 0

    20. ~hulio  2005-12-25 19:44:32  host: abk26.internetdsl.tpnet.pl

    ale pustak

  • 0

    21. ~6600 pany  2006-01-01 11:54:08  host: host-80-54-151-241.bielskpodlaski.mm.pl

    ten telfon ma nie to ze brzydki kształt ale i mało pamieci. Wogóle on ma złącze kart pamięci? :(

  • 0

    22. ~lol  2006-02-06 12:18:30  host: nat-gts.who.vectranet.pl

    od dnia dzisiejszego na igrzyskach olimpijskich nowa konkurencja rzut nokią 7600 :D pozdro

  • 0

    23. ~mika  2006-04-14 18:28:03  host: but26.internetdsl.tpnet.pl

    ten telefon mi sie podoba ale chciałabym wiedzieć gdzie go moge kupić jak ktos wie niech napisze proooosze

  • 0

    24.  2006-04-28 11:19:07

    fajny tel,choc wyglada jak kopniety kwadrat ale ujdzie jakby miał jeszcze 2 mega piksele i karte pamieci to by byl najlepszy tel dla mnie

  • 0

    25. ~mikigeo  2006-05-02 22:23:43  host: 195.117.179.2

    Nie chcę obsrać zadnego z producentów tego telefonu ale istota popularności telefonów komórkowych polega na tym ,że mieści sie wszędzie i można zadzwonić nim z każdego miejsca.A to cudeńko po prostu nie mieści sie w kieszeni.Nie moge sobie tez wyobrazic futeralu do tego klocka.

  • 0

    26. ~  2006-05-24 19:23:00  host: acwe161.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nieporęczny i wogóle ZAduży

  • 0

    27. ~Wojt@s  2006-06-05 22:42:06  host: acfw89.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten tel i wogole jest wypas choc ni ema paru opcji ale ma to co potrzebne i co najwazniejsze wzbudza zdiwienie i szok u innych ludzi kotorzy maja pospolicie wygladajace komory ble :P trzeba sie wyroznic z tlumu a ten tel jest do tego najlepszy, zdjecia swietne jak na nokie no i ta mozliwos ckrecenia filmikow zalezy od pamieci a nie od czasu jak jest u reszty producentow. polecam fon dl aludz wyjatkowych bo naprawde jest swietny. pozdro dla uzytkownikow nokia 7600 rulez

  • 0

    28.  2006-07-12 19:00:43

    fanka 88
    posłuchaj: chyba tylko ty masz ten telefon bo nie znam takiego i... żeby go miał ja znam dobrego psychologa który ci może pomóc

  • 0

    29. ~BENJAMIN  2006-07-17 14:36:20  host: ita.siec.idealan.pl

    MAM TĄ KOME JEST ZAJEBISTA TYLKO BRAK PAMIĘCI ZEWNĘTRZNEJ ALE JAK SIE POKOMBIJUJE Z MP3 TO WEJDZIE ICH Z 20 I JEST GIT !

  • 0

    30. ~kubaa144  2006-07-18 12:39:36  host: alg219.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nawet ni wiecie jaka to ogromna cegla... ja wiem bo moj kolega ją ma i poprostu masakra...

  • 0

    31. ~taki_gostek  2006-09-03 15:40:43  host: gigant.artvox.pl

    telefon wielkości dłoni bez palców :) mały i fajny

  • 0

    32. ~zeus  2006-09-19 14:08:06  host: pa247.ciepielow.sdi.tpnet.pl

    ja mam ten telefon gdzieś dwa tygodni i jest super poza tym że ma małą pamięć bo tylko 32 mb. nara

  • 0

    33.  2006-09-29 16:22:55

    widziałem taką u nas w szkole. nic specjalnego

  • 0

    34. ~donia:P kaulitz..:P  2006-10-14 11:54:54  host: os-niepodleglosci.bochnia.pl

    superjest

  • 0

    35. ~michu-kalisz  2006-11-03 14:00:16  host: host-89-228-214-230.kalisz.mm.pl

    mam okazje sie zamienic za niego mam aktualnie k300i co o tym saadzcie??

  • 0

    36. ~---  2006-11-05 12:38:02  host: ejp202.internetdsl.tpnet.pl

    i pomyslec ze sprzedalam ten telefon za 120 zl ;p serio to wcale nie jest taki wytrzymaly bo obudowa ze wzgledu na ksztalt szybko sie niszczy.. jak ludzie widzieli ten telefon ich podstawowa reakcja było "jeeeb , ale kosmosss..." lub "przepraszam, co to jest?" jak ktos chce przyszpanic to jaknajbardziej polecam...

  • 0

    37. ~  2006-11-21 20:27:14  host: bytom-15.streamcn.pl

    żenada, nie cierpię jak Nokia kombinuje z tymi wyglądami, lepiej byłoby gdybych dali lepszy aparat itd. Dzwonki można pochwali ć bo ma mp3 ale java 1.0??!!

  • 0

    38. ~kiokifaker  2007-02-14 20:45:36  host: dyu139.internetdsl.tpnet.pl

    Ja jak bym miał kupic to padło to bym w ogóle nic nie kupował.

  • 0

    39. ~xXx  2007-02-25 18:30:57  host: gg69.internetdsl.tpnet.pl

    co to za telefon u mnie 200mg i 5 mp3 nie wejdzie na ten telefon pustak kwadrat brzydki:{{{{{{{{{{{{{{{{{

  • 0

    40. ~madson  2007-03-14 19:30:15  host: feg147.internetdsl.tpnet.pl

    co??zajebisty telefon nawet lepszy od każdego kot nie ma telefonu!!!

  • 0

    41. ~WodOoOLoT  2007-04-15 15:34:57  host: ip-89.171.16.18.crowley.pl

    nie kupujcie tego fona nie opłaca się...posiadałem go przez jeden dzień i okazał się niewypałem...jest naprawdę duży ,klockiem bez fajnych funkcji...nie polecam....

  • 0

    42. ~CHUCH  2007-04-24 20:31:14  host: abja240.neoplus.adsl.tpnet.pl

    fonik jest spoko:) mam go pol roku i jest spooko:) ani razu nie nawalil, esy juz po dwoch dniach pisalam normalnie:) Tylko troche szkoda ze obudowy prawie nigdzie nie mozna dostac:( I nieprawda jest ze jest duzy, mi sie wszedzie zmiesci!!! Tylkotej pamieci takn malo:( Oby wiecej takich ciekawych fonikow:) niekazdy chce miec "normalny" telefon;) pozdrawiam

  • 0

    43. ~Panas  2007-05-21 21:54:55  host: 082139047065.ski.vectranet.pl

    Chcialbym wiedziec jednom rzecz to cos to telefon czy raczej geamboy lub aybod,bo muj kolega go ma i nawet nie ma zooma.Nie bende wspominal o pisaniu bo to koszmar. Rozmiary raczej nie som proporcjonalne jak na telefon.Jak chcecie go kupowac to raczej wolal bym laptopa bo jest bardziej porenczny.Fajny jak dla kolekcjonera staroci czy antykow

  • 0

    44. ~Panas  2007-05-21 22:25:43  host: 082139047065.ski.vectranet.pl

    Chcialbym wiedziec jednom rzecz to cos to telefon czy raczej geamboy lub aybod,bo muj kolega go ma i nawet nie ma zooma.Nie bende wspominal o pisaniu bo to koszmar. Rozmiary raczej nie som proporcjonalne jak na telefon.Jak chcecie go kupowac to raczej wolal bym laptopa bo jest bardziej porenczny.Fajny jak dla kolekcjonera staroci czy antykow

  • 0

    45. ~PARKUROWIEC_22  2007-05-22 21:02:45  host: 082139047065.lcz.vectranet.pl

    Ten szajs to telefon ja myslalem ze to mozna sprzedac na zlom za pare groszy chociaz gdyby byl z metalu to by niezle za niego dali po czym ciezsze tym wiecej kasy a to wazy z pare kilo :)

  • 0

    46. ~skubany  2007-07-02 10:46:05  host: com221.neoplus.adsl.tpnet.pl

    witam.telefon posiadam od konca 2004 roku i spisuje sie naprawde rewelacyjnie!!bateria bardzo dobra,trzyma 3-4dni...jak go kupilem jako nowy bateria dawala rade nawet 5-6dni!! Piszecie ze malo funkcji,slaby aparat itp.zastanowcie sie czasem co piszecie...ten telefon wypuszczono na rynek 3 lata temu wiec nie spodziewajcie sie zbyt wiele...jak na tamte czasy byl on bardzo nowatorski,wyglad zachwycal i przyciagal spojrzenia przechodniow,zreszta tak jest i teraz.Telefon szczerze polecam!!!! pozdrawiam

  • 0

    47. ~MIG  2007-08-04 23:37:55  host: 213.134.191.27

    u mnie w szkole ostatnio taka ukradli chlopaczkowi, chce ktos kupic ? :D

  • 0

    48. ~Mirage  2007-09-10 21:27:44  host: bwu183.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Tym dyskiem mozna rzucac na odległosc :D nic specjalnego !

  • 0

    49. ~niki  2007-09-26 21:33:02  host: abwz168.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefonik od końca 2004 roku i jestem zadowolony.Na początku wzbudzał wielki zachwyt i pytania z serii "co to jest".tylko ta pamięć, jak by do takiego telefoniku nie mogli dać choć moicro sd. Teraz go sprzedaje i kupuje nokie 5300.

  • 0

    50. ~  2007-09-29 20:33:48  host: aalc8.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wszystko odpali na javie 1.0 ?

  • 0

    51. ~gxt  2007-10-02 21:49:59  host: eoe106.internetdsl.tpnet.pl

    pierdolicie farmazony!! fajny fonik :P

  • 0

    52. ~bl;lleeee  2007-10-17 19:56:10  host: dwo152.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja mam pytanie jak wysylam cos od kogo to moge wyslac tylko 400 kb z komputera moge ile chce czy da sie to jakos zmienic zebaym mogl wyslac wiecej od kogos????

  • 0

    53. ~dsdsds  2007-11-19 17:01:28  host: gw-lan.mcon.pl

    Ekhem... co to jest mógłby mi ktoś powiedziec ?.Juz se wole kupic nokie 3310i niz to bo to jest nie wiem co do kieszeni sie nie zmiesci bo za duze ajk sie jest facetem to gorzej bo nie masz torebki na niego!!!

  • 0

    54. ~nanika  2007-12-09 21:48:14  host: router.eia.pl

    telefonik mam od roku, ogolnie fajny:) kilka minusow jest: mala pamiec, slabiutki aparat no i nigdzie nie moge do niego dostac obudowy....:/ no ale jak kazdy telefon nokia 7600 ma tez plusy:)telefon dla ludzi ktorzy pisza duzo smsow, bardzo wygodna klawiatura, latwa obsluga...zdecydowanie polecam:)

  • 0

    55. ~zeus  2008-02-01 13:46:58  host: pa247.ciepielow.sdi.tpnet.pl

    fajna nokia załuje że ją sprzedałem

  • 0

    56. ~  2008-03-09 20:27:40  host: 77-253-255-176.adsl.inetia.pl

    Jak dla mnie za wielki, za słaby i dlatego nigdy go nie kupię ;)

  • 0

    57. ~Ann  2008-04-16 16:57:39  host: duz194.internetdsl.tpnet.pl

    a ten telefon ma slota pamieci?

  • 0

    58. ~jaa  2008-06-01 12:33:02  host: ibm162.internetdsl.tpnet.pl

    za ceglasty i za duży,rzadki na rynach cegła

  • 0

    59. ~  2008-07-19 16:19:35  host: eep160.neoplus.adsl.tpnet.pl

    dla lansu jak najbardziej .... ale dla normalnych ludzi bez komleksów nie polecam .. kobieta moze go do torebki wrzucić ale ja go nosiłem w kieszeni to mi spodnie opadały aparat do niczego ale jak rzucisz to masz pewność że zabijesz

  • 0

    60. ~JAsne  2008-07-27 21:55:26  host: dxj205.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Do ~Edka zastanów się co ty mówisz chłopie wogóle !!! ja mam noki k800i i bardzo sobie chwale więc nie gadaj że Se są w tyle ! fajny masz badziew jak posiadasz tego klocka Pozdro

  • 0

    61. ~  2008-08-16 00:07:48  host: acxk79.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hmmm.... no właśnie to raczej przenośne narzędzie zbrodni niż przenośny telefon

  • 0

    63. ~Bedek71  2009-09-08 18:12:10  host: 90-156-41-75.as.kn.pl

    to jest dziadostwo

  • 0

    64. ~hitman  2010-01-31 12:17:41  host: aats69.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jezeli komus nie odpowiada taki telefon to niech sobie kupi 3310 i niech da spokuj.narzekacie ze malo panieci kiepski wyglad itp.mnie sie podoba i bede go mial.z ten kto napisal ze to dziadostwo to radze kupic sobie alcatele club plus i niech sie napcha.nokia jest dobra firma co do produkcji teli jest z kazdym rankingu na 1 miejscu tworzy innowacyjne tele zarowno mdla osob indywidualnych jak i dla firm nie ma takiej 2 firmy co sie az tak dopasowuje do klienta.

  • 0

    65. ~stypa  2010-02-17 18:59:13  host: 86-63-66-108.sta.asta-net.com.pl

    Chyba sie czymś upalili że to na rynek wypuścili xD

  • 0

    66. ~:)  2010-04-03 09:17:54  host: 178.85-237-168.tkchopin.pl

    telefon moze z wyglodu ok opcjami to syf polecam nokie z serj E72 E75 lub z serj N nie są drogie a dobre

  • 0

    67. ~Lakers  2010-08-06 02:16:03  host: public-gprs45026.centertel.pl

    Taa wspaniałe Symbian jest zacofany Lepiej iść w strone Androida lub Iphona,Windows Mobile też ujdzie...

  • 0

    68. ~@Lakers  2010-10-13 22:46:32  host: host-abn-93-89-195-82.tkk.pl

    Dużo wiesz o symbianie skoro psizesz o nim pod telefonem który nigdy tego OS'a nie posiadał... a szkoda ;)

  • 0

    69.  2014-04-07 08:12:18

    AHHAHAHAHA. Co to jest? Pudernica przerobiona na telefon xDD?
    Nie no, jakoś dziwnie by było tego używać.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-159-189-139.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z mobilnego systemu płatności BLIK?

Blik: już ponad 2,5 mln zarejestrowanych aplikacji i 6 mln transakcji

 

Zobacz wynik | Opinie (5)

Archiwum Ankiet