Nokia 7510 Supernova - opinie
Telefony Nokia Nokia 7510 Supernova Opinie o Nokia 7510 Supernova

Nokia 7510 Supernova

w sumie: 40
  • 0

    1. ~rookie  2008-06-30 13:11:20  host: 167.202.222.228

    Ten telefon nie powinien nazywać się xupernova tylko superbrzydka ;)

  • 0

    2. ~unknown  2008-07-14 17:02:44  host: glb180.internetdsl.tpnet.pl

    wg mnie nokia nie powinna zabierac sie za telefony typu "clamshell", ładne w ich wykonaniu to nie są, a jak juz jakis ze mozna na nim oko zawisic to cena zaraz wszystko "naprawia" O_o, szału to ten telefon na rynku nie zrobi, wg mnie oczywiscie. a za tą cenę na bank bedzie mozna dostac innej marki telefon z lepszymi funkcjami, ten to tylko dla fanatyków nokii

  • 0

    3. ~Jan  2008-07-15 12:24:56  host: staticline18598.toya.net.pl

    Jakas przewidywana cena tego telefonu?

  • 0

    4. ~lol  2008-07-18 12:50:55  host: 213.25.189.50

    brzyyyydal :D

  • 0

    5. ~hwoarang  2008-07-23 22:39:40  host: acw97.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Niewiadomo dlaczego nokia robi coraz brzydsze i mniej funkcjonalne fony pozdro

  • 0

    6. ~  2008-08-07 16:45:50  host: 106-53.espol.com.pl

    podobny do sony ericsson w300 (jeżeli nie pomyliłam się w modelu to chodzi mi o muzyczny z klapką czarno-pom.) taki z przodu podobny :|

  • 0

    7. ~Dematerializator  2008-11-12 15:38:51  host: hsa122.internetdsl.tpnet.pl

    Pojawi sie wkrótce w Erze...cena na razie nieznana..

  • 0

    8. ~Aga  2008-11-15 12:58:47  host: aedj167.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Śliczniasta i boska. ;)

  • 0

    9. ~EWSsakip  2008-11-19 10:02:04  host: 212.160.172.70

    dziwny... i trochę słaby aparat jak na tę klasę.w sumie wolałbym kupić jablotrona niż tę nokie.

  • 0

    10. ~m  2008-12-01 02:15:18  host: c58-167.icpnet.pl

    kiedy ten telefon bedzie dostepny?

  • 0

    11. ~Łukasz  2009-03-19 11:22:40  host: 093105242035.raciborz.vectranet.pl

    Mam ten telefon i powiem ze nie jest taki zły jak go oceniacie

  • 0

    12.  2009-04-09 10:44:34

    Czyżby kolejna Nokia, którą będzie trzeba ładować codziennie przy minimalnym użyciu, podobnie jak 6300? ;)

  • 0

    13. ~ZICO  2009-04-10 00:02:14  host: 94.254.250.165

    Po złych doświadczeniach z Nokią 6131 nie skusiłbym się po raz drugi na klapkę Nokii. 6131 już po tygodniu użytkowania miała starty lakier od samego tylko otwierania i zamykania. Mimo wielokrotnych reklamacji serwis nie był w stanie lepiej spasować tych tandetnych plastików. Widzę, że i 7510 też nie wyglada lepiej niż 6131.

  • 0

    14. ~Nokia 6500 Classic  2009-04-14 12:27:42  host: abgs2.neoplus.adsl.tpnet.pl

    pomyłka w ostatnim zdaniu miało tam być jak inne supernovy np:7310 i 7610 sorrrry

  • 0

    15. ~Edi  2009-04-19 18:41:32  host: bvq109.internetdsl.tpnet.pl

    Jest to aparat dla kobiet które lubią szyk i elegancję.POLECAM

  • 0

    16. ~ma.a  2009-05-07 17:40:25  host: host-79.173.8.119.tesatnet.pl

    nIE wiem co wy widzicie brzydkiego w tym tele !! ;/ według mnie jest ładny !! a jak wam sie nie podoba to po co dajecie te gupie komentarze!!! żal mi was!!! ps. Telefon jest bardzo fajny. POLECAM :)

  • 0

    17. ~aniia  2009-05-12 12:05:01  host: static-78-8-163-220.ssp.dialog.net.pl

    mam ten telefon i jestem bardzo zadowolona, a kto go nie ma niech sie nie wypowiada!!!!!!!!!!

  • 0

    18. ~oolalalaaaa  2009-05-18 17:20:01  host: staticline789.toya.net.pl

    czy ktoś wie kiedy TEN telefon będzie dostępny w orange? bardzo chciałabym go mieć. jest idealny na MOJE potrzeby

  • 0

    19. ~moniA  2009-05-26 19:10:26  host: afa89.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a jak z klapka? nie psuje sie? bo dziwnie dziala

  • 0

    20. ~Majka  2009-06-01 19:26:09  host: 88-199-132-25.tktelekom.pl

    te głupie komentarze dają osoby które w rękach trzymały swojego penisa i był za krótki i się nie podobał a nie telefon którego na oczy nie widzieli,telefon jest śliczny i funkcjonalny polecam!!!!

  • 0

    21. ~Anusiaa:D  2009-06-01 21:20:27  host: avo154.internetdsl.tpnet.pl

    Mam taki telefon ....;) ogolnie spoko troche wykonczenie słabe;P ale jest ok:) typowo dla kobiety;-)

  • 0

    22. ~lena  2009-06-05 13:07:41  host: 83-238-235-153.adsl.inetia.pl

    telefonik jest przepiekny. zobaczcie sobie na youtubie jak wyglada bo ta grafika nie oddaje uroku tego madelu. w razie jakichkolwiek pytan prosze pisac. jestem szczesliwa posiadaczką tego cacka i z czystym sumieniem moge go polecic

  • 0

    23. ~tomasz  2009-06-05 19:41:56  host: bgk195.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja posiadam ten telefon od 2 dni, na początku tez go krytykowałem i mi się nie podobał dopiero po dniu obsługi i użytkowania przypadł mi do gustu,i powiem wam że nawet mogę polecić ten telefon. nie taki diabeł zły jak go malują ;)

  • 0

    24. ~Korba  2009-06-14 22:32:12  host: xdsl-519.wroclaw.dialog.net.pl

    Telefon kupiłam dzisiaj, bardzo fajny i bardzo ładny. jezeli ktos kupuje z simlockiem innej sieci,prosze sie dowiedziec ile bedzie kosztowalo sciagniecie - mnie doszly sluchy ze ok 150zł, ja juz kupilam bez:) pozdrawiam

  • 0

    25. ~prosze o odp  2009-06-17 22:31:29  host: 83-1-118-68.tsm.tarnobrzeg.pl

    Witajcie Chcialbym zapytac czy muzyka glosno gra w tym fonie

  • 0

    26. ~;))))))  2009-06-23 10:39:08  host: dynamic-87-105-50-76.ssp.dialog.net.pl

    Nie wiecie może ile on kosztuje??????????

  • 0

    28. ~endriu  2009-08-06 14:37:10  host: 89.107.152.250

    Ja tam niewiem co Ludzie chcą wyrazić pisząc ze telefon jest brzydki(nołkoments) jak sie komuś nie podoba to niech nie kupuje i problem z głowy. Osobiście polecam bardzo fajny dobrze wykonany nastepca 6131. Może troche drogi ale nokia zawsze była w cenie.

  • 0

    29. ~  2009-08-06 14:39:19  host: 89.107.152.250

    Odp 25 gra głośno i wyrażnie:] muza i dzwonki.

  • 0

    30. ~Gerbera  2009-08-11 16:30:52  host: public-gprs89145.centertel.pl

    Bardzo ciekawy telefonik. Do wtorku musze się zdecydować na telefon sluzbowy i myśle o tym - jednak mam kilka pytań: czy słyszalność rozmów jest dobra?? Czy ma glośne dzwonki?? Czy nie gubi zasięgu w lesie czy poza miastem?? Czy nie ma kłopotu z zawieszaniem się telefonu? czy klapka sie nie psuje? Jak długo trzyma bateria?? Prosze o wypowiedź osobę, która ten telefon posiada :) Dziękuję.

  • 0

    31. ~  2009-08-12 08:46:14  host: osiedleprzyjazn.net

    powiedzcie mi, a jak z bateria? ile trzyma, przy intensywnym uzywaniu? mysle o tym telefonie, ale zalazy mi na tym aby nie ladowac go codziennie, czesto o tym zapominam:)

  • 0

    32. ~monia  2009-09-03 13:42:05  host: afd201.neoplus.adsl.tpnet.pl

    bateria spoko-5 dni przy sporym uzytkowaniu ;) gra glosno, zasieg to zalezy od operatora, rozmowy slychac ok! a mam pytanie- chcialabym zielona obudowe i kabel usb do niego- niestety na polskich stronach itp nie mozna jeszcze nigdzie dostac? ! ;/

  • 0

    33. ~marze7  2009-10-26 17:49:01  host: absq186.neoplus.adsl.tpnet.pl

    bardzo ładny telefonik..w koncu cos innego od tych na jedno kopyto nokii prostokątnych..bomba

  • 0

    34. ~bułka  2009-10-26 17:51:55  host: absq186.neoplus.adsl.tpnet.pl

    tak,od tych chudziutkich nokii miła odskocznia..ciekawy telefon.ma rowniez radio,mp3.czego jeszcze trzeba?

  • 0

    35. ~  2009-12-22 22:04:16  host: 186zam206.tepsalan.pl

    jest fajny i najfajniejsza klawiatura :))

  • 0

    36. ~Cecille Vantail  2010-01-06 19:18:39  host: eui188.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon sam w sobie ładny, ale co parę miesięcy robi małe pstryk i wychodzi z roboty. Dla osób które jak ja potrzebją go codziennie bardzo denerwujący, chyba że ma się czas odwiedzać kumpla w serwisie. Nie dam się nabrać na trzecią naprawę!

  • 0

    37. ~Seth  2010-02-23 17:13:52  host: 088156087086.wroclaw.vectranet.pl

    Dokladnie tak.Mój miewa częste długotrwałe zawiechy.

  • 0

    38. ~mała  2010-03-09 14:29:21  host: 85.14.117.244

    Niech mi ktoś powie czy przy otwieraniu klapki zanim załaczy się zwyklay kolorowy ekran tez macie najpierw czarny z takim kóleczkiem jakby się ladował????? Prosze powidźcie bo nie wime czy cos się zepsulo czy dziala tak jak trzeba?????

  • 0

    39. ~89  2010-04-23 21:19:54  host: bbservice106.mmpnet213.tnp.pl

    mam ten telefon od prawie roku i wszystko w nim grało do czasu, najpierw zaczęła mi się zdzierać farba z klawiszy a teraz zaciął się przycisk otwierający klapkę ;/ telefon bardzo mi przypadł do gustu jednak nie jest zbyt trwały jak widać, czy komukolwiek dzieją się podobne rzeczy z tym modelem??

  • 0

    40. ~Duszek  2010-05-14 15:53:00  host: ip-91-193-196-74.enterpol.pl

    mam tą nokie już od roku i powiem szczerze że mimo swojego niewinnego wyglądu to jest niezniszczalna hehe ;p przy moich dzieciakach jak wytrzymała to jest nieźle :D

  • 0

    41. ~Emilka  2011-01-10 12:42:16  host: abrx8.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten tele i stwierdzam ze jest beznadziejny;)

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-158-83-210.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (1)

Archiwum Ankiet