Nokia 7500 Prism - opinie
Telefony Nokia Nokia 7500 Prism Opinie o Nokia 7500 Prism

Nokia 7500 Prism

w sumie: 142
  • 0

    1.  2007-08-08 23:22:40

    maszynka do cięcia jajka też pozostawia takie kratki :-)

  • 0

    2. ~piti110  2007-08-09 01:11:53  host: cpc2-newe2-0-0-cust77.cdif.cable.ntl.com

    .lol2. Smiech na sali... Jak mozna zrobic taki telefon... Pomijam juz ta ekspresyjna obudowe...

  • 0

    3.  2007-08-09 12:00:12

    Co to ma być ? Vertu ?!

  • 0

    4. ~wiesniok  2007-08-09 16:24:49  host: chello089076086064.chello.pl

    ciekawe.bardzo ciekawe. nie nie ciekawe.padaka.nie lubic tego telefonu.nokia byc glupi ze robic takie cusss.ale wsio mo

  • 0

    5. ~noob  2007-08-09 21:27:52  host: acnm203.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nokia podciąga się pod vertu... ciekawe :)

  • 0

    6. ~denisek  2007-08-09 21:30:01  host: cwb58.internetdsl.tpnet.pl

    co to za telefon :/ z wyglada taki sobie :D

  • 0

    7.  2007-08-09 21:32:15

    Brzydal!! Fuu!!! Nokia schodzi na psy....... Funkcyjnie też nie bajka. jakaś taka niemrawa ta kmórka....

  • 0

    8. ~qwerty  2007-08-10 07:56:12  host: 87-205-42-58.adsl.inetia.pl

    według mnie ten telefon jest najładniejszy na świecie nokia sie postarała co do funkcji to mi wystarczają ciekawe ile będzie kosztować? Chciałbym go juz mieć :)

  • 0

    9. ~szymo93  2007-08-10 11:58:29  host: 87-205-42-38.adsl.inetia.pl

    lol jaka klawiatur, ale reszta spoko xD

  • 0

    10.  2007-08-11 14:18:37

    ciekawa stylistyka podoba mi sie bardziej niż 7900 Prism.

  • 0

    11. ~Leon  2007-08-11 23:02:55  host: bia15.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon na snobów...

  • 0

    12. ~666  2007-08-13 15:46:27  host: adlp182.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Powiem wam tyle wiekszośc z was przypomina mi yyyy jak to ując....może"zacofanych buraków odrzucających abstrakcyjny wygląd" telefonik w prawie pełni funkcjonalny... a przy tym swój nie codzienny wyglad jak dla mnie spoczko:)

  • 0

    13. ~byk  2007-08-13 17:12:12  host: host-81-190-115-162.gdynia.mm.pl

    a mi się podoba ryzyko jakie ponosi nokia za odważne i niekonwencjonalne propozycje aha na rynku jest mnóstwo odbiorców więc jak się komuś nie podoba to nie ma przymusu kupienia więc o co biega

  • 0

    14. ~srq  2007-08-15 21:47:34  host: bou187.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nokia zaczyna mądrzeć.. widać, że motorolce sprzedają się fony bo są poprostu ładne ;) nokia chce dorównać. moim zdaniem krok w dobrym kierunku.

  • 0

    15. ~nobody  2007-08-17 00:51:26  host: egj90.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wypas mam ten tel i jetsem z niego bardzo zadowolony:))

  • 0

    16.  2007-08-19 15:29:37

    MI sie bardzo podoba za wygląd w skali od 1 do 10 dale 9 a za funkcjonalność 8. Aparat 2 mpx jest dobry ale w takim telefonie powinien byc 3,2 mpx

  • 0

    17. ~  2007-08-20 10:52:14  host: trzemeszno2.serv-net.pl

    telefon ma wszystko co miec powinien... a tym co np aparat 2mpx nie odpowiada niech sie pukną... to ze niektóre modele mają 3,2 lub 5 mpx goowno znaczy... daje to wiekzą rozdzielczosc zdjęcia ale o leprzej ostrosci i soczystosci barw mozecie zapomniec kto mial nokie n 95 lub inne 5mpx owce wie oco chodzi... a tel ladny i oryginalny nie to co te "lodówki" od sony ericssona Bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ;P

  • 0

    18. ~obserwator  2007-08-21 13:15:03  host: h1u.market-plus.com.pl

    Zgadzam sie z Bykiem. pati110 "jak można..." a no można bo zrobili i stać ich na to by pokazać taki model .wieśniok n/c. jackedo1 no schodzi na psy strasznie n/c. leon tak dla snobów tu sie wysile na napisanie czegoś więcej, ktoś kto kupuje telefon który mu sie podoba jest snobem to ja znam samych snobów i sam nim jestem.

  • 0

    19. ~obserwator  2007-08-21 13:17:05  host: h1u.market-plus.com.pl

    Zgadzam sie z Bykiem. pati110 "jak można..." a no można bo zrobili i stać ich na to by pokazać taki model .wieśniok n/c. jackedo1 no schodzi na psy strasznie n/c. leon tak dla snobów tu sie wysile na napisanie czegoś więcej, ktoś kto kupuje telefon który mu sie podoba jest snobem to ja znam samych snobów i sam nim jestem.

  • 0

    20. ~obserwator  2007-08-21 13:33:51  host: h1u.market-plus.com.pl

    Zgadzam sie z Bykiem. pati110 "jak można..." a no można bo zrobili i stać ich na to by pokazać taki model .wieśniok n/c. jackedo1 no schodzi na psy strasznie n/c. leon tak dla snobów tu sie wysile na napisanie czegoś więcej, ktoś kto kupuje telefon który mu sie podoba jest snobem to ja znam samych snobów i sam nim jestem.

  • 0

    21. ~Marrakech  2007-08-25 15:35:47  host: aanw228.neoplus.adsl.tpnet.pl

    piękny telefon, ciesze sie że nokia zawsze czymś zaskakuje, a najnudniejsze tel ma samsung

  • 0

    22. ~noob  2007-08-29 20:27:26  host: acns10.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Leon nie jest snobem, na codzień ma siemens'a c35 a na dyske zabiera nokie 3310 z podrasowanym softem, niebieskim podświetleniem i obudową al'a 7210 co by mu do ospojlerowania i oświetlenia maluszka pasowało :D

  • 0

    23. ~rrudy  2007-09-03 13:32:49  host: aao62.internetdsl.tpnet.pl

    Telefon jest do kupienia za 1049 zł w salonach Vobis

  • 0

    24. ~rrudy  2007-09-03 14:05:43  host: aao62.internetdsl.tpnet.pl

    Telefon jest do kupienia za 1049 zł w salonach Vobis

  • 0

    25. ~DARO  2007-09-03 19:07:14  host: eoa240.neoplus.adsl.tpnet.pl

    CAŁKIEM CIEKAWY WYGLĄD OBY SZEDŁ RAZEM Z WYKONANIEM.NIESTETY NOKIA PRZENOSI NA SIŁE KOMPUTER OSOBISTY DO TELEFONU KOMURKOWEGO "SYMBIAN" JEDNAKŻE CZY JEST TO SŁUSZNE TELEFONY NA SYMBIANIE MAJĄ NA RAZIE WIĘCEJ WAD NIŻ ZALET.KRÓTKO MÓWIĄC NIE SĄ DOPRACOWANE I ZADKO ZIE ZDARZA OSTATNIO NOKI POŻĄDNY TEL MAM NADZIEJE ZE TEN BĘDZIE INNY NIŻ RESZTA Z RESZTĄ CHCE GO KUPIĆ A OBECNIE POSIADAM SAMSUNGA D900

  • 0

    26. ~Piotr  2007-09-04 15:10:01  host: public-gprs40327.centertel.pl

    Mam toto od kilku dni. Nie jest zła, wyświetlacz czadowy, odtwarzacz mp3 niezy, zdjęcia średnie, przycisk nawigacyjny troche toporny. Ale jak to jest obudowa z polerowanej stali, to ja jestem Kaczyński! Zwykły plastik. Paluchy strasznie widać :(

  • 0

    27. ~agniecha  2007-09-13 10:44:35  host: 79-64-65-19.dynamic.dsl.as9105.com

    ja nie uwazam ze nokie sa spoko.Zalezy jaki ci sie telefon trafi.Ja mam nokie n73 i lezy zepsuta tak samo z ladowarka.

  • 0

    28. ~69  2007-09-14 21:20:50  host: bsw69.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Piotr- a możesz opisać ogólne wrażenia z użytkowania? np. szybkość menu, czy obudowa łatwo się rysuje i czy trzeszczy, czy w realu prezentuje się tak dobrze jak na fotkach, bateria, no i co z tym przyciskiem nawigacyjnym, czy to joy ? jak z trwałością i obsługą.

  • 0

    29. ~swider  2007-09-16 21:15:24  host: dfa71.neoplus.adsl.tpnet.pl

    całkiem fajny telefonik :) szokuje wyglądem ciekawe jak z funkcjami czy by mnie zaszokował:) osobiście mam SE W810i i SE K750i znudziły mi się:P teraz czaje się na Nokie N95 :)

  • 0

    30. ~michalek:))  2007-09-18 21:50:17  host: cya82.internetdsl.tpnet.pl

    nie no niektórzy to niech sie zastanowią zanim coś skrytykują;/ w końcu nokia wypuściła jakiś odstylowany telefonik a nie jak do tych czas jakieś klocki jak tylko bede miał kaske to biegiem do salonu po ten cudowny telefonik:PP

  • 0

    31. ~emvnem  2007-09-23 22:07:51  host: 195.82.187.166

    telefon na allero stoi juz za 700zl mysle ze jest warty tej ceny :)

  • 0

    32. ~pawel  2007-09-25 21:17:35  host: 80.51.92.241

    telefonik naprawde ładnie i solidnie wykonany jestem jego posiadaczem od wczoraj dlamnie wypas telefonik konkret ;] dzieki papapa

  • 0

    33. ~Adi  2007-09-26 14:06:59  host: ate23.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam pytanie do użytkowników tego telefonu: -czy obudowa rzeczywiście jest ze stali? -jak wam się pisze smsy z tą klawiaturą (czy wygodnie)? -Czy ten telefon ma notatnik? -czy ten telefon ma Listę zadań (To-do po angielsku)?

  • 0

    34. ~Mark  2007-09-28 17:30:35  host: 75-9.espol.com.pl

    POlecam ten telefon, jest naprawde dobry

  • 0

    35. ~Regis  2007-09-30 15:34:07  host: 212.244.210.66

    Cena ok 800 - 900 zeta za nówkę, jeżeli chodzi o funkcjonalność wolę Tą nokię niż SE K800

  • 0

    36. ~MI$  2007-10-03 19:51:57  host: xdsl-3486.wroclaw.dialog.net.pl

    Moja Żonka ma go od paru dni. Generalnie fajny telefonik. O baterii nic nie powiem bo mamy go dopiero 3 dni (tylko raz ładowany na poczatku). Wyswietlacz extra. Obudowa cala z plastiku - nie jest zła (choc paluchy strasznie sie odbijaja). Klawisz nawigacji rzeczywiscie troche toporny ale mysle ze to kwetstia przyzwyczajenia :] Zdjecia takie sobie... Lampa blyskowa jak zwykle do bani bo zdjecia wychodza w czesci przeswietlone. W komplecie jest karta 512Mb, zestaw sluchawkowy wiec calkiem niezle. Brak pokrowca (Nokia pisze ze jest w komplecie)!! No ale to szczegol ;) Mile mnie zaskoczyl rodzaj kabla a raczej wtyczki - miniUSB!! Kabla niestety nie ma w komplecie ale taki to prawie kazdy dzis ma :] Reasumujac daje 9/10

  • 0

    37. ~aDamGTX  2007-10-08 14:50:14  host: ggh219.internetdsl.tpnet.pl

    No w sumie fajny ten telefon, cena też nie jest zbyt wygórowana (jak na nokię), funkcje też ma niczego sobie, szkoda tylko że nie ma Symbiana, tak jak już trochę podstarzała nokia 7610, która też mi się podobała ze wzgledu na swój wygląd. Widać jednak że chyba wielu ludziom się nie podoba skoro ta komórka ma tak słabą ocenę, co w sumie jest dziwne bo ludzie zazwyczaj narzekają na cegłowatość Nokii, a jak już Nokia wypuści jakiś fajny fon to narzekają, człowiekowi jednak trudno dogodzić, no ale cóż chyba nawet ta niska ocena i tak mnie nie odstraszy i sobie ją kupię

  • 0

    38. ~Ryjek  2007-10-08 21:31:03  host: 80.51.91.252

    Ja dzisiaj dostałem ten telefon- jest całkiem niezły... . Dopiero go odkrywam, bo nigdy nie miałem Nokii... . Moze jest troche niewygodny w rece.. Ale ujdzie ;)

  • 0

    39. ~lisi  2007-10-09 09:49:07  host: abpk228.neoplus.adsl.tpnet.pl

    za 760 mogę wam załtwić:)

  • 0

    40. ~Ryjek  2007-10-09 22:57:43  host: 80.51.91.252

    Ja po znajomości kupiłem za 730 zł. :D Ale teraz wiem że nie warto... ;/ Słabe słuchawki, słaby aparat... Chyba wymienie ten telefon, bo bardziej byłem zadowolony z K750

  • 0

    41. ~nasa11  2007-10-11 16:32:39  host: euv226.neoplus.adsl.tpnet.pl

    może być jeśli sie przyzwczajisz

  • 0

    42. ~Lucyn@  2007-10-13 14:52:41  host: dex184.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja mam go tydzień i jest bardzo fajny, ładny i funkcjonalny!

  • 0

    43. ~akaruzo  2007-10-14 20:45:13  host: ip-81-15-249-102.isp.tvkg.net

    telefon jak telefon mam tą nokie i jest do bani nie polecam jej nokia 1600 jest lepsza i bardzo mi sie podoba chyba sie zamienie z noki 7500 na 1600 pozdro

  • 0

    44. ~Asteria  2007-10-18 12:40:10  host: pc3.muz-nar.krakow.pl

    Jest przepiękny! W kategorii design daję mu 10/10. Niestety słabą stroną jest aparat (ale to akurat nie jest dla mnie istotne). Swietnie, że zamiast kiczowatych, fabrycznie wgranych dzwonków mogę ustawić przeniesione z komputera mptrójki z moimi ulubionymi utworami. Odtwarzacz muzyczny super tylko jego interfejs trochę zbyt skomplikowany, radio znakomite, niezła jakość wyświetlanych fotek (mówię o tych wgranych z komputera, a nie robionych telefonem). Polecam fanom awangardowego wzornictwa do których się zaliczam. Aha - ta błękitna linia wokół telefonu kojarzy mi się z Edwardem Krasińskim if you know what I mean (probably not);-)))

  • 0

    45. ~zuzaczeklw  2007-10-25 19:28:13  host: lw-213-76-174-104.lannet.pl

    spooko al ile za takie cudko??

  • 0

    46. ~AdiX  2007-10-28 17:14:56  host: host-79.99.192.213.cable.satra.pl

    Symbian to przykra rzecz w telefonach ;/ ja mam nokie 6270 i ma lepszy system ;d co prawda nie czyta plików sis ale jest stabilna i o niebo lepsza od telefonów z symbianem ..polecam wszystkim 6270 ...nie kupujcie telefonow z symbianem ;/ szkoda kasy

  • 0

    47. ~KuraK  2007-10-28 19:47:27  host: fcu186.internetdsl.tpnet.pl

    MAM ZAMIAR JA KUPIć!!CZY MP3 GRA GłOśNO W TYM FONIKU??:)ODPOWIEDZCIE

  • 0

    48. ~kurak  2007-10-28 19:52:46  host: fcu186.internetdsl.tpnet.pl

    czy w tym telefonie głośno gra mp3??

  • 0

    49. ~Mela  2007-11-01 13:23:57  host: aaku200.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nokia 7500 jest naprawdę fajna. Ja uważam że to jest jeden z lepszych telefonów jakie miałam. Cena w zależności gdzie się kuje waha się w granicach 900-1200 zł. Naprawdę warto wydać tę kwotę i mieć dobry telefon:))) Polecam

  • 0

    50. ~baha  2007-11-02 13:36:14  host: anu246.internetdsl.tpnet.pl

    Po trzech tygodniach użytkowania: telefonik super. Bateria mała a jak się troszkę pogra to ładowanie co wieczór, ale w całości ten mankament ginie. BARDZO polecam. Ja oceniam 10/10

  • 0

    51. ~Muminuś  2007-11-05 14:56:11  host: dhs126.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nokia jak to Nokia idzie bardziej na funkcjonalność i jak zawsze na twardość w telefonie co czasami czyni go trochę topornym, ale nie jest tak znowu najgorzej da się przywyknąć, jeżeli chodzi o aparat to wiadomo Nokia nigdy nie zrobi tyego co se na 2mpx, pomimo tego uważam że telefon całkiem całkiem w tym przedziale cenowym

  • 0

    52. ~bob  2007-11-05 20:58:11  host: acet73.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ARKURO TY GLUPKU POROWNAJ PARAMETRY NOKI 7500 A TEGO GUWNA 1600

  • 0

    53. ~rebartek  2007-11-06 23:23:23  host: 212.160.111.31

    dzisiaj dostałem ta nokie kto moze niech kupuje naprawde fajny sprzet!!!!!!

  • 0

    54. ~mateuszpiszcz  2007-11-10 10:39:31  host: mail.centraleuropebpo.com

    ja daję 6 ponieważ odznacza się on fatalną ergonomią. A tak pozatym reszta naprawdę dobra.

  • 0

    55. ~bandy  2007-11-10 22:55:51  host: 84.197.158.213.umts.dynamic.eranet.pl

    ja cie krece ale nokia:D:D:D::):):):):) szczerze mowiac to jest lepsze od se K800, ale ta nokia bedzie droga strasznie ale warto w takie causzko dac tyle kasy:):))):):):) rebartek za ile ja kupiles????

  • 0

    56. ~art  2007-11-11 15:14:25  host: chello084010219020.chello.pl

    Nie wiem na co się zdecydować: 7500 prism czy e50 ??

  • 0

    57. ~ja16  2007-11-23 22:37:06  host: staticline23665.toya.net.pl

    Niedługo bede miala ten ladny phon.Czytalam jego funkcje i jestem w 100% przekonana do jego kupna:)

  • 0

    58. ~Madziu$  2007-11-23 23:22:11  host: 088156057197.osd.vectranet.pl

    ja sie wacham miedzy 15 fonami... zastanawiam sie rozwniez nad tym i widze tu rozne rady wiec chyba jednak zrezygnuje

  • 0

    59. ~Ciekawa  2007-11-25 00:55:01  host: octopus2.kolornet.pl

    Hmm..moim pytaniem jest jak ten telefon wogóle się obsługuje...zamiierzam go kupić..ale boje sie ze nie spelnie sie w oczekiwaniu co do odpisywania na eski:D

  • 0

    60. ~ReZaR  2007-12-08 12:45:18  host: aayo177.neoplus.adsl.tpnet.pl

    @56 Zdecydowanie 7500 Prism. Bawiłem się tą Nokią i mam zamiar sobie ją sprawić :-) 619 zł + kurier w sklepie E-HALO ! Jak dla mnie bomba.

  • 0

    61. ~karolinaaaa  2007-12-18 11:46:18  host: apn-77-112-116-119.gprs.plus.pl

    mam go od tygodnia, dla mnie bomba!!! wygladajace i funcjonalne cacko

  • 0

    62. ~Davin  2007-12-19 19:39:15  host: bvb203.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon od trzech miesięcy. Nie zawiodłem się na nim. Bateria gdy słucha się około 3 godzin muzyki dziennie, wyśle kilka sms i pogada kilka minut wytrzymuje 2 dni, przy smsowaniu i dzwonieniu wytrzyma 4. Obudowa nie rysuję się wcale, a joy jest nadal sztywny. Aparat cóż jest, w dzień robi bardzo przyzwoite zdjęcia, wieczorem jest gorzej. Jakość odtwarzania na oryginalnych słuchawkach jest przeciętny, jednak po dopięciu własnych sytuacja diametralnie się zmienia. Ogólnie to jestem bardzo zadowolony.

  • 0

    63. ~diegoboss  2007-12-20 13:02:32  host: hlz98.internetdsl.tpnet.pl

    Mam ją, i poza dwoma rzeczami kiepską baterią tylko 700mA i śladami paluchów na obudowie jest ok.

  • 0

    64. ~iv.  2007-12-21 01:01:17  host: atl83.internetdsl.tpnet.pl

    telefon mam od miesiaca jest super, trzyma 2 dni ale fakt faktem ze 16 mln wyswietlacz tez swoje zuzywa...

  • 0

    65. ~zIP zaP  2007-12-21 13:31:09  host: doq118.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mAM TA TOKIE I JEST DO DUPY . . . .ZRESZTA ZALEZY KOMU WEJDZIE :D

  • 0

    66. ~Steven  2007-12-27 13:28:08  host: adft9.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefonik jest super. A to co większość pisze ze aparat cienki to niech sie pukną ... . Jak chcecie dobre zdjęcia to kupcie sobie aparat fotograficzny.Telefon jest do dzwonienia a nie do robienia profesjonalnych zdjęć. A jego stylistyka jest ambitna i ciekawa.

  • 0

    67. ~mm  2008-01-04 14:15:18  host: olimp.top.net.pl

    a jakie ma rozdzielczości wideo?? ja mam 6280 i moge krecic w 640x480 i nie chcialbym sie przesiadać na coś gorszego.

  • 0

    68. ~marka  2008-01-05 22:45:21  host: chello089077148182.chello.pl

    teraz szczerze..opłaca się go kupić czy polecacie coś innego?mam sobie wybrać jakiś telefon i nie mogę się na nic zdecydować.chcę żeby był jednocześnie ładny i naprawdę dobry...pomóżcie mi proszę!

  • 0

    69. ~justin997  2008-01-06 18:08:13  host: host1-167.btk.net.pl

    Zamierzam kupic ten telefon. Jak wyglada sprawa z dziwiekiem mp3(glosniczek, nie sluchawki). Ma glosniczki stereo , bo nigdzie nie moge sie doszukac.

  • 0

    70.  2008-01-10 16:15:14

    piszcie proszę jakie macie opinie o "e-halo" ponieważ mam zamiar kupi u nich telefon 7500. Proszę piszcie!!

  • 0

    71. ~meg  2008-01-15 19:58:24  host: epp65.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pare pytan co do tego fona. ile wytrzyma bateria gdy duzo sie sms-uje, troche dzwoni i wogole nie slucha muzy?;D i teraz takie glupie xD czy joystick sie nie złamie, jezeli bedzie sie go nosic w kieszeni obcislych spodni do ktorej ciezko reke wlozyc? xD wiem ze to glupie, prosze bez idiotycznych komentarzy..jedni sie boja ze im sie klapka zlamie, to chyba mozna miec obawy przed zlamaniem joysticka nie?;D i ogolnie ile kosztuje ten telefon w salonie nokii,albo gdzies? i czy jest wart swojej ceny? pozdrawiam :)

  • 0

    72. ~Istotka  2008-01-18 21:36:59  host: chb79.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ten telefon jest przezanczony dal dzieci ubokich z krzywym krengoslupemm PoZdrO ALL

  • 0

    73. ~Lisia  2008-01-25 08:37:30  host: 88-199-28-100.tktelekom.pl

    a ktos moze napisac gdzie tanio kupic?? ja widzialam na e-halo.pl ale jest tylko czarna:( a ja chce tylko i wylacznie biala!:p mialam samsunga z400 ktorego chcialam miec srebrnego, a kupilam czarnego bo innego nie bylo:/ musialam sie meczyc z kolorem ktorego nie lubie:/

  • 0

    74. ~Aneta  2008-02-07 08:42:34  host: public-gprs107446.centertel.pl

    Istotko z pewnością Tobie taki telefon się nie przyda ponieważ bliższy powinnien Ci się stać słownik ortograficzny.Telefon wypas a drukarka robi super zdjęcia

  • 0

    75. ~posiadaczka  2008-02-08 13:25:08  host: gkv42.internetdsl.tpnet.pl

    ~Istotka no tak jeśli wszystkie dzieci ubogie z krzywym "krengosłupem" miały by ten telefon to świat byłby łaskawszy...może najpierw naucz się pisać a potem wyrażaj opinie.

  • 0

    76. ~xmartyna  2008-02-21 18:34:55  host: ewi130.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ile wam trzyma bateria...? Zdjęcia są na prawde takie fatalne?

  • 0

    77. ~jacek  2008-02-29 18:43:57  host: ip-213-17-223-230.netia.com.pl

    ja mam od niedawna telefonik jakiś tydzień i jest git naprawdę polecam

  • 0

    78. ~K.  2008-03-10 16:38:38  host: bmn71.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam pytanie. Ile trzyma bateria? Proszę Was o szybką odpowiedź.

  • 0

    79. ~kasienka  2008-03-15 18:03:02  host: btz179.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja wlasnie dostałam w prezencie taki telefonik i jestem bardzo zadowolona,naprawde jest super.polecam kazdemu gdyz warto:-)

  • 0

    80. ~  2008-03-16 07:28:31  host: esg77.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Zajebisty telefon. Polecam mam takiego

  • 0

    81. ~agunia  2008-03-18 20:14:27  host: p5b25dc75.dip.t-dialin.net

    mam ten tel. i musze powiedziec ze sie zawiodlam zdjecia sa fatalne!bateria? no coz.........:(

  • 0

    82. ~dotie  2008-03-19 09:04:40  host: host85148562.3s.pl

    Mam ten telefon od dwóch miesięcy, jestem baaardzo zadowolona. Jedyny mankament to ciężko chodzący joy, naprawdę trzeba się czasami zdrowo namachać. Coprawda bateria nie trzyma długo ale to zależy od użytkowania. Po całym dniu intensywnego sms-owania czy uzywania mp3 trzeba ją doładować. Telefon ma mnóstwo przydatnych funkcji, poderzewam, że każdy znjadzie tu coś dla siebie. I jeszcze jeden plus - nie ma go u żadnego operatora (jak dotychczas), dlatego nie jest popularny i często "widziany". Jeżeli chodzi od dźwięk to działa bez zarzutu, ma rozszerzenie stereo więc jakość muzyki jest ok. Piękny duży wyświetlacz i kolory (16mln) robą wrażenie. Malkontenci mogą się przyczepić do jakości robionych zdjęć ale przy odpowienim ustawieniu są zupełnie przyzwoite. W końcu to komórka a nie aparat fotograficzny! Pozdrawiam posiadaczy tego cuda i przyszłych użytkowników też. :)

  • 0

    83. ~Qba  2008-03-22 00:49:59  host: edq33.neoplus.adsl.tpnet.pl

    który jest bardziej funkcjonalny i mniej wadliwy ta 7500 czy se k800i?? proszę o odpowiedź :P pozdr. for all

  • 0

    84. ~xxXMaRuXxx  2008-03-24 13:08:35  host: cfl116.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam wszystkich mam male pytanko prosze o odp. poiniewaz niedlugo zamierzam kupic osbie ten telefonik i mam takie pytanie : czy w tym telefonie mozna mnie piosenki w sensie real music?? prosze o odp.!:) pozdrawiam;p

  • 0

    85. ~qweqwe25  2008-03-26 20:55:43  host: pc084.ebeskidy.pl

    Poinformuje mnie ktos, jaka w nim jest lampa blyskowa? Zwykla dioda LED, czy taka jak w aparacie albo np. SE K800i.

  • 0

    86. ~Vikrop  2008-03-28 21:09:26  host: aefk164.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Posiadam ten telefon do testowania. Uważam, że jest bardzo ciekawy dla młodego człowieka. Posiada wyjście Mini-Jack co jest wielkim plusem. Jeśli chodzi o joy nie trzeba się przy nim namęczyć. Przy okazji nie brudzi się prawie w ogóle i nie psuje, jest o wiele lepszy niż u Sony Ericssona. Gorąco polecam.

  • 0

    87. ~qweqwe25  2008-03-29 14:43:49  host: pc084.ebeskidy.pl

    Poinformuje mnie ktos, jaka w nim jest lampa blyskowa? Zwykla dioda LED, czy taka jak w aparacie albo np. SE K800i. z góry dzieki. ;]

  • 0

    88. ~~bodzio  2008-03-31 23:10:28  host: eas90.internetdsl.tpnet.pl

    może sie nie brudzi ~Vikrop ale rysuje jak diabli,a szybki wymienić sie nie da

  • 0

    89. ~Vikrop  2008-04-07 19:52:54  host: aefq126.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ~bodzio Jak się nie da ? Wystarczy wymienić przedni panel i wszystko gra :)

  • 0

    90. ~Gosia  2008-04-23 15:20:36  host: comp83.tvkpieszyce.pl

    czy ten telefon ma joystik?

  • 0

    91. ~isztak  2008-05-08 23:51:24  host: host-89-231-145-70.chelmno.mm.pl

    jezu ja mam ten fon juz od paru miesiecy i nic sie nie dzieje wszystko dziala bez zazutu SUPER FON nokia zrobila wreszcie cos pozadnego a nie szajs ta serie N cos tam.POLECAM cacuszko

  • 0

    92. ~Daria  2008-05-24 15:50:32  host: dgh167.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jak zmienic czcionkę na troszkę cieńszą? Bo jest taka gruba i mnie to lekko wkurza. Mam go dzień i jest bardzo przyzwoity i bardzo funkcjonalny. Działa bez zarzutu.

  • 0

    93. ~Szybki  2008-06-14 01:37:44  host: user26-182.satfilm.net.pl

    Polecam! Zalety opisane zostały wyżej u innych! JOY-to dzwigienka naciskająca przyciski, a nie jak w SE prawdziwy Joy który sie psuje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dość szybko starły mi sie górne rogi obudowy:( a nowa 80zł ! :(

  • 0

    94. ~ziom  2008-06-16 16:57:06  host: 86-68-n1.acn.waw.pl

    super koma pomysł super i przyjemna w dotyku! bardzo ładna. słysze że bateria słaba ale teraz te nowe nokie to zawsze tak mają. ale ja polecam!!!

  • 0

    95. ~:) brat  2008-06-16 20:03:17  host: azn89.neoplus.adsl.tpnet.pl

    super dla kobiety :)

  • 0

    96.  2008-06-21 09:30:32

    za tą cenę można wybrać coś znacznie lepszego. K800 jest znacznie lepszy od tego cudaka (wybajerzony Cybershot 3,2mpx , prawdziwa lampa a nie dioda, jakość mp3, bateria, wyświetlacz, szybkość, jakość obudowy...). W tej chwili jeśli wybierać Nokie to tylko z Symbianem i porządnym ramem (z daleka od 6670, 6680, N70!). Poczytajcie subiektywne opinie, a nie te opinie osób podjaranych wyglądem. Ja nie widze nic co by decydowało na korzyść 7500 w pojedynku z np. K800

  • 0

    97. ~gosciu  2008-07-01 09:07:04  host: dbp143.neoplus.adsl.tpnet.pl

    tak tylko że nokia to nokia i nikt mi nie powie że proces produkcji i produkty noki jest gorszy od gówniatych SE bo dlaczego jest tak że 5-MPX SEK850i kosztuje 915-990 a żeby kupić taką samą nokię trzeba wydać co najmniej o 150-200 zł bo NOKIA MA LEPSZE CZĘŚCI OD gówniatych SE i nokie się o wiele mniej psują !!!!! DLATEGO ZDECYDOWANIE NOKIEEEEEE

  • 0

    98. ~hinho  2008-07-01 21:58:21  host: nat-21.saton.pl

    gdzie można najtaniej kupić tą nokie?? Czy naprawdę jest taka dobra czy to że ma szpanerski wygląd??

  • 0

    99. ~KA[m]IL  2008-07-02 12:10:52  host: softcom164.sfc.pl

    Mam ja i bardzo słaba nokia bateria do dupy, foty do dupy i klawiatura fajna tylko na zdięciach poza tym to bardziej dla dziewczyn tel.

  • 0

    100. ~arwena  2008-07-02 12:41:07  host: 83-238-236-119.adsl.inetia.pl

    mam tą nokie tylko że w białej wersji kolorystycznej.. jak dla mnie jest świetna, nie mam wielkich wymagań co do telefonu a tu wszystko jest ok. wygląd, dobra jakoś odtwarzanej muzyki, ładne zdjęcia. a dla kobiety to już cudo :) szczerze polecam :)

  • 0

    101. ~lq  2008-07-03 23:43:53  host: siedlce8-tp.sdl.vectranet.pl

    ~96 - moze niektorzy chca miec wlasnie ladny i zgrabny telefon, a nie ceglaste pudelko do grania i robienia zdjec (ktore nigdy nie wyjda na komorkach tak jak na, nawet przecietnych, kompaktach). Czy roznica w zdjeciach robionych przez k800i i n7500 robi az tak duza roznice? Na konkurs fotograficzny i tak tych fotek nie wyslecie. Ta "prawdziwa lampa" w K800i to tez nie jest flesz spotykany w aparatach fotograficznych, a jakosc mp3 w nokii napewno nie jest gorsza niz u konkurencji. Ogolnie moge polecic SE zamiast Nokii osobom, ktore nie maja w domu cyfrowki, bo jedyna dobra rzecz w SE to chyba tylko aparat. Pozdrawiam

  • 0

    102. ~Szieeeeea  2008-07-12 16:44:33  host: dcm134.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam go niecały miesiąc i na poczatku pierwsze dwa dni to wiadomo zabawa itp.A może powinienem to inaczej nazwać"poznawanie telefonu" i format. baterii :D:D.A teraz co, gadam i eski ,jakąs fote(tak jak jest okazja bo lustrzanka to to nie jest,ale pozytywnie),muzy nie słucham z tela.BAteria daje do na maxa przy minimalnej używalności 5dni.Wyświetlacz nawet nawet.A tak przy zwiększonej używalności 2-3 dni.I co tu wiecej pisać jego parametry macie powyżej.POzdrawiam wszytskich normanych czytających i piszących tu komenty.(a nie dzieci które by chciały zeby najlepiej telefon im dupe podcierał)

  • 0

    103. ~kolo  2008-07-12 23:33:00  host: 213.155.188.46

    zamierzam kupic ten telefon to ile trzyma bateria nie gra roli wazne zeby dzwonil i pisal esy reszta jest niewazna wkoncu po to sa telefony zeby dzwonic no niE

  • 0

    104. ~ziom  2008-07-14 12:20:47  host: gate2.maszewo.net

    the polak porownujesz 2 inne telefony co ma sony ericson do nokii nic nokie sa bardzo wytrzymale i nie obchodzi mnie co ty gadasz telefon jest dobry i wogole zalezy od gustu wszyscy oceniaja te;a pozytywnie ty jedyny mas jakis problem telefon spoko jest ogolnie

  • 0

    105. ~  2008-07-15 08:16:56  host: f142-180.opera-mini.net

    Mam ten telefon od 2dni, wczesniej używałem TYLKO SE. Przez 8lat zaczynając od Ericssona jeszcze. Cóż moge powiedziec. Porównując go do ostatniego SE W380 to za Tc sama cenę mam lepszy wyświetlacz, dobra muze, i niesamowity design! Telefon jest świetny! Nie myślałem ze to kiedykolwiek napisze ale od teraz bede korzystac tylko z produktów NOKII! Ps. Dałem za nią 70 funtow SE W380 90! Bez porównania!

  • 0

    106. ~Amad  2008-07-17 21:22:26  host: c1-255.icpnet.pl

    Kurcze ten telefon jest naprawdę ładny tylko... ze damski i chyba dlatego go nie kupie ;(

  • 0

    107. ~Amad  2008-07-18 18:19:14  host: c1-255.icpnet.pl

    jedyna poważna wada tego telefonu to ze jest damski xD

  • 0

    108. ~azi  2008-07-21 21:51:39  host: 084202163221.customer.alfanett.no

    telefonik fajny z wyglądu,ale ma słaby panel,zgrzytająca klawiatura,wolny system przy obciązeniu karty plikami,zdj.ładne,ale warunek bez zoom,(bo przy zblizeniu robią sie zamazane i zmiejsza sie znacznie format zdj.) i nie w nocy mimo lampy błyskowej.tryb samolotowy,to raczej bajer,nie ma zasiegu w powietrzu,przetestowane kilka razy(chyba ze to zalezy od SIM)natomiast po zał.trybu samolot.na ziemi,to poprostu traci zasieg:)i na koniec słaba bateria.oczywiscie ma tesz swoje plusy.głosny odtważacz,fajne tematy na wyswietlacz i przyciągający zwrok wygląd.jednak nie mozna tego powiedziec pewnie o wszystkich tel.nokia 7500,bo aparat aparatowi nie jest równy jak samochód samochodowi.

  • 0

    109. ~Rusto  2008-07-23 23:38:22  host: 82.160.150.4

    Witam mam problem Kupiłem telefon z komisu nowy niby miał ściągnięty sim lock. Po włożeniu karty orange wyświetla się komunikat: Wprowadź kod ograniczeń. Wiecie co to może być ??? Wpisywałem już 12345 lub 0000 i nic. Pomocy

  • 0

    110. ~Tomcio IRL  2008-07-24 15:28:57  host: 89.204.241.1

    Telefonik jest cooltowy polecam wszystkim. Zawsze miałem nokie ale ten 7500 to jest klasyk.

  • 0

    111. ~ddd  2008-07-27 15:14:22  host: general-kt-195.t-mobile.co.uk

    mam ten tel. jestem zadowolona i polecam! a tak w ogóle to dla facetów jest mnóstwo innych tel. więc po co piszecie, że jest damski!

  • 0

    112. ~Klaudynek  2008-08-14 22:23:03  host: user4.21.udn.pl

    Wam to trudno dogodzić... Telefon nie ma robić dobrych zdjęć, chcecie takie mieć to sobie kupcie aparta za 20 tyś. i będziecie mieli zdjęcia wywalone w kosmos... A ja mimo tego, że piszecie troszke o nim źle kupię ten telefonik bo fajnie wygląda... A z tą baterią pewnie będzie się dało wytrzymać bo mam teraz samsunga e250 i muszę go ładować co 2 dni jak go strasznie męczę a jak nie to nawet i z 5 dni bateria trzymie ;D

  • 0

    113. ~Martushka20  2008-08-21 12:30:47  host: dynamic-78-8-54-54.ssp.dialog.net.pl

    A ty AZI weź sobie najpierw poczytaj co to jest "tryb samolotowy" bo widze ze sie znasz! tryb samolotowy słuzy tylko i wyłącznie do tego zebys mogł w samolocie swobodnie włączyć telefon i sobie np:pograć posłuchać muzyki i właśnie o to chodzi zeby nie miał zasięgu bo chyba nie wolno miec włączonego telefonu w samolocie prawda?Ja mialam do tej pory se k550i(białego)i kochałam ten telefonik i już za nim tęsknię:(Wczoraj go sprzedałam do komisu za 250zł zeby miec na tą NOKIE i mam nadzieje ze sie na niej nie zawiode bo to bedzie moja pierwsza w zyciu nokia ...nie cierpie tej firmy szczerze mowiąc ale ten design mnie zabija i muszę go mieć...no i pociąga mnie te 16mln kolorów...Kupiłam go wczoraj na allegro (białego) nowego ze wszystkim za 439zł+przesyłka 35zl...teraz czekam na telefon...narazie mam telefon zastepczy "nokie 6070" i jestem zajebisice niezadowolona z tego szajsu...nienawidze tego telefonu....

  • 0

    114. ~tom  2008-08-21 23:45:33  host: apn-77-114-3-244.gprs.plus.pl

    azi-doksztalc sie troche a nie piszesz totalne bzdury,tryb samolotowy polega na tym ze wylacza dostep do sieci gsm poniewaz w samolocie nie mozna kozystac z telefonow.

  • 0

    115. ~Lips  2008-09-01 10:40:01  host: cfu217.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten foki już koło miesiąca... rzeczywiście joy chodził na początku trochę ciężko ale już się "rozruszał" tak że chodzi tak jak trzeba... Fon po za tym bdb choć mam pytanie jak ustawić wibracje jak mam wyciszony ??

  • 0

    116. ~Luke  2008-09-02 17:01:53  host: boh204.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Za te pieniadze lepiej kupic cos lepszego ...!

  • 0

    117. ~ruff  2008-09-14 12:54:46  host: terminal-4-205.retsat1.com.pl

    ja jestem bardzo zadowolony, co do zdjęć to naprawde nie oczekujmy cudów po mimo wszystko 2 megapixelach w telefonie, zdjęcia są ładne ale fakt faktem tylko jeśli robi sie je w słonecznym dniu na zewnątrz bo w ciemnym wnętrzu nawet lampa nie poratuje. Co do baterii fakt można się przyczepić, ale z tego co mi wiadomo to przy aparatach z wyświetlaczami 16mln bateria zawsze szybko schodzi. Mnie bez słuchania muzyki, przy sporym smsowaniu i czasami rozmowa trzyma +/- 6 dni przy częstym słuchaniu muzyki + normalne uzytkowanie ok 2 dni, a co do muzyki to naprawde dobry odtwarzacz nie mam co prawda zbyt wielkiego porownania z innymi telefonami ale na pewno bije na głowe SE750i czy samsunga SGH-L760. A poza tym telefon o wyjątkowym designie i nie znajdziemy go w ofercie żadnego z operatorów. Ja mogę polecić z czystym sumieniem.

  • 0

    118. ~Filip  2008-09-17 15:43:25  host: proxy33.is.net.pl

    Mam okazje kupić ten telefon za grosze ! mam pytanie... ile trzyma bareria ! prosze odpowiedziec.. slysze ze krotko.. max 2 dni.. a tu dowiaduje sie od wlasciciela ze po 3-5 dni.. o.O wiec... ktos klamie.. prosze o odpowiedz poniewaz chce kupic tego fona, a nie jestem do niego przekonany

  • 0

    119. ~Unite  2008-09-18 14:06:15  host: 193.26.131.66

    Witam, posiadam ten telefon od około 3 tygodni. Jedyną i dość poważną wadą tej Nokii jest stosunkowo szybka zużywalność energii zawartej w baterii. W moim przypadku wygląda to tak, że muszę ładować telefon co 3-4 dni. Do małych niedogodnień zaliczyłbym sposób otwierania tylnej klapki. Sprawia wrażenie, że można coś ułamać. Co do zalet. Telefon posiada niesamowity wyświetlacz. Kolory są żywsze, niż na monitorze mojego laptopa.

  • 0

    120. ~OBIEKTYWNY  2008-09-20 13:46:52  host: bqo109.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam, dzisiaj mija rok odkąd mam Nokie 7500 PRISM. Z całą pewnością mogę polecić go wszystkim którzy cenią nie tylko styl ale i bezawaryjność telefonu. Jak do tej pory nie pojawiła sie zadna usterka !! nic a nic. Wszystko działa jak nalezy, nie zawiesza sie działa sprawnie i bezproblemowo. Dodam takze że o niego dbałem (noszony w futerale i uwazalem na niego by nigdzie nie upadł) telefon mimo ponad roku od premiery nadal robi wrażenie:) choć na około jak grzyby po deszczu wyrosły już całe stada lepszych technicznie komórek. Jakimś wiekszym minusek który zauwarzyłem moze być bateria którą przy intensywnym uzytkowaniu łąduje raz codziennie. POZDRAWIAM WSZYSTKICH PRISM FANÓW ;)

  • 0

    121. ~aha  2008-09-26 20:31:00  host: public33482.xdsl.centertel.pl

    mam pytanie czy w nim jest joystick? bo na zdjeciu nie widze dokladnie

  • 0

    122.  2008-09-26 20:41:50

    mam pytani czy ta nokia ma joystick? bo na zdjeciu nie widze wyraznie

  • 0

    123. ~stasio1500  2008-09-30 17:02:44  host: public-gprs73243.centertel.pl

    Ludzie opanujcie się bateria kiepsko trzyma?? 3-4 dni wam za mało?? Mi żaden tel oprócz Noki E50 i Motki V360 nie trzymał dłużej niż 2dni a miałem trochę tych telefonów... SE.. tel dla dzieciaków z podstawówki pełno dodatków a naprawdę nic pożytecznego miałem dwa SE i oba mnie zawiodły na całej lini. Fakt aparaty miały nie kiepskie ale do tej pory zrobiłem 3 zdjęcia telefonem które mi się przydały. Nokia jak to nokia droga i tego nic nie zmieni zawsze będzie droższa od SE z prostej przyczyny jest lepsza.

  • 0

    124. ~madziucha  2008-11-02 19:01:07  host: 130-goc-20.acn.waw.pl

    Mam ten model od kilku miesięcy. Jestem bardzo zadowolona, ale mam jedno pytanie dot smssów. Dlaczego smsy są takie krórkie? Napisze kilka słów i na liczniku pojawia się, że to już 2 smsy. Nie wiem jak jest potem w opłatach, czy licznik źle pokazuje, czy rzeczywiście płacę już za 2 smsy. Mam wrażenie że w jedym smsie można zmieścić mniej znaków niż w innych telefonach. A może ja mam coś źle ustawione?????

  • 0

    125. ~w  2008-11-13 13:28:30  host: host-42-103.ksknet.pl

    mam tem tel od jakiegos roku i stwierdzam ze jest do dupy,wczesniej mialem se k750i i pod kazdym wzglendem byl lepszy.Bateria to jakas porazka bo ma niesamowicie mala pojemnosc i rozladowuje sie blyskawicznie. zaplacilem za nia 700 zl i uwazam ze nie jest warta nawet polowy tej ceny.Ten tel to pusty i beznadziejny.

  • 0

    126. ~KroPka  2008-11-22 11:43:57  host: abdz186.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Chcę kupić ten telefon ale nie wiem czy jest lepszy od noki 6600, którą mam obecnie. Nie interesuję mnie ile trzyma bateria bo to nie żaden problem... Chcę wiedzieć czy robi gorsze zdjęcia od mojego obecnego telefonu..;]

  • 0

    127. ~ona  2009-01-06 17:28:37  host: public16349.xdsl.centertel.pl

    hej ja mam zamiar kupić ten fonik w kolorze czarnym i mam pytanie czy to prawda że obudowa szybko się ściera?? prosze o odp

  • 0

    128. ~  2009-01-10 15:28:37  host: 088156119043.stk.vectranet.pl

    mam ten telefon i jestem bardzo zzadowolona :] Zdjęcia przy jakosci wysokiej i dobrych warunkach są fajne i ostre. Jestem zadowolona, a co do baterii to przecież zawsze jest ładowarka i można podładować...Na początku miałam problemy z otwieraniem obudowy ale się przyzwyczaiłam i na razie telefon jest w całośći..Polecam!

  • 0

    129. ~xenia  2009-02-24 18:51:02  host: adef99.neoplus.adsl.tpnet.pl

    odp. do ona mam ten telefon rok czasu troche sie z tylu sciera ale ogolnie wyglad nadal ma jak nowy i warto go kupic ja mam model czarny ale czerwony moze byc ciekawy

  • 0

    130. ~Zuzia Fruzia  2009-03-26 15:46:10  host: 94-72-124-9.marsoft.net

    mam pytanie za 100 punktow,posiadam telefon nokia 7500,zakupilam do niej karte pamieci 4 gigowa.Oczywisicie zapisuje wszystko,ale poxniej niemoge nic odtworzyc.Czy taka objetosc karty jest odpowiednia do tego telefonu??

  • 0

    131. ~ja94  2009-04-19 19:53:02  host: dbp54.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Uaa! polecam mega ;d

  • 0

    132. ~wo  2009-04-28 14:05:20  host: awr136.neoplus.adsl.tpnet.pl

    najwieksza jaka w tym telefinie widzialem to 2 gb i one chodza na bank, co do wiekszych to na 90% nie obsluguje :)

  • 0

    133. ~  2009-06-05 20:11:03  host: lu-77-223-213-200.hypnet.pl

    mam go dopiero od dzisiaj ale jest poprostu piękny zakochana jestem

  • 0

    134. ~zxcv  2009-07-12 15:02:15  host: abse48.neoplus.adsl.tpnet.pl

    fuuuj ten telefon jest obrzydliiiwy!!

  • 0

    135. ~lips  2009-08-30 19:13:25  host: cgf82.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja także miałam ten fon przez 1 rok. I na prawdę gorąco go polecam. Aparat super jakość, bateria trzyma około 2-3 dni, joy z początku chodził trochę opornie ale potem bdb, dźwięk jest świetny głośny i wyraźny, prawie nie da się go porysować, spadł mi kilkanaście razy i nic się nie stało. Bardzo polecam.

  • 0

    136. ~sfrgvs  2009-11-08 19:17:34  host: 94.75.121.6

    mam pytanie, jak w tej noki ustawić żeby w skrzynce odbiorczej wyświetlał się tylko nadawca bez fragmentu wiadomości

  • 0

    137. ~yeppp  2009-11-26 18:42:34  host: ebv10.internetdsl.tpnet.pl

    bardzo ale to bardzo fajny telefon...mimo dziwnego wyglądu klawiatury szybko sie pisze..na początku dżojstik trudno chodzi ale łatwo sie można przyzwyczaić...:) extra telefon:) gorąco polecam:)

  • 0

    138. ~wo  2009-11-28 21:18:09  host: host-81-190-206-174.gorzow.mm.pl

    Mam ten telefon jakieś 1,5 roku i się psuje. Wciskają mi się same dwójki, bateria jak naładuje do konca i go nie uzywam to max. 1 dzień mi trzyma, a jak juz naładuje ten telefon to juz wogule mi sie dwójki nie wciskają!! Beznadzieja

  • 0

    139. ~Bujak  2009-12-04 20:42:08  host: s1-out1.lesko.tke.pl

    Czy on ma jack-a 3,5??????????

  • 0

    140. ~  2009-12-14 21:56:45  host: ip-79-175-227-91.cable.smsnet.pl

    bateria strasznie slaba .. przy sluchaniu muzyki wytrzymuje mi 1 dzien nawet nie caly ..obudowa szybko scie sciera .. a zdjecia są ok , do klawiatury mozna sie przyzwyczaic a wyświetlacz dobrej jakości

  • 0

    141. ~LPmisiek  2010-02-16 21:29:14  host: 195.116.152.227

    Jak dla mnie bomba! Jeszcze mam SE k550i-złom okropny klawisz mi któryś raz odpadł, USB nie łapie, ładowarka ledwie co o słuchawkach nie mówię... Dla mnie wygląd bardzo fajny tylko pamięć (niby tylko 30 mb)to mało ale kartę się kupi i będzie git. Co do Nokii 7900 prism to szkoda, że nie ma wejścia na kartę pamięci. PS. Nie kupujcie SE k550--> :( Do śmieci :(

  • 0

    142. ~  2010-09-11 19:34:16  host: public51886.xdsl.centertel.pl

    nie wiecie ile ona ma pamięci? ;)

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-158-173-184.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z publicznych hotspotów?

Inicjatywa publicznych hotspotów WiFi4EU zyskała poparcie

 

Zobacz wynik | Opinie (3)

Archiwum Ankiet