Nokia 7390 - opinie
Telefony Nokia Nokia 7390 Opinie o Nokia 7390

Nokia 7390

w sumie: 240
  • 0

    1. ~RdzawyJeździec  2006-09-07 12:11:45  host: 193.19.165.20.osk.enformatic.pl

    ma wszystko tylko wyglada... no sam nie wiem, jedno jest pewne mis swiata wsrod telefonow to to nie jest

  • 0

    2.  2006-09-07 12:22:30

    Fonik funkcjami podobny do 6131, ale ma 3G i aparacik lepszy. Brakuje mu tylko tego magicznego przycisku do otwierania obudowy.Fonki typowo dla kobiet, pytanie czy panie będą z tych funkcji, które posiada korzystały ?

  • 0

    3. ~wojt@s  2006-09-07 13:27:14  host: abzq54.neoplus.adsl.tpnet.pl

    okropny wyglad funkce spoko nareszcie jakis krok do przodu ale ta obodowa :/

  • 0

    5. ~ona  2006-09-09 13:07:21  host: xdsl-4674.lubin.dialog.net.pl

    świetny jest ten telefon akurat dla kobiet :) z wyglądu a kiedy on bedzie w sprzedaży?

  • 0

    6. ~  2006-09-10 12:36:44  host: evs152.neoplus.adsl.tpnet.pl

    3G, 3Pixe, 4 wersja L'Amour

  • 0

    7. ~patrol  2006-09-10 14:11:36  host: c140-179.icpnet.pl

    no wreszczie cos pozadnego ze stajni nokii wyszlo z dobrym aparatem designem wygladem funkcja i zzzajebista cena

  • 0

    8. ~hermi  2006-09-11 20:48:19  host: acqz233.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ile on kosztuje?

  • 0

    9. ~Noooobek Maj  2006-09-13 10:29:54  host: host-81-190-59-176.lublin.mm.pl

    wszystko super poza wygladem ;P no i ciekawe czy cena taska super ;/ hehehehe :D

  • 0

    10. ~-=BENZYL=-  2006-09-16 11:32:48  host: bls13.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefonik moze i fajny ale brzydki jak .. no kazdy wie ;];]

  • 0

    11. ~Martuffa  2006-09-19 14:09:37  host: 212.160.139.194

    Ciekawe kiedy bedzie do kupienia w Polsce. Bardziej podoba mi sie motorola v3i ale Nokia mimo ze brzydsza jest bardziej funkcjonalna i trwalsza:) Jak tylko spotkam a nie bedzie zbyt droga to kupie:D

  • 0

    12. ~noob  2006-09-19 21:35:11  host: acpo24.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Panie chyba są zachwycone ;)

  • 0

    13. ~Wangog  2006-09-21 11:35:50  host: 193-0-65-67.noname.net.icm.edu.pl

    16 mln kolorow !! WOW :)

  • 0

    14. ~Isa  2006-09-23 20:50:54  host: eni127.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ile ona kosztje??? :) Zaj*bista jest!!!! :)

  • 0

    15. ~tosia  2006-09-24 13:03:06  host: pc1-2.digicom.net.pl

    nio fajny...tylko ja to NOKIA--> cegła nie z tej ziemi...ta waga jest pzrerażająca...

  • 0

    16.  2006-09-25 16:37:04

    Cudowny telefon. Posiadam go od nie całego miesiąca. Mam też Nokie 6020. 7390 w porónaniu do 6020 to coś cudownego. Nic się w nim nie psuje. Jest idealny dla kobiet. Łakomy kąsek dla złodzieji.

  • 0

    17. ~d.  2006-09-29 20:08:07  host: nat7.system.szczecin.pl

    kosztował bedzie kolo 450euro jak mowi strona Noki - a tak na marginesie wersja BrozeBlack jest dla panów... Mi osobiscie sie podoba;]

  • 0

    18. ~Olcia  2006-10-09 15:33:34  host: 212.160.111.2

    ta nokia jest zajebista ale mogę podac tez kilka innych zajefajnych komóreczek one soą boskie ale tak jest najlepsza i wcale ta obudowa nie jest taka straszna jest bardzo elegancka ... oto inne spoczko telefoniki: Asus J103, nokia 6131, nokia n75 nawet nie wim czy jest nie lepsza od tej, Sony Ericsson W710i, LG u8550, i Samsung Sprint MM-A920 !!! Są spoczko ...

  • 0

    19. ~  2006-10-11 15:16:37  host: cbs137.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Widzialam ja w salonie ale niestety nie bylo na nia ceny

  • 0

    20. ~julka  2006-10-30 20:28:03  host: alf95.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Wa chłopom to nigdy nic nie pasuje... wygląd ...hmmm... czego EWy od niej chcecie... jak sie nie podoba to komentujcie te SREBRNE

  • 0

    21. ~mala  2006-11-26 19:14:36  host: staticline627.toya.net.pl

    kiedy to cudeńko bedzie w sprzedaży?

  • 0

    22. ~Falcion  2006-11-30 07:16:15  host: emz164.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Kurcze Będzie W Grudniu 2006 tego roku :P za jakieś około 2...zł :P a i jest obudowa z wstawkami ze skóry a cały telefon wypas jak tylko będzie od razu go kupuję z tego co wiem pamięć wbudowana jakieś koło 1GB

  • 0

    23. ~marthaaa  2006-12-09 14:16:53  host: 80.48.149.1

    swietna obudowa,bo modny design i oryginalny(skora,wytloczone wzory,kolorystyka etc.) Dobra nokia nie jest zla,szkoda tylko,ze nokie z serii N i inne fajne kosztuja min. 1000 zł na abonament biznes :)

  • 0

    24. ~karolcia  2006-12-09 17:08:55  host: acst48.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Cristiano Ronaldo

  • 0

    25. ~Adamsekk16  2006-12-10 16:49:45  host: 80.51.166.203

    telefonik obecnie kosztuje 1500zł ;) a jaki wypas

  • 0

    26.  2006-12-18 15:41:56

    Nie, nie, nie jest do bani!Funkcje sa ok ale wyglad nie!Jak sie kupuje telefon to ma sie podobac ale nie wiem komu...Ci z nokii sa slepi?Wzieli zabawke telefon i dali tylko oprogramowanie a obudowa zostala...

  • 0

    27. ~natalia  2006-12-23 11:44:20  host: nat-krl.karolin.pl

    ktory telefon jest waszym zdaniem lepszy ten czy konia n75? bo obydwa mi sie podobaja i jeden chciałabym kupic ale nie wiem ktory jest lepszy.

  • 0

    28. ~kalendarz18  2006-12-24 15:43:06  host: host-81-190-138-129.olsztyn.mm.pl

    jak tak patrze na niektóre komentarze to nie mogę się nadziwić czego to ludzie oczekują od komórki najlepiej njak wyświetlacz był jak w 29-calowym telewizorze ważyl najlepiej tyy-le co główka od zapałki oraz może zeby miał wbudowany basen z hydromasażem samochód osobowy oraz lotnisko z prywatnym samolotem oraz spełniał wszystkie funkcje sprzętu agd telefon moi mili powinien służyć tylko do dzwonienia i nic mu więcej nie potrzeba

  • 0

    29. ~taclive  2006-12-28 00:20:20  host: aps226.internetdsl.tpnet.pl

    Cudeńko! Nic tylko czekać aż trochę stanieją..

  • 0

    30. ~N!kun!@  2006-12-28 23:12:04  host: 217.153.211.226

    Ja już całkiem nie wiem który kupić Nokię 7390 czy 7373 ?? Poradźcie bo jeden ma świetne funkcje a drugi jest absolutnie śliczny, i którą ja niby mam wybrać ??????

  • 0

    31. ~  2007-01-01 11:26:50  host: ip-85-198-227-95.broker.com.pl

    wiadomo kup który ci sie bardziej podoba ale warto kupic moim skromnym zdaniem (posiadacza n90 i n93 czyli telefonów z klapka hehehe) 7390

  • 0

    32. ~~martucha~  2007-01-01 15:26:37  host: eix200.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Cudeńko! Ale ta cena... ała :( Trochę sobie na nią poczekam :)

  • 0

    33. ~ola  2007-01-07 01:56:39  host: ip70-162-206-25.ph.ph.cox.net

    ciekawa jestem czy jakbym ja kupila to czy moge wlozyc do niej karte z firmy verizon w stanach :( co??

  • 0

    34. ~rena  2007-01-11 20:32:36  host: ehl107.internetdsl.tpnet.pl

    ten tel kosztuje 1.708,99zl jest zyjeb..musze go miec i polecam

  • 0

    35. ~kriss  2007-01-11 21:20:41  host: 85.134.181.193

    Mam ta nokie i polecam innym. W mediamarkt mozna kupic nowa za 1800.

  • 0

    36. ~ss  2007-01-19 12:31:59  host: bqn61.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jest zajebista!!! zastanawiam sie nad nia i nad 7373 ? hmm

  • 0

    37. ~  2007-01-19 12:35:36  host: bqn61.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ciekawe ile kosztuje w Saturnie ?:>

  • 0

    38. ~tomek  2007-01-25 23:49:04  host: epn75.internetdsl.tpnet.pl

    kalendarz18 - swieta racja. orgazmu na widok telefonu dostaja Ci ktorym telefon sluzy do wszystkiego oprucz dzwonienia lub prowadzą kilku sekundowe rozmowy. Owszem design jest bardzo ciekawy i ekstrawagandzki. Ja rozmawiam ok 60h miesiecznie i niewiele jest telefonow ktore wytrzymuja takie obciazenie. A na pierdoly typu aparat,radio czy mp3 lub jakies inne badziewie poprostu nie mam czasu. Do tego grzebanie w zagmatwanym menu bardzo utrudnia zycie przy takiej eksploatacji. Telefon ma tylko dzwonić:)

  • 0

    39. ~natqa1902  2007-02-06 17:46:15  host: c193-156.icpnet.pl

    LOOOOL nie kupujcie Nokii bo to jest najwieksze gowno moja kolezanka to ma i sie skarzy kupcie sobie lepiej sony ericssona-ja mam K800i i jestem baaaaaaardzo zadowolona :):);p

  • 0

    40. ~Aga  2007-02-18 16:36:49  host: aoy1.internetdsl.tpnet.pl

    Ktos tu ma dylemat czy nokia 7390 czy 7373. No coz oba sa sliczne. Chciarz bardziej z wyglady szczerze mowiac podoba mi sie 7373. No ale ja radze wybrac 7390. Ma wiecej opcji, tez jest super(a w szczegolnosci bialo rozowa), a w dodatku ma klaphe i glowny ekran sie nie rysuje, tak jak przy 7373. 7390 zadzi! Tylko szkoda ze taki drogi:(

  • 0

    41. ~m.  2007-02-19 12:26:30  host: bdl201.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja mialam ten telefon jak w Polsce jeszcze nie bylo o nim mowy i jest zaje..........!!!!!!! a jak ludzie chca zeby moze jeszcze sam dzwonil, czy latal....to sorry...niech sobie kupia cos innego! warto wydac ta kase bo jest na co! a Pani ktora jedzie po nokii a poleca sony ericsona - to sorry ale mialam go i NIGDY wiecej tego shitu nie kupie!!!!!!!!

  • 0

    42. ~Ania:)  2007-02-24 22:21:43  host: csknet-s-83-2-102-133.csk.pl

    To ,,Cudo'' juz się niemoge doczekac kidy mi rodzce ją kupia ale kupią.Naprawde to jest cudo ma wszystko co chce a naj zadowalniojsze jest to że ma duż o pamieci. Normlanie cudo cudo cudo i jeszcze raz cudo.Ja zawsze na te komórki mówie(i trezeba mówić) cudo cudo cudo cudo i jeszcze raz cudo cudo cudo

  • 0

    43. ~Ania:)  2007-02-24 22:23:35  host: csknet-s-83-2-102-133.csk.pl

    Normalnie niemoge sie napatrzeć na te cudo codzienienie na tą komóre zagladam jak gdyby to było jak zloto to jest superowa komórka jeja jak ja ja chce miec

  • 0

    44. ~Norbert  2007-03-01 11:41:55  host: 194.82.122.79

    moze ktos napisac ile w tym telefonie bateria trzyma i w jakis warunkach ... z gory dzieki ;)

  • 0

    45. ~ZADOWOLONA  2007-03-03 13:21:03  host: abvc162.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon od 3 tygodni i musze przyznac ze jest boski wydalam na niego kupe kasy ale wartobylo robi swietne zdjecia ma dwa bardzo mocne glosniki i duzo pamieci i wiele innych bajeranckich funkcji!naprawde niemoglabym sobie wymazyc lepszego telefonu wzystkim ktorzy sie wachaja moge smialo polecic ten telefon!!

  • 0

    46. ~Katka  2007-03-03 14:55:00  host: 76-37.idc.net.pl

    Wszystko pięknie, tylko dlaczego ten fon jest tak tragicznie paskudny?! Nie wiem jak można było takie obrzydlistwo wypuścić. Poproszę takie wnętrze, tylko opakowane jak 7373 :D

  • 0

    47.  2007-03-03 15:51:42

    Telefon mam od 4 m-cy.Jest super i wcale nie jest brzydki,co niektórzy tu probują sugerować.Bateria przy normalnym użytkowaniu trzyma 4 dni,pod warunkiem,że jest dobrze uformowana.Zdjecia robi porównywalne do średniej jakości cyfrówki,a odtwarzacz i radio tez są super.Nie wiesza się,nie gubi zasięgu.Miałam już z 10 telefonów różnych marek,ale tego nie da się porównać.

  • 0

    48. ~  2007-03-05 18:14:22  host: ip-89.171.76.162.crowley.pl

    N70, K800i czy 7390???????????????POMÓŻCIE!!!!!!!!!

  • 0

    49. ~Norbert  2007-03-16 22:26:30  host: host81-139-20-102.in-addr.btopenworld.com

    wlasnie ten lelefon ma swoj styl jak ktorzy mowia ze jest obrzydliwy to chyba sie na modzie nie znaja :> ........

  • 0

    50. ~Lukra  2007-03-21 19:35:45  host: bgz214.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Hehe miałam ten sam problem i nie wiedziałam na jaką się zdecydować:D wybrałam tą co ma 2 wyświetlacze:D bo wg. mnie jest funkcjonalniejsza:D ale wybor należy do ciebie

  • 0

    51. ~Krzysiek  2007-03-28 14:09:58  host: bem42.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Siema Mam pytanie: czy ta nokia ma zooma? a jeśli tak to ilokrotnego???

  • 0

    52. ~kiniucha  2007-04-14 19:43:52  host: gqw100.internetdsl.tpnet.pl

    ta nokia jest bossska :) na pewno taka kupie musze poprosic rodzicow bo fonik ma wszystko o czymkolwiek dotad marzylam klapeczka irda aparat :) same + . cena troszke za wysoka ale wart wydac!!!

  • 0

    53. ~anonim  2007-04-14 23:23:30  host: vn2.ndm.vectranet.pl

    widze ze niektorzy tez lubia klapeczki:D ja marze o tym telefonie od samego poczatku kiedy go ujrzalam:)ale jak na razie sie go nie doczekalam;/ ale jestem dobrej mysli, a kom ogolnie jest najlepszy jaki do tad widzialam;d

  • 0

    54. ~kariti  2007-04-29 21:16:56  host: abfk141.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kupiłam 7390 jest super wypasiony fakt ze za drogi ale warto to na dłuzej

  • 0

    55. ~okashi  2007-05-12 11:47:45  host: staticline10545.toya.net.pl

    K800 ma beznadziejnie ostry dżoj, który po 2 miesiącach juz sie psuje, a nokia jest cuuuudowna. Nie dam na nia złego słowa powiedzieć. jestem nią zachwycona i wszystkim polecam!!

  • 0

    56. ~MeLaDy xD  2007-05-12 16:42:35  host: akn180.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nie moge sie doczekac kupienia tego telefonu.. Ciekawe czy w Orange..?? RADZE NIE KUPOWAC SONY ERIScONA... bo strasznie sie wali ten tel.. bo juz go mialam...

  • 0

    57. ~MeLaDy xD  2007-05-12 16:46:50  host: akn180.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nie moge sie doczekac kupienia tego telefonu.. Ciekawe czy w Orange..?? RADZE NIE KUPOWAC SONY ERIScONA... bo strasznie sie wali ten tel.. bo juz go mialam...

  • 0

    58. ~Malawi  2007-05-26 10:00:15  host: acqf188.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Bardzo proszę o opinię użytkowników, ponieważ nie mogę się zdecydować czy Nokia 7390 czy Samsung U600? Z góry wielkie dzięki!

  • 0

    59. ~Pola  2007-05-30 19:11:54  host: public-gprs37196.centertel.pl

    A czy ktoś wie kiedy ten telefon będzie dostępny w orange ? :(

  • 0

    60. ~AnuSia  2007-05-31 21:30:17  host: host-81-190-108-190.gdynia.mm.pl

    Ja mam Chorobe zespół NOKIA 7390 .. jestem w niej porpostu zakochana. jest taka delikatna, taka kobieca, taka IDEALNA!!! Kocham Ja!!! Cudenko poprostu!! Jeszcze max. dwa tygodnie i bede ja miala dla siebie! :):):):):):) POLECAM!!!!! Szczegolnie dla kobiet

  • 0

    61. ~ja :)  2007-06-04 23:59:55  host: tkt20.ster-net.pl

    ojej.. ja tez zaczelam na nia chorowac 8) jeszcze gora miesiac i bedzie moja...:D bosssko :))

  • 0

    62. ~witek  2007-06-05 19:22:41  host: epl180.internetdsl.tpnet.pl

    Ja uważam ze telefon ogulnie spoko ale można kupić fona porównywalnego do tego za kilkaset złoty mniej

  • 0

    63. ~Ptyś  2007-06-06 09:59:24  host: ggd252.internetdsl.tpnet.pl

    Ja bede na to cudenko zbierac kase nawet pare miesiecy bo jest idealny! Najlepszy telefon z dotad wyprodukowanych!!!

  • 0

    64. ~dorotkadias  2007-06-09 19:07:45  host: abzm77.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja mam ten telefonik. musze szczerze przyznac ze wpierwszym miesiacu telefonik nieprzyjmowal mi ani mp3 ani plikow 3gp wiec bylam troszke wsciekla. teraz jednak jest oki wiec kupuje wieksza karte pamieci i w pelni z niego korzystam :) cudo

  • 0

    65. ~michal  2007-06-10 14:31:18  host: 82.160.115.138

    który telefon wybrać: Nokia 7390, 5700, SE W850i, W880i, Samsung F300 czy może LG KG970. pomocy

  • 0

    66. ~ola  2007-06-16 18:45:12  host: abwx117.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy ma polskie menu??

  • 0

    67. ~pelaska  2007-06-22 14:57:49  host: avj41.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja kupiłam tą nokie i mam ją zaledwie kilka dni zobaczymy jak się sprawdzi..:) jak na razie jest wszystko ok:)i szczerze mowiąc opłacało sie zaplacić te 1400zł bo nie mam czego żałować:]

  • 0

    68. ~Puma  2007-06-23 23:12:08  host: 089-101-185245.ntlworld.ie

    mam ten telefonik od 3 tygodni i jestem zadowolona :) czasami tapeta sama znika nie wiedziec czemu,ale nie jest to tak czeste-wiec nie marudze ;) oby bylo lepiej...mam ta brazowa,bo niestety bialej nie moglam dostac.plusik tej brazowej jest taki,ze brudu nie widac jak u mojej kolezanki,ktora ma te biala i brud widac wszedzie i ciezko utrzymac w czystosci telefonik.ogolnie wart polecenia! dzwiek steroe jest niesamowity:) zdjecia wysokiej jakosci:)

  • 0

    69. ~kasia  2007-06-26 10:35:36  host: abhp100.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wczoraj kupiłam ten telefon i jak używam w nim karty 512 mg to sie zacina co chwila.. muzyke strasnie słabo słychać przez słuchawki o wiele gorzej niz w noki 6131 którą miałam wczesniej.. czy u was tez tak jest? jaki rozmiar karty uzywacie w tym telefonie?

  • 0

    70.  2007-06-26 10:52:54

    wczoraj kupiłam ten telefon i strasznie sie zacina przy karcie 512 mg czy u was tez tak jest? jaka karte najlepiej w nim używać?

  • 0

    71.  2007-06-26 11:00:23

    mp3 bardzo cicho słychać przez słuchawki... o wiele gorzej niz w mojej wczesnijszej noki 6131... chyba ze cos z moim telefonem jest nie tak bo wiedze tu prawie same pozytywne opinie a ja go kupiłam wczoraj i widze w nim same wady tj, zacinanie się, samo wyłaczanie , nie czytanie karty, słaba jakość dzwięku... pomózcie,,,

  • 0

    72. ~tir_86  2007-06-27 11:16:30  host: actq20.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja mam telefon od wczoraj... mam w nim karte pamieci 1gb i nic mi sie nie zacina... dzwieki graja dobrze a nawet bardzo:D ogolnie telefon super jak narazie nie zauwazylem zadnych wad:)

  • 0

    73.  2007-06-28 10:06:38

    a jakiej firmy masz karte? bo ja mam kingston i wogole nieraz nawet jej nie czyta i sie zacina i jej narazie nie uzywam.. chyba oddam ten fon ,, albo do naprawy

  • 0

    74. ~Agata  2007-07-07 14:18:04  host: p50824dcb.dip.t-dialin.net

    Mam pytanie czy ten telefon ma dzwonki jakosci mp3 i ile kosztuje w plusie???

  • 0

    75. ~właściciel nokii 7390  2007-07-07 23:16:26  host: bem171.neoplus.adsl.tpnet.pl

    z kartą sandisk 1 gb działa mi bez problemu; zdaje mi się że jeszcze niema go w żadnej sieci ; żeby muzyka grała głośniej ze słuchawek trzeba wejśc media->korektor->zestaw 1->opcje->edytuj i nastawić prawie wszystko na fula :-)

  • 0

    76. ~7390:)  2007-07-08 18:15:01  host: staticline12591.toya.net.pl

    posiadam ten fonik od tygodnia.Wszystko chodzi jak trzeba,ale mam pytnie czy da sie ustawic tak ,aby na zewnetrznym wyswietlaczu były widoczne nie odebrane połczenia lub smsy? oraz jakiej firmy kupic karte pamieci?

  • 0

    77. ~  2007-07-08 21:31:10  host: abhv114.neoplus.adsl.tpnet.pl

    tak ma, moj kosztował 1 200.00, chyba w plusie go jeszcze nie ma

  • 0

    78. ~Karola  2007-07-09 11:27:50  host: ip-80.51.112.69.eltronik.net.pl

    ja mam ten tel od tygodnia i jestem zachwycona! nic mi się nie zacina, karte mam 256 mb, zdjęcia po zrzuceniu na kompa wychodza jak z aparatu cyfrowego. jedynie w słuchawki ciche są, to jedyny minus. a te głośniki stereo... bomba! :D na prawdę szczerze go polecam! i ten kolorek - rózowo beżowy, cudeńko moje! mój facet jak tylko zobaczył ze kupiłam ten fonik to zakochał sie w nim tak jak ja, ale swojego nie oddam :D pracuję w centrum gsm i przez moje ręce przechodzą naprawdę extra fony, jednak ten jest najlepszy ze wszystkich, warty swojej ogromnej ceny. polecam!

  • 0

    79. ~KoByŁkA  2007-07-11 23:18:04  host: proxy2.tkdami.net

    Mam już telefonik 3 tygodnie i jest poprostu kozakiem rzestrasznym:D:D bardzo jestem z niego zadowolona normalnie zakochalam sie w im:):D

  • 0

    80. ~  2007-07-13 17:38:30  host: 87-205-192-217.adsl.inetia.pl

    mam ten telefonik od tygodnia i jest niesamowity lepszego chyba jeszcze nie zrobili idealny dla kobiety ale troszke drogi hmm...od czego sa faceci/:)

  • 0

    81. ~  2007-07-13 17:57:39  host: 87-205-192-217.adsl.inetia.pl

    mam ten telefonik od tygodnia i jest niesamowity lepszego chyba jeszcze nie zrobili idealny dla kobiety ale troszke drogi hmm...od czego sa faceci/:)

  • 0

    82. ~Patka  2007-07-15 17:27:02  host: ajx26.internetdsl.tpnet.pl

    Czy ten telefon jest dostepny w jakiejs sieci???

  • 0

    83. ~Patka  2007-07-15 17:27:58  host: ajx26.internetdsl.tpnet.pl

    Czy ten telefon jest dostepny w jakiejs sieci???

  • 0

    84. ~Patka  2007-07-15 17:35:01  host: eor204.internetdsl.tpnet.pl

    Ktory byscie mi radzili kupic telefon Nokie 7373 czy Nokie 7390??? Niechodzi o wyglad tylko tak ogolnie!!

  • 0

    85. ~M@RTUNIA  2007-07-19 10:35:21  host: crc107.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanie czy ten telefon ma zblizenie cyfrowe

  • 0

    86. ~lili  2007-07-19 10:51:18  host: aqj26.internetdsl.tpnet.pl

    a ja mam ten fonik od dawhna i nic nie moge zarzucic jest biały nie brudzi się, karta 1GB działa bez zacinania, ,muzyke słychać lux i ze słuchawek i z głosniczków poprostu cacko dla laleczki która lubi fajne gadżety, videorozmowy sa czasm niedostepne ale to wina zasięgu UMTS a nie fona

  • 0

    87. ~Goosiaczek  2007-07-19 12:25:44  host: proxy2a.interkam.pl

    no jasne ze 7390. 7390 jest o wiele lepsza od 7373

  • 0

    88. ~  2007-07-21 22:09:07  host: cit80.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ile Wam srednio trzyma bateria w tym fonie?

  • 0

    89. ~  2007-07-23 17:14:32  host: 77-100-97-216.cable.ubr01.azte.blueyonder.co.uk

    telefon jest ekstra, ma 2 naprawde glosne glosniki,karty uzywam 1 giga z kingstona i nic sie nie zacina,telefon mam d lutego i jest naprawde swietny polecam!!

  • 0

    90. ~dawcio33  2007-07-27 13:42:31  host: host-81-190-115-27.gdynia.mm.pl

    ej a czy ten fon jest albo będzie w plusie i po ile jak coś ?????????????????????

  • 0

    91. ~  2007-08-01 11:57:48  host: eir234.internetdsl.tpnet.pl

    jest w plusie ale jako tel bez umowy

  • 0

    92. ~Morfeusz_2005  2007-08-01 12:37:58  host: cxx242.internetdsl.tpnet.pl

    Tego telefonu nie będzie w plusie.I narazie najtańszą ofertę kupna NOWEGO telefonu znalazłem za 1099zł

  • 0

    93. ~Morfeusz_2005  2007-08-06 00:22:07  host: cxx242.internetdsl.tpnet.pl

    W najbliższym czasie kupuje ten telefon.Jest on bardzo dobry.1.Elegancki wygląd 2.Bajery typu ekran 16mln itd 3.Cena jest jeszcze do wytrzymania, są telefony droższe nawet o 1000zł 4.Nokia to Nokia :-)

  • 0

    94. ~Kasiucha97  2007-08-07 13:10:14  host: 81-15-215-101.wyrzysk.net.pl

    TA koma jest super i cena też

  • 0

    95. ~kkiills  2007-08-07 15:28:33  host: gts12-1.rybnet.pl

    mam ten fon niby wszystko ok ale nie ma wibracji i nie wiem gdzie są w ustawieniach, podejrzewam że mam go po tiuningu:(

  • 0

    96. ~kamiSia  2007-08-07 15:41:34  host: cable-81-219-172-200.sttb.pl

    ej ale jak zrzucić te zdjęcia z tego fona... mam jakąś kartę micro adapter i nie wiem do czego ona służy?!?!... proosze o pomoc :))

  • 0

    97. ~kamiSia  2007-08-07 15:44:24  host: cable-81-219-172-200.sttb.pl

    ej ale jak zrzucić te zdjęcia z tego fona... mam jakąś kartę micro adapter i nie wiem do czego ona służy?!?!... proosze o pomoc :))

  • 0

    98. ~  2007-08-08 09:24:04  host: cxx242.internetdsl.tpnet.pl

    Tą kartę wkłada się do telefonu.Gdzieś ma wejście na nią,albo z boku, albo pod baterią.Jest to nic innego jak "DYSK WYMIENNY DO KOMÓRKI"

  • 0

    99. ~Princessa  2007-08-09 16:43:49  host: adb12.marton.net.pl

    Siemka mam pytanko...w jakiej sieci ten fonik jest dostępny...i na jakim pakiecie abonament..mix...na karte??wie ktoś może??prosze o pilne info...z góry dzieki:)

  • 0

    100. ~kaes  2007-08-10 18:52:54  host: 80.48.100.4

    mam pytanie czy ten tel ma mp3??

  • 0

    101. ~bla bla  2007-08-12 16:28:12  host: abya67.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy ten telefon ma optyke carl zaise ?? plx o jak najszybsza odp :D:D

  • 0

    102. ~Morfeusz_2005  2007-08-13 07:49:09  host: cxx242.internetdsl.tpnet.pl

    Tak ten telefon ma Mp3, i to bardzo świetnej jakości dźwięk płynie z tego telefonu dzięki dwóm głośniczkom stereo

  • 0

    103. ~Aga  2007-08-14 16:25:17  host: user20.71.udn.pl

    Czy do tego koma wchodzi karta Memory Stick Pro Duo?

  • 0

    104. ~Justynka  2007-08-15 11:13:45  host: cdt212.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Przeczytalam wszystkie opinie i z niektorymi sie zgadzam a z niektorymi nie. Po pierwsze wiele osob pisze ze tapeta sama znika, ze przez słuchawki słabo słychać to nie jest wina producenta bo najprawdopodobiej kupiliscie nie orginalny produkt Noki ktorym został wykonany w Dubaju a nie w Niemczech. Wiec jesli wdziecie ten telefon za cene do 1000 zł nowy to nie dajcie sie zwieść pozorom gdyz watro wydac wiecej kasy i miec pewność ze jest orginalny. Ja za swoj wydalam 1500zł i jestem zadowolona uzywam karty 512MB z kingstona i dziala sudownie nie zacina sie ani nic. Mialam ten telefon nie orginalny i opisywane przez was sytuacji z znikaniem tapet i słabym głosnikiem sa prawda. Wiec dlatego wydajcie te 200-300 zł wiecej i bardzcie zadowoleni. Jesli chcecie sprawdzic czy tel jest rginalny zajrzyjcie pod baterie jesli będzie napiane MADE IN GERMANY telefon jest orginalnym produktem nokii a jesli będzie cos nnego napisane to telefon jest nieorginalny i pochodzi z DUBAJU. Ogólne funkcji sa cudowne. Wyglad tez jest fajny chociaż nie bardzo cudowny. Jesli chcecie poczytac cos o tym telefonie to podam wam strone na ktorej jest test tego telefonu: http://www.infonokia.pl/?page=test&idd=63 W razie jakich kolwiek pytan mozecie pisać do mnie na gg 4341741. a co do SE to najwiekszy szajs jaki moze byc telefon po uzytkowaniu okolo 4-5 miesiecy psuje sie. Moze i ma te kilka mpix wiecej ale telefon i tak szybciej sie psuje. DLatego go nie polecam. A co do wyboru 7373 a 7390 to polecam 7390. pozdrawiam Justynka:)

  • 0

    105. ~Morfeusz  2007-08-16 08:07:21  host: cxx242.internetdsl.tpnet.pl

    Ilu calowy jest ten wyświetlacz, a ilu calowy jest w n73.Czy jest jakaś różnica między 16mln kolorami a 256tyś, bo wszyscy mówią że raczej nie widać różnicy

  • 0

    106. ~kamcia  2007-08-17 12:48:57  host: gjc38.internetdsl.tpnet.pl

    Chciałabym mieć opinie na temat tego telefonu ale niestety go nie mam!!;(Może ktoś odpowie mi na pytanie kiedy ten telefonik bedzie w erze???bardzo prosze!!

  • 0

    107. ~  2007-08-17 13:02:55  host: 130.60.jawnet.pl

    Do kkiills ten fon ma wibracje i trzeba je załączyć. Ustawienia-dźwięki-inne dzwięki-załącz -tak.Tam gdzie ustawiasz dzwonek.Ipotem trzeba zapisać ustawienia.Co do optyki carla-zaisa to też jest prawda,a zdjęcia są porównywalne do średniej klasy cyrówki.

  • 0

    108.  2007-08-17 13:05:32

    Tel.ma wibracje ustawienia-dzwięki-inne dzwięki-załącz-zapisz.Posiada optykę carlazaisa.

  • 0

    109.  2007-08-17 23:02:13

    kkiills jest wibracja; ustawienia-dzwięki-inne dzwieki-tak-zapisz i będziesz mieć,natomiast kartę pamięci wkłada się nad kartą sim.Jest specjalne gniazdo.Zdjęcia można zrzucić na kompa przy pomocy kabla usb.

  • 0

    110. ~An  2007-08-18 14:41:09  host: abcq245.neoplus.adsl.tpnet.pl

    osobiście mam ten telefon już prawie miesiąc zero zastrzeżeń świetna jakość djęć płynne dzwięki doskonałam rozszeżona pamięć kabel USB dostępny bez jakichkolwiek problemu dostępny polecam ten telefon!!!

  • 0

    111. ~An  2007-08-21 17:36:10  host: abbn221.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten fonik juz od kilkiu miesiecy i nie mam do nieo jakich kolwiek zarzutow, nic dodac nic ujac to jest fantastyczny telefon, muzyka wspanialej jakosc, przejzyste i wyrazne zdjecia, wygodny w trzymaniu podreczny ;D same zalety niw zamienilabym go na inny wydalam na niego 1200zl w salonie nokia i bylo warto i nie zgadzam sie z twierdzeniem ze biala sie brudzi, gdyz moja ruzowo biala nokia jest czysciutka jak lza serdecznie polecam wszystkim panom i paniom warto na niego wydac oszczednosci...

  • 0

    112. ~MaRrrTyNkA  2007-08-22 21:07:36  host: abol2.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam pytanie czy ten telefon będzie dostępny w erze gdzieś koło listopada... I ile gdzieś tak będzie kosztował??

  • 0

    113. ~KamiSia  2007-08-23 11:08:18  host: w3cache1.tktelekom.pl

    a te słuChaweCzki są trochę słabiutkie:PP NIE DA rady tego podgłośnić??

  • 0

    114. ~valentinokid  2007-08-25 22:39:10  host: eea25.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kupiłam ten telefon jakieś 2 miesiące temu. powiem szczerze, że trochę się zacina, menu lekko się opóźnia. ale ma wysokiej jakości odtwarzacz MP3, rozdzielczość aparatu zapewnia nam zdjęcia średniej jakości cyfrówki (są bardzo dobre!). poza tym, jest to stylowy i przede wszystkim pasujący do kobiety telefon. polecam!

  • 0

    115. ~Joker:D ona:P  2007-08-26 13:35:13  host: 82.160.25.2

    Mam ten tel:) mi sie straaasznie podoba:D:D kazda jego czesc:D czasami sie zawoiesza,ale jak dla mnie bomba:) jak ktos ma jakies problemy to pytac bo znam go ju na wylot:D

  • 0

    116. ~....v.....  2007-08-27 18:05:48  host: 193.239.62.45

    Witam, mam pytanie do posiadaczy tego telefonu. 1) czy fakt, iż jako chyba jedyny telefon z klapką posiada on główny aparat/kamerę w części z klawiaturą a nie z wyświetlaczem, utrudnia wykonywanie zdjęć. 2) czy główna kamera rzeczywiście kręci filmy w maksymalnej rozdzielczości 640x480? 3)jakiej pojemności jest bateria: 780 czy 900 mAh? Czy jest lit-pol? 4)i takie ogólne refleksje na temat użytkowania, bilans zalet i wad. Proszę o rzeczowe komentarze. Teksty typu: polecam/nie polecam bo jest brzydki/ładny mnie nie interesują. Serdecznie dziękuję za pomoc i pozdrawiam.

  • 0

    117. ~A****  2007-08-29 14:14:11  host: acbg235.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Może i fajny fonik, ale ja mam nokie 5300 i jestem z niej bardzo zadowolona :) Polecam...

  • 0

    118. ~:) :):) :) :)  2007-08-29 14:27:29  host: acbg235.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Miałam kupić tą komórkę, ale zdecydowałam się na nokię 5300... Polecam... :):) :)

  • 0

    119. ~  2007-09-02 09:07:44  host: 193.239.62.45

    Witam, mam pytanie do posiadaczy tego telefonu. 1) czy fakt, iż jako chyba jedyny telefon z klapką posiada on główny aparat/kamerę w części z klawiaturą a nie z wyświetlaczem, utrudnia wykonywanie zdjęć. 2) czy główna kamera rzeczywiście kręci filmy w maksymalnej rozdzielczości 640x480? 3)jakiej pojemności jest bateria: 780 czy 900 mAh? Czy jest lit-pol? 4)i takie ogólne refleksje na temat użytkowania, bilans zalet i wad. Proszę o rzeczowe komentarze. Teksty typu: polecam/nie polecam bo jest brzydki/ładny mnie nie interesują. Serdecznie dziękuję za pomoc i pozdrawiam

  • 0

    120. ~z  2007-09-04 17:38:25  host: 193.239.62.45

    czy główna kamera rzeczywiście kręci filmy w maksymalnej rozdzielczości 640x480?

  • 0

    121. ~z  2007-09-04 17:39:53  host: 193.239.62.45

    jakiej pojemności jest bateria: 780 czy 900 mAh? Czy jest lit-pol?

  • 0

    122. ~z  2007-09-04 17:40:24  host: 193.239.62.45

    Witam, mam pytanie do posiadaczy tego telefonu, czy fakt, iż jako chyba jedyny telefon z klapką posiada on główny aparat/kamerę w części z klawiaturą a nie z wyświetlaczem, utrudnia wykonywanie zdjęć.

  • 0

    123. ~ciastko  2007-09-08 16:53:23  host: abjd62.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam od dzis ten telefon:) w sumie ten kreconyz seri glamour tez mialam bardzo dlugo.7370 perfekcyjny mialam 8 miechow bez zarzutow,zero zawieszania sie tylko ze bez pamieci.... no a jak ten bedzie dzialal to sie okaze...narazie zamowilam kabelek....

  • 0

    124. ~sabina :)  2007-09-08 19:50:28  host: a27.net136.okay.pl

    cześć, witam wszystkich posiadaczy i tych którzy pragna mieć ten telefonik, mam go od tygodnia i jestem super zadowolona jeszcze go nie rozpracowałam dokładnie ale naprawde cudo !!!! polecam wszystkim :) a czy bedzie dostępna w sieci? podobno tak w plusie :) Pozdrawiam :)

  • 0

    125. ~Mahtalie  2007-09-16 12:43:25  host: 217.153.81.50

    telefonik mam od kwietnia 2007 w kolorze PINK. Jestem z niego zadowolona, wbrew moim obawą nie brudzi się ani nie rysuje( a muszę przyznać że go nie oszczędzam) wcześniej miałam białą nokie 6101 i po 6 miesiącach była cała porysowana i czarna:) co do aparatu w noki 7390 jest extra, zdjęcia bardzo czyste i wyraźne. Co do pyt. czy kamera w części z klawiszami nioe utrudnoia robienia zdjęć: moja odp brzmi nie:) jest to kwestia przyzwyczajenia. Jest równiez kilka minusów tej komórki. Po zrobieniu zdjecia długo się zapisuje, komórka czasami się zawiesza ( nie pokazuje się tapeta, nagle się wyłącza), ostatnio również nie mogłam powiększyć zdjęcia dwukrotnie(wyswietlała się wiadomość brak pamięci telefonu) mimo że na telefonie miałam ok 20 mb wolne a na karcie niecałe 2 gb, moja mama ma ten sam telefon i u niej było to samo. telefon oddałysmy do naprawy ale po miesiącu u mojej mamy dziejej się znów to samo. w mojej komorce poluzowało się gniazdo do ładowania i nie mogłam naładować telefonu... więc ogólnie stwierdzam że komórka jest super: ładna, funkcjonalna, ale ma kilka błędów.

  • 0

    126. ~Samsi  2007-09-17 14:04:44  host: dhq163.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Niedługo będę miała ten fonik i uważam, że jest super! Możecie se myślęć że 'skąd ona wie, że jest super jak nawet go nie ma' itd, ale on na serio jest suuper :) Polecam go wszystkim :) Pozdro for you!!!

  • 0

    127. ~SzWaGiErEkKk  2007-09-24 13:18:01  host: ajz147.internetdsl.tpnet.pl

    POMOCY!!!Co się stało?? Mój telefon stracił dzwięki dzwonka!!!! Co moze byc przyczyna? prosze o odp

  • 0

    128. ~karliczek  2007-09-30 15:02:23  host: ackl253.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefonik pierwsza klasa!mam go 2 dni.Na szczescie cena spadla i jak to z telefonami jest..ciagle spada,wiec mozna go nabyc za przystepna cene.Polecam ta komorke wszystkim!szkoda tylko ze w zestawie jest tak mala pojemnosc pamieci:(

  • 0

    129. ~m@dzi@  2007-09-30 18:46:21  host: abik155.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy ten telefon bedzie dostępny w listopadzoe w orange??

  • 0

    130. ~Paulinka:*  2007-10-01 20:12:40  host: erd227.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam takie pytanko...czy ten telefonik bedzie dostepny w mixplusie i jeśli tak to kiedy?? Bo czytając te wszystkie wypowiedzi to nie znalazłam tu odpowiedzi na moje pytanko! Ale naprawde jest super i ta obudowa aaaaaaach... Bardzo prosze o odpowiedź!

  • 0

    131. ~$$$$$$$$$$$$$$$  2007-10-03 16:00:23  host: xdsl-13450.wroclaw.dialog.net.pl

    TEN FON JEST SUPER!!!!!!!!! ALE BĘDE GO MIAŁA DOPIERO W LUTYM :(

  • 0

    132. ~Ka  2007-10-03 21:12:50  host: dlm111.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nie wiecie czy jesli kupie sobie ten tel w USA to bedzie on dzialal noramlnie w Polsce ?

  • 0

    133. ~luuuuśka  2007-10-04 12:03:28  host: h227111.net.pulawy.pl

    mam pytanka:)czy te telefony są dobre ? i jeszcze chciałabym spyać czy są obecne już na całym rynku;P

  • 0

    134. ~ona #6  2007-10-04 15:02:04  host: host-n2-72-42.telpol.net.pl

    mam pytanko ile trzeba będzie dopłacić do tego foniku w listopadzie w erze z góry dzięki za odpowiedź!!!

  • 0

    135. ~ja  2007-10-05 21:56:28  host: abia123.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy ktoś może mi powiedziec czy ten telefon bedzie dostepny w orange pod konie października?prosze o odpowieć. Wsdtawcie te telefony do orange prosze!!!!! Na pewno duż osó sie skusi na to cudeńko!!

  • 0

    136. ~gaga78  2007-10-06 20:40:17  host: bsy69.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy ta komórka będzie koło 27 listopada gdzie można ją kupić?I w jaka cena tej komórki jest najmniejsza?

  • 0

    137. ~N7390  2007-10-07 23:29:44  host: public-gprs15859.centertel.pl

    MAM TEN TEL OD PONAD POł ROKU, REWELACJA BEZ ZARZUTU!! ZDJECIA ROBI DOSKONALE!!PO ZGRANIU NA KOMP I WYWOLANIU U FOTOGRAFA WYGLADAJA ZADZIWIAJACO DOBRZE:) NAPRAWDE!DZWIEKI TEZ DOSKONALE!JESTEM NIESłYCHANIE ZADOWOLONA,POLECAM!!!!!!!!:)

  • 0

    138. ~OOO  2007-10-09 14:41:11  host: gcd13.internetdsl.tpnet.pl

    NOKIA SCHODZI NA PSY!!!

  • 0

    139. ~$$$$$$$$$$$$  2007-10-11 13:21:39  host: xdsl-13450.wroclaw.dialog.net.pl

    jaką kupic do niego karte 1gb?? POMOCY!

  • 0

    140. ~Agusia :)  2007-10-24 21:12:31  host: 195.116.35.62

    Mam pytanko cz ktoś mógłby mi powiedzieć gdzie ten telefon można kupić i mniej więcej za ile ? Z góry dzięki za odpowiedź:)

  • 0

    141. ~Sweetasny  2007-10-24 21:28:58  host: ear186.internetdsl.tpnet.pl

    Co do zakupu telefonu w USA: Sam kupiłem go w USA i jestem z niego zadowolony. Jedynym minusem jest brak gwarancji, ale jak na razie jedyne błędy na telefonie działy się przeze mnie (złe wgrywanie muzyki).

  • 0

    142. ~.:ANGEL:.  2007-10-27 11:41:11  host: esg180.neoplus.adsl.tpnet.pl

    CZY WIECIE JAKA JEST ILOSC WBUDOWANEJ PAMIECI W TYM FONIE??? PROSZE O SZYBKA ODP. Z GORY DZIEKI ;*

  • 0

    143. ~kaskaIja  2007-10-29 17:22:17  host: aagx208.neoplus.adsl.tpnet.pl

    heyka! ile trzyma bateria w tym telefonie (ale tak w praktyce)??????? prosze o szybka odpowiedz...

  • 0

    144. ~:(  2007-11-03 12:39:37  host: ffg58.internetdsl.tpnet.pl

    Ten telefon nie jest jeszcze dostępny w żadnej sieci? ;(

  • 0

    145. ~kdfhsd  2007-11-03 12:41:16  host: ffg58.internetdsl.tpnet.pl

    Ten telefon nie jest dostepny w żadnej sieci? :(

  • 0

    146. ~natala9595  2007-11-03 19:01:00  host: ewj47.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czesc!! czy ten telefon jest dostepny w orange?? prosze o odpowiedz!!

  • 0

    147.  2007-11-04 16:11:38

    Mnie ogólnie mówiąc,telefony szybko się nudzą.Miałam ich w ciągu 3 lat chyba ze 20.od roku jestem posiadaczką 7390(szczęśliwą)i jestem zadowolona.Najpierw miałam brązową,którą wymianiłam na ;pink;.A teraz co do zdjeć;umieszczenie aparatu w części z klawiaturą w niczym nie przeszkadza,zdjęcia sa rewelacyjnej jakości.Trzeba tylko ustawić ostrośc w zależności czy robimy w dzień,czy wieczorem-ja mam automat.Następna sprawa;lepiej używać karty1GB,mniej zamula.Odtwarzacz super i można robić swoje listy.Mnustwo gadżetów na ten tel jest na www.zedge.net(trzeba sie zarejestrowac)-za free.Myślę,że jeszcze długo będzie mnie cieszył,apropo jeżeli tel się wiesza,albo sam gaśnie trzeba wymienić soft-pozdrawiam wszystkich obecnych i przyszłych posiadaczy 7390.

  • 0

    148. ~paulcia  2007-11-06 19:28:00  host: dynamic-87-105-35-151.ssp.dialog.net.pl

    komurka wogule pierwsza klasa mam ja pultora roku i nic a wogule jej nie oszczendzam rzucam o sciane itp.polecam fonik bardzo fajny serio bo ja go mam a jak ja cos mam i sie nie psuje to jest fajne i bardzo wytrzymale przynajmiej tak mowi moja szkola papa polecam

  • 0

    149. ~kate  2007-11-11 13:53:40  host: fb122.internetdsl.tpnet.pl

    Mam problem :/ poniewaz mam ten telefonik,ale gdy przychodza mi wiadomosci to nie mam podanej godziny :/ czy wie ktos jak mozna to zmienic ? i czy wogole da sie zmienic to / pozdrawiam

  • 0

    150. ~marta  2007-11-11 19:45:48  host: epc218.internetdsl.tpnet.pl

    mam pytanie :) po zamknieciu klapki i przyjsciu wiadomosci/polaczenia, i nie odebraniu jej od razu, kiedy wlacza sie na zewnetrznym wyswietlaczu godzina nie ma zadnej informacji o tym, trzeba cos nacisnac zeby mini wyswietlacz sie uaktywnil, czy da sie to zmienic? prosze o odpowiedz :)

  • 0

    151. ~Elusia  2007-11-17 09:44:57  host: czu178.internetdsl.tpnet.pl

    Ten telefon mam juz od sierpnia i dobrze mi sluzy polecam!!!!

  • 0

    152. ~Kasia  2007-11-22 17:03:58  host: aayw22.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten tel. i jestem strasznie nie zadowolona... żałuje że go kupiłam mogłam wziąć sony ericssona są o wiele lepsze! szczerze odradzam tej noki!

  • 0

    153. ~KuliśELO HG yyoyoyoyoyoyoyo hah  2007-11-25 10:01:15  host: proxy.man.sealnet.kluczbork.net

    świetny telefon . moja bratowa go ma i nic z nim nie jest. Wygrała go w kinder błenoi ten koleś co pisze że dzwięk przez słuchawki słabo słychać to jakiś bo wszystko gra i tapety ZOSTAJą POLECAM GO NAPRAWDE SAM SOBIE TAKI KUPUJE W GRUDNIU!!!

  • 0

    154. ~Lukasz  2007-12-04 12:37:49  host: cmh135.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefonik mam prawie 2 lata:)Przywiozlem go z Londynu, trzeba bylo zdjac sima i wgrac pl menu. Oddalem go na serwis krzykneli mi na owe czasy 480pln:)ale co tam tel warty. Niestety "panowie" z serwisu uszkodzili plyte glowna gdyz w niektorych modelach 7390 wystepuja uklady klejone:)Final finalow jest taki ze wymienili mi plyte glowna na nowa i dostalem jeszcze gwaracje:)Tel jest swietny lecz niestety przy robieniu zdjec musze uwazac na palec:)Posiadam do niego karte 2gb kingstona i 0 jakich kolwiek zamulen wiech czy czego kolwiek. O tyle jest jana sprawa w tych modelach ze za pomoca mini usb mozna samemu wgrac sobie nowsza wersje softa ze strony noki:)

  • 0

    155. ~olcia  2007-12-12 17:17:49  host: clg126.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ile kosztuje ten fonik?prosze o szybka odpowiedz zgory dzieki;D

  • 0

    156. ~Klarencja7390:P  2007-12-14 13:50:23  host: dlo171.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Strasznie chce ten telefon... ale moge go miec dopiero w sierpniu. Wtedy juz pewnie bedzie w punktach tj : Era ... strasznie o nim marze i juz sie nie moge doczekac kieedy go bede miala ...

  • 0

    157. ~kiki  2007-12-22 21:24:42  host: acaj7.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czesc mam pyatanie chce kupic sobie temnn telefonik konczu mi sie umowa poprzedniego i jade wunienic na nowy znalazlam tem i bradzo mi sie podoba tylko ze nie wiem czy on bedzie w orange oi moje pytanie brzmi czy mzona go zamawiac w salonie orange w ostrodzie prosze o szyka odpowqierdZ!!!

  • 0

    158. ~ewelinka.  2007-12-28 15:09:41  host: 65-bem-9.acn.waw.pl

    hej;* który telefon wg wa jest lepszy: nokia 7390 czy motorola RAZR V8??? prosze powiedzcie mi bo nie moge się zdecydować :(

  • 0

    159. ~eV  2007-12-31 16:49:41  host: ghi234.internetdsl.tpnet.pl

    czym ten telefon ma miejsce na karte pamięci?

  • 0

    160. ~klerykudalus  2008-01-04 13:49:01  host: dkn127.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy ten telefon bedzie w sierpniu 2008 r. i okolo ile bedzie koszt ?

  • 0

    161. ~KARI N.  2008-01-06 19:15:29  host: ht1.nta.veo.pl

    CZESC WSZYSTKIM! MAM WIELKA PROSBE KTORA NOKIE WYBRAC? 7390 (OPISANA WYZEJ) CZY N73? PROSZE PILNIE O POMOC! KARI :)

  • 0

    162. ~sejsza  2008-01-07 10:37:21  host: rdi3.ac.pwr.wroc.pl

    telefon ogólnie super, nie tnie się itp tylko mały problem... bateria... trzyma mi max 3dni. na tel za ponad 1000 chyba za krótko i nie wiem czy moj jest tylko taki czy tak wszystkie maja

  • 0

    163. ~SediT  2008-01-11 19:55:53  host: 91-145-133-70-net.cnb.com.pl

    dzis kupile na allegro ;) dostawa 24 h DHL wiec jutro bede juz go mial xD okaze sie co i jak ;)

  • 0

    164. ~  2008-01-11 19:59:15  host: 91-145-133-70-net.cnb.com.pl

    kari zdecydowanie 7390 ;) tez sie zastanawialem xD kleryk nie sadze by byl w jakiejs sieci w polsce... no chyba ze w "3" ktora ma wejsc do polski w tym roku ale tez watpie ewelnika 7390 xD eV oczywiscie ze ma xD wlasnie ile czasu trzyma wam bateria ?

  • 0

    165. ~Agatka :-)  2008-01-20 14:24:56  host: acps93.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Właśnie minął rok odkąd mam ten telefon w różowej wersji i jestem nim zachwycona. Fakt,zdarzyło się, że się zaciął, ale tylko trzy razy odkąd go mam i wystarczyło go wyłączyć. Poza tym nic do zarzucenia. Naprawdę sie nie rysuje, nie brudzi i nie psuje. Na pewno nie wymieniłabym go na żaden inny! Nie ma takiej możliwości!Polecam!

  • 0

    166. ~agata  2008-01-26 10:58:26  host: proxy.tvgawex.pl

    prosze o pomoc nie wiem jak napisac normalnego sms po 60 znakach zmienia mi sie ze wykorzsytałam juz 2 smsy . iem ze to dziwne no ale coz prosze o pomoc:D

  • 0

    167. ~ona xD  2008-01-26 13:45:45  host: chello087207010104.chello.pl

    czy ktos posiadajacy ten telefon moze mi napisac co jest slabym punktem tego telefonu? co sie szybko psuje? i czy warto go kupic? xD

  • 0

    168. ~ona xD  2008-01-26 22:15:28  host: chello087207010104.chello.pl

    czy ktos posiadajacy ten telefon moze mi powiedziec jakie sa slabe punkty tego telefonu ? co sie psuje? i czy warto go kupic ?

  • 0

    169. ~ania  2008-01-29 18:09:12  host: chello087207010104.chello.pl

    jakie sa slabe punkty fonu? co sie szybko psuje? warto go kupic?

  • 0

    170. ~witas  2008-02-06 14:44:55  host: 88-199-154-13.tktelekom.pl

    co wy chcecie od noki to som jedne z najleprzych telefonuf ja mam nokie 3100 i nie nazekam na niego a bateria trzyma mi 7 dni

  • 0

    171. ~roza  2008-02-12 20:59:29  host: fhd10.internetdsl.tpnet.pl

    mam pytanko odnośnie tego fona-ile trzyma bateria??? strasznie mi sie ppodoba chce go kupic lecz bateria musi troche trzymac. obecnie posiadam se w580i-tragedia fonik fajny do słuchania muzy lecz bat góra 2 dni trzyma. prosze o pilna odp.

  • 0

    172. ~ojej :P  2008-02-16 23:17:49  host: dkc183.neoplus.adsl.tpnet.pl

    No fajnie juz coraz nizsze cenny :P mysle ze za 7 miesiecy bedzie w erze ;)

  • 0

    173. ~hermenegilda  2008-02-20 16:23:10  host: 77-253-121-39.adsl.inetia.pl

    mógłby mi ktoś powiedzieć ile kosztuje zdjęcie sim locka w tej nokii, byłabym bardzo wdzieczna:)

  • 0

    174. ~dejot  2008-03-02 12:19:58  host: host-89-230-137-81.inowroclaw.mm.pl

    Czy ten telefon ma gumowe klawisze czy plastikowe.? z góry dziękuję za odpowiedz! pozdrawiam ;**

  • 0

    175. ~:)  2008-03-03 20:08:05  host: hbi42.internetdsl.tpnet.pl

    Mam pytanko czy ten tel ma dzwonki mp3??? dzi?kuje za odp i pozdrawiam=)

  • 0

    176. ~magda  2008-03-11 18:09:25  host: abmr206.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy jest mocniejsza bateria od 900 mAh

  • 0

    177. ~7390  2008-03-11 20:30:20  host: 90-156-11-173.as.kn.pl

    jezeli chcesz wiedziec o ktorej godz i kiedy przyszedl sms to daj opcje a tam kliknij detale wiadomosci i bedzie wszystko pisac a ten tel mam narazie tydzien i jest OK ale w niektorych podobno glosniczek siada tak wiec za jakis czas powiem co o nim sadze :)

  • 0

    178. ~aga  2008-03-17 17:19:57  host: aagh7.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jaki kolor wybrać róz czy braz prosze o radę! Który się bardziej brudzi? Pozdrawiam Aga

  • 0

    179. ~ona xD  2008-03-18 11:46:23  host: chello087207005043.chello.pl

    ja mam od paru dni i narazie moge go spokojnie polecic xD zobaczymy co bedzie potem ;| a mp3 ma oczywiscie ^

  • 0

    180. ~...  2008-03-19 14:57:34  host: dkj58.neoplus.adsl.tpnet.pl

    bedzie kiedys w erze ? kedy ?

  • 0

    181. ~Karolcia  2008-03-19 15:49:01  host: acjv87.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nikt nie pisze ze ten telefon niema na wewnętrznym wyświetlaczu szybki, ze klawiaturka szybko się psuje ze głośniczki szybko padają oraz to ze klapka się szybko psuje !!!

  • 0

    182. ~pauliśka12  2008-03-26 15:22:23  host: xdsl-5045.jgora.dialog.net.pl

    ja mam ten fonik od jakiegoś miesiąca...ogólnie nie narzekam.tyle tylko ze bateria trzyma krótko,ale za to zdjęcia wychodzą świetne..aga polwcam brąz...różowy sie brudzi...ogólnie fajny fonik

  • 0

    183. ~ona xD  2008-03-28 23:04:23  host: chello087207005043.chello.pl

    a jest tak ? ;>

  • 0

    184. ~;d  2008-04-17 18:24:42  host: 77-252-80-27.ip.netia.com.pl

    jaki jest ten telefon?? Choruje na niego 2 miesiące. Czy jest w plusie? I czy trzeba dopłacać jak sie go bierze na doładowania?? prosze o odp.

  • 0

    185. ~eli  2008-04-24 17:13:05  host: adeo75.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja mam ten telefonik od stycznia tego roku, wersję brązową. Jestem z niego bardzo zadowolona. Jak na razie nic, co tutaj opisujecie złego, się z nim nie dzieje. Bateria przy średnim korzystaniu z telefonu ok. 5 dni. Mam w nim kartę 1 GB. Telefonik nabyłam na allegro, chyba jeszcze nie ma go w sieciach. Jedyne co mnie trochę drażni w tym telefoniku to fakt, że przy pisaniu smsa metodą słownikową, jeden sms zabiera 60 znaków, potem zaczyna się już drugi. Jeśli ktoś wie jak temu zaradzić niech napiszę. Pozdrawiam wszystkich użytkowników 7390 ;-)

  • 0

    186. ~Ewa5656  2008-04-25 12:00:48  host: bna193.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy ktoś wie kiedy będzie dostępny u operatorów sieci gsm ????

  • 0

    187. ~roguś  2008-04-25 22:21:17  host: chello089078193245.chello.pl

    właśnie go kupiłam na allegro :D mam nadzieję, że dobrze będzie się sprawował :] pozdrawiam

  • 0

    188. ~--  2008-05-09 23:08:47  host: bfb24.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Karolcia widziałaś ten telefon wogóle na oczy?? Bo wydaje mi się że nie..

  • 0

    189. ~...  2008-05-19 19:20:59  host: dks100.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja tez chce strasznie ten telefon... czekam i czekam ... a to male odpowiedzi do niektorych pytan. jesli chodzi o pamiec baterie itp to macie w danych na 100 czy ilus tam stronkach , a apropo innych spraw to macie przeceiz neta !! :D i apropo siecie ... jej jeszcze w zadnej sieci nie ma ! no i apropo cen i sklepow to sory na serio od czego macie neta wystarczy wpisac w google nokia 7390 i wszystko jest ja o niej wszystko wiem ... no moze prawie :D

  • 0

    190. ~  2008-05-21 17:08:34  host: abc136.neoplus.adsl.tpnet.pl

    WITAM CHCIALAM FAJNY TELEFON KUPIC ALW ICH JEST TYLE ZE NIEWIEM KTÓRY WYBRAC

  • 0

    191. ~~Nina  2008-05-26 10:10:08  host: 83.142.184.189

    ja mam pytanie do wszystkich uzydkowników tego tel czy na wew. wyswietlaczu są jakies ślady odbitej klawiatury, ponieważ byłam wczesniej użydkowniekiem nokii 6103 i padaka kursor i część pierwszych klawiszy odbiła mi sie na wyświetlaczu niestety było to bardzo widoczne :( dobrze że wymieniłam szybke i szybko sprzedałam w komisie po za tym ten tel miał mnóstwo wad słaby aparat i masakrycznie mała pamięć itp nie będę sie tu rozpisywać jednynie swoje uwagi moge umieścić na forum N6103. Pozdr.

  • 0

    192. ~alcapony  2008-05-27 22:09:32  host: 088156025225.ols.vectranet.pl

    czy ten telefon kupiony w usa dziala bez problemu w polsce ? czy nie ma roblemu z simlobkiem?

  • 0

    193. ~kasia  2008-05-28 16:01:30  host: ccz25.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon mam od roku kupilam go w cenie 1800. bateria slaba. ogolnir dpoko ale jest ogromny.

  • 0

    194. ~karola  2008-06-15 14:34:01  host: abxe171.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanie!jak uruchomic aparat ktory jest wewnatrz klapki?????pozdrawiam!:)

  • 0

    195. ~ja  2008-06-17 01:54:30  host: adir133.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ludzie! Pomocy! Błagam niech ktoś kto sie nad tym namęczył i dowiedział lub nie namęczył ale wie:D powie mi jak sie ustawia jasność głównego wyświetlacza... To pierwszy telefon ktory spotkalam i w ktorym nie mam pojecia jak to ustawic i czy kurde w ogole sie da?! HELP!!! bo kurde w słońcu ledwie widze...

  • 0

    196. ~kali  2008-06-26 16:57:07  host: 078088117109.dzi.vectranet.pl

    do kate :) otwprz wiadomosc ktoa odczytalas daj opcje i szukaj detale wiadomosci tam bedziesz miala po ktorej godzine dostalas :)

  • 0

    197. ~lacrymosa  2008-06-26 20:45:23  host: ese59.neoplus.adsl.tpnet.pl

    planuję kupić ten telefon i mam pytanie do posiadaczy: czy klapka jest w miarę trwała? To znaczy, czy szybko się wyrabia? Bo mam Nokię 6103 i klapka mi się ledwo trzyma, a wcale tak często nie używam telefonu. Proszę o odpowiedź, dzięki z góry.

  • 0

    198. ~paradisekiss211  2008-07-11 21:21:50  host: ebz250.internetdsl.tpnet.pl

    hej! wie ktoś może ile kosztuje ten fonik mniej więcej?

  • 0

    199. ~dymek  2008-07-30 15:40:36  host: unregister019086077213.tychy.msk.pl

    panowie i panie chciałem wgrać PL menu do 7390 ale na dole po lewej stronie jak klikne w programie NSS wyskakuje info Scan for product ... ERROR! jak mam zmienić w niej menu na polskie inaczek?

  • 0

    200. ~czarna222  2008-08-06 12:59:58  host: pu116.warszawa.sdi.tpnet.pl

    czy ktos sie orientuje kiedy ona bedzie dostepna w orange??albo w jakiejkolwiek innej sieci????

  • 0

    201. ~nene  2008-08-28 15:06:50  host: nat-4.man.sealnet.kluczbork.net

    dla osób które mają problem z SMSami: menu-> wiadomości-> ust. wiadomości-> wiadom. sms-> Obsługa znaków: UPROSZCZONA i teraz smsy powinny być normalne- 160znaków

  • 0

    202. ~Werr  2008-09-01 17:46:20  host: hfn186.internetdsl.tpnet.pl

    Mam. Łany telefon. ( sczczególnie diamentowe etui mmm xD) ;**

  • 0

    203. ~sandruŚka  2008-09-29 22:04:35  host: 82-44-89-198.cable.ubr02.craw.blueyonder.co.uk

    hejaaa ludzie . słuchajcie chce sobie kupic tego fona i mam pytanie czy faktycznie po podniesieniu klapki jest on taki "wielki" ?? obecnie jestem posiadaczka SE w910i i zastanawiam sie czy Nokia 7390 jest lepsza ... pomóżcie mi błaaaaagam !

  • 0

    204. ~fon  2008-10-06 13:52:11  host: chello087207036089.chello.pl

    czy do tego telefonu mozna wlozyc karte MICRO SD HC 4GB? czytalem ze ponoc tylko do 2GB karty sa obslugiwane. dzieki z gory za pomoc

  • 0

    205. ~balbina  2008-10-07 09:30:46  host: ehf34.internetdsl.tpnet.pl

    A czy ten telefon bedzie w koncu kiedys w polskich operatorach? wie ktos?

  • 0

    206. ~Natiii :) mineton  2008-10-23 18:43:14  host: witosa-k-ce20919522377.c195.msk.pl

    Cześć mam pytanko co do klapki, czy szybko sie wyrabia?? miałam już nokie 6101 i strasznie szybko sie wyrobiła. Prosze o odpowiedz czy cos sie wam dzieje jesli chodzi o klapke, pozdrawiam posiadaczy

  • 0

    207. ~  2008-10-28 19:34:01  host: 77-253-21-101.adsl.inetia.pl

    Czy ten fon jest faktycznie taki fajny???

  • 0

    208. ~monikamn  2008-11-03 20:49:50  host: nat-246-13.man.bydgoszcz.pl

    telefon mam już pare mieś. i nie mogę powiedzieć złego słowa :) kupiłam go na allegro jako używany,ale bez żadnych zastrzeżeń do niego :) funkcjonalny i ma wszystko czego trzeba. POLECAM :))

  • 0

    209. ~fan-009  2008-11-20 19:42:20  host: aego62.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zajefajny telefon super ciekawe czy moze miec większa karte pamięci

  • 0

    210. ~Aniulka  2008-11-26 22:24:26  host: inet20908ni-3.eranet.pl

    ___________________________________________ Mam ten telefon od roku i uważam ze jeden z najbardziej trwałych telefonów nokii. trzeba sie napracować zeby go porysować a mam wersję różowa.jedyny element który sie brudzi to skurzany element tylniej klapki ale mozna to wymienic jesli ktoś ma ochotę.klawisze nie odbijaja sie na wyswietlaczu poniewaz przy klawiaturze jest mała gumka która zachowuje odstep miedzy klawiatura a ekranem.klapka po roku urzywania działa tak samo jak na początku.praktycznie bez wad poza bateria która trzyma około 3 dni ale przeciez ten telefon ma dwa kolorowe wyswietlacze wiec nie ma co sie dziwić.zdarzyło sie ze sie powiesił ale naprawde rzadko. DWA duże czysto i głośno grające głosniki to nowość w telefonach a ten to ma.:) wiec moge tylko polecić wszystkim ten telefon.i mysle ze jeszcze długo nie bedzie dostępna na naszym rynku bo ma dwa razy tyle bajerów co obecne teraz telefony.:P __________________________________________

  • 0

    211. ~Adia  2008-11-28 10:27:55  host: 195.94.215.34

    Mam ten telefon prawie dwa lata i jestem z niego bardzo zadowolona!!!!

  • 0

    212. ~sera  2008-12-03 14:57:31  host: net02.mlyniec.gda.pl

    Wiec: Tel mam od stycznia lub marca tego roku. -Karty pamięci poniżej 2GB obsługuje bez problemu. -Posiada dzwonki mp3 --Ja korzystam z telefonu namiętnie więc ładuje co dziennie ale przy normalnym użytkowaniu trzyma ok 5-7 dni. -Nie, klawisze nie odbijają się na wyświetlaczu -Tak, telefon jest spory ale taka jest cena dużego wyświetlacza -Guziki plastikowe -Klapka chodzi dość płynnie, nie za ciężko ale i nie lata jak upośledzona. -różowy wcale się nie brudzi. Jakoś bród się go nie trzyma -zdjęcia dobrej jakości -fakt, czasem zdarzy mu się zawiesić ale u mnie po niecałej minucie sam wraca do normy. Swoją droga jak ktoś wie jak włączyć ten drugi aparat wewnątrz klapki niech da znać . Bo tej zagadki jeszcze nie udało mi się rozwikłać xD

  • 0

    213. ~aneczkaaa  2008-12-08 21:22:29  host: bas115.neoplus.adsl.tpnet.pl

    osobiscie posiadam jeden z tel a metka :d moja kolezanka posiada również lecz inny nie wiem jak ten model ale pozostałe 2 to kompletna lipa obudowy pekaja zdzieraja sie moze i ładne sa ale nie praktyczne jesli ktos potrzebuje tel po to zeby postawic na półce to polecam !! :)

  • 0

    214. ~  2008-12-20 00:39:24  host: 77-253-83-149.adsl.inetia.pl

    telefon super, klapka sie nie wyrabia, ogolnie nic zlego sie z nim nie dzieje. mam wersje rozowa i niestety od noszenia go w torebce z najrozniejszymi rzeczami zaczela mi sie zdzierac z wierzchu perlowa powierzchnia:( ale na pocieszenie powiem moje telefony zawsze sa porysowane...;]

  • 0

    215. ~aaaa  2009-01-07 19:54:39  host: net.ibselektronics.pl

    hmmm po pierwsze to z porzodu to nie aparat tylko to jest do wideorzmów po drugie ludziee kto ma ten telefon to niech pisze o nim a nie jakieś pierdoły komuś nie pasuje pechhh...;/// ja mam zamiar go kupić bo ma świetny wygląd i większosc osob jest na tak ;p

  • 0

    216. ~kaja 92  2009-01-19 11:20:30  host: 93.86.157.55

    myśle ze jest extra . mam go juz 3 lata i nic sie nie psuje . polecam

  • 0

    217. ~  2009-02-09 20:45:43  host: 91.150.123.209

    jest po prostu extra. mam go od 3 lat i nic żadnych zniszczeń itp. po prostu nic polecam

  • 0

    218. ~mahtalie  2009-02-18 19:34:24  host: nat3.zamek.net.pl

    mam ten telefonik ok. 1,5 roku i nic się nie psuje, jest mega wytrzymały na wszelkie upadki, zarysowania. Klapka nie rozwala się i nie luzuje po dłuższym użytkowaniu.Jest to naprawde wytrzymały i porządny telefon. Jedyną "wadą" może być to że czasami wolno chodzi, ale to samo jest w większości modeli Nokii. Szczerze polecam!!! Nie tylko ładny, ale również funkcjonalny!

  • 0

    219. ~suuupergirl  2009-03-16 21:41:38  host: inet20908nb-0.nat.umts.dynamic.eranet.pl

    Tak mniejsza kamerke mozna uzywać TYLKO do wideorozmowy. nie da sie jej samej włączyć. lipa bo jeszcze długo poczekamy na ere wideorozmów w pOlsce.:P mam ten telefonik ponad rok i naprawde wart swej ceny. inny już pewnie ze trzy razy by mi sie popsuł a ten jest jak pancerny.:P

  • 0

    220. ~puma  2009-03-28 22:52:07  host: 089-100-001134.ntlworld.ie

    hej! jestem posiadaczką tego tel od ok 2 lat...wszystko by bylo ok gdyby nie to,ze co drugie otwarcie klapki glowny wyswietlacz robi mi sie po prostu czarny i nic nie widac,gdy zamkne klapke i otworze ponownie wszystko wraca do normy. bateria trzyma do 5dni wciaz po 2 latach,glosniczki sprawuja sie bardzo dobrze i naprawde ladnie graja. polecam,ale martwi mnie ten wysiwetlacz! co do zarysowan to poki co zero!

  • 0

    221. ~madlen  2009-04-28 23:18:42  host: 088156217066.skarzysko.vectranet.pl

    nie będę orginalna i powiem,że też mam ten telefon.może najpierw zalety:wytrzymały,dobry głośnik,a w sumie dwa,świetny wyświetlacz główny,mniejszy też niczego sobie,nokia czyli dobra marka,fajny wygląd. przejdźmy do wad: wielki,gruby,ciężki,czasem się zacina,albo zawiesza i trza go wyłączyć i włączyć,zdjęcia mimo felsza nie wychodzą idealne no ale ujdzie,mi np.ciężko działa klawisz od aparatu bocznego i transfer bluetooth się przycina,no i kamerka w środku jest tylko do video rozmów. mi się już znudził,ale to u mnie normalne xd Polecam oczywiście,chociaż nadal drogo chodzą i nie zapowiada się na spadek ceny ^^

  • 0

    222. ~:)  2009-05-16 14:48:57  host: gwx-sub24-26.tvgawex.pl

    Mam ten telefon od 2 lat .Bardzo dobry. smsy dlatego zajmuja wam tyle znakow ,bo uzywacie polskich liter (ł , ó itd).Nie psuje mi sie pozdrawiam

  • 0

    223. ~MONIka  2009-05-26 18:58:42  host: aarq213.neoplus.adsl.tpnet.pl

    chce sobie kupic sobie taki telefon i zastanawiam się czy lepsza niebędzie nokia 5220 doradżcie

  • 0

    224. ~mQa  2009-06-28 11:45:33  host: apn-77-112-246-153.dynamic.gprs.plus.pl

    czy ktoś wie może jak włączyć ten aparat na klapce?

  • 0

    225. ~nicola  2009-07-30 11:35:23  host: host-80.48.115.44.ltv.pl

    fajowy,extra

  • 0

    226. ~xxx  2009-08-21 23:18:15  host: host-89-228-85-107.olsztyn.mm.pl

    powiem tam teefoni jest super nic sie w nim nie psuje dostalam go od chrzestej miala go ok 5 lat jest swietny wygodnyy i bradzo elegancki nie narzekam ciesze sie ze go mam

  • 0

    227. ~xxx  2009-08-21 23:19:57  host: host-89-228-85-107.olsztyn.mm.pl

    zapomialam ten tel mam sprowdzony z chin mam wszystko wgrane polskie ciesze sie z niego jak ktos ci mowi ze padak to klami nprawde jest super chcem go wam zaoferowac

  • 0

    228. ~aanna  2009-08-26 09:35:46  host: abju160.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon 2,5 roku jest nadal zajebisty w zyciu nie bylam w naprawie a raz jak mi zamoknął to sie wysuszyl sam i git;p mialam duzo teefonow ale ten jest najbardziej trwaly

  • 0

    229. ~kaja  2009-09-16 14:57:48  host: kopalnia.proton.net.pl

    a czy ten fonik łatwo gubi sieć?

  • 0

    230. ~zazu  2009-09-17 11:23:12  host: chp168.neoplus.adsl.tpnet.pl

    XXX, jak możesz pisać, że telefon ma około 5 lat, skoro wszedł na rynek w 2006 r? Poza tym telefon zjawiskowy i funkcjonalny.Kolekcja l'amour posiada świetne motywy. Dla lubiących orientalne klimaty godne polecenia:)Obecnie posiadam już dwa lata z tej kolekcji nokię 7373 w brązie i jestem bardzo zadowolona. Niepotrzebne mi videorozmowy, skoro nie ma z kim ich prowadzić:)

  • 0

    231. ~Julia  2009-12-23 13:20:12  host: aabn194.neoplus.adsl.tpnet.pl

    A mi nie chce czytać karty pamięci :( POMOCY!

  • 0

    232. ~magda  2009-12-26 23:50:10  host: adsh202.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon od momentu kiedy tylko się pojawił na rynku i szczerze mówiąc, żadnego innego nie chcę. miałam wiele telefonów, różnych firm, ale naprawdę od kiedy mam ten, to ani mi się nie znudził, nigdy nie popsuł, nic się z nim nie dzieje, nie widać po nim upływu czasu i teraz zastanawiałam się nad czymś nowszym i nie znalazłam nic godnego uwagi (zaznaczam, że szukałam telefonu z klapką:))... ten telefon jest naprawdę super i jeszcze długo ze mną zostanie.

  • 0

    233. ~Ev  2010-03-10 23:22:53  host: chello089072165183.chello.pl

    Może nie przeczytałam wszystkich opinii ale jestem w szoku. Wszystkim działa sprawnie i bez zarzutu a mi się trafił trefny model. Przy otwarciu klapki się zaciemnia lub robi się ekran ale zakłócenia (paski), włączam go 30 min, potrafi się sam wyłączyć choć bateria pełna, czasem ma wizję że nie ma sieci i to nie że ją gubi ale przez dłuższy czas, lub nie wysyła i nie przyjmuje mi smsów. Był kilkakrotnie w serwisie ale na nic to się nie zdało. A najgorsze w tym wszystkim jest to że podoba mi się i z wyglądu i funkcji. Mam nadzieje, że nikomu nie przytrafi się już taki pech z tym komem,bo serio bym go zatrzymała, gdyby nie tyle wad.

  • 0

    234. ~Rychu  2010-04-09 18:55:39  host: 213-199-218-179.tktelekom.pl

    Jak czytam te wasze "opinie" to większość wygląda, jakby została napisana przez absolwentów szkoły specjalnej.

  • 0

    235. ~Nokiacz;*  2010-06-07 15:44:06  host: user-109-243-206-243.play-internet.pl

    Super fon, mam taki (srebrno-czarny) jest bardzo wytrzymały. I ma wszystko czego można chciec :) Ma 8x zoom optical. Ma świetny aparat. Oraz 2 głośniki (stereo). Nie zamienił bym go na żaden inny.! ;);*

  • 0

    236. ~Olinka  2010-08-09 21:47:32  host: adtx152.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon jest świetny. Aparat robi piękne zdjęcia. Wytrzymały jak mało który. Zepsuł się dopiero po zrzuceniu z balkonu. Poza tym ładny design podoba się kobietom :]

  • 0

    237. ~Domi;P  2010-08-27 19:13:51  host: avu91.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Tel Mi sie baardzo podoba.jest wystrzałowy;) Odrazu jak go zobaczyłam mówie"MUSZE GO MIEĆ" heh. Co do zdjęć to się zgadzam,ładne wychodzą. Ale niestety ma wady... Mam go niedługo a jesli sie rozładuje i wyłaczy to trudno go włączyć.... Od południa nic z tg ehh;(

  • 0

    238. ~Domi;P  2010-08-27 19:14:40  host: avu91.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Co z nim jest??

  • 0

    239.  2010-12-21 08:53:06

    n73 w odmianie dla kobiet bez symbiana .

  • 0

    240. ~Cornelka  2011-06-04 16:49:50  host: 77.236.26.100

    Swego czasu miałam ten telefon kolor kremowo różowy, to było jakieś 4 lata temu, cena jeszcze wtedy była bardzo wysoka, zapłaciłam za niego ponad tysiąc zł i bardzo miło i dobrze go wspominam, narzekać nie mogłam bardzo wytrzymały spadł mi chyba z milion razy i tylko raz się popsuł i był w serwisie czym byłam mile zaskoczona bo wymienili mi na nowy tel. Ogólnie polecam bardzo gorącą:)

  • 0

    241. ~kamil  2011-10-07 22:32:53  host: arj235.internetdsl.tpnet.pl

    Mam tą nokie od 2006r. i działa dobrze tylko głośniki trochę się przymuliły i sprężynka od klapki się urwała bo sama się zamyka. W 100% mogę polecić ten telefon jest prawie bezawaryjny.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-167-129-169.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jak oceniasz nową ofertę Mix sieci Play?

Nowa oferta Mix sieci Play

 

Zobacz wynik | Opinie (6)

Archiwum Ankiet