Nokia 7380 - opinie
Telefony Nokia Nokia 7380 Opinie o Nokia 7380

Nokia 7380

w sumie: 71
  • 0

    1. ~Thomson  2005-10-19 15:51:46  host: chello084010008144.chello.pl

    Następny wybryk noki... ehh szkoda słów... a gdzie to ma wyświetlacz???

  • 0

    2.  2005-10-19 15:53:49

    nareszcie jakis normalny telefon... ;)))

  • 0

    3.  2005-10-19 17:59:59

    To jeszcze brzydsze od swego poprzednika. ;)
    Gdzie to ma ekran?????
    To jest pewnie tel dla bonda ;)

  • 0

    4. ~polan  2005-10-19 19:21:29  host: proxy10.toya.net.pl

    woooooooooow, jestem pod wrazeniem. Moze sie podobac albo nie, ale pomysl, wykonanie, oryginalnosc i szpan tot en telefon ma

  • 0

    5.  2005-10-19 19:41:42

    przy produkcji chyba zapomnieli o wyswietlaczu :D teraz wypuszczą serie telefonów z wada produkcyjna :)

  • 0

    6. ~UWG_Rysiu  2005-10-19 20:31:12  host: 80.48.244.130

    nie dosyć że znowu ta szminka to jeszcze z drewna ... ciekawa seria heh

  • 0

    7. ~typek  2005-10-20 11:18:56  host: proxy.grs.net.pl

    teleon jak telefon - beda go najczesciej kupowaly kobiet,no i oczywiscie Panowie (metrosekusalni) - badziew

  • 0

    8. ~Homer  2005-10-20 14:30:48  host: 81.15.226.3

    Naturalnie,nokia znowu dała ciała :/
    To nie wyglada jak telefon,to wyglada jak jakis przytuningowany mp3 player :/

  • 0

    9. ~stasiu  2005-10-20 14:52:28  host: aix85.neoplus.adsl.tpnet.pl

    A czemu w tej serii jest metka? Jak ktoś zauważy to pomyśli że ktoś kupił sobie komóre np. z bawełny firmy "Adidas"

  • 0

    10. ~look_ass  2005-10-20 17:21:10  host: 159-174.82-139.bia.tkb.net.pl

    jezeli ma aparat to ma pawnie wyswietlacz,troche dziwny ten fon :P

  • 0

    11. ~  2005-10-21 18:39:16  host: ab98.internetdsl.tpnet.pl

    ej a może to jest jakoś otwierane i w środku jest wyświetlacz

  • 0

    12. ~;p  2005-10-21 20:57:00  host: aiy96.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jaka tego jest cena mniej wiecej?

  • 0

    13.  2005-10-22 13:33:17

    telefon dla kobiety

  • 0

    14.  2005-10-23 20:29:29

    wyśiwewtacz to jest to lusterko... w trybie spoczynku wygląda jak lustro zwykłe...

  • 0

    15. ~annihil  2005-10-25 21:33:12  host: 217.98.102.2

    nie rozumiem o co ta wrzawa.To tylko aparat cyfrowy z funkcją rozmowy :)

  • 0

    16. ~krisjax  2005-10-25 21:44:08  host: ip-213-17-223-227.netia.com.pl

    tylko powiem to co to jest za padł....

  • 0

    17. ~imstud  2005-10-30 19:36:57  host: host-81-190-36-207.szczecin.mm.pl

    Widzę, że stawiamy na funkcjonalność :D hehe Ten telefon może nie ma wszystkich gadgetów ale moim skromnym zdaniem dla kogoś kto ma jakoś wyrobione poczucie smaku, ten telefon powinien być gustowny. Mi osobiście podoba się bardzo bo... ...jest poprostu inny ;) Pozdrawiam

  • 0

    18. ~ZajacPoziomka22  2005-12-02 01:22:44  host: chello087207197244.chello.pl

    Nie wiem czy jest funkcjonalny, ale jest PIĘKNY. Jak dla mnie to małe dzieło sztuki.

  • 0

    19. ~soda2  2005-12-10 23:39:01  host: host-213-227-70-53.leon.com.pl

    ludzie taki telefon jest pierwszorzędny! ale dla profesionalistów! któzy niepotrzebóją polifoni i innych pierdół! TELEFON W PIERWSZEJ KOLEJNOŚCI MUSI DZWONIĆ! właśnie po to jest ten model...dyktujesz numer telefonu i dzwoni[jest coś takiego jak system rozpoznawania mowy]...proste! a to czego nierozumiesz nie jest odrazu badziewiem! ludzie opamiętajmy się! jest małe i funkcjonalne! aparat robi zdjęcia i zapisuje w pamięci..obejrzeć można je zrzucając na kompa! ależ trudno się domyśleć!?a wyświetlacz? po co? to ma dzwonić! szkoda baterii kosztów i miejsca na niego!

  • 0

    20. ~panol  2006-01-06 16:28:26  host: proxy.in.net.pl

    Gustowny i trendy - nie da się zarzucić, ale czy wie ktos dokładnie jak się wybiera nim numer i pisze SMSy?

  • 0

    21. ~  2006-01-15 00:11:45  host: 82.177.244.150

    no dobra. A smsy to jak sie czyta skoro wyswietlacza ie ma??

  • 0

    22. ~Toya  2006-01-15 00:14:19  host: 82.177.244.150

    no przeciez jest napisane ze ma wyswietlacz. W ogólnych danych technicznych. Tylko pytanie gdzie :]

  • 0

    23. ~Monia  2006-01-15 15:43:32  host: atv71.neoplus.adsl.tpnet.pl

    http://ployer.com/archives/7380-Phone.jpg - widok wraz z wyświetlaczem w trybie użytkowania ;) Mnie się ten fon osobiście podoba, ale cóż, nie lecę tylko na wygląd :>

  • 0

    24. ~Karola  2006-01-18 14:48:37  host: nat-tor.aster.pl

    do tego wszystkiego sluzy joistic. A jesli ktos ma jeszze watpliwosci, co uwazam bynajmniej za smieszne to telefon ma wyswietlacz! a tel jest rewelacyjny, przynajmniej z wygladu...

  • 0

    25.  2006-01-26 17:01:20

    Z wygladu nie jest taki zly ale musze sie niestety zgodzic z innymi JAK NA NIEJ PISZE SIE SMS'Y I WYKRECA NUMER :)

  • 0

    26. ~Jasco  2006-01-27 17:31:04  host: aakx20.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon śmieszny...
    ma wyświetlacz ale NIE MA klawiatury... wszyskie rzeczy pisanie SMS'ów i chodzenie po menu odbywa się za pomocą kułka które się obkręca aby dotrzeć do wybranej opcji. Troche nie typowe. Mi telefon szczerze się nie podoba chociaż funkcje ma BARDZO ciekawe...

  • 0

    27. ~lol  2006-02-06 12:03:42  host: nat-gts.who.vectranet.pl

    hmmm a myslalem ze to futeral na okulary :P

  • 0

    28.  2006-02-15 12:39:05

    do soda2: brawo dla tego pana, akich bredni to ja dawno nie czytalem. a poza tym to chyba tel dla kobiety ktory ma pasowac do torebki a nie narzedzie biznesowe

  • 0

    29. ~imstud  2006-03-14 00:11:10  host: host-81-190-33-228.szczecin.mm.pl

    Panol: Smski z klawiaturki ekranowej :) A numer możesz podyktować :)
    Pozdrawiam

  • 0

    30. ~kotek  2006-03-15 16:27:44  host: xdsl-4625.walbrzych.dialog.net.pl

    Przecież to nie ma telewizorka gdzie mam niby se otwierać wszystko? Obok telefonu chyba!!!???

  • 0

    31. ~zbok  2006-03-16 12:33:36  host: 80.51.247.37

    czemu nie sa tu zamioeszczane opinie? dostalem jakiegos bana czy co? bo juz chyba 4 raz pastwie sie nad Nokiami;) i nic tu nie ma!!!!!!!!!

  • 1

    32.  2006-03-22 00:21:41

    Żartujecie, czy naprawdę wierzycie w telefon bez wyświetlacza???
    On naprawdę ma lustrzany wyswietlacz 104x208px, 65tys. kolorów.
    Polecam link:
    http://www.nokia.com.pl/nokia/telefony/modele/7380/id82379.html

    Cały czas nie mogę się przekonać do Noki, ale to jest odjazd!

  • 0

    33.  2006-03-22 23:58:04

    Generalnie podobają mi się opinie dominujące w całym inecie na temat 7380 i 7280. "A co to qw..a jest? A gdzie ma to a gdzie ma tamto? Ale badziew!"
    Telefon od razu wpadł mi w oko, ale te opinie utwierdziły mnie w przekonaniu, że warto go kupić. Oczywiście nie dla mnie tylko dla mojej kobiety. Hmm, mogliby zrobić coś podobnego, ale o bardziej 'męskim' wyrazie.

  • -1

    34. ~Patrycja  2006-04-13 18:18:42  host: cks64.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Więc tak : przede wszystkim smsy można pisać, bo klawiaturka się wusuwa, po drugie ktoś napisał straszne bradnie (soda2)gdyż.. faktycznie telefon ma opcje wybierania numerów głosowo, ale bez przesady! "ależ trudno się domyśleć!?a wyświetlacz? po co? to ma dzwonić! szkoda baterii kosztów i miejsca na niego!" Brednie! Ktos w ogóle tego telefonu nie miał w ręku najwyraźniej!!!!!!! Wyświetlacz znajduje się na przodzie telefonu (czyli na pierwszym zdjęciu pod napisem ~nokia~), z tym że jeśi nie jest włączony to wyswietlacza nie widać!a zdjęcia na tym tel mozna obejrzeć, choć zrzucić na kompa mozna ale nie trzeba. No śmiechu warty ten poprzedni komentarz! Ja osobiście lepszego telefonu nie miałam d tej pory, choc miałam też nokie 7260, ale ten jest dużo lepszym telefonem! I spójrzcie na niego- ten wygląd oH, dzieło sztuki ;)ale tylko dla osób mających gust, bo przeciętny człowiek nie jest w stanie uchwycić piękna tej komórki ... :/ bardzo ładne sa wykończenia tego telefonu, jest mały funkcjonalny, kazdy widząć ten telefon jest pod wrażeniem :) śLiczne są kwiatki namalowane na obudowie telefonu :):) Serdecznie wszystkim polecam i uprzedzam osoby nie mające pojęcia o danym modelu do niepopisywania się "wiedzą" której nie posiadacie bo tak naprawde nigdy telefonu w rękach nie mieliście i pewnie nie będziecie mieli :/ Pozdrawiam wszystkich serdecznie :)))

  • 0

    35.  2006-04-25 23:06:42

    Patrycja, z tą wysuwaną klawiaturką to już przesadziłaś :-)

  • 0

    36.  2006-05-25 14:43:18

    a gdzie on ma ekran?

  • 0

    37. ~freak  2006-06-20 00:34:29  host: 80.50.204.178

    http://www.youtube.com/watch?v=zb_cGG1S_UE
    nokia 7380 :) zobaczcie,bo warto.

  • 0

    38. ~matteusz  2006-06-23 19:49:59  host: public-gprs21913.centertel.pl

    co to za kołek???????????? komu sie do kiesznki zmiesci??:PPPPPPPP

  • 0

    39. ~miki  2006-06-29 10:07:05  host: gw2.ib.tcz.pl

    ten fon sie otwiera jest taki przycisk jak w noki 8910

  • 0

    40. ~Mnichu  2006-07-02 16:12:51  host: brama1.lezajsk.info

    Patrycja, co ty piszesz o tej WYSUWANEJ KLAWIATURZE bzdura !!! Smsy pisze sie poprzez przekręcanie tym kułeczkiem na dole, miałem ten telefon w ręce nieraz i bawiłem sie nim jakis czas, wiec wiem o czym mowie, a tekst "nie mieliscie w rękach i pewnie nie bedziecie mieli" boze co za wieśniara :) Jara sie bo telefon miała w rękach, pracuje w firmie NETKOM, i takie telefony są codziennie wiec pani Patrycja niech sie schowa z takimi tekstami. Pozdro !

  • 0

    41. ~  2006-07-02 18:54:18  host: 212.106.17.153

    ta skora! a myslalem ze fini sa ekologiczni... jednym zdaniem: zabaweczka dal laleczek :P

  • 0

    42. ~Qba  2006-07-03 20:08:21  host: host-62-141-221-16.kalisz.mm.pl

    ON NIE MA WYŚWIETLACZA !!! JEST STEROWANY POKRĘTŁEM I GŁOSEM!!!!!!!!!!!

  • 0

    43. ~kasi@@@  2006-07-25 23:07:19  host: ecc18.internetdsl.tpnet.pl

    czy to napewno kom??

  • 0

    44. ~_carmen_  2006-07-31 12:34:30  host: byn50.internetdsl.tpnet.pl

    czy ktoś wie jak dostać się do środka tego telefonu? a dokładnie chodzi mi o baterię

  • 0

    45. ~  2006-08-01 11:28:11  host: diz67.neoplus.adsl.tpnet.pl

    To dla lasek...Fajnie się robi lusterko...

  • 0

    46. ~Siergiej11  2006-08-05 11:33:58  host: eeb139.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ona ma wyglad jak nokia 7280 czyli do bani:P:P:P:P:P

  • 0

    47. ~DzIuNiA-VeE  2006-08-09 13:34:10  host: w3cache.ino.tvknet.pl

    Sorry...czegoś tu nie czje...po co ten phon ma 2megapixela aparat foto skoro ma tylko 65tys kolorów...troszQ bezsens no ale...

  • 0

    48. ~dejzi  2006-08-25 23:53:55  host: xn202.internetdsl.tpnet.pl

    Ile to cacko kosztuje??????????????????

  • 0

    49. ~jojoa  2006-09-08 00:19:10  host: cur74.internetdsl.tpnet.pl

    Mam se tego fona i powiem że jest spoko mały,i przedewszystkim można się wyróżnić takim zajefajnym phonem!!!!!!!!!Kupiłem go w MEDIA MARKT ZA 1399złociszy ale po czasie żałuje(tRoSzEcZkE)że nie wziąłem jakiejś 6630 albo 7610 albo jeszcze cóś innego.No ale mam go jóż rok i nie ma na nirgo BATA.POZDRO ZIOMALE I FANIE TEGO ZARĄBISTEGO FADŻETU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • 0

    50. ~Bronek  2006-09-26 21:20:50  host: kamil2.zbuk.net

    mam jedno pytanko gdzie on ma wyswietlacz??

  • 0

    51. ~Mania  2006-10-10 18:45:14  host: dkm83.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam takie pytanko...bo nigdzie nie ma zdjęcia z klawiaturą i chciałam się spytac, czy klawisze są duże, czy małe? I jaka jest cena telefonu?

  • 0

    52. ~Mania  2006-10-10 18:46:06  host: dkm83.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam takie pytanko...bo nigdzie nie ma zdjęcia z klawiaturą i chciałam się spytac, czy klawisze są duże, czy małe? I jaka jest cena telefonu?

  • 0

    53. ~Lordi  2006-11-05 15:08:52  host: static-195-254-156-114.devs.futuro.pl

    Patrycja ty kaczanie gdzie ty tu widzisz klawiature , chyba że se sama narysowałaś i pokolorowałaś

  • 0

    54. ~  2006-12-07 14:22:24  host: eiz35.internetdsl.tpnet.pl

    jestez jebnieta ze ma wysuwana klawiature

  • 0

    55. ~~~  2007-02-05 20:21:19  host: acwy191.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jak go zobaczyłem to pomyślałem "O nowy model wibratora"

  • 0

    56. ~ja  2007-07-05 10:42:52  host: rtr-2.core.lanet.net.pl

    ej ludzie po co mu aparat jak on wyświetlacza nie ma?

  • 0

    57. ~punkers  2007-07-07 03:54:57  host: dkq142.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ępetrójka z możliwością dzwonienia i robienia zdjęć

  • 1

    58. ~Karzel555  2007-07-17 02:16:28  host: chello084010227150.chello.pl

    LUDZIE!!! POZWOLCIE ZE WAM RAZ NA ZAWSZE WYTLUMACZE...TELEFON MA WYSWIETLACZ (TO SZARE TO SZKLO LUSTRZANE I JAK SIE NACISNIE KLAWISZ TO GO NORMALNIE WIDAC, NA ZDJECIU POWYZEJ TELEFON JEST WYLACZONY) A SMSY PISZE SIE ZA POMOCA KOLKA, NIE MA KLAWIATURY...CZY TO TAKIE SKOMPLIKOWANE DLA NIEKTORYCH??!! a tak poza tym to uwazam tego tego fona za najpiekniejszy twor w histoii telefonow komorkowych...ale to moje zdanie...trzeba przyznac jednak ze wyglad ma dosc kontrowersyjny...ale o to wlasnie chodzi

  • -1

    59. ~ELO elo 2 5 0  2007-09-03 20:27:39  host: acqf180.neoplus.adsl.tpnet.pl

    KURWA LUDZIE JA NIE MOGE JAK MOżNA MYSLEC ZE TEN TELEFON MA WYSOWANą KLAWIATORE JA NIE MOGE-.- LUDZIE MYśLALEM ZE TO MąDRE STWORZENIA -.-

  • 0

    60. ~GOŚĆ  2007-10-05 13:03:17  host: dcc220.neoplus.adsl.tpnet.pl

    W końcu go zdobyłem :D teraz trochę obale mity :) Telefon >unikat< bardzo rzadko spotykany, przed chwilą robiłem próbę kwasem (próba 750) na złotej ramce w koło telefonu i rzeczywiście jest to czyste złoto. Teraz tylko pytanie złoto czy pozłacane :) nie miałem serca żeby to piłować :P Pozatym reszta panelu jest wykonana z ceramiki oraz skóry (nie wiem jak spr. czy prawdziwa)Generalnie gorąco POLECAM telefon. Co do obsługi to nie jest tak źle (jeżeli nie wysyła się więcej niż 2 sms-kow dziennie :) Osobiscie wole zadzwonić, niż pisać sms. A co do wad: przedni panel bardzo łatwo jest go porysować (nie są to jakieś głębokie rysy) tylko na powierzchni, trzeba sie bardzo dobrze przypatrzeć żeby je zauważyć. Bateria też nie jest zbyt bogata :/ przy normalnym urzytkowaniu max 2 dni. Ale i tak zliczająć wady i zalety (przedewststkim wygląd)to pozostaje to nadal mój najbardziej unikatowy model i .... poprostu naj! :) Pozatym rozmawiając przez niego 9/10 oso pyta sie "co to"?? :) Jeżeli trafi się naprawde zadbany egzemplarz to tyko pogratulować.

  • 0

    61. ~herr Chuck  2007-10-05 19:34:35  host: cog133.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Tylko Chuck Norris potrafi z tego telefonu napisać sms'a... ;)

  • 0

    62. ~herr Chuck  2007-10-05 19:38:31  host: cog133.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Tylko Chuck Norris potrafi z tego telefonu napisać sms'a... ;)

  • 0

    63. ~natis  2007-10-06 10:46:08  host: air122.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wejdżcie na stronke http://www.nokia.com.pl/nokia/pomoc/produkty/telefony/7380/ a dowiecie sie jak sie pisze sms na czym polega wybieranie glosowwe i takie tam

  • 0

    64. ~agatka  2008-06-26 20:38:13  host: ese59.neoplus.adsl.tpnet.pl

    to wygląda jak statek kosmiczny, a nie jak telefon ;]

  • 0

    65. ~  2008-07-03 15:43:59  host: eqp59.neoplus.adsl.tpnet.pl

    po co komu taki telefon...

  • 0

    66. ~Romi  2008-07-06 09:20:13  host: aabr160.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Chuck Norris nawet znajdzie w tym tel. wysuwaną klawiaturę :):):)

  • 0

    67. ~d  2008-11-10 10:45:03  host: system858917593.mtvk.pl

    Taki telefon utrudnia zycie! Masakra ;/

  • 0

    68. ~  2009-03-28 22:47:32  host: 87-205-140-20.adsl.inetia.pl

    hah..ludzie ale jAk sie rozkłada ten teleFon..?

  • 0

    69. ~TeQuila444  2009-11-21 09:11:11  host: db164.nj.pl

    posiadam ten fonik i nie wiem czemu Pani Patrycja wyzej napisała ze mu sie coś wysówa ? heloł chyba jej sie klawiatura przyśniła . eski pisze się za pomoca tego kółeczka na klawiaturze i tylko za jego pomoca klawiatury nie ma i nigdzie sie nie rozkłada ;) ogólnie telefon meeGa i jeśli ktoś uwielbia wyruzniac sie z tłumu to ten bajerek jest dla niego ;)

  • 0

    70. ~abyckube  2010-01-30 17:39:43  host: adlp226.neoplus.adsl.tpnet.pl

    @ELO elo 2 5 0 ort na wysokim poziomie widze... nie ma zadnej wysuwanej klawiatury a ekran pod napisem nokia.

  • 1

    71.  2012-04-08 12:07:25

    Jak czytam te komentarze "gdzie to ma ekran" to mnie krew zalewa... Telefon pokazany na zdjęciu ma wyłączony ekran. Ma ekran 104x208 pikseli, TFT Color, 65536 kolorów. Ekran jest wyłączony i dlatego ten telefon wygląda jakby go nie miał. Komentarze typu "gdzie to ma klawiaturę" jeszcze lepsze... telefon jest sterowany tym kółkiem, którym to należy kręcić by wybrać odpowiednią opcję. Telefon do podstawowych zadań lub jako prezent dla dziewczyny.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-197-68-140.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (7)

Archiwum Ankiet