Nokia 7370 - opinie
Telefony Nokia Nokia 7370 Opinie o Nokia 7370

Nokia 7370

w sumie: 164
  • 0

    1.  2005-10-19 15:44:27

    Co to...?? Seria telefonów dla ogrodników chyba!! Pfff...

  • 0

    2. ~Thomson  2005-10-19 15:50:22  host: chello084010008144.chello.pl

    co to do cholery? poduszka?
    pewnie będzie droga bo za szmate z logiem noki trzeba będzie zapłacić 1000zł :-)

  • 0

    3.  2005-10-19 17:58:10

    No troche lepsze d tego 7360 ale też badziewiste.

  • 0

    4.  2005-10-19 19:38:20

    albo mi sie wydaje albo nokia zgapia od se obracana klawiaturke

  • 0

    5.  2005-10-19 19:59:31

    Qrde... aebo mi sie zdaje albo Nokia zacyna fony pod SE robić...

  • 0

    6. ~UWG_Rysiu  2005-10-19 20:29:59  host: 80.48.244.130

    buehehhhe drewniane nokie KO

  • 0

    7. ~loopin  2005-10-20 00:15:23  host: aoc210.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja juz to gdzies widzialem... taaak na stronie SE... zobaczcie na K700i...czyz nie podobny?? w sumie to Se ma racje. wprowadzaja nowe modele to czemu by nie sprzedac sredniowiecznej technologii Nokii?? swoją droga to nokia ma chyba nowego managera, ktory ma na imie pomyłka i z zawodu jest spawaczem....

  • 0

    8. ~  2005-10-20 14:32:56  host: 81.15.226.3

    to wyglada jak wyświetlacz z telefonem,a praktycznie rzecz biorąc to pozerka z Siemens'em ST55.
    I znowu pozerka sie szerzy :/

  • 0

    9. ~look_ass  2005-10-20 17:24:24  host: 159-174.82-139.bia.tkb.net.pl

    dora jeszcze moze ujdzie jako telefon z drewna :/ ale co to te niebieskie metka do cholery??:?

  • 0

    10. ~Kamcia  2005-10-21 15:03:26  host: 213-238-71-186.adsl.inetia.pl

    A mi się bardzo podoba i chyba sobie takiego sprawię.Jest śliczny.Idealny dla kobiety

  • 0

    11.  2005-10-28 17:20:25

    A na tej metce do informacja jak prać? ;)

  • 0

    12. ~Hellomoto  2005-10-28 21:41:08  host: bhl43.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Niedługo,żeby jakiekolwiek gówno z logiem Nokia sprzedać to bedą to dziargali koronkami albo załączali lizaczka z kwiatuszkiem.Nokia to tylko jeszcze jakoś ciagnie poprzez zbyt u towarzystwa trzepakowo-śmietnikowego.Dla normalnego człowieka pozostają inne marki.I bardzo dobrze bo ja naczelnego projektanta Nokii zwolniłbym następnego dnia po zaprzestaniu produkcji 6210/6310i.Technologiczne nic i wzornicze koszmary.

  • 0

    13. ~Kamil  2005-10-31 12:35:08  host: wlan0-4.srem.net

    kolejny badziew - od nokii naturalnie

  • 0

    14. ~~leśniczy :)  2005-10-31 20:27:24  host: g134.zicom.pl

    no no... badziew i dziadostwo ? tylko pewnie na rynkach bardziej rozwiniętych niż nasz polski zaskarbi sobie wiele serc :) bo jest poprostu... piękny

  • 0

    15. ~imstud  2005-11-02 22:32:27  host: host-81-190-36-207.szczecin.mm.pl

    leśniczy: Popieram! Ale mi się odrobine bardziej podoba 7360 :) Taki ciut zgrabniejszy :) jedyną wadą tych telefonów (moim zdaniem) Jest brak rozszerzenia pamięci co myśle przydałoby się :) Pozdrawiam

  • 0

    16. ~nglobe  2005-11-08 17:33:39  host: bee168.neoplus.adsl.tpnet.pl

    on jest poprostu piekny........

  • 0

    17. ~Tomek960  2005-11-18 22:54:47  host: aou82.internetdsl.tpnet.pl

    Sztuka :D

  • 0

    18.  2005-12-11 21:26:48

    jak udało im sie zmieścić tak malo w tak dużej komie?

  • 0

    19. ~ja  2005-12-27 01:23:30  host: ip-83-238-130-220.netia.com.pl

    do sl4yer pierwszą obracaną klawiaturke miała Motorola :]

  • 0

    20.  2005-12-27 01:47:25

    tak tak właśnie Motorola! To ten wasz zajefajny se ukradł pierwszy pomysł motoroli (v70, v80) a dopiero pózniej nokia. Pamiętajcie o tym że to właśnie se zaczął sie wzorować na innych firmach bo sam potrafił wyprodukować ładnego telefonu tylko takie cegłówki jak t300 które wyglądają jak "wyjdz z tąd i nie wracaj"! I do tej pory mu to pozostało np: takie modele jak j210i czy k300i bardzo są podobne do starych poczciwych siemensow s35 czy s45 a se K600 i K608 to nic innego jak samsung c100 mam dalej szukać przykładów ?? ;] A co do tej Noki to jest to telefon dla dzianych paniuś dla których najważniejszy jest wygląd lub dla projektantów mody (homoseksualistów LOL) hehe!

  • 0

    21. ~Jasco  2006-01-27 17:34:37  host: aakx20.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefonik super :) Bardzo mi się podoba i funkcje też fajne, mógłby mieć 3 mpix aparat ale i tak jest fajowy :)

  • 0

    22. ~palulinka  2006-01-30 17:57:40  host: aow85.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a mi sie bardzo podoba i na bank ją sobie kupie

  • 0

    23. ~exos12  2006-02-06 10:21:14  host: aib188.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Do gawel2901: Ty jesteś jakiś dziwny uważasz że każdy telefon jest dla debili . I wogule nie wiem co wspólnego ma se k600i z samsungiem c100. Tak wogóle to żadna firma nie zgapia od drugiej tylko ma swój styl. W dzisiejszych czasach żeby się utrzymać na rynku trzeba mieć telefony dla każdego.

  • 0

    24. ~queer  2006-02-16 23:29:07  host: 126-mo5-3.acn.waw.pl

    przesadziles koles ..tel jest zajebiscie estetyczny...dl awszystkich ktorzy kochaja piekno..a ze `ty tego nie potrafisz zobaczyc...sorri..ten tel oprocz wyglada jest bardzo funkcjonalny..i zaawansowany w funkcje...edge, rozdzielczosc, mpx camera, itd...

  • 0

    25. ~beata  2006-02-17 22:55:54  host: zx179.internetdsl.tpnet.pl

    piekniejszego telefonu nie widziałam , kto mi taki kupi??

  • 0

    26. ~Masia  2006-02-21 21:08:29  host: 87.207.119.26

    mi sie tam on bardzo podoba... :) i takiego sobie sprawilam... :)

  • 0

    27. ~ziom  2006-02-26 12:24:56  host: klient-236-213.petrus.com.pl

    a mnie sie on podoba :)

  • 0

    28. ~A_79  2006-02-28 19:00:36  host: dle225.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja mam i uwazam ze jest piekny:)

  • 0

    29. ~Jolcia  2006-03-02 18:21:29  host: ck18.internetdsl.tpnet.pl

    Ja właśnie mam ten tel i bardzo się ciesze ze zrobiłam taki zakup a nie inny. I nie mogę na niego narzekać ma wszystko co tylko potrzebne i do tego ładny wygląd :) idealny tel dla kobiet

  • 0

    30. ~CASSEY  2006-03-04 12:21:32  host: acru71.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ....haha..siedze i czytam co piszecie o tym telefonie i nie moge uwierzyć :O:O:O....qurwa...mam ten telefon i jest najlepszym telefonem jakim miałam..prosty i wygodny w użyciu , a poza tym ma bardzo wiele funkcji. Na dodatek jego wygląd jest oszałamiający- oryginalny, stylowy..po prostu telefon z klasą...także nie piszcie głupot typu- telefon z drewna, doczepiona metka itp. Chcielibyście miec taki "telefon z drewna" ...pfff

  • 0

    31. ~zbok  2006-03-09 09:08:37  host: 80.51.247.37

    hm...skoro ma metke to moze bedzie go mozna kupic w lumpeksie na wage ? hehehehe:) Wsumie jakby nie patrzyl to slowo lump pasuje do Nokii :)

  • 0

    32. ~dziana paniusia!  2006-03-11 10:08:23  host: evb183.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a mi telefon sie bardzo podoba i ma wszystko co mi w telefonie potrzebne, taki sobie kupie. a wy tak o nim gadacie bo go miec nie mozecie!!

  • 0

    33. ~Olenka;]  2006-03-12 18:37:37  host: host198-193-27-91.limes.com.pl

    chyba sie nie znacie albo nie stac was na taki telefon;) mi sie podoba i nie robi ze jest pod SE;] ogółem żałosne.. raczej nie wypowiadajcie sie jak nie macie o tym pojęcia pzdr...

  • 0

    34. ~zbok  2006-03-13 08:42:33  host: 80.51.247.37

    metka....no tak niedlugo uzywane Nokie bedzie mozna kupic w lumpeksie a nie w komisie hehe:)

  • 0

    35. ~wqrwiona  2006-03-13 23:54:32  host: chello087207168105.chello.pl

    dlazcego go nie ma w polsce ja musze go miec i to bez gadania

  • 0

    36. ~koneFka  2006-03-14 12:08:58  host: axd210.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Po prostu klasa... :)

  • 0

    37. ~ai.  2006-03-21 22:05:41  host: 212.182.102.3

    z której strony to przypomina telefon se? nokia i tak będzie zawsze popularna bo jest łatwa w obsłudze i ma najważniejsze funkcje i orginaly wygląd. nokia przynajmniej nie ma telefonów cegłówek z odrażającym wyglądem. i każdy telefon jest inny a nie jak te wszystkie se, to samo menu, wygląd joistick itd. a pfy. ;) to tyle. pozdro.

  • 0

    38. ~hubble  2006-03-29 16:58:14  host: aiu132.neoplus.adsl.tpnet.pl

    to jest poprostu stylowy telefon... jest SUPER :)

  • 0

    39. ~artur  2006-04-11 14:28:13  host: dns.elpos.net

    Ale ta Nokia to w tyle jest.Durnie nawet nie pomyśla zeby zrobic slot na karte pamięci. Tylko 10 mega co ja z tym moge zrobic 5 zdjeć chyba

  • 0

    40. ~bart  2006-04-14 15:09:53  host: abut156.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zależy co kto lubi...

    teraz wyraźnie widać 2 trędy w budowie telefonów.. tych high endowych:
    1. Trend technologicnzy, czyli jak najwięcej zmieścicć w tefloenie... kamery, telewizja i inne cuda.
    2. Trend "wyglądu" - czyli tak jak ten tu telefon.. Funkcje odbiegajace od najwyższych standardów za to nieprzeciętny wygląd.

    Nie można krytykować że nie ma slotu kart pamięc czy 3.Mpix, bo ten telefon poprostu mał wyglądać.

    Osobiście wolę jednak ten pierwszy trend ;-)

  • 0

    41. ~kapa  2006-04-16 19:07:55  host: aon13.internetdsl.tpnet.pl

    Jednym słowem piękny tylko szkoda,że nie ma irdy tak to spoko telefonik.A tak wogóle to po co ta metka?troche to śmieszne.Ale mi sie bardzo podoba i chciałbym takiego fona miec.POZDRO

  • 0

    42. ~JA  2006-05-13 16:32:42  host: cax181.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Skroro NOkia jest tak złą firmą to co mają oznaczać te wszystkie nagrody i peirwsze miejsca w wielu konkursach? Co?

  • 0

    43. ~kubełek  2006-06-08 16:08:19  host: cache.btk.net.pl

    ej a wiecie jak go sie otwiera bARdzo niepeoręcznie nie polecam go dlatach co jak wyjmą tel. z kieszenie to 0,5 sek chcą jush sms pisac same otwieranie tego tel to niezla gimnastyka palcy :D

  • 0

    44.  2006-06-12 08:40:57

    Bardzo ciekawy stylistycznie telefon! Pod względem technicznym Nokia niczym tu nie zaszokowała, ale nawet dobrze! Mam nadzieje, że w przyszłym miesiącu stane się szczęśliwym posiadaczem tegoż modelu! Cieszy mnie fakt, iż telefon posiada Bluetootha, martwi mnie natomiast 10MB pamięci wew. bez możliwośći rozbudwy. Mogli by wsadzić w środek 32/64MB chociaż!! Pozdrowienia dla posiadzaczy!

  • 0

    45. ~Labi  2006-06-26 11:00:43  host: eoy126.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Cassey zgadzam sie z tobą!!! Telefon jest po prostu GIT. kto go nie ma niech sie nie wypowiada!!!

  • 0

    46. ~WeeMan  2006-06-28 15:41:17  host: apn-99-85.gprspla.plusgsm.pl

    A czy ten telefonik odtwarza formacik mp3?? :)

  • 0

    47. ~paatraa  2006-06-28 19:25:57  host: cqs79.neoplus.adsl.tpnet.pl

    BŁAGAM KAŻDEGO KTO POSIADA TEN TELEFON!! POTRZEBUJĘ DZWONKA GOTTA HAVE! KTO BĘDZIE TAKI MIŁY I MI GO PRZEŚLE PRZEZ BLUETOOTHA?
    MÓJ NUMER GG TO 2398585, WIĘC PROSZĘ PISAĆ DO MNIE...
    BŁAGAM WAS WSZYSTKICH!!!! SIOSTRZE SKASOWAŁAM Z KOMÓRKI I TERAZ POTRZEBUJĘ GO BARDZO =(

  • 0

    48. ~panol  2006-07-07 12:40:00  host: 76-34.idc.net.pl

    ten telefon można już kupić w Erze. ;)

  • 0

    49. ~Duduś  2006-07-09 13:10:13  host: aczq244.neoplus.adsl.tpnet.pl

    10 MB HAHAHAHAHAHAH

  • 0

    50. ~nick  2006-07-15 15:28:40  host: w3cache.piotrkow.net.pl

    ten telefon jest poprostu czadowy

  • 0

    51. ~fan  2006-07-29 20:36:46  host: apn-100-182.gprsbal.plusgsm.pl

    telefon jest po prostu świetny!!!ma styl!sama chciałabym taki mieć szkoda ża ma tylko 10MB, jednak ten wygląd....och!!!!

  • 0

    52. ~j  2006-08-12 22:03:00  host: arctic.ntvk.com.pl

    Mam ja,jest cudowna,juz ja kocham.Dla nieuświadomionych,tel dostajemy razem z bardzo stylowym "kubraczkiem" i dzyndzelkiem, co to mozna go sobie przyczepić, oraz damską (oczywiście,bo tel jest dla kobiet!)wodą toaletową Moschino,bardzo ładną:)polecam telefon bo jest naprawdę nietuzinkowy!ale jest to tel dla mało wymagających,trzeba przyznać,więc ci co uważają ze telefon to rówież: kamera,aparat fotograficzny,mp3 player blablabla itp, będą zawiedzeni:)mi wystarcza!

  • 0

    53. ~kupa  2006-08-12 22:07:03  host: arctic.ntvk.com.pl

    fajny telefon cholera

  • 0

    54. ~  2006-08-14 11:30:25  host: dij170.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nie kapię, jak ktoś chce dobry funkcjonalny telefon to po co wydawać tysiaka na ten szmelc już lepiej kupić:
    3660 = 400zł
    karta 512mb = 45zł lub 1 gb = 90zł
    nowa obudowa = 20zł
    pokrowiec na zamek = 20zł
    Bluetooth do kompa = 30zł
    Łącznie = za niecałe 600zł macie bezpiecznie umiejscowionego w pokrowcu 3660 z kartą 1gb która wystarczy na 100mb mp3 200mb gier (np. z ngage) i reszta na filmy (ze 6 wejdzie...) prawda że korzystniej???

  • 0

    55. ~  2006-08-14 11:38:21  host: dij170.neoplus.adsl.tpnet.pl

    to już mój k500i jest lepszy...

  • 0

    56. ~magda  2006-08-20 19:55:29  host: ayt104.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jest cudowny, ale ma jeden istotny mankament - b. słaba bateria!!!

  • 0

    57. ~natalie  2006-08-27 20:35:38  host: cpf123.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a jest tam mp3?? na innej str int.. bylo napisane ze jest..

  • 0

    58. ~doopa  2006-08-28 12:49:27  host: 85.133.122.170

    Tak, odtwarza MP3. Tylko za duzo tych empetrojek to ze soba nie zabierzesz, bo pamiec wewnetrzna ma tylko 10MB, a portu kart pamieci mozesz ze swieczka szoookac... Nie ma rzeczy idealnyh :/

  • 0

    59. ~haniula  2006-08-31 10:29:43  host: dfr247.neoplus.adsl.tpnet.pl

    prosze pomozcie mi sama juz nie wiem, ktory telefon mam sobie kupic,bo ten jest po prostu super z wygladu, ale jak widac ma tez i wady!a z tym odtwarzaczem mp3 to cos jest dziwnego bo tu pisze , ze nie ma na innej str pisze , ze prosze posiadaczy o odp. bo ona jest boska, ale slysze,ze sie ciezko otwiera i nie ma tych wszystkich bajerkow, ktore powinny byc w tak drogim telefonie! a wiecie, ze ten telefon ma nelly furtado?!?!
    wiec sama nie wiem co robic,a moze samsunga e900 czy d900 i jeszcze inne bo wszystkie sa prawie takie same? a jaki jeszce telefon jest fajny z wygladu jak ten,ale ma wszystkie bajery typu kamera, mp3, irda i itp? prosze o rade!!!!!

  • 0

    60. ~  2006-08-31 10:31:13  host: dfr247.neoplus.adsl.tpnet.pl

    slyszalam rowniez, ze telefonik jest dosc duzy!!! wszystko nie tak

  • 0

    61. ~kwiatuszek  2006-09-04 16:37:47  host: prosie21-1.aster.pl

    mam problem z kupnem tel.... i sama nie wiem czy wybrac tego czy innego !!! pomużcie mi !!! a wy jak byście wybrali ?? ten czy inny ??

  • 0

    62. ~noob  2006-09-05 19:57:35  host: acon87.neoplus.adsl.tpnet.pl

    tego telefonu raczej nie powinno porównywać się do 3660 bo on nie ma być funkcjonalny tylko możliwie jak najprostszy w obsłudze i przedeszystkim wyglądać! A on powala wyglądem, na żywo wygląda pięknie i ma charakter biżuterii, kobiety które go widziały z pewnością wiedzą o co mi chodzi. A bateria słabo trzyma bo wyswietlacz szokuje tak samo jak telefon ;)
    Jak się komus nie podoba to macie setki innych telefonów do wyboru, a ten jest dla ludzi lubiących dodatki do stroju.

  • 0

    63. ~kwiatuszek  2006-09-07 09:05:15  host: enp182.internetdsl.tpnet.pl

    jednak załatwiam sobie ten telefon... !! jest za****ty !! ale jeszcze bym chciała wiedzieć czy on tak seryjnie ma mp3 ?? raz pisze że tak a raz że nie wienc już sama nie wiem !! słyszałam rownież że się łatwo zarysowuje !! to też prawda ?? proszę niech mi ktoś pomoże !!! troszke h***wo że ma tak mało pamienci !! a i jeszcze jedno najważniejsze pytanie !! czy on ma podczerwień ?? bo jakoś nic nia kapuje z tego co oni piszą w tym opisie !! czekam na odp... !! papatki !! :)

  • 0

    64. ~kwia  2006-09-09 12:38:01  host: prosie25.aster.pl

    cześc !! wiecie że ne tym tlfonie ( jak narazie) zmieścilo mi sie ponad 150 wiadomości1 bateri jest do d**y. co 5 godz. sie rozładowywuje !! :/

  • 0

    65. ~katek00  2006-09-09 15:11:25  host: xdsl-286.walbrzych.dialog.net.pl

    Będę go mieć! A telefon nie jest po to, by mieć na nim mnóstwo gier, lecz po to by przez niego rozmawiać i świetnie sie z tym czuć. Przez moje kochane maleństwo rozmawia się świetnie, a każdy je zauważa. Nokia7370 kcham cię!

  • 0

    66. ~agggnes  2006-09-15 13:51:10  host: grc.spray.net.pl

    własnie zastanawiam sie nad kupnem tego tel. ale jeśli z tego co tutaj przeczytałam bateria ma 3-mać mi 5 godz. a karta ma tylko 10mb to troche bez sensu...ale fakt-jesli chodzi o wyglad tel.ma niesamowita klase

  • 0

    67. ~kwiatuszek  2006-09-21 09:31:31  host: enp182.internetdsl.tpnet.pl

    z tą pamiencią to nie tak zle !! 600 smsów się mieści , duzo dzwonków i wogóle !! polecam ten telefon !! a i jeszcze zapomniała bym - ma mp3.

  • 0

    68. ~  2006-09-21 09:34:02  host: enp182.internetdsl.tpnet.pl

    a !! a z tą baterią to żeczywiście kiesko !! codziennnie ją ładuje 1. ale to może dla tego że ciiągle sms-uje !!

  • 0

    69. ~  2006-09-25 12:29:52  host: c152-159.icpnet.pl

    Ile kosztuje ten telefon?

  • 0

    70. ~kwiauszek  2006-09-28 09:26:32  host: enp182.internetdsl.tpnet.pl

    on kosztuje ponad dwatysiące trzysta

  • 0

    71. ~7370  2006-09-30 19:20:23  host: dgc107.neoplus.adsl.tpnet.pl

    chyba cie glowka boli kwiatuszku ten fonik w erze kosztuje ponad 1000 zl a nie 2300!!! a na allegro kupisz go za 900zl

  • 0

    72. ~Martuśka  2006-10-01 11:25:51  host: 217.97.155.212

    Niedługo mi sie kończy umowa z erą ale chce ją przedłużyć i zmienić sobie fonik na nokie 7370:):) BAAARDZO mi sie podoba!!!!:):) Ale czy ktoś sie orientuje ile kosztuje ten telefonik w taryfie pakiet biznes 20???

  • 0

    73. ~  2006-10-12 09:28:24  host: enp182.internetdsl.tpnet.pl

    no właśnie !!w erze a ja go kupiłam a orange !!!!! :/ i gówka mnie nie boli !! a na tym glupim allegro używane !!

  • 0

    74. ~ewa  2006-10-12 14:52:46  host: 212.2.99.33

    kochani, sprzedaje telefony oraz kompy...w tym telefonie najwaniejszy jest wygląd, i do odiorcy, który to ceni sobie najbardziej,jest skierownay...a ze wzgledu na design nokia postawiła na kobiety które faktycznie traktuja teleon jako gadzet/akcesorium do stroju.natomaist baterie nalezy sformatowac - litowo-jonowe tego wymagaja, to ten sam typ co w notebookch na przykład,3razy całkowicie ja rozladuj i podłacz do pradu na 12h,ale telefon musi byc wyłączony - prosze nie kierowac się tym co podaje w parametrach czasu baterii producent - mierzą to w optymalnych warunkach - więć niech sie cmokna w pompe za przeproszeniem :)....z racji tego ze rynek zdominowaly telefony naładowane dodatkami pobierjacymi duzo energii, to juz nie ten rozdzaj baterii co w nokii 6310i np.- produkuje sie baterie pod katem mozlwiości ciaglego doładowywania, co w wypadku starszych modeli tylko by ja popsulo. co do wymiany telefonów- zazwyczaj program wymiany aparatu jest podzieony na oferte biznesowa i ndywidualna, a cena modelu zalezy od wysokości abonamnetu,który wybierzesz przy podpisaniu kolejnej 2letniej umowy- operator zakłada ze firma zostawi w sieci wiecej kasy wiec daje lepsze modele pwa klientom biznesowym - oczywiscie i tak zalezy to od rachunków ale prawda jest taka, że trzeba miec miesiecznie faktury na ok.2oozł zeby dostac cos sredniego..a 400-600 coś z wyższej półki....oczywiscie dużo zalezy od sprzedawcy plus gsm - jeżeli w ofecie pwa nie ma danego modelu - może wysłac meila z proscba o dodanie, o ile perator daje daka możliwość..można tez pisac pisma....nie plecam...co do mp3 w 7370...ten telefon czyta format mp3, nie ma natomiast aplikacji, która pozwalałaby na obsługe odtwarzania mp3rójek, zreszta przy takiej wielkosci pamieci nie zawiele by nawet po ostrej kompresji, weszło...telefon ma radio - ot co, ale słuchawki sa si i głośniki tez.Ten naprawde trendy model jest za to dobrym modemem edgeowym - jak go przetestuę - zainteresowanym moge udzielić info:)

  • 0

    75. ~Karina  2006-10-13 12:49:28  host: 89.19.79.139

    telefon jest naprawde super bo kupilam. Ale naprawde nie wiem po co w nim mp3 skoro ma tylko 10 mb. Mieszcza sie tylko ze 3 4 utwory wielka lipa. I bateria naprawde krotko trzyma moze z dwa dni. czy ktos moze mi powiedziec czy w tym tel mozna zmienic karte pamieci. Ale pewnie nie,

  • 0

    76. ~Katarynka  2006-10-13 18:59:48  host: cjf238.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja na baterię nie narzekam, ładuję telefon średnio raz na tydzień. Na początku myślałam, ze trafił mi się jakiś felerny egzemplarz, bo bateria rozładowywała się po jednym dniu, ale okazało się, że wszystko jest ok, wystarczyło wyłączyć bluetootha.

  • 0

    77. ~Katarynka  2006-10-13 19:03:19  host: cjf238.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja na baterię nie narzekam, ładuję telefon średnio raz na tydzień. Na początku myślałam, ze trafił mi się jakiś felerny egzemplarz, bo bateria rozładowywała się po jednym dniu, ale okazało się, że wszystko jest ok, wystarczyło wyłączyć bluetootha.

  • 0

    78.  2006-10-28 22:22:40

    Mam pytanie, ponieważ zamierzam kupić ten telefon swojej kobiecie, no i mam pytanie. Czy są w nim jakieś tematy?

  • 0

    79.  2006-10-28 22:23:38

    Aha. No i jeszcze jedno, czy są jakieś problemy z tą klapeczką u niego po dłuższym użytkowaniu? czy robią się jakieś luzy? czy coś innego zauważyliście, zanikanie wyświetlacza, itp.

  • 0

    80. ~ kwiatuszek  2006-11-02 09:23:16  host: enp182.internetdsl.tpnet.pl

    nie . klapka się nie obluzowywuje . wiem bo mam ten telefon od pół roku. więc możesz być spokojny !! :) a jeśli chodzi o wyświetlacz to wszystko na 100% ok!! a tematów jest dwa !! naprawde bardzo fajny telefon !! tylko że on bardzo drogi !! :) napewno twoja dziewczyna się z niego bardzo ucieszy !! :) papa

  • 0

    81.  2006-11-07 14:57:41

    Zakupiłem właśnie ten telefon, zobaczymy czy dobrze zrobiłem :) ...mam nadzieję, że będzie jej służył, zrobi duży skok, bo obecnie ma LG C3310 i od razu przesiadka na N7370 :-)

  • 0

    82. ~sebuzia  2006-11-11 18:24:35  host: bxd155.internetdsl.tpnet.pl

    faktem jest, że desing jest doskonały, ale za desing zapłaciłbym co najwyżej 400zł + 100zł za funkcjonalność, a ten telefon kosztuje 1000zł!!! produceńci nas ośmieszają! żeby w 2006roku wprowadzać na rynek telefon który posiada aparat 1.3 mpixl dobrą jakość polifoni, a ma na to tylko 10mb pomięci! nokia mnie zawiodła już nie pierwszy raz!!!!:( desing jest ważny, ale jakieś normy są. pozdrawiam i osobiście nie polecam. Sebek

  • 0

    83. ~malaczarna  2006-11-22 16:22:20  host: w3cache.axelspringer.pl

    Czy ktos z Was ma brazowa odmiane tej nokii? Bo w necie mozna znalezc dwa rozne rodzaje opisane jako coffee brown: cala brazowa, albo ze srebrna otoczka wokol klawiatury, ktora wyglada idiotycznie. Czy te sprzedawane w Polsce (Era) sa cale brazowe?

  • 0

    84. ~kinga  2006-11-26 14:00:41  host: esx252.neoplus.adsl.tpnet.pl

    je sami nie wiecie co piszecie.ogladałam ten telefon w sklepie i spełnia moje wszelkie oczekiwania. ma dużo bajerów i wogóle jest super.uważam że 10 mb pamięci to dużo.wygląd telefonu mnie zauroczył od samego początku. zamierzam go kupic.polecam go wszystkim.

  • 0

    85. ~wera  2006-12-01 17:35:53  host: 195.94.220.42

    Ja zakochałam sie w tej komórce kiedy ja tylko zauwarzyłam wioec ta strona jest wpożo

  • 0

    86. ~kwiatuszek  2006-12-07 09:20:05  host: enp182.internetdsl.tpnet.pl

    klapka mi odpadla !! :( i jest mi strasznie smutno

  • 0

    87. ~wiki  2006-12-07 18:54:32  host: 213-238-73-245.adsl.inetia.pl

    ja właśnie poprosiłam o ten telefonik na gwiazdkę ale nie wiem czy dobrze zrobiłam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • 0

    88. ~ywis  2006-12-08 13:11:58  host: adsl10.wielun.tzg.pl

    kwiatuszek: widocznie zbyt mocno wywijałaś tą klapką :)

  • 0

    89. ~  2006-12-11 15:21:07  host: prosie21.aster.pl

    no raczej nie . poprostu tak normalnie otworzyłam i mi odpadła !!

  • 0

    90. ~Lara  2006-12-11 23:15:19  host: ewg69.neoplus.adsl.tpnet.pl

    No kurde zajebisty wyglad to fakt ale bajery nie za bardzo.... Co polecacie lepiej kupic ten tel czy ktorys z tych: Nokia N91 i N73??

  • 0

    91. ~haniula  2006-12-16 22:05:35  host: dfi246.neoplus.adsl.tpnet.pl

    od kilku dni jestem posiadaczem tego telefony, ogolnie jestem zadowolona tylko, ze troche mało bajerów! wyglad jest super tylko, ze lipne funkcje ale i tak polecam go! wszyscy sa nim zachwyceni.... ja tez

  • 0

    92. ~aguś  2006-12-24 13:39:04  host: nat-pra.aster.pl

    heja !! jak by co to ja nic do telefonu nie mam ale żeczywiście mało gadżetów !! :/ i mało pamęci , ale mimo wzsystko można nim nie żle zaszpanować !! :) :) :) :)

  • 0

    93. ~Kwiatuszek  2007-01-17 19:21:11  host: nat-pra.aster.pl

    od kilku dni tu zaglądam i zauważyłam że zadnej nowej notsatki nie ma. czemu nie piszecie ??? :( :( :( :( mam pytanie. fajny jest ten telefon ??

  • 0

    94. ~  2007-01-23 21:40:06  host: chello087207174007.chello.pl

    właśnie kupiłem nową 7370, co do baterii to trudno cokolwiek mi powiedziec, mam ją dopiero kilka godzin, ale już się przekonałem, że ten telefon jest naprawdę godny polecenia; kupiłem go swojej mamie, czyli osobie, która korzysta jedynie z opcji dzwonienia i pisania sms, nie interesują jej ani mp3, ani kamera itd. wydaje mi się, że właśnie dla takich osób jest stworzony ten telefon, prostolinijne menu, w połączeniu z jakże odjechanym design daje typowy telefon dla osoby w przedziale wiekowym 40 - 50 lat; jeżeli ktoś jest mlody i ceni sobie wyrafinowany styl, ponadto liczy na więcej opcji, polecam 7373 :)

  • 0

    95. ~olcia :  2007-01-25 19:27:29  host: nat-pra.aster.pl

    ostatnio zauważyłam że tak tu nikt nie pisze ....... mnie ten telefon się podoba .. :P:P:P mam go ale ma za mało pamięci ...... mp3 nie moge w nim pomieśćić

  • 0

    96. ~Borek  2007-02-11 12:28:55  host: acjo111.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam.MAm małe pyt czy ten telefon nadaje sie dla chłopaka ? Bo chciałbym se taką kupić tylko z brązową obudową bez żadnych wzorków . Pozdrawiam

  • 0

    97.  2007-02-11 12:37:29

    Witam. mam pytanie czy ten telefon nadaje sie dla chłopaka ? bo chciałbym se taki kupić ale z brązową klapką bez wzorków.Pomóżcie. pozdrawiam

  • 0

    98. ~kokaina  2007-02-11 19:30:43  host: apn-100-189.gprsbal.plusgsm.pl

    mam pytanie: jak jest w tej nokii z komunikacją z komputerem? nie ma problemów przy łączeniu się przez bluetooth?

  • 0

    99. ~  2007-02-17 20:08:28  host: dfv178.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja mam ta komorke juz z pol roku i ogolnie jestem zadowalona jest tylko 1 ale! pamiec!! to naprawde jest za malo. ALE WYGLAD JEST BOSKI, mysle jednak ze nokia 7373 bylaby lepsza jednak bardziej podobala mi sie ta zlota niz rozowa! wiec jak to dziewczyna postawilam na wyglad, ale i tak nie zaluje! polecam

  • 0

    100. ~  2007-02-19 19:57:42  host: ip565adfb0.direct-adsl.nl

    mam pytanko czy ktos wie gdzie znalezc polski soft do tej nokii?

  • 0

    101. ~ola  2007-02-20 11:53:21  host: apn-99-35.gprspla.plusgsm.pl

    czy trudno jest zdjac simlocka z tej nokii??

  • 0

    102. ~strzaleczka239@interia.pl  2007-03-01 19:52:03  host: djx207.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam problem!!nie wiem ktora nokia jest lepsza i ktorą lepiej wybrac!! czy nokie 7373 czy tez 7370 ?? prosze pomóżcie mi podjąć jak najlepszą decyzję!! POZDRAWIAM i z góry dziękuję!!!! !!:*

  • 0

    103. ~Olka  2007-03-02 13:25:08  host: ds-ach.ap.krakow.pl

    a mnie nutruje ta klapka...troche sie boje ze odpadnie przy delikatnym upadku...ja nie mowie tu o rzucaniu telefonem w dale ale wiadomo zawsze trzeba uwzglednic taka ewentualnosc...

  • 0

    104. ~karola  2007-03-09 14:35:50  host: xdsl-12700.lubin.dialog.net.pl

    slyszalam ze klapka odpada czesto ... ;/

  • 0

    105. ~kama  2007-03-13 16:24:25  host: nat-dzi.aster.pl

    mam, posiadam, jestem bardzo zadowolona... choc troche niewygodna jak trzeba szybko odebrac telefon... :) trzeba ja znalesc w torebce, wyjac z etui, otworzyc.... :) pytanie: czy na prawde nie ma zadnej mozliwosci rozszerzenia pamieci?????

  • 0

    106. ~eva  2007-03-15 17:44:32  host: public10.pkesa.com

    telefon jest swietny te dzwieki i 3d menu mam go od 6miechow i jestem z niego zadowolona:) ale ma minusy niestety:( maa malo pamieci co wiaze sie rowniez z krotkim czasem nagrywania filmikow

  • 0

    107. ~eva  2007-03-15 17:47:44  host: public10.pkesa.com

    telefon jest swietny te dzwieki i 3d menu mam go od 6miechow i jestem z niego zadowolona:) ale ma minusy niestety:( maa malo pamieci co wiaze sie rowniez z krotkim czasem nagrywania filmikow

  • 0

    108. ~mooonissia  2007-03-18 17:04:07  host: edq23.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy naprawde on ma tak mało pamięci? Ale jakby sie wyskowało te dzwonki i tapety co sa od poczatku to chyba byloby o wiele wiele wiecej niz jest? Wogole szkoda ze ma tak mało taki super a ma mało pamieci :/

  • 0

    109. ~  2007-05-27 14:10:24  host: xdsl-6901.lubin.dialog.net.pl

    super telefon. Nie załuje ze go kupiłam. Polecam. ( dlamnie nie jest wazne czy telefon ma duzo pamieci. po co mi mp3 na telefonie. ;/)

  • 0

    110. ~Mamona  2007-06-03 11:41:28  host: amicom-r.3s.pl

    ja mam pytanie dopiero co kupilam ten telefon i nie umiem wlaczyc wyswietlania zawartosci konta :( da sie to tutaj wogole zrobic?? a jak nie to gdzie mozna sprawdzic?? mam karte plusa i nie moge poslac smsa sprawdzajacego :/

  • 0

    111. ~beti  2007-06-13 13:48:04  host: eks249.neoplus.adsl.tpnet.pl

    od kilu dni tez posiadam ten telefonik,wszystko jest super,ale naprawde jest malo pamieci-szkoda,poza tym jest ok.polecam

  • 0

    112. ~lusia  2007-06-18 19:48:11  host: public-gprs66795.centertel.pl

    Ja mam moto v3 i mam 5mega pamieci :P(to mi wsystarcza) nie wiem komu wiecej ? po co komu mp3 na telerfonie jak ktos chce poszpanowac muza to nech se mp4 kupi :P Telefon bomba;) wlasnie zamowilam go na allegro ;) Extra;*

  • 0

    113. ~gosiaczek  2007-06-20 12:20:44  host: chello084010088155.chello.pl

    pamięć można rozszezyć przy pomocy karty SD.ja tez mam zamiar sobię taką kupic potrzebuje karte o pojemności 128 mg ktora kosztyje międzi 10 - 20 zł! pozdrawiam.

  • 0

    114. ~Monia  2007-06-23 19:56:40  host: chello089076215050.chello.pl

    Gosiaczek,jestes pewna ze mozna rozszerzyc pamiec? wszyscy twierdza ze nie , wiec jesli wiesz cos na ten temat to napisz cos wiecej.

  • 0

    115. ~Agi;*  2007-06-24 14:00:05  host: dit156.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Do Mamona, O ile wiem to w plusie zawsze sprawdza sie wpisujac *100# i "zadzwon" . Ja tak bynajmniej mam. Jezeli o to ci chodzi.

  • 0

    116. ~Agi  2007-06-24 14:21:17  host: dit156.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czemu na stronie noki (nikia.com.pl) napisane jes ze w tym fonie jest odtwarzacz mp3 a tu ze nie? :| ?

  • 0

    117. ~Monia  2007-06-24 15:12:49  host: chello089076215050.chello.pl

    moze moglby ktos podac swoj nr gg jesli ma nokie 7370 bo z checia bym z ta osoba porozmawiala o tym telefonie:) bylabym wdzieczna

  • 0

    118. ~Marta  2007-06-28 16:52:52  host: vlan.efekt.net.pl

    hej moze ktos mi powiedziec jak wygloda sprawa tasmy w tym telefonie?czy trzeba ja czesto wymieniac itp. z gory dzieki :*

  • 0

    119. ~Mamona  2007-07-01 20:30:15  host: amicom-r.3s.pl

    do Agi;* : ta o to mi chodzilo, dzieki :D a nastepne pytanie z mojej strony: jak wyglada sprawa polaczenia tego telefonu z kompem?? o_0 znaczy na jakiej zasadzie to dziala?? XD a co do telefonu: kupilam z miesiac temu i jestem zachwycona :)) pomojajac mala pamiec i brak irdy jest idealny ^^ i robi GENIALNE zdjecia ^^

  • 0

    120. ~Agi  2007-07-03 14:15:14  host: dje66.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Do Mamona. Ciesze sie ze ci pomoglam |/ Moze mi ktos powiedziec czy ten fon ma MP3? Bo tu jest napisane ze nie. A na wiekszosci stron pisza ze jest. Wiec mam nadzieje ze wiekszosc ma racje. tak?

  • 0

    121. ~procent  2007-07-07 16:25:37  host: acfv198.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ile zdjeć i smsów wchodzi?

  • 0

    122. ~justik  2007-07-11 11:44:52  host: gw.jutra.pl

    a wiecie moze czy ta cudna nokia jest w erze?? bo na ich stronie jest w liscie telefonow, ale nie ma tam "dobierz taryfe i kup" . czy to oznacza , ze nie ma jej w sklepie internetowym na magazynach?

  • 0

    123. ~  2007-07-16 14:12:29  host: bde35.neoplus.adsl.tpnet.pl

    może mi ktoś powiedzieć jak skonfigurować połączenie z netem? bo nie mam pojęcia! z góry dziękuję;)

  • 0

    124. ~Julka  2007-07-20 17:48:12  host: 88-199-81-154.tktelekom.pl

    Planuje zakup tego telefonu ale nie wiem czy ma on mp3?

  • 0

    125. ~Dorii  2007-07-26 15:40:58  host: 195.205.171.253

    nie można rozszerzyć jakoś tej pamięci?? Bo trochę mało;/

  • 0

    126. ~ola i justyna  2007-07-30 20:48:10  host: ecm123.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mi się ten fonik bardzooo podoba, szczególnie wygląd złotego telefoniku. A ta metka to coś innego, fajnego takiego odróżniającego się i to był świetny pomysł.TO samo podziela moja qmpelka:):):)

  • 0

    127. ~Bibia  2007-08-21 12:52:29  host: staticline10566.toya.net.pl

    szkoda ze nie ma mp3 i karty pamieci, poza tym spoko.

  • 0

    128. ~madzia  2007-08-25 17:37:59  host: host-81-190-59-37.lublin.mm.pl

    ja mam pytanie czy ktoś nie kupował tego telefoniku w sieci bo jestem ciekawa ile kosztuję np w media makt dzięki

  • 0

    129. ~mamona  2007-08-29 16:23:51  host: 87.102.48.193

    nie ma mp3?? serio?? XD czemu mi sie zdawalo ze ma? :P a pamieci zeczywiscie strasznie malo :/ szkoda ze nie ma karty :/ a pytanie z mojej strony: wie ktos moze czy obudowa tego telefonu jest wymiena?? bo wyglada na bardzo nie-wymienna a mi sie ekranik stlukl :/

  • 0

    130. ~zonia  2007-09-12 13:52:48  host: gw.gmb.pl

    słuchajcie, zgadzam się z kilkoma osobami, że jeśli chcecie porządny aparat to kupcie cyfrówke, a jak mp3 to ipoda, mi sie telefon podoba, oryginalny wzór i ilość kolorów..... szkoda że kosztuje 7 stów.....

  • 0

    131. ~fagasik  2007-09-15 07:56:12  host: gw.gmb.pl

    do mamona- na allegro często widzę obudowy do nokia 7370, podobno jest trochę trudno, ale sie da, co do ekraniku musisz iść pewnie do serwisu albo jakoś tak.........

  • 0

    132. ~Znawca  2007-10-06 12:42:42  host: cqe154.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Hmm telefon dobrej jakosci, orginalny ksztalt, ale to telefon damski mam ten telefon od 3lat dalem za niego 4tysiace zlotych i jestem zadowolony teraz mam kupcow za 2tysace zlotych mam zlota klawiature zlota baterie itd, jak was nie stac to se zarubcie a nie biadolice

  • 0

    133. ~ziolo  2007-10-17 19:30:49  host: limbo.altec.pl

    ten telefon ma na bank mp3 tylko jego slaby punkt to ze ma malo pamieci i ze gadaja na niego damskie jajko

  • 0

    134. ~iwona  2007-10-24 21:20:50  host: host-81-190-176-181.gorzow.mm.pl

    Po roku użytkowania dodam,że bardzo szybko odpryskuje złota powłoka, mimo bardzo łagodnego traktowania.Noszę go w pokrowcu, który też się brzydko wytarł.Słodziutki pędzelek ulega rozsypaniu już po paru miesiącach.Pamięć mało imponująca.Oryginalna bateria, trzyma bardzo krótko(słuchanie radia to energetyczne samobójstwo:-) Najistotniejsze: pojawiają się problemy z wyświetlaczem.Ogólnie jt.mój najsłabszy telefon NOKI z jakim się spotkałam.Szkoda, bo milutki

  • 0

    135. ~hebdzia  2007-10-29 16:12:29  host: acxh154.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja tez mam taki telefon ale nie narzekam

  • 0

    136. ~M:)  2007-11-02 14:35:14  host: aasy21.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ona naprwdę nie ma mp3??????????????

  • 0

    137. ~Anka :)  2007-11-07 15:38:59  host: fec2.internetdsl.tpnet.pl

    Hej :0 mam pytanko :) zastanawiam sie nad kupnem tego telefonu ale nie wiem czy ma on mp3 a jesli ma to czy duzo mp3 sie zmiesci?pozdro:*

  • 0

    138. ~burak  2007-11-21 19:18:18  host: dwa81.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja Mam go i jestem zadowolony z niego ;] odp dal kilku uzytkowników Ten Telefon MAAAAA MP3 !!!!!!!!!!!!!

  • 0

    139. ~kati  2007-11-27 18:38:33  host: acds172.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zastanawiam sie nad kupnem tego fona...dla mnie liczy sie wyglad i pod tym wzgledem nie ma zadnych ale. tyle ze ta koma ma malo bajerow, malo pamieci a ja jestem nastolatka i tez to sie liczy....chyba dozbieram na 7373....a co do klapki to mialam juz telefony z klapka sa zarabiste!!

  • 0

    140. ~Triki  2007-11-30 10:32:20  host: wodnik.brzezno.gda.pl

    Słychajcie a ile trzyma Wam bateria w tym telefonie, przy załozęniu "normalnej eksploatacji" - rozmowy telefoniczne. :) Ja go w właśnie kupiłem dziewczynie i trzyma ok 1,5 dnia !!!! ????

  • 0

    141. ~Asiulka  2007-12-01 15:31:00  host: 227-mia-7.acn.waw.pl

    Każdy pyta się czy ten telefon ma mp3 bo gdzieś przevzytali że ma.... To jest tak jest Nokia7370 i Nokia7373 one różnią się tym że Nokia 7373 jest lepsza ma mp3, kartę pamięci a 7370 niema . Za tydzień kupuje ten śliczny telefonik Nokie 7373

  • 0

    142. ~patti  2007-12-08 09:42:17  host: ip078133144046.intelink.pl

    Można dokupić kartę pamięci? Bo zastanawiam się nad kupnem, ale zniechęca mnie pamięć. czekam na odpowiedź. Pozdrawiam

  • 0

    143. ~Daliah  2007-12-09 14:04:57  host: natk2-bk.generacja.pl

    czy ktos wie jak uruchomic dzwiek klapki kidey sie ja oteiera lub zamyka?mam ustawione w "innych dziekach"na "tak"i nic sie nie dzieje.Pozdrawiam:)

  • 0

    144. ~justyska  2007-12-11 16:41:51  host: 212-102-23-146.adsl.inetia.pl

    hmm telefonik jest cudny :) tylko ja mam jedno ale :) Bateria mi bardzo krotko trzyma :/

  • 0

    145. ~kris  2007-12-19 17:32:38  host: 82.160.115.131

    pamiec jest stala tego tel i nie ma mozliwosci powiekszenia pamieci, usuniecie simlocka koszytuje ok 100zl poniewaz jest to platforma BB5, ta sama co np.6280,e50 czy 6300

  • 0

    146. ~Agusis  2008-01-09 19:47:32  host: bpr194.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam Mam problem! nie wiem która nokia jest lepsza i którą lepiej wybrac!czy nokie 7373 czy tez 7370? Prosze pomózcie mi podjąc decyzje!!!Pozdrawiam i z góry dziekuje!!!

  • 0

    147. ~olka  2008-01-31 09:32:10  host: host-62-141-201-140.swidnica.mm.pl

    Czy ktoś wie jak w tym telefonie zapisać wiadomość na kartę sim ??

  • 0

    148. ~  2008-02-04 15:52:09  host: cei240.neoplus.adsl.tpnet.pl

    witamm mam tem telefonik jak narazie jestem zadowolona tylko mam jedno pytanie zastanawia mnie to gdzie sie wsadza karte pamieci i czy wogole mozna ja dokupic do tego telefonu prosze o pomoc dziekuje

  • 0

    149. ~agusia  2008-02-04 19:35:45  host: cei240.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefonik jest sliczny ale zastanawia mnie jedno gdzie sie wsadza karte pamieci?? dzieki za pomoc

  • 0

    150. ~K.  2008-02-05 12:12:40  host: dqw249.neoplus.adsl.tpnet.pl

    klapka NIE ODPADA. a przynajmniej nie przy upadku. mam telefon dość długo, spadał też wiele razy i nigdy nawet się nie wyłączył. klapka jest dość mocno zamocowana :) a przy tym przepiękny telefonik

  • 0

    151. ~agaa  2008-02-05 17:40:31  host: cec123.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ma pytanie czy mozna dokupic do tej noki karte pamieci dziekuje

  • 0

    152. ~g  2008-02-07 11:37:30  host: chello089078008201.chello.pl

    telefon nie ma nic oprocz wygladu. Co z tego ze ma mp3. jak nie wgrasz wiecej niz 2 piosenek!!!!! strasznie mala pamiec,doslownie 10 zdjec i pamiec pelna .lepiej dolozyc i kupic nokie 7373 ktora nie dosc ze robi o niebo lepsze zdjecie,ma karte pamieci,mp3 i jest duzo duzo lepsza!!!!!!!!!!!!!!!

  • 0

    153. ~faWkulce  2008-02-20 08:19:17  host: ados247.neoplus.adsl.tpnet.pl

    co prawda nokia 7370 według mnie jest ładniejsza (ta złota mmm...;)) ale 7373 lepsza!!!! ma złącze kart pamięci, lepszy aparat. a jeśli o Mp3 chodzi, to można mieć poprostu dzwonki Mp3, bo co tu innego się zmieści:P a najbardziej polecam nokie 7390:) najlepsza

  • 0

    154. ~Morphine  2008-03-08 16:48:45  host: accb190.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ta wersja telefonu ma słabszy aparat, brak złącza microSD i brak odtwarzacza mp3. Jeżeli poszukujecie telefonu o tym samym wyglądzie ale z wyżej wymienionymi funkcjami - Nokia 7373. Tylko tym się różnią. No i kolorami.

  • 0

    155. ~OluS  2008-03-12 22:42:59  host: s181pc131.mmj.pl

    Nie no cudny jest ten telefon .. Tylko nie wiem czy lepszy różowy czy złoty? doradzcie xD

  • 0

    156. ~  2008-03-19 07:50:04  host: ba008.nj.pl

    Ludzie ten telefon odtwarza mp3 i ma slot na karte pamieci ... ta strona jest do dupy ... o mp3 pisza tylko w telefonach muzycznych .... jaki zal juz nigdy wiecej nie poradze sie tej stronki !!

  • 0

    157. ~magdaLEnka  2008-03-21 13:01:46  host: aazg106.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja mam ten telefon od roku i fakt złotko się odpryskuje.Bateria trzyma krótko,ta metka i dzyndzelek szybko się brudzą.Już mi się popsuł aparat i kalkulator (działa kiedy chce).Bywają duże problemy z wyświetlaczem.Nie polecam,ładny wygląd ale tylko tyle :(

  • 0

    158. ~asia  2008-04-02 19:35:32  host: bbd176.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ma mp3!!!

  • 0

    159. ~Omg :|  2008-05-28 15:47:41  host: host-091-097-083-105.ewe-ip-backbone.de

    On ma mp3, tylko ze ma 10mb i brak slotu, napisali ze nie ma bo maks. 2-3 piosenki i koniec. Jak sie nie znacie, i gadacie ze włożysz do niego kartę SD! SD jest ogromna, a tobie chodziło o 7373(na micro czy ta mini SD!).

  • 0

    160. ~maja  2008-07-22 18:04:01  host: 83.238.194.1

    nie ma się co czarować am go 1,5 roku i szlu nie ma.Fajnie się otwiera jest mały i na tym zalety sie kończą, reszta do bani.Gdybym miał kuppić drugi raz zdecydowanie bym tego nie zrobił.Nie polecam!!!

  • 0

    161. ~zią  2008-11-08 17:29:14  host: 093105069200.legnica.vectranet.pl

    lepsza jest 7373.. o wiele x/

  • 0

    162. ~walch  2008-11-24 14:45:47  host: apn-77-115-31-244.gprs.plus.pl

    spoko fon wad karta pamięci fajny wygląd i dostaje ten telefon od mamy zaje fajny fon

  • 0

    163. ~  2008-11-26 19:37:15  host: abqt22.neoplus.adsl.tpnet.pl

    OPROGRAMOWANIE Java 2.0 Kontakty w telefonie Profile Tak Kalendarz Tak Lista zadań Tak Notatnik brak danych Zegarek Tak Budzik Tak Stoper brak danych Minutnik brak danych Polifonia Tak Polifonia (param.) 64 głosy, mp3, aac , dźwięk 3D, FUNKCJE GŁOSOWE Wybieranie głosowe Dla numerów i funkcji Dyktafon Tak System głośnomówiący Tak Radio Tak Odtwarzacz mp3 Nie Wideokonferencja Nie on ma dzwonki ale nie ma odtwarzaca czy wy wogóle czytać umiecie ??*

  • 0

    164. ~patunia  2009-02-01 19:24:27  host: public-gprs51734.centertel.pl

    Ten telefon jest do bani. Jak chcecie taki sam to zdecydujcie sie na nokie 7373 a obudowe zlota mozna dokupic oczywiscie dla modelu 7373 nie ma oryginalnej zlotej ale 7373 jest lepszy od 7370. Pozdrawiam

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-204-185-107.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z publicznych hotspotów?

Inicjatywa publicznych hotspotów WiFi4EU zyskała poparcie

 

Zobacz wynik | Opinie (1)

Archiwum Ankiet