Nokia 7360 - opinie
Telefony Nokia Nokia 7360 Opinie o Nokia 7360

Nokia 7360

w sumie: 305
‹ Poprzednia | 1 | 2 | Następna ›
  • 0

    1.  2005-10-19 17:56:34

    To jakieś dziwactwo co to jest?????
    Mój k508i jest 100 razy lepszy a starzsy ;)

  • 0

    2. ~polan  2005-10-19 19:25:43  host: proxy10.toya.net.pl

    jak dla mnie slaby aparat psuje piekną całość

  • 0

    3.  2005-10-19 19:57:35

    Jakaś tak bardzo podobna do K750 z wyglądu....

  • 0

    4. ~UWG_Rysiu  2005-10-19 20:28:41  host: 80.48.244.130

    klasyczne "zerżnięcie" od sony ericssonów, brawo za inwencje twórczą heh

  • 0

    5. ~SqUn  2005-10-19 21:56:04  host: dcs123.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Bardzo ładny stylowy telefonik (jak dla mnie)

  • 0

    6. ~Homer  2005-10-20 14:34:58  host: 81.15.226.3

    moze i stylowy ale praktycznie skóra zdjęta z jakiegos k500i czy cos na ten styl.
    To jest SE K500i/700 z oprogramowaniem nokii

  • 0

    7. ~fork  2005-10-21 08:07:27  host: anb202.internetdsl.tpnet.pl

    kolejny sposób jak sprzdac stara technologie w ladnym ubranku :)

  • 0

    8. ~  2005-10-21 19:54:19  host: prosie8.aster.pl

    ładny telefon, ale dlaczego w tej srii nie ma żadnego symbiana ?! czy ludzie myslący nie moga mieć ładnego telefonu ?

  • 0

    9. ~zbok  2005-10-26 15:51:02  host: eden.tu.kielce.pl

    tylko 4Mb pamieci i brak kart pamieci....a do tego aparat VGA....pffffffff....... to jest chyba tylko telefon dla Nokiofilów bo nie sadze aby ktos chcial miec cos takiego

  • 0

    10. ~  2005-11-14 18:22:30  host: w3cache.cvdnet.eu.org

    to cacko pewnie bedzie kosztować foryune

  • 0

    11. ~Gołąb  2005-11-18 14:12:45  host: etna.magma-net.pl

    Bardzo stylowy, jedyny, który mi sie podoba, już zbieram na niego pieniądze!!!

  • 0

    12.  2006-01-21 15:40:33

    bardzo ciekawe i interesujące wzornictwo, wreszcie cos lepszego od SE - Nokia dla mnie jest lepsza niz jakis Sony Ericson

  • 0

    13.  2006-02-16 09:44:56

    spoko telefonik :) jakis taki ładny i ciekawy. Szkoda ze nie ma foto jak wyglada z tyłu.

  • 0

    14. ~Kopytko  2006-02-16 21:13:07  host: user-87-248-66-136.promax.media.pl

    Faktycznie porownalem go z SE K500i i jest gorszy o 2pkt

  • 0

    15. ~pbone  2006-02-18 20:51:28  host: sdferwer10.net.autocom.pl

    chyba niektorzy tego nie zlapali,tu nie chodzi o niesamowicie zaawansowany technologicznie telefon,tylko o design,a odbior tego to juz kwestia gustu,mnie sie baaardzo podoba,kupie go mojej dziewczynie na urodziny,mam nadzieje,ze bedzie dostepny w czerwcu 2k6.szczauka

  • 0

    16. ~pauli  2006-02-25 20:55:59  host: btw58.neoplus.adsl.tpnet.pl

    cena juz sie pojawila na oficjalnej stronie nokii. 1155 zl - to jeszcze nie tak zle... mozna przezyc... zobaczymy tylko, jak z funkcjonalnoscia bedzie, bo niektore nokie sa ladne, ale maja niefunkcjonalnie rozwiazane klawisze na przyklad.

  • 0

    17. ~ona  2006-03-04 23:30:00  host: aaoh75.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja tam mam SE T-630 i nie jestem zachwycona ale też nie narzekam , ten telefonik wydaje sie całkiem fajny przynajmniej z wyglądu ale nie miałam okazji zobaczyć czy to jest coś porządnego czy następna ładna zabawka . jak go ktoś ze znajomych będzie miał i okaże sie całkiem porządny to od razu zaczne kase zbierać na niego :) .

  • 0

    18. ~Gienia  2006-03-18 16:54:12  host: aczk128.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon do bani!!! I do tego za taka cene!!
    Na allegro kosztuje 800 do 1000 zl!!!!!!!!!

  • 0

    19.  2006-03-22 13:03:49

    Ej ona lepiej wyjdziesz jak kupisz jakiegoś siemensa : )
    Np. CX65/CX70 za 600zł mniej ma lepsze funkcje : )

  • 0

    20. ~milo  2006-04-05 10:41:59  host: cls236.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jesteście dziwni poniektórzy.. to ma być kamera czy telefon??

  • 0

    21. ~kasia  2006-04-06 18:44:24  host: cam63.neoplus.adsl.tpnet.pl

    super telefon i tyle. tylko taki wielki

  • 0

    22. ~ja14  2006-04-08 09:29:14  host: axa171.neoplus.adsl.tpnet.pl

    bardzo ładny ale kiepski...:(

  • 0

    23. ~kajka:)))  2006-05-08 16:15:24  host: aaln71.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ślczniutki telefonik,ale jakbym miała za niego dać 1000zł to bym wolała zeby miał mp3,wiecej pamieci itd. Ale z wyglądu śliczny:)

  • 0

    24. ~qfuhuf  2006-05-11 21:55:54  host: 196-1-186-61.nitelnet.com

    dupny powinien mieć czytnik kart pamięci i większy aparat ale ładny

  • 0

    25. ~martix  2006-05-24 19:20:52  host: acwe161.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ale stylistyka jest the best

  • 0

    26. ~luna  2006-05-28 10:26:59  host: host40-138.pool8261.interbusiness.it

    nie ma jak nokia.....wlasnie wczoraj kupilam ten telefon, jest swietny, ale szkoda ze nie ma gniazda kart i mp3:((((

  • 0

    27. ~Kubełek  2006-06-08 16:04:53  host: cache.btk.net.pl

    Jak niewiecie po co są takie telefony to se pójdzcie do germanosa pobawcie sie atrapami (jezeli u was są bo u mnie tak) a wychodząc weście se ulotke wtedy będziecie wiedzieli

  • 0

    28. ~Klaudunia :)  2006-06-15 13:24:30  host: ewr49.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefonik zjefajny! dostałam go wczoraj na urodzinki i stwierdzam ze jest wspaniały! :):):)

  • 0

    29.  2006-06-15 13:46:37

    co tu dużo mówic on jest po prostu ........zajebisty ! :)

  • 0

    30. ~Borcio  2006-07-14 20:36:46  host: bvo172.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam dylemat. ten czy 7270??

  • 0

    31. ~(:IZKA:)  2006-07-21 12:08:47  host: abej137.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Hey:)
    Miałam do niedawna sony ericssona k500i i był świetny! Extra foty, mp3 i wogóle nio ale zalałam go wodą na wycieczce i teraz muszę kupić nowy tel. Myślę o tym modelu bo podobno nokie są najlepsze:/ ZObaczymy... Z wygladu ten fonik jest zajebisty a jakie ma bajery? Nie wiem...chyba kupie w ciemno lecz te wasze opinie nie sa najlepsze ale wkoncu tel ma dzwonic a nie tam takie bzury... Tylko ta cena za cos tak marnego jest troszke zrazajaca... pozdrawiam

  • 0

    32. ~olcia  2006-07-21 19:06:50  host: w3cache.piotrkow.net.pl

    jestem bardzo ciekawa czy rzeczywiscie nie ma bluetooth'a czy to prawda??

  • 0

    33. ~itek  2006-07-25 12:18:13  host: acwl203.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Tel jest dostepny w Erze - ale czysto teoretycznie bo nop. w zadnym salonie w Rzeszowie tego telefonu nie ma i nikt nie wie czy bedzie. Trzeba go zamawiac ale z tym tez jest wielki problem!!! Skoro tak trudno o ten telefon to dlaczego nie przedstawia go w tej swojej ofercie na liscie telefonow o ograniczonej dostępnośc a nie robią wała!!!

  • 0

    34. ~DartBart  2006-08-03 08:48:32  host: client-006P-jel.dial.pl

    Witajcie, niejestem miłosnikiem Noki ale ten telefon sie im udal zarabisty desing.... a jesli chodzi o funkcje to kolesie niepowinni sie wypowiadac bo to nie jest oferta dla panów tylko dla pań... plecam serdecznie... swietniy fonik...

  • 0

    35. ~DartBart  2006-08-03 10:27:11  host: client-006P-jel.dial.pl

    Witajcie, niejestem miłosnikiem Noki ale ten telefon sie im udal zarabisty desing.... a jesli chodzi o funkcje to kolesie niepowinni sie wypowiadac bo to nie jest oferta dla panów tylko dla pań... plecam serdecznie... swietniy fonik...

  • 0

    36. ~HAHA  2006-08-05 19:39:45  host: 35-be2-1.acn.waw.pl

    LUDZIE JESTESCIE BEZNADZIEJNI!! TEN TELEFON JEST DLA KOGOS KTO MA KASE I CHCE MIEC POPROSTU LADNT STYLOWY TELEFON! jezeli mam przypsucmy zajeisty aparat cyfrowy i mamsobie ipoda na cholere mi takie bajery w telefonie sory ale zaden telefon nei ma dobrego aparatu haha! dlatego ja mam ten telefon bo ja od telefonu oczekuje z ebedzi emi wysylal smsy i bed emogla z niego dzwonic a przy okazji bedie zajebisty z wygladu ! i tak wlasnie jest! ;) wiec mam piekny telefonik, dobrej jakosci aparat i ipoda i wlasnie jade do hiszpanii i tyle! narazie tepaki

  • 0

    37. ~ktoś  2006-08-16 12:53:29  host: bpl80.neoplus.adsl.tpnet.pl

    tj. TELEFON dla ludzi którzy cenią wygląd, dla tych co wyrózniają się STYLEM! nie ma może 376236528652 funkcji ale ma wszystko co potrzeba w TELEFONIE

  • 0

    38.  2006-08-18 09:52:43

    Jedyne co można powiedzieć o tym telefonie to to że jest ładny ale zupełnie pozbawiony funkcji. Tel.dla indywidualistów:)

  • 0

    39. ~to jo  2006-08-27 15:05:03  host: cgb139.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hmm..nom nie wiem czy go kupowac, bardzo mi sie podoba ale mowia ze lipa...pomozcie mi pliss:)

  • 0

    40. ~be.  2006-08-30 13:02:09  host: ben13.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ile kosztuje taki telefon? ;D bo chce kupić.. ;)

  • 0

    41. ~be.  2006-08-30 13:07:14  host: bge208.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ile kosztuje taki telefon? ;D bo chce kupić.. ;)

  • 0

    42. ~olcia  2006-09-01 14:00:49  host: w3cache.piotrkow.net.pl

    a czy ten fon ma "tematy" ??

  • 0

    43. ~wwgol  2006-09-05 20:11:58  host: abzn209.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ludzie ile tak naprawde w nim trzyma bateria?

  • 0

    44. ~  2006-09-25 09:02:33  host: out.doplaty.gov.pl

    Ma go moja siostra - i co do baterii to trzyma minimum 1 tydzień... poza tym ładny i ubogi (brak bluetooth, brak karty pamięci i tylko kilka MB pamięci wewnętrznej)

  • 0

    45.  2006-09-25 13:31:13

    kupiłam niedawno ten telefon za 690zł(nowy)ma tematy i bateria trzyma dłużej niż w N7370
    Co do kupna to zależy co komu się podoba...
    Proponuje zobaczyć N7373 i N7390

  • 0

    46. ~cuk  2006-10-16 20:26:55  host: dxe43.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanie jaki ten telefon (nokia 7360) ma aparat ile mln pikseli?????????/

  • 0

    47.  2006-10-17 14:47:40

    Poszukuję tego telefonu od tygodnia i żadna z sieci sprzedaży (ERA) go nie ma w abonamencie. Pomocy. To ma być prezent dla mojej kobiety.

  • 0

    48.  2006-10-22 00:13:26

    ten telefonik ma 0,3 Mpixeli, w koncu jest napisane ze aparat VGA:):):) hehehe

  • 0

    49. ~Kat  2006-11-11 21:28:28  host: chello087207189132.chello.pl

    a ma dzwonki real?

  • 0

    50. ~NN  2006-11-21 12:24:48  host: 212.160.172.70

    telefon dla indywidualistów. Jest solidnie wykonany. Mam go od 4 miesięcy bateria trzyma 5 dni.

  • 0

    51. ~klaudia  2006-11-21 20:24:52  host: host-ip1-108.crowley.pl

    zajefany lelefon

  • 0

    52. ~Anula;]  2006-11-24 12:37:29  host: ebb18.internetdsl.tpnet.pl

    Ten fonik śliczny i za to ogromny plus. Jak dla mnie złoty najładniejszy:) Jedyną wadą jest chyba mała pamięć (4 mb). Ale to się przeżyje. Za kilka dni będę miała tę komórkę, więc się jeszcze dokładniej wypowiem na jej temat. Pozdro=*

  • 0

    53. ~omega  2006-11-28 21:54:51  host: fgi164.internetdsl.tpnet.pl

    czy ten telefon ma Irde??780114 ..Prosze o odpowiedź.Pozdrawiam

  • 0

    54. ~Tusia  2006-11-29 12:47:56  host: eny247.neoplus.adsl.tpnet.pl

    tak ten telefon ma IRDe pisze wyżej o tym;P a chcialabym wiedziec za ile i czy jst mozloiwe kupienie go w orange??

  • 0

    55. ~ja  2006-12-04 21:27:23  host: abyh221.neoplus.adsl.tpnet.pl

    chciałabym aby ktos mi powiedział czy ten ekranik jest dosc duzy?? i czy tam wejdzie chociaz z 11 piosenka skrucona:P

  • 0

    56. ~gela  2006-12-05 20:07:53  host: vitaa.backiel.com.pl

    telefon kosztuje do 600 zł na allegro:] zamówiłam ale sama nie wiem , bo niby ma mp3 no ale 4 mgb pamięci to jeden utwór sie tylko zmieści jeśli nie masz w nim nic poza tym...

  • 0

    57. ~anika  2006-12-08 18:27:12  host: ben145.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zobaczymy zobaczymy jak sie będzie sprawował:)

  • 0

    58. ~Dorobejbe  2006-12-13 21:08:03  host: pb6.jeleniag.cvx.ppp.tpnet.pl

    Ten telefon ma MP3...ale nie odtwarzacz tylko mozna sobie zgrac dzwiec w formacie MP3;(.Telefon jest maly,lekki i bardzo poreczny,solidna firma,sliczny wyglad i wszystko czego potrzebuje kobieta:D.Wyswietlacz dosyc duzy,jak na wielkosc telefonu.Dzisiaj o maly wlos go nie kupilam:)

  • 0

    59. ~E  2006-12-18 19:01:06  host: bcx179.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon jest podczerwień lecz brak bluetootha,,,baardzo mi się podobaaa jest taki kobiecy minus olbrzmi to to ze na kamrece mozna tylko 16s nagrywac filmik;/ ale polecam

  • 0

    60. ~aguja  2006-12-19 12:12:39  host: aapv244.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Na allegro kupilam za 450! Bajer

  • 0

    61. ~Kinguś  2006-12-19 21:55:40  host: chello087206124243.chello.pl

    Telefonik baaardzo ale to baaardzo fajy, dobra firma... :) co tu duzo gadac naprawde moje oczekiwania spelnil w.. 98%- nie polecam ludzia ktorzy wymagaja wiekszej pamieci bo nie ma za duzej, ale po za tym alkiem dobry i jak dla mnie idealny. po za tym nadrabia wygladem zewnetrznym i szczegolnie kobieta polecam goraco

  • 0

    62. ~kkarolina  2006-12-21 17:59:17  host: bel77.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy mozna do niego dokupic pamiec?? prosze o odpowiedz bo e nad nim zastanawiam.............

  • 0

    63. ~aŚ  2006-12-23 13:31:45  host: user7.196.udn.pl

    telefonik mam od wczoraj,kupilam za 580 nowiuteńki=)ogromny plus za wyglądzik.Zawiodlam się że nie ma odtwarzacza mp3 nio ale poza tym super naprawdę^^

  • 0

    64. ~...  2006-12-23 19:56:58  host: 213-238-68-44.adsl.inetia.pl

    mam ten phonik jest zajefajny i śliczny polecam go wszystkim!!!

  • 0

    65. ~magdaaa  2006-12-25 17:54:15  host: abfk115.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten telefonik kupilam w anglii w vodafone. teraz mam w orange i nie moge z neta sciągnąc zadnego dzwieku mp3 bo konfiguracja nie jest w orange :/ ma ardzo malo pamieci, mam 6 dzwikow mp3, 2 zdjecia, 1 filmik i juz brak pamieci :/ dupa! nie ma bluetootha i mp3 :/ i slabo odtwarza dziwki, slaby ap[arat. ale ladny wyglad...

  • 0

    66. ~tala  2007-01-04 20:13:59  host: dgr249.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy ta nokia ma raporty doreczen wiadomosci sms bo jakos nie moege znalezc w ustawieniach????

  • 0

    67.  2007-01-04 20:32:16

    Czy ta nokia ma raporty doreczen sms bo kurde nie moge nic znalezc w ustawieniach

  • 0

    68. ~lool_Madzia  2007-01-06 11:52:17  host: aczx190.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ...a powiedzcie mi ile smsów zmieści się w tej Nokii??...bo ja mam obecnie siemensa CT65 i mogę mieć spokojnie 110 smsów i jeszcze ok 50 w archiwum...

  • 0

    69. ~An-tosienka  2007-01-09 14:19:24  host: fhq154.internetdsl.tpnet.pl

    Nie ma mp3 ???? i słuchawek????!!!! to kicha :(

  • 0

    70. ~Joannne17  2007-01-13 19:36:40  host: 216.108.jawnet.pl

    To telefon dla ludzi wymagajacych ale w sferze piekna. Posiada w sobie aparat fotograficzny i mp3 ale jego pamiec 4MB na wiele nie pozwala. Ale powiedzcie mi poco wam telefon komórkowy ze wszystkimi mozliwymi bajerami?? Muzyki mozna posłuchać na odtwarzaczu a do zdjec raczej normalny aparat bo nie wiem w jakim telefonie byłby aparat to zdjecie i tak nie bedzie cie zadawalac!! Fakt zawsze fajnie jest miec takie cos pod rela bo nigdy nie wiadomo ;] ale na 'sytuacje awaryjna' z 5 zdjec ci wystarczy ;] a do słuchania muzyki jest w nim radio ;] Ogromnym plusem tego telefonu jest wyglad zewnetrzny, ale nie wszystko piekne co sie swieci prawda?? A on ma również wiele do zaoferowania w 'środku'!!Ma funkcje organizatorskie sam w sobie super tapety i dzwonki a poza tym jeszcze IRDA;] A poza tym WYTRZYMAŁA OBUDOWA I BATERIA!! POLECAM WSZYSTKIM KTORZY CHCA MIEC TELEFON A NIE BAJER!!!cena: hmm.. normalnie w sklepie tak od 600-1000zł ale na allegro już nawet za 400zł ;] Ma 3 obudowy do wyboru ;]Spotkałam się z opinią ze ten telefon tylko dla Pań... kłóciłabym się fakt ten beżowy i różowy chyba najbardziej pasuje dla Pań ale jest jeszcze wersja czarna i brazowa !!! Opłaca się!!!!!!!!! Ja od pierwszej chwili sie w nim zakochałam i nie wiem czy kiedys sie zdecyduje na inny... może;] ale napewno nie w najbliższym czasie i nie jak jest sprawny!! ;]

  • 0

    71. ~EwUleK :((  2007-01-17 22:47:26  host: coh235.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja kupiłam telefon dzisiaj... nowusienki... tylko lipa bo po rozładowaniu nie chce mi sie właczyc...jedyna jego zaleta jest chyba wyglad a poza nim nic specjalnego... nie jest wart 550zł ktore za niego dalam... najgorsza wada jest to ze ma 4MB pamieci:/ NA PRAWDE NIE POLECAM!!!!

  • 0

    72.  2007-01-22 13:12:16

    czy ten tel ma raporty doreczen sms???

  • 0

    73. ~Agnieszka  2007-01-22 14:10:12  host: ess71.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefonik od miesiaca jest poprostu..................... superowski nie chce go nawet wymieniac i raz mi spadl na ziemie i normalnie nic sie nie zrobilo jest nadal sprawny jak nalezyaha i ten telefon jest tylko dla ludzi ktozy maja kase !!!! pozdro

  • 0

    74. ~Joanne  2007-01-26 15:09:05  host: 216.108.jawnet.pl

    Troche sie nie zgadzam z Agnieszką z twerdzeniem telefo dla ludzi którzy maja kase :| Troche to głupie:| Fakt takim zawsze prościej wyda c ale zawsze można uzbierac ;] A poza tym jak sie kupi telefon i bedzie sie niego dbało i szanowało to nawet ze 3-4 lata pobedzie a wtedy to tak jak z a grosze ... :|

  • 0

    75. ~wo  2007-01-29 16:06:40  host: chello087207247067.chello.pl

    mam tego fona od wczoraj i musze przyznac ze mi wystarczy.lubie go wlasciwie tylko dlatego ze jest sliczny wyglad poprostu cool, mam pare tapetek, pare dzwonkow midi i mp3 i to w zupelnosci mi wystarczy,a jak chce pograc w gry to mam kompa.wazne ze telefonik dzwoni i wysyla smsy bo poto jest stworzony jak ktos chce miec zabawke to niech kupi SE 750 czy jakis inny ktory ma slot na karty pamieci.zaladuje karte z 10GB i bedzie mial mp3 do bulu.to tyle fonik fajny poprostu go lubie.pa pozdro

  • 0

    76. ~mała  2007-02-03 16:57:33  host: lan-3.elomza.pl

    fajny fon ale mam jedno pytanie w jakiej sieci jest on dostępny, najbardziej interesowałaby mnie era

  • 0

    77. ~Monika  2007-02-04 14:11:33  host: aczs215.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mi osobiscie bardozo sie podoba ten telefon;)Chyba sobie go kupie, pamięc fakt, mała ale przeźyje jak co to moze za jakieś 2 lata sobie kupie inny np. też nokie ale 7373:). Też bardzo ladny telefon. Ten telefon nie jest taki drogi(nokia 7360) za 500zł. nowy mozna kupić:P. i wlaśnie za tyle sobie kpi tylko musze sie zastanowić jaki kolor:):)

  • 0

    78. ~KARTKA  2007-02-13 13:51:05  host: host-80-252-2-132.gazeta.pl

    różowy czy złoty o to jest pytanie :)

  • 0

    79. ~ kasena  2007-02-14 18:51:05  host: esh232.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jak ustwic zeby wyswietlal sie stan konta??

  • 0

    80. ~PiNk  2007-02-19 23:10:50  host: c67-184.icpnet.pl

    mam pytanko czy do tej komoreczki mozna dokupic karte pamieci??

  • 0

    81. ~AdziA  2007-02-20 17:03:28  host: dyj179.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hmmm... Mam komórę od feri.. najpierw byłam zła że nie ma MP3 ale ma wkońcu radio.... słuchawki ma ;)a co do koloru ja mam różową, ale zdecydowanie fajniejsza złota ...;)

  • 0

    82. ~blima  2007-02-20 17:24:09  host: w3cache.sistbg.net

    pamięci mało - fakt a może jest jakaś możliwość na jej powiększenie? Może wgranie innego softu? Ktoś się orientuje?

  • 0

    83. ~dfgdgdtgrtertgergt  2007-03-21 18:26:32  host: 129.221.144.13

    ja mam koloru czarnego, uwazam ze jest sliczny. taki telefonik dla kobietki mlodej:) tapety i tematy mozna sobie wybierac az do znudzenia i slicznie komponuja sie z obudowa. rozowy nie ejst tak ladny jak czarny. ogolnie slodki. dziala super. ustawienia typowe dla nokii, zadnch nowosci. Ufam Nokii..te telefony sa nie do zdarcia. myslalam o samsung C300, tez fajowy, ale wybralam jednak nokie. polecam.

  • 0

    84. ~kkk  2007-03-27 16:34:47  host: cjd21.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nie ma mp3?????????????? a jaki ma aparat?????????

  • 0

    85. ~Anqs  2007-03-28 18:59:50  host: aakq183.neoplus.adsl.tpnet.pl

    A czy on ma joystick czy tez nie?? Bo mam niemile wspomnienia po K700i a dokladniej po jego joysticku i nie chce znowu tego dziadostwa w telefonie:(

  • 0

    86. ~Anqs  2007-03-28 19:00:29  host: aakq183.neoplus.adsl.tpnet.pl

    A czy ten telefon ma joystick?? Bo mam niemile wspomnienia po k700i ...:(

  • 0

    87. ~  2007-04-02 14:14:29  host: 194-63-128-1.akk.net.pl

    mam nokie 7373 ale zastanawiam sie czy jej nie sprzedac i nie kupic 7360 zdalam sobie sprawe ze chyba wole telefonik bez klapki i takiego otwierania jak mam nokia 7373 pozdrawiam

  • 0

    88. ~shh  2007-04-09 19:21:20  host: 80.51.192.66

    telefon świetny ;) podtrzymuję moją opinię o wyższości Nokii nad innymi firmami:) design jest po prostu piękny, bateria trzyma bardzo długo, posiada radio, mogę z niego dzwonić i pisać smsy. więcej mi nie potrzeba ;) gorąco polecam ten telefon dla lubiących piękno, bez zbędnych głupot w funkcjach:)

  • 0

    89. ~karolcia  2007-04-20 20:31:46  host: dvn102.internetdsl.tpnet.pl

    hej , ja chciałam zapytać czy ten telefon ma usb , zebym mogła sobie ściągać na niego ro zne tapety z internetu?

  • 0

    90. ~krEdka  2007-04-22 17:31:20  host: aoq118.internetdsl.tpnet.pl

    Ten telefonik kosztuje zaledwie 500 zł(około). Ale wolałabym żeby zamiast RADIA był Odtwarzacz MP3, a zamiast "IrDA" "Bluetooth";)Pozdroffionka

  • 0

    91. ~Anna  2007-04-23 18:08:48  host: bej176.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Hejka, mam pytanko: chciałabym kupić ten telefonik mojej młodszej siostrzyczce. Ma 10 latek i chodzi i głównie o aparat i nagrywanie wideo-chcielibyśmy żeby się tym zainteresowała. Jak idą zdjęcia? i w ogóle jak to wygląda?

  • 0

    92. ~jolka  2007-04-28 11:34:53  host: bwe224.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ile ten telefon kosztuje

  • 0

    93. ~paweł  2007-05-11 21:19:00  host: bgv110.neoplus.adsl.tpnet.pl

    to totalny złom w zyciu bym go nie chcał nawet za darmo z tego wzgłedu ze ma (az)4mb pamieci to pare tapet i dzwonek standartowy i po pamieci

  • 0

    94. ~jerzy  2007-05-12 04:53:01  host: erd44.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam parę pytań do osób obecnie posiadających ten telefon: 1. Ten duży przycisk pełni funkcję joysticka? (bo nie jestem w stanie wywnioskować po zdjęciu) Jeżeli tak, to jak się sprawdza po dłuższym czasie użytkowania? (bo w Ericssonach joysticki często padają) 2. Czy jest opcja raportów doręczeń? (nie chcę mi się wierzyć, że nie ma, ale chcę się upewnić). Proszę o szybką odpowiedź, chciałbym kupić go kupić dziewczynie na urodziny. Z góry dziękuję.

  • 0

    95. ~eryk  2007-05-14 23:17:40  host: host-100-129.gprsbal.plusgsm.pl

    ja mam ericssona 868 i jest super mam go od 1999r.i tylko baterie wymienilem mozna go kupic na allegro z 7 zloty

  • 0

    96. ~xyz  2007-05-19 12:25:45  host: dgy180.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja mam ten telefon i wiem ze ma 4mb pamieci ale mi to nie przeszkadza on jest fajny i ma radio.

  • 0

    97. ~Amelia  2007-05-25 19:37:03  host: chello084010106193.chello.pl

    Ten telefon ma kabel USB ??:)) Prosze piszcie...=]

  • 0

    98. ~Ala  2007-05-29 16:44:26  host: egb74.internetdsl.tpnet.pl

    Widzialam na zywo ten telefon [kolor kawowy] naprawde bardzo ladny, elegancki... :) polecam kawowy ! inne mają z tylu brzydkie kolory ;/;/ kawowy pasuje i do kobiet i do mezczyzn...chyba sprawie sobie taki telefon [ladnie komponuje sie z turkusowym kolorem z boku] :) mozna kupic od 499 zl..albo i taniej.

  • 0

    99. ~andzia  2007-06-06 15:09:46  host: e177183130.adsl.alicedsl.de

    czesc mam pytanko czy ten telefon robi dobrze zdjecia

  • 0

    100. ~Rafał  2007-06-08 23:04:01  host: chello089076147221.chello.pl

    Ten telefon jest super!!!!! I ci, którzy piszą, że to badziewie to mają chyba siano w głowie i nigdy tego telefonu w ręku nie mieli. Ten fon to majstersztyk!!! Brawa dla Nokii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • 0

    101. ~  2007-06-08 23:06:09  host: chello089076147221.chello.pl

    Aha i jeszcze jedno, jeśli jest sie w pełni władz umysłowych wystarczy poszperać w ustawieniach i zmienić długość video i nagrywać przez ponad 2 minuty

  • 0

    102. ~pati  2007-06-10 16:13:12  host: buv50.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Chciałabym sobie kupić ten telefonikia le nie wiem jak się on sprawuje tzn. nie wiem czy aparat robi fajne zdjęcia. Mam jeszcze pytanko czy ten telefonik ma może kabel usb bo chciałabym go podłączyć do komputera. A TAK NAWIASIKEM TO JAKI KOLOREK NAJBARDZIEJ BYŚCIE MNIE POLECILI. pllllllllISIU PISZCIE

  • 0

    103. ~misia  2007-06-12 12:21:23  host: 81.210.107.124

    mam pytanie... ile mozna miec w tym telefonie smsow ?????

  • 0

    104. ~olka  2007-06-12 22:17:28  host: ewl64.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jężeli nie mam bocznych gumek, czy jak to można nazwac.. t można to dokupic?prosze o szybka odpowiedź;)

  • 0

    105. ~jnkjokj  2007-06-14 09:52:38  host: duq210.internetdsl.tpnet.pl

    polecam ten fon bo sama go mam i jest swietny. chociaz ma malo pamieci to i tak go nie zminie. ja mam zloty kolor tez jest fajny. ale rozowy dla dziewczyny bardziej pasi!!!pozdro buzka;*

  • 0

    106. ~seba  2007-06-15 13:07:52  host: acvm237.neoplus.adsl.tpnet.pl

    oplaca sie kupic ten telefonik??? bo mam k700i i niech go ch... strzelki ten je.... joystick

  • 0

    107. ~ulka  2007-06-16 16:06:27  host: to194.internetdsl.tpnet.pl

    ja dziś kupiłam ten telefon ale miałam wachania co do kupna bo chciałam mieć nokie 6070 za 360 zł lecz zrezygnowałam bo ma mało pamięci 3.2 i kupiłam 7360 za 480 zł i szczerze troche żałuje że kupiłam go o 120 zł więcej bo ma 4 mb :| ale wygląd wizualny ładny :D

  • 0

    108. ~ropuch  2007-06-17 15:52:13  host: 81.69.unknown.vectranet.pl

    TO JEST NOKIA 6020 W NOWYP OPAKOWANIU.

  • 0

    109. ~jasiu20  2007-06-17 23:39:56  host: bwd158.internetdsl.tpnet.pl

    Jak chcecie telefon do zdjęć, muzyki to szukajcie pod inny adres.A jeżeli interesuje Was stylowy aparat do rozmów i smsów to jak najbardziej polecam.

  • 0

    110. ~  2007-06-18 12:29:26  host: eju150.internetdsl.tpnet.pl

    Gdzie sie reguluje głosnosc jak jest właczone radio??:(

  • 0

    111. ~  2007-06-18 21:33:07  host: bit59.neoplus.adsl.tpnet.pl

    podoba mi sie ten kremowy mam sobie kupic wiec poprosze tatuśia

  • 0

    112. ~warmaksi  2007-06-19 19:55:26  host: 81.69.unknown.vectranet.pl

    Sagem my501x sto razy lepszy i tańszy.Załuje że zmieniłem na tą Nokie.Gorsza od SAGEMA.I droższa.Sagem ma 37 MB pamięci wewnętrznej i jeszcze karte pamięci i Blutacza.Jeszcze rok a Nokia będzie sie uczyła od SAGEMA robićtelefony.

  • 0

    113. ~zeniosz  2007-06-19 19:56:19  host: 81.69.unknown.vectranet.pl

    bubel do kwadratu w ładnym opakowaniu.

  • 0

    114. ~l17  2007-06-19 22:51:05  host: cvl34.internetdsl.tpnet.pl

    czytając wasze opinie juz sama nie wiem czy mam go kupić podoba mi sie bardziej 7390 ale po pierwsze nie ma go w ofercie żadnej sieci a po drugie bylby pewnie kosmocznie drogi;/ jesli nie ten 7360 to jaki sobie kupic zeby byl ladny i mial spoko bajery? please help:*

  • 0

    115. ~lplp  2007-06-20 20:08:45  host: bio158.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ej a czy mozna dokupic karte pamieci do tego telefonu ???

  • 0

    116. ~kolo  2007-06-21 17:51:06  host: abgt253.neoplus.adsl.tpnet.pl

    chcialem zapytac czy ten telefon nie jest aby zbyt kobiecy ??? chodzi mi o ten złoty ??? czy nadaje sie dla mezczyzny ???? prosze o opinie :)

  • 0

    117. ~mika  2007-06-21 20:14:29  host: bjd159.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nie mialam czasu czytac . 7360 ma odtwarzacz mp3???

  • 0

    118. ~Marta  2007-06-22 14:58:21  host: chello087206117117.chello.pl

    Tez mam ten telefon, ale raczej go nie polecam... Telefon sluzy praktycznie tylko do rozmow i sms'ow, ewentualnie radio. Zdjecia robi dobre, ale ma za mala pamieci zeby przechowywac wieksza ilosc na telefonie. Pozatym telefon dziala dosc wolno. Polecam raczej model z klapka z tej samej serii do ktorego mozna dokupic karte pamieci

  • 0

    119. ~sylwia  2007-06-23 10:17:46  host: renicom.vlan378.corcoran.lubman.net.pl

    ja tez mam ten tel-rozowy i jestem zadowolona :) super wygląd

  • 0

    120. ~Kora 115  2007-06-24 13:51:30  host: 76-37.idc.net.pl

    hej bardzo podoba mi sie ten telefon i chce go sobie kupic.ale chcialabym sie dowiedziec ile piosenek sie na nim zmiesci(jest napisane ze ma odtwarzacz MP3) i jeszcze jakie zdjecia robi i ile mniej wiecej kosztuje nowy. prosze o odp.!!!:)

  • 0

    121. ~wsciekly  2007-06-26 15:25:51  host: nat-pr2.aster.pl

    Ten telefon jest ładny, ale chyba nie praktyczny. Czy on ma Bleutootha??

  • 0

    122. ~Monika.K  2007-06-26 18:07:01  host: 213.192.70.254

    Hejka. Zastanawiem się nad kupnem tego telefonu - różowy kolor mi sie podoba ale waham się nad złotym. Tylko mam jedno pytanko w jakich cenach można go kupić? Proszę o odpowiedź. Albo jeszcze jedno... jaki telefon polecalibyście mi kupic. Pozdro

  • 0

    123. ~Maciek  2007-06-27 02:00:04  host: chello087206226068.chello.pl

    Mam ten telefon, kupiłem go głównie ze względu na wygląd. Nie zgadzam się ze stwierdzeniem, że to wyłącznie kobiecy aparat. Facet w garniturze i stylowa, złota Nokia to fajne połączenie. Faktycznie, pod względem technicznym nic specjalnego, ale od tego mam jeszcze dwa telefony tej samej firmy (6151 i E50). Poza tym co do zdjęć, to żaden telefon nie ma dobrego aparatu. Nawet tak (poniekąd) wysoki model jak E50 robi fatalne fotki. W dodatku nie ma radia (widocznie w biznesie radio jest niepotrzebne) i ani jednej gry. 7360 na szczęście ma radio, na którym szczerze powiedziawszy mi najbardziej zależy. Ogółem jest to telefon który ma wyglądać, dzwonić i wysyłać sms-y. Jeżeli będzie on jedynym telefonem posiadacza 7360 to można być trochę rozczarowanym. Chyba, że ktoś ma małe wymagania.

  • 0

    124. ~anka  2007-06-27 10:05:02  host: bbservice36.mmpnet214.tnp.pl

    Mam od niedawna ten telefon i jak dla mnie SUPER! Podgłasza się tymi przyciskami z lewej strony (taki srebrny prostokąt). A słuchawki do radia się wkłada na dole, do otworu obok ładowarki (napis NOKIA ma być na wierzchu). Jeśli chodzi o problemy z baterią, to zanim się ją pierwszy raz włączy trzeba ładować ok. 3 godziny - zrobiłam tak i mi bardzo dobrze trzyma. Pamięć ma małą, więc to telefon przeznaczony dla osób, które nie ściągają sobie mnóstwa dzwonków, gier itp. Ten telefon nie ma joysticka - duży przycisk (w przypadku złotej komórki pomarańczowy) to taki jakby przycisk główny (do potwierdzania i odblokowywania klawiatury). Ogólnie jestem bardzo zadowolona.

  • 0

    125. ~misia  2007-06-27 11:53:42  host: 81.210.107.124

    wlasnie zamowilam taki na allegro fabrycznie nowy. kosztuje 439zl + 20zl za kuriera. :) piosenka nieskonwertowana raczej 1 sie zmiesci... wiec kiepsko... ale wizualnie prezentuje sie rewelacyjnie :)

  • 0

    126. ~bez różnicy jaki podAM  2007-06-27 13:20:32  host: abxw54.neoplus.adsl.tpnet.pl

    CIULOWY telefon... nie kupujcie.... na pierwszy dzien rozwaliła mi sie klawiatura, na drugi apaarat, na trzeci IRDA, potem radio odbierało tylko stację "Radio Maryja", obudowa popękała, bateria trzyma tylko godzine... umyłam okno tym telem...

  • 0

    127. ~caroline  2007-06-27 15:43:47  host: bph121.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanie - mianowicie, czy telefon posiada licznik smsów?

  • 0

    128. ~luki  2007-06-27 23:02:48  host: bhm188.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Tak pośiada licznik smsów

  • 0

    129. ~zaklopotany  2007-06-29 11:38:30  host: acvq122.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy ten tel ma mp3????? odpiszcie prosze!:))

  • 0

    130. ~bonifacy  2007-06-30 14:55:36  host: host-81-190-181-118.gorzow.mm.pl

    ja gdzies z 2godziny temu zakupilem ta nokie-i zrylem sie makabrycznie-karty pamieci dolozyc niedarady(4mb wbud.-to za malo)-i podczerwien dziala jakby niedzialala:p hehhehe-no zrylem sie totalnie-a za wyglad "+" i tylko za wyglad

  • 0

    131. ~anka  2007-07-02 13:17:08  host: bbservice222.mmpnet214.tnp.pl

    Ma dzwonki MP3, ale nie ma odtwarzacza. Ma tylko radio.

  • 0

    132. ~Martiaaa  2007-07-02 19:06:20  host: dfw138.neoplus.adsl.tpnet.pl

    no wiec ja mam nokie 6101 pamiec ma tak samo małą aparat sredni ogolnie malo wytrzymały teraz zamieniam go na 7360 po poprzednim nie mam w2ielkich wymagan co do funkcji ktore sa znikome jak w 6101 ale ladny jest i bez klapki to najwazniejsze :D

  • 0

    133. ~misia  2007-07-03 09:41:05  host: 81.210.107.124

    ja tam jestem narazie zadowolona z telefonu. mam go juz tydzien. smsy sie pisze super - a u mnie to podstawa :) a jak mi brakuje jakis bajerow typu duzo dzwonkow czy tapet to mam SE :)

  • 0

    134. ~radek  2007-07-03 11:28:48  host: ludwik.warynski.net

    ile ten telefon ma pamięci ??

  • 0

    135. ~komcia  2007-07-03 19:40:08  host: edyta1.net.autocom.pl

    odpierdolcie sie od tego telefonu jest ładny.Nie pieprzcie bo sie zniechęce!!!

  • 0

    136. ~anka  2007-07-03 20:35:06  host: 80.244.146.197.ip.tnp.pl

    Czytajcie, proszę to, co pisze pod zdjęciami telefonu. Ten telefon ma 4 MB, więc jest to komórka dla osób, które nie muszą ściągać na telefon mnóstwa dzownków, gier, tapet itd. Ale przykładowo 7370 (ta sama seria - Nokia L'amour) ma - CHYBA - 10 MB.

  • 0

    137. ~anka  2007-07-03 20:38:22  host: 80.244.146.197.ip.tnp.pl

    Na Wapsterze pisze - dostępna pamięć wbudowana - 10 MB. Ale nie wiem, czy da się kartę dokupić.

  • 0

    138. ~Jagoda  2007-07-04 13:26:51  host: col20.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Siemka ja jutro własnie odbieram ten telefonik (7360) powiedzcie mi ile w nim sie piosenek mieści????plis odp. z góry dzięki

  • 0

    139. ~JusTstySKa  2007-07-05 11:08:38  host: ayi226.internetdsl.tpnet.pl

    kUpiłam soebie ten telefon ze wzgledu na jego wyglad bo mi sie strasznie podoba..ale nie moge w nim znalesc GpRs... :D i nie wiem o co chodzi w tych rzeczach ;HSCSD, CSD EGDE Proszę postarajcie mi to wysłuamczyc dziekuje ;)

  • 0

    140. ~Madzia  2007-07-05 21:57:41  host: abxc192.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Hej, ja telefonik mam 3 dni, ładnie wygląda to fakt ale jest jak dla mnie nieco duży:/ Co do funkcji to szału nie robi, jedyną "bajerą" jest chyba to radyjko, które odbiera całkiem nieźle. troszke wolny jeśli chodzi o poruszanie po menu, ale esemeski pisze się bardzo fajnie. Fotki raczej dziadoske-tylko do odczytu w telefonie,na papier nie ma co ich przerzucać (niska rozdzielczosc robi swoje:/telefon nigdy nie dorowna cyfrówce!) Tak samo jeśli chodzi o odtwarzanie muzyczki kupcie sobie do tego odtw. MP3. Nie wymagajcie zbyt wiele to tylko telefon! Szukałam fona, który ładnie wygląda i dzwoni :] jak narazie sptrawuje się wyśmienicie...:P zobaczymy jeszcze kiedy zacznie się sypać, mam nadzieje,ze nastąpi to w dalekiej przyszłości! ;]

  • 0

    141. ~ibra  2007-07-09 17:05:00  host: gnm66.internetdsl.tpnet.pl

    ile posiada mpx ??

  • 0

    142. ~kate19911  2007-07-09 22:21:48  host: eow178.internetdsl.tpnet.pl

    Jooo pizgum.. Jakie wy maxcie problemy? a ile sie piosenek zmiesci a ma mp3 a to siamtyo stramto! To jest telefon! A nie aparat cyfrowy i mp3!! jak chceciemiec dobry aparat to sobie kupcie.. NIe wymagajcie od niego ze bedzie miał wbudowaną niewiadomo jak zajebistą cyfrówke mp3 i jeszcze moze dvd co? zal..

  • 0

    143. ~:)  2007-07-11 13:46:10  host: 86-63-104-69.asta-net.com.pl

    Ejj:/:/Straszycie mnie, mam zamiar go sobie kupić, ale wolałabym np. Nokię 7370 lub 7390 ale trudno, cholibka, nie wiem co robić, w końcu moi rodzice nie srają pieniędzmi ...

  • 0

    144. ~ala  2007-07-13 14:15:06  host: ffl12.internetdsl.tpnet.pl

    kurcze mam prolem z tym telefone bateria trzymie mi tylko 4 dni!!! zy cos jest z nim nie tak?? dwa razy sformatowała baterie(ładowałam 12 h) nie wime oc jest z nim nie tak.. prosze odpiszcie czy ktos ma taki sam problem?

  • 0

    145. ~Kaziulka1  2007-07-13 14:33:24  host: edq19.internetdsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon od pół roku i jeśli się o niego dba, to się nie psuje. Jestem naprawdę zadowolona. Jest styloey,nie dla byle kogo;P nie słuchajcie bzdur tutaj wypisanych to jest NOKIA a te telefony sie nie sypią!!

  • 0

    146. ~Koki  2007-07-15 00:21:06  host: tc138.internetdsl.tpnet.pl

    Czy do tego telefonu mozna dokupic kabel USB? Prosze odpowiedzcie! Bo zastanawiam sie nad kupnem

  • 0

    147. ~nacia501  2007-07-17 15:34:27  host: user15.233.udn.pl

    tak telefon posiada licznik sms-ow bo mam ten telefon i wiem, jest naprawde oki...xD

  • 0

    148. ~weroli  2007-07-17 20:52:11  host: 088156069081.skr.vectranet.pl

    bubel w ładnej obudowie.Nokia 6020 go gasi.

  • 0

    149. ~Agata  2007-07-20 21:00:13  host: apn-100-176.gprsbal.plusgsm.pl

    co wy pierdolicie.. telefon jest oki mam go już pól roku i nic sie nie sypię z wyglądu też jest śliczny.. wiec odjebcie sie od niego

  • 0

    150. ~MXKX  2007-07-21 21:50:25  host: anv210.internetdsl.tpnet.pl

    TELEFON JEST DO DZWONIENIA I WYSYLANIA SMSOW A NIE DO ZABAWY! JAK SIE CHCECIE BAWIC TO SOBIE KUPCIE KLOCKI LEGO BO POMAGAJA W ROZWOJU!!!!!pozdrawiam Nokia the best:*:D

  • 0

    151. ~yhy  2007-07-22 19:31:14  host: anv210.internetdsl.tpnet.pl

    ten tel jest dla ludzi z klasą a nie dla osob ktore chca miec zabawke

  • 0

    152. ~ania  2007-07-23 13:59:37  host: dxf206.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanko czy ten telefon robi fajne zdjecia??

  • 0

    153. ~Magda. . .  2007-07-23 23:21:34  host: fhy170.internetdsl.tpnet.pl

    mam ten telefon i nawet jestem z niego zadowalona ale ma on wade ma mało pamieci jak dla mnie kilka krotki dzwonków i zdjęć juz nawet nie powiem o nagraniach wideo az gry usunęłam zeby było więcej pamięci ale nadal mi sie nie miesci za duzo w nim...

  • 0

    154. ~janokris  2007-07-24 06:31:00  host: ecl66.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nokia 7360 to jest telefon przeznaczony do sms-ów,mms-ów i do dzwonienia i czasem posłuchać radia.A tak to nic pozatym.Nie wymagajcie dużo za takie pieniądze!!A jeśli chodzi o mp3 to nokia 6680 fajnie brzmi i jest technicznie zaawansowana i nie droga.A co do funkcji internetowych i audio video,jpg to polecam nokie n80 i n93i fajne wypasione komóry tylko troche kosztują...ale warto wydać takie pieniądze.Teraz poluje na nokie n95....fajny fon!!!!

  • 0

    155. ~bellevile  2007-07-25 13:14:30  host: ekg87.neoplus.adsl.tpnet.pl

    to chyba bedzie dobry telefon dla mojej mamy co tylko dzwoni ; ] czasem cos naskrobie. ja osobiscie mam k800i (cyber-shot 3,2). i nie piszcie ze telefon nie dorowna cyfrowce, bo k850 lub n95 ktore maja po 5,0 to juz cos. filmy tez na moim smigaja a odtwarzacz mp3 jest b. dobry ; ] pozdrawiam

  • 0

    156. ~miko  2007-07-30 17:41:16  host: ewr183.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten czy 7373??

  • 0

    157. ~charlotte202  2007-07-30 20:52:02  host: een194.internetdsl.tpnet.pl

    bardzo ladny pod wzgledem wygladu, ale czytajac wasze komenty to ten tel to porazka... mialam sobie taki kupic ale teraz to juz sama nie wiem... ma mala pamiec fakt;/ a ile mozna max. zrobic zdjec takim teleffonkiem? a jaki model wg was powinnam sobie kupic? mam srednie wymagania... w tel. licza sie zazwyczaj smsy i rozmowy, ale jak nie mam pod reka aparatu czy kamery to sie przydaje taki tel z aparatem i nagrywaniem... szkoda ze nie ma mp3 ale radio jest chociaz;)) pomozcie!!!;) czekam na odpowiedzi i z gory dziekuje;)))

  • 0

    158. ~;);)  2007-08-02 11:27:41  host: users-nat-26.5com.pl

    Mam ten telefon od kilku dni i jest świetny:) Kupiony w MixPlusie za 130 złotych xD Kolor czarny;p Zdjęcia robi świetne, myślałam że bedzie gorzej... Pamięć 4MB trochę mało ale jak chcecie słuchać muzyki to sobie mp3 kupcie a nie narzekacie na telefon... TELEFON JEST DO DZWONIENIA A NIE DO ZABAWY!!!!Jak ktoś tego nie rozumie to jest jakiś inny.... Jeśli chcecie się czegos dowiedzieć o tym telefonie piszcie na GG 2038469 chętnie odpowiem na wasze pytania

  • 0

    159. ~magdaa***  2007-08-03 20:44:56  host: abgj181.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hmm tak przeczytałam to i nie wiem juz czy go kupic:/ ALe tak na serio to SLICZNY telefon;P hehe w szczególności PINK;d;d

  • 0

    160. ~Natalia*&***  2007-08-05 21:23:48  host: aclf208.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon w posiadaniu od około tygodnia [wersje złotą]... co prawda ma swoje wady i zalety ale jak dla mnie jest zajebisty!!WADY: słaby aparat,brak zooma,mogło by być lepsze mp3 [ale i tak nie jest najgorsze;)]mało pamięci bo tylko 4MB ZALETY:wypasiony wygląd,który przykówa uwage innych,ekskluzywny,radio zajebiście odbiera!!dosc duzy wyświetlacz, fajnie i szybko pisze sie smsy,ma dośc dużo funkcji typu dyktafon,radio,kamera itd...no i jednak to NOKIA, a nie jakiś badziew który po pierwszym lepszym upadku rozpada się na kawałki...polecam na prawde warto... na allegro mozna nowy kupic juz od 500zł...!!!

  • 0

    161. ~???  2007-08-06 02:07:54  host: cic11.neoplus.adsl.tpnet.pl

    pojebalo was???? jak uwazacie ze tel nie dorowna cyfrówce to nic nie wiecie o telefonach komórkowych (3 lub 6mpx ze stabilizacja obrazu, auto ust. ostrosci i inne funkcje które nawet tańsze cyfrówki nie maja) a co do mp3 to np moja 6233 nie jedna mp3 tańsza bije na głowe, nie wspomne juz o 2 głośnikach stereo.... tak wiec jak uwazacie ze tel jest tylko do dzwonienia to sie grubo mylicie. kazdemu zalezy na innych cechach i bajerach. pozdr

  • 0

    162. ~daria  2007-08-08 12:27:18  host: aafh225.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hej... mam ten telefonik od kilku dni i jestem z niego zadowolona na max....

  • 0

    163. ~mala  2007-08-19 08:33:55  host: 217.96.93.18

    mam ten telefon juz jakis czas i zadnych problemow z nim nie mam.. zeby bateria dobrze chdozila to odrazu jak go dostaniesz nie laduj jej tylko musisz tak dlugo sie nim bawic az sie sama nie rozladuje (musi sie wylaczyc) pozniej podlaczasz i 12-14 h ladujesz pozniej znowu sie bawisz az sie calkowinie nie rozladuje i tak 3 razy w tedy napewno bedzie wszystko ok :)

  • 0

    164. ~kamyla  2007-08-19 11:22:18  host: eka130.internetdsl.tpnet.pl

    Siemk mam ten telefon od pol roku i niemoge na niego nazekac jedynie co mi w nim brakuje to to ze niemozna do niego dokupic karty pamieci a po za tym jest super bateria trzyma mi 6-7 dni jest sliczniutki rozowiutki za nic bym go nie oddala

  • 0

    165. ~siamala85@poczta.fm  2007-08-20 15:58:19  host: gbh94.internetdsl.tpnet.pl

    hej mam zamiar kupic ten tel i sie zastanawiam nad nim widze rozne opinie na ten telefon i mam mieszane odczucia kazda opinia sie dla mnie bedzie liczyla

  • 0

    166. ~iwona  2007-08-23 00:05:54  host: epk186.internetdsl.tpnet.pl

    Ja mam ten telefon od 3 miesiecy wersje czarna i jestem z niego bardzo zadowolona :) Moze i ma mala pamiec ale ogolnie jest swietny, radio tez dobrze odbiera i zdjecia tez robi dobrej jakosci.

  • 0

    167. ~Lulu$  2007-08-23 10:33:30  host: acze164.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ludzie ten tenefon jest na prawde super jeśli się go dobrze sformatuje to trzyma nawet tydzien ;] przynajmniej mi tak trzyma ale zawsze jak wam sie nie podoba mozna kupic mocniejsza baterie i bedzie wszystko grać telefon naprawde konkretny nie jakis szajs ktory sie zzaraz rozpadnie...

  • 0

    168. ~chuś;]  2007-08-23 17:23:17  host: adm185.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ooo znalazłam w końcu sama te raporty doręczeń... ---->menu/wiadomości/ustawienia wiadomości/sms/profil wysyłania/profil domyślny/raporty doręczeń!!! ;]

  • 0

    169. ~gosia  2007-08-24 09:30:13  host: acho160.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zgadzam się, że ten telefon jest dla ludzi, którym nie zalezy na bajerach, tj. odtwarzacze muzyki, dobrej jakosci aparat, gry itp. Ta nokia jest bardzo elegancka co jest bardzo dużą zaletą. Po za tym to jest NOKIA! Jestem bardzo zadowolona z wyboru pomimo iż ten telefon nie moze pochwalić się ani dużą pamiecią ani bajerami. Polecam

  • 0

    170. ~mikael  2007-08-24 17:32:14  host: acdh132.neoplus.adsl.tpnet.pl

    dla tych ktorzy nie lubią bajerów to polecam! mp3 niskiej jakosci jak w 6070. w se k310i jest o wiele lepszy ale za to wyswietlacz w 7360 jest lepszy od k310i. Jak dla mnie wizualnie niezły, opcjonalnie słaby

  • 0

    171. ~Izunk@@  2007-08-27 12:10:48  host: eoe218.internetdsl.tpnet.pl

    Hm mam wątpliwosci czy go sobie kupic ? W gazecie pisze ze nie ma mp3 gdzies slyszalam ze ma to ja juz nie wiem kto z was wie czy ma czy nie??????

  • 0

    172. ~Ilonka  2007-08-29 01:18:24  host: abea108.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja mam ten telefon i jak dla Mnie jest zajebisty i z wyglądu i ogólnie funkcyjnie ;) Prawda - ma zajebiście mało pamięci, ale jesli ktoś nie przechowuje setek niepotrzebnych zdjec, które tylko zaśmiecają telefon łatwo się z tym oswoić;p Zajebisty telefon i tyle ;d a że mała pamięc mówi się trudno;p Ciao

  • 0

    173. ~GG:3423612  2007-08-29 19:37:15  host: cnh33.neoplus.adsl.tpnet.pl

    tez bym chciala kupic taki tylko nie do konca jestem zdecydowana... ta mala pamiec! w starym fonie mam 4 mb i caly czas musze wszystko usuwac, fotek mi zostalo chyba z 10:/. i cena... hmmm rzadko gram w gry, czasami tylko slucham muzy ale b.lubie cykac foty - polecacie cos co by mi pasowalo?

  • 0

    174. ~ArnI  2007-08-29 22:51:24  host: bcx157.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Cześć mam Samsunga SGH X680 i zamierzam zmienić go na tą nokie :) czy moze mi ktoś udzielić rady czy opłaca sie? i czy ta nokia jest lepsza od samsunga? troche mnie denerwuje że ma 4 mega pamięci i niema Bluetooth

  • 0

    175. ~chłopak Kasi  2007-08-30 17:30:17  host: djk41.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Kupiłem mojej :* Jest naprawdę ekstra. Jeśli potrzebujecie odtwarzacza mp3 lub super zdjęć to szukajcie innego tela. To jest telefon dla kobiety z klasą.

  • 0

    176. ~losiu  2007-08-31 21:20:19  host: axk220.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon od paru godzinek. i jestem meeeeeegaaa zadowolona:))

  • 0

    177. ~szatan  2007-09-01 15:24:26  host: natx1.skynets.pl

    niedawno kupiłam ten telefon i jestem zniego zadowolona jest zajebisty. :D

  • 0

    178. ~iki123  2007-09-03 20:42:55  host: fcb122.internetdsl.tpnet.pl

    kupilem nowa nokie 7360 i wylacza sie po 3 sekundach rozmowy i nie wiem jak temu zapobiedz.... moze mi ktos wyjasni jak sie tego pozbyc??;

  • 0

    179. ~Karinka  2007-09-05 17:17:18  host: gpx37.internetdsl.tpnet.pl

    Czy można do nigo kupic kartę pamięci??

  • 0

    180. ~Elizuś^^  2007-09-06 21:30:29  host: 213.172.177.134

    a co do zrywania rozmów-jest jakiś kod, który trzeba wysłać esem żeby nie zrywał. mam 13 lat, a tela doceniam. jest super. mało pamięci-ale przecież ja to podczerwienią na kompa zgrywam i jest ok. telefon polecam. tylko trudno jest zdjąć przednią obudowę.

  • 0

    181. ~lol  2007-09-11 19:16:25  host: skoszewy.4web.pl

    chcialem kupic ten telefon ale jak zauwazylem ze ma 4mb pamieci to zrezygnowalem

  • 0

    182. ~sinedssen  2007-09-13 15:40:24  host: cyu154.internetdsl.tpnet.pl

    hejka mam ten telefon od miesiąca i niedokońca jestem z niego zadowolona. 1. ma bardzo mało pamięci .dla osób ktore lubią mieś wypasiony telefon w fajne tapety, gry , dzwonki niepoleciłabym go . owszem jest piękniutki ale jak ściągnęłam dzwonek to strasznie żle go odebrało.szeleścil i wogóle .ale tak ogólnie to może być...

  • 0

    183. ~Natalia  2007-09-14 22:58:01  host: public-gprs40495.centertel.pl

    Do Arni telefon jest na prawde świetny polecam mysle ze jest lepszy od samsunga ja mam go od 3 miesiec i wszystko dziala idealnie jesli chodzi o pamiec to faktycznie jest mała i nie ma niestety karty wymiennej ani odtwarzacza mp3.Ja go kupiłam po to aby z niego dzwonic i pisac sms-sy raczej nie robie zdjec bo od tego jest aparat a mp3 to mozna kupic za nieduza kase. telefon jest po to zeby dzwonic a im ma wiecej pierdoł tym czesciej sie zawiesza i psuje polecam kazdemu kto zastanawia sie nad kupnem jest na prawde fajny,bateria trzyma ok tygodnia do zestawu dolaczone sa sluchawki radio dziala takze jest ok:)pozdrawiam wszytkich jesli ktos ma jakiekolwiek pytania chetnie odpowiem:)

  • 0

    184. ~  2007-09-15 12:05:39  host: abnb27.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefonik jest świetny :) a co do formatowania bateri to ehh... raz naladowalem tak jak trzeba ale dzis ładuje tylko 5h ze wzgledu na potrzebe fona :) najwyzej kupie baterie nowa i ja sformatuje :)

  • 0

    185. ~pestka  2007-09-17 23:02:11  host: ata202.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanie do wszyskich, jesli chodzi o nokie 7630... jak wygląda sprawa z obudową i trwałością telefonu? słyszałam, ze kolor dość szybko schodzi i że obudowa jest słaba i delikatna, czy to prawda? z góry dzięki i pozdrawiam. PS wasze komenty są niezwykle pomocne, trzymajcie tak dalej!;)

  • 0

    186. ~qnia  2007-09-20 09:14:52  host: adg232.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witajcie, mam takie pytanie, czy baterię, aby trzymała bardzo długo za pierwszym razem trzeba ładować 24h? Czy do oporu wystarczy? np. przez 12h? Z wyglądu telefon jest bardzo ładny, dostałam go po tym jak ukradli moją Motorolę V360 z której byąłm również szalenie zadowolona choć to był klocek:D telefon skradziony został odnaleziony, nowego sie nie pozbędę, prędzej kupię sobie kabel usb aby zgrywać zdjęcia i kupię mp3 :P a motkę chce odemnie kupić tata:P Nawet mój brat, który ogólnie nie lubi jasnych kolorów powiedział, że ten telefon jest naprawdę ładny, nawwet różowy, ja też nie przepadałam nigdy za takimi kolorami, ale te teleony są naprawdę pięknie i wygodnie wykonane. Klawiatura jest wygodna i dobrze wyprofilowana. Ogólnie jestem mega, super zadowolona. Niestety minusem jest mała pamięć na co skarży się większość użytkowników tego portalu. Pozdrawiam Qnia

  • 0

    187. ~Qnia  2007-09-26 09:03:26  host: ade197.neoplus.adsl.tpnet.pl

    karty pamięci nie można dokupiźć, ej mam problem z baterią, po sformatowaniu trzymała tylko 4 dni, przy drugim ładowaniu trzymała 2 dni, czy ktoś może mi pomóc co mam z tym zrobić?

  • 0

    188. ~Olcia  2007-09-26 21:51:18  host: cfq213.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Hej! Czy wiecie jak zmieniać widok menu?;> Telefon świetny.. niedawno kupiłam i jestem bardzo zadowolona;) Moja nokia:*

  • 0

    189. ~teodoro  2007-10-05 20:20:59  host: acdg2.neoplus.adsl.tpnet.pl

    fajny jest ten telefon, nawet dobrze spasowany, ale z dupy sa słuchawki

  • 0

    190. ~Nokiczka15  2007-10-05 21:09:02  host: bvj196.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Sama niewiem bardzo podoba mi sie nie ten telefon ale raz pisza ze jest mp3 a nizej ze nie ma to niewiem?!?!Czekam na odpowiedz!!!

  • 0

    191. ~karolina  2007-10-06 15:33:52  host: dvn102.internetdsl.tpnet.pl

    hej mam ten telefon od 3 dni jest super , ładny robi fajne zdjecia i wogole , ale dreczy mnie ta pamięć :( szkoda ze ma tak mało , nom i w związku z tym chciałam zapytać czy można jakoś dorobić tej pamieci czy coś , włozyłam jedna mp3 i całą pamieć zapełniona :(

  • 0

    192. ~natula  2007-10-08 17:29:00  host: chello087207073142.chello.pl

    ludzie ten tel jest zajebisty lepszy od wstretne noki 6085 bleee ten tel jest boski a co do 6085 do zobaczcie i napiszcie ale mowie jest ochydny ta nokia jest nowsza i lepsza kupujcie bez wachania bedziecie bardziej zadowoleni niz kiedykolwiek POLECAM I ODPISUJCIE NA MOJE KOMENTY PLIS CZEKAM KTO KUPUJE TEN TELEFON WYPASIONOM KOME MA !!!! .......

  • 0

    193. ~  2007-10-08 17:43:32  host: dyi164.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a niewiecie czy ten telefon ma wejscie do kary pamieci

  • 0

    194. ~lala  2007-10-17 20:58:33  host: pv247.internet.piotrkow.pl

    mógłby mi ktoś powiedzieć czy można dokupić do niego pamięć??? pliiiiiiiiiiiiiiiiiiis

  • 0

    195. ~Wiolka  2007-10-18 19:06:39  host: 195.136.123.2

    Mam telefon od Grudnia 2006r jetsem z niego zadowaolona jets wytrzymaly dosc:mam 12 lat ale etl juz sowje przezyl.lubi eten tel ale ma mamlo pamieci.jest ladny.bylam zachwycona jak go dostalam normalnie wszyscy mi go zazdroscili cieszylam sie z tego a teraz juz mi sie z nudizl ten tel w 1 dzien go zorpracowalam!!polecam go jest prosty w obsudze!

  • 0

    196. ~ola  2007-10-22 19:57:23  host: blh109.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wie ktos jak mam wyjąc baterie...? Męczes ie i nie moge zdjać pokrywki baterii!! help...

  • 0

    197. ~Stachu  2007-10-23 12:26:42  host: adak169.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Przecież jest napisane, że nie ma złącza kart pamięci.

  • 0

    198. ~Justynka  2007-10-24 15:39:41  host: evj213.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Zajo telefonik, widziałam u kumpeli i zaraz sama po nego jadę:D słodziutki jest:D:D:D

  • 0

    199. ~Dj  2007-10-24 17:49:29  host: 87-205-255-78.adsl.inetia.pl

    zajebista komura tylko ma strasznie mało pamięci:(

  • 0

    200. ~klaudia  2007-10-24 17:57:50  host: nat-32.nm.e-zet.pl

    hej mozna zmieniac obudowe ? bo ja niemam tej kalpki z tylu !!

  • 0

    201. ~Klaudia  2007-10-31 21:54:21  host: him234.internetdsl.tpnet.pl

    no tak jesli chodzi o baterie mi rowniez chodzi tylko 2dni a robiałam wszytko wg zalecen

  • 0

    202. ~kla  2007-10-31 21:57:35  host: him234.internetdsl.tpnet.pl

    nie ma w nim mp3! mozesz miec dzwonki mp3.przeciez jest wszytko opisane!

  • 0

    203. ~Ewcia85  2007-11-02 20:42:15  host: gwg242.internetdsl.tpnet.pl

    Hej ja tez mam ten telefonik już pół roku, generalnie jestem zadowolona z niego. Ktoś pytał czy to prawda że kolor schodzi-to bzdura! telefon jest wytrzymały i ładnie wygląda. Wkurza mnie tylko mała pojemność pamięci-można sie przyzwyczaić.

  • 0

    204. ~talus  2007-11-08 22:00:41  host: eau55.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon jest super mam juz go dosc troszke i nic sie z nim niedzieje chociaż już mi pare razy spadł ;-/ troszke denerwujące jest to, że jest mała pamięć ale jak pisała Ewcia85 da sie przyzwyczaić ja już sie przyzwyczaiłam. Telefon jest bardzo ładny te kolory sa świetne!!!!!!!!! ;)

  • 0

    205. ~smalleit  2007-11-09 12:03:29  host: acxu33.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jaki ma aparat ta komka??:)

  • 0

    206. ~MARTYŚKA:)  2007-11-09 16:21:02  host: acaj147.neoplus.adsl.tpnet.pl

    osobiście mam nokię 6085 i nie zgadzam się z jakąś tam NATULĄ, mój telefon ma przynajmniej bluetootha a ta nokia o której mowa na tej strony..podobnie jak mój tel. posiada wejście na kartę pamięci a ten nie...więc jestem w stanie powiedzieć,że ta NOKIA 7360 jest do dupy! co to za telefon gdzie jest mp3 a nie ma wejścia na kartę pamięci?w jakim celu w takim razie odtwarzacz mp3?żeby nagrać jeden kawałek i wiecznie go słuchać?! BEZ SENSU! ta nokia jest bezużyteczna! serio mówię! nie kupiłabym jej nigdy w życiu...za darmo może bym wzięła...ale jakby ktoś kazał mi zapłacić, to zapytałabym się, czy z konia spadł, czy co?!to jest moje zdanie :D

  • 0

    207. ~Moni$  2007-11-10 12:06:40  host: bty134.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Zamierzam sobie kupić ten telefon. Zależy mi tylko na dzwonieniu i wysyłaniu sms-ów. Dobrze jeszcze, jakby bateria trzymała długo i tel był wytrzymały. Z wyglądu bardzo mi się podoba, a najlepszy ten czarny. MP3 i aparat cyfrowy mam, więc po cholere mi jeszcze takie dodatki w telefonie ;D

  • 0

    208. ~g  2007-11-10 13:01:35  host: abpa232.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefonik śliczny... proszę tylko wszystkich użytkowników o zwracanie uwagi na błędy ortograficzne, które popełniacie w swoich opiniach...

  • 0

    209. ~aszka...  2007-11-13 12:47:24  host: host23.stimo.net

    czy ktoś moze byc tak mily...by powiedziec mi jak sciagnac przodnia obudowe??? bo chce sie pozbyc tej glupiej metki, ktora juz sie prawie sprula.

  • 0

    210. ~Mariola  2007-11-15 12:53:25  host: normastal.pl

    Mam go 3 m-ce. Telefon bardzo fajny, zwłaszcza dla osób którym telefon służy do komunikacji, a nie koniecznie dla zabawy (dla mnie wszystkie funkcje które ma są wystarczające). Jest bardzo wytrzymały na uderzenia.Bateria trzyma długo tj.(ok. 1 tydzień). Moja obudowa jest koloru złoto-bursztynowego.Wygląd bardzo estetyczny - wersje kolorowej (kwiecistej) obudowy są typowo dla kobiet.

  • 0

    211. ~dajra  2007-11-17 13:01:43  host: csknet-s-83-2-102-83.csk.pl

    Telefon jest słodziutki.. dostałąm taki na urodziny ... jak będę chciała posłuchać muzyki to wezmę mp4 ... telefon jest do dzwonienia i wysyłania smsów ... a ten po za tym, robi całkim ładne zdjęcia ... jestem z niego zadowolona ... bo jest lekki i poręczny ...nawet jak ma się długie paznokcie można wysyłać eski.

  • 0

    212. ~Monika ^^  2007-12-01 11:38:03  host: ip-84-201-219-10.it-net.pl

    Chciałabym kupić ten telefon, jednak przeraziła mnie jego pamięć. Wprawdzie mam mp4 i aparat cyfrowy, choć i tak wolę radio (eska RLZ ^^), aparatu w fonie używam rzadko, chyba, że jestem w sql, ale potem i tak zgrywam to na kompa... chyba go kupię...

  • 0

    213. ~  2007-12-02 18:02:53  host: aefw130.neoplus.adsl.tpnet.pl

    moja kumpela go ma...fon średniawy...;)) Pamieci troche mało, ale ogółem może być... A właśnie on Ma odtwarzacz mp3!!! tyle, że mało wchodzi...Ale na baterie nie narzeka...W końcu co Nokia to Nokia...;))

  • 0

    214. ~mintra  2007-12-03 12:37:21  host: 83-145-177-95.cable-modem.tkk.net.pl

    Ten telefon jest wspaniały. Kunsztownie wykonany, jego połyskująca gdzieniegdzie obudowa przywodzi na myśl drogocenny klejnot. A jakaż nieprawdopodobna jest jego wytrzymałość! Spadł mi 86 razy z 8 piętra prosto na ruchliwą ulicę, którą przejeżdża dziennie 675 tirów. Przejechało po nim dokładnie 106 tirów załadowanych po brzegi betonowymi płytami. I nic mu się nie stało! Potrafię wysłać dziennie około 1260 smsów i nawet nie ładuję baterii, bo i po co, skoro trzyma tak długo, że nawet sprzedałem ładowarkę do niego bo okazała się zbędna. Po prostu naładowałem telefon zaraz po zakupie (kosztował 46.99 zł), czyli 4 miesiące temu a beteria trzyma do dziś. Mój znajomy już kilkakrotnie prosił mnie, żebym mu sprzedał ten telefon lub przynajmniej dał mu gdzieś z niego zadzwonić. Boję się korzystać z niego w miejscach publicznych, bo mogę paść ofiarą napadu rabunkowego. Gdy tylko wyjmuję telefon z kieszeni tłum zamiera, przestają liczyć się zwykłe sprawy i jest tylko ona... moja Nokia. Nie polecam tego telefonu osobom o nieukształtowanej i słabej osobowości. Musisz mieć w sobie to "coś" co pozwoli ci okiełznać tego mustanga wśród komórek. Nie kupujcie również tego telefonu gdy chcecie się pokazać. Jego doskonałość i budzący wręcz esktatyczny podziw i respekt przyćmią waszą osobowość. To telefon dla wybranych!

  • 0

    215. ~Ananakofana  2007-12-05 20:49:09  host: acal132.neoplus.adsl.tpnet.pl

    DO ~??? wkurzaja mnie tacy ludzie z takim podejściem jak ty!tak wygląda że telefony służą do szpanowania..ale cóż,,,

  • 0

    216. ~szczekacz  2007-12-09 11:00:05  host: 6.net-zone.com.pl

    chcialabym kupic sobie taki telefon (złoty) ale martwie sie troche ze nie ma w nim bluetootha, tylko jest ird. czym sie to rozni??

  • 0

    217. ~:)  2007-12-12 13:37:04  host: 76-37.idc.net.pl

    Mam ten telefonik od kilku tygodni i jestem baaaaaaaaaaardzo zadowolona, jest śliczny, a jeśli ktoś nie ma wygórowanych życzeń co do bajerów to na pewno w zupełności go zadowoli :)

  • 0

    218. ~dagmara  2007-12-12 14:26:02  host: 88-199-132-4.tktelekom.pl

    Jeżeli ktos się zastanawia niech go kupuje ja zakupiłam corce jest zadowolona a moja nokia 6131 józ 5 raz na serwisie tu naparawde zrobiono lipe......

  • 0

    219. ~magduleCek  2007-12-15 18:35:04  host: aapi215.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak dla mnie ten telefon (jeszcze w wersji rozowej) jest dla rozowych lalek barbie;/ (nie obrazajac nikogo);/juz o 100000razy lepsza i ladniejsza jest nokia 6363 (ale to mnoje zdanie) tylko ją jest trudno dostac(jak ja sie pytalam to tak mi powiedzilei). zgadzam sie, telefon nie jest tylko do dzwonienia chodz przede wszystkim do tego;) POZDRO:*

  • 0

    220. ~wiki  2007-12-18 23:58:16  host: meduza.ds2.agh.edu.pl

    hej. mam pytanko.Mówicie że ta nokia ma mało pamieci ale 4 mB to mi nic nie mówi.ile tak mniej wiecej smsów się mieści???

  • 0

    221. ~Edit  2008-01-02 16:37:33  host: aae235.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy ktoś wie czy do tego telefonu mozna dokupic karte pamieci? bo z oamiecią to masakra jest :/

  • 0

    222. ~gosienq93  2008-01-06 13:49:05  host: p1.infonetsc.pl

    mam dylemat! nie wiem ktory tel kupic. czy SE w300i czy nokie 6125 czy nokie 7360! zalezy mi na dobrym aparacie. ale na wygladzie tez. a ta nokia jest piekna ale ma slaby aparat. a SE w300i i nokia 6125 sa z wygladu takie sb ale maja dobry aparat. blagam pomozcie

  • 0

    223. ~BMW  2008-01-10 19:25:15  host: apn-77-113-107-184.gprs.plus.pl

    Mam pytanie ile ten fon ma głośników jeden czy dwa ktoś go rozbierał??

  • 0

    224. ~marcia  2008-01-12 22:37:32  host: enw141.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten tel ponad rok i jest spoko ;D nie sypie sie, aparat calkiem dobry ogolnie ok, wahalam sie czy kupic ale teraz polecam :) bateria na poczatku trzymala ponad tydzien teraz jakies 5 dni przy duzym uzytkowaniu :)

  • 0

    225. ~boluś  2008-01-13 02:02:59  host: zombi.tu.kielce.pl

    hej, mam ten tel od pół roku i nie do końca jestem z niego zadowolona, wprawdzie fajnie wygląda,spoko zdjecia wychodzą ale:ma małą pamięć, bateria krotko trzyma i wyłącza się gdy przychodzi es o pelnej pamieci wiadomości i ciezko schodzi obudowa...a najgorsze jest to,że nie ma USB...poza tym jest ok

  • 0

    226. ~d  2008-01-13 22:35:40  host: bor76.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon z czterema megabajtami i... metką...? eee...

  • 0

    227. ~KASIA87  2008-01-14 19:48:33  host: nat1.daminet.pl

    Słuchajcie zrywa mi rozmowe po 3sek.JAkis kod mam wpisac?ktos wie jakis?bo mam wielki problenm

  • 0

    228. ~  2008-01-15 21:05:19  host: gbm70.internetdsl.tpnet.pl

    ile moze kosztowac soft do tej noki ktos wei??

  • 0

    229. ~Ola  2008-01-16 15:56:48  host: w3cache.dolsat.pl

    To co fajnego ma ten telefonik to obudowa.... i na serio nic więcej. Aż dziw bierze jak taki producent telefonów jak NOKIA wypuszcza w obecnych czasach telefon z 4 mb pamięci! przecież to śmiech na sali! rozumiem chociaż 20 mb. Wyświetlacz też nic specjalnego. W sumie telefonik mający wszystko i nic - tak bym go określiła. Już bardziej polecam nokie 6103 mimo że ma klapkę i nie taki extra wygląd.

  • 0

    230. ~Ania25  2008-01-17 22:27:00  host: abfj53.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hej czy wie ktos jak zdjac przednia obudowe z tego telefonu?bo mecze sie juz z godzine i nie moge zdjac:(

  • 0

    231. ~liljana11  2008-01-24 18:55:02  host: dbl120.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Chcę mieć ten telefon ale w kolorze złotym.Nie polecam nikomu Samsunga X160- wydałam na niego sporo(jak na mnie) i jestem wkurzona.Jest beznadziejny ma nagrywanie 30s i okropny wygląd menu.Dzwonki też są do niczego.Ta nokia jest świetna!!! będę przynajmniej mieć mojego kota na tapecie-Amekę!

  • 0

    232. ~mila  2008-01-24 22:04:45  host: host-212-244-127-50.dcfnet.pl

    niech ktos w koncu wpadnie na to i napisze, jak ściagnac przednia obudowe???????????

  • 0

    233. ~Asia 14  2008-01-27 20:21:20  host: d90-129-100-101.cust.tele2.pl

    Siema telefon mam niedługo, jestem zadowolona ale moj brat powiedzial ze co do pamieci to do dupy ten telefon. Ja tam radia poslucham a nie potrzebne mi mp3. wazne ze ma aparat

  • 0

    234. ~nalus  2008-01-29 11:39:19  host: dwq79.neoplus.adsl.tpnet.pl

    no ja też jestem zainteresowana tym telefonem ale nie wiem czy go kupić z wuglądu jest boski ale ma strasznie małą pamięć a ja telefon chce mieć nie tylko zeby pisec esy ale tez do robienia zdjęc(ten telefon ma głupi aparat), do słuchania mp3(on go nie ma) itp. więc zastanawiam sie i nie umiem podiąć decyzji czekam na jjakąś pomoc

  • 0

    235. ~ciara  2008-01-29 11:42:37  host: dwq79.neoplus.adsl.tpnet.pl

    on jest piękny ale pamięć;( i zzdjęcia

  • 0

    236. ~Jazik  2008-01-30 20:45:36  host: 82.160.248.247

    Oj nie kupujcie tego tel... Malo pamieci :(( I w ogole... Mam go juz pol roku i bardzo zaluje ze go kupilem... chociaz przyznam ze jest ladny :))

  • 0

    237. ~BOSS  2008-01-31 20:48:11  host: 212-102-20-66.adsl.inetia.pl

    moja siorka ma taka z plusa. Idealny tel. apropos pamiec w tym telu jest do wiadonmosci sms mms e-mail, dzwonki, tapety i naprawde 4mb wystarcza. nie kazdy tel ma miec gigantyczna pamiec i miec mp3. ten jest stylowy dla kobiet. w pudelku dali wszystko co potrzebne. ten tel ma dzwonki mp3 a przewaznie zajmuja one od 100kb do 450kb wiec na 4mb zmiesci ich sie w h**. jak dla mnie tel genialny. ja mam n70 i jest zajebista bo chce miec tel z mp3 i duza pamiecia.

  • 0

    238. ~Asiek  2008-02-04 14:39:49  host: host-89-230-52-181.konin.mm.pl

    Mam zamiar go kupić ale jeszcze się zastanawiam...I ludzie CZYTAJCIE TO WZYEJ NAD KOMENTARZAMI a nie zadajecie pytania typu? Czy on ma irde? bo tam wszytsko pisze!!!

  • 0

    239. ~dorota  2008-02-04 19:44:12  host: dnf141.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a zdjęcia to wychodzą dobrze? czy wygodnie się pisze sms-y

  • 0

    240. ~alexis  2008-02-05 07:34:35  host: 89.200.209.47

    telefon bardzo ładny, ale jednak go nie kupię, bo nie ma wejścia do kary pamięci i anwet bluthuta nie ma;/

  • 0

    241. ~Lidia  2008-02-10 22:45:06  host: aud193.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Moim zdaniem ta nokia jest okey. Sama na poczatku nie doczytałam i wziełam ja nie wiedząc ze nie ma dzwonków mp3 i ze ma 4MB pamieci. Ale jak już ja kupiłam to stwierdziłam ze pamiec wcale nie jest taka mała 4MB to nie jest wcale mało!! Zalezy jeszcze kto co chce robic na tym tel, ale skoro nie ma dzwonków mp3 to mysle ze jest Ok pod względem pamieci!! A poza tym ten telefon jest bardzo ładny, szczególnie dla kobiet i ma radyjko :) Ja tam sie bardzo z niego ciesze i nie załuje ze kupiłam :)))) POLECAM!!

  • 0

    242. ~dorota  2008-02-12 14:14:11  host: aavj102.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefonik od tygodnia jest bardzo fajny i polecam fakt...ma malo panieci i nie ma karty a obudowa jest typowa dla ladnych kobitek hehehe ale poi co mi mp3 jak mam odtwarzecz ..... i aparat cyfrowy a na nim 10000 zdiec ci ludzie co pisza o tym tel zle maja nie rowno pod sufitem bo chca sie bawic i przescignac i nadarzyc za nowosciami tel jest do dzwonienia....dzieciaki!!!!dla wszystkich dziewczyn buzka

  • 0

    243. ~damian  2008-02-13 12:07:10  host: abue55.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten telefon jest do du** NIE POLECAM!!!!

  • 0

    244. ~Blacha  2008-02-23 23:52:25  host: adfd109.neoplus.adsl.tpnet.pl

    A czy ktoś wie jak można podłączyć go do kompa xD??Bo ogólnie mam kablek i wszystko ale sterowniki mi nie działają;/

  • 0

    245. ~Niuśka15  2008-02-24 15:59:13  host: bst91.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Słuchajcie...czemu mi nie chce wysyłać mms-ów?? moze wie ktos dlaczego??

  • 0

    246. ~grrr  2008-02-29 19:16:54  host: acav213.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten telefon jest bossski ;) a do d*py są telefony z klapką, o ;)pozdrawiam szczęśliwych posiadaczy 7360 ;)

  • 0

    247. ~s  2008-03-02 13:10:03  host: chello089079040189.chello.pl

    o biedni ludzie ta nokia ma mp3

  • 0

    248. ~krzychoo  2008-03-02 21:20:58  host: host80-54-74-62.cable.wsm.wielun.pl

    Telefon mam ponad półtora roku.Telefon super i jak dla mnie wystarczający. Bateria po sformatowaniu dobrym na początku trzyma od 6 - 9dni w zależności od korzystania. Opcje i funkcje w tym telefonie są wystarczające. Ci co piszą,żę słaba pamięc, aparat czy brak odtwarzacza to ja powiem, że przynajmniej dla mnie telefon ma służyć do rozmów i smsowania a nie pierdół. Tak samo jak urządzenie wielofunkcyjne marnej jakości a odzielnnie drukarka i skaner można porównać też telefon. W 100% zadowolenie z mojej strony i oby śmigał jak najdużej.Gorąco polecam!!!

  • 0

    249. ~sirchris  2008-03-08 17:34:38  host: ejw34.internetdsl.tpnet.pl

    gdyby ten telefon mial karte pamieci do bybly hitem. mimo ze drogi jak na swoje funkcje nadrabia wytrzymaloscia. spadl na parkiet z 1m i zadnej ryski, zero wytrzymalosc jak w najtwardszych nokiach

  • 0

    250. ~sirchris  2008-03-08 17:35:22  host: ejw34.internetdsl.tpnet.pl

    mam telefon prawie rok, a bateria trzyma nawet 2 tyg!!

  • 0

    251. ~kanarek1942  2008-03-12 17:29:45  host: abvm185.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak ustawić zegar-wygaszacz na tym telefonie pilnie potrzebna odpowiedz plisssssssssss

  • 0

    252. ~natawata  2008-03-18 22:13:57  host: 83.2.52.106

    mam ten telefon już z 8 ms. Ogólnie jest fajny, za wgląd 10, do dzwonienia i pisania dobry to najważniejsze...Trzyma się dobrze pomimo tego,iż spadł mi z kilkanaście razy wypadł z kieszeni jak jechałam na rowerze jak jezdziłam na rolkach i się glebnęłam na niego też nic, trochę zarysowany A i najgorsze..wpadł mi kiedyś do WC... Nie mogę mieć lepszego tel bo bym go 'zabiła' pzdr ;-) Trzyma się jest git

  • 0

    253. ~Marcia  2008-03-21 21:08:48  host: rejon10.ztpnet.pl

    Słuchajcie ma ktoś może jakieś sprawdzone informacje na temet tego telefonu?Bo np. na jednej stronie pisze,że nie ma bloototha a na drugiej,że go ma albo,że posiada odtwarzacz mp3 a na drugiej stronie,że go nie ma...i mase innych przykładów takich jest...więc ktoś może wie?

  • 0

    254. ~fibi  2008-03-26 09:53:01  host: host-212-244-127-50.dcfnet.pl

    JAK SCIAGNAC PRZEDNIA OBUDOWĘ???????????

  • 0

    255. ~n  2008-04-03 10:46:28  host: host-86-63-145-12.pronet.lublin.pl

    ~fibi poczytaj sobie instrukcje obsługi !!! tam masz wszystko narysowane !!!

  • 0

    256. ~Lotri  2008-04-17 20:27:57  host: achg70.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ech... ten tetlefon jest śliczcny - zakochałam się w nim, gdy zobaczyłam go w sklepie. Jednak niestety, to ślicznie opakowany gorzki cukierek. Po co płacić za aparat i obsługę mp3, gdy pamięci jest tylko 4MB? Gdyby ich nie było, cena telefonu spadlaby i wtedy bym go być może kupiła - z miłości do genialnej obudowy :D

  • 0

    257. ~kaska  2008-04-18 09:04:46  host: bibgrom2.utp.edu.pl

    Jakie gry na ten telefon?

  • 0

    258. ~  2008-04-28 18:27:44  host: bpn80.neoplus.adsl.tpnet.pl

    fajowy tel tylko mało pamięci :(

  • 0

    259. ~Siemka  2008-05-31 08:49:26  host: 87-205-223-128.adsl.inetia.pl

    Siemka mam telefon NOKIA 7360 jest boski tylko nierozumie jednej żeczy mam kabelek z innego telefonu USB ale chodzi do NOKI 7360 ale jak podłanczam go do kompa pisze AWARIA JEDNEGO Z USB oco chodzi

  • 0

    260. ~marianek  2008-06-11 20:10:09  host: xdsl-14096.lubin.dialog.net.pl

    jak potrzebny jest wam telegfon do komunikacji to kupicei sobie nokie 3310 i starczy wam..!

  • 0

    261. ~~aaa  2008-06-23 18:19:34  host: ejp156.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten telefon jest śliczny:) wlasnie zastanawiam sie nad jego kupnem... wiecie moze czy ma on mp3 czy nie??? bo na jednej stronie pisze ze ma a na drugiej ze nie!

  • 0

    262. ~Cinnga  2008-06-29 18:17:15  host: komp-83.1.66.16.protonet.pl

    Witam ; ) czy ten telefon ma zoom? czytałam na wielu stronach ze tak x4 ale jak go włączyć? proszę o pomoc

  • 0

    263. ~Inesska  2008-07-07 19:15:02  host: adto213.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon OK, tylko zdecydowanie do d*** pamiec, tzn zbyt mało. Nie jestem maniaczka trzymania w kom albumow muzycznych ale naprawde te 4 MB to jest bardzo malo. Pozatym telefon fajny.

  • 0

    264. ~  2008-07-08 13:19:42  host: gfk69.internetdsl.tpnet.pl

    mam pytanie czy mozna dokupic karte pamieci do tego telefonu??? Czy da sie rozszezyc pamiec? z gory dzieki

  • 0

    265. ~Marta5  2008-07-08 13:21:57  host: gfk69.internetdsl.tpnet.pl

    mam pytanie czy mozna dokupic karte pamieci do tego telefonu? czy mozna rozszezyc pamiec? z gory dzieki

  • 0

    266. ~Paulina  2008-07-15 12:02:08  host: 106-57.espol.com.pl

    Mam ten telefon pół roku jest super! Zalety: fajne radio, super wygląd, robi wysokiej jakości zdjecia, można zmieniać obódowę, ma MP3, bateria trzyma ponad tydzień czasu w zależniści od użytkowania, można przesyłać dane przez USB tylko trzeba na necie znaleść porogram. Ma tylko jedną wadę ma mało pamięci, ale mi to nie przeszkadza.

  • 0

    267. ~młoda  2008-07-26 20:44:09  host: w3cache.dolsat.pl

    ej sory ten telefon ma 1,7 kb !!! wiem bo sprawdzalam.:] i mp3 nie ma !!! tylko real music, polifonia, true tone mam go od kilki dni jak narazie jest spoko nie widze w nim zadnych wad najlepsza obudowa jest zlota !!! aparat ma slaby, ale wazne ze da sie robic zdjecia. smsow moze przyjmowac duzo. bateria dosyc dlugo trzyma, zalezy kto ile uzywa na dzien ... :P pozdro

  • 0

    268. ~ka.kasia  2008-07-28 23:35:12  host: 195.116.238.113

    ja tez kupiłam go dla wyglądu. mam złotą wersję :D już kilka razy odpadł mi klawisz i musiałam go potem przyklejać, z klawiszy ta srebrna farba się zmazała i został przezroczysty klawisz. Poza tym strasznie 'trzeszczy, są jakieś szumy mi podczas rozmów i nie słychać dobrze rozmowy. kiesyś gdy miałąm inny telefon to nigdy się tak nie zdażało. Poza tym jest ok. generalnie chce go zmienić lub przynajmnniej oddać do serwisu.

  • 0

    269. ~ka.kasia  2008-07-28 23:36:21  host: 195.116.238.113

    aha, bateria trzyma mi ok 3-4 dni, ale za to ładuje sie tylko godzinę.

  • 0

    270. ~blondi16  2008-08-06 10:08:06  host: bkb30.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon mam od nie dawna jest przede wszystkim bardzo ładny mój w kolorze różowym. pamięć faktycznie nie zachwyca, zdjęć czy smsów wejdzie dosyć sporo z muzyką jest gorzej ale jest radio:) a aparat też jest dosyć dobry no i cena używany w komisie w idealym stanie z pełnym podstawowym wyposarzeniem kosztował mnie tylko 250zł

  • 0

    271. ~Renia  2008-08-06 17:34:31  host: apn-77-114-252-179.gprs.plus.pl

    Jakie telefon ma parametry techniczne - kazdy moze sobie latwo sprawdzic, producent wcale ich nie ukrywa. Stad nie bardzo rozumiem opinii typu - nie kupujcie, bo nie ma duzej pamieci, bluetoutha czy usb. Przeciez kazdy moze sobie to przeczytac i sam ocenic czy mu to potrzebne czy nie. Niektorzy naprawde potrzebuja telefon dokladnie do dzwonienia. Jak juz zauwazono nokia jest bardzo stylowa, gustowna - cieszy oko. Technicznie widzialam lepiej wyposazone telefony, ale do standardowego uzytkowania w dzisiejszych czasach wystarczy, choc byc moze za jakis czas bede musiala zmienic z uwagi na parametry. Jakosc dzwieku, latwosc obslugi bardzo ok - tak jak to w nokii. Solidny, bardzo ladny i dosc przyzwoity telefon.

  • 0

    272. ~eska  2008-08-17 21:19:42  host: 85-220-124-246.dsl.dynamic.simnet.is

    ja jestem szczesliwa ze go mam.Nie wiem komu przeszkadza ta pamiec,ale jak chce to niech se kupi mp3,mp4 albo i-poda.Po drugie aparat robi ladne zdjecia(no chyba ze ktos by chcial komorke z 10mln pix to mowie ze od tego sa cyfrowki)w realu jest jeszcze ladniejza niz na zdjeciach.ze sluchawek pieknie slychac,z glosnika tez.Dobrze sie pisze smsy.Ja oceniam na 10.

  • 0

    273. ~272  2008-08-26 20:53:50  host: aagx167.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Też mogę napisać że jest do d*** w porównaniu z iPhonem . Ludzie , porównójcie go z telefonami tej samej klasy...

  • 0

    274. ~Patuska  2008-08-29 22:31:46  host: cbp52.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ma telefon jakies pol roku i che go wymienic tylko zal mi wygladu;p ogolnie telefon to tylko za wyglad kkupilam i troche zaluje.zle pisze sie SMS-y,pamiec masakra,dzwik masakra..

  • 0

    275. ~asia  2008-10-29 18:50:33  host: xdsl-5362.zgora.dialog.net.pl

    ile toto ma pixeli

  • 0

    276. ~justyna  2008-12-10 15:26:50  host: ip-80-51-29-198.zdnet.azartsat.pl

    weż coś płaskiego np srubokret ale zeby na koncowce był płaski delikatnie w sadz go na górną częś telefonu tam gdzi jest przycisk do wylączaanie wsadz to po obudowe lkko i przekręć wyskoczy Ci z zawiasów a potem to juz normalnie.

  • 0

    277. ~gosc123  2008-12-11 17:32:18  host: chello089074020139.chello.pl

    tel niewarty swojej ceny,tylko 4 mb pamieci nawet bez wejcia na karty pamieci to jakies nieporozumienie,aparat tylko 0.3 ,niema mp3 ,wyswietlacz 65 tys kolorow wiec tez nic specialnego,chodz wyglada ciekawie ale taki niejest i niepolecam ,taniej mozna kupic juz nokie 3110 i choc ma gorszy wyglad ale zato wiecej pamieci i slot na karte micro pozatym 260 tys kolorow i mp3 ato chyba najwazniejsze niz wyglad.

  • 0

    278. ~g  2008-12-11 17:42:03  host: chello089074020139.chello.pl

    a wiec niedajcie sie nabrac na wyglad i ze tyle kosztuje to musi byc super bo tak wcale niejest.powinien kosztowac duzo mniej .

  • 0

    279. ~mag  2008-12-17 15:08:06  host: adtd71.neoplus.adsl.tpnet.pl

    JA się zastanawiam nad kupnem tego telefonu, tylko nie wiem jak się pisze na nim sms-y bo jego klawiatura bo dziwny kształt.,.. A tak ogólnie to bardzo mi się podoba ten fonik i w zupełności mi wystarczy... Proszę o odpowiedź :D Pozdrawiam :D

  • 0

    280. ~hej  2009-01-03 17:02:57  host: gok162.internetdsl.tpnet.pl

    PRZODNIEJ OBUDOWY NIE DA SIE ZDJĄĆ TRZEBA IŚĆ DO SPECJALNEGO SKLEPU;/. ja mam ten tel.i jestm z niego niezadowolona mam go 2lata i jest okrtopny sam sie wyłancza i sie psuje nie kupujce go sobie pozdrawiam;)

  • 0

    281. ~gg  2009-01-26 09:36:16  host: xdsl-16418.lubin.dialog.net.pl

    Ja bez problemu zdjęłam przednią obudowę :P

  • 0

    282. ~monika  2009-01-27 15:55:32  host: hdx250.internetdsl.tpnet.pl

    mam ten telefon juz rok i chce go zmienic ;/ ma strasznie mało pamięci i robi nieładne zdjęcia chociaż ładnie wygląda

  • 0

    283. ~empireV  2009-02-03 22:32:02  host: bxa25.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon prawie 3 lata... Rzeczywiście teraz to sam się czasem wyłącza itp... Jeśli chodzi o obudowę której 'nie da sie zdjąć' to albo Ty nie umiesz albo masz coś nie tak z telefonem, bo ja jakoś nie mam z tym najmniejszego problemu. Może ten model nie ma 'bajerów', których wiele osób potrzebuje to i tak jest świetny i chyba najladiejszy model nokii... Zresztą chyba ogólnie z wszystkich komórek, bo nie spotkałam się z bardziej oryginalną obudową

  • 0

    284. ~yśka :)  2009-02-09 12:35:05  host: acxj41.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a jak zrzucacie do niego dzwoniki mp3 ? pzdr :)

  • 0

    285. ~Eli_Hattori  2009-02-25 13:59:02  host: apn-95-41-111-57.gprs.plus.pl

    mam go od dwóch lat. I przyznam- ten telefon nie miał łatwego życia. Spadł mi ze 100 razy, raz wpadł do kałuży, pare razy taplał się w śniegu, trzy razy spadł mi ze schodów(koziołkował parę pięter) Kiedyś jak rozmawiałam, wypadł mi z reki i spadł na kamień, był nieraz pogryziony przez moje psiaki, miałam go w kieszeni(tylnej od spodni) i jak siadałam na murku pękła szybka ochraniająca ekran, kiedyś miałam go w kieszeni w towarzystwie czekoladek merci... wymieniać mogła bym godzinę a i yak nie powiedziała bym wszystkiego. ja mam czarny, i fakt-ma mało pamięci; i fakt- ma beznadziejny apatrat; i fakt- jest bardzo kobiecy ;). Ale jeśli ktoś poszukuje telefony sprawnego i wytrzymałego to szczerze polecam fonik. a! naprawiałam tylko raz- jak zalał się tymi czakoladkami, i wtedy padł głośniczek do rozmów. ale tak pozatym- jest naprawdę świetny. w skali oceny '6' daję mu śmiało '5+'. pozdrawiam zadowolonych posiadaczy =**

  • 0

    286. ~@lf0n$0  2009-03-04 17:13:11  host: clj43.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Boże jakie durne komentarze:D Np. "Ten telefon nie ma mp3 tylko real music". Więc mówię, że real music to właśnie mp3 tylko że nie cały utwór tylko fragmenty... Usprawiedliwieniem jest to, że te komentarze są od kobiet. Nie mam nic do was dziewczynki, wręcz przeciwnie, ale czytajcie tabelkę ze specyfikacją. Rozumiem że nie musicie tego wiedzieć i wiele można wam wybaczyć:-)

  • 0

    287. ~xd  2009-04-13 10:44:01  host: fif98.internetdsl.tpnet.pl

    Nie narzekam na ten tel. ; ] We francji kupiłem modem bluetooth pod wejście ladowarki i pamiec mi powiekszyli do 256 mb ; ] nie narzekam na ten fon .

  • 0

    288. ~pati  2009-04-18 13:48:46  host: nemezis.interblock.pl

    tez mam ten telefon i rowniez uwazam jest jest fajny .jesli ktos ma juz dobry aparat i mp4 lub mp3 to mu nie potrzeba w tel. ;)

  • 0

    289. ~BigSmoke  2009-05-05 14:22:09  host: verax-r.3s.pl

    Zastanawiam sie nad kupnem tego telefonu bo dla mnie liczy sie wyglad telefonu i wygoda pisania sms, a nie aparat odtwarzacz mp3 po co mi to w telefonie, telefon jest do dzwonienia i smsowania jak se bede chcial popstrykac zdjecia to se kupie aparat, a mowienie ze aparat w telefonie co ma 8 mpixeli jest zajebisty jest bledem. Wszyscy mysla ze mpixele wplywaja na jakosc zdjecia, go''o prawda, zapytajcie sie fotografa. Zrobcie se zdjecie samsungiem omniom a jakoms nokiom co ma 2 mpixele, zdjecie bedzie sie roznilo oczywiscie ale niebedzie to wina aparatu tylko tego, ze omnia ma wiecej kolorow. Pozatym mp3 w telefonie jest takie daremne, jakosc jest ponizej zera, lepiej sobie kupic mp3 albo mp4 i sluchac z dobra jakoscia a nie szum bez basow.

  • 0

    290. ~martola175  2009-06-08 19:34:05  host: bdp122.neoplus.adsl.tpnet.pl

    gdzie moge kupic taki telefon na gwarancji??? bo w salonach nie ma niestety

  • 0

    291. ~robertcik  2009-07-13 21:06:19  host: ip-85-198-254-61.broker.com.pl

    zajebisty fon a mam go dopiero kilka godzin :D:):):);)=] Radio Ok obudowa 10 sms sie zajebiscie pisze

  • 0

    292. ~Gerbera  2009-08-11 16:15:50  host: public-gprs89145.centertel.pl

    Owa nokię mam już 2,5 roku. Już sie przyzwyczaiłam do jej BARDZO małej pamięci... 170smsów w sumie odebranych i wyslanych to jest max - czyli bardzo mało. Nie ma mp3, a szkoda. Aparat przy jasnym świetle robi w miarę czytelne zdjęcia, ale nie jest to rewelacja. Filmiki z ogromnymi pikselami. Fajna funkcja, że można ustawić czas filmu gotowego do wysłania potem jako mms. Ładny i zgrabny - ale po dwóch latach ciężkiej pracy farba się starła po bokach telefonu - to srebne - i widać nieestetyczny plastik. Z klawiszami nie mam klopotow żadnych a pisze mnóstwo smsów. Po krtótkim czasie można się do nich łatwo przyzwyczaić. Głośność bardzo duża, a i słyszalność rozmów bardzo dobra. Kłopotem jest ściągnięcie przedniej pokrywy - do dziś nie wiem jak to zrobić. Po dwóch latach bateria mi trzyma do 2-3dni, w zależności od ilości wykonywanych rozmów - a że uzywam jej do celów słuzbowych, to wychodzi tego dziennie około 2 godzin. Fajny czytelny zegar po wygaszeniu ekranu. Można przypisac dźwięki do 5 grup, niestety nie do osób. Nie ma polifonicznych dzwonków. Polecam jako proste urządzenie do rozmwów :) Eleganckie i zaspokajające podstawowe potrzeby.

  • 0

    293. ~OlLo  2009-11-20 20:25:17  host: chello089072223102.chello.pl

    Miałam przez rok ten telefon ,ale go sprzedałam i kupiłam SE w580i...Bardzo żałuje że go zamieniłam bo ten mi się ciągle psuje..Może ma mało pamięci ale jest fajny i prosty w obsłudze i jak spadnie to nic się nie dzieje ;) Polecam tego fona ;)

  • 0

    294. ~NICK  2010-01-04 19:55:36  host: bzz85.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon 3 lata !! Jest super ! Ma prawie same zalety, w ogóle się nie psuje ! Rzucałam go ze złości nie jeden raz xd. Wady są takie ,że ma mało pikseli, mało pamięci i jest dość ciężki. Tak to nic do niego nie mam ;)).

  • 0

    295. ~AL  2010-01-07 11:27:30  host: ip-62-69-216-89.globalconnect.pl

    uważam że jeśli się szuka telefonu tylko do rozmów i smsów naprawde warto przyjżeć się tej pozycji. Dodatkowo wszystko co napisała Gerbera @292 to prawda, w 100% się zgadzam

  • 0

    296. ~  2010-02-10 23:54:01  host: dj.u3d.net

    Najlepszy! niezniszczalny i ma bardzo dobra baterie :)

  • 0

    297. ~  2010-03-19 13:04:55  host: dynamic-87-105-239-86.ssp.dialog.net.pl

    mam ten telefon juz 4 rok i jest rewelacyjny, oczywiscie nie ma ma wielu bajerow ale jak dla mnie zawiera to co ma zawierac porzadny telefon i w dodatku swietnie wyglada. Nic złego kompletnie sie z nim nie dzieje! Bateria od nowosci wytrzymuje dosyc dlugo! Przód co prawda troszke juz mi sie porysował,ale tył jak nowy,skóra nie naruszona! Polecam

  • 0

    298. ~natalia  2010-04-26 09:15:05  host: 212.160.172.70

    mam ten tel od roku, ładny może i on jest, ale po za tym nic specjalnego. za to jest mocny i nie zniszczalny, ciągle mi spada, kilka razy nawet go utopiłam a działa bez zarzutów:)

  • 0

    299. ~natalia  2010-04-26 09:31:10  host: 212.160.172.70

    gerbera napisała, że nie ma mp3, mam ten tel i zapewniam, że ma i mp3 i polifonie.. ogólnie to posiada wiele fajnych funkcji, tylko po co skoro nie ma pamięci...

  • 0

    300. ~ami  2010-07-16 19:52:25  host: ajw106.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy czat działa i jak go mozna normalnie właczyc??prosze o szybkie odpowiedzi z góry dziekuje

‹ Poprzednia | 1 | 2 | Następna ›

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-50-16-17-16.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (8)

Archiwum Ankiet