Nokia 7310 Supernova - opinie
Telefony Nokia Nokia 7310 Supernova Opinie o Nokia 7310 Supernova

Nokia 7310 Supernova

w sumie: 63
  • 0

    2. ~idea  2008-05-31 18:11:29  host: acff149.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jeżeli to jest supernowa nokii to czas nokii jest już policzony-każdy fon LG jest coraz lepszy a każdy nokii niżej i niżej(poza n-series)

  • 0

    3.  2008-05-31 21:40:41

    unowocześnione 5310 i 6300

  • 0

    4. ~colpak  2008-06-01 04:19:46  host: 89.174.66.2

    Bardzo kontrowersyjna obudowa. Osobiście mi się nie podoba. Nie wiem po co TV-out w telefonie ze średniej półki i bez Symbiana - tylko zwiększa cenę telefonu.

  • 0

    5. ~Norbi  2008-06-11 09:58:05  host: aqr64.neoplus.adsl.tpnet.pl

    co do 2 to niech LG sobie wypuszcza cuda niewidy to i tak Nokia jest najlepsza!!!

  • 0

    6. ~Kaaa  2008-06-12 15:42:00  host: 4.fdk.airbites.pl

    Już widać po obudowie że ten telefon jest dno

  • 0

    7. ~  2008-06-14 13:21:05  host: sdferwer113.net.autocom.pl

    Kupiłam telefon kilka dni temu. I jestem bardzo zadowolona. mam przede wszystkim telefon którego nie maja wszyscy na około(czytaj 6300)i który prezentuje się świetnie!:)Nie wiadomo kiedy wejdzie w jakiejś sieci na razie można go zakupić na allegro.pl lub w komisach za około 550zl. Do telefonu na razie nie ma jeszcze polskiego oprogramowania i konfiguracji mms,wap,email ale ze strony nokii wgrałam konfiguracje do tel 5310 i wszystko chodzi elegancko! nie ma polskiego jezyka... myśle ze warto sie troche pomeczyc...lada chwila bedzie do niego oprogramowanie. Telefon o wiele ladniejszy niz na oficjalnym zdjeciu. Cieniutki, super leży w dłoni i ma efektowna obudowe oraz ekran "mirror lcd"(z ekranu uśpionego robi sie lusterko). Jest to Typowa prosta Nokia bez bajerów dla kogos kto nie lubi udziwnien. w srodku fajny odtwarzacz multimedialny, dobry aparat(2mgpx), fajne gry i programy. Możliwośc zmieniania tematów, skórek w odtwarzaczu, koloru czcionki na wyswietlaczu. Dyktafon Radio, zestaw słuchawkowy. Wejscie Usb, Bluetooth, Karta wewnetrzna microsd.możliwość dodawania zdjecia do kontaktu ( gdy przyjdzie sms pokazuje sie zdjecie i nadawca. Czytalam w artykulach prasowych ze bateria ma podobno dlugo trzymac ale przy moim uwielbieniu do niego i ruszaniu go caly czas to wytrzymuje jakis jeden dzien(laduje sie ok.3h. myśle ze to wszystko na razie reszte trzeba odkryc samemu obsługa jest bardzo prosta:) Pozdrawiam i w razie wątpliwości proszę pisać jak tylko będę mogla pomoc odpisze:) ps.posiada symbiana s40 OS.

  • 0

    8. ~rafal  2008-07-12 08:32:14  host: chello089078090066.chello.pl

    s40 to nie Symbian ;-) Szkoda, że nie zrobili 6120C w takiej obudowie...

  • 0

    9. ~  2008-07-12 08:40:58  host: chello089078090066.chello.pl

    W rzeczywistości naprawdę wygląda inaczej, tzn. lepiej.

  • 0

    10. ~pakito  2008-07-15 15:43:42  host: adke210.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hmmm tak sie zastanawiam na jej kupnem..:/ czy warto ja kupic..strasznie mi sie podoba z wygladu i widze ze nie jest tez taka zla z innych funkcji..albo mam do wyboru tez nokie 5310i tak sie zastanawiam ktora wybrac...???

  • 0

    11. ~Sz  2008-07-16 19:20:58  host: aaoo11.neoplus.adsl.tpnet.pl

    LG? hahaha. Ps: idea schowaj sie ;]. Jak ci się tak podobają LG to komentuj je a nie porównuj do tego nokii. Telefon jak najbardziej ładny. Bo NOKIA wie, że ładne jest to co proste ;]

  • 0

    12. ~aga  2008-08-01 13:03:25  host: aeg45.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mi tam sie podoba i mam nadzieje ze Fajny bedzie bo mam zamiar sobie taki kupić chociaż niewiem co z tego wyjdzie ;] a ogolnie nokia to najlepsza firma moim zdaniem .. a Do 7 Gdzie Kupiłaś TelEFON NA ALLEGRO CZY W KOMISIE ? odp. ważne ;p z góryyy dzięęki ;** a a wie ktoś możę za ile mozna kupić używaną nokie 5200 ??????

  • 0

    13. ~  2008-08-07 21:19:59  host: 77-253-161-164.adsl.inetia.pl

    Posiadam tą nokię i ona ma wbudowane 32 MB pamięci a nie 20!!! a ty kobieto z 12 wejdź na allegro i zobacz!!!!!!!!!!!!!!

  • 0

    14. ~Kannka  2008-08-18 22:01:56  host: ip210-unknown.gl.digi.pl

    chciałabym ja kupić , ogólnie nmi sie podoba ale jak długo trzyma bateria?? jestem bardzo ciekawa, pisze duzo sms mniej dzwonie

  • 0

    15. ~Olivia  2008-08-20 21:41:30  host: acsy57.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Pare dni temu kupilam sobie Nokie 7310 i powiem,ze jest na prawde baaardzo fajna,oryginalny panel,duzo bajerow,bardzo dobry apart-bo zdjecia robi na prawde wysokiej jakosci,tylko ta Nokia ma jedna wade... Jej wyswietlacz wyglada jak by byl z jakiegos metalu i jak jest jasno np na dworzu to kompletnie nic nie widac na wyswitlaczu:/...

  • 0

    17. ~Malena  2008-09-07 07:55:49  host: 212.69.69.122

    No faktycznie nic nie widać na wyświetlaczu, zupełne lustro, własne odbicie tylko. Ale jak już naciśnie się którykolwiek z klawiszy i uaktywni się wyświetlacz, to dopiero cudo z lustra normalnie robi się tv LCD i to jaki, a jak kolorowo, no można jeszcze pobawić się ustawieniami kontrastu, ostrości i jasności i słoneczko nie będzie za bardzo przeszkadzało. Telefonik jak dla mnie super.

  • 0

    18. ~Malena  2008-09-07 08:37:37  host: 212.69.69.122

    o faktycznie nic nie widać na wyświetlaczu, zupełne lustro, własne odbicie tylko. Ale jak już naciśnie się którykolwiek z klawiszy i uaktywni się wyświetlacz, to dopiero cudo z lustra normalnie robi się tv LCD i to jaki, a jak kolorowo, no można jeszcze pobawić się ustawieniami kontrastu, ostrości i jasności i słoneczko nie będzie za bardzo przeszkadzało. Telefonik jak dla mnie super.

  • 0

    19. ~kaska  2008-09-07 17:16:50  host: aabq11.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy ta nokia ma polskie menu ?

  • 0

    20. ~  2008-09-10 13:33:38  host: 81.26.13.74

    Jak trzyma ta bateria? Rozmawiam około 1,5h dziennie - ile pociągnie? (Oczywiście bez zabawy mp3 itp)

  • 0

    21. ~paullinka30  2008-09-18 21:17:09  host: acpw45.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefonik bardzo fajny, funkcjonalny, łatwy w obsłudze a przy tym ma ciekawy wygląd i jest lekki. Godny polecenia.

  • 0

    22.  2008-09-21 19:44:37

    Pomocy jak w tym modelu rozjasnic wyswietlacz plis niemoge znalesc

  • 0

    23. ~syll  2008-09-22 17:05:46  host: hpu34.internetdsl.tpnet.pl

    zastanawiam sie nad jej kupnem lub noki 5310. doradzcie ktorą??

  • 0

    24. ~czarna.  2008-10-03 14:21:52  host: cda128.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam, mam pytanie czy ta Nokia ma symbiana bo wypowiedzi na forum są sprzeczne,proszę o odpowiedź posiadaczy tego modelu,z góry dzięki za odpowiedź:)

  • 0

    25. ~.  2008-10-06 18:16:47  host: 87-205-184-176.adsl.inetia.pl

    jak wlaczyc tryb cichy,ale tak zeby byly wibracje?

  • 0

    26. ~mirek  2008-10-12 18:13:10  host: bjs221.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja tez mam takie pytanie?

  • 0

    27. ~beta  2008-10-16 10:39:50  host: public-gprs14026.centertel.pl

    polecam ten telefonik, jest naprawdę super, wyświetlacz jest znakomity jak również opcje w telefonie (aparat 2 mpix, mp3, radio, bluetooth, karty pamięci). jedyny mankament tel. to niezbyt długo trzymająca bateria. podsumowując polecam serdecznie telefon, przede wszystkim kobietom:-)))))))))

  • 0

    28. ~Arni  2008-11-03 11:52:54  host: 89.191.138.115

    Własnie bateria... Ładowac ją codziennie to troche męczace.

  • 0

    29. ~tus  2008-11-09 19:24:18  host: cyo66.internetdsl.tpnet.pl

    czy ten fon ma przycisk migawki??

  • 0

    30. ~Ana  2008-11-10 15:15:20  host: pc-30-231.ds.amg.gda.pl

    proszę powiedzcie jak włączyć w trybie cichym wibracje bo nie mam zielonego pojęcia a nie możliwe żeby nie było takiej opcji w tym telefonie...

  • 0

    31. ~Monia  2008-11-16 09:54:28  host: dgi200.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja mam tą Nokie i to nie prawda że jest beznadziejna. Co z tego że nie ma symbiana? Nie podoba wam się taki fon to nie komentujcie wcale ;P Czlowieka bulwersujecie. LG Ci się podoba? To kup LG. Proste. Ale wydaje mi sie ze LG i te Sonny Ericsson czy Motorole są gorsze nawet od klasycznej Nokii ;) Cóż moje zdanie.

  • 0

    32. ~aga85  2008-11-30 17:15:38  host: 7.homenett.pl

    wibracje można włączyć w każdym profilu (przystosuj-> sygnalizacja TAK/NIE). a co do ogółu, to mnie osobiście bardzo podoba się pasek skrótów, który można włączyć na tapecie. no i można zmieniać w nim obudowy. dostałam nawet dodatkową przy zakupie. to chyba taki standardowy prezent od producenta:) niewiele więcej mogę powiedzieć - mam go zaledwie od tygodnia.

  • 0

    33. ~ktos  2008-12-12 21:28:51  host: host-81-190-147-58.olsztyn.mm.pl

    Telefon wyglada bardzo ładnie. Ma wiele funkcji. Ogolnie podoba m sie . xd

  • 0

    34. ~klaudek  2008-12-19 13:28:35  host: hurin.dream.net.pl

    mam telefon od 2 tygodni i jestem jak najbardziej zachwycona, zgrabny jak najbardziej kobiecy telefonik z fajnymi przydatnymi bajerami, cena odpowiednia do jakosci telefoniku. co do baterii to prawda jest taka ze nie trzyma moze za długo ale to bateryjka litowa której sie nie formatuje bo wysoka temperatura tylko i wyłącznie skraca żywotnosc takiej baterii!!! ogólenie po prostu rewelacja, nokia robi najlepsze telefoniki na rynku. mam przynajmniej pewnośc ze co miesiac nie bede latała z komórką do reklamacji:)

  • 0

    35. ~*  2008-12-22 20:02:52  host: host-89-231-146-110.chelmno.mm.pl

    Dostane taki fon na święta. Już jest kupiony. W komisie bardzo mi się podobał a teraz zaczynam mieć watpliwosci... Są moze jakies gladkie, srebrne obudowy do niego?

  • 0

    36. ~iki  2008-12-30 00:08:44  host: apn-77-113-69-10.gprs.plus.pl

    zastanawiam się nad tym telefonem ale mam pewne wądpliwości.. jeżeli chodzi o wizualny wygląd to jak najbardziej mi się podoba.. ale na innych forach czytałam o problemie z baterią.. tzn, że trzyma około 2 dni.. napiszcie jeśli możecie czy to prawda bo już raz kupłam felerny pod tym względem telefon i nie chcę popełnić tego samego błędu :) z góry dzięki. Pozdrawiam, Iki :)

  • 0

    37. ~a  2009-01-02 12:37:45  host: adkg57.neoplus.adsl.tpnet.pl

    też z wibracją miałam mały problem ale juz ok ;) a telefon..ja jestem bardzo zadowolona, nie wiem jeszcze jak z baterią ale jeśli to jedyny problem to myślę że przeboleje :) polecam

  • 0

    38. ~magda  2009-01-29 08:55:34  host: gjn138.internetdsl.tpnet.pl

    ja go mam i jestem mega zadowolona ;)) i na baterie też nie narzekam. Obudowa jest zmienna, w zależności od humoru mam różową, zieloną lub niebieską. Polecam

  • 0

    39. ~madzia  2009-03-01 10:20:09  host: 24-212-149-91.cpe.marton.net.pl

    mam to cudeńko od miesiąca i jestem baaardzo zadowolona. piszę i dzwonię dość dużo i bateria trzyma mi 4 dni a jak piszę mniej to 5-6 nawet. dodam, że nie formatowałam baterii;) polecam

  • 0

    40. ~piter  2009-03-23 11:17:59  host: abfw174.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Dobry telefon tylko w dzień słabo widać wyswietlacz :(

  • 0

    41. ~Gość  2009-04-10 10:41:13  host: mercury.msi.pl

    Kupiłam ten telefon jakieś dwa miesiące temu (jak nie lepiej). Bateria nie jest jakaś rewelacyjna, ale trzyma średnio 5 dni - więc też nie jest najgorzej. Dodatkowo w zestawie była druga obudowa i słuchawki. Dokupiłam jeszcze kartę 2 GB i myślę, że to w zupełności wystarczy. Nie polecam tego telefonu natomiast tym, którzy lubią słuchać sporo muzyki, bo to nie jest telefon typowo muzyczny, więc bateria szybciej pada. Aparat 2mpx też nie jest żadną rewelacją, ale swoją funkcję prawidłowo spełnia w 100%. Jak na razie jeszcze ani razu się na nim nie zawiodłam i polecam go wszystkim tym, którzy lubią oryginalność (przynajmniej tej nokii nie ma 3/4 osób, w przeciwieństwie do "osławionej" 6300 itp.).

  • 0

    42. ~  2009-05-05 15:53:24  host: f96-057.opera-mini.net

    Ten model nie ma sybiana a czy na niej dziala opera mini pozd

  • 0

    43. ~bg  2009-05-19 16:51:05  host: c186-85.icpnet.pl

    nie zapominjamy ze telefon ma byc telefonem, a nie podrecznym odrzutowcem... respekt dla nokii

  • 0

    44. ~  2009-06-03 21:35:31  host: byk.onlinesc.net

    Nie ma symbiana. To jest S40, a nie S60.

  • 0

    45. ~ja  2009-06-11 16:30:37  host: 93.37.253.143

    telefon mam od 2 miesiecy i jest naprawde swietny, zadnych problemow tylko czasem aparat sie nie wlacza, poza tym jest IDEALNY, polecam (na zywo wyglada o wiele lepiej)

  • 0

    46. ~vip  2009-06-26 00:25:38  host: w3cache9.punkt.pl

    Ile pamięci wchodzi do 7310 bo wszędzie piszą że 4gb max a ja bym chciał wsadzić 8gb?

  • 0

    47. ~milena  2009-06-30 15:13:27  host: cpc2-leds3-0-0-cust73.leed.cable.ntl.com

    hej ;) wlasnie siedze w angli i telefonik jest za 60 funtow, ok 300 zl ...i zastanawiam sie nad kupnem, powiedzcie mi jedno, czy jest glosny ? bo potrzebuje telefon z glosnymi dzwonkami zeby bylo dobrze sluchac muzyke...wiec jak?

  • 0

    48. ~milcia  2009-07-05 01:47:49  host: cpc2-leds3-0-0-cust73.leed.cable.ntl.com

    mam ten telefonik, rozowy. moje cudenko, powiedzcie mi jak zrobic to zdj nadawcy na sms?? ;)

  • 0

    49. ~ea  2009-07-08 19:31:58  host: 89.231.207.161

    zakupiłam ten telefon, jestem z niego bardzo zadowolona , mam go kilka dni i nie robi żadnych problemów. Rzeczywiście z uśpionego ekranu robi się lusterko ;) typowo damski telefon. Polecam innym ;)

  • 0

    50. ~shemeeka  2009-07-20 16:10:53  host: 79.162.158.163

    Mi bardzo ten telefon nie podoba, nie mam z nim żadnego problemy. Jedynie bateria słaba dość. Ale za to zdjęcia jak na 2 Mpix robi dobre

  • 0

    51. ~nani  2009-07-24 15:18:17  host: adpr241.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja mam ten telefon. jets naprawde ok. faktycznie w rzeczywistosci lepiej wyglada. troche wkurzajace jest wyswietlacz kiedy tel jest zablokowany ale okgolnie jest bardzo spoko

  • 0

    52. ~pawel siwy 117  2009-08-03 19:13:38  host: djd248.neoplus.adsl.tpnet.pl

    chcę go kupić i mimo sprzeciwu mojego otoczenia kupię go. jest inny taki jak ja

  • 0

    53. ~I  2009-10-12 19:56:02  host: 212.183.134.128

    MAM TEN TELEFON JUŻ DŁUGO I JESTEM BARDZO ZADOWOLONA . W DODATKU JEST BARDZO ŁADNY.

  • 0

    54. ~ona  2009-10-26 19:52:25  host: fhy186.internetdsl.tpnet.pl

    to ma jakiś odtwarzacz nut ? czy to taka lipa jakaś monofonia czy cuś ...

  • 0

    55. ~efcia  2009-12-01 12:48:40  host: 088156054077.olsztyn.vectranet.pl

    telefon jest super,mam go już ponad pół roku,zmienne obudowy,super sprawa, nikt takiego nie ma!Ale jest wada,klawisze.własnie oddałam do zrobienia bo 7 i 8 nie działało.to chyba ta płytka pod klawiatura.

  • 0

    56. ~Mniszek  2009-12-16 16:21:46  host: ddv145.neoplus.adsl.tpnet.pl

    HAH, jak widzę niektóre pytania albo inne informacje które niektórzy piszą to mi się śmiać i płakać zarazem chce xD Ten tel to zwykła Nokia na platformie Nokia OS 40 (serii - chyba 5rd), czyli ta platforma co modele 3120c, 2700, czy popularna 6300 (ona ma platformę 3rd)! Każda Nokia jest taka sama, tylko wygląd się zmienia xD Czasem lepsze aparaty, wyświetlacze... Ten telefon ma generalnie większość "bajerów", aparat, dobry wyświetlacz, odtwarzacz mp3, filmów i radio, a do tego wejście na kartę micro sd. Obudowa, wygląd - kwestia gustu, dość damski tel ;p Pzdr!

  • 0

    57. ~  2009-12-16 16:23:19  host: ddv145.neoplus.adsl.tpnet.pl

    HAH, jak widzę niektóre pytania albo inne informacje które niektórzy piszą to mi się śmiać i płakać zarazem chce xD Ten tel to zwykła Nokia na platformie Nokia OS 40 (serii - chyba 5rd), czyli ta platforma co modele 3120c, 2700, czy popularna 6300 (ona ma platformę 3rd)! Każda Nokia jest taka sama, tylko wygląd się zmienia xD Czasem lepsze aparaty, wyświetlacze... Ten telefon ma generalnie większość "bajerów", aparat, dobry wyświetlacz, odtwarzacz mp3, filmów i radio, a do tego wejście na kartę micro sd. Obudowa, wygląd - kwestia gustu, dość damski tel ;p

  • 0

    58. ~rafal  2010-02-04 00:58:32  host: apn-77-114-29-159.dynamic.gprs.plus.pl

    super tel.,mam go już rok i nie narzekam.Choć tydzien po kupnie wymienili mi na drugi bo po 40 min.rozmowy spaliła mi się słuchawka:)

  • 0

    59. ~  2010-02-21 20:15:44  host: 77-255-135-198.adsl.inetia.pl

    mysle o kupnie tego modelu i jeszcze 5130 xpress music. potrzebuje 2 telefonów z powodu dwoch numerow. dobra oferta 5130 jest w orange.

  • 0

    60. ~sabciarka  2010-06-18 11:39:19  host: 194.181.134.226

    ale czemu jest napisane wymienne obudowy - nie i minutnik i stoper jest....

  • 0

    62. ~karolka  2010-09-30 15:46:15  host: blz15.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak dla mnie telefon super mam już go dość długo i zaliczył nawet kilka porzadnych upadków ( raz nawet taki że aż obudowa odpadła) ale wszystko ładnie poskładałam i nawet ryski nie miał, dlatego dla mnie ten telefon jest gitesowy: ładny, fajny i wytrzymały

  • 0

    63. ~kk  2010-10-13 23:11:39  host: aczz162.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam telefon prawie dwa laty, naprawde fajny i zgrabny. Niestety 3 klawisze nie działają, ale po dwoch latach-wybaczam. Poza tym przezyl kilka upadkow ;) obudowy rzeczywiscie ma w zestawie dwie (bardzo ladne, takie inne niz wszystkie)

  • 0

    64. ~ja  2010-12-16 16:26:57  host: acro54.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon ładny ale po 3 miesiącach przestały działać klawisze i niestety nie da się go naprawić ;/

  • 0

    65. ~toom  2011-05-21 12:05:24  host: acqh187.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon i nie potrafie go wyłączyć

  • 0

    66. ~ashhole  2011-11-20 20:06:00  host: aejm122.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon od dobrych kilku lat, w rzeczywistości jest sto razy ładniejszy. Nie narzekałam na niego, bo oczywiście przyszedł czas, na coś lepszego :P Jedyną wadą, że jak włożyłam kartkę 4gb i zapełniłam ją całą, to wchodząc w galerię czegokolwiek, co istniało na karcie, to strasznie lagował. Na całe szczęście, jeżeli ktoś włoży 2gb wszystko jest ok :)

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-159-189-139.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (2)

Archiwum Ankiet