Nokia 7280 - opinie
Telefony Nokia Nokia 7280 Opinie o Nokia 7280

Nokia 7280

w sumie: 60
  • 0

    1. ~SajneK  2004-09-12 12:01:00  host: ahf130.internetdsl.tpnet.pl

    OMG co to ma byc ?:|

  • 0

    2. ~Robert  2004-09-14 23:30:00  host: c44-29.icpnet.pl

    aleeee brzydactwo !!!!! za chiny bym tego nie kupił nawet za 20$, nokia ostatnio schodzi na psy, za to SE i Motorola co raz to lepiej sobie radzą na PL rynku

  • 0

    3. ~ja  2004-09-16 21:16:00  host: asn133.neoplus.adsl.tpnet.pl

    co wy gadacie wypasiony telefonik nokia wprowadza nową ere telefonów w zycie co prawda brakuje do tego wygłądu mp3 ale wyjdzie następny model i bedzie ok. wkoncu 21 wiek juz mamy

  • 0

    4. ~Robert  2004-09-18 10:30:00  host: c44-29.icpnet.pl

    buhahaha, "ja", nie przesadzaj, telefon jest brzydki jak noc (ok, o gustach się nie dyskutuje), ale gdzie tu nowa technologoia ? czyżby miało nią być brak np. bluetooth ? :D czy może praca w zakresach 900/1800/1900 ? (tak btw: nawet niektóre stare motorole pracują w 850/900/1800/1900 :) )

  • 0

    5. ~  2004-09-29 17:49:00  host: chello212186134205.chello.pl

    A niby gdzie tu jest klawiatura?? :P

  • 0

    6. ~salatruk  2004-09-30 12:31:00  host: pan3.elektrim.pl

    Jak się w Tym wykręca numer, tudzież SMSuje?

  • 0

    7. ~gugu  2004-10-01 14:00:00  host: 213.238.66.11.adsl.inetia.pl

    ile to kosztuje?

  • 0

    8. ~Wascik  2004-10-06 21:13:00  host: 80.48.52.22

    Ona MA Bluetootha, tylko ze tutaj jest blad w danych.

  • 0

    9. ~WitekT  2004-10-06 22:12:00  host: pollux.ds.pg.gda.pl

    Wascik: rzeczywiscie, teraz Nokia dodala do opisu Bluetooth. Jednak w materialach, ktore otrzymalismy wczesniej od producenta takiej wzmianki nie bylo. Juz poprawione. :)

  • 0

    10. ABS  2004-10-07 00:17:17  host: 213.238.86.243.adsl.inetia.pl

    Wygląd ma tak idiotyczny i futurystyczny, że aż genialny!!! To poprostu "zbrodnia doskonała" popełniona przez designer'ów. Mam tylko jedno małe pytanko: gdzie ten "telefon" ma klawiaturę?!

  • 0

    11. ~mysloksztaltny  2004-11-09 17:01:00  host: bca72.neoplus.adsl.tpnet.pl

    heh znam sie na telefonach bardzo dobrze, i zajmuje siem nimi od dluzszego czasu... ale niech mi ktos powie gdzie to sie przyklada do ucha??

  • 0

    12. ~wezyr  2004-11-18 03:15:00  host: dijkstra.laczpol.net.pl

    ten telefon jest podobny do kibelka z oknem

  • 0

    13. ~Fred_Side  2004-11-30 21:20:00  host: bwf166.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ... futurystyczna szminka a nie telefon. Dziwactwo!! Cos mi sie wydaje ze jest to przerost formy nad trescia.

  • 0

    14. ~Neo  2004-12-31 19:00:00  host: dvk52.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Co to jest?? I jak sie na tym wogóle pisze esy ??

  • 0

    15. ~  2005-01-08 22:38:00  host: chello062179089067.chello.pl

    za maly wyswietlacz brak klawiatury i niema wielu funkcji

  • 0

    16. ~vincent  2005-01-12 15:13:00  host: ip-81-210-14-122.netia.com.pl

    nie bede oryginalny ale jak tu esa wysmazyc?!

  • 0

    17. ~Dziubuś  2005-01-29 13:46:00  host: gw.exel.pl

    To Wy nie wiecie...? Przecież w tym telefonie wybiera się numer i funkcje myślami. Myślisz o żonie a ona... Halo słucham... ps 95% ceny to reklama w tym przypadku. pozdrawiam

  • 0

    18. ~SBA  2005-01-29 16:37:00  host: bmz134.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nokia w tym telefonie zniosłw wysyłąnie semów bo uznali że to zbyt straoświeckie ;)

  • 0

    19. ~Agacia  2005-01-29 18:17:00  host: pa104.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl

    lekka ptzesada....moze i nowoczesne ale bez kitu gdzie to ma guziczki?No i tem ekran...i ksztalt!Nokia troche zbyt pogonila,polska to nie Japonia czy Chinu...wątpię czy polacy przekonają sie do tego....

  • 0

    20. ~ddk  2005-01-29 18:36:00  host: dvn184.neoplus.adsl.tpnet.pl

    tel jestpiękny, ale pomijając słabe dane techniczne, wyświetlacz jest za mały.

  • 0

    21. ~hoSee  2005-01-29 23:33:00  host: frevay.pl

    Ciekawy telefonik :)

  • 0

    22. ~michal  2005-01-30 14:00:00  host: host-81-190-35-172.szczecin.mm.pl

    to jest tylko telefon dla kobiet

  • 0

    23. ~BKX  2005-01-31 18:03:00  host: bvs184.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jestem troszke zmieszany tym telefonikiem, nie ma klawiatury, nawet nie wiem jak tam dane wprowadzac! Ale jak na "DAMSKI" tel. to fajny gadzecik, taka szminka "made by NOKIA" :) Pozdrawiam

  • 0

    24. ~ja  2005-02-20 11:50:00  host: 83.29.222.87

    moim zdaniem telefon jest good.Tylko bardzo drogi:(
    Tam niema klawiaturki wszytsko jest za pomoca wybierania głosowego i pokrętła(telefonik się jeszcze troche rozsuwa.

  • 0

    25. ~fanka88  2005-02-24 23:26:00  host: bvc63.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nie wiem jak wy ale ona przypomina mi pudełko plastikowe na zwykłą szczoteczkę do zębów.Hihi ;*

  • 0

    26. ~Reaper  2005-03-05 20:05:00  host: bxo87.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja dziekuje bardzo jak mam pisac esa pokretlem! Po co te udziwnienia!?

  • 0

    27. ~Mariusz  2005-03-27 08:38:00  host: bxd248.neoplus.adsl.tpnet.pl

    On nie ma tradycyjnej klawiatury. Numety i treść smsów wybiera się głosowo. Całkiem fajne rozwiązanie ale zbyt nowatorskie :-(

  • 0

    28. ~WitekT  2005-03-27 15:04:00  host: host-81-190-128-137.olsztyn.mm.pl

    Mariusz: nie tyle głosowo, co kręcąc tym kółeczkiem podobnym do głośnika. Bawiłem się tym - średnio wygodna sprawa, choć wygląd "bajerancki" i nietypowy. ;)

  • 0

    29. ~mattttt  2005-05-04 20:31:00  host: bdz150.neoplus.adsl.tpnet.pl

    TA KOMORKA JEST EXTRA!! SMSY PISZESZ TYM KÓŁKIEM OBRACAJĄC GO I TAK TEŻ PORUSZASZ SIĘ W MENU!! JA JĄ MAM!!! JAKBYŚCIE TYLKO JĄ ZOBACZYLI I SIĘ NIĄ POBAWILI!!! ŻAŁUJCIE!!!

  • 0

    30.  2005-08-18 19:51:24

    Heh, ktos napisal, ze smsa 'pisze sie' glosowo, a co, jesli bede w autobusie pelnym ludzi i bede chcial 'napisac' niegrzecznego smsa mojej dziewczynie??? ;)

  • 0

    31.  2005-09-11 20:55:34

    hehh gdzie tu jest klawiatura??

  • 0

    32. ~Fahren  2005-10-03 19:59:34  host: bkg238.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hmmm telefonik oki dla kobiety, choc pierwszy kontakt z nim to 10 min na pierwsze połączenie a literki wybiera sie kułeczkiem:) Kosztuje np. w Media Markt około 2400zł, fajnie sie wkłada karte sim 5 razy i uwalamy taki fajny plasticzek:)

  • 0

    33. ~knoti  2005-11-26 13:48:22  host: buj116.neoplus.adsl.tpnet.pl

    on ma klawiature czy tez jest taki h.. owy patent jak w xelibri8

  • 0

    34. ~gg  2005-11-30 17:51:13  host: ect133.neoplus.adsl.tpnet.pl

    z tego czegos da sie dzwonic???

  • 0

    35. ~Przypuszczalski  2005-12-13 13:56:59  host: 217-153-221-45.such.nat.hnet.pl

    W tym tel pisze sie esy jednym klawiszem (tak mi sie wydaje) troche malo praktyczne bo jak dojsc do "Z"!!!

  • 0

    36. ~  2006-01-14 01:37:45  host: cur74.internetdsl.tpnet.pl

    posiadam ten phone....i powiem że ma zajebisty wygląd........nie jest spoko w obsłudze ale można sie nią wyróżnić....kupiłem ją w MEDIA-MARKT za 1299zł i nie żałuje wydanych pieniędzy!!!!!!!!!pozdrawiam posiadaczy tego gadżetu.....

  • 0

    37. ~muad  2006-01-17 02:45:16  host: dko43.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Literki tudziez cyferki wykreca sie pokretelkiem po czym zatwierdza.. tak dla zaspokojenia ciekawosci. Telefon przeznaczony dla ekscentrycznych biznesmenek, ktorym nic nie przeszkadza pisanie 1 smsa w 15 minut.

  • 0

    38. ~Bronek  2006-01-30 00:27:29  host: kamil2.zbuk.net

    ten telefon wyglada jak sprasowana kielbasa.

  • 0

    39. ~bakki  2006-02-18 16:41:48  host: blj64.neoplus.adsl.tpnet.pl

    bardzo ciekawy i orginalny model ale... wygląd to nie wszystko.Jak u niego jest np.z wytrzymałością baterii???

  • 0

    40. ~ziom  2006-02-19 20:07:51  host: klient-236-213.petrus.com.pl

    wygląda mi to na pilot do telewizoru

  • 0

    41. ~zbatkaaa  2006-03-02 20:46:52  host: vu186.internetdsl.tpnet.pl

    poprostu zapomnieli o klawiaturce

  • 0

    42.  2006-03-22 00:33:17

    No ja mam nadzieję Agacia, że się do tego Polacy nie przekonają. Niecierpię mieć rzeczy, do których się ogół przekonał :-)
    WitekT, w danych u was wciąż nie ma bluetootha.

  • 0

    43. ~katie  2006-04-22 19:36:34  host: chello087207147190.chello.pl

    telefon z dnia na dzien coraz bardziej mi sie podoba :) jednaj troche odstrasza pisanie smsow bo literki poprostu wybiera sie z paska na dole ekranu i to za pomoca pokretla a wiec to troche malo wygodne :P ale mozna sie przyzwyczaic telefon wyroznia sie bardzo dlatego to plus ktory u mnie ma :D:D

  • 0

    44.  2006-05-01 09:03:30

    mam ten model ma on 55mb pamięci,mp3 chodzą rewelacyjnie trudno sie pisze smsy ale sie da napisac tel nieposiada klawiatury,ale jest kozacki

  • 0

    45. ~DZIKA  2006-05-28 16:25:51  host: adaf42.neoplus.adsl.tpnet.pl

    super fon, mam go i jestem zadowolona, kułeczko, używam ten telefon również jako wibrator, jak włączy sie wibracje JEST IDEALNY

  • 0

    46. ~  2006-07-02 18:57:51  host: 212.106.17.153

    to tylko gadżet nokii podpinasz go do smyczy ze swoja nokia i masz lustereczko moze tez posluzyc jako podporka gdy mieniasz kolo w samochodzi :D

  • 0

    47. ~Duduś  2006-07-09 13:08:56  host: aczq244.neoplus.adsl.tpnet.pl

    27~ Glosowo... coś Ci sie chyba poplątało :p

  • 0

    48. ~sirlucky  2006-07-09 17:52:23  host: axd16.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ale kijnia żeby smsa pisać ok 15 minut a nie 3 to lekka przesada ja osobiście polecam nokie 9210 communicatora..

  • 0

    49. ~Cameron  2006-09-16 20:08:52  host: apn-99-84.gprspla.plusgsm.pl

    Telefon miałem dosłownie 5 dni i z uwagi na te je.... kułeczko sprzedałem:] to pokrętło to totalna poraszka!!!!

  • 0

    50. ~helo  2006-11-12 21:47:27  host: 213.25.189.50

    ten telefon jest naprawde ciulowy dosc, ze wyglada beznadziejnie to jeszcze tak dziala a pisanie sms-ow to tragedia obciach sie z takim telefonem gdzies pokazac. Wyglada jak klocek

  • 0

    51. ~McGreg  2007-07-14 13:14:20  host: 62.29.142.66

    Dla mnie ten telefon jest do bani wygląda raczej na odtwarzacz mp3 z aparatem

  • 0

    52. ~pupki 7280  2007-08-06 19:10:21  host: acqh114.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kurde nie dosc ze wygląda jak walniety mlotkiem o blat kutas to do tego nie ma blototh!

  • 0

    53. ~kazik  2007-11-05 20:56:18  host: bus123.internetdsl.tpnet.pl

    jak macie ochotę na kupno nokii 7280 to proszę sie zgłaszać mam takie 2 jesdna na cześci druga 100% sprawna PISZCIE

  • 0

    54. ~Paola.  2007-11-12 21:39:41  host: host8925159179.3s.pl

    nie wygląda na wygodną, kosmiczna. nie podoba mi sie i uważam, że to "telefon" dla ludzi lubiących się wyrożniać, nie ważne w jaki sposób...:P

  • 0

    55. ~Pryput  2007-11-19 15:29:10  host: 80.54.67.2

    Witam nokie jeszcze aktualne na sprzedaż?? jaka cena ??

  • 0

    56. ~Lukash1410  2007-11-27 14:57:11  host: ebq37.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hehehh jeszcze tak: telefon posiada odtwarzacz MP3+ 56mb pamieci.....

  • 0

    57.  2009-09-14 20:35:13

    można taki fon jeszcze gdzieś kupić?

  • 0

    58.  2009-11-26 20:20:41

    wygląda super! a da się z tego smsy pisać?

  • 0

    59. ~polityk53  2010-02-18 17:31:57  host: chello089073094177.chello.pl

    podoba mi się ten telefon ile on kosztuje bo chciałbym go zakupić

  • 0

    60. ~grrr  2011-06-19 21:09:13  host: 88-199-126-49.tktelekom.pl

    Smsy pisze się ciężko, kręcąc tym kółkiem i wybierając odpowiednią literę alfabetu.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-147-238-62.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (7)

Archiwum Ankiet