Nokia 7260 - opinie
Telefony Nokia Nokia 7260 Opinie o Nokia 7260

Nokia 7260

w sumie: 38
  • 0

    1. ~ślepy i chudy  2005-05-05 16:00:00  host: 80.50.253.62

    zajebista sprawa ten fon

  • 0

    2. ~ślepy i chudy  2005-05-05 16:01:00  host: 80.50.253.62

    zajebista sprawa ten fon

  • 0

    3. ~młoda  2005-05-06 15:58:00  host: dyo44.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zajebisty fonik ;D

  • 0

    4. ~Hoody  2005-05-12 23:38:00  host: duh126.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy to ma GPS ??

  • 0

    5. ~ewwwkka  2005-05-13 21:53:00  host: beq143.neoplus.adsl.tpnet.pl

    podoba sie sie ten ten kom;-)

  • 0

    6. ~junior  2005-05-14 12:07:00  host: aiv149.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wypasik telefonik

  • 0

    7. ~  2005-06-05 01:55:00  host: pepsi.rene.com.pl

    czy ten fon obsluguje true tone?

  • 0

    8. ~  2005-06-11 16:07:00  host: ayc92.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zjebisty fon

  • 0

    9. ~sl4yer  2005-06-14 21:27:00  host: dzq76.neoplus.adsl.tpnet.pl

    :O przelicznik miar butów i odzieży! - musze go mieć! Czy telefonposiada też miktofalówke? Jeśli nie to kicha....... :P

  • 0

    10. ~sawyer  2005-07-04 13:14:00  host: dlc225.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zajebisty super fonik

  • 0

    11. ~siakoski  2005-07-16 09:57:00  host: 82.160.71.17

    no musze powiedziec ze całkiem całkiem ten phon ale co mnie naj uderza to to ze nie ma bloototha i mp3 ale ciekawe ile kosztuje pewnie drogo wole sony ericssony a k 508i jest tansy o wiele i ma wiencej funkci precz z komuno!!!!!!!!!!!!!!

  • 0

    12. ~Gela  2005-07-20 22:08:00  host: pd153.tomaszow-mazowiecki.sdi.tpnet.pl

    Taki sam jak nokia 3220 tylko ze ma radio i irde.

  • 0

    13. ~ifar  2005-11-09 16:48:51  host: bdz151.neoplus.adsl.tpnet.pl

    No cóż już lepszy jest simens S65, albo nawet Sony Ericcson K500i nie mówiąc o K 700i ta nokia jest bardziej efektowna na zewnatrz niz w srodku, w ogóle nokie sa przereklamowane!!!

    NOKIE SIE ROZBESTWIAJA PRECZ Z FASZYZMEM

    !!!SIEMENSIAKI GÓRĄ!!!!

  • 0

    14. ~fafik  2005-12-24 09:48:39  host: bxb69.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ile ma pamieci to nokia

  • 0

    15. ~maciek  2006-01-04 21:33:44  host: 62.233.195.62

    super telefon

  • 0

    16. ~Kasik  2006-01-14 10:55:41  host: aamf85.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mi sie bardzo podoba ten telefonik ;) i mam zamiar go sobie kupić :)) !!!!!!!!!!!!

  • 0

    17. ~prezes  2006-01-24 16:26:30  host: bla199.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy można zrobić byly mp3

  • 0

    18. ~~klaudia  2006-01-28 18:56:34  host: unicorn.laczpol.net.pl

    co lepsze ta nokia czy sagem my x 6-2??

  • 0

    19. ~kupa  2006-02-06 14:47:36  host: bcl6.neoplus.adsl.tpnet.pl

    cool telefon

  • 0

    20. ~ewitka12  2006-03-14 13:39:44  host: absy189.neoplus.adsl.tpnet.pl

    fajny komik:) na allegro mozna nawet tanio kupić

  • 0

    21. ~Donald  2006-06-27 14:26:41  host: donald.crsnet.pl

    Nie no ten tel faktycznie robi furorę z zewnątrz. ogolnie to jest Spoko. NOKIA górą! Walniesz o sciane rozleci sie, poskładałem i działadalej. To jest siła NOKII i mojej łapki :]

  • 0

    22. ~fester0707  2006-07-10 16:50:11  host: eei202.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten fonik od 3 miechów i jest coolowy tylko to co jest w nim do dupy a raczej tego nie ma to mp3 i bloototha :(( ale poza tym to jest ZAJE**STY

  • 0

    23. ~Alan.M  2006-08-16 11:15:32  host: atw85.neoplus.adsl.tpnet.pl

    super phonik ale zastanawiam się między nokią 7260 a 3200

  • 0

    24. ~  2006-09-22 20:43:35  host: aaxd16.neoplus.adsl.tpnet.pl

    oooo lol czy on ma lodówke????

  • 0

    25. ~rrrrrr  2006-09-24 10:42:28  host: cyj42.internetdsl.tpnet.pl

    swietny telefon.szkoda tylko ze nie ma mp3 ma tez za malo wbudowanej pamieci ale ogolnie jest chyba fajny... :P

  • 0

    26. ~  2006-09-26 18:02:23  host: dox152.neoplus.adsl.tpnet.pl

    to krzywe coś nie ma mp3 a ja polecam SE k750i

  • 0

    27. ~pilar  2006-10-09 18:40:21  host: router.tvgawex.pl

    zastanawiam sie nad kupnem tego modelu albo 6230i Nokii.Ta koma jest tańsza ale gorsza doradźcie!!!

  • 0

    28. ~mroziol  2006-10-11 21:02:46  host: czh98.internetdsl.tpnet.pl

    stary, jesli masz duzo kasy, to kup sobie nokię 6230i jezeli natomiast swiecisz pustkami to doradzam Ci 7260. sam osobiscie jestem jego posiadaczem... jest to dobry telefon, z nienajgorszymy funkcjami...jedyny i najwiekrzy minus to brak mp3

  • 0

    29. ~Olunia1  2006-12-09 15:24:47  host: tytan.interkonekt.pl

    Witam. Mam pytanie, Ile ma ten telefon pamięci? Proszę o szybką odpowiedź ponieważ interesuje mnie kupno tego telefonu lub nokii 7360 Który tel. bardziej się opłaca? A są w podobnych cenach :)

  • 0

    30. ~DUMEL  2007-03-12 15:48:04  host: ayp129.neoplus.adsl.tpnet.pl

    weż 7360 pamięć cienko tylko 4 mb ale 7360 jest ładniejsza

  • 0

    31. ~Milka  2007-09-06 19:46:21  host: gcu10.internetdsl.tpnet.pl

    tak ma wiecej bajerów ale se miesci sie pare sms

  • 0

    32. ~dssd  2007-11-13 20:43:10  host: adrt57.neoplus.adsl.tpnet.pl

    13- jak jakis frajer taki jak ty ma siemensa z czrno-bialym 2-liniowym wyswietlaczem to co sie dziwic

  • 0

    33. ~barti  2007-12-29 15:40:43  host: xdsl.037.c83.petrotel.pl

    do dssd chyba ty jesteś 2 liniowy ten siemens ma blototha i kartę pamięci nie to co ta shitowa nokia

  • 0

    34. ~Patrylos  2008-03-05 17:13:36  host: dri8.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten telefon jest super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • 0

    35. ~PATRYK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  2008-03-10 19:41:32  host: dre202.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jest okej.

  • 0

    36. ~Tomekkkk!!  2008-03-13 23:00:49  host: cmpc-089-239-075-240.cnet.gawex.pl

    Telefon jest wypas...Mam go kilka dni i jest OK. jedyny bol to ma malo pamieci, ale u kuzyna w miescie w lombardzie jest mozliwosc wmontowania karty pamieci....a propo mp3 to normalnie czyta!!

  • 0

    37. ~~Aisa~  2008-04-21 23:02:01  host: usagi.eu.org

    Ten telefon jest nie do zdarcia:

  • 0

    38.  2009-01-11 22:51:55

    fajnie wygląda:)

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-159-197-114.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jak oceniasz nową ofertę Mix sieci Play?

Nowa oferta Mix sieci Play

 

Zobacz wynik | Opinie (6)

Archiwum Ankiet