Nokia 7250i - opinie
Telefony Nokia Nokia 7250i Opinie o Nokia 7250i

Nokia 7250i

w sumie: 30
  • 0

    1. ~Maniek  2004-11-14 19:36:00  host: 62.29.133.84

    Hehe to jest to samo co Nokia 6610i tyle że w innej skórze ale tak pozatym da rade polecam choć takiego nie mam ale 6610i i jest ok

  • 0

    2. ~axel  2005-04-01 21:22:00  host: techmedia.com.pl

    telefonik nawet fajny ;] prawie taki jak 6610i tylko 6610i to gowno :P fatalna obudowa i w ogole.. blee

  • 0

    3. ~tubus  2005-04-23 10:14:00  host: aphel.ltd.pl

    bardziej bym powiedzial ze 6610i to prawie to samo co 7250i a nie na odwrot. choc roznica mala to 7250i jest na runku jakies 3 lata i do niedawna jeszcze trzymal cene blisko 500zl w promocji.

  • 0

    4. ~ja  2005-07-14 10:03:00  host: dxc71.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Chyba jest błąd w opisie...On Naprawde niema bluetooth??? Zastanawiam sie nad kupnem...

  • 0

    5. ~WitekT  2005-07-14 10:34:00  host: gprs5.idea.pl

    ja: BT nie ma.

  • 0

    6. ~Piter  2005-07-25 13:02:00  host: cbr49.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zastanawiam sie nad kupnem a mam do wyboru jeszcze se k500i (a z tego co mi wiadomo to se k500i sie strasznie psuje) więc prosze o rade z góry dzięki

  • 0

    7. ~  2005-10-10 21:45:01  host: boq78.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam pytanie.Czy irDa działa w tym telefonie w obie strony(ja moge przesłać komuś coś i na odwrót)?

  • 0

    8. ~bar  2005-11-02 16:53:08  host: auo154.internetdsl.tpnet.pl

    to samo co nokia 6610i miałem nokię 66 i moj kumpel ma 7250i bez różnicy

  • 0

    9. ~  2005-11-24 20:37:29  host: 85.219.248.3

    zamierzam kupić ten telefon, bardzo mi się podoba.kosztuje 360zl i jest godny polecenia,wiem bo pokazywali mi w sklepie jak działa.wzorowy telefon

  • 0

    10. ~marcin217  2006-04-08 19:39:25  host: dxa218.internetdsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon od pół roku i nie moge nic złego o nim powiedzieć!!! Jest SUPER!! Inne Sony Ericssony i Siemensy przy nim wysiadają. POLECAM FAJNY TELEFONIK. MA BARDZO ŁADNY DESIGN!!!!!

  • 0

    11. ~POWEŁ  2006-04-25 14:35:10  host: aczn149.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a w tym telefonie można coś przesyłac przez irde czy tylko kontakty

  • 0

    12. ~pingwin  2006-05-16 14:59:15  host: def246.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Miałem ten telefonik rok i wiem, że można irdy używać tylko w komunikacji z kompem. Moi kumple próbowali mi wysyłać przez irde najróżniejsze rzeczy, ale firmware nie ma opcji komunikacji z innymi telefonami przez irde - tylko irda pod kompa, albo kabelek. Jedno mi isę tylko nie poobało - radio nie działa bez zestawu słuchawkowego, ale tak to fonik git - dobre zdjęcia robi, jeżeli nie ma się porysowanej szybki przy obudowie, bo to strasznie obniża jakość zdjęć. Telefon jak najbardziej polecam, tym bardziej, że można go całkie tanio kupić z papierami.

  • 0

    13. ~..:VoyteQ:..  2006-05-29 21:23:32  host: abmm254.neoplus.adsl.tpnet.pl

    bez zestawu nie ma rodia, bo kabel od słychawek działa jako antena do radia!!

    Telefon mam 2 lata i nie zdazylo mi się na niego nazekac!!

  • 0

    14. ~cola  2006-06-23 11:30:11  host: dgn16.neoplus.adsl.tpnet.pl

    byłem posiadaczem noki 6610i. Uważam że design ma ładniejszy od 7250i. Tylko szkoda że firmwire jest taki ubogi:(

  • 0

    15. ~premier  2006-09-13 22:04:27  host: akr53.neoplus.adsl.tpnet.pl

    powiem wam że to 6610i jest podobna do 7250i a nie na odwrót, nokia 7250i była wcześniej wprowadzona na rynek

  • 0

    16. ~misieq  2006-09-15 21:19:42  host: 82.160.40.254

    mam ten telefon i co zrobic zeby przesylac i odbierac prze Irda'e cos

  • 0

    17. ~Daw...  2006-12-09 21:13:33  host: vir.media-net.krakow.pl

    Mam ten telefon ale nie ma Blutofha a przez irde mozna wysyłać tylko kalendarz i wizytowki za mało opcji itd...

  • 0

    18. ~Kasia  2006-12-11 14:55:32  host: abnn13.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam pytanko czy ten telefon obsługuje pliki WAW....... plis o odpisanie!!!!!!!!!!!!

  • 0

    19. ~mowcie mi wojtek  2007-01-22 14:58:12  host: nevada.army.mil.pl

    eeee ten telefon jest do dupyyyy. beznadziejny aparat, irda. moze kiedys byl fajny...

  • 0

    20. ~im en gosia  2007-02-08 20:30:47  host: ejf115.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a mi sie podoba bo go mam XD ale nie z wygladu: tz mi sie pdooba i choc nie ma tych dupereli to i tak jest swietna =)

  • 0

    21. ~T.Bag  2007-02-17 18:56:48  host: bnu81.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Da się w telefonie zrobić żeby nie wyświetlało sieci zey nie pisało np pop

  • 0

    22. ~kascper17_13  2007-02-26 17:26:06  host: bom123.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam problem moja nokia 7250i nie chce odbierać połączeń orzez podczerwień a jak chce wysłać coś prze irde to nie moge tylko przez mms

  • 0

    23. ~cam  2007-04-14 18:16:05  host: eoa52.neoplus.adsl.tpnet.pl

    gdzie ma ten telefon irde

  • 0

    24. ~Ania  2007-04-23 17:21:48  host: cpm66.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jest beznadziejny. Szybko rysuje sie obudowna, chociaż wcale nim o podłogę nie trzaskałam.

  • 0

    25. ~Orient  2007-05-23 10:51:18  host: 77-45-1-118.asta-net.com.pl

    do 7250i dokupilem zestaw sluchawkowy niestety nie dziala.Zestew jest sprawny bo sprawdzalem na innych tel.cos nie tak jest z moim tel co to moze byc?Przeczyscilem styki i nic.Pomocy!

  • 0

    26.  2007-08-03 11:47:20

    TO ZŁOM!!! Kiedyś nie mogłem wejść w idż do, bo resetował mi się. Przez irdę nie można wysyłać plików, tylko kontakty, a na dodatek kosztował 150zł!

  • 0

    27. ~p...  2007-08-15 20:43:14  host: dec129.neoplus.adsl.tpnet.pl

    tel jest do dupy chce go wymienic tylko nie wiem na jaki ;/ irda nie dezial, kiepski wyswietlacz i wogole nie ma w nim nic nadzwyczajnego. jest do kitu!

  • 0

    28. ~Czarna obudowa  2007-12-28 19:07:35  host: aabd21.neoplus.adsl.tpnet.pl

    HEHEHEHE ja kupiłem sobie czarną obudowę Z białą gumową klawiaturą. W necie nigdzie jej nie widziałem

  • 0

    29. ~dobra elcia :D  2008-08-29 20:20:39  host: 195.116.169.253

    polecam, polecam ! moja mama miala ten fon rok a pozniej mial go moj brat ze 2 i pol roku !! i sie nie zepsuł ! luks fon ! tylko ze na koncu odpadła tylna klapka [wiecie co to co sie zaklada na baterie] ale teklefon sie trzymał jeszcze pare miechów ! gites , nic dodac nic ująć

  • 0

    30. ~Damian  2009-07-25 14:26:19  host: ipi42.internetdsl.tpnet.pl

    Na codzień ma se w890i, ale często gubi zasięg i głupio się pisze sms-y bo ma małą klawiature dlatego czesto zmieniam go na tą nokie która lezy u mnie w szafie jako rezerwowy telefon, mam ją od nowego i nic powaznego mi sie z nią nie działo. bradzo doby telefon, polec do pracy codziennej

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-159-169-210.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jak oceniasz nową ofertę Mix sieci Play?

Nowa oferta Mix sieci Play

 

Zobacz wynik | Opinie (6)

Archiwum Ankiet