Nokia 7210 Supernova - opinie
Telefony Nokia Nokia 7210 Supernova Opinie o Nokia 7210 Supernova

Nokia 7210 Supernova

w sumie: 42
  • 0

    1. ~?  2008-06-27 19:55:57  host: staticline13438.toya.net.pl

    o kurde nokia ciągnie stylistyke od motoroli ( L6)

  • 0

    2. ~Nomen  2008-06-27 22:04:23  host: ns2.sti.net.pl

    Przedni jak na telefon z niższej półki :)

  • 0

    3. ~Lolke  2008-06-30 18:55:11  host: public63374.xdsl.centertel.pl

    Mam ten telefon od tygodnia, trochę wolno chodzi ale po za tym OK

  • 0

    4. ~  2008-07-01 16:49:10  host: 80-42-163-53.dynamic.dsl.as9105.com

    ta klawiatura jest dotykowa??

  • 0

    5.  2008-07-05 20:36:29

    Byle jakie to to

  • 0

    6. ~re5pect  2008-07-07 15:25:41  host: 56-227-149-91.cpe.marton.net.pl

    hmm... Zapowiada si? ca?kiem ?adny telefon. Miejmy nadzieje ?e nie tylko ?adny...

  • 0

    7. ~lukasq95  2008-07-13 14:37:38  host: auc138.internetdsl.tpnet.pl

    czemu nie dali 16 milionów kolorów lepszy by był

  • 0

    8. ~MM  2008-07-19 06:10:37  host: 15-pra-22.acn.waw.pl

    @ 7. ~lukasq95 200: Dlaczego się ograniczać? Niech dadzą 64 mln kolorów!

  • 0

    9. ~SE-USer  2008-07-22 11:28:51  host: adta51.neoplus.adsl.tpnet.pl

    A dlaczego nie od razu 100 milionów?

  • 0

    10. ~hwoarang  2008-07-23 22:36:58  host: acw97.neoplus.adsl.tpnet.pl

    sprowadziłem fona z angli i co haha to nie telefon to dramat testowałem go i wszystko wam powiem aparat 2 mpx przecierz on robi foty jagby to był vga ochydny wygląd bateria trzymać będzie max 2 i pół dnia wogule telefon nie na te czasy pozdro

  • 0

    11.  2008-07-24 12:55:41

    64 mld i laptopa mogli dać... Nie jest dotykowa

  • 0

    12.  2008-07-24 14:24:55

    16mln kolorów gdyby jeszcze ludzkie oko mogło je wszystkie zobaczyć.

  • 0

    13. ~  2008-08-16 00:12:16  host: acxk79.neoplus.adsl.tpnet.pl

    o!! widziałem podobną motorole. tylko to ma napisane NOKIA :)

  • 0

    14. ~kid  2008-08-19 23:03:31  host: user-89-108-229-227.mobile.playmobile.pl

    Czy ten telefonik jest już dostępny w sprzedaży w którejś sieci?Chciałabym go sobie kupić.

  • 0

    15. ~Tomasiu  2008-09-13 12:02:25  host: 85.219.135.49

    500 zł widziałem że kosztuje w Saturnie

  • 0

    16. ~yhm  2008-10-18 20:53:27  host: aow194.internetdsl.tpnet.pl

    Czy posiadając karte pamięci 2GB, będzie się zacinał?

  • 0

    17. ~EMI  2008-11-05 17:20:16  host: public-gprs79807.centertel.pl

    ZASTANAWIAM SIE NAD KUPNEM TEGO TELEFONU MIALAM NOKIE 6300 BYLAM BARDZO ZADOWOLONA CZY Z TEGO TEZ BEDE? KTO GO MA NIECH DORADZI

  • 0

    18. ~gurjos  2008-11-23 19:51:06  host: w3cache.2.algo.radman.pl

    jeszcze nie słyszałem o telefonie ktory ma 64 mln kolorów zna ktos taki??

  • 0

    19. ~  2008-12-07 20:28:39  host: host-89-228-145-188.gorzow.mm.pl

    do Nomen znawca telefonow sie odezwal .. telefon z nizszej polki widac ze sie nie zna gosciu ...;/

  • 0

    20. ~  2008-12-12 23:09:09  host: host84-38-86-7.tvkdiana.pl

    czy ten telefonik ma dziurke na zaiweszke ?

  • 0

    21. ~Raval  2008-12-21 10:01:22  host: host-81-190-77-129.gdynia.mm.pl

    Po co Nokia wgl robi tą serie Supernova? są brzydkie i beznadziejne.. Uwielbiam tą marke i wgl ale to jest po prostu żal.

  • 0

    22. ~  2009-01-07 01:22:58  host: inet20909na-2.eranet.pl

    Co oni tu pisza o tym stoperze i minutniku ? Mam ten telefon i to wszystko w nim jest :] Pozdrawiam autora tych informacji i zycze sukcesow w pracy.

  • 0

    23. ~pino1  2009-02-02 16:14:13  host: host-89-230-130-252.inowroclaw.mm.pl

    bardzo fajny telefon mam go 2 tygodnie i chodzi jak burza polecam

  • 0

    24. ~anatema  2009-02-09 12:30:12  host: host-81-190-229-56.wroclaw.mm.pl

    jeśli chodzi o opisy techniczne i funkcje telefonów to zawsze coś tu przybredzają,pomylą i pokręcą, wiarygodne są tylko fotki tel i opinie użytkowników:-)

  • 0

    25. ~asia  2009-02-16 23:30:15  host: absg148.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ile trzyma bateria? proszę o pomoc, to dla mnie baardzo ważne..

  • 0

    26. ~Taka prawda  2009-04-11 18:37:34  host: 77-253-118-253.adsl.inetia.pl

    Ile bateria trzyma? Poprawnie sformatowana oczywiście.

  • 0

    27. ~Kejt  2009-04-12 22:30:17  host: 77-254-230-207.adsl.inetia.pl

    Proszę o opinię o baterii w tym telefonie. Głównie chodzi o normalne użytkowanie, telefony, smsy, bez używania bajerów typu kamera i mp3.

  • 0

    28. ~T  2009-04-21 15:33:11  host: chello089074141212.chello.pl

    Ile bateria trzyma, proszę o informację :)

  • 0

    29. ~brum.  2009-05-09 20:25:09  host: 62-61-62-202.static.hnet.pl

    Bateria trzyma bez używania bajerów 5 - 6 dni. Mam ten telefon od paru miesięcy. Jak dla mnie BOMBA.

  • 0

    30. ~Hanka0155  2009-05-16 16:14:02  host: apn-77-112-115-10.dynamic.gprs.plus.pl

    Mam ten telefon i jestem zadowolona. Ma radio karte pamieci a aparat robi Bardzo dobre zdjecia. Ok. kosztuje 450zł. W sklepach. Polecam..I jest solidny.

  • 0

    31. ~WłaśnieTa!!  2009-05-19 12:43:59  host: host-87-101-66-215.leon.com.pl

    Co wy chrzanicie... Telefon jest jak kazdy inny! Mam go i wcale nie narzekam. W Końcu telefon służy do tego żeby niem dzwonic i wysyłać sms-y jeśli komus nie odpowiada jakoś aparatu, to niech sobie kupi normalny aparat! Przeciez to tylko telefon. Jak kazda nokia jest prosty w obsłudze:) aa i bateria trzyma ok 3 dni :)) Pozdrawiam szczęśliwych właścieli:)

  • 0

    32. ~zibik88  2009-05-22 21:08:12  host: acxf165.neoplus.adsl.tpnet.pl

    to jest szajs ani umts ani MMS-ów ani internetu się nie da skonfigurować

  • 0

    33. ~A  2009-05-30 19:13:53  host: apn-77-113-21-123.dynamic.gprs.plus.pl

    Mam ten tel od dzisiaj. Pierwsze wrażenie jak zabawka-cienki i plastikowy. Zamawiałam go wcześniej oglądając tylko go w necie. Wg zdjęć jest srebrno-różowy. W rzeczywistości dostałam telefon który jest biało- różowy. Cóż.Dobrze, że mi się też podobają białe.

  • 0

    34. ~krasifa  2009-08-04 13:19:42  host: gow106.internetdsl.tpnet.pl

    bardzo fajna ale mam z nią problem. jeśli mamy godzinę załóżmy 13.00 i przyjdzie mi SMS o tej właśnie godzinie to w detalach pokazuje się że SMS przyszedł o godzinie 11.00 co jest nieprawdą. nie wiem co mam z tym zrobić, nic nigdzie nie przestawiałam. wie ktoś co na to poradzić?

  • 0

    35. ~zajcew  2009-09-08 10:41:18  host: outsider.abg.com.pl

    do krasifa: też miałem taką sytuację z 6500 slide, trzeba zmienić opcje: strefa czasowa(GMT+1) i czas letni(+1). Po tej zmianie u mnie sms'y mają tą samą godzinę.

  • 0

    36. ~ankas  2009-11-09 20:14:21  host: w37-111.md4.pl

    Ja mam ten telefon od roku i jest niezawodny ;)

  • 0

    37. ~agata  2009-11-14 14:59:28  host: abhr226.neoplus.adsl.tpnet.pl

    może ktoś by mi polecił jakiś fajny telefon w tej chwili od 4 miesięcy mam samsunga Avila ale mi się znudził ! szukam telefon który ładnie wygląda oczywiście z mp3 i z aparatem przynajmniej 2mpix i żeby wygodnie się pisało smsy ale nie dotykowy ! piszcie plis !!!!1

  • 0

    38. ~frania  2009-11-15 22:19:29  host: csknet-85-31-242-22.csk.pl

    Jestem zadowolona z telefonu, posiadam go od tygodnia,tylko mam problem odnośnie wygaszacza-chciałam aby włączał się pasek zawierający zegar elektroniczny.Niby tak jest, tylko że ten pasek jest praktycznie niewidoczny...czy może ktoś wie jak to ustawić?

  • 0

    39. ~Karolina  2009-12-25 11:35:53  host: c133-130.icpnet.pl

    Czy ktoś może mi napisać jak wyłączyć skróty podczas pisania smsów ? (te na dole)

  • 0

    40. ~GRazyna  2010-01-16 18:18:30  host: chello089074225027.chello.pl

    Mam ten tel od roku super tak jak mowi nazwa glosno slyszalna muza z niego nagrywanie wideo maksymalny czas nie jak inne 6 minutek zdjecia tez mozna powiedziec dobre duzo zalet mozna przypisac dzwonek do kazdego dzwoniacego nie grup bateria przy wiekszym uzywaniu trzymie 3 dni . nic dodac niz ujac dla mnie super

  • 0

    41. ~  2010-07-02 09:59:16  host: chello089073134030.chello.pl

    troche się zalał,i teraz pokazuje włącz bez karty sim,jak to zrobić.

  • 0

    42. ~meme  2010-08-19 12:51:32  host: www.ejedrzejow.pl

    można do tego telefonu samemu wgrac softa ? jesli tak to jak ;] ?

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-161-168-21.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (7)

Archiwum Ankiet