Nokia 7200 - opinie
Telefony Nokia Nokia 7200 Opinie o Nokia 7200

Nokia 7200

w sumie: 19
  • 0

    1. ~rychu  2004-12-03 22:54:00  host: rychu.infinity.net.pl

    w końcu ładna puderniczka no jest jeszcze samsung e700 no ale nokia to nokia.

  • 0

    2. ~Neo  2004-12-30 20:57:00  host: dum209.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten phone iwydaje mi się ,że brakuje mu tylko wiekszego ekranu i odtwarzacza mp3 ,a tak to jest spoko.

  • 0

    3. ~viger  2005-06-05 12:23:00  host: maluch.pcz.pl

    jak zawsze nokia opóżniona i droga!!!!!!

  • 0

    4. ~:)  2006-01-16 18:23:00  host: bfr51.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a wlasnie wie ktos ile ona moze kosztowac?

  • 0

    5. ~  2006-01-26 17:59:02  host: cur74.internetdsl.tpnet.pl

    Ten Telefon kosztuje około 500żł...Jak na tekie coś to drogo !

  • 0

    6. ~maniek  2006-04-02 20:46:42  host: abec10.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a jaka ma polifonie ilu glosowa

  • 0

    7. ~Umyk  2006-06-11 12:15:36  host: ip-213-17-244-206.netia.com.pl

    Handluje właśnie tym typem telefonów i jego wartość rynkowa miesci się w granicach 350 zł. A tak po za tym to super telefonik naprawde polecam.

  • 0

    8. ~Martusia 8962553  2006-06-22 00:53:17  host: byy242.internetdsl.tpnet.pl

    ja juz nie kapuje jak sprawdzam na allegro ile kosztuje to tak z 300 lub 350zł a jak szukam w googlach to nawet 1000zł. a mam pytanko do ludzi handlujacych telefonami mam simensaC65 i nokie 3510i ile bym musiła dopłacic by za te dwa telefony mic własnie NOKIE 7200. Bylabym wdzieczna jak by ktos mi dał znac

  • 0

    9. ~Clymster  2006-07-11 18:23:20  host: 80.51.191.54

    musiałabyś dopłacić ze 100zł ale to zależy od stanu Twoich telefonów..

  • 0

    10. ~BuŁa  2007-03-02 22:00:08  host: aue5.neoplus.adsl.tpnet.pl

    To Czy Nokie 6170??

  • 0

    11. ~O.o  2007-06-06 19:00:17  host: bnw145.neoplus.adsl.tpnet.pl

    A ma to zamrazarke?? To jak lodowka wyglada. A jak nie ma zamrazarki to chujowe jak sam chuj bo piwa mrozic sie nie da.

  • 0

    12. ~  2007-06-28 13:30:50  host: aagv178.neoplus.adsl.tpnet.pl

    CO to za FOTKI?????

  • 0

    13. ~sweyzy  2007-08-27 21:14:21  host: abfz172.neoplus.adsl.tpnet.pl

    spoko fon tylko zeby mial wiekszy ekran i mp3 bylo by super

  • 0

    14. ~żbiku  2007-10-05 22:45:40  host: 120-167.espol.com.pl

    straszna ta nokia, o aparacie nie wspomne bo nie ma sensu

  • 0

    15.  2007-10-29 09:56:28

    Ale jestescie nipoważni - wiecie chociaz kiedy ten telefon został wprowadzony na rynek ?? - g.. wiecie !

  • 0

    16. ~piesek  2008-02-07 21:25:27  host: aeez221.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Lol co to za foty te 2 ostatnie?

  • 0

    17. ~Dominik Wójcik  2008-07-24 18:48:00  host: inet20909nj-2.eranet.pl

    Ludzie złoci. Nie przepadam za kolorowymi wyświetlaczami, ale jeśli już ktoś mi takowy proponuje, to przyzwoicie byłoby współcześnie oferować pionowy prostokątny (minimum 128x160), bo TO to już kpina z klienta.

  • 0

    18. ~AlEk  2009-06-03 16:34:16  host: 90-156-103-32.magma-net.pl

    Weźcie przestańcie taki telefon to jest do bani, ja mam nokie 6300 i jak dla mnie to to jest normalny telefon i napewno znacznie lepszy od tego.! Pamiętajcie że im ładniejszy fon tym gorszy... zal

  • 0

    19. ~maro  2009-08-16 12:19:43  host: dut124.neoplus.adsl.tpnet.pl

    szczerze przypomina mi to piersiówke albo mydelniczke albo też puderniczke

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-197-171-35.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (1)

Archiwum Ankiet