Nokia 7200 - opinie
Telefony Nokia Nokia 7200 Opinie o Nokia 7200

Nokia 7200

w sumie: 19
  • 0

    1. ~rychu  2004-12-03 22:54:00  host: rychu.infinity.net.pl

    w końcu ładna puderniczka no jest jeszcze samsung e700 no ale nokia to nokia.

  • 0

    2. ~Neo  2004-12-30 20:57:00  host: dum209.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten phone iwydaje mi się ,że brakuje mu tylko wiekszego ekranu i odtwarzacza mp3 ,a tak to jest spoko.

  • 0

    3. ~viger  2005-06-05 12:23:00  host: maluch.pcz.pl

    jak zawsze nokia opóżniona i droga!!!!!!

  • 0

    4. ~:)  2006-01-16 18:23:00  host: bfr51.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a wlasnie wie ktos ile ona moze kosztowac?

  • 0

    5. ~  2006-01-26 17:59:02  host: cur74.internetdsl.tpnet.pl

    Ten Telefon kosztuje około 500żł...Jak na tekie coś to drogo !

  • 0

    6. ~maniek  2006-04-02 20:46:42  host: abec10.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a jaka ma polifonie ilu glosowa

  • 0

    7. ~Umyk  2006-06-11 12:15:36  host: ip-213-17-244-206.netia.com.pl

    Handluje właśnie tym typem telefonów i jego wartość rynkowa miesci się w granicach 350 zł. A tak po za tym to super telefonik naprawde polecam.

  • 0

    8. ~Martusia 8962553  2006-06-22 00:53:17  host: byy242.internetdsl.tpnet.pl

    ja juz nie kapuje jak sprawdzam na allegro ile kosztuje to tak z 300 lub 350zł a jak szukam w googlach to nawet 1000zł. a mam pytanko do ludzi handlujacych telefonami mam simensaC65 i nokie 3510i ile bym musiła dopłacic by za te dwa telefony mic własnie NOKIE 7200. Bylabym wdzieczna jak by ktos mi dał znac

  • 0

    9. ~Clymster  2006-07-11 18:23:20  host: 80.51.191.54

    musiałabyś dopłacić ze 100zł ale to zależy od stanu Twoich telefonów..

  • 0

    10. ~BuŁa  2007-03-02 22:00:08  host: aue5.neoplus.adsl.tpnet.pl

    To Czy Nokie 6170??

  • 0

    11. ~O.o  2007-06-06 19:00:17  host: bnw145.neoplus.adsl.tpnet.pl

    A ma to zamrazarke?? To jak lodowka wyglada. A jak nie ma zamrazarki to chujowe jak sam chuj bo piwa mrozic sie nie da.

  • 0

    12. ~  2007-06-28 13:30:50  host: aagv178.neoplus.adsl.tpnet.pl

    CO to za FOTKI?????

  • 0

    13. ~sweyzy  2007-08-27 21:14:21  host: abfz172.neoplus.adsl.tpnet.pl

    spoko fon tylko zeby mial wiekszy ekran i mp3 bylo by super

  • 0

    14. ~żbiku  2007-10-05 22:45:40  host: 120-167.espol.com.pl

    straszna ta nokia, o aparacie nie wspomne bo nie ma sensu

  • 0

    15.  2007-10-29 09:56:28

    Ale jestescie nipoważni - wiecie chociaz kiedy ten telefon został wprowadzony na rynek ?? - g.. wiecie !

  • 0

    16. ~piesek  2008-02-07 21:25:27  host: aeez221.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Lol co to za foty te 2 ostatnie?

  • 0

    17. ~Dominik Wójcik  2008-07-24 18:48:00  host: inet20909nj-2.eranet.pl

    Ludzie złoci. Nie przepadam za kolorowymi wyświetlaczami, ale jeśli już ktoś mi takowy proponuje, to przyzwoicie byłoby współcześnie oferować pionowy prostokątny (minimum 128x160), bo TO to już kpina z klienta.

  • 0

    18. ~AlEk  2009-06-03 16:34:16  host: 90-156-103-32.magma-net.pl

    Weźcie przestańcie taki telefon to jest do bani, ja mam nokie 6300 i jak dla mnie to to jest normalny telefon i napewno znacznie lepszy od tego.! Pamiętajcie że im ładniejszy fon tym gorszy... zal

  • 0

    19. ~maro  2009-08-16 12:19:43  host: dut124.neoplus.adsl.tpnet.pl

    szczerze przypomina mi to piersiówke albo mydelniczke albo też puderniczke

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-92-153-90.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy uważasz, że Play zdąży pokryć własnym zasięgiem całą Polskę do 2020 roku?

Play ma 6000 stacji BTS

 

Zobacz wynik | Opinie (2)

Archiwum Ankiet