Nokia 7020 - opinie
Telefony Nokia Nokia 7020 Opinie o Nokia 7020

Nokia 7020

w sumie: 65
  • 0

    2. ~søren  2009-05-19 01:21:44  host: gw.fyns-amt.dk

    wyglada.. nie powiedziane ze dobrze.. i tyle.

  • 0

    4. ~  2009-05-21 08:03:39  host: 212.160.172.70

    fajna fajna... i swietny kolor!

  • -2

    6. ~edyta  2009-06-27 14:28:16  host: chello089074096068.chello.pl

    jakas lewa ta strona pisze ze ten telefon nie ma zegarka ani stopera a kazda nokia to ma;]

  • 1

    7. ~eokasia  2009-08-13 11:52:09  host: 213.25.189.50

    alegacki fon

  • 0

    8. ~lamorek  2009-08-16 16:22:40  host: apn-77-114-210-155.dynamic.gprs.plus.pl

    Czy dokładnie wiadomo kiedy telefon wyjdzie na rynek ?

  • 0

    9. ~~~~~  2009-09-10 11:14:01  host: ppp-02-main.timplus.net

    Podobno telefon będzie w sprzedaży w październiku bieżącego roku :)

  • 1

    11. ~krystian510  2009-12-24 10:30:25  host: 94-40-44-199.tktelekom.pl

    możliwe że się skuszę

  • 0

    12. ~  2010-02-18 20:53:23  host: chello089075137116.chello.pl

    15.02 dostalam na urodziny :) jest sliczny! Jak cos to piszcie na gadu: 5551442, odpowiem na wszystkie pytania :)

  • 0

    13. ~lalamalowana  2010-02-21 14:46:49  host: chello089075137116.chello.pl

    ~&kate& on juz jest w sprzedazy ;) Jak cos to piszcie: 555142. jestem jego szczesliwa nabywczynia juz 2 tydzien ;)

  • 0

    14. ~asd  2010-02-25 17:05:53  host: aayh86.neoplus.adsl.tpnet.pl

    WADY Brak przycisków bocznych, brak regulacji jasności wyświetlacz, brak kabla usb w zestawie i płyty CD z oprogramowaniem. Tandetna obudowa i dziwny wyświetlacz wewnętrzny z rażącym podświetleniem, tylko podstawowe funkcje. Brak ustawień zewnętrznego wyświetlacza, żeby sprawdzić godzinę trzeba otwierać obudowę, tak samo z połączeniami itp., bo po pięciu sekundach wyświetlacz się wygasza, a brak przycisku bocznego. Szkoda 400 zł na taką tandetę. ZALETY Ładnie wygląda, pytanie jak długo?

  • 0

    15. ~ela  2010-02-27 10:37:53  host: 6.suw.abpl.pl

    czy ktoś ma już ten telefon ? Warto go kupić ?

  • 0

    16. ~Marqs  2010-03-10 22:21:26  host: 213-92-161-158.serv-net.pl

    Do ~asd: wystarczy stuknąć dwa razy w wyświetlacz zewnętrzny i sam się wzbudza. Nie potrzeba otwierać klapki żeby zobaczyć która godzina, kwestia co szybciej zrobisz ;) Pozdrawiam. Telefon fajny dziś kupiłem żonce - zadowolona póki co

  • 0

    17. ~  2010-03-11 19:11:34  host: np-20-218.prenet.pl

    co zrobic gdy dostaje smsa to wyswietla sie godzina wczesniej niz jest jak to ustawic.

  • 0

    18. ~  2010-03-13 20:10:58  host: abum220.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy dobrze trzyma baterie?prosze wiecej napisac..

  • 0

    19. ~  2010-03-18 23:27:30  host: 188.147.135.243.nat.umts.dynamic.eranet.pl

    Ten telefon jest do niczego bo nie można wysyłać MP3 przez MMSa.Nie polecam!

  • 0

    20. ~KRIS  2010-03-21 22:02:27  host: dynamic-78-8-154-160.ssp.dialog.net.pl

    Bateria jest slaba ale coz... Czeso sie tu spodziewac... Najsmieszniejsze jest to ze niby niema zegarka ale budzik juz ma... Ciekawe skad wie kiedy dzwonic... Telefon ladny... Ale glownie dla ludzi ktorzy beda z niego tylko dzwonic i pisac smsy...

  • 0

    21. ~daniel  2010-03-23 15:35:54  host: 188.147.228.140.nat.umts.dynamic.eranet.pl

    Dlaczego z tej noki nie można wysłać MP3 przez MMSa!

  • 0

    22. ~dave  2010-04-24 14:43:51  host: host-91-196-12-177.net.brewet.pl

    jest obsługa czytnik/edycja pików pdf doc itp ?

  • 0

    23. ~n  2010-04-28 15:57:25  host: ddb35.neoplus.adsl.tpnet.pl

    co zrobic gdy dostaje smsa to wyswietla sie godzina wczesniej niz jest jak to ustawic

  • 0

    24. ~  2010-04-28 19:32:45  host: chello089078030163.chello.pl

    pogrzało was ludzie!! ten telefon zegarek ma!! na zewnętrznym wyświetlaczu też, wystarczy dwa razy kliknąć w zewnętrzny wyświetlacz. Pomyślcie lub przeczytajcie instrukcje zanim coś napiszecie, dzieci neostrady!!

  • 0

    25. ~Nina  2010-05-01 14:02:29  host: chelm4.nsm.pl

    Witam, posiadam telefonik od miesiaca. Ogolnie oceniam go na jakies 4 w skali 1-6. Wszystko dobrze slychac, nie zawiesza sie cena jak dla mnie troszke za wysoka w porownaniu do paramaterow telefonu. Jedyny problem to kontakty, mimo ze sa zapisane na karcie czy nawet w pamiecie telefonu kiedy ktos dzwoni widac sam numer. Nie ma znaczenia gdzie sa zapisane i czy jest +48 czy nie. Troszke powoli wczytuje zdjecia. Bateria trzyma kilka dni wiec tu duzy + Aparat robi wyrazne dobrej jakosci zdjecia jak na 2 mpx. Osobiscie do zabawy polecam dotykowce a do dzwonienia i pisania nokia jak najmniej napchana bajerami;) A co do tego jak dlugo ladnie wyglada?? 1 dzien. Obudowa szybko sie rysuje a podswietlenie wyswietlacza faktycznie razi strasznie.

  • 0

    26. ~Patagonika  2010-05-07 22:36:49  host: com.tvgawex.pl

    czy ktoś kto ma ten telefon mógłby mi odpowiedzieć, czy dobrze się pisze na nim smsy? chodzi mi oto czy przyciski są wygodne, a nie np. "wklęsłe" jak w niektorych telefonach i potem się nie da pisać :) wygląda ładnie, nie ma bajerów, ale ich nie potrzebuję więc dla mnie całkiem spoko ten telefon tylko ta klawiatura mnie zastanawia :) pozdrawiam :)

  • 0

    27. ~lucyna  2010-05-16 20:46:23  host: bqr132.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hej nabyłam ten telefon, bardzo fajny, mam tylko problem ze słownikiem t9, nie wiem jak wyłączyć aby nie było polskich znaków i sms mial 160 znaków a nie polskie znaki zajmowały tyle.

  • 0

    28. ~jaaa  2010-05-28 17:07:01  host: 87.204.104.250

    mamy pytanko, nie wiem co sie stalo ... bo gdy ktos do mnie dzwoni to pokazuje mi sie sam nr. na zewnetrzym wyswietlaczu a nie nr i nazwa ??? nie wiem jak mam to ustawic ??? a powiem szczerze ze bardzo jest to denerwujace bo nie wiem kto dzwoni ... a po nr. nie jestem wstanie wszystkich spamietac ... jakby mogl ktos pomoc to bardzo prosze o odp.

  • 1

    29. ~dzoana  2010-06-08 18:17:42  host: 77.236.0.47

    ta nokia ma zegarek... mam ją od wczoraj i jest Ok, telefon jest do dzwonienia a nie szpanowania.

  • -1

    31. ~  2010-06-19 15:10:27  host: aadk228.neoplus.adsl.tpnet.pl

    slyszalam ze sie czesto one psuja:????????

  • 1

    32. ~xD  2010-06-29 21:56:30  host: 91.90.63.162

    kto tu napisał że nie ma zegarka xD bahahaha xD nie moge .. telefon jest tylko dla tych ktorzy uwzają telefon jako telefon kurde no .. dzwonić , smsowac i odbierac rozmowy nic nadzwyczajnego.. prosty telefon .. komentarze ze jest beznadziejny sa juz beznadziejne bo telefon zrobiony tylko do prostej obslugi..

  • 0

    35.  2010-07-06 22:21:06

    czy on niema minutnika i stopera ?? 9 pytam bo go kupuje :) i nie wiem :(

  • 0

    36. ~zainteresowannagata  2010-07-06 22:25:08  host: aenu118.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy ten telefonik ma stoper lub minutnik ?? mam go kupić (już jutro mam go mieś ) i nie wiem ??

  • 0

    37.  2010-07-07 14:36:29

    co do pytania o klawiature to jest płaskutka :) miła w dotyku i .. ją mam :) łiii jest super :)

  • 0

    38.  2010-07-08 16:42:03

    co do wypowiedzi numeru 15 - mam ten telefon , warto go kupić :)

  • 0

    39. ~Posiadacz 7020  2010-07-30 21:02:57  host: host-89-231-179-50.pruszcz.mm.pl

    Moja opinia jest taka: 1.Zacznijmy od klawiatury. Jest bardzo fajna,wygodnie się na niej pisze,klawisze nie są za małe ani za duże,są w sam raz.jedynie klawisz nr 8 jest nie wyczuwalny,ale to chyba wada pojedyńczego egzemplarza. 2.Wyświetlacz-oceniam na średni.Troche razi w oczy,ale da się wytrzymać. 3.Obudowa-dosyć szybko się rysuje (telefon mam około miesiąca a już jest kilkanaście widocznych rys..a dbam o niego najlepiej jak umiem)tak samo jak szybka wyświetlacza.Przy swobodnym zamykaniu klapki robią się rysy(miedzy innymi odcisnęła mi się ta srebrna obwódka obok górnych klawiszy,ten srebrny kwadrat)a wiec trzeba "amortyzować" zamykanie klapki palcem-co w niczym nie przeszkadza. 4.dźwięk-jednym słowem dobry Telefon przy włożonej karcie 2gb (zapełnione jakies 50 mb) raczej nie muli,ale gdy wchodzimy w zdjęcia to już inna sprawa.Przy przewijaniu zdjęć troche sie zacina.Telefon reaguje dopiero 2-3 sekundy po naciśnięciu klawisza. Małym mankamentem jest to że nie ma kabla usb w zestawie. aaa i jeszcze zapomniałem opisać aparat.Jak na 2 mpx robi świetne foty-ale tylko w dobrym oświetleniu.Nawet w biegu,czy podczas jazdy samochodem wychodzą niezłe zdjęcia. Cana jak na taki telefon troche przesadzona. Ogólnie fonik wart jest kupna-miły i przyjemny...bez zbędnych bajerów i szpanerskich rzeczy.Jeśli ktoś takie coś lubi to polecam. JESTEM NA TAK!!

  • 0

    40. ~  2010-07-31 18:07:15  host: host-89-231-179-50.pruszcz.mm.pl

    warto kupić

  • 0

    41. ~7029 jest ok  2010-08-21 23:41:26  host: bcy103.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ~Posiadacz 7020 zgadzam sie w 100%

  • 0

    42. ~Maciek  2010-08-22 21:15:05  host: 188.147.161.211.nat.umts.dynamic.eranet.pl

    Słuchajcie a tu piszą ze tu nie ma zegarka to prawda?? dzięki z góry ..

  • 0

    43. ~fika  2010-08-28 16:48:23  host: chello084010098108.chello.pl

    ma zegarek ,ma stoper i ma minutnik jest ok

  • 0

    44. ~czarna  2010-08-29 20:18:33  host: 18-171.komputersat.pl

    kupilam dzisiaj ten telefonik jest naprawde super i fajny rozowy kolor ciekawe kiedy mi sie znudzi polecam kazdemu

  • 0

    45. ~zielona  2010-09-05 13:11:01  host: ggt22.internetdsl.tpnet.pl

    powiedzcie prosze jak ustawić utwór z odtwarzacza multimedialnego jako dzwonek telefonu?

  • 0

    46. ~łysy  2010-09-05 16:09:56  host: public-gprs18229.centertel.pl

    co zrobic bo nie wyswietla mi kto dzwoni tylko sam numer

  • 0

    47. ~  2010-09-18 15:48:26  host: ip-77-223-238-231.atol.com.pl

    Na wyświetlaczu zewnętrznym wyświetla tylko numer abonenta bez nazwy tak już jest i godz. przy zamknięciu i po stuknięciu w wyświetlacz.

  • 0

    48. ~magda  2010-09-22 19:35:38  host: buh43.neoplus.adsl.tpnet.pl

    poodbno ma bardzo słabe dzwonki, w sensie słabo słychać, gdy dzwoni i jeśli jest schowany w torebce to ciężko usłyszeć. pytam użytkowników- czy to prawda?

  • 0

    49. ~ja  2010-09-29 00:20:24  host: 212-106-24-243.adsl.inetia.pl

    mam ta kom juz od pół roku i jestem zadowolona. pare razy spadł z dużej wysokości ale działa bez zarzutu. kilka razy mi sie tylko zdarzyło ze piszczało w głośniku (wystarczyło wyjąć baterię i włożyć ponownie) ale poza tym spoko. a propos słabych dzwonków. rzeczywiście jak sie przykryje tel różnymi rzeczami to nic nie słychac ale jesli ustawi się na najwyższy poziom głoś. to jest OK. Ja nie narzekam. No chyba ze ktoś ma problemy ze słuchem. Dla tych co mają duże wymagania polecam inny model. Tel jest moim zdaniem bardziej dla kobiet :) POLECAM

  • 0

    50. ~dziewczynka  2010-10-02 23:27:02  host: 87-205-192-121.adsl.inetia.pl

    Kupiłam taką Nokię w kwietniu i jestem bardzo, bardzo zadowolona. :) Różowa jest śliczna, ma wszystko, co trzeba, wygodna w obsłudze i w ogóle super, polecam! :)

  • 0

    51. ~M1A2C3  2010-10-04 15:18:12  host: host84-38-90-35.tvkdiana.pl

    MAM 8 LAT I MAM NOKIE Z 1998 PO DZIADKU KOLORY:ZIELONY I CZARNY WADY:BATERIA UTRZYMUJE SIE 5-4 DNI NIE MOGE USTAWIĆ DZWIEK NA BUDZIK I RAZ USTAWILEM SOBIE BUDZIK ALE ZREZYGNOWALEM I O 5:13 MI ZADZWONIL CZEMU SIE TAK DZIEJE:(

  • 0

    52. ~  2010-10-28 11:01:24  host: gaja.tpnet.pl

    Czy ktoś rozwiązał ten problem, że na zewnętrznym wyświetlaczu wyświetla się tylko numer dzwoniącego, a nie jego nazwa? Bo jeśli nie da się tego rozwiązać, to telefon jest całkiem do kitu, nie wart żeby go kupić!!!

  • 0

    53. ~a  2010-11-07 00:26:10  host: c74-108.icpnet.pl

    Jak sie wyswietla numer zamiast nazwy to moze byc że macie zdublowane wpisy na karcie sim i pamieci telefonu :) Standard w nokiach. Albo macie numery bez +48

  • 0

    54. ~Basia  2010-11-13 13:50:03  host: 188.123.196.89.gl.digi.pl

    Trzeba się mocno "nadeptać". W starym telefonie klawisze wciskało się lekko i płynnie. Tu trzeba użyć większej siły. Dzwonki - nie dość, że nieciekawe to za ciche! Aby uruchomić zegar na klapce trzeba porządnie pukać 2 razy w tę nieszczęsną klapkę. Wkurza mnie takie mocowanie się z tym gównem.

  • 0

    55. ~hana  2010-11-20 15:43:08  host: apn-77-114-251-251.dynamic.gprs.plus.pl

    mam problem z dezwonkami są bardzo ciche,trzymając telefon w torebce będąc na mieście nic nie slychac.A budzik to nie wiem dla kogo bo bez dodatkowej wibracji wcale nie slychac.

  • 0

    56. ~ssss  2010-12-06 14:54:50  host: host-81-190-21-8.torun.mm.pl

    ten telefon to rzewne g., żeby dostać zegarek, trzeba się siłować z tym pieprzonym wyświetlaczem, jeszcze dziwnie wszyscy na mnie patrzą bo stukam sobie w nogawkę albo po prostu szarpię się na przystanku przed rozkładem TO KŁAMSTWO że trzeba "dotknąć" wyświetlacza, trzeba po prostu w niego uderzyć i to dwa razy (żeby było śmieszniej wrażliwsza jest ta strona, gdzie wyświetlacza) reszty funkcji nie oceniam, bo ten parszywy zegar dyskwalifikuje z miejsca NIE KUPUJCIE

  • 0

    57. ~zula  2010-12-06 16:30:41  host: greenpoint.ibrokers.pl

    telefon do dzwonienia i pisania. a jesli chodzi o poruszane wyzej wady, to: - na zewnetrznym wyswietlaczu zaraz po zakupie wyswietlal nazwe kontaktu. po kilku dniach tylko numer...a po kilku miesiacach znow nazwe kontaktu. (czary mary, bo nic nie robilam w tej kwestii, chyba, ze liczyc to, ze mi kilkanascie razy spadl). - dzwoniki faktycznie cieche dosc...sygnaly budzika wrecz tragiczne. - fajny design...ale troche lichy (plastik) mam kilka odpryskow i rys (ale fakt, spadl mi na chodnik...in plus, ze sie nie rozwalil) - oba wyswietlacze szalenie sie brudza poza tym, to calkiem mily telefon, szczegolnie dla kobiet (wersja rozowa)

  • 0

    58. ~anka  2010-12-19 13:20:56  host: host-81-190-132-22.olsztyn.mm.pl

    czy ten telefon ma możliwość ustawienia mp3 na dźwięk budzika? i jakie ma wejście na słuchawki?

  • 0

    59. ~własciciel 7020  2011-01-10 18:24:05  host: iyt58.internetdsl.tpnet.pl

    Polecam z całego serca telefon ;) a dla sprostowania ma on zarówno stoper jak i minutnik a takze zegarek ;) Telefon wcale nie jest cichy - wprost przeciwnie ;) Jeszcze raz polecam ;)

  • 0

    61. ~kuba  2011-01-17 22:16:41  host: adat190.neoplus.adsl.tpnet.pl

    witam. Mam włożona kartę zewnętrzna i nie wiem w co wejść żeby sprawdzić co mam i jaką pamięć na tej karcie . pomóżcie.

  • 0

    63. ~biker  2011-02-04 12:00:50  host: host-213-25-175-24.instalnet.com.pl

    Witam Typowo kobiecy telefon, do rarytasów nie należy ale najgorszy też nie jest. Bateria trzyma w nim ponad tydzień. Ma też pewne mankamenty UWAGA WAAAAAZZZZZZZNNNNNNEEEEEEEEEEEEEEE wiele osób pisze że ten telefon NIE WYŚWIETLA KTO DZWONI tylko numer dzwoniącego OTÓŻ WYŚWIETLA tylko po włożeniu karty sim do telefonu trzeba odczekać kilka a nawet kilkanaście godzin aż sczyta kartę sim.

  • 0

    64. ~  2011-03-02 14:44:25  host: user-46-113-127-224.play-internet.pl

    nie dochodza mi smsy,i na wyswietlaczu u gory pojawilo sie E

  • 0

    65. ~Basia  2011-03-14 17:34:51  host: 188.123.196.89.gl.digi.pl

    Po 4 miechach użytkowania stwierdzam, że w sumie nie jest taki zły jak go wcześniej odmalowałam. Faktycznie lepiej punknąć w niego z tyłu d. strony (2 x) wtedy zegar łatwiej "zaskakuje". Dzwonki jakosik się wyrobiły, nie są takie ciche jak na początku. To kwestia ustawień. W każdym razie na początku intensywnie zabawiałam się tym telefonem i testowałam, po czym znudziła mi się ta zabawa i teraz jest git-majonez! Design rzeczywiście trochę zabawkowo-plastikowy ale za to wyświetlacz wyraźny, co nie jest dla mnie - ślepaka, bez znaczenia. Ale następny aparacik i tak kupię przesuwny bo ta klapka działa mi niekorzystnie na urodę i libido. Zdecydowanie wolę "krótkie piłki", tak jak jest to w przypadku przesuwnego. Fatyga na ułamek sekundy.

  • 0

    66. ~bolek  2011-04-12 21:04:33  host: static-88-33.is.net.pl

    Ładna i tyle :) Nokia to nokia - czego się spodziewać po symbianie.

  • 0

    67. ~Basia  2011-07-01 18:58:54  host: 188.123.196.89.gl.digi.pl

    To znowu ja. Po 7 miechach stwierdzam co następuje: aparat fot. absolutnie do bani. Samsung "robił" o niebo lepsze foty mimo, że miał mniej mpixeli czy czegoś tam, dzięki czemu foty wychodzą lepsze.

  • 0

    68. ~Chris  2011-07-14 01:29:37  host: duc54.internetdsl.tpnet.pl

    Ten telefon jednak ma wybieranie głosowe, chociaż w instrukcji nie ma na ten temat ani słowa. Najpierw trzeba go nauczyć przez czytanie wyświetlanych na telefonie słów, a potem już można korzystać z głosowego wybierania pozycji z książki telefonicznej.

  • 0

    69. ~Tomek  2011-07-16 12:48:10  host: abfn94.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ta nokia jest jednym najlepszy telefonu dużo pojemność na karty microSD ma jednią ze otworzyć na trochę cichy

  • 0

    70. ~yhym  2011-08-16 22:47:04  host: eef52.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nokia, bynajmniej teraz wypuszcza telefony typu "sraka" miałem kilka modeli noki, gorszych i złych jedna z najlepszych to N95 8gb no i na tym bym poprzestał, nie ma to jak RIM ;) pozdro :D

  • 0

    71. ~Jadzka.  2011-08-17 17:29:43  host: user-31-175-226-76.play-internet.pl

    kupiłam ten telefon w Niemczech i powiem Wam wszystkim, że jak tak czytałam niektórych wypowiedzi to zrywałam boki. Ten fon może i nie należy do najlepszych, ale tak jak tu jeden kolega napisał, że "trzeba walić w wyświetlacz i ludzie się głupio patrzą" jak nie potrafisz się obsługiwać z telefonem to sobie gołębia pocztowego kup. Jestem zadowolona z telefonu mimo, że szybko się porysał, lecz zawsze można zmienić obudowe .

  • 0

    72. ~pikobelo  2011-08-26 19:16:26  host: 84-10-228-51.dynamic.chello.pl

    niezniszczalny, klapka niewrazliwa na zniszczenia i zakrywa wyświetlacz. Moja juz jest tak porysowana i połamana (spadła wiele razy) i hula dalej, dobra dla ludzi potrzebujących niezawodnego tel. a nie zabawki

  • 0

    73.  2012-01-24 10:25:47

    Ten telefon mam ok. 1,5 roku, używam go do rozmów (całkiem sporo gadam), w mniejszym stopniu do smsów, próbowałam robić też fotki i słuchać muzyki. Jak dla mnie, jest ładny, zgrabny i wygodny, aczkolwiek wady ma i to znaczne. Ale po kolei. Zalety: bateria trzyma aż 7 dni, a gdy podczas rozmowy była na wyczerpaniu, nigdy nie padła całkiem, obudowa solidna jak dla mnie, kilka razy tel mi spadł i jest trochę porysowany, bo w torbie noszę go bez pokrowca, ale działa jak należy, nie skrzypi, nie trzeszczy. Smsy pisze się bardzo wygodnie, ma duże przyciski, łatwo też utrzymać go w czystości. Wady: ciche dzwonki, gdy dzwoni w torbie w ogóle go nie słychać, co strasznie mnie irytuje. Wyświetlacz jest jakiś dziwny - oczy bolą od patrzenia, jest jakiś taki rażący a jak ogląda się zdjęcia, to w ogóle tragedia, nie wiadomo pod jakim kątem ustawić telefon, żeby było dobrze widać. Aparat - masakra. Ale to w końcu telefon. Instrukcja napisana czytelnie, ale nie ma w niej wszystkiego, co chciałam wiedzieć. Żeby zobaczyć zegarek na zew. wyświetlaczu trzeba zapukać w niego, wtedy pokazuje się zegar cyfrowy lub wskazówkowy - w ustawieniach jest opcja wyboru. Gdy ktoś dzwoni, na zew. wyświetlaczu pojawia się numer dzwoniącego. Budzik ma, stoper też. W skali 1-6 oceniam go na 4. Wole jednak se...

  • 0

    74. ~Nikita  2013-10-07 14:57:14  host: host-89-229-28-176.torun.mm.pl

    nie wiem co zrobić żeby zniknęły mi z niego rysy PROSZĘ POMÓŻCIE MI !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-204-247-205.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z publicznych hotspotów?

Inicjatywa publicznych hotspotów WiFi4EU zyskała poparcie

 

Zobacz wynik | Opinie (2)

Archiwum Ankiet