Nokia 701 - opinie
Telefony Nokia Nokia 701 Opinie o Nokia 701

Nokia 701

w sumie: 26
  • 0

    1. ~  2011-10-03 13:06:11  host: 89.230.91.139.rzeszow.mm.pl

    Nokia to sobie juz moze produkowac ale bateryjki do Samsunga:)))

  • 0

    2. ~M  2011-10-12 00:17:52  host: 217.153.234.81

    taki telefon, a tak mała rozdzielczość wyświetlacza.

  • 0

    3. ~  2011-10-16 10:56:20  host: 212.87.246.20

    a co to jest fixed focus?

  • 0

    4. ~kaaamil  2011-10-25 20:31:17  host: 178.183.195.197.dsl.dynamic.t-mobile.pl

    @3 sądzę, że chodzi tu o możliwość wybrania miejsca, w którym będzie najlepsza ostrość (poprzez dotyk w tym miejscu na ekranie). Pzdr.

  • 0

    5. ~ja  2011-11-01 08:38:43  host: wap.mobile.project4.pl

    W tej nokii zastosowano Full Focus. Polega to na wyostrzeniu calego obrazu zamiast czesci jsk w przypadku Auto Focus. Minusem jest brak mozliwosci robienia zdjec macro, plusem, bardzo dobre, ostre zdjecia oddalonych obiektow.

  • 0

    6. ~Aqa  2011-11-06 16:01:37  host: 213-17-155-154.ip.netia.com.pl

    Fixed Focus oznacza "Stała ostrość". W Fixed Focus ostrości się nie nastawia, jest ona zawsze ustawiona od pewnej minimalnej odległości granicznej do nieskończoności. Efekt ten jest możliwy do uzyskania w obiektywach o małej jasności i krótkiej ogniskowej, ze względu na występującą wtedy dużą głębię ostrości. Takie rozwiązanie stosowane jest jedynie w najtańszych aparatach. Źródło: wikipedia.

  • 0

    7. ~rem  2011-11-09 09:39:27  host: 244-158.lodz.mm.pl

    nokia w końcu wzięła się do roboty. chyba najlepszy telefon z dotykowym ekranem.

  • 0

    8. ~xxxxx  2011-11-25 07:35:15  host: adsb129.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Chciałem kupić Nokię E7, ale gdy zobaczyłem aparat bez AF w takim modelu to aż mnie w środku skręciło. Nokia sama sobie biedy narobiła, że nikt jej nie chce kupować.

  • 0

    9. ~Milanista!!!  2012-01-03 18:08:56  host: 212.160.172.70

    W końcu jakiś telefon z transimeterem fm :) jak cena spadnie do 800zł to zamienie go z wysłużonej n85 :)

  • 0

    10. ~Milanista!!!  2012-01-04 10:58:51  host: 79.175.231.157

    jak stanieję do 800zł zamienię swoją wysłużoną n85 właśnie na tego :) szkoda że nie ma andka ale trudno

  • 0

    11. ~onaaa  2012-01-16 14:09:37  host: 78-131-137-62.tktelekom.pl

    a ja bym chętnie zamieniła swoją n8 na to cacko,delikatniejszy look i odrobinę lżejszy...

  • 0

    12. ~Wojtek  2012-03-04 14:05:49  host: dslb-088-077-146-251.pools.arcor-ip.net

    Jestem zadowolonym posiadaczem od 2 miesiecy.Wszystkie bzdury na temat slabych kolorow,przegladarki i aku,nie potwierdziły sie. Tel szybki,ok.3 dni na ładowaniu(jak na smartfona to bdb)W tej cenie mozna kupic chinszczyzne ktora nie nadąża nawet przy przegladaniu zdjec. Aparat fakt sredni,ale do zdjec mam lustrzanke.Zaden tel nie robi jakosciowo dobrych zdjec.

  • 0

    13. ~Partyzant  2012-03-06 16:01:06  host: public120921.xdsl.centertel.pl

    Symbian.....Jakby był Android to wziąłbym bez zastanowienia.

  • 0

    14. ~  2012-03-21 11:11:07  host: cyberfox.pl

    szkoda, że kosztuje +1000zł tak to bym kupił

  • 0

    15. ~wania  2012-03-31 20:26:34  host: 89.174.236.155

    Nokia 701 potrafi robić zdjęcia w trybie makro (tekstu). Wystarczy po włączeniu aparatu nacisną prawa dolna ikonkę i włączyć frontalny aparat, można bez najmniejszych problemów fotografować teksty i robić zdjęcia makro.

  • 0

    16. ~piotrek  2012-07-25 15:08:34  host: public5277.xdsl.centertel.pl

    ''Nokia to sobie juz moze produkowac ale bateryjki do Samsunga'' Rozbawił mnie ten komentarz. Samsung to może produkować lodówki i mikrofalowki.

  • 0

    17. ~rico  2012-11-21 20:22:15  host: dynamic-87-105-137-117.ssp.dialog.net.pl

    POLECAM TĄ NOKIE JEST JEDYNA CO BEDZIE NIEDŁUGO HITEM TAK SAMO JAK 5110,6110,6310,6303

  • 0

    18. ~odzo  2012-11-21 21:55:00  host: public27755.cdma.centertel.pl

    Ja mam ciekawa przygode z tym telefonem.Telefon zakupiony nowy w sklepie mix electronic a w zestawie bateria 1200mAh zamiast 1300.Nokia care twierdzi ze ten model wystepowal z bateria 1200mAh i innej nie bylo.Skad wiec testujacy wytrzasnal taka baterie tak jak i inne portale?

  • 0

    19. ~rico  2012-11-26 18:12:57  host: 78.9.157.184

    mam pytanko poszukuje właściciela tego telefonu ponieważ mam kilka pytań dotyczących funkcji

  • 0

    20. ~rty  2012-11-27 17:21:20  host: dynamic-78-8-157-203.ssp.dialog.net.pl

    słyszałem że ta nokia jest dostępna w pley jako telefon na życzenie ale to chyba bujdy

  • 0

    21.  2012-11-28 22:24:39

    Witam mam zamiar niedługo kupic tego fonika bo wydaje mi się że jest godny uwagi chciałem coś z lumi ale jak się dowiedziałem że baterja jest wbudowana i blutyn jest tylko na przesyłanie kontaktów to odstąpiłem a co do noki 701 przeglądałem wszelkie uwagi i testy ale mam jednak pytanie jaką folie najlepiej nakleić na wyświetlacz

  • 0

    22. ~madmasta  2012-12-26 15:37:30  host: aob252.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a czym sie ten telefon różni od mojej nokii c7????

  • 0

    23. ~ADI FRESH  2013-02-10 13:21:08  host: host93179203124.wpr.3s.pl

    WITAM,JAK POZBYĆ SIĘ MIGAJĄCEJ IKONY(KOPERTA) JUŻ WSZYSTKIEGO PRÓBOWAŁEM...

  • 0

    24. ~aaa  2013-02-16 16:33:54  host: aggp238.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Baterie 1200 to dokladnie to samo co 1300. To świński myk marketingowy Nokii, jak wiele innych tej i jej podobnych firm. Przepraszam, ale to duża naiwność wierzyć, że informacje podawane przez korporacje - nie mijają się z prawdą. Tym bydlakom chodzi wyłącznie o przerobieie nas na pieniądz i wygodne życie rzadzących korporacją. Powtarzam - rządzących, a nie ich podlizusów, robiących jedynnie za kapo, a uważających się za bóg wie kogo.

  • 0

    25. ~aaa  2013-02-16 16:52:50  host: aggp238.neoplus.adsl.tpnet.pl

    "WITAM,JAK POZBYĆ SIĘ MIGAJĄCEJ IKONY(KOPERTA) JUŻ WSZYSTKIEGO PRÓBOWAŁEM...". Oznacza to zapełnioną pamięć wiadomości na karcie SIM.

  • 0

    26. ~mat83  2013-07-21 12:40:38  host: host-178.215.203.147-internet.zabrze.debacom.pl

    po co robić drugą c7 ? trzeba było jedną a dobrą zrobić

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-158-119-60.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z publicznych hotspotów?

Inicjatywa publicznych hotspotów WiFi4EU zyskała poparcie

 

Zobacz wynik | Opinie (2)

Archiwum Ankiet