Nokia 700 - opinie
Telefony Nokia Nokia 700 Opinie o Nokia 700

Nokia 700

w sumie: 27
  • 0

    1. ~K--n  2011-10-08 20:51:53  host: 89-69-49-45.dynamic.chello.pl

    Wygląda nieźle, tylko pomysł na głośniczek dziwny...

  • 0

    2. ~Dawid  2011-10-21 20:08:01  host: host86-183-46-96.range86-183.btcentralplus.com

    Posiadam Ten Telefon . Jest Dobry . Szybki dotyk . Wedlug mnie godny zastepca mojej X6 -8Gb

  • 0

    3. ~.  2011-10-25 15:27:49  host: 212.160.172.70

    3,2 cale...

  • 0

    4. ~zizu  2011-11-06 08:18:01  host: abvy119.neoplus.adsl.tpnet.pl

    A gdzie ci wszyscy krzykacze że to badziew że symbian ze nokia pada....A tu proszę nowy produkt szybki procesor piękny wyświetlacz jakość materiałów jak na cenę wyborna.

  • 0

    5. ~kobieta  2011-11-12 22:28:29  host: 095160113090.czeladz.vectranet.pl

    Mam ten telefon - jest cudowny:)!!! Po długiej podróży poszukiwawczej telefonu, po licznych przesiadkach od nokii przez samsunga, se, htc, po bb trafiłam na niego... nie zamienię, niby symbian, niby nie android a jednak jest na serio warty polecenia: szybkość, bateria mnie nie rozczarowała, wyświetlacz - cudo, trochę się palcuje ale to nic, odświeżony wygląd, niewielkie gabaryty, prędkość ... trudno mnie zadowolić- tej nokii się udało:)polecam:)

  • 0

    6. ~bartek  2011-11-12 22:29:30  host: 095160113090.czeladz.vectranet.pl

    Jak dla mnie świetny telefon polecam każdemu

  • 0

    7.  2011-11-30 17:12:11

    na zdjęciach nie podobał mi się ten telefon, ale dzis miałem go w ręce i powiem że super. Mega cienki fajnie leży w dłoni aluminium z tyłu super wygląda. Działa tez bardzo przyjemnie-szybko. Wyświetlacz super sprawa w porównianiu do 500. Warto dopłacić za wyświetlacz i wygląd.

  • 0

    8. ~goość  2011-12-11 20:27:11  host: staticline588.toya.net.pl

    fixed focus, jak można tak okaleczyć nowoczesny telefon?

  • 0

    10. ~ktośś  2011-12-22 11:11:20  host: adjs198.neoplus.adsl.tpnet.pl

    próbował ktoś połączyć się przez wifi z liveboxem? ja nie daje rady

  • 0

    11. ~d.  2012-01-10 13:23:09  host: 193.84.71.234

    jak sie pisze na nim i odbiera maile? na mojej nokii e75 mam z tym problem ze nie moge odczytac maili. tzn wyświetla mi tylko ze dostałem wiadomość a nie mogę jej otworzyć. i czy jest aplikacja do odczytu formatów offica i pdf-a?

  • 0

    12. ~Arc  2012-02-10 15:59:16  host: 178-37-37-9.adsl.inetia.pl

    Jestem z niego bardzo zadowolony. Kapitalny smartfon. Zacznę od tego, że świetnie leży w ręce. Jego rozmiar jest super optymalny, poza tym jest lekki, smukły i super wykonany - szkło gorilla, aluminium. Noszę telefon przeważnie w ciasnej kieszeni dzinsów i ten idealnie się w niej mieści nawet w kaburze. Nie to co inne 4-5 calowe cegły do których trzeba mieć plecak, żeby wziąć je ze sobą. Ekran jest wystarczających rozmiarów, żeby wygodnie go użytkować, filmy, internet, maile, nawigacja w samochodzie. Dobra rozdzielczość + kapitalna jakość wyświetlacza amoled - jeden z najjaśniejszych na rynku. Super system - Belle moim zdaniem jest ładniejszy i bardziej intuicyjny niż android. Zaznaczę,że nie sprawiał nigdy problemów. Muszę pochwalić szybkość działania systemu i wbudowaną darmową nawigację i aplikację carmode (wbudowany zestaw głośnomówiący z trybem łatwego wybierania numerów w samochodzie). Obecnie całkowicie zrezygnowałem z automapy i sprzedałem ją. Nokia maps w zupełności wystarcza, dużo szybciej działa i jest za darmo. Polecam ten smartfon, zwłaszcza, że nie ma on żadnego konkurenta!

  • 0

    13. ~TomPL  2012-02-13 15:33:31  host: 193.169.148.70

    ~ktośś 2011-12-22 11:11:20 host: adjs198.neoplus.adsl.tpnet.pl próbował ktoś połączyć się przez wifi z liveboxem? ja nie daje rady Tak, działa z liveboxem od jesieni bez problemu.

  • 0

    14. ~  2012-02-19 18:53:23  host: ip-81-210-76-251.expro.com.pl

    7. Nie tylko za wyświetlacz i wygląd ale i bebechy :P Tu masz 512 ram i 2gb ROM, bt 3.0 i wifi b.g.n, jeszcze lepsza kamera, lecz znów bez auto focusa i multitouch ;) Aha ;D i wydajniejszy okład graficzny :P

  • 0

    15. ~Dawid  2012-03-25 17:17:13  host: 194-150-239-135.internetia.net.pl

    *** telefonik troche lepszy od 500 :) ale daje rade:) A ten symbian to rewelka:D:) Myślałem że bd gorzej :D Chciałbym żeby go dorobili i bd git:D

  • 0

    16. ~as  2012-03-28 19:30:46  host: aaaw103.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten telefon ma multitouch

  • 0

    17. ~KAS  2012-04-16 21:04:56  host: c55-190.icpnet.pl

    WSZYSTKO DOBRE NAWET BARDZO ALE GNIAZDO SŁUCHAWKOWE PO 4 MIECHACH UŻYTKOWANIA 2 RAZ WYMINIAM. DO TEJ PORY NIE WIEDZIAŁEM, ŻE COŚ TAKIGO SIĘ PSUJE...

  • 0

    18. ~w  2012-09-18 10:31:15  host: 212.160.172.70

    drodzy użytkownicy, wrzućcie jakieś zdjęcia, bo chciałabym zobaczyć jakiej są jakości. pzdr :)

  • 0

    19.  2012-09-30 00:08:20

    Posiadam ten telefon od kilku dni. Jest dość nietypowy w stosunku do reszty smartfon'ów na rynku, ale w dobrym tego słowa znaczeniu. Telefon działa perfekcyjnie. Szybko, nie zacina się, ekran kryształ, działa na muśnięcie. Obsługa jest intuicyjna, jak to oczywiście w Symbianie:) To świetny następca mojej 5800NE. WiFi działa perfect. Jedyne do czego mam zastrzeżenia, to brak autofocus'u, do którego byłem przyzwyczajony, ale aparat daje radę, oraz czujniki światla umieszczone z lewej zamiast prawej strony, co skutkuje przyciemnieniem ekranu podczas pisania w trybie landscape. Jest bardzo szybki. Aplikacje działają płynnie, nie zawiesza się. Masa możliwości konfiguracji pulpitu. Jest cieniutki, solidnie wykonany. Nic nie trzeszczy, obudowa metalowa oczywiście z drobnymi elementami plastiku. No i Ekran Super Amoled z GorillaGlass. Czerń jest czarna i głęboka, a kolory żywe. Polecam wszystkim, którzy oczekują smartfona funkcjonalnego oraz ładnego, a nie cegłofona.

  • 0

    20. ~  2012-11-09 10:58:36  host: host-89-228-3-102.szczecin.mm.pl

    Lepsza Lumia 800 i Lumia 710

  • 0

    21. ~  2012-11-09 11:00:20  host: host-89-228-3-102.szczecin.mm.pl

    Ale telefonik też nie jest zły Nokia idzie teraz do przodu teraz mam być telefon Nokia aż 42mpx

  • 0

    22. ~  2012-11-09 11:02:12  host: host-89-228-3-102.szczecin.mm.pl

    Mogły by jeszcze dorobić aprat drugi

  • 0

    23.  2013-02-02 06:27:02

    Mam ten telefon od tygodnia. Otrzymałem go z serwisu w zamian za Nokię C6-00 której nie udało im się naprawić. Po przykrych doświadczeniach z C6 uruchamiałem go z myślą że to kolejny "badziew" i okazało się że bardzo się myliłem. Otrzymałem naprawdę dobry telefon z super wyświetlaczem, bardzo czułym z ładnymi kolorami, nakładka Bella rewelacyjna a procek "wymiata". Porównując ten telefon do C6 to tak jak postawić Porsche obok "malucha". N700 Działa naprawdę bardzo płynnie,szybko, żadnych zwisów. Gdyby jeszcze miał klawiaturę QWERTY jak C6 byłby dla mnie perfekcyjny.

  • 0

    24. ~zainteresowany  2013-07-31 09:15:08  host: public-gprs534840.centertel.pl

    Jaką częstotliwość taktowania ma w końcu ten telefon? bo na innych stronach podają w specyfikacji 1300 mgh

  • 0

    25. ~  2013-08-30 21:46:49  host: s22-11.opera-mini.net

    Wraz z wersją oprogramowania 112.010.1404, taktowanie procesora zostało podniesione do 1,3 GHz.

  • 0

    26. ~  2013-08-30 21:48:50  host: 80.54.231.252

    Wraz z wersją oprogramowania 112.010.1404, taktowanie procesora zostało podniesione do 1,3 GHz.

  • 0

    27. ~Rafi  2014-06-02 21:10:16  host: 095160041182.rzeszow.vectranet.pl

    Mam ten telefon od roku jest super wszystkie opinie powyżej oczywiście pozytywne to prawda. polecam nie zdecydowanym nie widze lepszej komórki póki co porównując do innych nie obrażając nikogo cegłofonów. Mało jest w sprzedaży poniewaz ludziska uzywaja tego aparatu i nie widzą potrzeby wymiany - Polecam

  • 0

    28.  2015-05-11 11:19:09

    Jeden z najlepszych telefonów jakie miałem. Perfekcyjny wyświetlacz, doskonała bateria, idealne połączenie mocy i jakości wykonania w zgrabnej i doskonale dopasowanej obudowie. Zdjęcia robił lepsze i szybciej niż iphone 3gs. System działał płynnie i nigdy się nie zawiesił. Jedyną wadą tego telefonu było wycofanie wsparcia dla Symbiana i zaczynało brakować aplikacji. Teraz mam LG G3, z ktoregojestem bardzo zadowolony, ale to nie ma coporownywać. To był najlepszy telefon z tamtych czasów. I ta fioletowa obudowa:)

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-158-167-137.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (1)

Archiwum Ankiet