Nokia 6822 - opinie
Telefony Nokia Nokia 6822 Opinie o Nokia 6822

Nokia 6822

w sumie: 75
  • 0

    1. ~SpicMen  2005-01-06 14:17:00  host: gprs7.idea.pl

    Wszystko by było okej gdyby jeszcze były Karta pamięci w tel.

  • 0

    2. ~Emenems  2005-01-08 10:03:00  host: wzw4.osiedle.com

    mam 6820, nie trzeba było od razy zrbić takiej nokii???

  • 0

    3. ~hudy  2005-01-09 15:06:00  host: ntwklan-62-233-185-250.devs.futuro.pl

    piękna komórka ja mam simens C65

  • 0

    4. ~Anderson  2005-01-19 18:15:00  host: proxy.interecho.com

    Nic specjalnego... Nowy telefon, a nawet mp3 nie ma... czy chociaż radia .

  • 0

    5. ~Wojtek  2005-01-22 20:38:00  host: dial-3920.zgora.dialog.net.pl

    Karta pamieci i odtwarzacz mp3 oto co mu trzeba

  • 0

    6. ~sjam  2005-02-18 13:58:00  host: cfh178.neoplus.adsl.tpnet.pl

    to najlepsza komóra jaka jest!!! mała, zgrabna, i ma klawiaturę... telefon jest do dzwonienia, a nie do muzyki...kup sobie diskmena jak Ci zależy...

  • 0

    7. ~zbok  2005-03-15 00:24:00  host: eden.tu.kielce.pl

    sjam czepiasz sie innych ze telefon jest do dzwonienie a nie do muzyki wiec co sie zachwycasz ta klawiatura....?? kup sobie komuter albo maszyne do pisanai jak chcesz sobie popisac!!!......i nie czepiaj sie kogos ze wymaga od telefonu odtwarzacza mp3 bo to chyba normalne ze w dzisiejszych czasasz odtwarzacz mp3 wbudowany w telefon staje sie standardem. Pozatym spojrz na Motorloki -tam juz nawet GPS staje sie standardem!!

  • 0

    8. ~Tommyp11  2005-03-15 19:40:00  host: ana36.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Tia, ale ekrany nadal tworzą nieproporcjonalne.

  • 0

    9. ~siledhel  2005-03-17 13:45:00  host: proxy2.zicom.pl

    ekran malutki :( ale ładny jest :) nie wie ktoś może kiedy będzie dostępny w sprzedaży ? bo narazie na stronie nokii jest napisane że "już wkrótce" co mnie wogóle niesatysfakcjonuje :P

  • 0

    10. ~SqUn  2005-06-08 22:14:00  host: dba58.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Byłem szczęśłiwym posiadaczem poprzedniego modelu! (6820) Telefon bardzo ciekawy stylistycznie. Jak stwierdzim "SpicMan" teraz w tym telefonie brakuje tylko karty mmc. Gdyby była tona bank doszedł by odtwarzacz mp3. Od poprzednika różni sie ekranem i aparatem! Polecam osobą piszącym dużo smsków :)

  • 0

    11. ~piciek  2005-11-06 19:26:04  host: c206-217.icpnet.pl

    ja mam nokie 6610i i ma prawie te same funkcje co 6820 i 6822 tylko, że lepsze modele od mojego :) i chciałbym miec jedną z nich!! Jak ją bede miał, napisze komentarz o niej!!!

  • 0

    12.  2005-12-13 00:31:01

    Dawać ten telefon w Erze!! :))

  • 0

    13. ~Mały  2005-12-29 20:50:19  host: 82.160.76.100

    E ale dzadostwo niema mp3 a kolorów na tylko 65 tysięcy zdięcia wychodzom tak dziadosko że chej Ja mam sony eriksona k 752i to jest telefon przynajmniej ma 256 tysięcy kolorów i wymięny panel nie jak to roskładane dziadostwo !!!!!!!

  • 0

    14. ~Damian  2005-12-30 23:26:25  host: cfy29.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Wkrotce w telefonach wodotrysk i prysznic bedzie w standardzie a i moze fontanna jak wyjdzie nowszy model

  • 0

    15.  2006-01-24 19:29:43

    no ja chwilowo nie mam komórki ,chociaz mialem SIEMENS'a CX65 mówie wam nie kupujcie SIEMENSów ;)
    A ta NOKIA nawet mi odpowiada ale wolałbym SONEGO ERICSSONA W800i lub K750i :D:D:D

  • 0

    16.  2006-01-24 20:12:15

    ELO ELO JAK CHŁOPAKI JEST TA NOKIA BO NIE WIEM CZY JA KUPIC JAK KOMUS SIE PODOBA TO NAPISZCEIE SPOKO

  • 0

    17. ~s  2006-01-28 19:11:34  host: absh248.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Dziady, kupta se odtwarzacze mp3 jak chcecie słuchać muzyki i aparaty jak chcecie robić zdjęcia.

  • 0

    18. ~Olsen , Ibrah  2006-01-30 20:27:41  host: abma121.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Siemka mam tą Nokie 6822 i ciesze się z niej :-] Bardzo fajny telefonik...polecam jak ktoś dużo pisze sms-y ....a ogólnie to nie ma takich wypasów!

  • 0

    19. ~Arton  2006-01-31 12:39:10  host: adw202.internetdsl.tpnet.pl

    dzisiaj telefon bez mp3 i aparatu wbudowanego to badziewie, wyswietlacz bardzo maly dzisiaj standard to 170x220 a juz nie dlugo pewnie 320x240 takze taki wyswietlacz rewelecji juz nie zrobi . Telefon natomiast mozna polecic osobom piszacym tylko i bardzo duzo sms-ow .

  • 0

    20. ~lol  2006-03-17 09:28:17  host: cache.telia.piekary.net

    Te aparaty wbudowane w telefony to właśnie badziewie, nie umywają się do markowych cyfrówek "małpek". A mp3 w telefonach też badziewie bo zżera baterie, dzwoni ktoś i badziewie się wyłacza bo bateria slaba. Dzisiaj telefon bez opcji "nalej kawe" jest badziewiem... no rotflol. To telefon, sluzy do pisania smsów lub dzwonienia, reszta to wodotryski na ktore lapia sie jacy fani "postepu" technologii, nie wiem co to za postep jak jednoczesnie ogniwa w komorkach to badziewie.

  • 0

    21. ~koniu13  2006-04-13 20:35:31  host: 82.177.36.1

    Witam.Mam nokie 6822 taka sama jak 6820 tylko ma wszystko lepsze telefonik jest super szybko i dokładnie się pisze sms-y.Pozdro dla wszystkich.

  • 0

    22. ~Szarlotka  2006-04-29 19:42:52  host: eco.atol.com.pl

    Tak... telefonik fajny, ma wiele zalet, szkoda, że nie ma tej Mp3, ale w koncu do czego służy telefon ?! Proste pytanie retoryczne ... co prawda mały ekran , ale poza tym wszystko spoko. Ludzie wy sie zastanówcie czasem do czego służy telefon... acha i sprzeczam sie z qmpelka , który telefon lepszy Siemens C62 czy Nokia 6822... prosze odpowiedzcie

  • 0

    23. ~Leszu  2006-05-29 15:10:02  host: eny142.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon jest spoko - a jak ktoś wymaga dobrego aparatu, mp3 i innych bajeró to niech nie będzie śmieszny - pokażcie mi telefon z dobrym obiektywem (zoom optyczny, odpowiednia ogniskowa) - nie można podniecać się aparatami 1MPix czy nawet 2 MPix, bo i tak z tradycyjnego aparatu lepsze zdjęcia wyjdą. Brakuje mi powiedzmy większej pamięci -ale tyklo wtedy, gdy pendrive nie mam za sobą (czyli bardzo rzadko)

  • 0

    24. ~ostr  2006-06-03 13:42:45  host: 217-153-221-36.such.nat.hnet.pl

    sam telefon (podkreślam telefon bo nie jest to odwarzacz mp3 ani aparat cyfrowy) jest ok. jednak bateria firmowa do kitu. trzeba się liczyć z wymianą na nową albo ładować co 3 dni :(

  • 0

    25. ~brunx  2006-07-09 12:34:52  host: dyg235.internetdsl.tpnet.pl

    Mam ten tel i jest super!!! mialem wczesniej 6820 i jet ogromna roznica. UWAGA !!!!! QWERTY UZALEZNIA!!!! ja juz praktycznie nie potrafie pisac na normalnej klawie ale na qwerty pisza sie baaardzo szybko (160 znakow w 36 sek)

  • 0

    26. ~mario  2006-07-15 17:30:12  host: kubnet.pl

    wychowalem sie na 5510 stad milosc do"qwerty"
    nieno jest ok nic dodac nic ujac 6822 to cud pozdrawiam

  • 0

    27. ~magda  2006-08-21 17:03:51  host: xdsl-7560.lubin.dialog.net.pl

    chcem sie dowiedzieć bo miałam wcześniej 5510 i chcem taką samą klawiaturę tylko mniejsze rozmiary i ciężar bo mi sie do kieszeni nie mieści 5510 :D:D:D:Dpowiedzcie ci którzy mają 6822 czy cieżka i jak duża bo to na zdjęciach nic nie widać :D:P

  • 0

    28. ~Rafal  2006-08-25 10:57:49  host: dys10.internetdsl.tpnet.pl

    Ekran strasznie mały i o zabytkowej rozdzielczości 128x128 pikseli, aparat o rozdzielczości VGA... równiedobrze mogło by go nie być, bo taki beznadziejnyy. Cieszy tylk klawiatura Qwetry, tak poza tym to strasznie zabytkowy telefon i oprócz pisania smsów niewygodny w obsłudze.

  • 0

    29. ~m.a.  2006-08-26 15:51:10  host: pc162.pila.cvx.ppp.tpnet.pl

    Czy ktoś z posiadaczy tego telefonu może napisać, czy Nokia 6822 posiada podświetlenie tylko zewnętrznej klawiatury, czy również wewnętrznej i jaki kolor ma podświetlenie. Proszę o odpowiedź i z góry dziękuję!

  • 0

    30. ~Adzi31  2006-08-31 18:59:14  host: drv180.neoplus.adsl.tpnet.pl

    tak ma podświetlenie tel waży 99g. więc nie tak dużo. Ogólnie spoko posiadam model 6822 i jestem z niego zadowolony, faktycznie mógłby mieć troszkę wiećej pamięci, ale TO JEST PRZECIEŻ TELEFON DO PISANIA SMSÓW!

  • 0

    31. ~impromptu  2006-09-23 00:44:21  host: 80.51.57.19

    mam go co prawda niedlugo ale jestem zadowolony, bateria niestety trzyma 4 dni ale sie mowi trudno, klawiaturka bardzo wygodna, teleon miesci sie w kieszeni, jak ktos pisze duzo sms to jest to telefon idealny, polecam

  • 0

    32. ~Dawid(ek)  2006-10-29 20:29:11  host: host-D9ADA19A.elsat.net.pl

    ja dopiero chce go kupić :D ale po przeczytaniu komentarzy zastanawiam się czy dalej chce go kupić hmm? Mam do wyboru jeszcze MOtorole V3 L6 , NOkie 5140i. I nie wiem która wziąć, możecie doradzicie, dziekowa z gory, pzdr.

  • 0

    33. ~Dawid(ek)  2006-11-08 19:12:59  host: host-D9ADA19A.elsat.net.pl

    siema, Ja tez chce se kupic tego fona :D Ale jak tu czytam to tak jak bym zwątpił... Nie oczekuje od tel MP3 ani jakiegos bardzo dobrego aparatu :) więc jednak chyba go kupie... A po za tym klawiaturka fajna :) A ile bateria trzyma? thx , pzdr.

  • 0

    34. ~szafa  2006-12-02 15:37:06  host: esv152.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Kocham ten telefon mam go od 2 dni i choć muj wiek to tylko 12 lat t i tak powiedzcie ile moge za niego brać?

  • 0

    35. ~miedziu  2006-12-08 17:08:26  host: drt235.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy odtwarza mp3

  • 0

    36. ~Ania  2006-12-30 17:23:23  host: bde237.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Hej ja tez chce sobie kupic ten telefonik ale po przeczytaniu waszych komentow to sie zastanawiam. Ktorylepszy 6822 czy sony ericson k310i prosze odpowiedzcie.

  • 0

    37. ~  2007-01-13 14:23:44  host: user-e-50.gb.net.pl

    telefon daje rade. stworzony do wybranych celow i ze swoje zadania wykonuje prawie wzorowo (3 razy sie zresetowal, ale to po sciagnieciu simlocka pewnie). Aparat fajnie ze dodali ale szkoda ze taki slaby ten aparat. w pogodny dzien na telefoniczne zdjecia sie nadaje, pstryuykac cos spontanicznie... i chyba po to w koncu jest aparat w telefonach... ale ta kamera wideo?? TRAGEdia! nic nie widac i w odtwarzaniu nagrania w telefonie i po sciagnieciu na komputer. ech. mogli zamiast tego dac radio. to bardzo przydatne narzedzie w pracy i w powrocie z niej! :( e70 chyba znow ma radio, ale kosztuje 1799PLN =P

  • 0

    38. ~laseczka  2007-01-16 17:06:54  host: acws3.neoplus.adsl.tpnet.pl

    fajny sprzecik i nawet niedrogi...ja mam sagema myz-5,którego dziś do serwisu oddałem a poza tym dużooo mu brakuje do tej nokiji;) pozdro!!

  • 0

    39. ~Tomek14  2007-01-19 14:57:34  host: bup220.internetdsl.tpnet.pl

    a czym się rózni nokia 6822a od 6820 ?? bo jakoś nie widze róznicy oprócz nazwy i troche większej ceny ?? może ktos napisac czym dokładnie się różnią ?? a i jeszcze jedną nie da sie wpakować wiekszej karty pamięci w ten telefon ?? :(

  • 0

    40. ~macjus  2007-02-08 10:52:07  host: dq100.internetdsl.tpnet.pl

    nie da sie karty wpakować. od 6820 różni się komunikacją wyświetlaniem i mniejszą pamięcią ;/ ale ogólnie jeśli masz mp3 i cyfrę to kup ten telefon (bo jak coś jest do wszystkiego to jest do niczego :D )

  • 0

    41. ~Michał  2007-02-23 16:05:01  host: xdsl-195-238-168-107.wist.com.pl

    Stzrałeczka! mam Motorole E770v al teo jetst mój 33 telefon i mam juz dosc tych odtwarzaczy w telefonie radia itp. potrzebuje poprostu zwykły telefon bo pisze dziennie okolo 40 esków to taka klawiatura mam nadzieję ze wyrobi :) POZDO DLA POSIADACZY NOKI 6822!! 3-Majcie się ciepło!!

  • 0

    42. ~minc  2007-02-26 16:31:38  host: xdsl-3943.lubin.dialog.net.pl

    suer komurka naj naj leprza komura jaka mialam

  • 0

    43. ~sharki55  2007-03-02 09:53:44  host: 232.121.225.195.static.bait.pl

    No cóż. Mam ten telefon już pół roku. Sprawuje się całkiem nieźle, jednak bateria jest do kitu! :/ co 2 dni musze ładować! :/ Telefon jest za to niezniszczalny! :D upadł mi już z tysiąc razy i ciągle działa! Denerwuje mnie jednak, gdy czasem bez powodu sie wyłącza, albo wyskakuje "wstaw kartę sim". Bardzo szybko schodzi lakier na obudowie. Aparat no cóż. Nie oszukujmy sie :) jest tylko po to by był bo jakiejś przyzwoitej jakośći zdjęć nie robi. Telefon ogólnie godny polecenia, ale żadna rewelacja :) Jeżeli ktoś oczekuje po nim jakiegoś świetnego mulitimedialnego telefonu to sie zawiedzie :D szybko może sie znudzić!

  • 0

    44.  2007-03-28 19:50:26

    mialem nokie 5510 potem 6820 teraz 6822 i jestem naprawde zadowolony, bardzo wygodnie pisze sie smsy i notatki , uzywam tez tego telefonu do łaczenia sie z internetem , uzywam go jako modemu i spisuje sie swietnie nigdy nie mialem zadnych problemow , jest tez odporny na wstrzasy kilka razy upadl mi na beton i poza rysami na obudowie niz sie nie stalo , naprawde dobry telefon

  • 0

    45. ~Noll  2007-03-31 09:04:20  host: pb58.internetdsl.tpnet.pl

    Mam pytanka czy ta nokia posiada radia tak jak to pisze na aukcjach interentowych na allegro. Prosze o odpowiedz. Dziekuje

  • 0

    46. ~Matys  2007-04-13 18:07:09  host: accb1c4b.ipt.aol.com

    Najgorsza nokia jaka kiedykolwiek wyszla. Kupilen nowa 6822, a moja dziewczyna 6820 rowniez nowa. No i niestety po ok 1,5 roku zwyklego uzytkowania oba odmowily posluszenstwa. Nie jest dla mnie priorytetem ile telefon ma pamieci, ani czy ma mp3, albo inna pierdolke, dla mnie telefon sluzy przede wszystkim do dzwonienia. W porownaniu z poprzednimi nokiami jakie mialem ta jest zdecydowanie najgorsza. Nie kupujcie tego. Jedyny plus to pisanie SMSow i tylko tyle. Pozdrawiam

  • 0

    47. ~emi  2007-05-16 19:34:15  host: bij128.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ema możercie mi powiedzieć czy ten fon ma taką opcje rzeby całkiem go wyciszyć ???

  • 0

    48. ~mm  2007-05-31 01:31:27  host: eqq146.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Oczywicie,że ma.Wystarczy wejsc w ustawienia->profile->milczy->przystosuj i tam jak ustawisz na poziom 1 to masz juz wyciszony. Jeżeli potem chcesz uaktywnic go wwystarczy ze nacisniesz raz krotko przycisk od wyl tel i wybierasz interesyjacy Cie profil. A tel ogolnie spoko tylko ze brakuje mi w nim radia i juz mi sie znudzil.

  • 0

    49. ~~Luki  2007-06-17 14:22:25  host: dkx151.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon do sms bardzo fajny,najwieksza wada to szybka scierajacy sie lakier na krawedziach,zwlaszcza obok joysticka i nad glosnikiem.a tak to wszystko kozak

  • 0

    50. ~inbegriff  2007-06-28 19:41:26  host: acpv74.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja mam go już rok i sprawuje się naprawdę dobrze, oprócz tego, że jest mega-odporny to świetnie odbiera rozmowy w "ekstremalnych" warunkach:) jedyny mankament to to, że prawie nie można ingerować w jego system, łączność z komputerem trochę licha, pozatym jest naprawdę praktyczny, wart swojej ceny, gorąco polecam:)

  • 0

    51. ~Raf  2007-06-30 12:29:14  host: 82.160.243.179

    mozecie mi wyjasnic czym sie rozni nokia 6822a od 6822? i czy ma mp3?

  • 0

    52. ~beti  2007-07-14 14:43:40  host: abxr78.neoplus.adsl.tpnet.pl

    moim zdaniem telefonik niczego sobie... plan kupna... mam nadzieje że to dobry wybór... bardzo mi się podoba, a poza tym można na nim pisać extra szybko sms-y, jeśli ktoś woli klawiaturę oczywiście, a tak w ogóle to bardzo ładny wygląd...

  • 0

    53. ~kuleczka  2007-07-23 15:01:42  host: cqa254.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja wlasnie rozstaje sie z tym telefonem po dwoch latach i jest mi go skzoda :( bateria trzymam mi nawet do 5 dni, mimo ze ciagle gram w gry albo dzwonie. wyswietlacz nie najgorszy, mozna sie przywyczaić. Najlepsze w tym wszytkim jest joystick i klawiatura!po dwoch latach w telefonie zdezelowana i obdrapana jest tylko obudowa, a tak dziala bez zastrzezen :) Ma super menu, nie trzeba klikac 1000 razy w seki klawiszy, zeby na przykłąd otworzyc plik ze zdjęciami, aparat i kalendarz oraz funkcje pisania smsow otwiera sie przesunieciem joysticka co jest duuuzymulatwieniem. wymieniam go bo sotatni spadl mi ( po raz 1000) i zaczyna gubic karte sim ( nie czyta ) ;D MA gry aparat i dyktafon. Jak mi sie jakas piosenka podoba to sobie ja nagrywam (dobra jakosc takich nagran ) i potem słucham jak mp3, albo wrzucam to nagranie jako dzwonek! Gorąco polecam i czekam na lepsza nokie z taka klawiatura :)

  • 0

    54. ~************  2007-07-30 16:41:30  host: acbl230.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ble... Nigdy nie kupiłabym sobie takiego telefonu... Po pierwsze głupio wygląda, a po drugie nie ma nawet odtwarzacza mp3...

  • 0

    55. ~ja  2007-08-04 11:15:43  host: 82.160.17.130

    widze ze komentarze sa nie bajgorwsze i siesze sie;)moj wujak ma mi taki telefon dac,i mam nadzieje ze wsztstko bedzie ok.pozdro

  • 0

    56. ~kubaaa  2007-08-19 23:58:16  host: cz251.internetdsl.tpnet.pl

    mam ten telefon i naprawde jest super nie zniszczalny prawie prucz tegoz e po upadku z 2 pietra odpadła mi klapk ai telefon dalej działa jedynei nieda si episac sms-ów a reszta działa. telefon naprawde godny uwagi i nawet wygody w urzytkowaniu bnateria niejest taka zła trzymałą mi do 4 dnijak sie jeszcze dąło pisac to pisałem po 50-100sms-ów czasem dziennie. polecam naprawde tel neizniszczalny i gdyby nie ta klapk ato bym go dalej urzywał i chyba kupie 2 taki sam:)

  • 0

    57. ~~~~~~~~~~~  2007-08-30 21:19:26  host: ffm3.internetdsl.tpnet.pl

    chce sobie go kupic ale jeszcze całkiem nie wiem czy jest dobry.wytrzymały,ładny to jest.moja sasiadka ma taki ale nic nie mowi o nim pewnie poprostu jest sssssuuuppeerrrrrrrrr

  • 0

    58. ~LuKaSZ90  2007-09-24 20:48:03  host: cce195.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Tel jest zaje2bisty!!! Kupilem sobie takiego i jestem z niego bardzo zadowolony!!:) Wkoncu to NOKIA:D

  • 0

    59. ~karoll000  2007-10-26 21:00:39  host: acnt160.neoplus.adsl.tpnet.pl

    boże mój drogi mam nokie 6822a i nokie 3210 i nokie 3210 chetniej chcom kupić za 50 złoty niż 6822a za 150zl!!!!!!!!!!!!

  • 0

    60. ~olga:~)  2007-11-13 16:11:03  host: edo35.internetdsl.tpnet.pl

    Mialam ja @lata dopoki ktos sobie jej nie przywłaszczyl:( no ale sie super na niej pisze i w ogole... i jest niezniszczalna... upadla mi wiele razy i sie nie zepsula:) no ale przy dluzszym uzykowaniu bateria trzyma 2 dni ;/ ale takto dziala bez zarzutow...

  • 0

    61. ~LOBOman47  2007-12-12 11:40:20  host: nat-141.ghnet.pl

    swietny telefon. uzywam juz ponad 2 lata. codziennie jest w duzej mierze niszczony (od uzytkowania kilkudziesieciu smsow dziennie do przypadkowych upadkow na beton). dla mnie telefon ma byc urzadzeniem uzytkowym i ta nokia siw sprawdza. qwerty po tym jak mialem 5510 jest dla mnie nieodzowne. a dla tych ktorym slabo trzyma bateria- inwestujcie w oryginaly. u mnie trzyma sie nawet tydzien gdy jestem na wakacjach i nie dzwonie z niego praktycznie wogole! zdecydowanie polecam do pracy, choc gdy ktos potrzbuje multimedialnego kombajna niech kupi HTC TyTN II - cudo, tylko boje sie ze zbyt bym go katowal:D

  • 0

    62. ~ryzy  2008-01-28 21:07:49  host: akz154.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam tylko jedno pytanie jak z obudową bo widziałem na allegro można dostac a tutaj jeden koleś pisze że nie do wymiany więc jak to jest ?

  • 0

    63. ~T-omek  2008-02-04 22:35:08  host: ehn130.internetdsl.tpnet.pl

    Witam mam pytanko czy przez Irde idzie przesłać dzwonek lub foto ?????

  • 0

    64. ~maciekson  2008-03-03 19:16:43  host: eu162.internetdsl.tpnet.pl

    no raczej nie inaczej!! :D

  • 0

    65.  2008-04-03 15:42:30

    Kupiłem ten telefon, i właśnie czekam na przesyłkę, zobaczymy na co go stać, oczekuje od niego tylko wygodnej obsługi klawiszy podczas pisania SMSów nic więcej, jak sie sprawdź, napisze później... Pozdrawiam

  • 0

    66. ~maruda  2008-05-27 16:18:21  host: c132-21.icpnet.pl

    ja uważam że ta nokia 6822 jest całkiem spoko.to fakt że ma mały ekranik i strasznie mało pamięci, ale ta komórka jest przeznaczona dla osób piszących cały czas sms-y, ma bardzo pojemną skrzynkę co najmniej wytrzyma 4 miesiące bez usuwania. ten telefon nie jest taki zły..... pozdrawiam

  • 0

    67. ~zoltex  2008-08-08 12:37:51  host: inet20909ni-3.eranet.pl

    z przedniej klawiatury odpadly mi klawisze: 2, 3 i czerwona sluchawka :( co z tym zrobic? :( komus zdazylo sie juz cos takiego? :(

  • 0

    68. ~zoltex  2008-08-18 16:47:11  host: inet20909nj-1.eranet.pl

    teraz odpadło już 5 klawiszy :( poradźcie coś! Do 66. Maruda: jakie 4 miesiace? ja po jednym dniu musze kasowac..

  • 0

    69. ~az  2008-10-24 07:06:54  host: 91.200.94.2

    genialny telefon. ma jedyny bajer ktory telefon powinien miec: pozadna klawiature. I jednoczesnie jest maly. To najbardziej funkcjonalny terminal jaki dotychczas mialem. Oczywiscie obudowa trzeszczy, nie ma aparatu 8 mp, komputera i innych bzdur, ale pelni swietnie swoja funkcje telefonu, terminarza, i komunikatora.

  • 0

    70. ~:D  2008-11-07 21:28:49  host: aamw195.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do 66 i 68 zależy ile kto pisze ;D

  • 0

    71. ~kinia25  2008-11-19 22:13:32  host: abbk170.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ludzie co wy gadacie że bateria jest słaba??!! mam telefon prawie 3 lata, i jeżeli mam dokońa naładowany na maksa, to prze 20 3 dni poziom kresek sie utrzyma. esy szybko sie pisze. juz mi sie nie podoba. w końcu 3 lata!!!. ma dużo takich małych szpaarek do których wpada bród. klapka już sie obluzowała jak otwieram tą klawiature to skrzypi. trudno dojść do bleutooth'a, i innych takich, mało pamięci, i chyba najgorsze wśród tego- nie ma mp3 jeżeli ściąga się z kądś jakiś dzwonki, bo piosenek jak mówię nie ma, to część nie wchodzi, tylko te hały typu, ,,jesteś szalona'' , ,,sto lat''- Ivan i Delfin. z którymi aż wstyd wychodzić przed ludzi, ma swoje zalety z których najlepsza jest bateria- długo trzyma. a te esy są też niezbyt dobre. to tak jak na klawiaturze, a jeżeli pisze sie do kogoś SMS-a to jeżeli sie nie wykasuje treści, to jeżeli wyjdziemy z wiadomości, z menu, jeżelu otwieramy klapke żeby popisać sobie tylko to to wtedy sie wyświetla- ta treść SMS-u. Ten kto ma krótko tego fona, radze uważać bo jeżeli jakiś znajomy chce go zobaczyć, popisać sobie na tej klawiaturze to wtedy wyświetla się sms pozdro.

  • 0

    72. ~Kinia  2008-11-19 22:18:32  host: abbk170.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ostatnio wpadł prawie doo rzeki... ale cudem nię wylądował w wodzie, zaliczył juz tyle ścian,jest nieźle porysowany, jeżeli nim się rzuci to w NAJGORSZYM PRZYPADKU wypadnie karta pamięci a jak rzuca sie mocno o ściane to działa nadal, mój miał już wiele przygód- również Dunajec;)

  • 0

    73. ~JaToJa  2008-12-09 14:51:02  host: wojcik-krzysztof.pol.akademiki.lublin.pl

    do 72 cos Ci sie chyba pomieszalo 6822 nie ma karty pamieci ma ja E70 ale to juz inna bajka. telefon duzo bardziej zaawansowany i nie ma co sie oszukiwac o dosc solidnych wymiarach i wadze. Podobnie jednak oba sie rysuja i maja qwerty ale na tym sie raczej podobienstwa koncza

  • 0

    74. ~Vięcq  2009-03-06 16:41:41  host: admw30.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon w skali od 0 do 5 oceniam na 5-, posiadam dwa telefony Nokia 6822a służy mi tylko do esów w orange:) superprodukt naprawdę, jeśli ktoś chce tel do esów to naprawde polecam:) pozdrawiam posiadaczy 6822a

  • 0

    75. ~Majammun  2010-02-02 13:39:10  host: 119-046-018.adsl.szeptel.net.pl

    Ewidentnie jest to jena z najlepszych nokii jakie sie kiedykolwiek pojawiły na rynku, posiadam go od 5 lat, nigdy nic się nie zepsuło, a bateria trzyma około tygodnia, kalwiatura qwerty jest uzalezniajaca,niełatwo się odzwyczaic, kto ma wiedziec to wie:)jedynie obudowa ulega wytarciu, jest to jedyny mankament. Bedę go używał aż zdechnie totalnie, mam nadzieje że bedzie to nowy rekord Guinessa. Pozdrawiam szczęśliwych posiadaczy

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-50-16-17-16.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (1)

Archiwum Ankiet