Nokia 6820 - opinie
Telefony Nokia Nokia 6820 Opinie o Nokia 6820

Nokia 6820

w sumie: 46
  • 0

    1. ~darthmilosz  2004-11-11 10:39:00  host: host-158.skynet.net.pl

    Przedwczoraj sobie telefonik zamówiłem muszą tylko go sprowadzić bo nie mieli w magazynie.Mam nadzieje, że będzie fajna.

  • 0

    2. ~dragon-9  2004-12-13 20:14:00  host: quasi.sowilo.pl

    czaje sie na ten telefon inie jestem pewny, mam Siemensa MC60 wiec aparat mam taki sam (rozdzielczosc zdjec) i tez 4096 kolorow na wyswietlaczu wiec niewiem czy go zmieniac.. Oplaca mi sie?

  • 0

    3. ~KliMa  2005-01-25 10:38:00  host: gl18.internetdsl.tpnet.pl

    telefon jest fajny ... ale ma za mało kolorów .. bo tyle kolorów bo ma już nawet nokia 3510i ... no i wyswietlacz mogli by troszke większy zrobić .. ale w skali 1-10 dałbym 7

  • 0

    4. ~  2005-05-25 17:15:00  host: auy108.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy wewnetrzna klawiatura tez jest podswietlana ? bo u mnie nie jest i nie wiem czy to jakas wada czy tak ma byc :/

  • 0

    5. ~nokia 6820  2005-07-29 12:41:00  host: duv48.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja mam taką kome i jestem z niej zadowolony. Klawiatura się świeci jak psu jaja. sprzedam za 2099,99pln. Taniooooocha.;))));D

  • 0

    6. ~ździch kołotko  2005-07-29 12:56:00  host: duv48.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Świetna komurka polecam wszystkim. W moim się świeci wewnętrzna klawiatura więc to chyba wada. ;))):)))

  • 0

    7. ~ngnkdnvxruhdjvbuybrvhfgvrdjhbv  2005-07-29 13:18:00  host: duv48.neoplus.adsl.tpnet.pl

    te klima jak ci coś nie pasi to se kup 3510i a nie obrażaj mnie tym złomem bo ja ci mówie że jesteś końskim zwisem i psim wymazłem. Pamiętaj dla ciebie to powinna być najepszakoma 6820/6820a.to ma aparat i kamere,rozkładaną klawiature. a co ma twoja 3510i- za przeproszeniem wielkie gówno. Nara kotlecie;]]]

  • 0

    8.  2005-08-05 19:07:19

    do oswietlenia wewn. klawiatury masz specjalny klawisz, poszukaj ;)

  • 0

    9. ~justi  2005-10-05 15:00:43  host: 193.151.48.6

    jestem posiadaczka noki 6610i i zastanawiam sie nad zmianą na 6820 jak sadzicie??

  • 0

    10. ~SE  2005-11-04 18:45:25  host: 213-238-98-162.adsl.inetia.pl

    nie zmieniaj bo to jest prawie to samo. tylko 6820 ma pelnowymiarowa klawiature. SE pany!!!!!!

  • 0

    11. ~a-n-o-n-i-m  2005-11-28 23:48:10  host: ciy164.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Siemano wszystkim i pozdro na wsępie!Mam dylemat... Jak sprzedam mojego C65 to chce kupic 6820 ale jeszcze sam nie wiem!Zajebiscie mi sie podoba tylko te kolory...
    ...ale w 99% chce ją mieć!Po ile sek. można nagrywać filmiki?Jakiej są jakości?

  • 0

    12. ~paweł  2006-01-11 22:09:20  host: bfw167.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czesc wszystkim czym sie ruzn nokia n6822 od noki 6820

  • 0

    13. ~karp  2006-01-28 15:18:22  host: ewc87.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam dwa telegfony 6820 i 6822 6822 jest lepszy bo ma wiecej kolorów i lepszy aparat z niecierpliwoscia czekam az sie pokaze nokia e70 to dobiero telefon !!!

  • 0

    14. ~blacho  2006-02-06 15:16:20  host: sr3.interplanet.pl

    ej ludziska mam problem, nie umiem znaleść potru irda w nokii 6820a, pomorzcie :(

  • 0

    15. ~  2006-02-09 20:50:05  host: 213.77.105.210

    mialem ten tel i jest sredni, slabe zdjęcia robi, odtwarza amr, nagrywa filmiki slabiutkiej jakosci więc niewiem po co w nim nagrywanie, w skali 1-10 dalbym 5

  • 0

    16. ~lewy  2006-03-29 00:12:55  host: host-80-51-62-186.wyszkow.mm.pl

    Ogolnie super.Wady:slaby LCD i aparat

  • 0

    17. ~kozu16  2006-04-16 22:36:30  host: buh18.internetdsl.tpnet.pl

    ogólnie to ten telefonmi sie niepodoba, jedyną jego zaletą jest ta klawiatura, a w tej samej cenie mozesz mniec k500i ja wymieniłem na sony ericssona bo ta nokia to scierwo:P:P:P

  • 0

    18. ~damian  2006-06-03 17:02:57  host: cfb67.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do blacho na fotce widac po prawej stronie takie czarne to jest irda :D:D

  • 0

    19. ~prezes  2006-07-16 13:46:24  host: abwa24.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon fajny,poręczny,wygodny.Malo pamięci i kolorów nu brak.

  • 0

    20. ~john  2006-08-09 17:54:00  host: biv85.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten koma ma malo kolorów i niemoze wysyłac niektórych dzwonków poliphonic przez MMS!! w skali 1-10 daje 4

  • 0

    21. ~on  2006-09-09 21:28:40  host: host-81-190-48-250.lublin.mm.pl

    czy nokia 6822 tez ma nagrywanie i odtwarzanie wideo tak jak 6820? i ktory w ogole jest nowszy?!

  • 0

    22. ~RED  2006-09-20 16:19:25  host: cfo81.neoplus.adsl.tpnet.pl

    w sumie taki sobie jest ten telefon.Znudził mi się i chciałem go sprzedać ale nikt w żadnym skupie go nie chciał.Ciekawe dlaczego?a co do tego podświetlenia tej wewnętrznej klawiatury,bo ktoś tam się pytał,to tam jest taki przycisk w lewym górnym rogu.

  • 0

    23. ~tomo  2006-09-20 16:31:07  host: cfo81.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jest średniej klasy i za drogi jak na takie guwienko.ja chcę go sprzedać za jedyne 200zł jakby ktoś chciał?jest w super stanie.pozdro i narx!

  • 0

    24. ~rybcia  2006-10-01 01:20:58  host: ejb251.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon i jestem zadowolona. podoba mi sie tylko szkoda ze nie ma mp3. nie chce sprzedac bo siem nie nacieszylam

  • 0

    25. ~SZPANER  2006-10-18 11:00:33  host: abri179.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nie kupujcie tego tel jest to gówno które ma 3.5 MB. To juz lepiuej kupic Nokie 6600.

  • 0

    26. ~`kafar34``  2007-03-22 23:22:08  host: pc-55190.zdnet.com.pl

    ej szpaner jesteś jakimś lolem co sie na fonach nie zna weś sie bujaj od 6280 bo zajebista jest

  • 0

    27. ~Budzik  2007-04-07 17:13:13  host: abnk94.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam sagema myx 6-2 kali mi się zamienić za tom Nokie czekam na szybkom odp. pozdrawwiam

  • 0

    28. ~yogi  2007-04-19 11:42:29  host: ain203.neoplus.adsl.tpnet.pl

    miałem ja przez 1,5 roku wiec poweim wam ze zdjecia robi dobre jak na te czasy w ktorych weszła na rynek , wystqarczy miec chociaz jakiekolwiek obeznanie w fotografowaniu i zdjecia na pc przesłac i wtedy zobaczycie ... aparat jest dobry tylko ekran nie ma mozliwosci oddania tego .. wiem co mówie ... se smierdzą!!

  • 0

    29. ~  2007-05-01 13:03:58  host: dvz46.neoplus.adsl.tpnet.pl

    chujowy ten telefonik panie, lepsze sa serie N, lub ewentualnie samsungi np. e900, lub d900

  • 0

    30. ~  2007-06-13 17:23:43  host: 81.210.10.190

    psik ja tam lubie ten telefonik i nic mnie nie obchodzi co ktos inny o tym sądzi każdy chwali swój telefon ale niestety bywa tak...

  • 0

    31. ~TyNcIA  2007-08-20 11:43:30  host: ya34.internetdsl.tpnet.pl

    Witajcie!! Nokie 6820 miałam ponad rok, byłam z niego bardzo zadowolona, ani raz mi sie nie zawiesił wszystko było OK, ale niestety ktoś mi go zakosił :/ Mojej cioci też ktos ukradł tą nokie :( Niestety N 6820 rzuca sie w oczy...wydaje mi sie że to przez ten bajer ( klawiaturke)>;/ Telefon jest świetny, ale kusi ...

  • 0

    32.  2007-08-26 14:28:55

    mialem fona przez 3 latka... co moge powiedziec: nie zawodny jak wiekzosc nokii zero zawieszek i zadko glubil zasięg... solidna kąstrukcja,dobre obie klawiaturki szczegolnie wewnątrz telefonu idealna dla osob piszących duzo smsów. Wady wbudowany aparat choć robi zdjęcia o dobrej kolorystyce to niestety w niskiej rozdzielczosci i z rozmyciem na brzegach zdjęcia...słaby i mały wyswietlacz tzn malo kolorów mala rozdzielczosc. brak mp3 a szkoda bo telefonik pod względem komunikacji z innymi uządzeniami został dobrze zaopatrzony (Bluetotch,Irda) mała pamięć 2,8 mb to zdecydowanie za mało jak na jego mozliwosci... Ogolnie ciekawy ,niezawodny, i raczej funkcjonalny tel polecam szczegolnie jak duzo piszesz:-)

  • 0

    33. ~NOWY  2007-09-18 15:12:02  host: 82.160.16.2

    Mam telefon Nokie 6820a i jest bardzo dobry do pisania sms-ów, sprzedaje ponieważ chce kupic lepszy cena 200 do negocjacji

  • 0

    34. ~bolek  2008-03-29 13:14:47  host: 217.153.168.122

    siara slyszalem a nawet czytalem ze moja nowa zabaweczka ma blue tuch ale jak ten bajer dziala nioe wiem jak by mi ktos skrobnol jak to sie wlancza bylbym wdzieczny pozdrawiam

  • 0

    35. ~b  2008-04-05 20:03:25  host: host-89-229-13-69.torun.mm.pl

    telefon niezawodny mam go 4rok i ani razu mnie nie zawiódł. wszystko działa jak na początku

  • 0

    36. ~Gosia  2008-06-06 14:33:35  host: swg.pse.pl

    Telefon jest świetny. Tylko czasami klawisze się zawieszają

  • 0

    37. ~karmelka  2008-06-18 15:16:45  host: d90-129-121-86.cust.tele2.pl

    eh...co mozna zrobic z pamiecią 3,5 mb...??? haha. Moze telefon wyglada dosyc kosmicznie ale zalosny wyswietlacz, bez mp3(sto lat za murzynami..) i wogole przegieto slaby!

  • 0

    38. ~ktoś  2008-07-06 09:26:19  host: gju66.internetdsl.tpnet.pl

    Telefon miałem 3 lata. Wygląda teraz jakbym trzaskał nim przez ten cały czas ale nigdy nie zawiódł, no a zaleta pisania na pełnej klawiaturze ogromna. Słaby wyświetlacz, mało pamięci, no i co z tego. Najważniejsze funkcje jakie ma spełniać spełnia. Bardzo niezawodny, prosty i jak dla mnie wytrzymały.

  • 0

    39. ~Ja  2008-07-22 10:18:33  host: aedk32.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon ten otrzymalem niedawno do reki... i jak na razie jestem z niego bardzo zadowolony. Polecam go dla tych ktorzy cenia sobie szybkosc pisania sms(ów). Za to odradzam tym ktorzy kochaja sluchac plików mp3, Niestety na tym telefonie one nie dzialaja...

  • 0

    40. ~;D  2008-11-07 21:26:12  host: aamw195.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon idealny do pisania smsów ;D kupię do niego starter z 36i6 i będe śmigał smsy ;D

  • 0

    41. ~posiadaczka  2008-12-27 14:01:20  host: 77-253-127-108.adsl.inetia.pl

    kiepski aparat i brak mp3 to jedno .. mama ją 3 lata , raz wpadła do ' wody' xd ale po naprawie działała jak nowa

  • 0

    42. ~Anonymous  2009-02-04 07:48:27  host: 078088007107.bsk.vectranet.pl

    Zastanawiam się, czy na ten model dałoby się mobilneGG zainstalować. Byłoby diablo wygodne i poręczne, ale nigdzie nie mogę znaleźć informacji dot. wersji javy w którą zaopatrzony jest ten model.

  • 0

    43. ~...  2009-05-26 13:41:27  host: ect244.internetdsl.tpnet.pl

    probowalem zainstalować gg... ale pamięć jest zamala... ;/ a aplikacje podobne do gg nie uznają rozłożonej klawiaturki... ;/

  • 0

    44. ~yy  2009-12-13 21:18:49  host: aeet159.neoplus.adsl.tpnet.pl

    GG na 9300 działa na pełnej klawiaturze, z tym że 9300 to symbian

  • 0

    45. ~ja o  2009-12-21 17:28:55  host: 77-253-154-34.adsl.inetia.pl

    telefon bajka, jeżeli chodzi a samą komunikacje! mam go długo i stwierdzam że jest prawie niezniszczalny ;p

  • 0

    46. ~`asia`  2010-04-13 21:11:50  host: 82-160-103-195.tktelekom.pl

    czy wie ktoś gdzie mozna kupić klawisze do nokii 6820? pilne

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-211-82-105.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jak oceniasz nową ofertę Mix sieci Play?

Nowa oferta Mix sieci Play

 

Zobacz wynik | Opinie (6)

Archiwum Ankiet