Nokia 6810 - opinie
Telefony Nokia Nokia 6810 Opinie o Nokia 6810

Nokia 6810

w sumie: 18
  • 0

    1. ~jajko  2005-05-01 19:26:00  host: aw230.internetdsl.tpnet.pl

    mialem ten telefon 4 miesiace igo sprzedalem, dlaczego bo byl wielki mial chu*owy wysweitlacz, malo pamieci i w ogole do dupy jedynym pozytywem jaki mial to to ze sie szybko pisalo smsy ale to i tak za malo z reguly lubie nokie ale jakie oni kor*a daja wyswietlacze mogliby sie lepiej starac. jak macie jakies pytania na temat tego telefonu to piszcze

  • 0

    2. ~marcin  2005-05-12 21:09:00  host: bialystok-NAT.bsk.vectranet.pl

    A ja jestem od niedawna posiadaczem (całkiem zadowolonym) tego aparatu. Ma wszystko, co mi do pracy potrzebne plus jeszcze trochę. Zamiast aparatu (wg mnie całkowicie niepotrzebnego) przydatny gadżecik w postaci dość dobrze działającego radyjka. Dzwonki może niezbyt piękne, ale za to dobrze słyszalne. Wyświetlacz czytelny, a że 4k kolorów? w biznesowym telefonie całkowicie wystarczy, nawet do oglądania zdjęć. Pamięci jeszcze nie zapełniłem (a już dość dużo tam wrzuciłem). Na razie jedyne co mogę zarzucić to dość nędzna pokrywa baterii- skrzypi niemiłosiernie. Wkrótce wizyta w serwisie :)

  • 0

    3. ~paw  2005-06-28 13:39:00  host: as1.pekao.com.pl

    ile wytrzymuje bateria

  • 0

    4. ~marcin  2005-08-01 12:30:00  host: proxy-B.bsk.vectranet.pl

    Dla mnie bateria trzyma max. 5 * 24h, przy średnio intensywnym korzystaniu, w słabym zasięgu. Da się wytrzymać, ale to jednak znacznie poniżej deklarowanych danych producenta.

  • 0

    5.  2005-08-07 08:48:30

    mi bateria trzyma 7-8 dni póki co, a przy intensywnym użytkowaniu z radiem 4-6 dni... Nie narzekam.

  • 0

    6. ~kuba92  2005-12-27 22:26:59  host: cur74.internetdsl.tpnet.pl

    Moim zdaniem nie najgorszy telefon.Jego atutem to oczywiście długo trzymająca bateria.Uważam że jakby miał lepszą polifonię i aparat był by jednym z lepszych telefonów na rynku...Ale i tak jest spoko!!!!!!!!!POLECAM TEN TELEFON!!!!!!!!!

  • 0

    7. ~Zadowolony Posiadacz  2006-01-27 18:41:44  host: w3cache.polsl.pl

    Mam go i mam pytanie czy ktos wie co zrobi jezeli na malej klawiaturze pisze mi Y jak nacisne Z i odwrotnie ?? POMOCY

  • 0

    8. ~Bilbo  2006-06-03 09:55:44  host: public-gprs7642.centertel.pl

    Sluchajcie jak to jest z ta polifonia? Moge sobie normalnie wrzucic MID'a? Jakie sa ograniczenia (ile instrumentow/dzwiekow na instrument)?

  • 0

    9. ~rad  2006-08-08 10:13:23  host: v20-s1.itpp.pl

    W sieci mPunkt 6810 bez umowy i simlocka z gwarancją 24 m-ce kosztuje teraz 249 pln !

  • 0

    10. ~  2007-01-26 15:40:41  host: aci162.internetdsl.tpnet.pl

    Ten telefon posiada Real Music? Widzialem gdzies takie info ale nie jestem pewnien. Powiedzcie jeszcze czy dzwonki da sie wrzucac bez ograniczen (oczywiscie oprogramowania nie pamieci)

  • 0

    11. ~  2007-01-26 15:48:27  host: aci162.internetdsl.tpnet.pl

    Ten telefon posiada Real Music? Widzialem gdzies takie info ale nie jestem pewnien. Powiedzcie jeszcze czy dzwonki da sie wrzucac bez ograniczen (oczywiscie oprogramowania nie pamieci)

  • 0

    12. ~  2007-01-26 15:52:06  host: aci162.internetdsl.tpnet.pl

    Ten telefon posiada Real Music? Widzialem gdzies takie info ale nie jestem pewnien. Powiedzcie jeszcze czy dzwonki da sie wrzucac bez ograniczen (oczywiscie oprogramowania nie pamieci)

  • 0

    13. ~  2007-01-26 16:12:15  host: aci162.internetdsl.tpnet.pl

    Ten telefon posiada Real Music? Widzialem gdzies takie info ale nie jestem pewnien. Powiedzcie jeszcze czy dzwonki da sie wrzucac bez ograniczen (oczywiscie oprogramowania nie pamieci)

  • 0

    14. ~  2007-01-26 16:19:13  host: aci162.internetdsl.tpnet.pl

    Ten telefon posiada Real Music? Widzialem gdzies takie info ale nie jestem pewnien. Powiedzcie jeszcze czy dzwonki da sie wrzucac bez ograniczen (oczywiscie oprogramowania nie pamieci)

  • 0

    15. ~miki  2007-09-02 20:36:39  host: 83.238.148.202

    ten telefon jest super bo ma wiele funkcji fajne gry a nawet jak siądzie to do obrony posłuży:)

  • 0

    16. ~Kulek  2009-05-13 09:01:24  host: 82.160.7.228

    Mam Maly problem. Gdy Wlaczam ten tel to wyskakuje mi "wpisz kod ograniczen funkcji telefonu". Co mam z tym zrobic?? Macie moze jais kod albo cos??

  • 0

    17. ~  2010-12-13 20:48:08  host: ip-88-199-116-12.static.xcore.pl

    Na ogół do nokii jest kod 12345 :D

  • 0

    18. ~gość  2012-09-01 22:10:49  host: 88-199-45-170.matcom.com.pl

    Niezniszczalny sprzęt, używałem 4 lata ostatniego dnia gdy kupiłem e50 i chciałem zabrać kartę sim połamałem klapkę od baterii. Na początku miałem cyrk z baterią trzymała 2 dni a po 4 latach tydzień. Jak to możliwe ? gdyż częstotliwość korzystania się nie zmieniła?

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-166-112-64.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z publicznych hotspotów?

Inicjatywa publicznych hotspotów WiFi4EU zyskała poparcie

 

Zobacz wynik | Opinie (5)

Archiwum Ankiet