Nokia 6800 - opinie
Telefony Nokia Nokia 6800 Opinie o Nokia 6800

Nokia 6800

w sumie: 10
  • 0

    2. ~lakusny  2005-10-13 20:54:27  host: byw89.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Tak potwierdzam opinie ~Larry'ego także mam ten telefon i sprawuje się super(oczywiście mógłby mieć lepszy wyświetlacz i dzwonki mp3, ale jeśli oto chcodzi to polecam model 6822, ja niestety nie mam tyle pieniedzy, żeby wydac na telefon)

  • 0

    3. ~080  2005-11-13 10:51:41  host: 195.116.233.2

    Bardzo dobry telefon dla każdego, tylko bateria mogłaby trzymać troche dłużej, a wyświetlacz powiniem mieć większą rozdzielczość...

  • 0

    4. ~Kamilok  2006-01-09 15:17:19  host: bov1.neoplus.adsl.tpnet.pl

    spasił by jeszcze dyktaofon ale ma za to radio

  • 0

    5. ~maciek  2006-04-22 17:06:20  host: cmw216.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon i wszystko było by ok gdyby nie luzująca się klawiatura od rozkladania i cholernie droga obudowa :)

  • 0

    6. ~hip hop  2006-07-02 10:40:39  host: bij55.neoplus.adsl.tpnet.pl

    cze! mialem go i powiem wam ze byl ok. jest jedna wada to ze mi sie zawieszal i wylanczal:-D

  • 0

    7. ~  2006-10-06 17:37:38  host: abol203.neoplus.adsl.tpnet.pl

    on jest spoko szybko sie na nim esy pisze i to jest najlepsze bo telefon nie jest dla szpanu tylko do dzwonienia

  • 0

    8. ~wOOx  2007-01-06 10:40:31  host: xm58.internetdsl.tpnet.pl

    Wspanialy telefon mozna rzec pancerny wytrzymałwiele upadkow obalam mit o tym ze sie luzuje klawaitura czu padaja styki nieprawda w maju bedzie 4 lata nic sie nigdy nie zepsuło w nim czasem sie powiesi tak ze nie da sie zablokowac klwaiatury ale poza tym wszystko OK. po 3.5 roku bateria trzyma ok 8 dni klawisze sie nie poprzecierały uzytkuje go moja mama bo ja zmieniłem ale wem ze chetnie zmieni go na 6822 bo sie przywiazala do takiego ukladu klawiatury a ja sam myslem o nowej N serii ktora tez ma ten patent

  • 0

    9. ~men19  2008-04-12 13:59:24  host: bhj89.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ogólnie ciekawie rozwiazana klawiatura w tym telefonie dosyc dobrze pisze sie smsy,lecz ma pare wad,szkiełko ochronne wyswietlacza jest bardzo słabe i przy upadku moze pęknąc tak jak i mi,obudowy nei mozna dostac a jak można to strasznie drogo,ogólnie telefon prawie nic w sonie nie ma tylko da sie pisac i dzwonic nic więcej

  • 0

    10. ~Madziaa90  2008-05-23 21:45:53  host: acdh150.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja mam i nienarzekam ;) Przydałby sie jakis nowszy ale to z czasem;) Szybko sie smsy pisze i wogóle fajny jest..Jest jak ze stali nic sie nie psuje xD Pzdr^^

  • 0

    11.  2009-06-03 21:31:50

    Genialny telefon, twardy, mocny, designerski, warty swojej ceny

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-161-157-73.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (7)

Archiwum Ankiet