Nokia 6760 slide - opinie
Telefony Nokia Nokia 6760 slide Opinie o Nokia 6760 slide

Nokia 6760 slide

w sumie: 49
  • 0

    1. ~TLC  2009-07-21 19:51:14  host: w3cache.dialog.net.pl

    Gdyby nie brak wifi to telefon byłby godny uwagi... a tak w ogóle telefon do neta bez wifi...żenada...

  • 0

    2. ~Nokia connecting people  2009-07-21 21:55:44  host: output.katedra.net.pl

    Fajna.. opis tez niezly.. jak na takim niezbyt duzym ekranie - 1500 mAh bateria.. to raczej bedzie dlugo trzymal.. ogolnie fajny..:-) Pozdrawiam

  • 0

    3. ~koza  2009-07-21 22:43:27  host: host-n4-94-235.telpol.net.pl

    WTF to jest?

  • 0

    4. ~  2009-07-22 09:02:53  host: abkf231.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Brak WiFi to dla mnie duży brak... ;/

  • 0

    5. ~JTJ  2009-07-22 09:15:19  host: unused-077079210222.atman.pl

    Ciekawa zabaweczka, brakuje tylko WiFi tak to w sumie kosa by była.

  • 0

    6. ~0jgeant  2009-07-22 10:25:52  host: ip-62-69-216-222.globalconnect.pl

    brak wi-fi w telefonie, który ma być komunikatorem online i narzędziem do odbierania maili? Lekka wtopa, nie sądzicie?

  • 0

    7. ~waxxo  2009-07-22 11:27:18  host: anw49.neoplus.adsl.tpnet.pl

    reklamują ten telefon jako narzędzie mające wspomagać komunikatory i ułatwiające mobilny dostęp do facebooka, tweetera i innych podobnych. Jak Nokia chce to osiągnąć nie instalując WiFi w tym modelu? Czy moduł WiFi jest aż tak drogi, że trzeba z niego rezygnować? zamiast aparatu 3mpx - 2mpx, rezygnacja z gratisowej karty pamięci, cena o 10$ wyższa i może na ten nieszczęsny moduł WiFi by się uskładało?

  • 0

    9. ~el Pederasta  2009-07-23 04:36:57  host: dynamic-78-8-51-107.ssp.dialog.net.pl

    nie ma wi-fi??

  • 0

    10. ~dwe  2009-07-23 15:51:11  host: 80.54.47.236

    WiFi nie ?? To na 100% błąd telepolis. Nokia wymiata jeśli chodzi o ten segment telefonów razem z HTC. Ten model zapowiada się ciekawie tylko pewnie cena będzie zaporowa...

  • 0

    11. ~esi  2009-07-23 20:38:10  host: chello089077166022.chello.pl

    nic nowego, nic fajnego. Po co to w ogóle wypuszczać?

  • 0

    12. ~kn  2009-07-24 00:16:08  host: 94.254.176.232

    ekran moglby byc mniejszy...

  • 0

    13. ~sanczopanczo17  2009-07-24 09:02:52  host: poczta.kckancelaria.pl

    Jedyne co boli to brak wi-fi i chociaz malego info ile moze kosztowac. Mi sie podoba

  • 0

    14. ~  2009-07-24 18:39:57  host: apn-77-112-183-126.dynamic.gprs.plus.pl

    nie przesadzony, dosc ladny... klawiatura spoko. pewnie cena na poczatku dosc spora ale za rok bedzie lepiej :)

  • 0

    15. ~tomi915  2009-07-25 10:50:26  host: adbx156.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Wi-Fi brak - szkoda!

  • 0

    16. ~12234  2009-07-26 00:02:16  host: w37-58.md4.pl

    super fon

  • 0

    17. ~Mrówa  2009-07-26 10:26:05  host: 87-205-232-131.adsl.inetia.pl

    Telefon by był w miarę zjadliwy, gdyby nie ten poziomy napis 'NOKIA' na pół telefonu... Jak to musi wyglądać gdy trzymamy telefon pionowo? No i tyle miejsca zajęte, a można było to wykorzystać na większy wyswietlacz...

  • 0

    18. ~chemikk12  2009-07-26 14:58:51  host: axm161.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ehhh ciekawe kto jest "dizajnerem" w Nokii to wyglada jak kosmiczny pilot do tv xD A tak pod wzgledem funkcjonalnosci to bedzie dobra konkurekcja dla kazdego symbiana.

  • 0

    19. ~idea  2009-07-26 21:01:37  host: acdc192.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wyobraż sobie brahu kierowce piszącego na tej ,,klawiaturze,,.kolejna klęska i szyderstwo producentów terminali mobilnych.z tego fona biore do N73 tylko akumulator(też 2.4cala).reszty nawet za złotówke.Motorola wciskała głupote małorozumnym przez v3 i....obecnie liczy straty w dziesiątkach milionów ,,dollars,,

  • 0

    20. ~Damian  2009-07-27 15:29:32  host: 89.174.116.111

    Taki kombajn a nie ma wi-fi? czysta glupota w czasach gdzie w wiejskich szkolach jest zasieg.

  • 0

    21. ~bartex352  2009-07-27 20:19:35  host: bfa236.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nic nowego

  • 0

    22. ~ggg  2009-07-27 21:37:01  host: ip-172-165.miedzyrzec.net.pl

    nawet fajna

  • 0

    23. ~zainteresowany  2009-07-27 22:16:25  host: 213-92-179-221.serv-net.pl

    telefon robi pozytywne wrażenie, marzyłem o noki z qwerty głośnikami stereo i systemem operacyjnym ale jednego nie jestem pewien tzn nigdzie nie pisze czy aparat foto ma auto focus nie ma ktoś jakichś wiadomości na ten temat?

  • 0

    24. ~  2009-07-28 14:08:52  host: acom77.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Brak WiFi jest dla mnie wadą...

  • 0

    25. ~  2009-07-30 01:36:29  host: ip-77-223-233-66.atol.com.pl

    zamiast zdjęcia render?

  • 0

    26. ~  2009-07-30 14:02:18  host: amu250.internetdsl.tpnet.pl

    duża jedna wada..... BRAK WIFI... co dyskwalifikuje telefon z klawiaturą qwerty do maili

  • 0

    27. ~malwa  2009-08-02 11:46:14  host: bxb143.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ładny telefon, ale pewnie cena będzie duża :(

  • 0

    28. ~DamianDDDD  2009-08-03 10:20:47  host: nat-1.desire24.com

    Osobiście uważam że Nokia nie ma pomysłu na telefon który mógłby być godnym przeciwnikiem nowych Samsungów, HTC lub iPhona.. Przecież ten telefon nie wnosi NIC nowego. Wyświetlacz 3,4 cala o rozdzielczości z przed 3 lat.. Klawiatura która miałą ułatwić pracę, a sprawiła że telefon obsługuje się po prostu niewygodnie... No i jakość użytych materiałów na poziomie chińskich podróbek.. Szkoda gadać... A kiedyś Nokia rządziła..

  • 0

    29. ~  2009-08-04 17:08:42  host: 212.160.172.70

    OK TELEFONIK... TYLKO WIFI NIEMA

  • 0

    30. ~  2009-08-04 17:11:31  host: aay97.neoplus.adsl.tpnet.pl

    To ten jest na rynek amerykański czy europejski?

  • 0

    31. ~pidzama  2009-08-05 10:55:40  host: klient-88-199-149-20.strefawifi.kolnet.eu

    kurcze no brałbym go gdyby miał wi-fi ;D tylko tego mu brakuje ..:/

  • 0

    32. ~  2009-08-06 15:08:33  host: clo91.neoplus.adsl.tpnet.pl

    tel całkiem niezłe się prezentuje ciekawe jaka bedzie jego cena

  • 0

    33.  2009-08-08 14:47:14

    Hahaha nie ma WiFI . coś tu nie tak..

  • 0

    34. ~sfann  2009-08-11 00:43:31  host: 213.76.153.164

    wyobraż sobie brahu kierowce piszącego na tej ,,klawiaturze,, mam nadzieję, że nigdy nie spotkam cię na drodze, skoro dla ciebie telefon musi mieć wygodną klawiaturę do pisania w trakcie jazdy. uzyjwyobrazni.pl

  • 0

    35. ~SirPL  2009-08-21 07:43:12  host: 90.156.117.114.vz.pl

    Co do ceny: W Ameryce cena telefonu to $79,99 (231,79 zł*), a przewidywana w Europie to €199 (821,87 zł*). Czym zasłużyliśmy sobie takimi cenami? O wiele bardziej opłaca się sprowadzenie z USA i w przyszłości instalacja spolszczenia. *Wszystkie przeliczenia wg kursów z dnia 20.08.2009r.

  • 0

    36. ~Halina  2009-09-10 20:20:22  host: 194.54.17.164.static.telsat.wroc.pl

    kiedy ten telefon bedzie w polsce?

  • 0

    37. ~heux  2009-09-15 01:44:35  host: c-24-218-112-26.hsd1.ct.comcast.net

    Do 35.: W ameryce wszystkie telefony są sprzedawane na abonament. Tak więc cena $79,99 jest to cena telefonu w abonamencie np. $60/m-c. Do tego nie ma tam czegoś takiego jak sim-lock. Po prostu soft jest napisany specjalnie pod danego operatora, więc gdzie indziej działac nie będzie.

  • 0

    38.  2009-10-10 21:44:31

    fajny ale bez wi-fi to tak jakos mu łyso

  • 0

    39. ~oIo  2009-12-07 15:28:45  host: rea.ipt.com.pl

    Karta wi-fi pod wyjście na karty pamięci 50 zeta na allegro i będzie śmigać. No tylko "dzyndzelek będzie wystawał z boku.

  • 0

    40. ~coval  2009-12-09 13:04:03  host: adlx173.neoplus.adsl.tpnet.pl

    cena w usa wynosi 700$, jeżeli telefon jest odblokowany, w at&t telefony są tanie ale koszty polaczen drogie

  • 0

    41. ~Majkel  2010-01-24 17:19:46  host: ip-83-238-166-223.netia.com.pl

    Witam mam pytanie czy ten telefon sam aktualizuje oprogramowanie tak jak to ostatnimi czasy slychac o HTC ze przychodza rachunki za neta po 1300 zl;D??

  • 0

    42. ~Ari  2010-02-13 18:33:14  host: 095160122233.warszawa.vectranet.pl

    Cena tego telefonu w salonie Nokii to ponad 1000 zł. W Saturnie na Bródnie jest za 999 zł.

  • 0

    43. ~  2010-03-23 13:58:20  host: wap.mobile.project4.pl

    a mi milo poinformowac panstwa ze tego posta pisze wlasnie z tej noki, kupilem ja ze wzgledu na dobra baterie i praktyczna klawiature qwerty, i jak narazie mnie nie zawodzi i jestem zadowolony. Po kilku dniach uzytkowania smialo moge powiedziec ze klawiatura jest rewelacyjna, nie trzeba trafiac bezposrednio w srodek klawisza jak w przypadku samsungow np. Corby pro. Telfon dokladnie wszystko wylapuje. Jest to moja pierwsza nokia, wczesniej mialem glownie sony ericssony a ostatni pracowalem na htc touch hd. Jestem ciekaw jak mi sie uda wspolpraca z symbianem. A do tych co placza ze tel nie ma wifi to niech sobie poszukaja dobrego pakietu danych. Mi ten telefon sluzy do przegladania www w chwilach kiedy trzeba zabic nude tak jak teraz czekajac na obiad w restauracji jak i do przegladania maila. A mam pakiet 100mb za 5zl w play.. I kto mi powie ze potrzeba wifi;>?

  • 0

    44.  2010-07-06 16:56:27

    @43 opisz mi prosze jak ma sie sprawa z bat(ile trzyma max i srednio) jak to jest z ta obudowa( czy naprawde sie nie rysuje, czy łatwoutrzymac w czystosci) jak lezy w dłoni i czy tel działa płynnie, nie zawiesza sie. miałś jakies problemy z slajderem? dotychcas miąłem głownie serie N i jest to porazka(wykonanie usterkowość i działanie systemu- albo tylko miałem takie szczescie do tych modeli)moja dziewczyna ma 6650 i jest zachwycona tym tel wiec i ja chce zobaczyc jakis model oznaczony numerem bez przedrostka"N" z eseri E widzi mi sie tylko E90 ale jest za drogi a chce tel z gwarancja bardzo prosze o rade czy warto go kupic pozdrawiam i zgóry dziekuje za wszelka pomoc

  • 0

    45. ~mk  2010-07-08 10:44:51  host: 77-255-21-235.adsl.inetia.pl

    WIFI i polimerowa bateria - tego brak w tym fonie

  • 0

    46. ~jack_hammer  2010-07-18 14:04:27  host: acpk241.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ludzie WiFi ma mały zasięg miałem nokie n93 i z wifi kożystałem tylko w domu a i tak wykupywałem pakiet 25mb z 5 zł i jeszcze stykało, mówicie ze kierowca nie moze pisac sms'ow w trakcie jazdy taka mała uwaga jak by nie chciał to by nie kupil tego tela, poza tym ten telefon byl stworzony glownie dla mlodziezy

  • 0

    47. ~Arti  2010-07-28 23:49:49  host: 095160122091.warszawa.vectranet.pl

    Witam. Mam ten telefon od kilku już miesięcy. Na moje potrzeby to może być. Bateria trzyma nawet długo. Nawigacja wgrana Garmina działa bez problemu. Jest też nawigacja Nokii, ale niestety płatna i na ten model tel. jak na razie nie ma darmowej o której było tak głośno swego czasu. Kiedy się dzwoni i potrzeba wybrać nr. wewnętrzny, to jest problem niestety. Ale można sobie poradzić. Niestety tel. 3 razy mi się zawiesił i musiałem go zresetować. Było to na początku zaraz po kupnie, teraz uspokoiło się, ale zawsze jednak niepokojąca oznaka była. Zdjęcia robi przyzwoite, o ile nie robimy zbyt dużych zbliżeń, bo po wrzuceniu na kompa wtedy widać niedoskonałości aparatu. Generalnie jestem zadowolony z tel. Owszem brak wi-fi, ale w tym fonie mam orange free, więc po każdym doładowaniu mam net za darmo i na moje potrzeby to w zupełności wystarczy, a i tak nie wykorzystam wszystkiego. Ogólnie tel. fajny, zasięg łapie rewelacyjnie, rozmówcę słychać głośno i wyraźnie i tylko żeby Orange miało lepszą jakość, bo ostatnio schodzi na psy z jakością połączeń.

  • 0

    48. ~metyl  2010-08-04 22:08:17  host: buo34.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon można sie bawic cały dzień i nawet kreska baterii nie ucieknie, dzwiek po prostu piekny, zdjecia tez, super

  • 0

    49. ~Arti  2011-02-14 14:22:46  host: 095160122172.warszawa.vectranet.pl

    Chcialem jeszcze dodać, że baterie mam litowo-polymerową, a nie litowo-jonową jak jest napisane w opisie. Muzyka przez słuchawki niestety rewelacyjna nie jest mimo użycia korektora (oprócz ustawień fabrycznych można manualnie pobawić się w ustawienia, ale słuchawki Nokii są kiepskie). Z telefonem nie mam żadnych problemów i jak na razie nie zamierzam zamienić go na inny, ponieważ jestem bardzo z niego zadowolony.

  • 0

    50. ~iza  2011-07-20 22:24:07  host: 81-219-205-24.adsl.inetia.pl

    bardzo pozytywny telefon... używam go od roku i nic mi się z nim złego nie dzieje,bateria jak nowa,zdjęcia super...i do tego nie odczuwam braku wifi...jak dla mnie 9/10 !!! pozdrawiam:)

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-197-75-176.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jak oceniasz nową ofertę Mix sieci Play?

Nowa oferta Mix sieci Play

 

Zobacz wynik | Opinie (6)

Archiwum Ankiet