Nokia 6720 classic - opinie
Telefony Nokia Nokia 6720 classic Opinie o Nokia 6720 classic

Nokia 6720 classic

w sumie: 64
  • 0

    1. ~axel  2009-03-03 14:01:15  host: ip-91-192-1-46.techmedia.com.pl

    style lika a nokia 6233

  • 0

    2. ~  2009-03-03 18:15:56  host: rea.ipt.com.pl

    Jak 6220

  • 0

    3. ~N95  2009-03-14 14:17:42  host: nat-mo3.aster.pl

    Świetny cichociemny telefonik. Mocny ale nie rzucający sie w oczy. Szkoda że bez Wi-Fi.

  • 0

    4. ~nokia  2009-03-25 11:04:26  host: abma213.neoplus.adsl.tpnet.pl

    stylistyka wygląda jak by to miała być następczyni niesamowitego modelu 6310i (zwężona ku dołowi i lekko cieńsza) no ale zapewne tak się nie stanie bo nie prędko powstanie telefon równy modelowi 6310i

  • 0

    5. ~thighq  2009-04-21 13:51:08  host: public-gprs32018.centertel.pl

    nokia 6233 miala dawa glosniki po bokach . ten tez ma pewnie jest równie głosny co 6233 jiezeli tak to robie przesiadke z 6233 na ten fonik, ze względu na wyglond i aparat chociaz przy 5mp słabe nagrywanie video tylko 640/480 ale ci z nokia zawsze czegos niedogrjom .. i to mnie wlasnie wpienia..

  • 0

    7. ~6233  2009-07-28 10:08:04  host: chello089078050056.chello.pl

    też mam 6233 od 3 lat :) głośniki są super, w żadnym innym telefonie nie spotkałem się z taką jakością dźwięku przy tej głośności :) ten model może mnie zainteresować, może przesiąde się z 6233 choc miło bardzo się z nią współpracowało: filmy 640x480 3lata temu to było coś niespotykanego u nikogo, dało sie je oglądać nawet na kompie ;) ten widze też ma taką rozdz co jest plusem, inne jak np n73 która niby taka fotografująca to miała połowę tej rozdz a wyższą rozdz mają tylko samsungi omnia ale i tak nie wierzcie, ze to jest jakość HD :P tak samo jak to nie jest pełna VGA tylko jej rozdz :) Pzdr

  • 0

    8. ~kjartan  2009-07-29 09:40:43  host: atropos.tpi.pl

    Okropna. Mozna powiedzieć, że to prawie 6220c tylko dużo brzydsza.

  • 0

    9.  2009-08-03 20:59:31

    Kupilem w salonie firmowym Nokii na Siennej w W-wie i po 2 dniach oddalem do serwisu. Baaardzo kiepska jakosc zdjec - czesto sa nieostre lub za duzo bieli. Nieliczac aparatu foto telefon jest ok. Moze mialem tylko pecha - za pare dni sie okaze. Jezeli jednak jest to norma, to przykro to mowic ale SE z matryca 3.2 Mpix robi przecietnie lepsze zdjecia nia ta Nokia z 5 Mpix. Za kilka dni sie odezwe jaka byla odpowiedz serwisu i bedzie wiadomo.

  • 0

    10. ~M. D.  2009-08-04 10:22:34  host: 80.50.127.130

    czekałem na ten telefon od kwietnia kiedy jego zapowiedź ukazała się na stronie Nokii. Czynnikiem który najbardziej przyciągał mnie do tego telefonu były jego czasy czuwania i gotowości: 500 minut/500godzin. I oto teraz kiedy jgo premiera nastała jego parametry na stronie Nokii nagle "osłabły" do 6.5 godziny rozmów i 420 godzin czuwania. Czy tylko ja to zauważyłem? Czyżby "chłyt matetingowy" Nokii na przyciągnięcie klientów? Zastanawiam się nad kupnem tego telefonu. Proszę tych którzy go mają o opinię o nim jak jest naprawdęz jego baterią.

  • 0

    12. ~6220c user  2009-08-17 17:46:17  host: 188.33.63.70

    1.Matryca 5MB i BRAK LAMPy XENONOWEJ = słabe zdjęcia w pomieszczeniach. 2.Brakuje też diody ułatwiającej Autofocus(taka czerwono świecaca). 3.Filmy tylko 15 kl/sek 4.Aparat NICZYM NIE OSŁONIETY- w 6220c jest przesuwana klapka oraz powłoka antyrefleksyjna 5.bateria tu 1000 mAh w 6220c 900mAh- niewielka różnica przy szybszym procesorze 6720c nie pociągnie zbyt długo , a w 6220c wszystko to jest i moim zdaniem nie warto przepłacać tylko za tzw"Pozorną Nowość" ala Nokia

  • 0

    13. ~alwaro  2009-08-24 20:30:35  host: 77-254-238-91.adsl.inetia.pl

    12 pięknie to podsumowałeś

  • 0

    14. ~zenon76  2009-08-24 21:42:55  host: 79.162.148.118

    kupiłem ten telefon i jestem strasznie rozczarowany gdyż ten telefon nie działa poprawnie z kartami abonamentowymi orange, po krótkim czasie poprawnego działania telefon nie rejestruje karty sim, a więc całkowita porażka

  • 0

    15. ~Pkusiek  2009-09-30 00:26:02  host: 83.220.123.161.dsl.dynamic.eranet.pl

    gorsza niż 6220 bo xenona nie ma

  • 0

    16. ~dvs  2009-10-06 15:01:35  host: 94-40-99-80.tktelekom.pl

    Mam zarówno Nokię 6720c i 6220c dlatego mogę porównać oba telefony. Wyświetlacz minimalnie większy w 6220c; obudowa lepsza w 6720c, ponieważ jest cała metalowa i lepiej leży w dłoni; menu w obu telefonach podobne; oba telefony robią podobne zdjęcia, jak dla mnie w zupełności wystarczy, a jak komuś nie odpowiada to niech kupi sobie cyfrówkę; na temat baterii nie mogę się jeszcze wypowiedzieć bo telefony mam dopiero od tygodnia. Osobiście polecam 6720c

  • 0

    19. ~Nauti  2010-03-04 13:40:52  host: gfp58.internetdsl.tpnet.pl

    Ten telefon ma pełnowartościowy GPS. Po wyłączeniu A-GPS(wspomaganie GPS) nie pobiera już danych z internetu. Wtedy nawigacja jest za darmo ale dłużej łapie fix'a.

  • 0

    20. ~Młody  2010-03-11 23:26:38  host: 161-mo4-1.acn.waw.pl

    Nauti, nie wiesz co piszesz. Telefon jest OK, ale na pewno nie ma wbudowanego GPS.

  • 0

    21. ~Arek  2010-03-20 20:31:33  host: 87-205-159-137.adsl.inetia.pl

    Witam posiadam ten telefon i stałą stanowczością stwierdzam, że ma gps jak również wspomaganie a-gps (które można wyłączyć)wtedy dłużej łapie położenie

  • 0

    22. ~boro  2010-04-22 11:45:46  host: 217.153.73.242

    Niewiem czemu na pierwszy rzut oka przypomina mi e52, zwłaszcza ta srebrna :)

  • 0

    24. ~J.M  2010-06-17 18:24:30  host: 1345754005.hosts.lcs.net.pl

    Za ta kase nokia 6720c jest cienka.Nie posiada wielu opcji,ktora ma 6233 smieszne.Niby nowy telefon,a opcjie prawie 3310hahaha

  • 0

    26. ~jax  2010-06-23 20:04:38  host: 87-205-66-127.adsl.inetia.pl

    tych telefonow jest tak duzo, ze az niczym sie powoli nie roznia. np ta 6720 i nowa 2710 - tylko aparat (i tak badziewie z plastikowa szybka zamiast obiektywu) i ilość kolorow

  • 0

    27. ~xy  2010-06-27 20:58:38  host: ip-89-174-189-179.ibd.gtsenergis.pl

    w szytko co w 6220c nawet podona ALE bateria troche lepsza (technika idzie do gory;)

  • 0

    29. ~koka  2010-07-01 10:57:20  host: ksg.vlan2.architor.lubman.net.pl

    kicha, wygląda jak nowsza 3110. taki plastik-fantastik o bułowatym kształcie.

  • 0

    30. ~ktos  2010-07-08 09:45:55  host: 078088208025.walbrzych.vectranet.pl

    SERDECZNIE NIE POLECAM kupiłem ją jakiś tydzień temu w salonie play mieli ostatnią sztukę w tym akurat salonie (pewnie dobrze schodzą , ale współczuje nabywcą tego modelu w tym też sobie współczuje) w tej samej cenie czyli Long Play Telefon 49 (24m.) 99zł można kupić nokię e52 , która ma wi-fi, ekran 2,4 cala (a ta tylko 2,2) i jest wogóle ładniejsza i ma pojemniejszą baterie jedyny minus e52 jest aparat 3,2 mpix bez optyki Carl Zeiss. A ta nokia to totalna porażka obudowa jest bardzo słabej jakości jest za cieńka gdy robi się ciemno to robią się takie "plamki świetlne" na około wyświetlacza tylna klapka bardzo szybko się rysuje. Dla mnie jedyny plus to aparat 5 mpix robi naprawdę ładne zdjęcia i filmy to jedyny plus tej nokii. Mam nadzieję, że nokia straci pozycje lidera wtedy może zrobi coś nowego. U nokii jak coś nie kosztuje 1500-2000zł to jest to jakaś totalna porażka. Tyle w temacie

  • 0

    31. ~AgA  2010-07-16 13:41:42  host: host-89-231-51-253.wroclaw.mm.pl

    Mam ten model 6720, ogólnie OK sprawdza się i jestem zadowolona GPS i aparat OK. Ma jedyny mankament i nie wiem czy to tylko wina mojego tel. - bateria trzyma 2-3dni. Proszę o informację czy to norma czy powód do reklamacji...

  • 0

    32. ~prestig  2010-08-03 17:31:35  host: host-89-229-111-81.szczecin.mm.pl

    Czy ten telefon ma tv-aout ? bo jesli nie, to lepszy bedzie 6220c

  • 0

    33. ~wojtek  2010-08-09 11:33:50  host: affp5.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Wie ktos dlaczego cały czas miga mi koperta w górnym prawym rogu? po mimo tego ze wszystkie wiadomosci mam usuniete Pozdro

  • 0

    34. ~wojtek2  2010-08-11 17:25:39  host: 94.254.253.168

    do wojtek: "Wie ktos dlaczego cały czas miga mi koperta w górnym prawym rogu? po mimo tego ze wszystkie wiadomosci mam usuniete Pozdro" Sprawdź czy nie masz czegoś w skrzynce nadawczej. Jak odtwarzacz mp3 działa?

  • 0

    35. ~Nauti  2010-08-12 16:24:37  host: gfp58.internetdsl.tpnet.pl

    Ten telefon ma TV-Out. Trzeba dokupić specjalny kabel. bateria trzyma bardzo długo. U mnie co najmniej 5-6dni.

  • 0

    36. ~  2010-08-13 16:04:25  host: user-188-33-99-109.play-internet.pl

    Witam, Mam pytanie czy jest możliwość wyłączenia migawki dźwięku przy robieniu zdjęcia w tym telefonie ??

  • 0

    37. ~damian  2010-08-15 16:22:48  host: 078088213214.walbrzych.vectranet.pl

    Siostrzeniec ma właśnie taką nokie i powiem tak "Co to kur... ma być?" Telefon porażka, obudowa prześwituje to tego nawet nie było 3310, kabel usb ma moze 5cm długość, brak płyty z oprogramowaniem noki. Przy mojej N85(finlandia) to ten telefon to dno...

  • 0

    38. ~skier  2010-08-22 11:56:19  host: dfw216.neoplus.adsl.tpnet.pl

    chciałem zamienic moją 6220c z przedłużeniem umowy na 6720 i czytając te komentarze raczej tego nie zrobie. Z Reguły NASTĘPCA powinien byc poprawiony i lepszy od poprzednika, a tu wyraźnie tak nie jest...brak słów :/

  • 0

    39. ~marsik  2010-09-03 23:12:29  host: 47.38.ktmtelekom.pl

    jedyny minus to brak wi-fi, niezależnego przycisku do kopiowania tekstu, brak możliwości wyłączenia dźwięku migawki aparatu fot. oraz nadajnika FM oraz podczerwieni

  • 0

    40. ~ebola  2010-09-14 21:53:14  host: 77-255-181-47.adsl.inetia.pl

    do wojtek: "Wie ktos dlaczego cały czas miga mi koperta w górnym prawym rogu? po mimo tego ze wszystkie wiadomosci mam usuniete Pozdro" usuń wiadomość z sim i po kopercie:)żeby bateria trzymała dłużej trzeba wyłączyć w ustawienia-sieci opcje 3G zaznaczyć tylko GSM i ustawić dobrze oszczędzanie energii i bateria trzyma 7dni. telefon spoko nawigacja ovi wystarczy by sobie trochę pojeździć za friko, zdjęcie zrobi wmiarę, filmik rmvb odtworzy bez zacinania. za te pieniądze polecam:)

  • 0

    41. ~adr1983Legnica  2010-09-22 19:24:09  host: aadr231.neoplus.adsl.tpnet.pl

    no to od minusow zacznijmy fakt brak mozliwosci wylaczenia dzwieku migawki w aparacie :(brak wi-fi troche ciezki tak minus 10 gram na wadze i bylby git ;p zalety mega bateria!!!! trzyma tak dlugo po uformowaniu ze czasami zapominam gdzie mam ladowarke zeby ja naladowac po kilku dniach i nocach bo nie wyl telefonu na noc wiec dzialanie super nawigacja marzenie obsluga banalna i ten oddychajacy klawisz :) polecam muzyka gra niezbyt glosno mimo 2 glosnikow ale co tam generalnie polecam polecam polecam

  • 0

    42. ~gniot  2010-10-06 13:06:36  host: 77-253-197-33.adsl.inetia.pl

    gniot

  • 0

    43. ~silver_sko  2010-10-13 22:13:40  host: 94-40-14-2.tktelekom.pl

    super fonik, ma wszystko czego potrzebuje, aparat dobry, bateria super muzyka ok, wiec poleca kazdemu :)

  • 0

    44. ~h  2010-10-15 21:59:20  host: 193.19.165.24.osk.enformatic.pl

    własnie kupiłam ten telefon. I tez mi "miga" koperta w prawym górnym rogu. nie mam żadnych waid w skrzynce nadawczej. dlaczego miga? i jak to usunąc? prosze o pomoc.

  • 0

    45. ~ramka007  2010-10-20 13:32:35  host: chello089078082195.chello.pl

    Witam serdecznie. Mam ten telefon od kilku dni i nie mogę powiedzieć nic więcej, gdyż dopiero ja poznaję. Natomiast piszę, ponieważ mam mały problem. W prawym górnym rogu monitora miga mi cały czas koperta. Nie wiem skąd to się bierze, gdyż wszystkie wiadomości mam odebrane i przeczytane. Proszę, pomóżcie...

  • 0

    46. ~malodyy  2010-10-21 14:48:09  host: aqo90.internetdsl.tpnet.pl

    do czego sluzy ta dioda na przednim panelu w nokii 6720c :/

  • 0

    47. ~Rapido  2010-10-21 20:23:13  host: t13-15.opera-mini.net

    Znajdzcie w wiadomosciach ''WIADOMOSCI SIM'' i je usuncie, wtedy kopdrta z prawego rogu zniknie ;) powodzdnia

  • 0

    48.  2010-10-21 21:40:52

    Cześć mam takie zapytanie co do noki 6720 nie wiem co zrobić żeby przestała migać dioda wiadomości w prawym górnym rogu wyświetlacza. Zaznaczam że wszystkie wiadomości mam odebrane . Napiszcie co mam zrobić bo to mnie strasznie denerwuje!!!

  • 0

    49. ~LENA  2010-10-22 09:33:51  host: vlan.efekt.net.pl

    WITAM! MAM TEL.NOKIA 6720C OD TYGODNIA I NON STOP GUBI ZASIĘG ALBO REJESTRACJA KARTY SIM NIE POWIODŁA SIĘ! KARTĘ MAM W ORANGE.CZY KTOŚ MA PODOBNY PROBLEM?

  • 0

    51. ~cave  2010-10-27 22:08:28  host: host-81-190-150-218.olsztyn.mm.pl

    Wystarczy że usuniesz wiadomosci z karty sim a nie ze skrzynki.

  • 0

    52. ~Spider  2010-11-04 02:07:08  host: host-217-172-250-142.lodz.mm.pl

    Nokia jak Nokia, Symbian jak Symbian. Dla mnie ma wszystko czego potrzebuje, ale..... nadałem swojemu telefonizatorkowi imie, a mianowicie......... "Trzeszczyk" :) Tak źle złożonego telefonu to ja nie widziałem nawet w czasach Centertel-owskich, "walizek". Dramat. Trochę w życiu przewaliłem urządzonek. 6720c bije pod względem trzeszczenia wszystkie na głowę. Gdyby bebechy wsadzić w inną bude, telefon byłby całkiem OK.

  • 0

    53. ~nelly88  2010-11-09 09:23:00  host: chello089072148070.chello.pl

    Moim drodzy a co możecie powiedzieć o jego wytrzymałości w sensie fizycznym ?? Jestem strasznie roztrzepaną osobą i mój telefon nawet kilka razy na dzień ląduje na ziemi. Do tej pory używałam samsunga j700 i był niezawodny, nawet po zamoczeniu wysechł i działał, niestety staruszek ma 3 lata i chciałam już kupić coś nowego. Myślałam właśnie o noki 6720 classic. PROSZĘ O POMOC !

  • 0

    54. ~Nauti  2010-12-10 09:56:13  host: gfp58.internetdsl.tpnet.pl

    Świetny telefon! Mam go już 9 mies. Po aktualizacji softu działa jeszcze lepiej. Nie gubi zasięgu.Zdjęcia robi bardzo ładne (lepiej niż mój stary K800i) lecz gdy jest ciemno i dioda LED musi doświetlać to jest już gorzej i widać szumy. Porównywałem zdjęcia z E52. Ten drugi robi tragiczne zdjęcia. Nawigacja działa super. Tv-out świetna sprawa!No i normalne wyście 3,5mm na słuchawki (Dźwięk rewelka na dobrych słuchawkach)Głośniki stereo. Bateria trzyma do 5 dni. Trochę obudowa trzeszczy ale za to jest mocna ale trochę "śliska". Ogólnie polecam!

  • 0

    55. ~justyna  2010-12-13 21:58:33  host: aaqy82.neoplus.adsl.tpnet.pl

    dzis zakupilam te nokie w komiesie. na dzien dobry w ogole nie moge wysylac sms, tzn pisze sms, wysylam ale nie dochodzi do odbiorcy. dzwonic moge, dostaje smsy od innych ale nie moge wyslac

  • 0

    56. ~mariuoo  2010-12-25 00:22:51  host: user-46-113-147-28.play-internet.pl

    witam od 2 tygodni bawie sie tym modelem; przyznaje obudowa wyglada bublowato i faktycznie taka jest, bateria przy typowym uzytkowaniu trzyma 2 dni (nowa orginalna), ladowarka dolaczana do tego modelu jest wieksza i bardziej tandetnie wykonana niz przy leciwej (acz nadal znakomitej) noki 3330. odbiornik gps w pelni zintegrowany z systemem rtelefonu (urzadzenie klasy A - GPS) jest nawet dokladny i wygodny w obsludze, klawiatora jest wrecz tragiczna, cieszko pisze sie smsy, dzwonki zaimplementowane sa gozrej niz tragiczne (w mojej starej noki 2630 wersia norweska) byly znakomitej jakosci, tu przypominaja skrzypienie starej szafy, wyswietlacz mino tych 16 mln kolorow, jest kiepski, zdecydowanie odradzam ta tandete. Coz nokia, niegdys pposiadajaca wlasne linie montazowe, obecnie nawet nie projektoje wlasnych wyrobow, tylko je zatwierdza.

  • 0

    57. ~kubulek  2010-12-30 17:01:12  host: host.witnet.pl

    Mam ten telefon od 2 miesięcy. Poprzednio miałem Nokię 3110 classic. 6720 classic ma o niebo lepsze zdjęcia, wyświetlacz, ma GPS, dobre standardowe wejście na słuchawki, podobają mi się dyskretne raporty o wysłanym smsie, czytnik Worda, PDFów. Minusy - ergonomia i rozplanowanie opcji lepsze było w starej zabytkowej Nokii. Aby się dostać do radia itp trzeba dużo klikać. Sms lepiej pisało się na staruszku. Czerwona słuchawka potrafi minimalizować (Opera Mini), kasować lub zamykać (gry) aplikacje i nigdy nie wiadomo co zrobi. Brakuje mi też starego trybu gotowości gdzie mogliśmy sobie ustawić na 'pulpicie' co chcemy - tu niby to jest, ale dużo gorzej rozwiązane (brakuje martwego pola, takiego że moglibyśmy wejść w MENU). Mam też problem z zapamiętywaniem dzwonków przypisanych do grup i mnie to wkurza i nie znam rozwiązania tego problemu (coś nie tak z synchronizacją?). Szkoda że w tle na pulpicie nie mogę mieć dużego czarnego zegara flash, cClock na symbiana niby jest ale to nie to. Bateria po prostu OK. W sumie to jest nowoczesny jak dla mnie telefon - dobrze dzwoni ma wiele fajnych funkcji (aparat, GPS). Wady są niewielkie - gdyby je wyeliminować to byłoby mistrzostwo.

  • 0

    59. ~ambro  2011-02-12 17:41:57  host: user-188-33-46-86.play-internet.pl

    kupiłem tą nakie pomimo wielu komentarzy negatywnych ktore tu przeczytalem i powiem tak : w wielu przypadkach sa one nieprawdziwe. owszm, obudowa trzeszczy, ale nie przeszkadza to w niczym. poza tym bateria trzyma spokojnie 3 dni, a telefon eksploatuje naprawde dosc mocno, zdjeca, fakt, w slabym oswietleniu nie powalaja na kolana, ale tragrdii nie ma, sa duzo lepsze niz np 6700c. funkcje ok, nawigacja smiga az milo, muzyka ladnie i glosno gra, nie mam zadnych zastrzezen do telefonu. a jakosc rozmow jest zniewalajaca !

  • 0

    60. ~maximmono1  2011-02-26 23:17:29  host: dsl-065-060.cust.imagine.ie

    Witam. Używam 6720c od 2 m-cy i od razu zarobiła na siebie. 2 konta email lub więcej SUPER!!!!! Nawigacja rewelacja! Trochę mały wyświetlacz, kupiłem obudowę gumową na ebay wyciąłem element przykrawający klawiaturę i jak ta lala... TV out lux, komendy głosowe 5/10 pisanie sms w kilku językach jednocześnie, rewelacja, zdjęcia OK. 3,5G internet- śmiga. Małe przyciski ale idzie opanować. raz sie zawiesiła!!!! Znakomity dla pracujących w podróży. wyjście jack na każe słuchawki, brak osobnego przycisku do edycji/kopiowania tekstu I ta GŁOŚNA migawka :-(. Jak dla mnie wystarczy, brak WiFi rekompensuje dopłatą do Internetu 3G na to samo wychodzi (zależy od operatora).

  • 0

    61. ~arpi  2011-05-24 14:41:56  host: 77-253-66-203.adsl.inetia.pl

    Bzdury piszą ludzie, którzy twierdzą, że krótko trzyma na baterii. Wręcz przeciwnie, to jedna z tych legendarnych Nokii, którą ładuje się dwie godziny a trzyma dwa tygodnie, jak dla mnie godny następca 3310 :) Problematyczny jest za to Symbian (chyba, że ktoś go ogarnia, a to nie takie proste) i problemy z wykrywaniem orientacji telefonu (czasami ekran sam się ustawi horyzontalnie i za cholerę nie zmieni - pomaga wtedy wyłączenie i włączenie funkcji autozmiany). Poza tym - bardzo elegancki, "spokojny" telefon z doskonałą jakością rozmów i milionem przydatnych funkcji.

  • 0

    62. ~maryan  2011-08-13 20:42:04  host: bft156.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Akumulator litowo-polimerowy (LiPoly) :o to prawda?

  • 0

    63. ~silver_sko  2011-08-31 08:01:10  host: edv234.internetdsl.tpnet.pl

    Super telefon, mam go ponad rok i nie narzekam ! Polecam każdemu ten telefon !

  • 0

    64. ~elektryczna  2011-10-11 20:21:32  host: user-109-243-51-164.play-internet.pl

    ja mam zapytanie pewne. mianowicie chodzi o głośnik ten kiedy dzwonię do kogoś - emituje zamiast normalnego - jakiś taki kaczy głos- nic nie da się zrozumieć. Na głośnomówiącym albo na słuchawkach jest ok. Powiedzcie czy to wada systemowa, czy jak. Telefon nie spadł mi ani nic dzień wcześniej działał bez zarzutów. Pomóżcie. Co do migającej koperty jak już kilka razy ktoś pisał: wejdźcie w wiadomości-> opcje-> wiadomości sim - i albo odczytać albo skasować i nie miga. Powodzenia.

  • 0

    65. ~  2012-01-05 19:22:09  host: afrf129.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy mi się wydaje czy w tej Nokii ekran smuży tak samo jak w Nokii E52?

  • 0

    66. ~esper  2012-01-22 14:31:21  host: iqf26.internetdsl.tpnet.pl

    Grubość, waga i plastik po bokach to spore mankamenty jeśli chodzi o użytkowanie. Wystarczy lekko palcami nacisnąć boki przy 14 oraz 3,6 aby zobaczyć jak boczna ramka sie ugina. Upadek może się skończyć potrzaskaniem obudowy.

  • 0

    67. ~antyesper  2012-01-31 17:28:35  host: user-46-113-223-237.play-internet.pl

    i co z tego ze sie ugina amka ? jest to plastyk wytrzymaly i elastyczny wiec jak upadnie to nie peknie tak latwo. zalezy jaka wysokosc upadku.telefon z metalowa obudowa( sa takie ? ) jak upadnie z duzej wysokosci to obudowa wytrzyma , ale w srodku bedzie polupany. nie pisz tu "esper " kocopolow wiecej

  • 0

    68. ~ramio  2012-02-03 09:54:08  host: user-109-243-187-191.play-internet.pl

    o co chodzi temu z wpisu "66" z tym plastykiem , gruboscia i waga? telefonów z blachy przeciwpancernej do normalnego uzytku raczej sie nie produkuje.jest tam mocny, odporny plastyk , telefon ten ma dobre wykonanie. grubosc nie moze byc wieksza bo zle by sie trzymał w ręce. waga tez jest dobra. ktos rozumie cos z jego wpisu ?

  • 0

    69. ~jacek  2012-02-26 00:08:00  host: user-94-254-181-215.play-internet.pl

    dzwiek migawki mozna wyciszyc czyli wyłaczyc całkowicie.trzeba zainstalowac " cenrep " i po kłopocie. ale wtedy wyciszy on również ten krotki "pik" a jakim jest sygnalizowane ustawienie ostrosci

  • 0

    70. ~Tymono34  2012-03-24 22:22:54  host: asf63.neoplus.adsl.tpnet.pl

    moglbym używac neta z rutera ?

  • 0

    71. ~żeluś  2012-04-07 16:26:02  host: aekz107.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ten model nie ma wifi więc nez z rutera odpada.

  • 0

    72. ~limeX  2012-04-25 16:06:27  host: ad211.alfaks.com

    Kupiłem ten tel niedawno. Bateria (nowa) trzyma 2 dni..masakra.. Nie wiem czy to tylko tak u Mnie czy u was też. Już dwa razy ktoś powiedział Mi, że Mnie nie słychać ale to trwa dosłownie kilka sekund potem wszystko jest ok. Oprócz tego telefon jest świetny. Wykonanie i jakość rozmów-rewelacja! Dużo różnych bajerów, które Mi nie są do niczego przydatne ale ok, niech będą. Tylko co jest cholera z ta kiepską baterią.. Jak na razie nie ma z Nim większych problemów. Aha i słuchawki nokii są do bani, trzeba kupić nowe , wtedy radio i mp3 działają bez zarzutu.

  • 0

    73.  2012-09-16 16:07:20

    bateria trzyma od 3-5 dni. zalezy od tego czy tylko ta nokia jest traktowana do rozmow i sms lub czy tez uzywamy jej do robienia zdjec i słuchania muzyki. w obydwu tych zastosowaniach sprawdza sie doskonale. to juz ostatni taki klasyczny telefon z symbiabnem , dobrym aparatem. kupiłem po raz drugi taki sam model. nie lubie dotykowych i ten telefon wg. mnie jest bez wad.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-87-119-171.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z mobilnego systemu płatności BLIK?

Blik: już ponad 2,5 mln zarejestrowanych aplikacji i 6 mln transakcji

 

Zobacz wynik | Opinie (5)

Archiwum Ankiet