Nokia 6700 slide - opinie
Telefony Nokia Nokia 6700 slide Opinie o Nokia 6700 slide

Nokia 6700 slide

w sumie: 40
  • 1

    1.  2009-11-24 14:49:45

    Ja nie wytrzymie! Albo Nokia robi elegancki fon z symbianem i 2.5mm jackem, albo zabawkę z 3.5mm... :// Pomijam E52, bo ma kontrowersyjne wykonanie.

  • -1

    3. ~Pavel  2009-11-24 20:18:51  host: 093105023119.skarzysko.vectranet.pl

    Wszystko ładnie, pięknie. Aparat 5MP, Symbian ale czy taka słaba bateria dlugo pociągnie na tym sprzęcie?

  • 1

    5. ~Wiciu  2009-11-25 13:41:58  host: 94.254.255.198

    czemu nokia pakuje takie słabe baterie do swoich telefonów??... Czyżby aparaty stawały się mniej prądożerne i ogniwo o tak małej pojemności starczało na dłużej??

  • 0

    6. ~OMG  2009-11-25 15:11:54  host: 217.113.134.45

    Klawisze od SE, syl i ogłny wygląd od Samsunga i cegłowatość Nokii.

  • 0

    8. ~$orn  2009-11-26 16:16:02  host: 130-mo6-2.acn.waw.pl

    Wygląd taki sam jak Samsungów a to ciekawe ;)

  • 0

    9. ~ewan  2009-11-29 11:18:01  host: aepm25.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nie ma wifi? nie ma a-gps ? wyświetlacz 2,2 cala? a pewnie bedzie ksoztować z 1000zł, kto to kupi?

  • 0

    10. ~  2009-11-30 21:15:28  host: 093105226090.zory.vectranet.pl

    W sumie nic nowego.Aparat 5 Mpix włożyli jako chwyt marketingowy i to praktycznie wszystko.

  • 0

    11. ~rafi  2009-12-01 20:21:30  host: 102.85-237-183.tkchopin.pl

    następca nokia 6500

  • 0

    12. ~BarTec  2009-12-02 15:34:15  host: grafi.ae.krakow.pl

    Wyświetlacz w Nokii 6700 slide ma 16 milionów kolorów. Ponadto model ten posiada Stoper i Minutnik...

  • 0

    13. ~  2009-12-06 20:41:36  host: 213.199.241.50

    dlaczego nokia wypuszka kolejny model z 256 tys. kolorów ? w dodatku taki brzydki? :/

  • 0

    14.  2009-12-10 23:30:14

    @9 A żebyś wiedział, że coś podobnego będzie. I telefon zginie gdzieś w odmętach rynku, zjedzony przez telefony innych firm, które w tej samej cenie oferują dużo lepsze funkcje. Mogłoby być Wi-Fi, to na pewno przyniosło by popularność. I ta obudowa... Jeśli będzie to plastik (bo ciężko to trochę stwierdzić), to raczej będzie to rozpadająca się powtórka z rozrywki.

  • 0

    15. ~m  2009-12-18 23:09:08  host: 94.254.220.42

    ile to cacko kosztuje i kiedy bedzie w sprzedazy ktos wie?

  • 0

    16. ~nic_nowego  2009-12-29 18:52:47  host: gate-dialog-brk.walbrzych.dialog.net.pl

    Nokia jak zwykle w kulki leci... stary model 6500 Slide opakowała w nowe ubranko i szuka naiwniaków. 12. stoper i minutnik to ja miałem już dawno s SE T610. Brak WiFi Brak GPS mały ekran 2.2" małej pojemności bateria gruba jak cegła! 16mm, mogła by mieć co najwyżej 11mm grubości. Nie kupuję.

  • 0

    17. ~marcin1488  2009-12-31 12:41:35  host: 188.146.136.194.nat.umts.dynamic.eranet.pl

    to jest 6500 slide odświeżona troche,kolejne gówno,nokia się cofa,brak nowego wzornictwa i pozatym nokia to juz nie ta sama nokia co kiedyś, idą na ilosć a nie na jakość tak jak kiedyś,byle więcej i już,według mnie nokia tylko Eseries

  • 0

    19. ~...  2010-01-10 14:26:21  host: cim236.neoplus.adsl.tpnet.pl

    No widzę że coś podobnego do 6500 slide lecz to jest brzydsze a leprze w środku. A i tam ktoś mówił że jest 256k kolorów i chcę uświadomić że ludzkie oko nie widzi różnicy między 256k kolorów a 16kk :)

  • 0

    20. ~temekkk  2010-01-27 18:34:19  host: router.sky-com.pl

    Telefon wygląda super. Gdy tylko pojawi się na allegro to go kupię, ze względu na wygląd:)) mam teraz nokię 5530 i szału nie ma. Ten slide przypomina mi samsunga U900 którego kiedyś miałem.

  • 0

    21. ~magik  2010-02-10 10:56:42  host: maverick.aricity.pl

    taki ładny a bateria kiszka szkoda:znowu bateria syf!!

  • 0

    22. ~Lukash1410  2010-02-17 10:37:29  host: ebi61.neoplus.adsl.tpnet.pl

    marne komentarze, a telefon jest dla czlowieka po to aby mogl dzwonic i nawiazywac kontakt, tylko wpadnieta na pomysl dawania Extra Bajerow.. nawet o telefony sie ludzie klucicie - nokia firma ktora ma u mnie uznanie na zawsze, 6700 slide jest super aha .. na stronie noki przeczytajcie o niej tutaj chodzi o ekologie a nie o bajery czy sony ericsson o to dba.. nie sadze !!

  • 0

    23. ~dinka  2010-03-05 12:24:13  host: aul166.neoplus.adsl.tpnet.pl

    gdzie go mozna kupic albo od kiedy bedzie dostepny? wie ktos moze?

  • 0

    24. ~anusia  2010-03-24 20:18:46  host: chello089073115249.chello.pl

    miał byc dostepny w pierwszym kwartale 2010. niestety jeszcze nigdzie go nie ma:(

  • 0

    25. ~55555555  2010-04-02 09:13:38  host: 212.160.172.70

    wizualny klon samsunga c3050, paramwetry oki ale ta bateria... nokia schodzi na psy....

  • 0

    26. ~ziutek  2010-05-20 18:52:13  host: chello089076063069.chello.pl

    mi sie podoba ogólnie optyka carl zeiss jest *** i gadajcie sobie co chcecie. mi telefon jest potrzebny do dzwonienia i robienia szybkich zdjec dobrej jakosci. Miałem nokie 6500 slide i tez bym jej na nic innego nie zamienił.

  • 0

    27. ~LLL  2010-05-25 13:21:06  host: public55793.cdma.centertel.pl

    Jakiś poślizg ma ta nokia 6700 slide, miała być w pierwszym kwartale i co? Mam w czerwcu wymianę telefonu, chciałabym się załapać. Mam w tej chwili sony ericsona Yari ale nokia to jednak nokia.

  • 0

    28. ~Pelleta  2010-05-27 11:14:47  host: user-109-243-41-86.play-internet.pl

    Ta, tylko, że Samzłum c3050 jest plastikofonem. Nokia 6700 slide zapowiada się ciekawie. Warta 600 zł.

  • 0

    29. ~oso  2010-06-11 15:10:59  host: cpc8-jarr5-0-0-cust87.gate.cable.virginmedia.com

    hi wlassnie mi przyslali ta nokie oceniam ja na 8/10 wczesniej posiadalem nikie N95 8GB i powiem ze za duzo sie od niej nie roznie moze inne ikonki i jakies bajerki ale telefon jest porownywalny zobaczymy jak sie bedzie sprawowal bo z n95 jestem bardzo zadowolony jak z kazdej nokii ktora posiadalem pozdrawiam

  • 0

    31. ~Ruffi_999  2010-06-20 14:18:42  host: apn-77-112-122-24.dynamic.gprs.plus.pl

    6700 classic jest lepsza i ładniejsza :)

  • -1

    32. ~Greg23;)  2010-08-20 16:04:38  host: 195.194.10.130

    To jeden z najlepszych telefonów na rynku. Ladnie sie prezentuje ma aluminiowa obudowe. Posiada dwie kamery z przodu i tylu. Robi bardzo wysokiej jakosci zdjecia (kamera 5 mega pixeli z wieloma funkcjami). Ma Symbiana, wiec mozna wszystko zmieniac w telefonie, posiada duzo aplikacji i programów a jak kto chce wiecej nowych aplikacji to moze sciagnac. Telefon ma symbiana ale nie zamula, wszystko dziala szybko i sprawnie, bez zarzutów:) Wyswietlacz jest boski, duzy , czytelny i 65 milionów kolorów. Telefon swietnie nadaje sie do surfowania po internecie. Posiada nawidacje GPS, sprawuje sie bardzo dobrze, bez pomylek. Posiada aplikacje ktura zamienia sms-y na glos, to znaczy lektor moze przeczytac ci twoje sms-y od znajomych:) (Czyta bez pomylek, az sam sie zdziwilem, niezly wypas!:)) Telefon swietnie nadaje sie jako odtwarzacz MP3, jakosc muzyki jest bardzo dobra. Telefon ma z tylu glosnik który jest bardzo glosny, az sam sie zdziwilem jak glosno potrafi odtwarzac muzyke. Bateria dlugo dziala az sam niemoglem uwierzyc!:) TEN TELEFON MNIE FASCYNUJE, JEST BOSKI, JEDEN Z NAJLEPSZYCH WIELE SONY ERICSSONÓW NIE DORASTA MU DO PIET! Znam sie na telefonach, mialem ich w zyciu duzo i musze powiedziec ze ten jest jeden z najlepszych! MAM TEN TELEFON 2 TYGODNIE, KUPILEM NOWEGO W SALONIE. WSZYSTKO DZIALA SUPER. TELEFON SYPER WYPASIONY Z WIELOMA POZYTECZNYMI APLIKACJAMI, PROGRAMAMI , GPS, SYMBIAN I WIELOMA BAJERAMI. T E L E F O N S U P E R W Y P A S !!!!!!!!!!!!!!!!! N U M E R 1 !!!!!!!!!!!!!!!:)))))))

  • 0

    33.  2010-08-26 18:23:47

    Greg23 - chłopie przed napisanie ponownie czegokolwiek naucz się pisać gramatycznie po polsku. Który piszemy przez Ó zamknięte !!!! Kolejną kwestią jest Twoja rzekoma znajomość telefonów jest raczej zerowa, wnioskuję to z tych Twoich wypocin, które wprowadzić mogą wielu potencjalnych klientów w błąd. Ten model posiada wyświetlacz 16 milionami kolorów, co do gps-u to brak go w tym fonie, tak więc jedynie zewnętrzny nadajnik może być użyty. Na koniec powiem, że aż sam się zdziwiłem iż osoba o tak sporej wiedzy na temat telefonów (chyba stacjonarnych) napisała tą tak wiele wnoszącą wypowiedź.

  • 0

    34. ~Hekate  2010-09-10 22:09:38  host: 157-bi2-1.acn.waw.pl

    mam ten telefon od tygodnia i jestem bardzo zadowolona.Ładnie chodzi,obudowa solidna, dobrze sie pisze,nie wiem jak net bo nie używam.No trochę zdjecia mogłby by być lepsze przy gorszym oświetleniu.Lampa oślepia :D

  • 0

    35. ~Ryś  2010-09-26 14:24:38  host: 82.177.36.10

    Pytanie do użytkowników tego fona, nie muli się wam? Posiadałem kiedyś E50 i N73 i się wieszały i muliły, co mnie bardzo irytowało. Np otwarcie sms`a trwało nawet 8sek. Chcę zmienić wysłużoną 6300 na coś nowego i równie sprawnego:)

  • 0

    36. ~ww  2010-12-24 13:38:37  host: bne90.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon ale niestety nie mam polskiego slownika t9 nie wiecie jak go zainstalowac??

  • 0

    37. ~epep  2011-04-17 00:40:45  host: public70414.cdma.centertel.pl

    to greg23 porównaj sobie ten 'super telefon' z np sony ericssonem xperią x10 mini pro . Przestrzeń kosmiczna je dzieli ..

  • 0

    39. ~kuba  2011-04-17 09:21:46  host: azk63.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a ja mam pytanie, dlaczego w tym telefonie NIE MA informacji o nieodebranych połączeniach i smsach na wygaszonym wyświetlaczu?? bez sensu!

  • 0

    40. ~wojtek  2011-07-01 08:52:49  host: 89-76-111-9.dynamic.chello.pl

    ktoś mi powie jak w tym telefonie sie zmienia dzwieki sms ?

  • 0

    41. ~  2011-07-14 23:30:15  host: 178-37-146-21.adsl.inetia.pl

    @40 Dźwięki sms zmieniasz w profilach.

  • 0

    42. ~zaklopka  2011-07-26 19:11:01  host: rtr.big.211.lannet.org

    powiem tak tel spoko ale nokia leci w kulki a chodzi o to ze karta mikro sd 2gb to podrobka u kumpla siedzi samsunga a ja mam zwykla poprostu oszukuja a raczej oszczedzaja wielki minus za to dla noki tak schodzic na psy hehehe

  • 0

    43. ~Asia  2011-10-31 16:36:07  host: 85.11.105.240

    To ja chyba trafiłam na felerny egzemplarz. Ten telefon jest po prostu fatalny! Nagminnie się zawiesza, np. rozmawiam i nagle w telefonie cisza, żadne przyciski nie działają, telefonu nie można wyłączyć, trzeba wyjąć baterie i kartę, żeby go odblokować. Albo bardzo często zdarza się, że rozmowa nagle zostaje przerwana. Kilka razy zdarzyło się, że telefon w ogóle nie odbierał smsów. Czarna otoczka głównego klawisza zaczęła pękać po kilku miesiącach, choć nie jestem osobą nagminnie wiszącą przy telefonie, więc też nie jest to wynikiem ciągłego naciskania klawiszy. PO roku przeciętnego użytkowania bateria rozładowuje się po około 4 dniach, a zdarza się, że i szybciej. Dodam, że w miesiącu "przegaduję" nie więcej niż 3-4 godziny, co daje ile? Chyba 8 minut dziennie. Nie jest to chyba nadmierna eksploatacja. A z gier i internetu nie korzystam w ogóle, bo go tu po prostu nie ma. W żadnym serwisie nie potrafiono dojść, z jakiego powodu. Ale może odwiedziłam nieodpowiednie serwisy. Wszelkie próby instalacji w każdym razie zawodzą. Słownik T9 ma tak mały zasób słownictwa, że to aż żenada. Cuda wymyśla ten słownik, tak strasznie się męczy przy pisaniu. Jeśli chodzi o wykaz nieodebranych połączeń, to telefon mój kochany pisze mi: nieodebrane połaczenie 666xxxxxxitd, tzn. podaje tylko numer osoby zapisanej oczywiście w mojej książce telefonicznej. Nie wiem jak inni, ale ja nie znam na pamięć wszystkich zapisanych w telefonie numerów, więc muszę sobie najpierw w książce poszukać tego numeru, żeby ustalić, kto do mnie dzwonił. Jest to mój chyba dziesiąty telefon i zdecydowanie mogę stwierdzić, że najgorszy. Wywaliłam na niego 700 zł. Musiałam kupić sama, bo moja sieć nie miała go w ofercie i nie ma do nadal. Wcale się nie dziwię. Odradzam, odradzam, odradzam!!!

  • 0

    44. ~skat2095  2011-11-24 14:12:26  host: DSL01.83.171.162.127.ip-pool.NEFkom.net

    Witam, mamy ten telefon od ponad roku. Dotychczas 2 razy serwis i wymiana wnętrza. Po wymianie jest sporo lepiej ale i tak nie normalnie. Telefon przerywa rozmowy, zawiesza się od czasu do czasu. Poprawa jest o tyle że kiedyś trzeba było wyciągnąć baterie, teraz sam wraca do normalnej pracy po krótkim czasie. Bateria wytrzymuje 3 dni przy rozmowach do 15 min, dziennie. Dla mnie to ostatnia nokia w domu. Masakra.

  • 0

    45. ~:)  2012-01-28 13:05:41  host: 77-254-33-149.adsl.inetia.pl

    Ja mam Nokię 6700s limonkową, bateria tydzień trzyma. Ale nie ma wi-fi. Za włączenie internetu się płaci :(

  • 0

    46. ~Ania  2013-03-01 12:20:27  host: acrn218.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam pytanie - czy ja mam jakiś felerny egzemplarz czy ten model już taki jest? Chodzi o dziwne włączanie się tego telefonu. Po naciśnięciu na prawy przycisk urządzenie najpierw zaczyna drgać, dopiero po chwili, jak nacisnę drugi raz telefon się włącza i już potem działa normalnie.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-159-189-139.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z mobilnego systemu płatności BLIK?

Blik: już ponad 2,5 mln zarejestrowanych aplikacji i 6 mln transakcji

 

Zobacz wynik | Opinie (5)

Archiwum Ankiet