Nokia 6681 - opinie
Telefony Nokia Nokia 6681 Opinie o Nokia 6681

Nokia 6681

w sumie: 27
  • 0

    1. ~anonim  2005-11-28 20:36:18  host: c124-196.icpnet.pl

    według mnie ten telefon ma wideokonferencje bo po co mial mu byc ten obiektyw z przodu

  • 0

    2. ~Wojtek R9  2005-12-04 16:12:58  host: abt74.internetdsl.tpnet.pl

    ja obiektywu nie widze! chyba ci sie koles zdjecia poje...!

  • 0

    3. ~jol  2005-12-16 20:02:01  host: ddl77.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy ma kamere?

  • 0

    4. ~jackwroc  2006-01-03 23:29:23  host: aus237.neoplus.adsl.tpnet.pl

    no mogly by sie pojebac jesli nie weie o tym ze noka nontuje czujnik swiatla w lewym gornym rrogu i moze pomysla ze to aparat do umts'u:P

  • 0

    5. ~ryba  2006-01-09 14:49:27  host: pc38.slupsk.cvx.ppp.tpnet.pl

    jest to telefon gorszy niż nokia 6680 moim zdaniem jest 100 razy gorszy

  • 0

    6. ~majster  2006-05-27 13:11:50  host: c39-6.icpnet.pl

    Niezła koma.Tylko aparat jest nienajlepszy.

  • 0

    7. ~majster  2006-05-27 13:14:30  host: c39-6.icpnet.pl

    Szkoda że ta cała Nokia6681 nie aparatu z z NokiiN73

  • 0

    8.  2006-08-23 13:16:03

    świetny telefon. :-) mam od 2 dni, i jestem baaardzo zadowolony :) // 6681 nie ma oficjalnie wymiennych obudów (choć jak ktoś się uprze, to zdejmie i wymieni ;)) i ma 9 MB a nie 8 wbudowanej pamięci :)

  • 0

    9. ~dzida  2007-01-17 22:37:51  host: vv90.internetdsl.tpnet.pl

    TO bardzo dobry smartphone!, posiada Symbiana S8 (a są S6 S7 S8 S9) nie wiem czy komus przyda sie kamerka do UMTSu montowana w Nokii 6680, ja wybieram właśnie 6681 bo jest ładna, nie za duza i ma Symbiana nowszego niz 6670. Poza tym dużo tańsza od n70,która w zasadzie nie jest duzo lepsza. Polecam 6681

  • 0

    10. ~lukas  2007-02-18 12:10:23  host: dzu250.internetdsl.tpnet.pl

    warto kupic ten tel czy nie ??? mam problem wybrac 6680 czy 6681??? pomozecie prosze!

  • 0

    11. ~Batman  2007-02-21 11:50:01  host: caw238.neoplus.adsl.tpnet.pl

    No proponuje 6680 tylko ze zwględu na wideo rozmowy tylko tym się różnią i chyba ze 6681 niema wcdma rozmowy w ameryce taki typowo europejski jest

  • 0

    12. ~lysek  2007-04-21 19:33:15  host: 6.180.54.80.sta.gaja.net.pl

    Mam ten telefon i prosiłbym o poradę ponieważ mam mały problem> nie wiem jak zrobić by pliki wysyłane przez bluetoth były zapisywane odrazu na karte pamięci a nie najpierw do telefonu później dopiero na karte. Z góry dzięki!!!

  • 0

    13.  2007-04-30 14:32:08

    lysek - jedyny sposób, jaki znam jest następujący: w ustawieniach wiadomości ustaw, by odebrane wiadomości były zapisywane na karcie pamięci, a nie w pamięci telefonu :-) wtedy wszystkie wiadomości [sms, mms, jak i pliki odpierane przez bt] będa zapisywane w skrzynce odbiorczej, ale umiejscowionej na karcie pamięci :) Pozdrawiam

  • 0

    14. ~Diablo  2007-06-07 21:38:46  host: brp94.neoplus.adsl.tpnet.pl

    aninim ty idioto to jest czujnik kiedy maja sie zaswiecic klawisze

  • 0

    15.  2007-06-19 23:32:30

    dobry phone naprawde... nie warto kupowac n70 jesli mamy go do wyboru

  • 0

    16. ~kama  2007-07-11 20:55:03  host: blm158.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ile on kosztuje?

  • 0

    17. ~buhaha  2007-07-12 13:12:39  host: bkh108.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ludzie jak macie takie glupoty wypisywac na tej stronie to wogole nie wchodzcie na nia.... Bozeee czujnik swiatla w NOKII uznac za kamere, zalosne, PROSZE NIE ZASMIECAJCIE TYCH OPINII!!!wejdzcie sobie n jakas strone dla dzieci umyslowo chorych i tam sobie poczytajcie rozne ciekawe rzeczy, pozdro

  • 0

    18. ~  2007-09-11 22:06:08  host: pc2-192.digicom.net.pl

    Zdjęcie są telefonu nokia 6680 ale może myślał że nikt tego nie zauważy

  • 0

    19.  2007-09-30 20:20:04

    Pozdrawiam wszystkich którzy posiadają 6681. Sam również jestem jego posiadaczem. Mam mały problem, mój telefon nie chce obsłużyc większej ilości pamieci (512MB, 1GB). Czy ktoś może mi doradzic co zrobic? Mam angielskie menu. Czy zmiana oprogramowania mogłaby pomóc?

  • 0

    20. ~dexter  2007-10-19 12:25:27  host: fcu195.internetdsl.tpnet.pl

    jak się pisze eski w tym telefonie to da się pisać 160znaków/sms czy tylko 70?

  • 0

    21. ~kubus  2007-12-17 17:19:02  host: ejc34.internetdsl.tpnet.pl

    Mam nokie 6681 i jestem z niej bardzo zadowolony ale nie wiem jaka max. karta pamięci wchodzi zeby sie nie zacinał pomożecie prosze!! czekam

  • 0

    22. ~mich  2008-01-04 16:42:41  host: 241net250.net.zeork.com.pl

    Ile tzryma bateria w tej noki i w 6680 która jest lepsza bo mam dylemat którą kupic bo chyba cena ich jest taka sama odpiszcie. Z góry dzięki pozdro dla wszystkich co posiadaja tego fona.

  • 0

    23. ~mich  2008-01-05 18:38:19  host: cib230.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten telefon mam i ma wideokonfernecje poniewaz ma dwa aparaty jeden z przodu vga 65k tys a styłu 256k tys ... Wiec nie ma sie co kłucic ... Pozdrawiam wszystkich !!!

  • 0

    24. ~derazek :D  2008-02-11 16:34:01  host: gw-81-210-104-26.smstv.pl

    @ michŁ No to jesteś lepszy ode mnie... ja nie umiem gadac przez czujnik do podświetlenia... buhahahahahaha... co do pytan mam tego fona z org bateria i trzyma ok 4dni. ja mam kartę pamięci 1gb i działa super, nie zamula lecz czytałem też na forum ze po upgrade symbiana bez zwałki śmigają karty 2gb. pozdrawiam. :]

  • 0

    25. ~mik  2008-04-29 19:51:40  host: 77-253-81-227.adsl.inetia.pl

    ciekawy jetem jak będzie śmigać,zakupiłem właśnie od kumpla na allegro. A co do tj "kamerki" z przodu to jest to czujnik natężenia światła :D ale może ktoś upgrade zrobił i ma kamerke lub sam nie wie że ma inny model :P

  • 0

    26. ~Lukash1410  2008-05-29 20:43:10  host: ebw137.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefonik posiada Videorozmowy poniewaz z przodu ma CIF -.-

  • 0

    27. ~Michał  2009-01-10 23:28:00  host: host-89-229-178-186.lomza.mm.pl

    zastanawiam sie czy ten telefon ma aparat z przodu moze ktos wie ??

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-204-139-136.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (7)

Archiwum Ankiet