Nokia 6680 - opinie
Telefony Nokia Nokia 6680 Opinie o Nokia 6680

Nokia 6680

w sumie: 319
‹ Poprzednia | 1 | 2 | Następna ›
  • 0

    1. ~Paweł  2005-02-14 16:35:00  host: avn1.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nokia mówiła, że wypuści następcę Nokii 6630, ale tak szybko!!! Miał posiadać dodatkową kamerę VGA i tylko powiększyć pamięć, a oni strzelili całkiem nowym wyświetlaczem, teraz to nie wiem czy czekać na ten czy kupić nokię 6630.

  • 0

    2. ~  2005-02-14 16:38:00  host: avn1.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a gdzie Bluetooth??

  • 0

    3. ~Bajer  2005-02-14 16:44:00  host: ahj172.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Rzeczywiście, szybko to się stało, ale ja nie czekam az sie pojawi ten model wole kupic 6630 po dokładnieszym przeanalizowaniu wydaje mi się ze 6630 jest modelem według mnie lepszym bo po co komu dwie kamery w jednym komie, przeciez to małoprawdopodobne zeby jedna kamera sie zepsuła !!!

  • 0

    4. ~Janusz  2005-02-14 18:54:00  host: bqq154.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ano po to dwie kamerki, że to jest telefon dla sieci 3G (UMTS) i musi być kamerka z przodu do video rozmowy, a do robienia zdjęć musi być z tyłu. Jeżeli miałaby być jedna to musiałaby być obracana.

  • 0

    5. ~Wojtas  2005-02-14 19:31:00  host: dial-3334.zgora.dialog.net.pl

    Chyba jeden z najbardzie zaawansowanych fonow jakie widzialem a widzialem troche ;]

  • 0

    6. ~polan  2005-02-14 20:21:00  host: systemy186.toya.net.pl

    Jest wersja 6681 bez dwóch kamerek :) czyli pewno taniej za to bez 3G no ale co tam :)

  • 0

    7. ~Arni  2005-02-16 19:11:00  host: byp63.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jak dlamnie to niema lepszego na swiecie ten wyswietlacz pamienc MP3 itp. moze wyglad troche niebardzo bo wedlug mnie ladniejsza jest 6630 ale takto spox.

  • 0

    8. ~Paweł  2005-02-16 19:52:00  host: avx224.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ale 6630 jest ładniejsza :)

  • 0

    9. ~luke  2005-02-20 10:27:00  host: biy170.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jeden z najlepszych telefonów

  • 0

    10. ~axel  2005-02-20 14:11:00  host: techmedia.com.pl

    wypasss telefon :D wszystko ma i aparat 1,3 mln pix, :D moze dodatkowa pamiec wlozyc, odtwarzacz mp3 ... robi filmiki :D po prostu rewelacja :D

  • 0

    11. ~Andruś  2005-02-23 08:43:00  host: auy224.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Wolę n6630, jest w 100% ładniejsze i ma wymienne obudowy, a jeśli chodzi o wyświetlacz to ja nawet nie widze znaczacej różnicy między 4096 a ponad 65 tys kolorów, a jaka mała bedzie między 65 a 256. W tym fonie będzie jeszcze większy problem z grami n-gage niż jest w obecnych z 65.

  • 0

    12. ~arni  2005-02-25 20:15:00  host: ddq254.neoplus.adsl.tpnet.pl

    właśnie chciałem sobie kupić nokie 6630 ale jak zobaczyłem tego to zmieniełem zdanie. rewelacja. wyjdzie dopiero w 1 kwartale 2005 roku ale i tak warto czekać.

  • 0

    13. ~luke  2005-03-03 15:19:00  host: bjz219.neoplus.adsl.tpnet.pl

    tylko gdzie irda!!

  • 0

    14. ~hmm...  2005-03-05 17:24:00  host: prosie5-1.aster.pl

    LUKE...

    najnowsze modele zaczynając od 7610 przez 6670, 6630 nie mają irdy... posiadają tylko technologie bluetooth.

    pozdrawiam

  • 0

    15. ~mciek  2005-03-17 17:39:00  host: nat-p1.e-net.pl

    ej kolo przecierz ten fon ma bluetooth :)

  • 0

    16. ~Ar3k  2005-04-03 15:38:00  host: pa147.milakowo.sdi.tpnet.pl

    Ten telefon jest wypas. Ma aparat, może nagrywać filmiki ma odtwarzać Mp3. Jest to najlepszy telefon na świecie.

  • 0

    17. ~  2005-04-20 17:14:00  host: awb107.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ar3k to samo ma nawet 7650 (jedna mp3 się zmieści), albo n3650 (tutaj zależy jaką kartę włozysz) i za 6680 kupisz sobie kilka takich.

  • 0

    18. ~eazy  2005-04-23 15:13:00  host: atl217.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nie ma co owijac w bawelne, ten telefon jest arcydzielem sztuki...Nokia kolejny raz udowadnia ze jest w czolowce telefonów komórkowych

  • 0

    19. ~yaro247  2005-04-30 06:59:00  host: adw116.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ON JEST THE BEST !!!
    Panowie i Panie bateria BLC-5
    I te funkcje standard jaki !!!

  • 0

    20. ~fan 6600  2005-05-17 17:07:00  host: bef243.neoplus.adsl.tpnet.pl

    badziewie kompletne nie no nokia robi coraz gorsze foniki !!!

  • 0

    21. ~  2005-05-26 17:01:00  host: ddy173.neoplus.adsl.tpnet.pl

    z tej stronki idzie wywnioskować ze 6630 ma lepszego symbina niż 6680

  • 0

    22. ~mati04  2005-06-09 17:17:00  host: aiy192.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Wypasiony fon. Bede go mniał niedługo, mojego kumpla kumpel sprowadza z azji i bede mnial go za 500 zł. Szkoda tylko ze karty do 256 MB. Ale na pewno wyjdą większe.

  • 0

    23. ~BARON  2005-06-09 23:16:00  host: 80.54.200.2

    to najlepszy telefon na świecie, niema lepszego telefonu nawety jest lepszy od motoroli E1000. TEN TELEFON JEST POPROSTU ZAJEBISTY!!!

  • 0

    24. ~Tomek  2005-06-19 19:51:00  host: nat-pra.aster.pl

    Brzydki no funkcji troche ma trzeba mu to przyznac ale lepsza i duzo duzo tansza jest motoraola a 1000 ma mniej kolorow ale po co komu tyle (tansza jest tez motorala a 1010 a ma tez 256tys kolorow) a funkcje te same ale bajerancki wyswietlacz i dotykowy:D jak superancko sie na nim filmy oglada jest prawie 2 razy wiekszy niz w nokii. Nie ma sie czym zachwycac w obecnej rzeczywistosci jest wiele lepszych i tanszych zarazem fonow!

  • 0

    25. ~xllx  2005-07-15 16:44:00  host: 85.219.137.68

    bzdury piszecie o tym fonie nokia nigdy nie miala najlepszych fonow sa robione na jedno kopyto i daleko mu do nalepszego na SWIECIE(opinia Ar3k)dlatego ja osobiscie nie lubie tych telefonow,moim zdaniem najlepsze sa SONY ERICSSON a zwlaszcza K750i jak sie nim pobawicie to mi przyznacie racje i jeszcze jedno pobawcie sie ACATELEM S853 to jest dopiero telefon.

  • 0

    26. ~xllx  2005-08-20 15:13:42  host: 85.219.137.68

    Obserwujac te wszystkie telefony dochodze do wniosku ze zaden z tych telefonow nie dorownuje Sony Ericsson K750i jak macie mozliwosc to sobie przetestujcie K750i.

  • 0

    27. ~Arrow  2005-08-24 13:59:38  host: pa135.lubnice.sdi.tpnet.pl

    Nokia to Nokia zadne alcatele, sony ericssony, motorolle czy siemensy niedorownaja Noki.

  • 0

    28. ~Tomek960  2005-08-28 17:27:38  host: aou82.internetdsl.tpnet.pl

    Nie wiem dlaczego twierdzisz ze SE i Motorola ustepuja Nokii. Chyba ulegles wplywowi reklamy. Zobaczysz niedlugo Nokia bedzie musiala walczyc z Samsungiem o ta swoja pozycje lidera... A dla mnie wymarzonym telefonym ciagle zostaje SE K750i :)

  • 0

    29. ~olo  2005-08-29 18:36:55  host: c125-48.icpnet.pl

    -fan6600 - nie pierdziel - chcialbys sprzedac te swoje strusie jajo i miec 6680 ! Mialem 6600 a teraz mam 6680 - wypas :D

  • 0

    30. ~w  2005-09-05 22:49:17  host: ddm126.neoplus.adsl.tpnet.pl

    bateria BLC-5 w mojej noki 6600 wytrzymuje cale dwa dni wiec tu nie bedzie lepiej:( I jesli Symbian w 6680 dziala tak samo "szybko" jak moim telefonie to dziekuje bardzo!! Najlepsze nokie to 6210 i 6310i!!!!!!

  • 0

    31. ~w  2005-09-05 22:53:38  host: ddm126.neoplus.adsl.tpnet.pl

    bateria BLC-5 w mojej noki 6600 wytrzymuje cale dwa dni wiec tu nie bedzie lepiej:( I jesli Symbian w 6680 dziala tak samo "szybko" jak moim telefonie to dziekuje bardzo!! Najlepsze nokie to 6210 i 6310i!!!!!!

  • 0

    32. ~DR@GON  2005-09-08 21:05:54  host: afc14.internetdsl.tpnet.pl

    bardzo fajny telefon sam go posiadam dzialaja na nim programy z series 60 i prawie wszystkie gry z noki N-Gage

  • 0

    33. ~gonzo  2005-09-26 21:46:18  host: cag113.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam n6680 ale z simlokiem i nie ma polskiego bo fon jest a Anglii czy jest na to jakas rada aby mugl bez problemu funkcjonowac tutaj w Polsce

  • 0

    34. ~Gumi$  2005-10-12 21:41:26  host: bzt11.neoplus.adsl.tpnet.pl

    SUPERRRRRRRRRRRRRRR

  • 0

    35. ~adee6  2005-10-23 20:47:53  host: buo199.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Może mi ktoś napisać jaki ten telefon ma dyktafon??Bo mnie to zastanawia chciałbym mieć telefon z dobrym dyktafonem , więc jak ktoś wie czy ma dobry dyktafon to niech mi napisze!!! Z góry dzięki!!!

  • 0

    36. ~artur  2005-10-29 23:31:43  host: dgq185.neoplus.adsl.tpnet.pl

    witam. przestrzegam wszystkich posiadaczy telefonów z symbianem i nie tylko aby nie instalowali nieznanych aplikacji na swoj telefon, i aplikacji powyzej350 kB wielkosci. ja sciagnelem z eMule gre need for speed o wartosci 1mb i gdy zainstalowałem ja w swojej noki 6680 to ona zwariowala, wszedzie zamiast ikon czaszki, napisy i love you i cos w tym stylu. na szczescie wybrałem zeby gra zapisala sie na karcie pamieci ale po wyciagnieciu jej z telefonu i tak jest cos nie tak, wysyla mms z jakimis nie znanymi plikami(sama), ogólnie nie dziala idealnie. wiec dobra rada- uwazajcie co przesy;acie na swoje telefony, bo mozecie sie ladnie zdenerwowac

  • 0

    37. ~xden  2005-11-01 12:52:37  host: bw226.internetdsl.tpnet.pl

    mam 3650 kolega ma 6680. niby mają podobne funkcje, karty mmc, mp3 ale jak ją zobaczyłem, usłyszałem to mialem chec wywalic moj fon przez okno. 3650 robi fatalne zdjecia, 6680 po prostu super, jakosc mp3 tez nieporownywalna, mniej wiecej jak na mp3 playerach. REWELACJA!! Moze troche ceglata, ale na pewno mniej niz 3650 i 7650 Ale jest poza moim zasiegiem :((((

  • 0

    38. ~rEspect  2005-11-01 14:32:08  host: epi.moja.net.pl

    wedlug was ktory telefon jest lepszy i ktorey warto kupic nokie 6680 czy 6230i? Bo juz sam niewiem

  • 0

    39. ~50 Cent  2005-11-14 16:54:07  host: ans26.internetdsl.tpnet.pl

    to jest h****y telefon ityle niema bluetootha

  • 0

    40. ~Marcin  2005-11-17 18:07:22  host: mail.teatrwielki.pl

    Mam pytanie jak w tym telefonie włączyć automatyczną blokadę klawiatury oraz czy można tak jak w Sony Ericsson K700i włączyć lampę błyskową żeby stale świeciła?? Dzięki za info

  • 0

    41. ~andriej  2005-11-19 19:01:40  host: host-195.206.115.184.telsat.wroc.pl

    Mam go i w cale nie jest jakiś super fantastyczny. Prawie to samo co 6630. Czasami gubi zasieg, ale odtwarzacz MP3 daje rady. Generalnie mi lepiej pasuje SE P910i.

  • 0

    42. ~pawka17  2005-11-24 23:57:33  host: ntwklan-81-219-20-6.devs.futuro.pl

    Mam ten telefon piąty dzień i muszę przyznać że konkurencji jeszcze baaardzo daleko do osiągnięcia poziomu, który prezentuje ta nokia.

  • 0

    43. ~mC71  2005-11-28 15:03:21  host: dn34.internetdsl.tpnet.pl

    wlasnie sie zastanawiam nad 6680 a 6630 ale chyba zdecyduje sie na 6680 szkoda tylko ze jest taki duzy , jak narazie jest to najbardziej wypasiony tel , chyba ze spv wypusci cos nowszego od c600 ;)

  • 0

    44. ~Balu142  2005-12-04 16:37:01  host: cyj90.internetdsl.tpnet.pl

    Ja mam ten tel i polecam go wszystkim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A ci co go nie maja niech sie nie odzywaja!!!!

  • 0

    45. ~rajzel  2005-12-09 08:30:22  host: dmb168.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten telefon jest suuuuuper-a te fotki ta rozdzielczosc poprost wypas

  • 0

    46. ~Balu142  2005-12-11 18:30:27  host: cyj90.internetdsl.tpnet.pl

    Super telefonik!!! POLECAM wszystkim!! :-)

  • 0

    47. ~misiek14zary  2005-12-24 12:31:07  host: eur19.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Siemka. Mam problem mam nokie 6680 i jest super. Tylko mam jeden problem nie mogę ściągnąć sim lock'a. pomocy kiedy to będzie możliwe ??

  • 0

    48.  2005-12-29 14:16:18

    Ale bubel , do C600 to sie nawet nie umywa. Ekran beznadziejny , cena z kosmosu i jakosc wykonania zalosna.

  • 0

    49. ~Damian  2006-01-01 11:49:51  host: host-80-54-151-241.bielskpodlaski.mm.pl

    fajna koma nokia tym razem postarała sie na lepszy wyświetlacz niż 6630. Koma jest spox :D

  • 0

    50. ~DaX  2006-01-01 19:16:10  host: aac2.internetdsl.tpnet.pl

    jest super a czy ktoś wie ile kosztuje?? czekam na odp

  • 0

    51. ~bolek  2006-01-02 16:37:21  host: 80.72.40.159

    mozna juz zdjac sim locka z tego telefonu?

  • 0

    52. ~pajero  2006-01-02 20:29:44  host: anm178.internetdsl.tpnet.pl

    zamówiłem nokie 6680, nie wiem czy będę zadowolony. jak długo trzyma bateria? proszę o opinie

  • 0

    53. ~ra2n  2006-01-15 18:39:51  host: aato173.neoplus.adsl.tpnet.pl

    bateria dobre 3 dni.. to dobra wartosc biorac pod uwage wyswietlacz i aparat.Tylko kiedy wreszcie simlocka z tego zdejme?

  • 0

    54. ~iloska  2006-01-26 13:35:48  host: 213.25.140.5

    hmm ale kurde czy ta nokia ma zły wyglą jest tez bardzo łądna jak dla mnie bardziej sie liczą funkcje a nie wygląd ;) a niektórzy tu wypisują poprostu głupoty ktorych sie az czytac nie chce .. jak dla mnie kazda nokia jest fajna i cos w sobie ma ta rowniez

  • 0

    55. ~iloska  2006-01-26 13:47:24  host: 213.25.140.5

    do fan 6600 zamnkij sie i stul ryj bo nie znasz sie na telefonach wszystkich fanow nooki pozrawiam heeeee :D

  • 0

    56. ~minio  2006-02-13 21:26:09  host: absg30.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nażekasz na bateryjkę? Zmniejsz podświetlenie. bateria trzyma 6-7 dni

  • 0

    57. ~Tom  2006-02-16 00:55:06  host: grosz.prenet.pl

    przesiadłem się na 6680 z 3650 i mogę tylko powiedzieć nareszcie: wystarczająca ilość pamięci, podłączany przez USB (kabel w zestawie) i przyzwoite wymiary, stereo też się przydaje. To jak przesiadka z pentium MMX na Athlona. Widzę, że większość patrzy na bajerki, a to symbian czyli komputer (no prawie). Testowałem też N70, 6680 to jego tańsza wersja.

  • 0

    58. ~janda  2006-02-19 16:02:13  host: rejon101.ztpnet.pl

    fajny telefonik..tylko szkoda ze jest wolniejszy od 6630 :(

  • 0

    59. ~Szymek =)  2006-02-28 19:14:06  host: acfc186.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ten telefon jest królem wśród komórek wiec nie wiem jak ktos morze miec pretensje ze nie ma Irdy po co komu to w tym cudzie =)

  • 0

    60.  2006-02-28 21:44:32

    Spoko nokia 6680 podoba mi sie...moze byc akurat mam kupowac Nokie 6100 bo nie potrzebuje tych bajerów a ona ma je akurat!
    wracajac do 6100 ma stabilne opragromowanie dlatego sie na nia zdecydowalem a gdyby ta 6680 spadla ze stolu albo wypadlaby mi z reki...uuu...wole o tym nie myslec ;)

  • 0

    61. ~asas  2006-03-03 20:28:13  host: acpb137.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja mam wrazenie , ze 70 % ludzi , którzy sie tutaj wypowidaja to sa albo zacofani w rozwoju albo poprostu swoje negatywne uwagi kieruje w strone tego telefonu tylko z tego wzgledy , iz stan materialny nigdy nie bedzie im pozwalal na kupno go a jak juz u kogos go zobacza to bedzie ich zzerala zazdrosc . telefon naprawde pierwszorzedny .

  • 0

    62. ~przemo  2006-03-08 10:56:26  host: xdsl-1426.wroclaw.dialog.net.pl

    ten telefon zasługuje na pochwale ludzie któży stwożyli ten telefon ale n70 jes lepsza

  • 0

    63. ~gmc  2006-03-18 19:08:51  host: ddz189.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam go od miesiaca i uwarzam ze jest WYPAS;]

  • 0

    64. ~Łuki  2006-03-23 19:56:58  host: aajy134.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja wolę jak co to Sony Eriksona W900i od tej
    6680!! Jest lepsza od tej!!

  • 0

    65. ~kck  2006-03-31 15:55:42  host: bns51.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten fon od 3 miesięcy i musze stwierdzic ze jedynym minusem jest jego obudowa --> bardzo szybko się rysuje i tylna klapka odpada. Ja już trzeci raz wymieniłem obudowe i chyba niedługo znowu będę musiał wymienić ;/ ale pozatym telefon jest godny polecenia. pozdroffka

  • 0

    66. ~Aciu  2006-04-04 09:34:43  host: eur26.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam mam pytanko czy są problemy ze ściągnięciem do tego telefoniku sim loca oraz wgraniem PL MENU ?????

  • 0

    67. ~macik  2006-04-08 13:44:43  host: absk49.neoplus.adsl.tpnet.pl

    LEPiej MI powiedzcie jak zdiac simlocka, gdzie i za ile ? bo w necie sa stare posty nma forach :D

  • 0

    68. ~sab  2006-04-12 16:01:35  host: cfj167.neoplus.adsl.tpnet.pl

    spoczko fonik,mam go od paru tygodni i jestem zadowolony.porównująć nokie 6688 z n70 to ta pierwsza jest przynajmniej trzy razy szybsza w działaniu.

  • 0

    69. ~Macco  2006-04-13 19:29:18  host: hide.services.e2bn.org

    Mam pytanie: czy mozna w jakis sposob zdjac simlocka z tego telefonu??

  • 0

    70. ~  2006-04-18 12:41:26  host: acty242.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mnie tylko interesuje, w jakiej rozdzielczości ona może kręcić filmkiki?

  • 0

    71. ~MikoŁaj  2006-04-20 19:22:51  host: afk218.internetdsl.tpnet.pl

    Telefon Jest Ok Le JEst PRoblem OdnosNIe simlock nieda sie sciagnac sim loga z tego fona :(

  • 0

    72. ~Anka  2006-04-26 22:41:08  host: ayk90.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nie napisaliście ż eto platforma BB5 czyli nie da się z niej ściągną simlocka

  • 0

    73. ~Webster  2006-05-07 15:07:05  host: ebs165.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon jest ok.Ale sa problemy z sciagnieciem simlocka.

  • 0

    74. ~you_fuck  2006-05-08 16:36:16  host: bmr86.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon ma mi przyjś za dwa dni z tego co czytam to ideał ci któży mowią że sony ericsson jest leprzy niech sie pukną w głowe chodz będzie mjał więcej funkcji to i tak zostanie tylko S_E a nie nokia

  • 0

    75. ~william05  2006-05-21 00:23:00  host: 82-32-29-54.cable.ubr04.azte.blueyonder.co.uk

    uzywam tego telefonu juz 7 miesiecy i nie nazekam na nic.ma duzo pierdółek :) a przedewszystkim fajny jest videotelefon:)wypasiony kom za niska cene.ale uwazam ze nokia 8800 jest lepsza gdyz lubie prestiz i elegancje.trzeba sie zastanowic na tymi 3500zł dużo troche:(ale warto.powaga

  • 0

    76. ~dudoslav  2006-05-26 16:47:08  host: ab142.internetdsl.tpnet.pl

    mam obecnie nokie n gage qd, ale mam zamias zmienic na 6680. Czy ktos pootrafi powiedziec jakie karty mmc pasuja do 6680? bo w ngage mam te standardowe mmc , a mój kolega tez ma nokie z symbianem ale on ma taka karte jak połowa mojej!

  • 0

    77. ~ktos  2006-05-29 15:27:22  host: ip-127.system-net.pl

    mam pytanie !!jaki telefon zakupic nokia 6680 czy 7610 ??

  • 0

    78. ~Lemi  2006-05-29 23:37:26  host: 82.160.64.254

    Telefon jest fajny ale jak narazie zaden nie jest lepszy od K750i~!! chyba ,ze w810i! :) ^^

  • 0

    79. ~Macias  2006-05-30 13:59:09  host: dko132.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Co wybrać 6680, n70 czy K750i? Wszystkie robią dobre foty, wszystkie mają mp3 i inne bajery... ale który jest bardziej funkcjonalny?

  • 0

    80. ~cr_ml  2006-05-31 19:32:11  host: byi165.neoplus.adsl.tpnet.pl

    @Macias
    z funkcji to n70, z cena/jakośc 6680

  • 0

    81. ~karal  2006-06-02 15:14:49  host: ip-213-17-153-34.netia.com.pl

    sora, a w jakim języku jest menu? tylko ang. ?

  • 0

    82. ~kongo  2006-06-12 20:39:26  host: akq146.internetdsl.tpnet.pl

    pod wzgledem ceny to 6680 jest 2 razy lebsza o n70. Prawie te same funkcje a cena luzik!!

  • 0

    83. ~pipi 18  2006-06-13 11:23:19  host: 212.244.168.131

    zajefajny telefonik dwa aparaty i do tego jeszcze mp3 poprostu supero

  • 0

    84. ~Darek 6680  2006-07-11 16:35:34  host: eph165.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefonik jest ok ale nie mozna na razie ściągnąć sim locka.Szkoda bo mam takiego a przydałoby sie ściągnąć

  • 0

    85. ~małolepszy  2006-07-15 11:28:43  host: erq250.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten telefon jest zajebisty dostane go za jakies dwa tygodnie mozecie mi doradzic jak sie nim jakąś fajnie posługiwać???? pozdro

  • 0

    87. ~Domcio  2006-07-28 12:01:39  host: azc75.internetdsl.tpnet.pl

    Świetny telefon jedyne czego mu brakuje to dwóch megapikseli w aparacie, oprócz tego ma wszystko!

  • 0

    88. ~Al  2006-08-02 12:05:11  host: aux48.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten telofon jest gruby i wielki nie podoba mi się menu angielskie do dupy zbyt funkcjonalne szybko się zpieprzą gwarantuję

  • 0

    89. ~jo  2006-08-02 20:00:40  host: public-gprs29527.centertel.pl

    Mam ten fonik i jestem z niego bardzo zadowolony. Jest bardzo wytrzymaly, upadal mi nie jednokrotnie i nic sie mu nie stalo. Jest super. Jest moze duzy ale zaden z malych telefonow nie posiada takich funkcji. Al jesli nie miales tego fona (a mysle ze nie miales go napewno piszac takie pierdoly) nie oceniaj. Telefony na symbianie sa moim zadaniem najlepsze.

  • 0

    90. ~matek  2006-08-03 20:01:33  host: bbo101.neoplus.adsl.tpnet.pl

    witam.tak na prawde to jest smartfon fotograficzny,a nie jakis tam telefon.
    jak sama nazwa mowi smart(cos z madroscią:P)mysle ze jest madrzejszy od tych gamoni ktorzy mowia ze to kicha,pewnie nie mieli go nawet w rekach a jesli mieli to co najwyzej atrape w germanosie,naczytali sie jakichs recezji w necie albo w gazetach i gadaja glupoty,a ci co go maja tak jak ja wiedza co to cudo potrafi,doczepic mu skrzydla i bedzie latal ;)

  • 0

    91. ~Mała  2006-08-06 12:09:25  host: adw218.internetdsl.tpnet.pl

    Dziwne bo ja mam simloka ściągniętego a kom kupiłam całkiem nową z ery.

  • 0

    92. ~jax-e3  2006-08-08 09:13:43  host: eer170.internetdsl.tpnet.pl

    ja rok temu na wakacjach przeczytałem o tym telefonie w gazecie powiem szczeze ze odrazu mi sie spodobał chciałem go kupic ale niestety był za drogi kupiłem wtedy nokie 6230i no syf ale cóz nie nazekałem w tym roku sprzedałem 6230 i juz kupiłem na allegro nokie6680 tylko czekam na przesyłke słyszałem ze sa problemy z sciągnieciem sima idlatego kupiłem bez sima sa one dostepne i wcale nie sa drogie mieszcze sie w 900zł uwazem ze ten tele jest ładniejszy niz n70 bo ona jest taka zwykła a 6680 ma jednak swoje kształty jesli chodzi o allegro to polecam uzytkownika nikado27 ma naprawde dobre telefony i w dobrej cenie i w idealnym stanie goraco go polecam pozdro

  • 0

    93. ~edzia  2006-08-12 10:24:43  host: host-ip129-84.crowley.pl

    witam a mam pytanie czy smsy mozna wysyłać bo nic tam nie pisze ;/

  • 0

    94. ~  2006-08-14 11:50:35  host: 43.49.jawnet.pl

    nie, edzia, nie można ten telefon jest tylko dla szpanu ;)

  • 0

    95. ~beata222  2006-08-16 18:10:40  host: nat-154.ghnet.pl

    He he, fajne są te Wasze komentarze ;-) Edzia, można wysyłać smsy :-) To taki fonik - mały aparat fotograficzny, ale też normalny telefon komórkowy ;-D Ja już pozbyłam się NOKIA 6020 i zaopatrzyłam się w ten świetny modelik :-) :-) Choć przyznam, że kręcila mnie również NOKIA 6233. Pozdrowionka dla fanów fonów NOKIA!

  • 0

    96. ~Przemek:-]  2006-08-17 11:45:58  host: dtn125.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon jest Super... Mp3.2 kamerki (filmiki super jakość ) karta pamięci RS-MMC telefon ma jeden minus bo jeśli ma simlook'a to kicha.Zdjęcie sima kosztuje około 250 zł w kraju. Tak że trzeba się zastanowić przed kupnem z sim lookiem. Ja mam patent jak miec simloocka i na angielską sieć a kożystać z polskiej:]

  • 0

    97. ~Michał  2006-08-25 10:55:51  host: host-86-63-138-166.pronet.lublin.pl

    ej mam pytanie wie ktos czego w mojej nokii 6680 klawisze raz sie swieca a raz nie ? od czego to zalezy

  • 0

    98. ~xx737  2006-08-25 13:57:57  host: 83.68.79.213.mielec79.tnp.pl

    mam pytanie o wytrzymałośc telefonu i ile kosztuje wymina obudowy??

  • 0

    99. ~Łukasz  2006-08-25 16:41:16  host: cmw238.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Przemek jaki masz patent aby telefon działał w polskiej sieci??? Odp

  • 0

    100. ~wojtas  2006-08-26 18:24:51  host: xdsl-320.bielsko.dialog.net.pl

    wlasnie nabyłem taki phonik i jestem zadowolony:D pozdro dla posiadaczy tego moelu

  • 0

    101. ~~jarcolik  2006-08-28 10:13:24  host: bxj250.internetdsl.tpnet.pl

    Jak w 6680 zmienia sie czcionke na wieksza ?

  • 0

    102. ~Hubert  2006-09-04 11:30:45  host: bcc151.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanie czy można MP3 ustawić jako dzwonek?A tak wogule to MP3-ki i filmy powyżej 5.min się tną czy nie.

  • 0

    103. ~BADS  2006-09-04 18:26:30  host: 86-63-82-29.asta-net.com.pl

    Kupiłem ten telefon za rowne 500zł... opłacało się?

  • 0

    104. ~  2006-09-06 12:18:51  host: w3cache.tkk.pl

    Z simem na zagraniczną sieć????

  • 0

    105. ~BADS  2006-09-08 14:42:08  host: 86-63-82-29.asta-net.com.pl

    Nie. Chodzi na Plusa i ma PL menu. Czyli z Plusa jest.

  • 0

    106. ~***  2006-09-08 20:03:55  host: uj174.internetdsl.tpnet.pl

    ile kosztuje okolo sciagniecie simlocka?

  • 0

    107. ~Pater  2006-09-10 00:52:38  host: 217.116.110.187

    Re: ~Michał. Ta kropka w lewym gornym rogu tela to czujnik natezenia swiatla... jak jest ciemno to klawiatura jest podswietlona a przy oswietleniu zewnetrznym podswietlenie nie dziala... to jest tak jakby tryb oszczedzania baterii...

  • 0

    108.  2006-09-10 11:45:35

    okolo 1mln dolarow... jedyna (realna)mozliwosc to pisac do operatora zeby wyslal kod (w angli przewaznie po pol roku od umowy, i kolo 30 funtow),,,
    Trzeba go rozkrecac zeby zmienic obudowe? Bo cos strasznie trzeszczy w okolociach klawiatury,,

  • 0

    109. ~  2006-09-10 23:26:22  host: host851466114.galileusz.3s.pl

    widze ze nie tylko ja mam klopoty ze sciagnieciem Sim Locka ;/ ale ceny widze tez spadaja :P juz slyszalem 500 albo 400 zl w serwisie Nokii tylko, poczekamy zobaczymy, mysle ze do miesiaca bedzie juz mozna je sciagac bez problemu w komisach

  • 0

    110. ~johny5  2006-09-12 21:58:49  host: pk72.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl

    witam mam takie pytanie. gdy odbieram jakis plik np mp3 przez bluetooth to zapisuje sie na pamięci telefonu.a jak przesłać ten plik na karte?

  • 0

    111. ~ktos  2006-09-13 19:03:06  host: acrx189.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy ktos moze mi powiedziec jak wlacza sie glos w tym telefonie???

  • 0

    112. ~alekssz  2006-09-14 11:31:17  host: ir14.internetdsl.tpnet.pl

    mam prośbe do przemka który pisał że ma patent żeby nokia 6680 z angielskim simlokiem działa w polsce - napisz prosze jaki to patent.

  • 0

    113. ~miłośnik nokii  2006-09-15 11:59:46  host: host-86-63-155-131.pronet.lublin.pl

    Kolego Matek. Ja mam ten telefon prawie rok ,siedem razy był naprawiany w serwisie (zdjecia z lampą robi na żółto, nie odtwarza MP4)poza tym cały czas wychodzą jakieś inne usterki.Jak chcesz mam opisy wszystkich napraw-mogę Ci je wysłać. I co ty powiesz na to Twoim zdaniem cudo techmiki?

  • 0

    114. ~boro  2006-09-19 21:22:31  host: esb5.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ej mam pytanie.... gdzie mozna powiesic jakie breloczki na tej nokii??? albo smycze???

  • 0

    115. ~CiaMeL  2006-09-21 11:54:15  host: ega98.internetdsl.tpnet.pl

    ~johny5
    Wiadomosci>opcje>ustawienia>inne>pamięc w uzyciu i wybierasz mmc. Osobiscie uwazam ze jest to bdb telefon.

  • 0

    116. ~GoVi  2006-09-28 18:51:19  host: cfw221.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten tel prawie tydzień i jak narazie naie nażekam:). Zna ktos jakiś program do przetwaanie plików mp4 lub avi na 3gp?? (mam w tym fonie karte 2GB i mase muzy, ale jeszcze jakiś film by się przydał:D:D)

  • 0

    117. ~orestes  2006-10-03 21:11:37  host: achw171.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon ale nie mam zdientego simloc czy wugule morzna i pod jakom opłatom jak ktos wiem pliz o kontakt ale tak to spoko z tm telefonem:D;D

  • 0

    118. ~  2006-10-04 15:29:25  host: dsl-8M-fr3.portos.srv.dobranet.pl

    jakom największom karte pamięci można w to włożyć

  • 0

    119. ~chudy  2006-10-10 18:39:36  host: 86.42.59.51

    do orestes: najlepiej wgraj sobie slownik ortograficzny bo widze ze by Ci sie przydal...

  • 0

    120.  2006-10-15 14:24:25

    czy mozna zmienic simloka jak tak to wjakich cenach

  • 0

    121. ~hubcio  2006-10-17 15:14:10  host: dxk226.internetdsl.tpnet.pl

    wlasnie chce kupic ten telefonik:))oplaca sie za 700 zl?:))

  • 0

    122. ~Matisek!  2006-10-26 21:31:00  host: l-net2.pai.net.pl

    mam ten tel od 6 miesiecy simlock:ok300zl nie zaplacilbym za niego 500zl nie dac wiecej za niego!!!!!! mp3 sie nie tnie i karte chyba jakas chcesz w zestawie masz 64

  • 0

    123. ~Janek  2006-10-30 10:55:20  host: static-195-254-156-114.devs.futuro.pl

    To cudo kupiłem za 400 zł. Opłacało sie jak holera.

  • 0

    124. ~Gonzo  2006-11-03 21:00:55  host: pc43.opole.cvx.ppp.tpnet.pl

    Ej Ty Przemek to pochwal sie tym PATENTEM.

  • 0

    125. ~Pidzej'o  2006-11-04 17:49:28  host: acri183.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ej lepiej powiedzcie mi czy da sie sciagnac simclocka z tej noki6680 bo niewiem czy warto mi go sprowadzac a Angli ;/ i mniej wiecej ile by to kosztowalo z 50 zl?? :> pozdro dla wszystkich :P

  • 0

    126.  2006-11-04 23:40:49

    Witam kolega kupił telefon sieci vodafon we Włoszecj i miał na tą siec sim locka Co sie okazało wrocił do Polski poszedł do serwisu ale drogo kosztowało zdjęcie. Pewnego razu włozył karte idei i chodzi mu telfon w idei do dziś ps : w plusie pacha :-

  • 0

    127. ~k.mill  2006-11-09 11:58:56  host: h237019.net.pulawy.pl

    elo wlasnie skradzino mi taki fon i chcialem sie dowiedziec czy mozna go jakos namierzyc przes gps bo przeciez do niego navi dziala podobno jest jakis sposob porazezimei bo wyslyla nr tel do sieci itp jak ktos cos wie prosze dac znac bo fon jest super choc moze troche wolny

  • 0

    128. ~jacek510  2006-11-18 16:46:59  host: abzr33.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten telofon ma wymienne obudowy poniewaz w sróde go kupilem z allegro i mialem bardzo zniszczona obudowe wiec kupilem nowa jedyny problem mialem z zalozeniem i zdjeciem obudowy

  • 0

    129. ~kamils  2006-11-24 16:53:03  host: abeu166.neoplus.adsl.tpnet.pl

    witam mam ta nokie juz około tygodnia i wszystko jest super...Jeszcze tylko kupić do niego kartę 1Gb i bedzie lux... Ale mam pytanie.. Gdzie sie w tym telefonie montuje smycz?? Bo nie mam zielonego pojęcia :/

  • 0

    130. ~Kaka  2006-11-26 21:26:59  host: xdsl-6289.lubin.dialog.net.pl

    jesli masz tkai przycisk na górze telefon nacisnij go i beda opcje wyłacz milczy ogolny itd. daj milczy i załatwione! a jesli nie to nie wiem ! pisze bo mam nokie 6600 i umnie tak jest

  • 0

    131. ~paweł  2006-11-27 19:03:45  host: pc1-2.digicom.net.pl

    czy wie ktoś co to jest simlock

  • 0

    132. ~sopel  2006-11-28 17:42:42  host: abwj33.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak juz ja kupilem telefon w uk z sieci wodafone i dzialaja wszystkie nasze sieci naraze mam nokie i motorolke i wszystko gra pozdro:))))

  • 0

    133. ~kobyła  2006-12-19 11:55:23  host: byt90.internetdsl.tpnet.pl

    jak dla mnie to ten telefon jest spoko bo ma symbiana "series 60" i można do niego już wgrać praktycznie wszystko

  • 0

    134. ~Terrance:D  2006-12-19 15:05:51  host: ekn107.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Miałbym prośbe, czy może któs powiedzieć ile taki fon by kosztował na pierwszym wymienieniu ( jak się ma na abonament to się wymienia co dwa lata) z abonamentem 55zł?? bo nie mogę nigdzie znależć na necie. plissssss z góry dzięx

  • 0

    135. ~Golóś gg5252468  2006-12-20 20:09:44  host: a24.net137.okay.pl

    siemq ;] mam nokie 6680 i mam ten telefon z miesiac i jestem zadowolony. ale mam maly problem ! mam wszystko do niego ale niemam plytki z oprogramowaniem. jak ktos morze to niech sie odezwie jak go sciagnac z neta ?? pozdro !!! (sciagniecie simlocka kosztuje od 200 do 300 zl)

  • 0

    136. ~Golóś gg5252468  2006-12-20 20:12:17  host: a24.net137.okay.pl

    siemq ;] mam nokie 6680 i mam ten telefon z miesiac i jestem zadowolony. ale mam maly problem ! mam wszystko do niego ale niemam plytki z oprogramowaniem. jak ktos morze to niech sie odezwie jak go sciagnac z neta ?? pozdro !!! (sciagniecie simlocka kosztuje od 200 do 300 zl)

  • 0

    137. ~Redi14  2006-12-24 15:58:22  host: 088156072206.kro.vectranet.pl

    Kupiłem ten telefonik i nie wiem jaką największą kartę pamięci można w to włożyć...........Pomóżcie....oby to była min.512!!!!!:)

  • 0

    138. ~franczesko  2006-12-27 13:42:43  host: ggh115.internetdsl.tpnet.pl

    redi14 na allegro jest gość co ma 1 giga

  • 0

    139. ~bopam  2006-12-31 16:06:27  host: buo138.internetdsl.tpnet.pl

    No to gdzie wkońcu mozna zdjąc tego simlocka np z sieci sfr -francja??

  • 0

    140. ~  2007-01-06 14:56:12  host: static-195-254-156-114.devs.futuro.pl

    witam . mam nokie 6680 z niedziałającym bezpiecznikiem (naprawa około 30 zł ) jak ktoś jest chętny niech podpisze się po moją wiadomością

  • 0

    141. ~D_a_r_u  2007-01-07 22:21:39  host: bly149.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jestem właścicielem nokii 6680 przedstawie wam kilka opoinii na jej temat Negatywy: 1.Jest to telefon z symbianem więc dłógo się włącza i się wiesza jest to symbian dosyć nowy więc nie wiedzieć czemu programy i gry ze starego symbiana (większość na necie) nie chce chodzić. 2.Aparat dosyć dobry ALE w tym momęcie już nic szczególnego przy troche gorszm świetle pojawia się ziarnistość a lampa błyskowa z daleka nic nie daje a z bliska znowu adbije się fotografowanego przedmiotu i efekt wiadomy . 3.Mam ten telefon od pół roku (kupiłem nowy z gwarancją)a już sie wyłącza z niewiadomego powodu. 4.Obudowa strasznie ale to strasznie delikatna noszę go od poszątku w orginalnym pokrowcu Krusell a i tak na rogu zrobiła się dziórka. 5.I najważniejsza wada to simlock którego ściągnięcie kosztuje od 200 do 450zł z prawdopodobieństwem uszkodzenia płyty głównej Pozytywy: 1.Po pierwsze telefon bardzo ale to bardzo szpanerski. 2.Duży wyświetlacz 3.Drugi aparat foto 4.Bardzo dużo funkcji które powinny zaspokoić nawet bardzo wymagającego użytkownika 5.Zasięg ma zawsze niezależnie od tego gdzie będziemy zawsze będziemy mieć zasięg. 6.Mały czujniczek w lewym rogu zmienia tryby pracy wyświetlacza w zależności od oświetlenia, podświetlenie klawiatury i oczywiście uruchamia lampe błyskową w opcji automatycznej. To oczywiście moje spostrzeżenia co do mojego modelu nie moge się wypowiadać o innych bo może mój był wadliwy a może nie. Mam nadzieje że moja opinia troche wam pomogła w dokonaniu właściwegowyboru

  • 0

    142. ~D_a_r_u  2007-01-07 22:24:51  host: bly149.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jeszcze jedno w tej chwili kupiłem samsunga SGH-D900 czekam jak przyjdzie mi do domu ciekawe czy będzie leprzy od mojej 6680

  • 0

    143. ~  2007-01-17 19:41:58  host: xdsl-6289.lubin.dialog.net.pl

    Zapraszam na stronke o noki 6680 dopieropowstała :)

  • 0

    144. ~kc  2007-01-18 16:38:20  host: ehy202.internetdsl.tpnet.pl

    prosze panstwa, nawt karta 4 gb tam smiga, ja korzystam z 1gb i nic nie spowalnia, w koncu procek 220mhz(6600 ma 104 i to samo)wszedzie pisza 512 mb, debile

  • 0

    145. ~uka  2007-01-20 02:08:28  host: gbn178.internetdsl.tpnet.pl

    Witam zastanawiam się czy kupic ten fonik, najbardziej martwi mnie ten simlock :(

  • 0

    146. ~marcooo  2007-01-23 17:19:52  host: duu26.internetdsl.tpnet.pl

    mam ten fonik i jest zajebisty, ale sim lock kosztowal mnie 280zl!!!!!

  • 0

    147. ~Darooo  2007-01-26 23:36:40  host: 213.199.253.194

    Witam, mam ten telefonik już 4 miesiące, naprawde jest bardzo dobry. Jedynym mankamentem jest jego bateria - niestety nie trzyma tyle ile napisali. Miałem 3650,7650,6600, ten już nie ma powolnych ruchów jak wspomniane. Naprawde polecam !!!

  • 0

    148. ~gregor  2007-01-30 17:25:02  host: gw-www.lublin.enterpol.pl

    to gdzie sciagnąć te programy?np cos w stylu winampa czy program do robienia folderów???

  • 0

    149. ~dj samson  2007-01-31 10:15:10  host: dvk108.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kaj moge sciagnac simloka do niego ??? w jakim miescie i ile kosztuje????

  • 0

    150. ~keri  2007-01-31 14:56:00  host: abrc246.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanko ile kosztuje ten telefon w Anglii

  • 0

    151. ~wojewódzki  2007-02-03 12:38:02  host: pradnikq.gemini.net.pl

    ile kosztuje taka nokia 6680

  • 0

    152. ~pałka122  2007-02-04 20:21:56  host: eiq243.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja mam ten tel już 2 miechy i jestem bardzo zadowolony. Simlock złamałem za 45 zł

  • 0

    153. ~Tomasz  2007-02-07 22:15:27  host: chello087206165207.chello.pl

    bardzo dobry telefonik, dużo przydatnych funkcji, mp3 itd, raczej nie dla kobiet ( duży itd..) Polecam zdecydowanie

  • 0

    154. ~pałka122  2007-02-11 15:53:49  host: acwm56.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja ty złamałes simlocka za 45 zł to ja go sobie za 1,50 ściągne. Tak na serio gdzie to zrobiłeś?

  • 0

    155. ~asdfgh  2007-02-11 20:15:05  host: nat-7.autocom.pl

    Czesc !! Mam do was pytanie Ktory telefon jest lepszy 6680 czy 6630 a moze K750i ??

  • 0

    156. ~lolll  2007-02-12 15:24:48  host: ajw34.internetdsl.tpnet.pl

    hah to jasne ... od najgorszego: 6630 k750i 6680

  • 0

    157. ~mali  2007-02-12 19:46:29  host: dgm48.neoplus.adsl.tpnet.pl

    możesz podać namiary albo stronke gdzie ściągają tak tanio simlocka z noki 6680.

  • 0

    158. ~pisanka  2007-02-20 00:29:09  host: ppp136182.ostnet.pl

    witam potrzebuje pomocy czy ktoś wi jak ściągnąć obudowę z tego telefonu???????????????????????? jak coś to jestem na gg 5870854 (naprawde polecam ten telefonik jest suuuuuper)

  • 0

    159. ~  2007-02-21 14:38:37  host: caw238.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja widziałem aukcje na alegro kolo sciągał za 50zł !!

  • 0

    160. ~kamien  2007-02-23 12:22:05  host: systemy91.toya.net.pl

    marcooo gdzie zdejmowales locka?

  • 0

    161.  2007-02-23 19:14:51

    Witam. Chcialem napisac pare rzeczy o tym telefonie porownywajac troche do motoroli V 360. tel nokia 6680 to bardzo dobry tel ma bardzo duzo aplikacji ktore mniej lub bardziej sie przydaja w zyciu :)Moze zaczne od plusow. W 6680 jest symbian dzieki ktoremu mozna miec bardzo duzo aplikacji w motce tego nie ma, jest wybieranie losowe mp-3 jak i po kazdej skonczonej mp-3 leci nastepna w motce tego nie ma, sa video rozmowy ktore idealnie sie sprawuja podczas rowmowy rozmowca cie widzi badz podczas przelaczenia kamerki widzi co robisz po drugiej stonie tel , w motce tego nie ma nokia ma bardzo dobry aparat z fleszem 1,3mp w motce nie ma flesza jak i jest tylko aparat 0,3mp moim zdaniem lepiej sie nokie obsluguje w porownaniu z motka nie jest zle do konca z motka aczkolwiek w noki lepiej mi sie wszystko sprawdza itp, w noki mozna sie przelaczac miedzy aplikacjami np pisze sms-a oraz pisze cos w wordzie w motce nie mozna sie przelaczac miedzy wszystkimi aplikacjami mozna tylko podczas sluchania muzyki tak wiec nokia jest tu takze gora. reszta jest opisana w wyzej wymienionych opiniach jesli chodzi o plusy. Jesli chodzi o minusy. W noki tel dziala troche wolniej np naciskam sms i po 1-1.5 sek sie odpala sms jest to zwiazane z tym ze pracuje symbian w motce tego nie ma naciskam sms i mam go w milisekunde ( poprostu motka nie ma symbiana )i tak oczywiscie z wszystkimi aplikacjami. Moim zdaniem mp-3 lepiej chodza w motce niestety w noki troche gorzej ale to jest moje zdanie. Jesli chodzi o ogolne informacje tel oba trzymaja tak samo baterie jak sie nic nie robi nimi czyli pisze pare sms dziennie oraz pare min polaczen baterie trzymaja 3 dni jesli robi sie cos wiecej to 1-1.5 dnia w obu fonach. Jesli chodz o karte mozna kupic w noki za okolo 86 zl 1gb w motce porownywalne sa ceny. Trudno mi napisac wiecej rzeczy poniewarz juz prawie wszystkie zostaly napisane przez innych mam nadzieje ze moj opis tel pomoze komus w wyborze. Pozdrawiam - Pajda

  • 0

    162. ~milo  2007-02-27 10:10:02  host: 217.153.157.150

    Witam. Czy ten model posiada portfel elektroniczny? Zastanawiam się nad wyborem, czy ten model , czy 6151? Ten bardziej mi się podoba, ale jest na rynku od dwóch lat, a 6151 jest nowym modelem, ale z gorszym wyświetlaczem ( rożdzielczość). Może ktoś z was miał do czynienia z obydwoma modelami? Co doradzacie? Pozdrawiam.

  • 0

    163. ~zomo  2007-03-01 16:40:38  host: acpv106.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam obecnie SE D750i ale chciałbym wymienic go na 6680 Czy warto i co za jego kupnrm przemawia??

  • 0

    164. ~k700i  2007-03-02 16:10:20  host: proxy.idealan.pl

    ile kosztuje zdjecie simlocka z tego telefonu jezeli jest on na siec `3` z Anglii lub francuskie Orange?

  • 0

    165. ~mrx2  2007-03-03 21:29:13  host: acza43.neoplus.adsl.tpnet.pl

    super telefon ja bym wolał 6680 niż d750i może cegła ale ma faje bajery jest tania w abonamencie plusa tylko 500 zł za 25 zł misięcznie przez 2 lata:-)

  • 0

    166. ~mrx 2  2007-03-03 21:30:21  host: acza43.neoplus.adsl.tpnet.pl

    szkoda że nie ma radia :-)

  • 0

    167. ~kawka93  2007-03-13 20:28:55  host: eic66.internetdsl.tpnet.pl

    bede go miał w kwietniu on jest super tylko bez karty conajmniej 256mb to nie jest telefon

  • 0

    168. ~Kurt  2007-03-18 21:39:22  host: 200-moo-11.acn.waw.pl

    Mam ten telefon od roku w Plusie. Faktem jest, że obsługa menu nie jest najszybsza, ale tragedii też nie ma. Połączenia video są super choć nie zawsze działają poprawnie (np. widzę rozmówce ale go nie słyszę) - tu winię raczej sieć niż telefon. Bateria trzyma około tygodnia (same rozmowy). Używając aparatu lub słuchając mp3 czas pracy na baterii zdecydowanie sie skraca. Klikanaście razy upadł i nic mu nie jest. Aplikacje biurowe w aparacie należy raczej traktować jako ciekawostkę, otwieranie kilkuset stronicowych dokumentów .doc lub .pdf trwa wieki i często kończy się błędem (brak pamięci). Mimo dorobnych wad zdecydowanie polecam.

  • 0

    169. ~Nika  2007-03-19 17:59:33  host: adw218.internetdsl.tpnet.pl

    Z tym, że telefon nie jest dla kobiet bym sie nie zgodziła. Sama go mam i nie narzekam. Wprawdzie nagrywanie filmików jest średnie ale chyba za wiele wymagam ;). Tak poza tym to jest super! Z dużą karta pamięci można na prawe wiele z nią zrobić. Polecam. Tylko jak ktoś by sie zastanawiam między nokią 6680 a N70 to lepsza jest N70. Ma te same funkcje a aparat ma 2 mega.

  • 0

    170. ~janus  2007-03-24 00:07:49  host: w3cache.abp.pl

    mam tą nokię.dyktafon działa mi tylko 1 minutę.jak to zmienić.

  • 0

    171. ~nikoś27  2007-03-24 13:44:01  host: eak239.neoplus.adsl.tpnet.pl

    miałem 6680 zmieniłem na n70 po jakimś czasie jednak powróciłem do 6680 moim zdaniem n70 to taki nowszy ale gorszy tel,aparat 2 megapixela nierobi róznicy płynniej w 6680 można zbliżać i oddalać obiekt filmowany w n70 są to takie skoki.

  • 0

    172. ~sauniere  2007-04-03 19:46:45  host: 117-bem-5.acn.waw.pl

    mam go już 2 lata i jestem zadowolony poza 1 rzeczą - bateria to niestety tragedia. Średni czas trzymania to 2-3 dni. Przy bardzo intensywnym korzystaniu musiałem ładować codziennie

  • 0

    173. ~  2007-04-04 21:09:17  host: ees93.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Chciałabym kupic telefon i zastanawiam sie nad dwoma modelami: nokia668 i sony ericson750i...ktory sie bardziej oplaca kupic??

  • 0

    174. ~  2007-04-08 23:24:09  host: user-87-248-92-41.promax.media.pl

    SE jest tanszy(aparat 2mpx-jego+), ale 6680 lepszy(1,3MPX- nie robi az tak duzej roznicy)

  • 0

    175. ~lachu  2007-04-08 23:34:37  host: exe67.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kozak 6680 wymiata!!!!!!!!!!

  • 0

    176. ~MATEUSZ  2007-04-12 20:49:38  host: aagf56.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy ktoś może mi powiedzieć który fon lepiej odtwarza mp3 6630 czy 6680 i czy w 6680 nie przeszkadza ta klapka który wybrać?

  • 0

    177. ~NOKIA  2007-04-18 16:24:09  host: eik133.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ODTWARZAJA TAK SAMO MP3 A TA KLAPKA W ORGINALNYM PANELU CHODZI B.PLYNNNIE WIEC MOIM ZDANIEM LEPSZY JEST 6680 NP.DLATEGO ZE MA 2 KAMERY

  • 0

    178. ~SQN69  2007-04-19 13:51:39  host: gou90.internetdsl.tpnet.pl

    POLECAM TEN MODEL NAPRAWDE TO JESTPRAWDZIWY KOMBAJN PO WRANIU DVIXA ROBI SIE PRAWIE JAK ODTWARZACZ VIDEO JA MAMKARTE 2GB I MAM NA NIEJ 2 FILM PEŁNE PO 800MB JEDEN I JAKOS TYCH FILMÓW JEST ZAJEBISTA POLECAM NAPRAWDE BO WARTO SQN69:D

  • 0

    179. ~Martha  2007-04-24 16:02:01  host: 83.2.53.127

    no to ja tu tak kilka uwag ... bo się gubicie oj gubicie (; Zdjęcie simlocka w każdym telefonie z SYMBIANEM grozi uszkodzeniem no i jest to koszt ok.200-300 zł! Z każdych już nawet nowych teelefonów[chociaż by tak bardzo popularny k750i] tyle kosztuje. Wiadomo ,że telefon może chodzić troszkę "wolno" bo to,że okienko sms otwiera się o 0,0000001 sekundy dłużej niż w jakimś innym telefonie wcale mi nie przeszkadza. To wszystko z powodu tego jakże ZACNEGO systemu operacyjnego! 2 kamerki robią swoje... Fakt,przeszakdza to,że nie ma 2mpx tylko 1,3 no ale ... czego się nie robi sla Symbiana? Karty pamięci - możecie sobie wrzucić nawet i 500giga! tylko wtedy wątpię,że ten telefon w ogóle odpali (; zdecydowanie polecam 1Gb. Ogólnie telefon sprawdza się jako FIRMOWY i SZPANERSKI. Co do noszenia w kieszeni,klapki z tyłu i tym podobnych - miałam kiedyś SEk500i............................... Nie będę tu pisać co się stało z nim i jego obudową od noszenia w kieszeni. Nokia to nokia. Polecam ten model dla tych,którzy wiedzą co kupują! A nie biorą na oślep a później piszą takie farmazony jak tu (; jak każdy telefon ma minusy ale jest wart!

  • 0

    180. ~Martha  2007-04-24 16:05:34  host: 83.2.53.127

    PS: Co do cen - Orientuję się ,że w PLUSIE wygląda to tak : abonament 180/110 - 1zł 75 - 99 zł 55 - 199 zł 40 - 449zł 25 - 499 zł na warunkach ogólnych 1699zł [no chyba,że na allegro czy ebayu to już od 300 zł(?) ] Telefon w sprzedaży już o 2 lat... także wolę coś nowego (; a ten już oddałam innym pracownikom firmy! pozdrawiam wwszystkich nokiowiczów

  • 0

    181. ~Qundzior  2007-04-25 21:27:02  host: abey204.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nie kupujcie nowych w sklepie bo sie nie oplaca Najlepiej na ALLEGRO od trzystu do 900zl ale warto

  • 0

    182. ~SkaLar  2007-04-27 20:14:21  host: bku48.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Hehe panu na miejscu 26 sie cos potentegowalo on chyba w zyciu noki nie mial :P Nokia wymiata, zaden se jej nie dorowna a system symbian to jest poprostu bajka. Mam dlugoletnie doswiadczenie z telefonami i moge powiedziec z czystym sumieniem ze nokia to telefon ktory jest dopracowany tak by spelnial swoje przeznaczenie w 100% a nie zadziwial za*******mi parametrami i tak samo za******ie sie sypal jak "SE"... 45-55 % telefonow ktore sa naprawiane to wlasnie SE, nokia natomiast stanowi 8-15 % wiec jest roznica prawda?? Reszte nalezy wywnioskowac samemu... pozdrawiam ;)

  • 0

    183. ~Madafaka  2007-05-10 17:55:53  host: dih60.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam 6600 i za miesiąc ją kupuje :). Dużo ludzi się nie zna... Najbardziej awaryjne są Siemensy, czego się nie da ukryć. Nokia to najlepsza marka telefonów na rynku, ale za samo "Nokia" płacisz już 100zł... Martha? Co ci grozi uszkodzeniem? Zdjęcie simlocka? Chyba go zdjęłaś i ci się mózg uszkodził, bo piszesz pierdoły. Ty też się nie znasz i nie pier*ol że się głupią, bo sama się gubisz. Telefon jest od 300-900zł. Za 300zł to z simem na sieć "3" lub inne gówno. Za 900 to nówki, a ja kupuję używaną bez sima z PL menu za 500zł :)

  • 0

    184. ~pitel16  2007-05-17 13:27:15  host: eqs19.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanko jak sie w nim włancza odtwarzacz MP3??????

  • 0

    185. ~jopek  2007-05-19 12:57:10  host: bpc221.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy głośno odtwarza mp3

  • 0

    186.  2007-05-22 14:12:54

    proszę mi podpowiedziec jaki telefonik mam kupić czy Nokię 6680 czy SE750i ? Chcę go kupić w ofertcie PLUS'a - Proszę o opinie dotyczące działania, funkcjonalności aparatu, możliwości oraz wykonania i trwałości telefonu. Dzięki za sugestie. Pozdrawiam.

  • 0

    187. ~grb  2007-05-25 16:44:50  host: dks23.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon po prostu rządzi i żaden inny sie nawet nie umywa przy nim dzieki symbianowi mozecie wgrac wszyyyyystko :) POLECAM!!

  • 0

    188. ~rambo  2007-05-27 08:39:44  host: chello087207229190.chello.pl

    #187: ja bym chciał sobie wgrać pałac kultury, to mogę ? ;)

  • 0

    189. ~balon84  2007-05-30 15:12:19  host: abuk153.neoplus.adsl.tpnet.pl

    co doradzicie wybrac6680 czy E50 tyle samo kosztuja w plusie??

  • 0

    190. ~kamilówa  2007-06-03 09:05:31  host: acgs184.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanko, jak w 6680 usunąć z ikony(są na głównej stronie po odblokowaniu klawiatury) które zasłaniają 1/3 wyświetlacza?????????????

  • 0

    191. ~molo  2007-06-21 14:07:19  host: eax226.internetdsl.tpnet.pl

    Te ikony na tapecie które zasłaniają 1/3 wyświetlacza to AKTYWNY TRYB GOTOWOŚCI. Telefon zarąbisty, co z tego że ma tylko 1,3Mpix za to jakością zdjęcia przewyższa dużo tel co mają 3Mpix (nie ma zakłóceń, czysty obraz) a przy takiej rozdzielczości ładnie się zdjęcie prezentuje na 17 a nawet i 19 calowym monitorze. Symbian - duża zaleta, ale jeśli kupujecie telefon do zabawy to nie polecam!!! Takie teksty że zdjęcie simlocka w tel. z symbianem grozi uszkodzeniem to oczywiście bzdura, a cena? słyszałem 75zł za tą usługę na 6680, no i jak komuś przeszkadza klapka a nie to co ona kryje to jaki w tym sens, może niech sobie samą obudowe kupi bo po co mu telefon?

  • 0

    192. ~Melon  2007-06-25 12:07:29  host: dim82.neoplus.adsl.tpnet.pl

    moze mi ktos powiedziec od jakiego modelu Nokii posuje do niego ladowarka? Z gory dzieki

  • 0

    193. ~Marcel  2007-06-26 12:12:01  host: acyj4.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Siema Mam dylemat. Który telefon kupić Sony Ericssona W800i czy Nokie 6680 ? Mam karte 512MMC więc z rozszerzeniem pamięci w Noki nie miałbym problemów Ale w W800i aparat 2.0 mpx i ten odtwarzacz Walkman Prosze o jakieś minusy i plusy Noki i Ericssona Pozdrawiam

  • 0

    194. ~Giętki  2007-06-27 19:19:42  host: ayh42.internetdsl.tpnet.pl

    Mam tą Nokie od paru miesięcy. Telefon oceniam bardzo wysoko. Kupiłem kartę 1 GB. Mam parę bardzo przydatnych programów: PowerMP3 - b.dobry odtwarzacz MP3 (prawie jak Winamp) , Smartmovie (konwentr na PC i odtwarzacz na komórkę - na karcie miesci sie nawet 10-15 filmów z napisami), oczywiście jest tez antywir "Symantec" no i oczywiscie TomTom - współpracuje z wieloma modułamu GPS, bardzo przydatny. Ogólnie N6680 oceniam na 5,75 w skali 1-6. Pozdrawiam!

  • 0

    195. ~Knoxville  2007-06-27 20:03:07  host: bka99.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hahah martha nie rozsmieszaj mnie zdjecie sim locka niczym nie grozi a zacznijmy od tego ze juz ze nokia 6680 ma oprogramowanie do sim locka BB-5 z ktorych jak narazie nie da sie zdjasc sim locka tylko dopiero od nie dawna w innych kajach... lol

  • 0

    196. ~andziuchna  2007-06-27 22:10:30  host: proxy1.bsk.vectranet.pl

    wyrabiste cacko kupujcie polecam!!!;PP

  • 0

    197. ~RaweN  2007-06-30 12:48:41  host: acsh130.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon WYMIATA! IMO lepszy niz N70;P. apart 1.3mpix w zupełności starcza, a jesli ktos chce robić porządne zdjęcia to niech se kupi aparat cyfrowy:P

  • 0

    198. ~sadrak  2007-07-03 17:19:35  host: acpo45.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam pytanie co jest lepsze pod wzglądem oprogramowania nokia 6680 czy 6630??Tu pisze że 6630 ma niby lepsze oprogramowanie (ma więcej bajerów) i nie wiem co mam kupić??? A czy da się do tej nokii wgać pilot do odbiorników tv bo w noki 7650 już był pilot.

  • 0

    199.  2007-07-04 14:20:05

    Może ktoś podrzucić jakieś linki z gierkami i innymi bajerami na tą nokie.Z góry dzięki.

  • 0

    200. ~marcin  2007-07-07 18:43:28  host: gqd226.internetdsl.tpnet.pl

    czy ktoś wie ile kosztuje nokia 6680

  • 0

    201. ~dlugi667  2007-07-10 17:21:44  host: ns2.km30216.keymachine.de

    Wszystko fajnie z tym telefonikiem,ale nadziałem się na wirusa na symbiana i musiałem zformatowac telefon i kartę,po tej akcji co prawda kilkusekundowej,straciłem możliwość wysyłania mms`ow i nie wiem jak je ustawić spowrotem,napewno nie pomoże konfiguracja zdalna ze strony operatora i ze strony nokii,próbowałem i nadal nic.Miałem taki sam problem z nokią 7610 ,ale tym razem tel. wykonuje połączenie przez gprs ale nic nie wysyła!POMÓŻCIE LUDZISKA!!!!

  • 0

    202. ~  2007-07-10 19:18:20  host: bav139.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wlasnie kupilem ten telefon zrobil on dobre wrazenie i mysle ze dalej bede sadzic ze to dobry telefon za rosadna cene

  • 0

    203. ~  2007-07-14 12:18:27  host: 82-37-46-222.cable.ubr02.brom.blueyonder.co.uk

    gdzie sie wklada karte sim do noki n70 ?

  • 0

    204. ~thx  2007-07-14 13:07:40  host: 088156110186.stk.vectranet.pl

    jak chcesz otworzyc wszystkie mp3 to zrob liste utworow przez real player

  • 0

    205. ~niunia  2007-07-19 19:58:46  host: eac65.neoplus.adsl.tpnet.pl

    witam!!!mam pytanko do posiadaczy noki 6680.zakupiłam niedawno taki tel i mimo ustawień głosnika na max bardzo cicho słychac rozmówce.czy jest to wada mojego tel czy poprostu te tel tak mają?

  • 0

    206. ~  2007-07-21 19:58:37  host: 78-131-136-129.tktelekom.pl

    witam czy wie ktos jak przeniesć plik ktury dostałem przez bluetooth jest on w wiadomosciach a chce na karte pamieci z góry dzięki

  • 0

    207. ~  2007-07-21 20:00:08  host: 78-131-136-129.tktelekom.pl

    witam telefon niekiedysie zawiesza czy wam tez tak wolno chodzi? pamiec mam pusta niewiem dlaczego przycina

  • 0

    208. ~  2007-07-21 20:03:10  host: 78-131-136-129.tktelekom.pl

    witam czy wie ktos jak przeniesć plik ktury dostałem przez bluetooth jest on w wiadomosciach a chce na karte pamieci z góry dzięki

  • 0

    209. ~  2007-07-26 08:55:30  host: bkl148.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ile kosztuje taka nokia

  • 0

    210. ~kulik  2007-07-29 08:08:48  host: bkh132.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy ktos wie ile moze kosztowac naprawienie gniazda ladowania w tej noki oraz ile moze kosztowac zdjecie silmocka? piszcie

  • 0

    211. ~marcus  2007-07-29 19:51:05  host: inet20908na-3.eranet.pl

    odnośnie tego przenoszenia pliku. jeśli to jest np. dźwięk: otwierasz normalnie i wciskasz opcje(lewy klawisz funkcyjny) z listy bierzesz zapisz i sobie wybierasz gdzie ma się zapisać pozdr!

  • 0

    212. ~Damian  2007-07-30 00:33:47  host: acyr161.neoplus.adsl.tpnet.pl

    cze mam ten fon od prawie pół roku i moge udzielić kilku informacji ogólnie jest niezły jeśli chcesz przenieść plik z wiadomości na karte to go wlanczasz potem zatrzymujesz idajesz opcje zapisz teraz na alegro kosztuje około 700 800 pln mnie raczej zawieszanie sie nie zdarza a głośnik jest dość mocny pozdro

  • 0

    213. ~michał  2007-07-31 11:32:13  host: ble188.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam Kupiłem tą nokie na allegro używaną bez pudełka instrukcji itp. żeby usunąć czas rozmów trzeba wpisać jakiś kod nie wiem czy ten kod sie ustawiało jak sie kupowało nowy telefon czy ten kod jest taki sam jak w innych 6680 jak tak to jaki Pomocy

  • 0

    214. ~miron  2007-08-05 21:57:20  host: host-80-54-210-222.tvteletronik.pl

    pomocy nie stety nie wiem o co chodzi telefon czasami włącza się i samoczynnie wyłacza myślałem że to przycisk od włączania sie zepsuł wyczyściłem go a on dalej robi to samo

  • 0

    215. ~miron  2007-08-05 22:04:29  host: host-80-54-210-222.tvteletronik.pl

    pomocy nie stety nie wiem o co chodzi telefon czasami włącza się i samoczynnie wyłacza myślałem że to przycisk od włączania sie zepsuł wyczyściłem go a on dalej robi to samo

  • 0

    216. ~lukas  2007-08-11 13:01:34  host: admt44.neoplus.adsl.tpnet.pl

    bardzo fajna nikia, polecam... szkoda tylko ze bez podczerwieni i radia

  • 0

    217. ~Mr. O.o  2007-08-15 16:06:20  host: cbd157.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefonik, jak przystało na Nokie, bardzo przyzwoity. Mialem juz prawie wszystkie starsze modele z OS Sybmbian (7650,3650,3660,6600,3230), a teraz przymierzam sie do tej Noki. Chcialem kupic 6630, ale wole dolozyc troszke grosza i miec lepszy design, zaslaniany obiektyw i druga kamere. Polecam wszystkim. P.S. Wiekszosc osob wypowiadajacych sie nade mna to niestety imbecyle... Bo przepraszam bardzo, ale jak mozna pytac tu o to,jak naprawic cos itp ? Jak mozna pytac o to nie znajac podstawowych zasad ortograficznych ? Odechciewa sie tego czytac w ogole :/. Ale niestety, w dzisiejszych czasach siec jest zdominowana przez niedoedukowanych jełopów, a komputer maja coraz mniejsze dzieci :/. Żal...

  • 0

    218. ~  2007-08-20 22:03:00  host: fbp170.internetdsl.tpnet.pl

    on ma symbiana????????????

  • 0

    219.  2007-08-25 15:53:06

    kupiłem ten fonik 2m-ce temu i jestem z niego zadowolony. Czy ktos testowal jaka najwieksza wchodzi karta pamieci?

  • 0

    220. ~kk  2007-08-28 21:03:50  host: aagb155.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wczoraj bylem sie pytac o tą nokie w komiesie bo bym sobie ją sprawił do domu ale gosciu mnie wyśmiał i powiedział ze takich zabytków juz nie ma ledno co mozna dobrym stanie go znalesc !!!!!!!!!!!!!!!

  • 0

    221.  2007-08-29 13:24:43

    nie on ma plastik :)

  • 0

    222. ~  2007-09-03 13:34:30  host: p04-02.opera-mini.net

    Fon jest zarąbisty, mam go to wiem polecam, pozdro

  • 0

    223. ~  2007-09-04 13:17:58  host: 212-102-17-228.adsl.inetia.pl

    ja niiiiiiiewem no co za ludzie:[ w opisie DANE pisze Symbian series 60!! to po co pytac czy ma symbiana! rownie dobrze mozna zadac pytanie czy ona dzwoni i czy ma wyswietlacz:/ LUDZIE PO TO SĄ OPISY ZEBY JE CZYTAC!!!!!

  • 0

    224. ~rudy  2007-09-10 17:53:05  host: public-gprs34681.centertel.pl

    a jak bateria? bo to ważne???????????????????????prosze o szybkie odp.

  • 0

    225. ~xoxo  2007-09-25 18:05:23  host: bdo153.neoplus.adsl.tpnet.pl

    głośne ma on mp3 ?

  • 0

    226. ~szczupak  2007-10-04 18:40:12  host: 217.153.237.54

    nie moge połączyć sie z komputerem przez kabel usb, czy ktoś wie jaka jest przyczyna???

  • 0

    227. ~DooM  2007-10-05 23:50:09  host: 193-29-255-5.asternet.pl

    DO NIUNII to jest wada telefonu bo ja mam ten telefon i podczas rozmowy glosno i wyraznie slysze kazdego rozmowce

  • 0

    228. ~AroS  2007-10-10 22:37:32  host: accp93.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Hey mam pytanko chce kupic ta nokie na allegro gdzies do 400 zl i teraz czy warto dawac tyle kasy zauzywana komorke ?i czy ona sie psuje albo ma jakies wady ?? odpiszcie prosze

  • 0

    229. ~Justa  2007-10-16 20:04:46  host: bxy89.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Też mam ten tel drugi dzień.Jest fajna bardzo mi sie ona podoba.Dlatego,że ma ładny wygląd telefonik jest naprawde super cieszę się,że go mam.Bardzo ładne zdjęcia robi i ma duży ekran i te zdjęcia ładnie wyglądają.

  • 0

    230. ~  2007-10-19 12:26:56  host: fcu195.internetdsl.tpnet.pl

    wie ktoś czy można wyłączyć polskie znaki w sms-ach żeby można było pisać normalnie po 160 znaków/sms z włączonym T9??

  • 0

    231. ~Kristofer  2007-10-19 15:40:47  host: abne156.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam ja też mam nokie6680 telefonik fajny ładnie wygląda i bogate ma funkcje gorąco go polecam pozdrawiam

  • 0

    232.  2007-10-24 03:15:51

    Nie ma mozliwosci wylaczenia polskich znakow uzywajac T9, ale mozna zainstalowac program NaSMS.SIS (21kb),ktory obcina polskie znaki.Dzieki temu sms pisany za pomoca T9 ktory ma 160 znakow jest wysylany jako jedna wiadomosc.

  • 0

    233. ~maly  2007-10-27 21:00:31  host: 217.153.219.198

    jak moge zlamac kod telefonu????????????

  • 0

    234. ~Aikon  2007-10-28 17:45:15  host: host-87-239-193-14.netcorp.pl

    trzeba wpisac kod 12345

  • 0

    235. ~Mia  2007-11-05 20:23:24  host: dbz40.neoplus.adsl.tpnet.pl

    W zasadzie mam dwa problemy: 1) Nie wysyła SMSów (już trzy razy oprogramowanie zmieniali). 2) Nie mogę się z komputerem połączyć przez USB. Ktoś wie o co w tym chodzi ?

  • 0

    236. ~Zink  2007-11-05 21:39:05  host: gw-www.lublin.enterpol.pl

    jak z głośnikiem ? dobry ? bo mam 6600 i niestety mp3 można słychać tylko w krytycznych sytuacjach bo głośnik jest tragiczny

  • 0

    237. ~EMILAS  2007-11-08 14:55:25  host: 78-131-144-86.tktelekom.pl

    telefon jest w deche!!! mp3 nie jest tak głośne jak w sony ericssonie ale nie narzekam, w 6600 jest o 1000 razy gorsze... PRZEZ KABEL NEJLEPIEJ POLACZYC POPRZEZ OPROGRAMOWANIE O NAZWIE NOKIA PC SUITE KTORE Z LATWOSCIA MOZNA SCIAGNAC Z NETA:]

  • 0

    238. ~WitchDoctor  2007-11-11 21:32:18  host: adgq83.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Na bank ma symbiana. Widać to po screenach. Z resztą szukać w necie nie boli. W google wpisujesz i już masz odpowiedź!

  • 0

    239. ~???  2007-11-11 22:29:34  host: ip-91-192-3-6.techmedia.com.pl

    czy idzie wgrac jakies bajerki z symbianem np. GSP przez Bluetooth??czy tylko przez kabel USB?? prosze o odp

  • 0

    240. ~maciek  2007-11-20 12:24:07  host: bhg10.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon bardzo dobrze się spisuje, mam go od 2 tygodni i jeszcze instaluję na niego ciekawe rzeczy :) naprawdę polecam.

  • 0

    241. ~NOKIAmen ...  2007-11-23 18:06:23  host: 87-205-70-126.adsl.inetia.pl

    Do szczurek !!! Nie mozesz połaczyc fona z kompem ?? zainstaluj sobie Nokia PS Suite !!! i bedzie po sprawie :D - A co do telefonu ... jest super ... glosno mp3 grają bardzo dobrej jakosci filmy wychodzą jak na telefon ... baretyjka trzyma około 4 dni przy normalnym uzydkowaniu ! Polecam dlatego ze mozna juz miec go zadobre sianko - około 400-450zł ...

  • 0

    242. ~nieznajomy  2007-11-28 14:09:11  host: aefn107.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ej ludzie wiecie czy warto jest kupic ten telefon za około 4 stów??

  • 0

    243. ~marian  2007-11-28 15:30:48  host: inet20909nb-1.eranet.pl

    witam!!! mam pytanie czy wasze egzemplarze posiadają push to talk? Bo w moim tego niema. Mój FirmWare 5.04.07

  • 0

    244. ~KArol  2007-12-02 11:17:36  host: 77.88.175.76

    MArcel w w800 Dzojstik Sie zacina czasami bo miałem ten telefon a reszta moze byc dobrze gra muzyka dobre robi zdjęcie

  • 0

    245. ~Wilku  2007-12-09 21:15:39  host: staticline13158.toya.net.pl

    Super telefon. Naprawde wart swojej ceny. Ma wszystko co potrzebne i co najwazniejsze, nie przycina sie nawet przy karcie 1gb. KUPOWAC LUDZISKA :) simlocka zdjalem za 50zl wiec nie wiem co wy gadacie. ://

  • 0

    246. ~lol  2007-12-21 10:53:13  host: ehy18.internetdsl.tpnet.pl

    telefon fajny polecam forum 6680.xa.pl kazdemu, kto szuka gier i aplikacji do tego wypasionego fona ;}

  • 0

    247. ~  2008-01-05 14:07:20  host: aecn79.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ten telefon jest fajny tylko troche duży ma fajne bajery tylko slaby aparat.teraz kupiłem sobie nowy ima 5m.pixela

  • 0

    248. ~  2008-01-06 02:48:43  host: 46-158.80-54.tps.tkb.net.pl

    Czy ona ma dźwięk stereo bez słuchawek? Czy ma głośniejsze MP3 od nokii 6630 ?

  • 0

    249. ~on21  2008-01-06 17:05:43  host: eaw204.internetdsl.tpnet.pl

    Telefon Najlepszy na świecie, nigdy nie miałem lepszego telefonu a miałem ich dosc troche.Moge go porównac z SPV, Sony ericssonem, Siemensem, motorolla, i wszystkie te fony nie siegaja mu do piet.Ma ogromne mozliwości.Owszem to symbian i mozliwe jest złapanie jakiegos wirusa dlatego ja profilaktycznie mam zainsalowanego antyvirusa i nie obawaiam sie juz zarazenia.

  • 0

    250. ~Pukacinio  2008-01-09 22:45:59  host: btx67.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Yo! Mam do dyspoyzcji 400zl, i czy kupie go w dobrym stanie?? Z tego co piszecie to warto kupic za taka kaske... Prosze o odpowiedz...

  • 0

    251. ~xxxx  2008-01-28 19:09:38  host: 87-205-71-89.adsl.inetia.pl

    Mam pytanie..Gdy odbieram plik przez bluetooth w opcjach powinienem mieć opcje "zapisz" na pam.telefonu/na karcie pamieci a niemam i musze mieć te pliki w wiadomościach...jak zapisać te pliki na karcie ??

  • 0

    252. ~  2008-02-03 15:42:15  host: abco30.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ona ma kolorowy wyświetlacz?!

  • 0

    253. ~SylwoN  2008-02-16 16:56:37  host: 213.199.222.178

    Planuje zmienić ten telefon na nowszy czy myślicie ze 6120 będzie godnym zastępcom tego dobrego fona????????

  • 0

    254. ~  2008-02-17 19:17:39  host: beo163.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jak można dać za zdjęcie simlocka 50 zł....

  • 0

    255. ~Dj665  2008-02-18 16:44:45  host: geg202.internetdsl.tpnet.pl

    Jestem szczesliwym posiadaczem nokii 6680 od roku i powiem wam ze to jest naprawde fajny telefonik za rozsadna cene. tu macie pare porad co do niego: Sluchajcie najłatwiej zainstalujcie sobie program "FExplorer" tym sie najlatwiej przenosi pliki. wlanczasz taki program, wchodzisz przez niego w skrzynke odbiorcza i kopiujesz tam gdzie chcesz obsługa jest prosta polecam go.a jak narzekacie na mala pamiec telefonu podczas przesylania przez bluetooth to w opcjach smsow przełaczcie sobie na karte pamieci (wiadomosci->opcje->ustawienia->inne->pamiec w uzyciu) a jesli chodzi o wczesniejszy post to za 400zł kupisz ten telefon w dobrym stanie. A moim zdaniem telefon jest bardzo wytrzymaly pod wzgledem fizycznym (pzerzyl upadek z bardzo wysoka kilka krotnie i nic mu sie nie stało) jak i jesli chodzi o majstrowanie z softem, itp.

  • 0

    256. ~koneser  2008-02-19 18:18:00  host: apn-77-112-109-253.gprs.plus.pl

    zeby zapisac np dzwonek to gdy otworzymy wiadomosc trzeba kliknac stop a dopiero potem opcje i zapisz, no i wybieramy czy na karcie czy na telefonie;)

  • 0

    257. ~inny  2008-03-05 20:09:36  host: dup227.internetdsl.tpnet.pl

    mam kłopot bo od kiedy ja kupiłem to nie mogę przy wrucic ustawień fabrycznych wpisuje kod 12345 i pokazuje mi sie ze kod jest błędny tak samo jak chce go zablokować kodem.. w czym jest kłopot z gory dzieki

  • 0

    258. ~wolek  2008-03-06 20:37:17  host: eex136.neoplus.adsl.tpnet.pl

    co tu dużo gadać super fon !!!!!!!

  • 0

    259. ~wiola  2008-03-10 11:08:30  host: 213.25.189.50

    ile kosztuje ten telefon?nowy oczywiście tylko nie mowcie jaka cena jest na allegro bo nie interesuje mnie kupno tego tel na allegro

  • 0

    260. ~wiola  2008-03-10 12:37:34  host: 213.25.189.50

    ktoś kto posiadał Twoj tel wczesniej zmienił kod 12345 na inny dlatego masz problem z jego blokowaniem itd

  • 0

    261. ~PAWEL7171221  2008-03-15 01:11:48  host: cka27.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mAM PYTANIE- CZY TEN TELEFON MA ODDZIELNY GŁOŚNIK DO MUZYKI CZY JEDEN DO MUZYKI I DO ROZMÓW ? Z GÓRY DZIEKUJE.

  • 0

    262. ~kritkers  2008-03-21 21:10:24  host: abfl100.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten patefonik od ponad roku... Bateria trzyma 3 dni. Jak każdy symbian daje duże możliwości, przynajmniej w rękach doświadczonego użytkownika i przy zastosowaniu odpowiedniego oprogramowania ułatwiającego życie jak choćby encyklopedie czy słowniki..... Rozsądna cena na allegro to ok. 370 zł. Co do głośników to jak chyba większość tel. ma osobny do rozmów osobny do muzyki. Szczerze mówiąc jeśli naprawdę jesteście muzykofilami to radzę zainwestować w dobre słuchawki, głośniki w ŻADNYM telefonie nie dadzą nam odpowiedniego komfortu słuchania (chyba że jesteśmy w wyciszonym pomieszczeniu :P) Co do aparatu to jest dość dobry jak na komórkę, a jak wam nie pasi to kupcie sobie aparat fotograficzny zamiast telefonu... Kartę pamięci można rozbudować do 2 GB9sam mam taką). Wadą fona jest za mała ilość pamięci ramu jak na mój gust... Prz zminimalizowaniu opery i włączeniu innych aplikacji z czasem się ona zamyka z powodu zbyt małej ilości ramu...

  • 0

    263. ~  2008-03-22 13:42:36  host: 87-205-234-135.adsl.inetia.pl

    hodzą na niej gry z n- gage

  • 0

    264. ~BARTEK  2008-03-29 11:39:14  host: 83.68.70.104.kutno70.tnp.pl

    hej, mam pytanie, bo wlasnie chce kupic sobie ten fonik na allegro i tam niektorzy pisza, ze mozna w niego maksymalnie karte pamieci 64MB wladowac, czy to jest prawda, czy mozna wieksze (np.512mb, czy tam 1GB)?? prosze o szybka odpowiedz...... z gory dzieki

  • 0

    265. ~menelik  2008-04-01 12:31:55  host: acxw50.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanie. na ten model można wgrać nawigacje

  • 0

    266. ~elloka  2008-04-03 22:36:13  host: cpc3-nott3-0-0-cust51.nott.cable.ntl.com

    tak i ta nawigacja pasuje z tom toma

  • 0

    267. ~Wiola  2008-04-07 08:56:52  host: 213.25.189.50

    hej mam ten tel od 2 tygodni i jest ok.mam tą wspomnianą wcześniej nawigację Tom Tom,chodzi dobrze,wyjeżdżałam z chłopakiem na drugi koniec Niemiec,i dzięki temu telefonowi jak i nawigacji nigdzie się nie zgubiliśmy....wady tego tel,to to ze nie mogę utwarzać sobie folderów,i segregować zdięc i tapet....nie wiecie co na to mózna poradzić?odp jak możecie,z góry dzięx

  • 0

    268. ~cargo  2008-04-18 00:44:28  host: netpanel-87-246-203-66.ar.akademiki.lublin.pl

    hej mam pytanie ja usunac z glownej str,("pulpitu ") ikonki skrotow ?

  • 0

    269. ~  2008-04-19 20:26:33  host: p08-12.opera-mini.net

    Mam tę nokie i jest super w porównaniu do mojej poprzedniej 3650. Jest tu symbian s60 v2 więc można na nią wgrać prawie wszystko, niestety te aplikacje z v3 nie działają:( mam pare fajnych programow np. Divx player; fexplorer; power mp3. A teraz szukam programu którym można sterowac kompem przez bluetooth ma ktoś?

  • 0

    270. ~k-grind  2008-04-19 22:42:44  host: emg75.internetdsl.tpnet.pl

    Mam ten tel gdzies juz z 3 miechy i cały czas mnie zadziwia . przy zainstalowaniu odpowiedniego oprogramowania obsługuje masę plików którymi dawniej można było bawić się tylko w windowsie.nawet nowe telefony typu se k800i k550i nie dorównują mu pod względem funkcjonalności. Mam jedno pytanko (jeśli moge:])da się w nim zainstalować ruchomy kursor? (coś jak mysz windowsowa) chodzi o to żeby sobie pohulać w gry flash wymagające myszki.

  • 0

    271. ~do cargo  2008-04-29 20:40:10  host: ip-88-220-182-5.net.wektormedia.pl

    Menu->Narzedzia->Ustawienia->Aktywny tryb gotowosci ustaw na NIE.

  • 0

    272. ~FireBos  2008-05-12 19:32:56  host: asm210.internetdsl.tpnet.pl

    mam małe pytanko jakie wydania S60(symbiana 60) jest w dym telu pierwsze drugie czy trzecie ??

  • 0

    273. ~mat  2008-05-15 21:55:23  host: dabap1.szeptel.net.pl

    ja mam programik do sterowania kompem przez bluetooth

  • 0

    274. ~radek  2008-05-26 18:16:33  host: acvs55.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jast poprostu zajebiiiiiiiiiiiiiiiiisty

  • 0

    275. ~NeoX24  2008-05-27 20:01:23  host: apn-77-114-171-143.gprs.plus.pl

    ~mat: masz? a jaki? dasz link?

  • 0

    276. ~don_kamil  2008-06-06 09:03:28  host: fdo186.internetdsl.tpnet.pl

    program nazywa sie control freak2. dogrywasz plugin do winampa i smiga.

  • 0

    277. ~robcio  2008-06-15 11:23:18  host: acik236.neoplus.adsl.tpnet.pl

    siemka :) mam pytanie czy ten telefon ma już zainstalowany odtwarzacz mp3 czy trzeba go ściągnąć z internetu i dopiero zainstalować na telefonie

  • 0

    278. ~koza  2008-06-28 11:59:53  host: hpl98.internetdsl.tpnet.pl

    czy po zainstalowaniu NaSMS aby wszystko gralo, smsy trzeba pisac w tym programie??

  • 0

    279. ~koza  2008-06-29 23:20:21  host: hpl98.internetdsl.tpnet.pl

    mam pytanko. mam zainstalowany resco photo viewer i jak wchodze do galerii i chce obejrzec zdjecia to wyskakuje mi komunikat 'funkcja nieobslugiwana'. ale za to jak wchodze przez prgram w zdjeciea to wszystko jest ok. co jest?!?!?!?!

  • 0

    280. ~czaka  2008-06-30 18:49:17  host: 80.50.235.198

    Siema wpisalem kod 12345 i Bluetooth mi niedziala dajcie odpowiedz

  • 0

    281. ~pawel  2008-06-30 20:15:15  host: host-n1-113-253.telpol.net.pl

    hej wszystkim mam pyt mam obecnie 6600 i zastanawiam się czy warto zmieniać na 6680 a jeśli tak to ok ile bym musiał dopłacić...? (z góry dziękuje i pozdrawiam użytkowników Nokia)

  • 0

    282. ~  2008-07-05 20:33:51  host: 82.160.240.233

    siemka ja mam problem kupiłem kabel usb i nie mogę ściągać z kompa piosenek itp proszę piszcie

  • 0

    283. ~Pysia  2008-07-10 01:57:31  host: iis138.internetdsl.tpnet.pl

    Mam wielką prośbę-może ktoś podać mi nazwę lub link,żeby ściągnąć antyvirusa do mojej nokii, bo często wyskakują mi błędy. Z góry dziękuję.

  • 0

    284. ~sebus  2008-08-08 20:32:08  host: axc210.internetdsl.tpnet.pl

    hej mam tego fona juz od 3 dni i narazie mi sie sprawuje mi sie dobrze ale mam do was jedno pytanko ja tu morzna sciagnos nawigacje do tego telefonu i na jakiej stronie to moge znalesc dzieki z gury

  • 0

    285. ~Pawełv12  2008-08-10 12:53:18  host: abyc87.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy ktoś może mi napisać o nawigacji w tym telefonie ?

  • 0

    286. ~PereL  2008-09-04 18:27:47  host: ehk86.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wie ktoś czy na tym komie mozna jakos wlaczyc javascript ??????????????????

  • 0

    287. ~wojciech  2008-09-12 20:44:32  host: pc-55236.zdnet.com.pl

    nawigacje najlepiej torrent mozna sciagnac z http://thepiratebay.org/ do telefonu najlepszy jest tomtom:D chodzi bezzarzutowo tylko najlepiej wyposazyc sie w karte 1gb no i oczywiscie odbiornik gps instalacja jest banalnie prosta

  • 0

    288. ~scovron  2008-09-16 16:14:16  host: host85146962.galileusz.3s.pl

    TomTom jest do bani, wersja mobile jest mulata i niedokładna. Testowałem już kilka nawigacji (autoMapa, tomtom, garmin) i spokojnie mogę powiedzieć że na ta chwilę najlepiej sprawuje się Garmin Mobile XT. Nie zmula tk phona jak inne nawigacje, dobra mapa praktycznie 99% pokrycia Polski, łatwa instalacja. Dodatkowo obsługa pkt POI (radary, niebezpieczne miejsca, przejazdy kolejowe). Niezła rekalkulacja tras., obsługa w języku polskim. Ogólnie niezła zabawa w terenie. Ostatnia wersja 4.20 + europe navigator + mapa polski z czerwca i naprawde nic więcej nie potrzeba. Zapraszam na www.peb.pl, albo garniak.pl tam wszystko znajdziesz. Tylko trzeba dokupić zewnętrzny nadajnik gps tak aby się można było komunikować z satelitami. Bez tego ani rusz. dopiero n95 czy n82 ma to w standardzie. polecam

  • 0

    289. ~wwa  2008-09-22 13:07:09  host: dxi18.internetdsl.tpnet.pl

    ej mam pytanko do tego telefonu jaka wchodzi karta pamieci chodzi mi o pelna nazwe

  • 0

    290. ~sprzedawca  2008-09-23 21:09:55  host: czc141.internetdsl.tpnet.pl

    mam na sprzedaz ten tel za 350 zl stan dobry tel kom 665751945 polecam dobrze sie spisuje ..

  • 0

    291. ~albi144  2008-09-23 22:53:46  host: host-89-230-192-154.lublin.mm.pl

    ja ten telefonik kupilem za 200 pln w BD stanie z ładowarką

  • 0

    292. ~dario13  2008-10-08 19:56:45  host: abw9.neoplus.adsl.tpnet.pl

    fonik niezniszczalny dla mnie najlepszy na swiecie

  • 0

    293. ~Smajn  2008-10-10 23:12:52  host: gfg234.internetdsl.tpnet.pl

    jesli ktos chce zapisac na karcie pliki wysylane przez bluetooth to w ustawieniach sms trzeba zmienic zapisywanie sms-ów z telefonu na karte i gotowe... xD

  • 0

    294. ~  2008-11-02 20:13:33  host: 213.199.243.50

    ja mam tą nokie od pół roku. jest zajebista !!!!!! nie zacina się i chidzi dosyć szybko ( menu dość długo się ładuje) ale poza tym spoko. dałem za nią 850zł. więc tanio. polecam i zapraszam do kupna. acha i aparat 1.3 mpx naprawdę wystarcza bo robi kapitalne zdjęci. a zooma ma płynnego nie jak n70 skacze o x2. 6680 ma swój urok i biznesowy wygląd . nokia n70 jest sto razy wolniejsza choć ma symbiana nowszego 3 edycji. moim zdaniem n 70 ma za dużą tylną klapkę aparatu , i taki "przeciętny wygląd" 6680 ma to coś ... POLECAM !!! a co do karty pamięci obsługuje do 4gb. ja mam 1gb i wystarcza. a pozatym sony ericssony to chińskie zabawki i jak spadnie z większej wysokiśći np k 800i (który miałem ale...) to jóż po nim . symbian to symbian.nokia jest 10000razy odporniejsza na wszystko od sony ericssona. tylko trochę słaba bateria.........

  • 0

    295. ~alien  2008-11-03 07:57:43  host: z-freewlan-um.pulman.pl

    witam mam pytanie, czy można ustawi mp3 jako dzwonek? i czy trzeba wgrywa odtwarzacz mp3, jakie są ciekawe programy na tą nokie

  • 0

    296. ~evan  2008-11-08 20:27:45  host: 217.98.19.148

    mp3 na dzwonek bez problemu, nie trzeba instalować programu do mp3 chyba że chcesz to możesz

  • 0

    297. ~Mikrus  2008-11-24 18:36:26  host: chello089078109176.chello.pl

    Taki se ;P Ale symbiana ma ;D Tylko troche dziwna obsługa ;D

  • 0

    298. ~karolina  2008-12-02 22:54:35  host: eir11.internetdsl.tpnet.pl

    Mam nokie6680 i miałam dużo motywów(tematów) Ale od pewnego czasu nie mogę otworzyć tego folderu gdy włożona jest karta pamięci nie wiem dlaczego kiedyś mogłam a teraz tylko moge bez karty ale są tylko 2 podstawowe dlaczego??...I mam jeszcze jedno pytanie czy tapete można ustawić na cały ekran??..Mój telefon jest po abgielsku moze dladego??

  • 0

    299. ~Bobo  2008-12-30 22:25:22  host: d90-141-20-18.cust.tele2.pl

    Witam kupiłem ten telefonik ale nie ma antywirusa ;/ jak go wgrać i czy musi być antywirus?

  • 0

    300. ~Wozny  2009-01-23 12:14:51  host: chb212.neoplus.adsl.tpnet.pl

    spoko tel... polecam go do kupienia xD

  • 0

    301. ~bototy  2009-02-01 19:46:21  host: cmd150.neoplus.adsl.tpnet.pl

    w 2005 kupiłem Nokie 6630, w polowie 2008 przesiadlem sie na SE W910i a Nokie oddalem kobicie. NA poczatku 2009 kupilem na allegro 6680, ktora niewiele sie rozni od 6630 ale jedno jest pewne - bedzie niezawodna i niezniszczalna jak 6630. Telefon na lata, solidny, z ogromnymi moziwosciami konfiguracji bo to symbian. Wiem, ze na kolejne 3 lata mam spokoj z telefonem. Polecam bo lepszego fona niz 6630 lub 6680 nie znalazlem.

‹ Poprzednia | 1 | 2 | Następna ›

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-158-83-210.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jak oceniasz nową ofertę Mix sieci Play?

Nowa oferta Mix sieci Play

 

Zobacz wynik | Opinie (6)

Archiwum Ankiet