Nokia 6670 - opinie
Telefony Nokia Nokia 6670 Opinie o Nokia 6670

Nokia 6670

w sumie: 99
  • 0

    1. ~Madson  2004-12-11 13:26:00  host: byf163.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Poprostu Nokia 7610 w innej obudowie.Cena minimalnie wyzsza bo tel nowszy :]

  • 0

    2. ~Nigga  2004-12-28 01:46:00  host: bbr189.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nie telefon 7610 tylko inna obudowa, bo jesli poczytal bys troche to wiedzial bys ze ma lepsza kamerke i fotosy tez. Polecam ten telefon choc jeszcze go nie mam szyjuje sie do zakupu :D... Choc nie wyglada jakos szalowo to nadrabia uzytecznoscia.

  • 0

    3. ~nEo  2005-01-02 19:43:00  host: pa126.goleniow.sdi.tpnet.pl

    Mam ten telefon jest poprostu super w porownaniu z 7610 robi o niebo lepsze zdjecia. Palecam go!!!

  • 0

    4. ~hassel  2005-02-13 13:18:00  host: host-81-190-35-172.szczecin.mm.pl

    taki fajny telefon a bez IrDY - szkoda :(

  • 0

    5. ~CeZaReK  2005-05-10 16:33:00  host: ip.85.202.128.59.dyn.pool-3.broadband.voliacable.com

    Ciekawe jak robi o niebo lepsze zdjęcia od 7610 jak mają aparat o takiej samej rozdzielczości...

  • 0

    6. ~KamYk  2005-06-05 21:44:00  host: pa179.choszczno.sdi.tpnet.pl

    Bo rozdzielczość to nie wszystko ;)

  • 0

    7. ~yyy  2005-06-18 09:37:00  host: afe196.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ale to ma na 100% odtwarzacz mp3-.-

  • 0

    8. ~WitekT  2005-06-19 18:34:00  host: witek.ds.pg.gda.pl

    yyy: dzięki za uwagę, już poprawione! :)

  • 0

    9. ~Gegan  2005-07-15 20:24:00  host: prosie16-1.aster.pl

    Hej, strzelił mi do głowy pomysł. Telefon jest fenomenalnie brzydki, ale podobny do 7610. Gdyby ktoś mógłby sprawdzić, czy obudowy można założyć: 6670 na 7610 i na odwrót. Napewno ktoś ma takie możliwości. Błagam o to, ponieważ zamieżam nabyć 7610, a jest droższy (na allegro) od 6670. Proszę sprawdźcie to.

  • 0

    10. ~kaśka  2005-07-18 21:10:00  host: 80.51.35.116

    nie ma mowy o założeniu obudowy z 7610 na 6670 ponieważ 6670 ma ją niewymienną:)

  • 0

    11. ~pbball  2005-07-19 01:36:00  host: teresa40.net.autocom.pl

    wlasciwie, to mialem sobie kupic 6600 ale podobniez w idei jest juz nie do dostania,wiec wezme jakis foun do sprzedania i zakupie ten model,kolega moze mi taki nowy 100pln drozej od 6600,chyba lepsza opcja?ktos z Panstwa ma zdanie?;p

  • 0

    12. ~cool999  2005-08-14 12:03:02  host: 195.116.254.2

    Zawiodlem sie na Nokii, tak mi sie spodobal ten telefon (jak rowniez 6260 i 7610) a tu kazdy z nich ma inny "feler" 6670 nie ma IRDy ani wymiennych obudow - co bylo zawsze dla mnie duzym + u Nokii, 6260 ma aparat tylko VGA, a 7610 jakos mi sie nie podoba, a poza tym ponoc robi gorsze zdjecia niz 6670 i co kupic w sieci Plus GSM ?

  • 0

    13.  2006-01-13 21:31:11

    do cool 999: powoli IRDA robi się przestarzała, albo już tak się stało...IRDE zastepuje BT...w niedlugim okresie pojawi sie wiecej aparatow (nietylko Nokia) z wbudowanym WiFi co zastapi BT...i tak oberwujemy rozwoj technologiczny :)))
    Hewe Najs Dej

  • 0

    14. ~tmk  2006-01-16 18:22:51  host: bnu4.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ale ja widziałem obudowy na ten telefon to moze jakoś mloteczkiem sie da wymienić hehe :D

  • 0

    15. ~Pietras  2006-01-18 15:31:45  host: adn18.internetdsl.tpnet.pl

    Pomóżcie co wybrać. Tą nokię czy samsunga d500???

  • 0

    16. ~Kisielo  2006-01-26 19:39:37  host: acpq147.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Troche zal mi sie robi jak czytam te bzdury:] po 1 6670 ma wymienne obudowy to co piszecie to bzdura po 2 da sie zmienic obodowe z 7610 na 6670 i odwrotnie wymaga to kupienia obudowy(od 15 do 70zl) blytki klawiatury z membrana(ok. 50zl) i klawiszy (ok. 20zl). a co do roznicy funkcji miedzy tymi 2 modelami to jej nie ma:] Pozdro 600

  • 0

    17. ~xxxxxxx  2006-01-26 23:14:36  host: 80.51.198.216

    miał ktoś z was ten tel. 6670 czy warto go kupić

  • 0

    18. ~Zawi  2006-01-27 12:33:32  host: ip-217.97.219.2.big4.pl

    Prosze o rade kogos kto sie zna :) Mysle nad zakupem tej Nokii albo 7610... Nie moge sie zdecydowac obie sa w podobnej cenie. Czy to prawda ze 6670 robi lepsze zdjecia ?? Troche mi sie w to nie chce wierzyc bo aparaty sa te same... Prosze o pomoc... pozdro ;)

  • 0

    19. ~Zawi  2006-01-27 12:35:23  host: ip-217.97.219.2.big4.pl

    Prosze o rade kogos kto sie zna :) Mysle nad zakupem tej Nokii albo 7610... Nie moge sie zdecydowac obie sa w podobnej cenie. Czy to prawda ze 6670 robi lepsze zdjecia ?? Troche mi sie w to nie chce wierzyc bo aparaty sa te same... Prosze o pomoc... pozdro ;)

  • 0

    20. ~igor 98 mielno  2006-01-28 19:49:42  host: efs234.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ludzie pomużcie , jaki mam wybrc telefon : nokia 6670 , se k300i , se k700i

  • 0

    21. ~ja  2006-01-29 12:21:33  host: abyc245.neoplus.adsl.tpnet.pl

    oczywiscie ze nokie 6670, te se sie do niej nie umywaja...

  • 0

    22. ~rysiul  2006-02-03 15:08:36  host: bgn116.neoplus.adsl.tpnet.pl

    igor 98 mieln! bierz se k300i !! jest super !! ma giery w 3d jak na komputerze !!

  • 0

    23. ~tewe  2006-02-09 12:55:45  host: agr118.internetdsl.tpnet.pl

    ja bym wybral jesli nie zalezy ci na pamieci to se k700i a jesli zalezy to nokie 6670

  • 0

    24. ~Coolin  2006-03-02 20:31:49  host: 212.122.215.78

    Ja bym radzil wybrac Nokie 6670 bo to zawsze Nokia,i tu poprawka dla wypowiedzi Kasi 6670 ma wymienna obudowe wiem bo jestem w posiadaniu tego telefonu i jestem bardzo zadowolony z niego.Zdjecia robi lepsze od 7610 bo porownywalem.Jest symbian.telefon naprawde porzadny i funkcjonalny.Jeszcze tez przeczytalem zektos napsial ze nie ma Irda a po co ona?Bluetooth jest o wiele lepszy i teraz glownie sie uzywa tego.Jest szybsza.Takze smialo polecam.

  • 0

    25.  2006-03-03 13:11:09

    Już za niedługo będe szczęśliwym posiadaczem tej komy. I dla tego chciałem się tu wpisać. Telefon pod względem funkcji jest dla mnie super. Mam do wyboru oprucz NOKI MOTOROLE SLVR L7, ale nie bardzo przepadam za motorolkami, gdyż NOKIE są najlepsze!!!!!!!!!!narka!@#$%^&*

  • 0

    26. ~mati11  2006-03-04 10:47:24  host: dio135.neoplus.adsl.tpnet.pl

    debile ma 2 wymienne obudowy czarną i niebieską bo ją mam

  • 0

    27. ~Miniu  2006-03-21 19:02:56  host: auu124.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Siemano
    może kiedyś tak było, że NOKIA byla najleprza teraz placisz tylko za firme
    prawie kazdy tel ma więcej funkcji niż
    NOKIA jedyną, jedyna zaleta to dobre baterie
    pozdro narka

  • 0

    28. ~ja  2006-03-31 14:35:52  host: euk57.neoplus.adsl.tpnet.pl

    6670 i 7610 to wyłącznie to samo, lecz obudowy z 7610 do 6670 i na odwrót się nieda - mają zupełnie inny układ klawirki...

  • 0

    29. ~foka  2006-04-24 16:49:03  host: FW1.dz.com.pl

    ja mam ten telefon i jak kiedys zmienialem co 2 miesiace - tak na tym zostane do konca swiata i jeszcze jeden dzien dluzej :) - ludzie, to ma symbiana... u mnie robi ten telefon za: multikino (smartmovie), odtwarzacz mp3 (ultramp3), biblioteke (isilo)... i pare innych... szczerze polecam

  • 0

    30. ~Wojcio Rolnik  2006-05-08 14:35:47  host: abex41.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Widziałem takiego schiza na allegro że goscio chcial tą kome wymienić za SE K750i, ale palant!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Podaje chasło jak sie podpisał: ZAMNIANA, napisał z błedem. Sami zobaczcie!!! :-}

  • 0

    31. ~Ziomseba  2006-05-08 14:39:09  host: ayq51.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja bym rzdził wybrać 6670 1.Symbian 2.Slot pamięci 3.Wszystkie gry z N-Gage chodzą(i to jest główny powód dla którego sprzedaje k700i)

  • 0

    32. ~jajol  2006-05-20 22:56:34  host: c74-126.icpnet.pl

    Mam pytanko, o jakiej pojemnosci maksymalnej telefon obsluguje kary pamieci??

  • 0

    33. ~hjkiolp  2006-05-21 12:29:57  host: bfe48.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nokia 7610 róni się od noki 6670 ty, że 7610 robi lepsze zdjęcia

  • 0

    34. ~czubert  2006-06-03 22:27:18  host: ake182.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wcale że nie bo nokia 7610 robi gorsze zdjecia i w 7610 zależy też od otoczenia na podwurku zdjęcia przy świetle słonecznym robi nawet nawet ale w świetle pokojowym blllle nie ma jak 6670 to jest wechikuł robi takie zdjęcia w każdym otoczeniu że nie pytaj nie zależy to od światła tak jak w 7610
    pozdrawiem czubert

  • 0

    35. ~axdam42  2006-06-09 11:02:48  host: anr6.internetdsl.tpnet.pl

    mam akurat teraz samsunga D500 i radziłbym tą nokię brać. Chcem zmienić na tą nokię też. Samsung D500 nie jest wcale taki fajny już Sagem myX6-2 robił lepsze zdjęcia a ten nie za bardzo

  • 0

    36. ~  2006-07-19 20:01:45  host: ahd226.internetdsl.tpnet.pl

    Może ktoś mi pomóc!!!!!!!!!! jestem posiadaczem tego telefonu i nieiwme jak zmienić JĘzyk na Polski bo kolega pszez pomyłke wciśną angielski
    ????????? czy mógłby mi ktos pomóc
    A I czy może ktos zna fajne stronkiz z symbianem do tego telefonuuuuuuuu

  • 0

    37. ~JARAS  2006-08-10 22:43:35  host: 80.54.132.4

    siema!telefon pierwsza klasa. megapixelowy aparat w tym tel prezentuje sie swietnie, duzo lepszy od motek z 1,3 mpx (np e1000). slot kart,mp3 z niezla jakoscia, no i Symbian- ktory w Nokii jest zawsze udany, nie jak np w Siemensie SX1, ktory sie wiesza jak dzik, pozdro

  • 0

    38. ~nokia 6670  2006-11-05 10:08:26  host: abfm98.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jestem szczęśliwym posiadaczem tego telefonu i nie mam zamiaru go szybko zmieniac. Telefon naprawde zaje..... Bardzo gorąco polecam

  • 0

    39. ~sarti6670  2007-01-11 15:55:43  host: atf247.neoplus.adsl.tpnet.pl

    słuchaj zawi te nokie to one sa takie same i czy kupisz jedna czy drugoa ta bedzie ok.Jezeli masz na oku te dwie to mozesz spokojnie sie wygladem pokierowac.Ja wybrałem 6670 fajny telefonik tylko ten symbian jest zasłaby osobiscie pod wzgledem głosnika bym k 700i wybrał ale tak to zastaje przy nokii

  • 0

    40. ~spec  2007-01-21 00:54:48  host: system858917584.mtvk.pl

    nie bierz gównianych Sony Ericson'ów.. zainstalujesz sobie na 6670 BLZinstaler i szarpiesz w gry z N-Gaga.. a "rusiul to cieć" :D

  • 0

    41. ~mmm  2007-01-26 17:41:21  host: chello087206066192.chello.pl

    mógłby mi ktoś powiedzieć, czy wygodnie się na niej pisze smsy?

  • 0

    42. ~max  2007-02-01 17:07:55  host: das168.neoplus.adsl.tpnet.pl

    to kupicie 6630 jak maice problemy

  • 0

    43. ~mich0019  2007-02-20 14:58:52  host: 217.98.66.11

    ludzie, wy się jeszcze zastanawiacie nad Sony Ericsonami? gdzie wy macie mózg? nokia to najlepsza marka telefonów, a w tym modelu symbian jest naprawde stabilny. 6670 jest zaje.... pozdro

  • 0

    44. ~mazur  2007-02-27 03:50:55  host: chello089079067244.chello.pl

    mam pytanie odnosnie tej nokii, mianowicie czy ma glosne i wyrazne glosniki? ten od dzynkow i muzyki. zbyt cichy glosnik byl powodem pozbycia sie 6600 wiec jest to dla mnie wazne.

  • 0

    45. ~kamill  2007-04-09 21:12:51  host: 208-44.is.net.pl

    ja mam dylemat czy wubrac ta nokie czy n-gage czy 6600 doradzcie mi prosze ;)

  • 0

    46. ~don  2007-04-13 20:53:57  host: 87-205-70-58.adsl.inetia.pl

    chyba wez n6600 wkoncu ma aparat chciaz a i tak gry z n-gage chodza na niej wystarczy troche po szukac i juz!! polecam n6670 wszystko sii teraz gralem smart movie i ogladam sobie filmy w divixie;d jedyna wada jest troche kijowy glosnik mono da rade dokupic jedynie przejsciowke do sluchania muzy ale i tak glupio;/ ogolnie tela polecam!!

  • 0

    47. ~pavelek  2007-04-23 19:34:05  host: host-89-228-205-249.kalisz.mm.pl

    doradzcie co lepjej mieć 6600 czy 6670 to mój dylemat.

  • 0

    48. ~sebargs  2007-06-05 16:39:53  host: 213.199.238.134

    doradzcie bo nie wiem czy kupic n5300 czy n6670... czekam na szybka porade...

  • 0

    49. ~grubson  2007-06-22 15:08:19  host: user-87-248-91-160.promax.media.pl

    lepiej wziąć oczywiście 6670 niż 6600 oczywiste:PP ponieważ 6600 nie ma w standardzie mp3 a jak wgrasz program to głośniki brzęczą że słuchać sie nie da a w 6670 ładnie nawet wygląd lepszy niż 6600 :PP pozdro

  • 0

    50. ~kleryk  2007-07-01 12:55:42  host: acyr8.neoplus.adsl.tpnet.pl

    heheh to do tych koleżków co pisali o różnicach 7610 i 6670 ludzie litości przecież te telefony różnią się tylko układem klawiszy i tyle reszta jest identyczna. Nawet obudowę tylnią sobie można przekładać. Mam 6670 i jestem bardzo zadowolony, polecam. Dobry tel za rozsądna kasę.

  • 0

    51. ~Krzysiu  2007-07-21 17:05:03  host: 82.160.104.2

    Telefon wypasiony jestem z niego zadowolony.Polecam!!! www.dotsis.com - wszystko na symbiana polecam szkoda że po angielsku :( heh

  • 0

    52. ~  2007-08-04 20:51:10  host: aet114.internetdsl.tpnet.pl

    Mam go dosyć długo i jest świetny pod względem funkcji, tylko trochę za duży ;p A nie wiecie może jakie maksymalne karty pamięci obsługuje? Bardzo mi na tym zależy.

  • 0

    53. ~chudy  2007-08-15 09:51:25  host: xdsl-7633.zgora.dialog.net.pl

    Witam jak usunąć tapetę z wyświetlacza

  • 0

    54. ~PATRYNHO  2007-08-18 23:50:54  host: egs187.internetdsl.tpnet.pl

    Wie ktoś czy w tej noki głośno gra mp3

  • 0

    55. ~edek  2007-08-23 12:10:40  host: 86-63-107-44.asta-net.com.pl

    mam pytanie czy dźwięki dzwonków (np mp3) grają wyraźnie i głośno na głosniku?

  • 0

    56. ~edek  2007-08-23 12:21:09  host: 86-63-107-44.asta-net.com.pl

    mam pytanie czy dźwięki dzwonków (np mp3) grają wyraźnie i głośno na głosniku?

  • 0

    57. ~ale jaja:)  2007-08-30 19:09:59  host: 80.50.235.182

    Prosze doradzcie mi czy na Noki 6670 dobrze sie pisze sms-y????? MUsze to wiedziec..!!!

  • 0

    58. ~mm410  2007-10-15 21:30:42  host: h82-143-133-106-static.e-wro.net.pl

    Ten telefon jest do bani. Mam go od pewnego czasu. Duży, niewygodny, a jeszcze gorsze oprogramowanie. Zanim zrobi się na nim co by się chciało, trzeba z pół godziny powciskać milion przycisków. Ma tylko dość dobrą antenę i przyzwoitą baterię. Wyświetlacz też może być, ale aparat kiepściutki. Jeśli chodzi o wygodę obsługi SonyEricsson bije ten model Nokii na głowę. Pozdrawiam.

  • 0

    59. ~bartek345  2007-10-31 23:04:44  host: dxl186.neoplus.adsl.tpnet.pl

    w nokii 6600 mozna normalnie nut sluchac nie muszisz miec przejsciowki tylko sluchawki kupic!Przejsciowka nie laczy czsami pozdro "~don"

  • 0

    60. ~yo  2007-11-13 21:16:49  host: byi98.internetdsl.tpnet.pl

    czy mozna sluchać muzyki przez słuchawki na tej nokii?

  • 0

    61. ~  2007-12-04 21:11:09  host: acgb146.neoplus.adsl.tpnet.pl

    cool999, czy ty sie dobze czujesz? "6670 nie ma IRDy ani wymiennych obudow " irda jest juz przestarzala i po co ci skoro masz Bluetooth (IRDa to juz przezytek) natomiast z tymi obudowami to przesadziles... obudowe do tego telefonu kupisz np. na allegro jaka tylko ci sie podoba, a jej wymiana nie zajmie dluzej niz minute i jest dziecinnie prosta. Mam ten telefon od 2 lat. kupilem go w salonie plusa, nigdy mnie nie zawiodl, nigdy sie nie zawiesil, bateria spisywala sie na medal, zdiecia wysokiej jakosci, mozliwosc nagrywania filmikow (nie sa az tak dobrej jakosci, ale sa ;])+ edytor video jak sie nudzi to mozna sie pobawic:> przy odrobinie weny mozemy stwozyc niezla przerobke. PZDR polecam wszystkim z reka na sercu.

  • 0

    62. ~DJ_CROLL  2007-12-23 11:24:14  host: bpd163.neoplus.adsl.tpnet.pl

    witam mam ten fonik od roku i jest super ...sms się pisze super ...aby usunąc tapetę wchodzisz w tematy i przywracasz domyślną tapetę danego motywu ;]

  • 0

    63.  2007-12-27 10:24:51

    Nie polecam NOKI!!Nokie to dno!!POLECAM SONY ERICSSONY!!SONY ERICSSONY SĄ NA PIERWSZYM MIEJSCU.

  • 0

    64. ~Porcelana1997  2008-01-04 15:58:43  host: altair.vemco.pl

    Ja mam ten telefon i jestem z niego bardzo zadowolony. Zdjęcia wychodzą naprawde dobre a zwłaszcza przy dobrym oświetleniu (np. na dworzu w słoneczny dzień, chociaż w domu też mi dobrze wychodzą).Karta pamieci (ja mam 1 gb w zestawie jest 64 mb), tematy mozna doinstalować, MP3, dobry głośnik, Edytor Wideo, Edytor zdjęć (mi sie wieszał), Reżyser (pozwala mieszać filmy i podkładac muzyke [wideoklip]), Bardzo dużo aplikacji, drukowanie bezpośrednie, Możliwość odczytywania programów z Microsoft Word, Excel, powerpoint. Wady brak radia. Bardzo polecam ten telefon bo jest naprawde super

  • 0

    65. ~arek86_21  2008-01-15 19:33:22  host: apn-77-114-69-101.gprs.plus.pl

    Mam pytanie bo kupilem ten telefon dzis i nie mam pojecia jak zablokowac klawiature:(I nie wiem tez jak ustawic dzwonek na sms Pomocyyyy!!!!!!Z Gory dzieki

  • 0

    66. ~larry  2008-02-14 20:46:13  host: abvu121.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zaaalll... zal mi niektorych ludzi i tego co tu wypisuja. po pierwsze 7610 i 6670 to nie sa identyczne fony. 7610 ma przegladare htmla i realplayera i jeszcze wiecej ciekawych rzeczy. owszem wizualnie sa podobne. wewnatrz.. takze ZBLIZONE. jednak osobiscie nie zdecydowalbym sie na zaden z nich. biorac pod uwage mozliwosci i to co ten telefont ma, zdecydowalbym sie raczej na 6630. moze nie "o niebo lepszy" ale jednak lepszy. osobiscie mam 5200, tylko czasami irytuje mnie brak symbiana i maly wyswietlacz. ale to muzyczny telefon ;) pzdr

  • 0

    67. ~WALDEK  2008-02-15 14:49:09  host: bps182.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Wporzo telefonik, fajny, ciekawy, mp3 ma, jestem zadowolony, troche trzeba sie obsługi nauczyć, ale jak juz dojdzie się do wprawy to calkiem prosty telefon. Na aparat nie narzekam ale wideo mogłoby byc lepsze. Lepszego mi nie potrzeba-narazie:) Polecam, polecam...

  • 0

    68. ~porcelana1997  2008-03-12 17:15:27  host: acri145.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do 65 ~arek86_21 klikasz lewy klawisz a potem gwiazdke i klawiatura zablokowana wejdź w profile, wybierz dany profil i klikasz "przystosuj"

  • 0

    69. ~Wania  2008-03-25 18:54:13  host: acsz130.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Zastanawiam się nad kupnem jednego z tych telefonów (6670 i 7610) i...Już chyba nie muszę się zastanawiać. Na początku byłem zdecydowany na 6670, ale...ona nie ma MMSów :/ a szkoda... Chyba jednak ze względu na to 7610 wybiorę...

  • 0

    70. ~waldek  2008-03-27 21:35:23  host: 217.96.58.2

    kupilem se go dopiero i jest wpozo tylko gupio ze nie ma podczerwieni dobry telefon

  • 0

    71. ~Kielbasa, parowka, boczek  2008-04-22 19:43:46  host: public-gprs66907.centertel.pl

    Wyrąbany telefonik!!! jestem przekonana!!

  • 0

    72. ~patryk  2008-05-05 23:14:26  host: 77.252.52.34

    jakim cudem wypisujesz że 6670 nie ma mms'ów mam ten telefon już ponad 2 lata i mms'y są i działa wszystko jak trzeba... największą jego zaletą jest oprogramowanie i to że jest on ogólnie chyba niezniszczalny... naprawde mam go już długo i nie zamierzam wymieniać spisuje się świetnie

  • 0

    73. ~  2008-07-10 15:57:56  host: 80.48.178.75

    Ej wie ktoś jak zmienić w tym tel żeby muza zapisywała sie na karcie a nie na pamięci tel??

  • 0

    74. ~zoltan7110  2008-07-12 13:29:23  host: ala215.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a jak skonfigurować słuchawki w tej noki 6670 bo jak podłączam to leci muza i przez głośnik i przez słuchawki

  • 0

    75. ~ziper18  2008-07-17 13:49:03  host: bhh148.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam takie pytanko czy można ustawić w tej nokii ze jak wysyłam plik o pam np. 15 MB przez bluetootha to czy da się go zapisać odrazu na karcie a nie na pam telefonu bo pam tel ma ok 8 MB

  • 0

    76. ~justyna  2008-07-17 13:57:27  host: abnt20.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mati 11 a Ty co tak wyzywasz od debili? yyy obudowe można se jupić jaką się chce,,wejdź na allegro, to zobaczysz . Wcale nie sa do wyboru tylko niebieska i czarna..

  • 0

    77. ~Lajzon  2008-08-26 14:55:33  host: 87-205-216-23.adsl.inetia.pl

    Zamierzam go kupić fajny telefonik

  • 0

    78. ~baryla  2008-10-07 16:04:33  host: adsa163.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak wysylac dane przez bluetooth? nie moge wysłac nic wiekszego bo ni wyskakuje komunikat o za duzej zawartosci pliku czy cos w tym stylu co mam zrobic

  • 0

    79. ~ADAM D  2008-10-11 23:37:42  host: host-80.54.175.19.tvksmp.pl

    Ile taki fonik używany przez pół roku może być teraz wart?

  • 0

    80. ~MaStEr  2008-12-09 16:40:03  host: dvr34.internetdsl.tpnet.pl

    Własnie kupiłem taki telefon za 120 zł i wiem że sa wymienne obudowy bo jak kupilem była wymieniona na nowa

  • 0

    81. ~majokmalbork  2008-12-17 20:19:57  host: public-gprs106006.centertel.pl

    mam taki telefon i jest on zajebisty ...

  • 0

    82. ~nokia  2009-01-03 10:41:15  host: bqi26.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jest w niej kabel USB?

  • 0

    83. ~lo,l  2009-01-03 17:50:59  host: nat1.router.finemedia.pl

    ten telefon to jakiś szrot

  • 0

    84. ~fhgE61  2009-01-30 21:18:40  host: 87-205-254-45.adsl.inetia.pl

    Dobrze wspominam ten telefon ;) mój pierwszy symbian... co prawda strasznie wolny ale i tak cacko. Ogólnie bardzo wytrzymały i równie brzydki :D Jak na tel do 150zł to nie ma co narzekać... lepsze to niż jakiś samsung czy se

  • 0

    85. ~fredi  2009-03-08 13:47:57  host: gky12.internetdsl.tpnet.pl

    tej panowei i panie sprawa jest wazna wiecie moze co jest przyczyna braku zasiegu( zniknol calkiem i juz niema) prosze o szybka wypowiedz!!!

  • 0

    86. ~subaR  2009-05-29 18:07:49  host: chello089078010127.chello.pl

    Mam problem Telefon ogólnie spoko ale rozładowywuje mi sie po 7 godzinach kumpel ma porobny (6630) i mu trzyma 3 dni a brat'a koma tez 6630 trzyma 3 godziny =s baterie były wymieniane , Ładowarki i nic

  • 0

    87. ~pacior  2009-06-18 12:23:54  host: public-gprs76114.centertel.pl

    czy ktoś się może orientuje, czy można do niej zainstalować radio?:>

  • 0

    88. ~Nogas  2009-10-16 13:30:29  host: inet20907nn-1.nat.umts.dynamic.eranet.pl

    Nie ktoś czy da rade w noki 6670 zrobić coś żeby głośnik grał lepiej

  • 0

    89. ~mamdylemat  2009-11-05 21:24:26  host: adrl73.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak zablokowac klawe w noki 6670plis fast

  • 0

    90. ~pytalski  2009-12-02 19:06:47  host: aeq154.internetdsl.tpnet.pl

    jak myślicie pójdzie mi karta 4gb w noki 6670 kto sie zna niech odpisze..;)

  • 0

    91. ~kejsi  2009-12-12 19:57:16  host: eq58.internetdsl.tpnet.pl

    tak. wygodnie

  • 0

    92. ~bella  2009-12-28 10:37:10  host: host-215.13.elzappero.net

    witam.posiadam nokie6670 od ponad roku, dobrze się sprawowała ale od jakiegoś czasu w Kontaktach wyświetla mi się komunikat "baza danych uszkodzona, niektóre dany mogły zostać utracone. Kontakty w użyciu".i nic nie moge zrobić w Kontaktach

  • 0

    93. ~  2009-12-30 16:41:11  host: 94-40-21-132.tktelekom.pl

    jest zajebisty

  • 0

    95. ~  2010-03-07 14:30:43  host: 80.51.30.253

    ja mam tego fona i jestem z niego zadowolony polecam

  • 0

    96. ~posiadacz  2010-03-19 17:46:13  host: aeq154.internetdsl.tpnet.pl

    Beznadziejny tel. ciągle się wyłańcza żal.. kompletnie nie polecam.

  • 0

    97. ~Nieszczęśliwy posiadacz  2010-03-20 12:16:44  host: aeq154.internetdsl.tpnet.pl

    Telefon bardzo beznadziejny.. komletnie nie polecam to jakby wyzucić pieniądze w błoto..cały czas się wyłancza i zawiesza.

  • 0

    98. ~sdfsdf  2010-06-28 12:30:26  host: w3cache.lukman.pl

    Mam go już trzy lata. Nie mial ze mna lekko. A mimotego wytrzymal ;]

  • 0

    99. ~zrozpaczony  2011-01-19 12:38:59  host: 188-72-225-172.local

    Te posiadacz i Nieszczęśliwy posiadacz ciekawe że macie te same hosty :lol: nawet trollować nie umiesz... co do tematu, mam go 4 lata i z dumą mogę go polecić sony ericssony padały a tego odłożyłem do półki i teraz jest na zapas... żadnych problemów.

  • 0

    100. ~śryż  2013-01-15 08:53:55  host: aqv34.internetdsl.tpnet.pl

    Świetny telefon swego czasu. Piękny wygląd, duże mozliwosci z symbianem, przyzwoity wyświetlacz. Dobrze trzymal sie w dłoni i był wytrzymały. Do dzis pamietam emulator odpalany na nim z game boya i super mario :)

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-50-16-17-16.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (2)

Archiwum Ankiet