Nokia 6650 - opinie
Telefony Nokia Nokia 6650 Opinie o Nokia 6650

Nokia 6650

w sumie: 17
  • 0

    1. ~BKX  2005-01-22 19:01:00  host: bxf158.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Dlaczego tego telefonu nie oferuje zadna siec? Jedna z pierwszych nokii z tak duzym wyswietlaczem, mysle ze godny nastepca 6210, 6310(i) :)Widzialem go w sieci Vodafone, naprawde ciekawy telefon...

  • 0

    2. ~Galfik  2005-02-07 13:30:00  host: pg103.rzeszow.sdi.tpnet.pl

    Są w mPunktach w wolnej sprzedaży za 699 bez simlocka.

  • 0

    3. ~Nam  2005-02-09 19:40:00  host: bwq207.neoplus.adsl.tpnet.pl

    spoko telefon dla osob majacych umiesnione dlonie (duza masa) i duze kieszenie (wymiary) dziala bez zarzutu choc bakteria 825mAh starcza na niezbyt dlugo. wyswietlacz 128x160pix 4096kol, poli 16-glosowa, HF od 6610i wczepic sie w niego da ale wyskakuje "akcesorium niekompatybilne" . posiada 6.4MB wbudowanej pamieci. pozdro.

  • 0

    4. ~Lesiu  2005-02-24 14:36:00  host: orunia.pro-internet.pl

    Gdyby nie ta antenka to byłby nawet fajny ale z nią wygląda jak nowszy model 6110 !!

  • 0

    5. ~kamerun  2005-03-04 07:41:00  host: pb221.szczecin.sdi.tpnet.pl

    telefon jest fajny ale jego rozmiary nawiązuja do starej sieci centertela 1cm-2cm mniej i bez anteny a i hf nie działa

  • 0

    6. ~TUBUS  2005-03-25 10:55:00  host: aphel.ltd.pl

    do wielkosci telefonu nie mozna miec zastrzezen bo to chyba pierwsza nokia wypuszczona oficjalnie na rynek z obsluga 3G ale ona jest tez najnaromalniej brzydka !
    P.S. fajna byla reklama tego fonu na stronce noki :D

  • 0

    7. ~  2005-05-07 18:12:00  host: 80.50.249.169

    no przecież on ma 65 tys kolorów!!!!!!!!!!!

  • 0

    8. ~MATiASS  2005-05-09 15:29:00  host: asj162.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Bardzo fajna nokia mialem w rekach polecam !!napewno lepsza od 7610 !!Ble !!!!osobiscie uzytkuje nokie 6600 !

  • 0

    9. ~piotrz  2005-06-12 20:35:00  host: host-116-64.rev.vline.pl

    Nie przesadzaj...Przecież to nie symbian, a nawet najlepszy "zwykły" telefon nie dorównuje możliwościami najgorszego symbiana

  • 0

    10. ~Gegan  2005-07-20 14:19:00  host: 95-go2-2.acn.waw.pl

    No, nie wiem Piotrze. Ja tam wolałbym N 6230, albo SE K750i, niż tą okrągło panelową nokię z symbianem OS, chociaż też jestem Funem symbiana. ale nie znaczy to też, że podoba ni się to "coś". Pozdro.

  • 0

    11. ~bolo  2005-09-05 22:44:26  host: 81.15.226.6

    sadze ze godny nastepca 6310i chociaz bateria duzo slabsza..ale coz,z tymi mozliwosciami.super telefon :)

  • 0

    12. ~jm  2006-01-18 16:36:56  host: bei26.neoplus.adsl.tpnet.pl

    użytkuję go od blisko 1 roku,świetny telefon, duzy wyswietlacz,bardzo dobre wykonanie aparatu i klawiszy,super tel dla mężczyzny, dobrze leży w dłoni i jest wyważony, HF przez bluetuth i kabelek bez zarzutu, jako modem świetny do przegladania internetu w palmtopie

  • 0

    13. ~pavvel  2006-01-20 08:52:37  host: ebd226.neoplus.adsl.tpnet.pl

    super telefon uzywalem go przez rok zero zastrzezen a do panow komentujacych to jak macie male dlonie to wasz problem ;) na symbianie mialem juz 3 telefony i dosc przy malej ilosci pamieci wszystkie warjuja i sie wieszaja czego w 6650 nie uswiadczysz

  • 0

    14. ~woodie  2006-02-22 20:59:06  host: avo90.internetdsl.tpnet.pl

    uzytkuje ten telefon juz ponad rok, kupilem nowy i jestem bardzo zadowolony. Robi ladne zdiecia wszystko co potrzebne ma, bluetooth dziala rewelacyjnie, do tej pory nie znalazlem w nokii godnego nastepcy. Szkoda ze nie jest oferowany w zadnej sieci bo przeciez importowany przez nokia polska. Pozdr.

  • 0

    15. ~  2006-05-15 21:58:10  host: evv196.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon (ewidentnie) jak na reklamach nokii - dla 'wilków morskich'...

  • 0

    16. ~Allan.M  2006-08-23 16:26:39  host: auu208.neoplus.adsl.tpnet.pl

    przeciesz to cegła

  • 0

    17. ~1 3g  2008-03-26 00:07:52  host: avq244.neoplus.adsl.tpnet.pl

    moze i cegla ale jako pierwszy telefon nokii co oferuje 3G wiec wiesz

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-205-140-252.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jak oceniasz nową ofertę Mix sieci Play?

Nowa oferta Mix sieci Play

 

Zobacz wynik | Opinie (6)

Archiwum Ankiet