Nokia 6630 - opinie
Telefony Nokia Nokia 6630 Opinie o Nokia 6630

Nokia 6630

w sumie: 651
‹ Poprzednia | 1 | 2 | 3 | Następna ›
  • 0

    1. ~kijmanno  2004-09-19 23:24:00  host: 62-233-232-143.revers.nsm.pl

    Telefon moze nie za piękny- ale po cegle 6600 jest postęp :D ale ten monstrualny jak na Nokie wyświetlacz 176x208 no i aparat foto z kamerką 1280x960px z zoomem. Duże wow, może poza zaledwie 10MB pamięci wewnętrznej (ale karta w zestawie 64MB to juz coś:P) Ale cena w Polsce- ze względu na dużą popularnośc tego modelu w europie- z początku będzie pewnie KOSMICZNA!!!

  • 0

    2. ~super_electric  2004-10-21 21:49:00  host: cache.ilabs.pl

    Niezly sprzet za niezle pieniazli... ale czemu Ems-ów nie odbiera???? i tak Nokei sa do d***

  • 0

    3. ~  2004-12-03 15:33:00  host: avw124.neoplus.adsl.tpnet.pl

    2500 zł na allegro

  • 0

    4. ~  2004-12-03 15:55:00  host: avw124.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja to będę miał

  • 0

    5. ~Biggie  2004-12-13 23:41:00  host: cp163.internetdsl.tpnet.pl

    Hey... dopiero co wróciłem z Kanady (BC), i aż zdziwiłem się jaką renomą cieszą się tam telefony nokii!... niechodzi o same funkcje ale o produkcję... W kraju które zalewają pseudojapońskie telefony produkowane w Chinach i Malezji, prawdziwie europejski produkowany w "egzotycznej" dla nich Finlandii to jest coś!

  • 0

    6. ~Janusz  2005-02-04 08:12:00  host: avk252.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon wielkości Nokia 6600,pasują pokrowce, dłużej od niej czuwa. Niezły aparat cyfrowy 1,3 Mpix.z 6x ZOOM, obróbka zdjęć, efekty cyfrowe, kamera- nagrywanie do 1 godziny.Ogółnie OK. Dziwna nietypowa karta pamięci dwunapięciowa RS MMC.Za długi rozruch po włączeniu telefonu,dyktafon tylko w cyklach do 1 minuty i to jest dla mnie wada.

  • 0

    7. ~BKX  2005-02-04 15:58:00  host: bwz44.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon swietny, jest w Pusie za okolo 1200zl :)Cena nawet do zaakceptowania, ale poczekajmy troszke to stanieje, chyba ;))) Pozdrawiam

  • 0

    8. ~Przemo  2005-02-05 17:06:00  host: 81.210.124.6

    telefon jest poprostu rewelacja , nie ma takich słów żeby opisać ten geniusz,,,,

  • 0

    9. ~Andruś  2005-02-11 16:33:00  host: avw200.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Chyba sobie wezmę w wymianie aparatów w plusie = najtańszy abonament i ten fon za 999zł + VAT = BOMBA

  • 0

    10. ~Bajer  2005-02-17 17:37:00  host: ahh14.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten fonik dosłownie od kilku minut, własnie tata był w salonie i go kupił mi na urodzinki, Jestem najszcześliwszym człowiekiem na świecie telefon jest poprostu zajebisty i ten wyswietlacz tak jakbyś patrzal w telewizor. jak się z nim obeznam lepiej to dam wam znac !!! Pozdro !!!

  • 0

    11. ~  2005-02-19 14:58:00  host: avq40.neoplus.adsl.tpnet.pl

    teraz dopiero zobaczyłem, że ten fon ma jaśniejny obiektyw:
    n6630 3,2
    se s700i ma 4,0!!
    w 1,3mp jest górą n6630

  • 0

    12. ~  2005-02-25 09:17:00  host: bwe230.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ludzie,mam problem, mam do wyboru nokie 6630 i 7610 , podobna cena ale nie wiem który mam wybrać!?! 6630 parametrami jest troszke lepszy ale 7610 dużo ladniejszy jak dla mnie. Co radzicie???

  • 0

    13. ~WitekT  2005-02-25 11:16:00  host: witek.ds.pg.gda.pl

    Z takimi pytaniami to raczej na forum. :)

  • 0

    14. ~Andruś  2005-02-26 08:12:00  host: avn188.neoplus.adsl.tpnet.pl

    6630 jest prawie 2x szybszy od 7610, 6630 nie jest taki brzydki :) na pewno łądniejszy od 6670 i od 6680/1. Ja wziąłęm 6630 i jak na razie nie żałuję. Tylko, że mam oprogramowanie z października i go wyślę do serwisu po zmianę oprogramowania, bo nowe jest bardziej stabilne.

  • 0

    15. ~s3b4  2005-02-28 09:46:00  host: cew147.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanie czy ktos wie jakie karty pamieci wchodza do 6630, ja wiem ze wchodza RS MMC ale przy wszystkich jakie widzialem pisze zawyjatkiem 6630. Wiec nie mam pojecia co tam mam wsadzic:) (bede wdzieczny za odpowiedz)

  • 0

    16. ~Reaper  2005-03-05 20:01:00  host: bxo87.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ne wiecie za ile można kupić ten telefonik w Wielkiej Brytanii???

  • 0

    17. ~Bezel  2005-03-17 21:05:00  host: 213-238-72-8.adsl.inetia.pl

    Mam pytanko czy ten telefon jest porównywalny z SE k700i?? Proszę o odp.

  • 0

    18. ~piokuk  2005-03-18 14:05:00  host: 82.160.57.42

    Ten telefon nie jest powownywalny z K700i. Chyba że chcesz powównywać malucha z saabem. Jeden i drugi jest samochodem... I tyle je łączy.

  • 0

    19. ~Jamróś  2005-03-20 11:01:00  host: ahx90.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon rewelacja, ja kupuje go w październiku. wedlug mnie ma tylko 1 wade. Karty pamięci. Nie mogli dac po prostu normalnych MMC i zmiejszyc czegoś innego. A teraz nie dośc ze tszeba kupić rs MMC to jeszcze o jakims tam duel voltage. Ale mam nadzieję ze do października wyjdą do niej karty pamięci co najmiej 256 MB. Narazie są 128.
    Ps.: Bezel, jezeli potrzebny ci telefon do dzwonienia to kup k 700 i. Bo zdięcia na nim wychodzą paskudne. Trochę mniej światla i juz na niebieskiej bluzce wychodza jakieś czarno-czerwone piksele. Na prawde nie warto. Lepiej zapłacić dwa razy tyle lub poczekać i masz taką wyrąbaną w kosmos nokie, z którą mozesz wszystko.

  • 0

    20. ~Andruś  2005-03-23 21:27:00  host: avf206.neoplus.adsl.tpnet.pl

    256mb RS-MMC DV widziałem za 45 funtów (na początku było 59!!) firma ATP zapowiada wydanie niedługo 512, BEDZIE SIE DZIAŁO!!!

  • 0

    21. ~Dawid  2005-04-22 18:14:00  host: ahy11.internetdsl.tpnet.pl

    Chciałbym sie zapytać czy ktoś wie ktory telefon jest lepszy: nokia 6630 czy samsung D500, prosze o czyjas odpowiedz

  • 0

    22. ~FAN 6600  2005-05-06 18:26:00  host: atk58.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ta nokia Jest do kitu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ZOBACZCIE NA NOKIE 6600 !! to dopiero komórka !ale jaki WYPAS !!
    a to to jakie gowienko dla szpanerów !

  • 0

    23. ~macko  2005-06-28 10:48:00  host: awb103.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam do wybropu Nokia 6630 albo SE K700i co wybrac plissss doradzcie!!!!

  • 0

    24. ~  2005-07-11 10:45:00  host: ake128.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Oczywiście - Nokię.

  • 0

    25. ~kris 17  2005-07-16 17:45:00  host: brig-cache-3.server.ntli.net

    hmm za dwa tygodnie wymieniam koma i nie wiem na jakiego hmm mysle o 6630 !! co Wy na to ?? hm jesli wiecie o jakims lepszym foniku w tej samej kasie plis napiszcie bo nie wiem co robic DZIEKI Z gory

  • 0

    26. ~Gegan  2005-07-22 11:20:00  host: prosie14.aster.pl

    Czy normalne RS MMc do niego wchodzą, czy te DV to jakieś specjały są ?

  • 0

    27.  2005-08-06 12:26:24

    fajna :D

  • 0

    28. ~  2005-09-10 10:47:40  host: ayh198.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Wcodza do niej DV, na allegro sa juz 512 mega za ok 140 zeta, to nie jest duzo, 256 za 90 zeta:) Ten telefon jest poprostu wypasny! ma wszystko co miec powinnien:) Kto ma mozliwosc kupienia go niech smialo kupuje:) pozdr:)

  • 0

    29. ~ledek  2005-10-12 23:36:17  host: 217.153.99.178

    to gówniany kom bo jest strasznie szpanerski i duzy beznadzieja i jeszcze ta cena to juz chyba samochód mozna kupic za to gówno.i jescze jedno popsuł mi sie dwa dni temu po zaledwie 2 tyg. uzytkowania niewiadomo z jakiej przycyny

  • 0

    30. ~  2005-11-05 15:55:17  host: bti242.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Hmm. Szkoda że go nie masz. Ja jestem z niego bardzo zadowolony, potrafi więcej niż twój sagem czy inny alcatel. Gegan - normalne RS nie powinny wejść, DV różnią się innym napięciem od normalnych rs.

  • 0

    31. ~kuba  2005-11-14 14:49:30  host: host-81-15-140-90.kalisz.mm.pl

    można do niej wgrać radio więc nie burzcie się że nie ma :p

  • 0

    32. ~Krygsm  2005-11-18 01:09:01  host: cfy249.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Radio działa poprzez GPRS, a to trochę kosztuje :P Ale zgadzam sie z przedmówcą istnieje możliwość zainstalowania radyjka.Program się nazywa bodajże Avec radio, ale w sumie po co komu w komórce radio skoro jest odtwarzacz mp3 ?? :]

  • 0

    33. ~  2005-12-03 17:02:37  host: host-ip97-225.crowley.pl

    TO ON INE MA IRDY ????????????????:(:P

  • 0

    34. ~SNUKI  2005-12-15 20:15:05  host: pa70.pakosc.sdi.tpnet.pl

    MA PODŁOCZENIE DO USB

  • 0

    35. ~Slodki  2005-12-27 22:34:30  host: apc191.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Wie ktoś może jaki ta Nokia ma procesor??

  • 0

    36. ~bula  2005-12-29 15:23:12  host: eip237.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ktora nokia jest lepsza 6630 czy 6230i. odpiszcie bo nie wiem ktory wziac:(

  • 0

    37. ~Dawidof  2005-12-29 19:03:31  host: user29.107.udn.pl

    Cze wam nie wiem czym wy sie tu podniecacie tym kolejnym badziewiem z serii nokia???!!!! no prosze was nie ma innych telefonów chociaż by jak naprawde zajebjaszczy Samsung D600 !!!! ludziska tym to sie możecie podniecać nawet nic nie naciskając poprostu spojrzeć na matryce!!!!pozdrawiam cze

  • 0

    38. ~Artek  2005-12-30 19:12:20  host: host-81-190-229-141.zamosc.mm.pl

    właśnie zostałem sczęśliwym posiadaczem tego telefonu:) telefon praktycznie bez wad jedynym dużym minusem jest brak radia ale myśle że w zastąpieniu z symbianem radio zdecydowanie odchodzi na dalszy plan no i to podświetlenie klawiatury poprostu brak słów kupić tylko wiekszą mmc i można zrobić wszystko no i wreszcie ten odtwarzacz na wszystke formaty a nie tylko na mp3 co ma mijsce na przykład w noki 6230i jednym słowem polecam goąco:)

  • 0

    39. ~Bartek  2006-01-13 11:10:21  host: 212.106.17.135

    Od końca 2005 roku jestem posiadaczem N6630. To powrót do Nokii po Samsungu i Siemensie. Zauważyłem, że N6630 nie podoba się głównie kobietom. One jednak zwracają uwagę na takie rzeczy jak wygląd i wydaje się to dla nich mieć znaczenie pierwszorzędne. Ale z 6630 jest jak w życiu: nie zawsze to, co najładniejsze, skrywa najlepsze funkcje. To mój pierwszy tel. z Symbianem, więc dopiero poznaję jego możliwości. Bateria bez zastrzeżeń - nie ma porównania z poprzednio używanymi przeze mnie telefonami, wyświetlacz wręcz wzorcowy i wcale nie przeszkadza 'tylko' 65k kolorów, wszystko działa bez problemu, nic się nie wiesza (vide Siemens), mp3 jako dzwonki, jakość dzwięku bez podłączonego zestawu słuchawkowego jest na 5 i wzrasta po jego podłączeniu, polecenia głosowe jak i głosowe wybieranie nr bez zarzutu, karta 64MB w zestawie jest ok, ale już widzę potrzebę zakupu co najmniej 256MB, zdjęcia bardzo dobre (podobnie video), bardzo dobra i bezproblemowa współpraca z PC, dowolnie konfigurowalne menu to naprawdę sama przyjemność w codziennym użytkowaniu, waga - nieco wyższa niż innych znanych mi tel. ale do przyjęcia, wykonanie na 5+ materiały są naprawdę bardzo dobre. Nie jest to może szczegółowy opis, ale podsumowaniem mogłaby być prośba: zanim zaczniecie krytykować jakikolwiek telefon (co zresztą weszło co poniektórym w krew), najpierw go poznajcie.

  • 0

    40. ~szeFu  2006-01-15 14:21:35  host: 213-238-86-68.adsl.inetia.pl

    ten telefon jest swietny, ale 1 wada to jeso rozmiar....hmmm mam go 2 miesiac i powoli przeszkadza mi jesgo wielkosc jak pilota TV, w sumie tez jako pilota go uzywam(przez iRDA) blootothem bawie sie myszka:P

  • 0

    41. ~Rafalloo  2006-01-16 22:14:48  host: aask248.neoplus.adsl.tpnet.pl

    co lepsze
    Nokia 6630
    Nokia 6670
    Siemens SX1

  • 0

    42. ~Bartek  2006-01-17 21:35:48  host: 212.106.21.153

    @szeFu: masz port Irda w N6630? Pozazdrościć :)

  • 0

    43. ~szagma  2006-01-18 21:35:17  host: dynamic-86-111-97-41.tvk.torun.pl

    mam ten telefon od dwóch tygodni, po dokupieniu karty 256MB jest zaje... Jedynym mankamentem moim zdaniem jest boczna zaslepka kart pamięci która nie wiem czemu ma tendencje do otwierania się po za tym polecam wszystkim którym nie maży się telefon wielkości zapalniczki :p
    Pozdro

  • 0

    44. ~12-latka  2006-01-19 19:42:43  host: abqs162.neoplus.adsl.tpnet.pl

    po co komu takie bajery chyba zeby szpanować...

  • 0

    45.  2006-01-20 23:49:57

    on jest już mój

  • 0

    46.  2006-01-21 19:22:31

    czy mi się wydaje, czy w tym telefonie nie ma automatycznej blokady klawiatury? a może źle szukałem? z góry dziękuję za pomoc

  • 0

    47. ~jd  2006-01-22 10:48:08  host: adat5.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ilu tonową ma polifonie?

  • 0

    48. ~kodi  2006-01-30 12:59:01  host: abfd1.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam, mam juz nokie 6630 i naprawde jestem z niej zadowolony..Ale jedno mnie denerwuje ciezko cos znalesc w instrukcji obslugi...Wbudowana jest dioda w obudowe i nie wiem do czego ona...Nawet nie jest wspomniane o niej nigdzie..nie swieci wiec po co ona????Wie ktos?

  • 0

    49.  2006-01-30 13:25:50

    Witam, mam od niedawna N6630 i naprawde jestem z niej zadowolny, jednak jest cos co mnie denerwuje, a mianowicie...Instrukcja jest troche napisana po chinsku. i naprzyklad jest w obudowe telefony wbudowana dioda, ktora moim zdaniem powinna swieci a nie swieci..Pytanie czy spalona czy odpala sie ją jakos softwerowo..WIe ktos o co choidz???TELEFONIK SUPER,polecam wszytkim

  • 0

    50. ~emce2  2006-02-01 18:41:10  host: duv82.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wszystko piękne i łąne telefonik wypasss, ale jak simlocka i gdzie zdjąć?!

  • 0

    51. ~Bartek  2006-02-03 09:13:12  host: 212.106.20.119

    @kondi (kodi) to nie dioda tylko sensor natężenia światła odpowiadający za podświetlenie klawiatury. telefon sam decyduje, czy włączyć w danych warunkach podświetlenie, czy też nie.

  • 0

    52. ~SE K750i  2006-02-03 16:00:32  host: cur74.internetdsl.tpnet.pl

    TEn fon ma wymienne obudowy ! A tu pisze że ich nie ma !

  • 0

    53. ~pawelek_lomza  2006-02-06 21:24:24  host: ajx195.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy w tej nokii mozna oglądac filmy formatu avi itp ??

    Z góry dzieki

  • 0

    54. ~Arta8877  2006-02-09 13:16:32  host: achh82.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja chce sobie kupić ten telefon,ale on jest drogi(jak dla mnie)więc nadal sie zastanawiam.Czy on jest naprawde godny jakiejkolwiek uwagi??Odpowiezcie błagam bo pilnie poszukuje telefonu!!!!!!!!!!!

  • 0

    55.  2006-02-09 14:18:16

    Będe w najbliższym czasie miał ten telefon.Może dziś.Chyba dobrze robie biorąc go.Pozdro !

  • 0

    56.  2006-02-10 03:19:11

    Siemanko.Zakupiłem tą Nokię 6630 Music Edition.Jest super.Miałem K750i ale sie zepsół.PLUSGSM wymienił mi na nokie i własnie na stanie mieli Music Edition ! W zestawie karta pamięci 256MB więc wystarczy na MP3 i zdięcia ! Jest bardzo elegancka.Wziąłem srebrną ! Dużo lepsza od K750i.Symbian daje duże możliwości ! Poprostu FULL WYPAS ! Jak dla mnie 10/10 więc maksimum.Ale tutaj pisze że nie ma wymiennych obudow a ma X-Presson ! Więc jest BŁĄD ! Polecam szczerze ten telefon !

  • 0

    57.  2006-02-12 13:19:18

    Jakub1992 - racja, 6630 ma wymienne obudowy. Opis już poprawiony. Dzięki za czujność ;-)

  • 0

    58. ~lenart  2006-02-13 16:42:19  host: hq60.internetdsl.tpnet.pl

    Który mam telefon wybrać 6630 czy 6230i????

  • 0

    59.  2006-02-16 21:36:16

    lenart:Weź nokię 6630 ! Ma wiele większy wyświetlacz lepszy zoom i płynny, odtwarzacz plików AAC MP3 itd.A 6230i ma tylko MP3 i nie ma SYMBIANA ! Pozdro !

  • 0

    60. ~Jaco al Hakim  2006-02-17 22:50:39  host: 68-3.espol.com.pl

    Witam. Interesuje mnie jedno : maksymalny czas nagrywania dyktafonem - czy są jakieś ograniczenia, czy tylko rozmiar karty pamięci. Pozdrawiam: Jacek

  • 0

    61. ~janda  2006-02-19 16:01:27  host: rejon101.ztpnet.pl

    zaje***** telefon ....mama zamiar se niedlugo go wciagnac mam nadzieje ze sie oplaci :P

  • 0

    62. ~posiadacz tej Nokii  2006-02-19 17:08:30  host: 62.29.133.85

    To jest cudo, jest tak fajna że od początku m sie spodobała , a mało telefonów mi sie podoba. Jednak do konca nie wiem czy dobrze wybrałem biorąc te Nokiee zamiast Sonny Ericssona k 750i ...

  • 0

    63. ~Mr G  2006-02-23 16:16:13  host: cp164.internetdsl.tpnet.pl

    Rewelacyjny smartphone!
    Jak raz kupisz telefon z symbianem, to będziesz od nich uzależniony...
    Tydzień temu przesiadłem się z Nokii 3650 na moto V980 bo jego możliwości wyglądały ładnie w tabelce, ale była to najgorsza decyzja w moim dotychczasowym życiu, już po trzech dniach powiedziałem dość tego szajsu, "nie będe czuł się ograniczony przez głupi telefon", motorole sprzedałem po trzech dniach użytkowania z prawie 200zł strata (brak udokumentowania kupna ;), folii itd), dwa dni temu kupiłem 6630 i jest rewelacyjny, bardzo mi przypomina moje 3650, chociaż jest nieporównywalnie szybszy, co stwarza nowe możliwości :D
    Jedyna wadka, to brak flesza do aparatu, ale można bez większego problemu (i kosztów) dokupić niewielką lampkę błyskową.
    Moim zdaniem nie warto płacić sporo więcej za jego ciut młodszego brata 6680, jedynie wbudowaną lampkę i kamerkę do wideorozmów!

  • 0

    64. ~rdza  2006-03-03 14:39:30  host: nat-gts.who.vectranet.pl

    jest super robi ekstra zdjecia i jest rewelacyjny

  • 0

    65. ~6630  2006-03-17 07:52:03  host: abxk88.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Moim zdaniem sony ericson k 700i jest do kitu .Bo ma mały wyświetlacz i mało funkcji

  • 0

    66. ~Mr G  2006-03-17 18:39:18  host: cp163.internetdsl.tpnet.pl

    Wspaniały telefon, prawdziwy meisterschaft!
    Mam ten telefon od miesiąca.. i jestem z niego potwornie zadowolony... jest to świetny następca dla mojej starej kochanej 3650... Kupno karty pamięci RS-MMC-DV nie stanowi teraz żadnego problemu, wprawdzie oprócz Nokii znam tylko jednego producenta (Kingston), ale ceny są do zaakceptowania (ja dałem 110 zł za 512mb), minusów nie widzę.. i uwaga Tylko dla melomanów jak ja: co mogę wam polecić to zainstalowanie programu do odtwarzania MP3 z n70, i zaopatrzenie się w przejściówkę, która umożliwi podłączyć zwykłe słuchawki przez "jacka", standartowe słuchawki HDS-3 mogłyby lepiej przenosić basy (co nie oznacza że wogóle go nie przenoszą, jednak słuchawki w nokiach zawsze były ich słabą stroną)...

  • 0

    67. ~kani  2006-03-20 00:38:02  host: 213.25.140.5

    niezly tel. mam go zaledwie kilka dni a juz wszystkie gadzety przejrzalem w nim jesli zkonfigorujesz pelen pakiet konfigoracji do tego tel. to masz wszystko locznie z telewizja,ma niezly glosnik nie potrzebujesz sluchawek do sluchania mp3 bo dzwiek tez jest niezly
    z glosnika..polecam niezla zabawka..

  • 0

    68. ~Obserwator  2006-03-21 15:25:42  host: 157.25.9.126

    Mr G: Napisz proszę, jak Ci się sprawuje bateria po miesiącu użytkowania. Bardzo jestem ciekaw.
    Pozdrawiam

  • 0

    69. ~wojtas  2006-03-24 12:46:48  host: dsi210.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zamówiłem ten telefon i nie wiem czy dobrze zrobilem .

  • 0

    70. ~Ziomówa  2006-04-13 11:48:32  host: acib207.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Super-elecric ty jesteś jakiś głupi chyba..dziecko zauważ że Nokie to są naj;epsze telefony z zwszytkich.Są najładniejsze,najdłużej trzyma bateria i maja najwiecej bajerów.Są zajebiste, nie to co te ericksony czy siemensy , te to są do du**.

  • 0

    71. ~mieta17  2006-04-19 16:46:35  host: bnm90.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja mam maly problem poniewaz jak przesylam jakis plik video np. teledysk to gdy sie skopiuje na telefon i popatrze sie na pliki video to tego pliku tam nie ma:D jakie formaty video moze odbierac ten telefon?

  • 0

    72. ~Max  2006-04-20 17:09:51  host: atb66.internetdsl.tpnet.pl

    czy ten tel oplaca sie jeszcze kupowac? kosztuje na allegro ok.800zl. czy sa lepsze w jego cenie?

  • 0

    73. ~KoKoS  2006-04-21 20:42:12  host: host-D9ADA18B.elsat.net.pl

    ja kupilem ten telefon za 670 zl w orange w abonamencie 48 zl polecam :D telefon zaj***sty

  • 0

    74.  2006-04-25 12:06:50

    Ten telefonik to niesamowita zabawka ;)Mam go od miesiąca i jestem bardzo zadowolony. Niezły bajer że może odtwazac nawet divx-a (w bdb jakości) po zainstalowaniu kodeków w tel. i po przerobieniu na pc w odpowiedni rozmiar. Film pełnometrazowy zajmuje ok. 70-80 MB i moga być pl napisy. Największym plusem jest to że nagrywanie wiedeo i dzwięku na dyktafon jest ograniczone tylko rozmiarem karty... no i ten jaśniutki duży, przejrzysty wyświetlacz.. poprostu bajka. Symbian daje b. dużo mozliwości bo instalując programy dodajesz całkiem nowe mozliwości temu cacku. Robi wypas (jak na 1,3 Mpx) fotki i może działać jako kamerka internetowa. Polecam wszystkim zainstalować odtwarzacz ogg. Pliki są w takiej jakości jak mp3 a zajmuja połowe mniej. Karta RS-MMC 512 MB to koszt ok 80-90zł

  • 0

    75. ~dambi  2006-05-01 16:14:45  host: bwd158.internetdsl.tpnet.pl

    właśnie ją zakupiłem na abonament w orange za 174 złote i powiem wam jedno: z niej nie da się zdjąć simlocka!!! Ponoć tylko za granicą to robią za jakieś 300zł

  • 0

    76. ~q  2006-05-07 18:22:24  host: chello087206148119.chello.pl

    telefon zajebiocha tylko jedna wada,na obudowie sciera sie gumowa otoczka od aparatu,ale to mała wada za to jest bardzo bardzo duzo zalet!!mistrz!

  • 0

    77. ~piotrek126  2006-05-13 16:42:18  host: ecb231.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ile najwiecej pamieci do niego wejdzie

  • 0

    78. ~batone22  2006-05-19 21:39:45  host: bpe235.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zastanawiam sie czy kupic 6630 czy N70????Doradzcie...PoZdAwiaM

  • 0

    79. ~Dylemka  2006-05-21 20:22:00  host: ciz54.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Proszę pomocy!! Mam se k508i i jestem z niego nawet heepy ale mogę dopłacic 450 zł i miec nokię 6630 jestem już przyzwyczajona do mojego sony ericssonka doradzcie co mam zrobic dopłacic i brac nokie czy zostac przy se 5508i????

  • 0

    80. ~Jasiek  2006-05-25 21:00:13  host: abnu118.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam, Mam ten tele od jakis 2óch miesięcy.
    Nigdy wczesniej niemaiłem symbiana, ale już nigdy nie kupie innego tele, niż z symbianem, nie myślałem ze są takie możliwości, praktycznie można zrobić wszystko tym tele, ja np. konwertuje sobie filmy i wgrywam na tele, jakosc po przerobieniu jest całkiem całkiem, muzyka, gry n-gage, wszystko chodzi, także podoba mi się że jest pakiet prog. otwirajacych dok. office, super sprawa.
    Ogólnie polecam, jest jeden szkopuł, nie da rady sciągnoć simlocka w całej polsce z niego, dlatego czesto widac jak na allegro ludzie sprzedaja je (6630, 6680, N70) za bezcen z zagranicy, ale jak ktoś niewie, to właduje się na taką mine że aż miło.
    To tyle z mojej strony
    Pozdrawiam

  • 0

    81. ~  2006-05-27 11:22:45  host: host107.wtknet.pl

    w poznaniu jakis koles zdejmuje sim-locki za 300zl o ile sie nie myle to jest dwiat komorek GSM czy jakos tak....

  • 0

    82. ~Zone  2006-06-01 10:43:54  host: dvj58.internetdsl.tpnet.pl

    Ziomówa ty to chyba na łeb upadłaś. Nokia to najdroższy szajs na rynku. Współczynnik ceny do jakości ma katastrofalny. Bajerów ma 2x mniej od np. K750i a jest większy. 6630 to cegła warta 1500zł a za 600zł można kupić lepszego Sagema MYX6-2 z 265K kolorów i podobnymi funkcjami. To chyba bardziej opłacalnie nie?
    Nokie kupują ludzie którzy nie bardzo znają się na telefonach i dla nich N to jedyny słuszny producent. Szkoda tylko że nie widzicie że was naciągają...

  • 0

    83. ~  2006-06-02 16:06:11  host: adag63.neoplus.adsl.tpnet.pl

    TEN ZONE TO JAKASZ FUJARA NIE MA NOKI BO GO NIESTAĆ DLATEGO MUWI ŻE GUPIA ALE TA NOKIA TO SUPER BAJER

  • 0

    84. ~Rafał  2006-06-02 22:35:38  host: oo8.ipartners.pl

    ZOne chyba jesteś pieprznięty. mam tą nokie bez sima. zakupiłem w Vodafonie. Nokia była jest i bedzie najlepsza w robieniu telfonów komórkowych bo tylko tym się zajmuje. A sonyericsson to połączenie dwóch firm soniaka i ericssona przez głównymi produktami są sony a nie komórki.

  • 0

    85. ~  2006-06-03 18:26:45  host: awc174.internetdsl.tpnet.pl

    Mam ten smartfon od miesiąca. Ciągle mi się nie znudził. Wad nie widzę. Super, bo można instalować całkiem przyzwoite programy. (www.series60.ru)

  • 0

    86. ~5384  2006-06-04 12:32:37  host: eaz194.internetdsl.tpnet.pl

    Dla Zone-ego kupiłem tą według ciebie cienką nokie za 600zł z simem na orange no i co teraz bardziej sie opłaca:) Nokia czy cieniasty francuzik:)

  • 0

    87. ~5  2006-06-04 12:42:55  host: eaz194.internetdsl.tpnet.pl

    Dla batone22 jeżeli za radio i troszke lepszy aparat chcesz dać z 500zł wiecej to weś N70 ale radziłbym 6630 bo obie maja ten sam procesor 220MHz:)

  • 0

    88. ~anek6630 była DYLEMKA  2006-06-04 21:39:45  host: cjd77.neoplus.adsl.tpnet.pl

    To najlepszy fon pod słoncem kazdy kto jeszcze sie zastanawiato niema po co brac i nie gadac!! ONA JEST SUUPER!!!!

  • 0

    89. ~tutek7  2006-06-07 19:47:16  host: dzr186.internetdsl.tpnet.pl

    właśnie stałem się szczęśliwym posiadaczem tego cuda. Telefon nad telefonami!!!!!!!!!
    polecam każdemu SE bleeeeee
    pzdr.

  • 0

    90. ~tutek7  2006-06-07 19:47:51  host: dzr186.internetdsl.tpnet.pl

    właśnie stałem się szczęśliwym posiadaczem tego cuda. Telefon nad telefonami!!!!!!!!!
    polecam każdemu SE bleeeeee
    pzdr.

  • 0

    91. ~Bam  2006-06-08 20:35:07  host: azh164.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Myśle że ten fon jest zajebisty ma super funkcje tylko szkoda że irdy niema ale ijtak to najlepszy fon ze wszystkich polecam

  • 0

    92. ~Bam  2006-06-08 20:36:10  host: azh164.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Myśle że ten fon jest zajebisty ma super funkcje tylko szkoda że irdy niema ale ijtak to najlepszy fon ze wszystkich polecam

  • 0

    93. ~Dragon_111  2006-06-09 22:17:53  host: acqv103.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Do tel nie mam osobiscie NIC.Ma tylko jedna ale zasadnicza wade;brak w nim podczerwieni.Wszystko jest dobrze jesli pliki lub inne bajer przesyłam np z Nokii 6230i gdzie mozna to przesłac jeszce przez bluetooth ale jak np chce przesłac z jakiegos Siemansa lub Sagema to jest juz mały problem. Pozdrawiam...

  • 0

    94.  2006-06-10 21:42:15

    Najlepszy telefon jaki miałem! Ładnie brzmią MP3,bardzo ładne zdjęcie,wiele możliwości.Szkoda,że mam SIMLOCK'a na Orange,ale nie śpieszy mi się ze zmianą sieci,ciekawe kiedy uda się im zlikfidować tego simlock'a =-/ U producenta ściągają,ale chyba za 200-300zł,duży wydadek i nie opłacalny...Telefon polecam ludziom,którzy potrafią coś zrobić z symbianem! A nie tak jak jakiś ZONE,który poprostu nie zna się na telefonii komórkowej i telefonach i pisząc takie głupoty zaśmieca tylko tą piękną strone ;)
    Telefon polecam,supcio...

  • 0

    95. ~Wojtas  2006-06-12 16:56:41  host: 114.169.wmc.com.pl

    Zone zapomniales chyba o tym, ze telefony wymienione przez Ciebie nie racuja na symbianie przez co juz na starcie maja duzego minusa

  • 0

    96. ~dym3k  2006-06-12 21:17:32  host: cev60.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam, plusem tego telefonu i innych Nokii w porownaniu do SE czy Sagem-ów jest obsluga kart MMC i RS-MMC i sa one latwiej dostepne w sklepach. Ceny kart pamieci do Nokii sa duzo nizsze niz kart np. MS Duo do SE.

  • 0

    97. ~dym3k  2006-06-12 21:19:13  host: cev60.neoplus.adsl.tpnet.pl

    A nie kazdy bierze pod uwage ten fakt. A pozniej przy zakupie karty pamieci czasami zaluje, ze nie wybral Nokii.

  • 0

    98.  2006-06-17 23:54:41

    Dzisiaj kupiłem ten telefon dla ojca i bawiłem się nim cały czas :D. Symbian to naprawde potęga, multum możliwości, taki mały komp. Teraz tylko czekać aż Linuksa wstawią do telefonów, wtedy to będą możliwości. Można to poszukać pod nazwami Linux Phone Standards Forum (LiPS) oraz Mobile Linux Initiative (MLI)

  • 0

    99. ~Axtenosus  2006-06-19 20:10:15  host: ell242.internetdsl.tpnet.pl

    miałem wybór między 6630 a SE D750i! Bez wachania wybrałem D750i bo jest zdecydowanie lepsza i tańsza! ma 2mpix i 256tys kolorów, a w tym kolejnym nieudanym produkcie nokii tego nie ma! NOKIA BŁEEE

  • 0

    100. ~Użytkownik  2006-06-21 21:43:07  host: abcu26.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon mam juz pare dni. Wrazenia pozytywne.Zero problemow z podlaczeniem do kompa. Nic sie nie wiesza (jak zamykam wszystkie aplikacje)wszystko smiga jak nalezy :-)Zainstalowalem juz kilka programikow symbianowych i jestem happy. Next step - karta 1GB - bo ta w zestawie, to...
    Szczerze polecam kazdemu, kto jest zainteresowany a nie zdecydowany ;-)
    Pozdrawiam

  • 0

    101. ~Dari  2006-06-23 21:27:37  host: elg202.internetdsl.tpnet.pl

    Niemówie że Nokia jest zła, ale za te pieniądze można mieć dużo lepszy telefon !!! Po prostu tu płacisz za marke "Nokia" a nie za telefon. Więc nieopłaca sie tego kupować, skoro moge mieć tańszego i lepszego K750i. A że to nie Nokia tylko SOny Ericsson działa na jego korzyść tylko...

  • 0

    102. ~adi  2006-06-24 13:52:21  host: bwp186.internetdsl.tpnet.pl

    o wlasnie nokia 6630 ma procesor 220Mhz a jaki ma procek nokia 6680 i co radzicie kupic 6630 czy 6680 i dlaczzego plis odpiszcie

  • 0

    103. ~adi  2006-06-24 13:54:49  host: bwp186.internetdsl.tpnet.pl

    aha i wlasnie jak jest z internetem i czy plynnie chodiz np allegro czy ogame i ile kosztuje np 1 min kozystania z internetu na fonie ja mam heyah ..

  • 0

    104. ~adi  2006-06-24 14:02:25  host: bwp186.internetdsl.tpnet.pl

    o i własnie dajcie jakies stronki gdzie mozna znalesc przydatne żeczy na ten fon jakiejs symbianowe( skad mozna sciagnąc jakies przydatne programiki do tego telefonu)

  • 0

    105. ~sebek  2006-06-24 16:10:08  host: eaz194.internetdsl.tpnet.pl

    Dari sprobój na sonym zrobic to co na nokii powodzenia:)

  • 0

    106. ~  2006-06-24 16:12:37  host: eaz194.internetdsl.tpnet.pl

    co do procka to 6630 6680 N70 N91 i moze jeszcze jakies maja ten sam 220MHz tu sie nokia nie popisała wiec polecam 6630 gdyz za kazna inna zaplacisz powyzej 1000zł ja za swoja dalem 600zł:)

  • 0

    107. ~sebek  2006-06-24 16:34:43  host: eaz194.internetdsl.tpnet.pl

    Dari sprobój na sonym zrobic to co na nokii powodzenia:)

  • 0

    108. ~klepacz  2006-06-28 20:29:04  host: prosie14-1.aster.pl

    sebek, ze trzy przyklady podaj ;)

  • 0

    109. ~sebek  2006-06-28 23:10:56  host: eaz194.internetdsl.tpnet.pl

    dla pana klepacza:)symbian i wszystko jasne daje ci wrecz nie ograniczone możliwości:) to co ponizej i wile innych ciekawych programów o ktorych sam nie mam pojecia:D

    § Program umozliwiajacy ogladanie filmów avi i divixów xvidów

    § Program dzięki któremu Twój telefon może służyć jako mysz komputerowa.

    § Program dzięki któremu możesz zablokować dzwoniąca do Ciebie osobę która usłyszy ”PRZEPRASZAMY ABONENT JEST CZASOWO NIEDOSTAPNY!!!

    § Program do zaradzania partycjami telefonem jak w WINDOWS’ie.

    § Program do czytania kodów kreskowych.

    § Słownik POL-ANG I ANG-POL.

    § Program który robi z telefonu kamerke internetową bołaczoną z kompem przez Bluetooth

  • 0

    110. ~klepacz  2006-06-29 09:03:17  host: prosie4.aster.pl

    powiem szczerze, ze zaden z powyzszych przykladow nie przekonuje mnie ponownie do symbiana, bo zaden nie jest mi potrzebny, ale pewnie jest masa spoleczenstwa, ktora chce sterowac mysza telefonem albo wlepiac przyslowiowe galy w malutkie okienko zeby ogladac filmy, supeeeeeer ;)

  • 0

    111. ~  2006-06-29 10:26:55  host: eaz194.internetdsl.tpnet.pl

    jesli chodzi o malutkie okienko to ma 2,13cala a srednia wielkosc wyswieltlacza w odtwarzaczach mp4 to 1,5cala zadko 2 raz owszem widzialem w jakims 2,5 ale kosztował 1500:]

  • 0

    112. ~klepacz  2006-06-29 10:51:42  host: prosie20.aster.pl

    moze jestem zbyt wygodnicki, ale wole ogladac filmy na ekranie tv ;)

  • 0

    113. ~Użytkownik  2006-06-29 15:28:49  host: 217.153.60.83

    klepacz: oczywiscie to wszystko sprawa gustu i potrzeb, sebek zapomnial wspomniec o takiej aplikacji jak np: Metro - programik bardzo przydatny w podrozy :-) mozna pobrac baze miast i .... w droge! (ze o navigacji nie wspomne...)
    Pozdrawiam
    P.S. Podzielam Twoja opinie o ogladaniu filmow - tez preferuje duzy ekran TV.

  • 0

    114. ~lookass  2006-06-29 16:29:04  host: 80.51.233.130

    Mówiąc szczerze to fajna jest ta Nokia, ale szkoda że tej podczerwieni brak... Obecnie mam SE K300i (nie śmiejcie się, ale na co mnie stać - to to kupuję...). Obecnie składam pieniądze na SE K750i, bo K300i miłe wspomnienie mi zostawia! ;) Gdyby nie joystick i brak gniazda pamięci to zostałbym przy K300i, no ale cóż... :( Ta Nokia też mi się podoba, ale żeby coś na szybko do kompa przesłać to Bluetooth'em jedynie, a podczerwień to podczerwień ;)

  • 0

    115. ~lookass  2006-06-29 16:45:57  host: 80.51.233.130

    K750i byłby jeszcze lepszy gdyby miał tego rąbanego symbiana, ale gdyby pozostał też dalej w swojej cenie... No to teraz mam dylemat... Nokia 6630 (jak kiedykolwiek dam radę tyle kasy uskładać...), Sony Ericsson K750i lub Sagem My X6-2 (ten telefon jest tani, a równie dobry... ;)) Jak możecie mi coś poradzić to na lookass@ziomek.biz (jak macie jakąś poradę skąd kasy nabrać na phone'a to też mi napiszcie... ;D)

  • 0

    116. ~  2006-06-29 21:36:55  host: eaz194.internetdsl.tpnet.pl

    dla lookassa odradzam sagema bo on jest prawie jak nokia a prawie robi wielka roznice:) co do soniacza to za 100zł chyba nie kupisz karty 1GB a co do nokii ja dalem 600zł za 2miesieczna z orangutana:) i jako jej posiadacz polecam 6630 pozdro

  • 0

    117. ~  2006-06-29 21:40:28  host: eaz194.internetdsl.tpnet.pl

    no fakt tv to tv ale np pod namiotem majac 1GB karte mozna miec pare filmików a dzwiek z jej glosnika to niezla sprawa:)

  • 0

    118.  2006-07-02 18:19:31

    nie wiedzialem ktory wybrac 6230i czy 6630 ostatecznie zdecydowalem sie na ten pierwszy z powodu wielkosci i cieżaru :D

  • 0

    119. ~klepacz  2006-07-04 00:05:18  host: prosie25-1.aster.pl

    tak, w 1gb mozna wpakowac maaaase filmikow i pod tym namiotem ogladac je godzinami ;)

    na allegro 1gb za 110-120, 2gb za 210-220

  • 0

    120. ~User  2006-07-05 16:22:12  host: 217.153.60.83

    taaa, mozna duzo rzeczy, pytanie: co komu naprawde potrzebne? symbian daje ogromne mozliwosci pod warunkiem, ze wiesz czego chcesz, bo napchac sobie mase gowna kazdy umie, tylko co z tego jesli korzysta w 5% z tych aplikacji a reszta - jest bo trzeba kolegom pokazac, ze mam takie a takie pierdoly... no chyba, ze ktos na codzien w dresie chodzi i na pytanie po co ci to, odpowiada: - nie wiem ale fajne to jest to se wgralem, nie?!
    niestety buractwo sie rozprzestrzenia
    Pozdrawiam wszystkich NORMALNYCH uzytkownikow 6630 oraz innych Symbianow !!!

  • 0

    121. ~2Fast4u  2006-07-07 12:17:58  host: cfk152.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nie wiecie czy ten telefon ma push to talk??

  • 0

    122. ~Michał  2006-07-09 13:09:31  host: ay26.internetdsl.tpnet.pl

    HEj wszystkim , mam do was takie pytanko , czy ten telefon ma dobra polifonie i czy dzwoniki w postaci mp3 mozna odsłuchiwac ? , bardzo mnie to interesuje , bo zamierzam sie na ten telefonik :D Pozdrawiam wszystkich symbianowców :D

  • 0

    123. ~  2006-07-09 14:48:00  host: eaz194.internetdsl.tpnet.pl

    można odsłuchiwać cale mp3 moze robić za ipoda:)

  • 0

    124. ~  2006-07-09 14:51:16  host: eaz194.internetdsl.tpnet.pl

    aha i nie wiem jak inni ja jestem podwrazeniem głosnika w niej zamontowanego naprawde polecam ten fonik
    Michał jak dobrze poszukasz to moze uda ci sie go kupić za 600zeta tak jak mi na siec orangutan:) dotego 1GB i wtej cenie nic lepszego nie znajdziesz:)

  • 0

    125. ~2slow4me  2006-07-10 14:08:49  host: 157.25.9.127

    2fast4u - ten telefon ma w folderze lacza opcje NIM (nacisnij i mow)

  • 0

    126. ~m919  2006-07-10 18:11:59  host: abzh243.neoplus.adsl.tpnet.pl

    na allegro za 400zl i dokupic baterie! :P

  • 0

    127. ~sebik  2006-07-10 21:04:15  host: cqu176.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon poprostu boski wczesniej mialem se k750i wielka tragednia ciagle sie zawieszal no i ten pad 2 razy w serwise.tylko jakosci zdjec mi brakuje

  • 0

    128. ~tom  2006-07-11 18:12:10  host: pb118.kalisz.cvx.ppp.tpnet.pl

    mam ten telefon juz rok i jeszcze go nierozszyfrowalem

  • 0

    129. ~tom  2006-07-11 18:15:46  host: pb118.kalisz.cvx.ppp.tpnet.pl

    szzkoda ze niema irdy

  • 0

    130.  2006-07-12 11:41:31

    dużo bajerów ale szybko sie psuje, w serwisie kupel był chyba z 5 razy, brali na 2 tygodnie i zwracali ,,niby naprawiony". Po kilku mieszkach dostal nowy ale zepsul sie po pół roku, kumpel go wyłączyl i po godzinie chcial go włączyc ale juz nieszlo. Złom, nie pomecam go kupować, trzeba dużo cierpliwości...

  • 0

    131. ~user  2006-07-12 12:29:57  host: 157.25.9.127

    tom - powiedz, po co ci ten telefon, skoro po roku czasu jeszcze nie wiesz jak on dziala??!! chyba sie pomyliles, powinienes sobie nabyc raczej 1100 - zwykly telefon, bez funkcji, ktorych i tak nie kumasz....

  • 0

    132. ~user  2006-07-12 12:32:56  host: 157.25.9.127

    Wlozylem karte 1GB i moge powiedziec, ze tego mu bylo trzeba. Teraz mozna wreszcie cieszyc sie z uzytkowania tego sprzetu!!
    Pozdrawiam

  • 0

    133. ~DavGTI  2006-07-14 09:32:26  host: eeo103.neoplus.adsl.tpnet.pl

    JA was ludzie nie rozumiem. Wiem ze to kwestia gustu ale ten telefon z trzonkiem na gorze wygladalby ja łopata!!!!! A zreszta ten fon i tak chowa sie do 6230i..

  • 0

    134. ~  2006-07-14 23:38:01  host: eaz194.internetdsl.tpnet.pl

    sam sie schowaj bede wdzieczny

  • 0

    135. ~Gajos  2006-07-15 00:51:06  host: gajos.toya.net.pl

    Ludzie! Dlaczego sie klocicie o takie glupoty w stylu ten lepszy a ten badziewny. Jak mozna porownywac telefon typu smartphone do zwyklej komorki? Widac, ze niektorzy sa niedoedukowani a wdaja sie w zbedna pyskowke, ktora do niczego nie prowadzi. N6630 nazywana przez duzo osob "gownem", "cegla" itd nie jest zwyklym telefonem, gdyz pracuje pod kontrola systemu operacyjnego na ktory mozna instalowac nowe aplikacje (tak jak w windowsie). Mozesz robic kilka rzeczy na raz, np pisac sms-a, sluchac muzyki, przegladac strony internetowe, wysylac e-mail, kopiowac plili z partycji na karcie pamieci itd. Mozna zainstalowac nawigacje satelitarna GPS poprzez nadajnik BT i mapy np TomTom. Proponuje poszukac na googlach o mozliwosciach Symbiana a potem dopiero krytykowac. Co z tego, ze N6630 trzyma 2 dni baterie? To juz nie jest zwykly telefon, a co do dziwnych komentarzy ze kupuje sie go dla szpanu. Jesli ktos chce miec kilka urzadzen w jednym to kupuje go bo potrzebuje, a jak ktos jest smarkaczem to kupuje dla szpanu, tyle tylko, ze dla szpanu polecam Motorole V3/V3i. Symbianowce nie sa dla glupich ludzi bo tutaj nawet aplikacji sie nie zamyka "czerwona-buraczana-sluchawka" tylko trzeba ja zamknac. Poza tym 65tys kolorow maja wszystkie PDA i czy obraz na nich wyglada zle? Proponuje spojrzec na wyswietlacz N6630 i na wyswietlacz Sagema MyX6-2 (256tys kol) i wtedy porownywac i pisac co lepsze... Dla tych, ktorzy nic nie zrozumieli z mojego posta i nadal uwazaja sie za najmadrzejszych przesylam serdeczne pozdrowienia.

  • 0

    136. ~  2006-07-15 11:37:42  host: eaz194.internetdsl.tpnet.pl

    podpisuje sie pod komentem Pana Gajosa obiema rękami:)

  • 0

    137. ~czort80  2006-07-19 16:44:25  host: eiy57.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanko czy ktoś sciaga z niego simlocka???

  • 0

    138.  2006-07-19 17:06:11

    Szczerze mówiąc nie rozumiem producentów którzy dawają bluetooth do teli a irdy nie. Starsze tele np. 3200, c65 czy k300i nie odbiorą niczego chyba że mmsem. Głupota.. Ja bym gówna nie wział chyba że na sprzedaż... Ja tam chyba kupuje 6230 który jest mały, ładny i funkcjonalny. Niech stracę...

  • 0

    139. ~ratel  2006-07-19 21:24:13  host: evd80.neoplus.adsl.tpnet.pl

    dopiero go kupilem i mam pytanie. czy mozna sciagnac simlocka?? bo juz rozne wersje slyszalem a to by mi bylo akurat bardzo potrzebne. z gory dzieki za jakas odp. :)

  • 0

    140. ~adrian6600  2006-07-19 23:17:27  host: bpi144.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Brawa,owacje na stojąco dla Gajosa!Jeśli ktoś nie zna znaczenia słowa "symbian" niech się tu najlepiej niewypowiada,oto moja rada.Posiadam ten telefon od miesiąca,mp3 świetnie grają,aparat też niezły,chociaż ja się takimi bajerami nie podniecam jak niektórzy...i co z tego,że kupujesz telefon aby nim szpANOWAĆ? jedź do miasta,tam poszpanuj(długo telefonu miec nie będziesz...).Ludzie nieraz wolą kupić telefon z symbianem,a nawet nie potrafią go w pełni wykorzystać,co jest pełnym kalectwem mózgowym...w 100% popieram zdanie gajosa i również podpisuję się pod jego komentarzem ;)

  • 0

    141. ~  2006-07-20 11:20:17  host: dim196.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Do Ratel: Da się, lecz jest to trudne. Ja próbowałem kalkulatorem ale nie dało rady. Mój kumpel wziął 2 dni temu w Orange i nie dałem rady. Pojechał do Poznania i okazało się że w Poznaniu nikt nie ściąga simlocka do 6630 i nowszych(6680, n70, n90 itd. z symbiane 7.0). Wiem że ktoś ściąga w Krakowie.

  • 0

    142. ~  2006-07-24 16:45:57  host: dio208.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Racja Gajos!!

  • 0

    143. ~ja  2006-07-29 13:03:56  host: efo221.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witku ten telefon ma aparat 1 megapixel a nie 1,3 megapixela........

  • 0

    144. ~  2006-07-30 00:21:32  host: 80.51.101.146

    jest jedna osoba która na 100% ściaga programowo sima z N6630 i nowszych jest to jakis Jugol i trzeba mu fon wysłać :)))
    a swoją drogą zdj sima miało zając specom 2-3 m-ce a juz minęło ponad 1,5 roku i nadal jest z tym problem !
    Telefon ten mam rok i jest to juz mój 4 symbian i niewyobrazam sobie mieć teraz tel bez jakiegoś sensownego systemu operacyjnego
    Nastepnym fonem będzie juz niedługo cos na Windows Mobile :) trzeba mieć jakies porównanie ! A co do N6630 jest to naprawdę solidny i co najważniejsze niezawodny tel !!!
    Jakośc dzwieku przez głośniczek b.przyzwoita a w słuchawkach b.dobra ! dzieki procesorowi 220 Mhz filmy przerobione w smartmovie smigaja płynnie przy 25 kl/s !!!
    Ogólnie w skali 1-10 daje 9,5 :))

  • 0

    145. ~DJ  2006-07-30 00:24:37  host: 80.51.101.146

    mam małą uwage kto robi zdj przez szybę ???
    Chyba tylko amator nie mający najmniejszego pojecia o fotografii !!! trzeba było jeszcze nakleić folie ochronną na obiektyw aparatu ;)

  • 0

    146. ~wuesen  2006-07-31 15:10:01  host: djy221.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do 6630 ma aparat 1,3 megapixela...

  • 0

    147. ~bishop  2006-07-31 15:34:25  host: 228.nat4.g1.isko.net.pl

    właśnie, z tą szybą to dopiero przegięcie. Jak tu ocenić jakość odwzorowania kolorów, czy jak to tam profesjonaliści zwą...

  • 0

    148. ~ja  2006-08-02 14:05:08  host: een56.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do wuessen: spojrz na zdjeciu powyzej na tej stronie na tyl telefonu i na aparat a tam jak byk pisze: MEGAPIXEL!!!!! a nie jak to ma miejsce w nokii 6230i 1,3 Megapixel.....

  • 0

    149. ~User  2006-08-04 11:58:48  host: 217.153.60.83

    do "ja" - mam nokie 6630 z czerwca tego roku i na mojej jest napisane 1.3 megapixel.
    moze idz do salonu i sprawdz.
    pzdr

  • 0

    150. ~patryk  2006-08-05 11:49:00  host: public-gprs32050.centertel.pl

    moze ma ktos program do nawigacji do telefon 6630. patryk146@interia.pl z gory dzienkuje

  • 0

    151. ~mateusz:)  2006-08-10 11:35:28  host: acqq97.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam nokie 6630 i to jest super tel..!!! zdiecia ok mp3 tez dobrze leca:) gdy kupie karte 512 mb nic wiecej nie potrzeba...:)

  • 0

    152. ~Taky ktos  2006-08-11 22:08:58  host: bud90.internetdsl.tpnet.pl

    Mam fona od niedawna, wszystko cacy chodzilo z przesylaniem przez PC Suite, az tu patrze i nie wykrywa mi wogole pamieci (wew i zew) i nie moge nic przesylac. Jakies rady na to ? (wgrywalem na nowo PC Suite, formatowalem karte pam, ale nic nie dalo ;/)

  • 0

    153. ~nokiafan  2006-08-12 17:08:41  host: zg146.internetdsl.tpnet.pl

    Ten smartfon to cudowne dziecko nokii, które pod względem możliwości przewysza wszystko co wcześniej i długo potem powstało. System SYMBIAN zainstalowany na tym minikomputerze daje nieograniczone możliwości oraz stawia go ponad WSZYSTKIMI zwykłymi komórkami. Dlatego ludzie-tak to do was apel- przestańcie porównywać go do komórek bez symbiana.Pod tym względem całkowicie popieram ~Gajosa którywie co mówi

  • 0

    154. ~Mendus  2006-08-17 13:39:37  host: saturn.czajen.pl

    mam ta nokie i ma 1.3 MEGAPIXELA pisze na tylnej obudowie

  • 0

    155. ~  2006-08-19 20:33:25  host: dsh7.neoplus.adsl.tpnet.pl

    efektowna rozdzielczość to 1.23 mpx
    i tu jest błąd bo wyświetlacz ma 256tys kolorów. I ogólnie jest super

  • 0

    156. ~..::JA::..  2006-08-22 09:49:36  host: eex148.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ludzie spojrzcie na zdjecie tylu telefonu(na tej stronie): i dokladnie sie przyjrzyjcie na napis MEGAPIXEL. a od kiedy napis MEGAPIXEL oznacza 1,3 MEGAPIXELA???

  • 0

    157. ~Dj Adolf  2006-08-23 01:28:35  host: static-81-219-249-207.devs.futuro.pl

    nierozumiem tych ludzi . pisza ze mozna odsluchiwac cale mp3 i uzywac jako ipoda :( tak naprawde to on ma odtwarzacz mp3 jak kazdy smartfon z symbianem ! a i przeciesz ma odtwarzacz mp4 , avi , gp3 drugiej generacji itd . niekumam ludzi kturzy mysla ze jak dadza 1000 zlotych to maja cudo " dla nich " bo oni chca mp3 i krecenie filmow !! to niech sobie kurwa kupia se d500i i beda miec . ten fon jest dla ludzi kturzy wiedza co to .sis . PS super gierki mozna wgrac w 3d np: Carmageddon3d cos cudownego . leprza niz n-gage

  • 0

    158. ~steffansan  2006-08-28 15:13:31  host: adv194.internetdsl.tpnet.pl

    Mam prosbe jestem kompletnie zielony w temacie kupilem 6630 i chcial bym dowiedziec jakie rzeczy mozna robic z symbaianmem co wgrywac mozna itp z gory dziei

  • 0

    159. ~???????  2006-08-30 22:05:32  host: 195.136.32.151

    czy ktos sie moze orientuje czy mozna zdjac z 6630 simlocka bo slyszalem ze jest to nie mozliwe

  • 0

    160. ~mayhem  2006-09-01 14:41:52  host: host86-142-125-214.range86-142.btcentralplus.com

    sima sciagnie tylko siec w ktorej kupiles fona...tylko jest jeden problem - nie w polsce.

  • 0

    161. ~rafal  2006-09-01 18:12:57  host: 213.25.48.14

    do dj adolf - tyle ze ten ma dzwiek stereo :) co w poprzednich symbianowych nokiach sie zdazylo

  • 0

    162.  2006-09-01 21:35:14

    steffansan, sluchaj no, dziecko, po co Ci taki telefon jak nie wiesz co z nim zrobic?? dalbys go mnie, ja bym wiedzial, bylbym tez taki dobry oddalbym Ci moja n6230i:) mniej skomplikowana:P a co do simloka, to owszem sciagaja, tylko nikt nie wie jak i gdzie:P:P a tak serio to narazie tylko u operatora u ktorego zakupiono dany egzemplarz jest to mozliwe za odpowiednia ilosc $$$$:D pozdrawiam

  • 0

    163.  2006-09-01 21:50:42

    a tak wogole mam chetke na ten model obecnie uzywam 6230i. slyszalem ze 6630 ma najbardziej stabilnego symbiana, bo myslalem tez o 6680 i n70. a ostatnio spodobala mi sie e50(IRDA!!:P):) heh,nie zalezy mi na tym zeby byl jak najnowszy model ale zeby mi sprawnie i szybko chodzil. opini oczekuje od UZYTKOWNIKOW ww modeli:)

  • 0

    164. ~Palacz  2006-09-05 11:23:32  host: w3cache.tkk.pl

    Ja posiadam 6630 z 1Gb kartą i jestem zadowolony . Jedyny ból to obudowa nawet jak się dba to kuż dostaje się do środka na ekranik. Mam ją 1 miesiąc i się mi jeszcze nie zawiesiła bateria trzyma do 3 dni przy średnim użytkowaniu. Kupiłem ją bez sim była w sieci vodafone a tam podobno kodem ściągają sim. Ogólnie można gasić i wybrechać gości , którzy nie mają symbiana a kozaczą fonami. Np. wystarczy wysłać dzwonek trutone :-}

  • 0

    165. ~Krasnal  2006-09-06 20:55:20  host: dtc127.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Za Gajosem.To moj 3 telefon z Symbianem (7650>3660>6630).Jak ktos nie wie do czego jest Symbian, to niech sie nie wypowiada.A poza tym, drodzy koledzy, popatrzcie na ortografie tych co tak psy na 6630 wieszaja.Od razu widac, ze to szkoly nie skonczylo, a juz sie pyszczy.Typowa polska dzieciarnia.
    Roman zrobi z wami porzadek.

  • 0

    166. ~  2006-09-06 23:48:47  host: eaz194.internetdsl.tpnet.pl

    Krasnal swój chłop:) podzielam pogląd tego Pana:)

  • 0

    167.  2006-09-08 19:12:27

    krasnal, o ortografii szkoda gadac:)wiekszosc(nie wszyscy!) ma z tym problemy:P

  • 0

    168. ~Wojtek  2006-09-09 12:00:12  host: 85-219-224-52.kamelot.pl

    Super telefon. Ja sie zastanawiam między 6630, a 6260. Co polecacie?? Z góry dzieki.

  • 0

    169. ~GH88  2006-09-12 20:17:52  host: nat-215.std.tsi.tychy.pl

    Oczywiscie 6630!!

  • 0

    170. ~Era  2006-09-13 22:43:44  host: 217.98.102.26

    Wiem że mnie zjecie za to pytanie ale trudno ... co to jest Symbian ?

  • 0

    171. ~  2006-09-14 20:07:47  host: eaz194.internetdsl.tpnet.pl

    6630

  • 0

    172. ~foka  2006-09-15 15:29:07  host: host-538eab9b.elsat.net.pl

    dj adolf - popieram w calej rozciaglosci - ja wprawdzie wybieralem pomiedzy 6630 a 6670 i postawilem na tego II - ale Carmageddon3 tez dziala rewelacyjnie - poza tym z symbianem mozna robic cuda: co ja mam na swoim pudelku? - otoz chyba wiecej niz w laptopie - naviexpert, smartmovie, netfronta, isilo (e-booki), jadu, blacklista, smsspammanagera, msgsavera, mumsmsa alarm managera - ludzie - toz to wypas do konca zycia... czego chciec wiecej od w sumie.... TELEFONU????

  • 0

    173. ~  2006-09-15 16:37:37  host: eaz194.internetdsl.tpnet.pl

    ja bym wybrał 6630

  • 0

    174.  2006-09-16 20:49:19

    Niektórzy wypowiadający się tutaj,nie wiedzą chyba do czego słuzy symbian...wystarczy odwiedzić obojetnie jaką stronę o symbianie w nokiach 6630,6680 itd. by przekonać się do czego on słuzy i ile programów można do niego znaleść ;-)

  • 0

    175. ~:)  2006-09-17 00:39:33  host: actu8.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nie powiem bo telefonik jest pocisq na maxa ja mam w nim nawigacje naprzyklad eheh:) wszystko dziala zajeb***e :) poprostu telefon wyczes i wypas

  • 0

    176. ~  2006-09-20 00:29:50  host: chello087207182186.chello.pl

    a ja mam jeden i drugi ;] w kazdym badz razie 6630 ma lepszego symbiana nowsza wersje, a do wypowiedzi Dj Adolf-a - KTÓRZY a nie kturzy ;] to 1 sprawa, druga sprawa - odtwarza pliki mp3 i nawet robi filmy do 1 godz (o ile oczywiscie masz karte pamieci o wystarczajacej ilosci pamieci) wiec nie wiem czemu piszesz takie brednie ;] btw. znalazlem kilka szczegolow ktorych ta nokia nie ma normalnie a tu jest napisane ze ma - a dokladniej Stoper, Minutnik.
    P.S. do ..:: JA ::.. eex148.neoplus.adsl.tpnet.pl - idz do salonu wez ja do reki i zobacz ze ma napisane na obudowie stylu 1,3 MEGAPIXEL! Nie masz? Nie znasz? NIE WYPOWIADAJ SIE!!!!!

  • 0

    177. ~..::JA::..  2006-09-26 14:52:55  host: efb221.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ludzie !!! moze i ma te 1,3 mpixela ale na tej stronie na obrazku pisze MEGAPIXEL!!! czyli ja juz nie wiem czy to blad na tej stronie czy juz nie wiem co!!! ja poprostu wzoruje sie na obrazkach i na zdjeciach telefonu zamieszczonych na tej stronie.

  • 0

    178. ~Ziomek  2006-09-27 12:19:20  host: dyo26.internetdsl.tpnet.pl

    Mam zamiar ja kupic mi sie bardzo podoba polecam jak czytałem z opisu to nie jest zła

  • 0

    179. ~sebos  2006-09-28 16:00:22  host: ablr63.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam problem. gdy nagrywam wideo i mam właczone nagrywanie na kartę pamięci to mi się zacina obraz. jak nagrywam do pamieci telefonu wszystko jest w porzadku. czemu tak sie dzieje? POMóżCIE!

  • 0

    180. ~sebos  2006-09-28 16:14:55  host: ablr63.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam problem. gdy nagrywam wideo i mam właczone nagrywanie na kartę pamięci to mi się zacina obraz. jak nagrywam do pamieci telefonu wszystko jest w porzadku. czemu tak sie dzieje? POMóżCIE!

  • 0

    181. ~piotrekk  2006-09-28 18:44:50  host: dial-3231.wroclaw.dialog.net.pl

    to od poczatku;]ile ta bateria trzyma??????????

  • 0

    182. ~Aveo  2006-09-29 08:05:10  host: chello083144070130.chello.pl

    Ta Nokia odtwarza dzwonki mp3 ?

  • 0

    183. ~coziro  2006-09-29 22:35:40  host: enq44.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mozna sciagnac sim locka z tej Nokii ale przy pomocy specjalnego urzadzenia (tzw. box) ktore kosztuje fortune :/ jest to spowodowane tym ze tel posiada Symbian...Sa salony ktore posiadaja taki sprzet ale jest ich nie wiele, a koszt takiej uslugi wynosi okolo 300 do 400 zl

  • 0

    184. ~twardziel  2006-10-04 22:01:32  host: ehu162.internetdsl.tpnet.pl

    mam ten fon od 5 dni jest super

  • 0

    185.  2006-10-05 01:13:34

    czy moglby ktos z uzytkownikow podac mi takie dwie rzeczy: predkosc taktowania procka i wyniki z jbenchmark'a 3d?? z gory dzieki:)

  • 0

    186.  2006-10-06 18:57:19

    co wybrac i dlaczego 6630 czy 6230i powiedzcie

  • 0

    187. ~Wojtas  2006-10-07 23:02:50  host: 114.169.wmc.com.pl

    Sebos moze karta za wolna (ew. uszkodzona). Jestem wlascicielem tego telefonu od 4 miesiecy i stwierdzam, ze nawet najbardziej wymagajacy powinni byc zadowoleni. Nawigacja GPS, video, audio, obsluga pdf, office, do tego po godzinach gierki. Jednym slowem pelna opcja, a wszystko dzieki symbianowi. Podejrzewam, ze nie szybko zmienie ten aparat. No chyba, ze bedzie jakas okazja zamiany na E61:P

  • 0

    188. ~stoker  2006-10-12 13:26:00  host: abyi194.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak wyslac dzwonek z niej przez mms? niby jakis nieobslugiwany format obiektu!!!!!!!!!!

  • 0

    189. ~bystry  2006-10-13 19:02:32  host: dzj2.internetdsl.tpnet.pl

    witam mam pytanko ma ktos jakies ciekawe stronki z programai do noki 6630 z góry dzieki

  • 0

    190. ~  2006-10-17 12:28:43  host: eaz194.internetdsl.tpnet.pl

    stoker poprostu maja prawa autorskie nokii takie zabezpieczenie przeciw piratom:D nie da sie ich wysłać:]

  • 0

    191. ~artek-pila  2006-10-25 13:47:31  host: ip-6.net-10.rev.inter-c.pl

    witam.moja 6630 trzyma bez problemu ponad tydzien,przy kilku sms-ach dziennie i paru rozmowach.bateria zostala prawidlowo sformatowana.nadmieniam,ze nigdy jej nie doladowywuje.czekam zawsze jak calkiem zgasnie i dopiero wtedy laduje(na wylaczonym).mysle,ze nie jest to duzy problem,biorac po uwage,ze cykl ladowania trwa 1,5h.

  • 0

    192. ~Symbian os8  2006-10-26 14:42:05  host: NAT0.tkk.pl

    Da się wysłać zabezpieczone pliki tylko zmienisz nazwe przesyłanego pliku np. ProfiExplorer po przez zmiane np. Sis na Six Ale druga osoba musi mieć możliwość zmiany nazwy znowu na sis. Co do stron to najlepsza jest dotsis.com .PzDr

  • 0

    193. ~erbek  2006-11-01 19:41:50  host: nie-rb72.lom.netster.pl

    ej ale u mnie na Nokii jest styłu napisane 1,3 Megapixela ?! Wiec

  • 0

    194. ~krzycho  2006-11-12 16:16:19  host: 213.25.48.14

    telefon super troche wolno chodzi ale przecierz ma symbiana nic dziwnego.wszystko ma jest zajebisty

  • 0

    195. ~Yanoosh  2006-11-12 16:18:10  host: cgw92.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon od kwietnia 2006 roku i muszę powiedzieć, że jest świetny, mogę na nim oglądać DivXy, grać w gry na N-Gage, odganiać komary (za pomocą AntiMosqito II) i wiele innych rzeczy. Od tej pory każdy mój telefon musi mieć Symbian OS.

  • 0

    196. ~Yanoosh  2006-11-12 16:29:35  host: cgw92.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Btw grafika w symbian 8.0 jest o niebo lepsza niż ta w Java 3D w zwykłych telefonach.

  • 0

    197. ~Neoxer  2006-11-13 15:35:28  host: staticline582.toya.net.pl

    Telefon do dupy nie kupujcie tego badziewia lepsza jest 7610

  • 0

    198. ~  2006-11-14 23:55:50  host: eaz194.internetdsl.tpnet.pl

    Neoxer moze rozwin swa zdawkowa mysl bo narazie piszerz jak dziecko nawet nie z przedszkola

  • 0

    199. ~mati pl8  2006-11-15 14:13:38  host: dvj234.internetdsl.tpnet.pl

    telefon do dupy nie kupuje teo badziewia lepsza jest 7610 przynajmniej sim locka za 600 zl nie trzeba ściągać

  • 0

    200. ~kolo  2006-11-18 13:30:48  host: eof201.neoplus.adsl.tpnet.pl

    neoxer spułczuje ci twojego rozumu

  • 0

    201. ~InspectahDeck  2006-11-20 23:33:21  host: abwy16.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon od miesiaca.wszystko byloby ok gdyby nie problem z nagrywaniem wideo o.0 gdzy chce nagrac jakis film wyskakuje komunikat:nieobslugiwana funkcja! nie wiem co mam zrobic...do kogo zwrocic sie z pomoca...moze ktos poradzilby mi co mam zrobic?bylbym wdzieczny

  • 0

    202. ~Wit  2006-11-21 19:51:50  host: chello087206069212.chello.pl

    telefon - miodzio Neoxer Tobie nawet teraz pampers nie wadzi.

  • 0

    203. ~Gabor  2006-11-25 21:42:20  host: dls182.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam telefon 5 miesiecy. Wszystko dziala pieknie, symbian super. Naprawde dobry telefonik, ale denerwuje mnie w nim jedna rzecz: jest nieporeczny, kiepsko lezy w dloni, niewygodny w uzyciu. Chyba zaprojektowany pod finskie dlonie:|

  • 0

    204. ~komar  2006-11-27 19:13:31  host: eiw216.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wiec na niektorych portalach jest napisane ze posiada dzwonki polifoniczne a na niektorych ze nie ma... nie wiem w co wierzyc czy moglby jakis wlasciciel sie wypowiedziec ? interesuje mnie czy mozna mp3 ustawic na dzwonek przede wszystkim? ach jeszcze czy ma stoper bo zauwazylem ze to tez kwesia sporna ? :>

  • 0

    205. ~komar  2006-11-27 19:38:14  host: eiw216.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wiec na niektorych portalach jest napisane ze posiada dzwonki polifoniczne a na niektorych ze nie ma... nie wiem w co wierzyc czy moglby jakis wlasciciel sie wypowiedziec ? interesuje mnie czy mozna mp3 ustawic na dzwonek przede wszystkim? ach jeszcze czy ma stoper bo zauwazylem ze to tez kwesia sporna ? :>

  • 0

    206. ~  2006-11-28 10:40:28  host: eaz195.internetdsl.tpnet.pl

    mp3 na dzwonku działa idealnie ale stopera nie ma niestety ale pewnie jest jakiś programik który załatwi tą kwestie:D

  • 0

    207. ~bajus  2006-11-28 13:25:47  host: awf228.internetdsl.tpnet.pl

    ja mam pytanie ile na dzien dzisiejszy kosztuje zdjecia sim locka z tego tel bo mam do wyboru albo samsungad500 albo ta nokie i nie wiem ktory wybrac. pomocy

  • 0

    208. ~bajus  2006-11-28 13:31:18  host: awf228.internetdsl.tpnet.pl

    ja mam pytanie ile na dzien dzisiejszy kosztuje zdjecia sim locka z tego tel bo mam do wyboru albo samsungad500 albo ta nokie i nie wiem ktory wybrac. pomocy

  • 0

    209. ~juby  2006-12-03 12:19:56  host: cvq162.internetdsl.tpnet.pl

    czy do tej noki da sie wgrac radio?

  • 0

    210. ~  2006-12-04 12:36:54  host: eaz195.internetdsl.tpnet.pl

    radio to niestety hardware anie tylko software;)

  • 0

    211. ~  2006-12-04 12:38:37  host: eaz195.internetdsl.tpnet.pl

    ile zdjecie sima nie mam pojecia:D ale i tak wole 6630 a D500 to juz telefon przed potopowy:)

  • 0

    212. ~  2006-12-04 12:38:39  host: eaz195.internetdsl.tpnet.pl

    radio to niestety hardware anie tylko software;)

  • 0

    213. ~Fabi  2006-12-05 10:18:49  host: lan-4.elomza.pl

    Słyszałem, że zdjęcie simlocka coś ok 200zł ;/

  • 0

    214. ~bolo  2006-12-06 14:44:25  host: abxq110.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hmmmm ~Fabi przykro mi ale z tego tel nie sciagniesz simlocka....:(

  • 0

    215. ~kamil  2006-12-09 12:15:52  host: cdd179.neoplus.adsl.tpnet.pl

    z kazdego fona da sie zdjąć sim-locka można to zrobić przed kompem za darmo!!! na targu 10zł w serwisie jakieś 30-60zł

  • 0

    216. ~sadoss  2006-12-11 09:15:05  host: prince.fastnet.pl

    co wy ludzi opowiadacie lepszeg telefonu nie widzialem jestme uzytkownikiem tej noki o 6 miesiecy jest super lepsz od 6600,6680..pustak ten ksztalt nadaje jej uroku mam telefon z ery i o co mi simlock naturalnie z angli to sa porblemy z tym i telefonoami na orange nie kosztuja wiele polecam mp3,wyswietlacz telefon jest zwarty bateria dlugo trzyma.Nokia 6630 to telefon dla wymagajacych

  • 0

    217. ~  2006-12-12 19:41:10  host: eoq201.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanie. Czy z tej nokii można zrobic pilot? Bo przejrzałem kilka stron i pisze, że tylko z telefonów z podczerwienią. Z góry dzięki.

  • 0

    218. ~..::JA::..  2006-12-13 17:07:11  host: efo153.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zarypczy , wyrypany , piekny(:D:D) SZROT!!!! znajdzcie mi gorszego zloma to bede pelen podziwu. pzdr:)

  • 0

    219. ~skibson  2006-12-15 18:02:41  host: dux253.neoplus.adsl.tpnet.pl

    o co wam chodzi ludzie z tym 1.3 megapixela , czy to waze ile ma , nie liczy sie ilosc mpx tylko rozdzielczosc . ZAPAMIęTAJCIE TO W KOńCU

  • 0

    220. ~Erni  2006-12-16 17:57:55  host: vlan.efekt.net.pl

    kamil co ty pier..... z tego telefonu nie zdejmiesz simlocka chocbys wgrywal od nowa system zrozum to!!

  • 0

    221. ~Darro  2006-12-17 16:08:00  host: awv226.internetdsl.tpnet.pl

    witam! chciałbym sie dowiedziec czy jest proglem wgrac do niej Polskie menu czy raczej to jest banalna sprawa? prosze o szybka odpowiedz! pozdrawiam Darek

  • 0

    222. ~aga  2006-12-17 21:39:05  host: ecm242.internetdsl.tpnet.pl

    hej czy mozna sciagnac polskie menu?? pozdro aga

  • 0

    223. ~Jacek_2055  2006-12-21 01:01:58  host: hv34.internetdsl.tpnet.pl

    Witam. Już prawie kupowałem 6630 ale prze przypadek trafiłem na 3230. I teraz mam problem, który wybrać. POMOCY !!!

  • 0

    224. ~malik  2006-12-21 12:41:22  host: bgb40.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wlasnie ze ja sciagnolem simlocka

  • 0

    225. ~  2006-12-21 13:08:30  host: esq174.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zdejmniesz simlocka w serwisach gdzieś z ok 350zł !

  • 0

    226. ~ramm  2006-12-21 20:28:34  host: as90.internetdsl.tpnet.pl

    Z tym simlokiem to gdzie go ściągnać po za serwisem można . Jakiś kod napewno ma . Polak na pewno potrafi ;-)

  • 0

    227. ~RAYZER  2006-12-25 11:31:55  host: bep198.neoplus.adsl.tpnet.pl

    SIEMA! MOZE WIE KTOS CO ZROBIC JAK MAM PODŁĄCZONA MOJA NOKIE 6630 DO KOMP PRZEZ USB A NIE WYKRYWA JEJ W POŁĄCZENIACH W NOKIA PC SUITE A KOMP ZNAJDUJE JAKO NOWY SPRZET I NIE MOGE NIC WRZUCIC NA NIĄ .. POMOCY!!!

  • 0

    228. ~psina  2006-12-25 18:14:08  host: ejm213.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mialem ten sam problem, musisz sciagnac z netu najnowszego pc`suita i zadziala pozdro

  • 0

    229. ~36596  2006-12-27 07:48:02  host: ajz147.internetdsl.tpnet.pl

    to jest super telefon jak bendziesie tak czymał w cenie to ko nie sprzedam super tel. ale naj lepsza jast nokia n95 hihi

  • 0

    230. ~Sobol  2006-12-29 10:40:27  host: aoi157.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak da sie zalozyc simlocka to i da sie zdjac chba nie ??? mam pytanko gdzie mozna dostac ta klawiaturke ????

  • 0

    231. ~ramzes_2@op.pl  2007-01-03 17:52:16  host: apn-99-41.gprspla.plusgsm.pl

    Mam problem!!! posiadam nokie 6630 od nie dawna no i jest z nia problem. jest w orange a ja stara karte mam z plusa. z tego co wiem to nie mozna niby sciagnac simloska a chcialbym. ma moze ktos nokie bez simlocka do opchniecia????

  • 0

    232. ~Rychu  2007-01-04 13:25:33  host: efr74.internetdsl.tpnet.pl

    jak zdjac simlocka w domowych warunkach powiedzcie mi prosze!!11

  • 0

    233. ~2lukaszoj  2007-01-04 19:38:00  host: btf171.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ej mam pytanie czy ten fon ma motywy ??

  • 0

    234. ~alonezaba  2007-01-06 12:01:12  host: router.omeganet.net.pl

    da sie sciagnac sima ale napewo nie kodem bo on ma specialne zabezpieczenie a sciagniecie kosztuje cos kol 200zl i podobno w 3 miejscach w polsce sciagaja sima jak chcecie sie czegos wiecej dowiedziec to wejdzcie na ta strone tam wszystkiego sie dowiecie

  • 0

    235. ~adamo  2007-01-06 14:06:41  host: host242-21.smgr.pl

    nie da się ściągnąć simlocka ;) ewentualnie w wyszukanym miejscu bardzo drogo, pozdrawiam ;)

  • 0

    236. ~elvismt  2007-01-06 18:00:00  host: gprs10.orange.pl

    Super telefon za rozsądną cenę polecam zakup bez sim-lock.a bo zdjęcie jest prawie niemożliwe mam taki od 6miesięcy super ale mi sie już znudził teraz planuje zakup N90

  • 0

    237. ~Łapa  2007-01-09 16:07:49  host: 83.68.82.191.ostrow82.tnp.pl

    Ogólnie sprawuje się dobrze. Ale trzeba uaktualnić soft w niektórych aparatach bo się wiesza. A i nie ma stopera

  • 0

    238. ~bobsi  2007-01-09 19:39:05  host: proxy1.tkdami.net

    a ja mam nokie 6630 wymiata mam problem tylko jak ustawic dzwonek mp3 jako dzwonek w telefonie :/

  • 0

    239. ~italiano  2007-01-11 00:08:28  host: afa126.internetdsl.tpnet.pl

    Wgrac do niej pl menu to male piwo, robota na niecale 20 min... ale sciagnac simlocka to juz duuuzo trdniej

  • 0

    240. ~zanka  2007-01-13 16:12:58  host: eet26.internetdsl.tpnet.pl

    tez chciała bys polskie meni w tym angielskim trudno sie połapac.Ile to moze kosztowac ??? a i jak siagnac zdiecia na kompa???

  • 0

    241. ~Łuska  2007-01-17 18:26:30  host: bzx242.internetdsl.tpnet.pl

    Ten telefon jest spoko tylko że jak ktoś wysyła mi bluetoothem jakieś rzeczy to, to zostaje w sk.odbiorczej i nic więcej sie na da zrobić.. Co mam zrobić aby to umieścić w galeri?

  • 0

    242. ~sawe  2007-01-20 15:56:39  host: fcg28.internetdsl.tpnet.pl

    moze mi ktos powiedziec ktory z tych telefonow jest lepsz Sony ericsson k750i czy Nokia 6630?

  • 0

    243. ~Paul  2007-01-22 12:00:44  host: n3.pro-internet.pl

    On Ma Dzwonki MP3?? Aby Miec To Jako Sygnał

  • 0

    244. ~Benio  2007-01-22 20:22:02  host: aalp55.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jesli dostajesz Bluetoothem jaki kolwiek pli i zostaje w Skrzynce Odbiorczej a chcesz go Przekopiowac sciagnijcie Sobie Program (FExplorer) a jesli chcecie uruchomic karte by tam sie przesylaly np: Mp3 lub wieksze pliki a niemacie tyle Miejsca na telefonie to polecam program (msvdrivee)gdy go uruchomicie wlacza sie kara lecz kopiowane pliki za pomoca bluetooth kopiowane tez sa do Skrzynki odbiorczej !!polecam te 2 programi bez nich nieda sie zyc!

  • 0

    245. ~Łuska  2007-01-24 17:28:50  host: bzx242.internetdsl.tpnet.pl

    zainstalowałam program FExplorer ale gdy chce c oś zrobić pisze ,,Aplikacja nie może wyświetlić zawartości aktualnie wybranego modelu telefonu'' no i co mam w teraz zrobić?

  • 0

    246. ~kamila  2007-01-25 19:20:59  host: bku251.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ile obecnie kosztuje ten telefon??

  • 0

    247. ~osa  2007-01-29 10:50:21  host: ehc122.internetdsl.tpnet.pl

    a czy on ma wideorozmowy

  • 0

    248. ~  2007-01-29 17:05:08  host: host-81-190-7-115.gdynia.mm.pl

    swietne zdjecia nie ma co!!! kto robi zdjecia przez szybe???

  • 0

    249. ~  2007-02-01 14:39:37  host: dij216.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak myslicie co wybrac?? Nokie 6630 czy SE K750i?? Prosze o pomoc

  • 0

    250. ~aik86  2007-02-03 13:10:23  host: aamh122.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja bym wybral bez zastanawiania k750i bo mam lepszy wyswietlacz 262tys a nie 65tys, aparat 2mgpix, no i w se niema problemow z przenoszeniem odebranych plikow tzn nie trzeba dodatkowych programow itp. dodatkowym atutem w se jest ustawianie ostrosci zdjecia tzn lekko naciskasz guziczek i ci sie automatycznie ustawia ostrosc kontrast itd, co w rezultacie daje pozadne zdjecia cyfrowe, mialem 6630 i zamienilem na se i nie zaluje to jak niebo i ziemia,

  • 0

    251. ~MOrf  2007-02-04 10:34:46  host: pc254.ebeskidy.pl

    6630!!! Jeszcze pytasz?! Symbian, Series60. Chłopie jak możesz to biegnij i kupuj. ^^

  • 0

    252. ~mk.mk  2007-02-05 13:18:12  host: nat-7.autocom.pl

    co lepsze ?? K750i czy 6630 ??

  • 0

    253. ~Paul  2007-02-06 19:47:39  host: dns.dew.pl

    ej ile kosztuje wgranie polskiego menu i sciagniecie simlocka wiecie??

  • 0

    254. ~mati  2007-02-09 21:30:15  host: dpa220.neoplus.adsl.tpnet.pl

    co lepiej kupić nokie 6630 czy samsunga d500 czy motorole v3

  • 0

    255. ~Rixen  2007-02-10 13:51:42  host: euh71.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nokie 6630

  • 0

    256.  2007-02-11 10:13:49

    Mam pytanie. Czy 6630 bedzie działał z nie oryginalną obudową? Czy będzie się zacinała klawiatura?

  • 0

    257. ~Sap  2007-02-11 18:44:53  host: aae50.internetdsl.tpnet.pl

    ADRIANo, jak dobrze dopasujesz obudowę - to nie będzie się nic zacinać.

  • 0

    258. ~bobiss  2007-02-18 18:35:50  host: ekh178.internetdsl.tpnet.pl

    Wejdz w profile Gdy masz już profile weż opcje dowolnego z nich nastepnie wez Przystosuj i gdzie masz dzwięk dzwonka zmień na mp3 które masz na karcie lub w pamieci telefonu ;)

  • 0

    259. ~Gen999 symbianfan  2007-02-25 22:11:46  host: 195.116.32.151

    Jak chcesz przeżycić jakieś rzeczy ze skrzynki odbiorczej np na karte to wgraj sobie fexplorer. Wygląda jak byś weszła do mój komputer w normalnym pc. Poszukaj. a jak nie znajdzies to gg 2395392. Nie długo będe miał tego fona.

  • 0

    260. ~Gen999 symbianfan  2007-02-25 22:15:49  host: 195.116.32.151

    Jak chcesz przeżycić jakieś rzeczy ze skrzynki odbiorczej np na karte to wgraj sobie fexplorer. Wygląda jak byś weszła do mój komputer w normalnym pc. Poszukaj. a jak nie znajdzies to gg 2395392. Nie długo będe miał tego fona.

  • 0

    261. ~Corpi  2007-02-26 18:33:43  host: apg206.internetdsl.tpnet.pl

    Mam problem.Mam ten telefon od kilku miesięcy razem z kartą pamięci 64 mb która była w zestawie i wszystko działało jak należy, lecz kupiłem kartę 512 mb z kingstona no i są jakieś problemy bo aplikacje instalowane na karcie sie nie otwierają, fotki zapisują sie z jakimiś błędami a MP3 albo nie chcą sie otwierać albo otwierają sie z przerwami:/ gdy zapisuje lub instaluje te same rzeczy na komórce wszystko jest ok.karta była już sformatowana a także zgłoszona do serwisu gdzie stwierdzono że jest wszystko ok:I.czy ktoś wie w czym tkwi problem i czy to może być wina komóry?

  • 0

    262. ~das  2007-02-28 17:38:28  host: cbm102.neoplus.adsl.tpnet.pl

    złom syry trupizna e1000 lepso korc ja kupuje trupizna ej ludzie złom i podkowa

  • 0

    263. ~darnel  2007-03-01 00:02:13  host: inet20909nc-3.eranet.pl

    Mam ta nokie. Uzywam jej teraz jako modemu. Zmienilem p800 wlasnie na nia. Nie da sie porownac jakiegos k750i do tej nokii, bo ten se to zwykly fon a ta nokia to symbian. Jesli ktos tylko dzwoni i pisze to na jaka cholere mu symbian? Jesli ktos nie korzysta z zaawansowanych mozliwosci jakie daje w tel. system operacyjny, to bedzie porownywal aparat, display czy klawisze, a to akurat nie jest najwazniejsze. Miedzy 65kkol a 262 kkol wbrew pozorom nie ma az tak wielkiej roznicy jakby sie wydawalo.

  • 0

    264. ~Kozmen  2007-03-01 20:08:17  host: dif84.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam tego tela i jestem zadowolony!Brakuje mu jedynie podczerwieni , mocniejszego głośnika i drugiej kamerki . Poza tym to idealny telefon.

  • 0

    265. ~  2007-03-02 10:58:40  host: chello087206074192.chello.pl

    fajny fonik ale mam pytanie mam go zamiar kuic ale dopiero za rok:( i czy on wtedy jyz niebedzie przestarzały

  • 0

    266. ~  2007-03-02 11:01:37  host: chello087206074192.chello.pl

    fajny fonik ale mam pytanie mam go zamiar kuic ale dopiero za rok:( i czy on wtedy jyz niebedzie przestarzały

  • 0

    267. ~sebek  2007-03-02 12:45:54  host: 85-31-233-213.marsoft.net

    ktos moze mi sciagnac simlocka z niego bo w moim miescie nie umia:P

  • 0

    268. ~IDEA  2007-03-02 20:15:59  host: acgh7.neoplus.adsl.tpnet.pl

    MOZE KTOS WIE JAK ZMIENIC TRZCIONKE W SKRZYNCE NADAWCZEJ SMS(TO JEDYNA WADA TEGO B,DOBREGO FONA.DZIEKI ZA PODPOWIEDZ

  • 0

    269. ~IDEA  2007-03-02 20:17:52  host: acgh7.neoplus.adsl.tpnet.pl

    MOZE KTOS WIE JAK ZMIENIC TRZCIONKE W SKRZYNCE NADAWCZEJ SMS(TO JEDYNA WADA TEGO B,DOBREGO FONA.DZIEKI ZA PODPOWIEDZ

  • 0

    270. ~piotr  2007-03-03 20:43:38  host: afg58.internetdsl.tpnet.pl

    mam pytanko co to jest u góry po prawej stronie takie przeźroczyste małe oczko?

  • 0

    271. ~apto  2007-03-11 15:45:41  host: bon144.neoplus.adsl.tpnet.pl

    juz sie nie moge doczekac za 3 dni bd mial tego fona , ciekawe jak bedzie wymiatal? pozdro

  • 0

    272. ~ktos  2007-03-11 22:12:19  host: 108-mia-6.acn.waw.pl

    Piotrze to jest kamera...

  • 0

    273. ~  2007-03-12 12:46:36  host: eaz195.internetdsl.tpnet.pl

    odp. dla Piotra to jest czujnik światła reguluje natężenie podświetlenia wyświetlacza oraz włącza bądź wyłącza podświetlenie klawiatury i jeszcze do "ktos" nie zwykłem komentować tak fachowych wypowiedzi jak twoja:/ pozdro

  • 0

    274. ~kocieta  2007-03-19 15:19:47  host: chello087206136117.chello.pl

    podpinam sie do pytania sebka - jak z tego cuda zdjac simlocka?

  • 0

    275. ~  2007-03-19 21:55:27  host: eaz195.internetdsl.tpnet.pl

    znam dwie możliwości 1)kupić bez sima:) 2)z simem na potrzebna sieć:)

  • 0

    276. ~Patti  2007-03-23 17:17:01  host: p54abe83f.dip.t-dialin.net

    Może ktoś wie jak zmieniać dzwonki np.dzwięk wiadomości albo normalny dzwonek

  • 0

    277. ~hth  2007-03-24 19:22:27  host: ebp130.internetdsl.tpnet.pl

    patti widac ze niedawno kupiłas fona;)

  • 0

    278. ~  2007-03-25 13:27:52  host: eaz195.internetdsl.tpnet.pl

    poszukaj profile a potem daj ustawienia i przystosuj tam jest wszystko:) , ostatnio mam sentyment do imienia Patrycja wiec pozdrowienia Patti:)

  • 0

    279. ~scheen  2007-03-26 17:42:50  host: 253.85.160.82.tvknet.pl

    ema ;] Mam takie jedno pytanko...czy jest możliwość ustawienia MP3 jako dzwonek?? z góry dzięki

  • 0

    280. ~NaFciArz  2007-03-26 22:02:48  host: m051.c246.petrotel.pl

    Mam ten telefonik już rok i jestem z niego bardzo zadowolony...powiem szczerze że jeszcze nie odkryłem w nim wszystkich funkcji :)) Szkoda że nie ma radia FM. Ale pozatym z kartą Kingston śmiga mi wszystko ,...nawet w przerwach gram w fife 2006. Ale już choruje na k800i :(((

  • 0

    281. ~Spioch  2007-03-28 20:06:36  host: 088156031158.ols.vectranet.pl

    scheen jest możliwośc..wchodzisz w profile i ustawiasz

  • 0

    282. ~Spioch  2007-03-28 20:14:37  host: 088156031158.ols.vectranet.pl

    scheen jest możliwośc..wchodzisz w profile i ustawiasz

  • 0

    283. ~gego  2007-03-30 15:52:13  host: xdsl-8694.wroclaw.dialog.net.pl

    mam ten telefon do sprzedania w bardzo dobrym stanie wszystko w oryginale wszystkie akcesoria , telefon fabrycznie nie ma simlocka! korzystaj do woli więcej info trawka30@wp.pl

  • 0

    284. ~michał(nokia 6630)  2007-03-30 20:06:59  host: 81.219.169.84

    według mnie nie mozna nic więcej chcieć od telefonu.jak dla mnie ma wszystko.ma 2 wady,ale to nie są jakieś najważniejsze rzeczy.Brak w nim radi i podczerwieni ale nadrabia to mp3 i Bluetoothem

  • 0

    285. ~265  2007-03-31 10:31:34  host: static-80-48-132-184.mtnet.pl

    on ma 2 kamerki

  • 0

    286. ~GRZESIOOO  2007-04-02 00:17:18  host: 91.102.113.38

    hej hej mam tego fona na orange i simloka zdejmiecie tylko w sieci...a za ile :D:Djedyne drogie kolezanki i koledzy 500 zlociszy :P heheh ja juz czekam od ponad roku na tzw LEPSZE CZASY :D heheh POZDRAWIAM KOMOROWYCH MANIAKOW :) :)

  • 0

    287. ~Szarszes  2007-04-02 19:28:12  host: public-gprs36222.centertel.pl

    witam. może ktoś wie za ile i gdzie można kupić klawiaturę taką jak do kompa tylko że mniejsza i można podłączyć tą nokie 6630 ??? bo można w ten sposób pisać szybko esy, a mi to potrzene bo pisze 800-900 esek dziennie:)

  • 0

    288. ~bama_boy  2007-04-02 23:24:22  host: azw173.neoplus.adsl.tpnet.pl

    witam czy ktos moze mi powiedziec gdzie moge znalezc stoper w nokii 6630? albo jestem slepy albo mam wersje demo telefonu :D pozdro

  • 0

    289. ~CroCop  2007-04-04 17:09:33  host: dxm184.neoplus.adsl.tpnet.pl

    To "kóleczko" to nie kamera tylko czujnik światła dzieki, któremu telefon wie kiedy ma podświetlać klawisze :) spróbujcie się niem bawic w jasnym pokoju i zasłonic go palcem pare razy :P

  • 0

    290. ~kaczyjaw  2007-04-05 15:55:39  host: 142.52.jawnet.pl

    jest to czujnik swiatla...kiedy zrobi sie ciemno klawisze same sie rozswietlaja

  • 0

    291. ~kowal  2007-04-10 20:25:52  host: abrl109.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jakie robi zdjęcia ten telefon

  • 0

    292. ~  2007-04-11 17:51:13  host: eaz195.internetdsl.tpnet.pl

    jak na telefon zajebiste jeden mały warunek ręka jak skała;)

  • 0

    293. ~ktos  2007-04-14 16:39:11  host: dhk229.neoplus.adsl.tpnet.pl

    chcialbym miec tego fona ale nie wiem czy jest jeszze dostepny w plusie..jak tak to za ile prosze o odp

  • 0

    294. ~wxw  2007-04-18 20:04:14  host: 83-13-6-115.lexell.com.pl

    Mam pytanie jak zmienic dzwonek na mp3

  • 0

    295. ~esiu  2007-04-19 20:24:28  host: fhn42.internetdsl.tpnet.pl

    pusc nagranie a jak sie skonczy to w opcje i ustaw jako dzwonek

  • 0

    296. ~esiu999  2007-04-19 20:49:57  host: fhn42.internetdsl.tpnet.pl

    pusc mp3 a jak sie skonczy to w opcje i ustaw jako dzwonek

  • 0

    297. ~domin51  2007-04-24 07:46:45  host: public-gprs40217.centertel.pl

    jasne że można to jego podstawowa funkcja

  • 0

    298. ~kk  2007-04-28 07:44:09  host: public-gprs51499.centertel.pl

    mam ten telefon, ale jest klocem, niemieści się w kieszeni, jak uzywasz tylko do gier to polecam, wyswietlacz swietny, ale do normalnego uzywania zw wielki :/

  • 0

    299. ~6630 - kloc  2007-05-02 12:02:30  host: dhm28.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Już wolę dopłacić 50zł i mieć 6680, a zresztą oba to już nudne telefony jak się przedtem ma rok 6600... Tylko lepszy aparat i mp3, appy na s60v2 te same. Przymierzam się na 9300 :)

  • 0

    300. ~letycja90  2007-05-10 18:35:10  host: dvn52.internetdsl.tpnet.pl

    Czy warto wziąść ten telefon na abonament???

‹ Poprzednia | 1 | 2 | 3 | Następna ›

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-197-68-140.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (1)

Archiwum Ankiet