Nokia 6610i - opinie
Telefony Nokia Nokia 6610i Opinie o Nokia 6610i

Nokia 6610i

w sumie: 345
‹ Poprzednia | 1 | 2 | Następna ›
  • 0

    1. ~Anderson  2004-09-01 11:34:00  host: futuro.squid.lacze2.interecho.com

    Muszę Go mieć !!! :)

  • 0

    2. ~kordian  2004-10-10 14:19:00  host: w3cache.lublin.pl

    mam go, nic rewelacyjnego. Strasznie skrzypi obudowa, bateria trzyma bardzo cienko (3 dni przy oszczędnym użytkowaniu). Jeśli jeszcze raz mógłbym wybierać, wziąłbym coś innego ( moze SEt630)

  • 0

    3. ~  2004-10-19 08:48:00  host: cqs63.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon jest super ale mogłby miec odtwarzacz mp3

  • 0

    4. ~usper_electric  2004-10-25 18:51:00  host: cache.ilabs.pl

    Myślę że to kopia N6610 tylko bardziej nowoczesna ehheheh.

  • 0

    5. ~webson  2004-12-09 20:29:00  host: d213-102-139-157.cust.tele2.pl

    mam do wyboru telefony MOTOROLA E398, NOKIA 3220, NOKIA 6610i, SAGEM MYX 5-2, i nie wiem który wybrac, bo kompletnie sie nie znam na telefonach!! Napiszcie mi na e-maila jakies propozycje??

  • 0

    6. ~Wolf  2004-12-22 00:52:00  host: 213.238.103.239.adsl.inetia.pl

    Jak na mój gust to shit. Jakosc dźwięku poniżej przeciętnej - gorsza niż w 3510i podobnie z resztą jak zasięg, wyświetlacz małko ciekawy - rozmazywanie się obrazu w grach (np. w Bounce), i ta cholernie skrzypiąca obudowa. Jedyna zajebista rzecz w tym telefonie to radio.

  • 0

    7. ~KROMAN  2004-12-22 15:53:00  host: 83.68.66.25.kutno66.tnp.pl

    KUP E398

  • 0

    8. ~Anderson  2004-12-24 22:05:00  host: 213.238.102.174.adsl.inetia.pl

    Mam Go :DDD !!!

  • 0

    9. ~kali  2004-12-27 12:21:00  host: ze133.zeork.com.pl

    ja go mam od miesiąc trzyma od 4 do 6 dni, obudowa trochę skrzypi - fakt,fajna sprawa z tworzeniem swoich katalogów w skrzynce w galerii, itd. można zakładać hasła:),zdjęcia raczej kiepskie - ale i tak jest zabawa,dzwonki-przecietne ale znajdzie się cos dla siebie, wszystko jest na + chyba że ktos woli wypasione tel jak np 6600, ale dla przeciętnego uzytkownika to co jest w 6610i wystarczy zdecydowanie!!!

  • 0

    10. ziomal  2005-01-20 22:11:51  host: xdsl-913.wroclaw.dialog.net.pl

    a co do gier to w snake'u zwalnia waz wraz z rosnieciem

  • 0

    11. ~BXK  2005-01-21 15:55:00  host: bwi54.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Tez go mam i jestem bardzo zadowolony :) Za tydzien bede mial jeszcze jeden taki sam i narazie nie zaluje ze go kupile... :)

  • 0

    12. ~Zachary  2005-01-29 04:38:00  host: xdsl-2419.wroclaw.dialog.net.pl

    Przecież on nic nie ma !!

  • 0

    13. ~pommoc  2005-02-01 16:25:00  host: arf40.neoplus.adsl.tpnet.pl

    webson weź lepiej motorolke e398 jest bombowa mówie ci i do tego dostajesz darmowe 60 mb za darmo plus jak doppłacisz 40 zł to dostaniesz drugiw 60 mb

  • 0

    14. ~Sever  2005-02-04 19:58:00  host: ahs145.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten telefon to na sile wyprodukowana tandeta, "przymusowy "nastepca 6610. jak dla mnie mogli sobie darować.telefon wypada sporo poniżej przecietnej:kolory,plofonia,aparat fot. pamiec itd-> komkurencja w tej cenie oferuje znacznie wiecej!! wole tanszego se 630

  • 0

    15. ~wazup  2005-02-05 16:28:00  host: 82.160.7.130

    przestańcie mi z tym fonem. totalna klapa. on ba miec najwyzsza ocene. chyba Wy myslicie ze najwyzsza jest 1 i kazdy daje 10. co to wogole jest???????? ;)

  • 0

    16. ~djMaik  2005-02-06 21:59:00  host: gwtk.resetnet.pl

    Mam zamiar kupic telefon, moje finanse nie sąogromne. Mianowicie mam 400 -500 zł. Najbardziej mnie przekonuje Nokia 6610. Ostatecznosc dla mnie to telefon z aparatem. Jesli w tej cenie bylo by cos z mp3 to byl bym mile zadowolony :D Poradzcie

  • 0

    17. ~Gumis  2005-02-10 18:14:00  host: don90.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Lepiej sobie kupic motorole C651!!!!!!!! O niebo lepsza!!!!!!!!!

  • 0

    18. ~montagu  2005-02-11 00:48:00  host: staticline2530.toya.net.pl

    Plusy: bateria, radio, rozmiar, wygląd.. poza tym: faktycznie kiepski, mialem powazne watpliowsci czy nie zostac przy starym me45. najwiekszy problem to jakość dzwieku w słuchawce podczas rozmowy. Metaliczne brzęczenie, zależne od wysokości głosu rozmówcy chyba... obudowa skrzypi, aparat - lepiej zeby go nie bylo (wtedy by pewnie mniej skrzypiał) bo i tak nic nie widac na zdjeciach... serio nie wiem czemu ma dobra opnie... Radio OK, ale troche mała czułośc - szumi na czesci stacji w centrum duzego miasta

  • 0

    19. ~hassel  2005-02-13 13:09:00  host: host-81-190-35-172.szczecin.mm.pl

    czy można słuchać radia także przez glośnik w telefonie czy tylko przez sluchawki? i czy aparat i wyświetlacz są naptawde takie kiepskie???

  • 0

    20. ~usper_electric  2005-02-13 22:23:00  host: rtr.ilabs.pl

    hassel:gosciu co to ekanikaaa to nieeee wiem.. ale myślę że dałoby się posłuchać radia przez głośnik tak jak w N6610 (zwykłym). Pozdrawiam zioma.

  • 0

    21. ~hassel  2005-02-14 21:40:00  host: host-81-190-35-172.szczecin.mm.pl

    usper_electric: dzieki za odpowiedz! i za pozdro:)

  • 0

    22. ~Victoria  2005-02-15 22:06:00  host: bvg208.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jestem posiadaczką takiego telefonu.Mam go od 4 miesięcy.Na początku ogromne podekscytowanie.Tyle że co dalej.PlUSY:bateryjka bardzo długo trzyma i wyświetlacz jest spoko.Co do zdjęć to się nie zgadzam.Widziałam o wiele gorsze :P,bardzo dużo funkcji.MINUSY:chlerne skrzypienie!Ja sie już do tego przyzwyczaiłam no ale dajcie spokój!A moje własne dwa minusy to:podświetlenie klawiszy przy długim użytkowaniuzaczyna szwankować i robi się z nich dioda??!!!Dwa że przy zakupie telefonu słuchawki nie dały się podłaczyć pod telefon,a jak się je udało podłączyć to głosu nie było .AAAaaaa..sami oceńcie ;)

  • 0

    23. ~Obiektywny Toruń  2005-02-16 22:52:00  host: agu155.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Dla wszystkich zainteresowanych kupnem 6610i.Otoz kupilem ten fonik 2dni temu i musze powiedziec,ze jestem troche rozczarowany.Nokia tnie koszty ale kosztem klienta.1.Obudowa trzeszczy-i to do tego stopnia,ze nadaje sie do wymiany. Oczywiscie zdarza sie to nie w kazdym aparacie ale tak trzeszczacego nowego fonu nigdy nie mialem.Duzy minus dla jakosci obudowy.2.Klawisze-za miekkie,chyba beda sie zuzywac 3.Nokia nigdy nie grzeszyla bonusami w pudelku ale pierwszy raz mi sie zdarza,zeby dostac tak tandetne sluchawki,ktore ledwo wchodza do telefonu. Ogolna ocena:max.5/10!jesli mozesz kup zamiast niej 7250i o ile podoba Ci sie jej image.Jesli nie potrzebujesz kolorowego wyswietlacza kup 6310i!obudowa słaba,podatna na porysowania,zbyt miekka-Jesli np.polozysz na niej cos ciezkiego uszkodzisz wyswietlacz.Akcesoria slabo wykonane.

  • 0

    24. ~mandaryn  2005-02-25 09:18:00  host: 80.68.236.148

    radia można słuchać na głośniku, ale trzeba mieć podłączony zestaw słuchawkowy (który służy za antenę fm); wyświetlacz jest b.dobry, ale aparat rzeczywiście słaby; całość robi wrażenie mało solidnego telefonu; dzwonki są naprawdę dobre, tylko trzeba poszukać odpowiednich plików midi (nie za dużych i z niezbyt dużą ilością instrumentów); dźwięk w słuchawce rzeczywiście jest lekko metaliczno-szumiący - można się przywyczaić

  • 0

    25. ~axel  2005-02-26 20:36:00  host: techmedia.com.pl

    ehh ten telefon jest slaby ... on nic w sobie nie ma tylko radio i lajtowy aparat ... qmpel go ma i nic ciekawego .... drogi szajs :P

  • 0

    26. ~MANDARYNKA  2005-02-26 20:42:00  host: ds9.uni.lodz.pl

    Tez mialam cheć kupić ten telefon!!! Ale po waszych opiniach mam wiele watpliwosci co do jego zakupu!? ćzy naprawde jest az taki tragiczny???

  • 0

    27. ~kajaczek  2005-03-01 17:23:00  host: bnu177.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jest spoxik wypasony ma aparat fotograficzyny to akurat minus jest zajebisty

  • 0

    28. ~panica  2005-03-06 21:22:00  host: cbk231.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon juz jakis czas...dobry telefon do rozmawiania, do multimediów kupcie cos innego--bateria krótko trzyma-nie dowiary ze to nokia.

  • 0

    29. ~slabi  2005-03-13 17:36:00  host: gw-labedy.access-net.pl

    Czy opłaca się wymienić 6100 za ten telefon czy mam pozostać przy 6100??pozdrowka

  • 0

    30. ~czytający  2005-03-15 18:24:00  host: mtower3.mlyniec.gda.pl

    Tak sobie czytam opinie i się zastanawiam skąd tak wysoka pozycja Nokii 6610i we wszystkich rankingach skoro opinie o niej są conajmniej nieprzychylne... I to nie tylko na tym portalu...

  • 0

    31. ~czytający  2005-03-15 18:25:00  host: mtower3.mlyniec.gda.pl

    Tak sobie czytam opinie i się zastanawiam skąd tak wysoka pozycja Nokii 6610i we wszystkich rankingach skoro opinie o niej są conajmniej nieprzychylne... I to nie tylko na tym portalu...

  • 0

    32. ~Vanorton  2005-03-16 17:30:00  host: dpl183.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten fon od tygodnia. Miałem ostatnio kilka, np. Motorolę V300 (fajowa), Motorolę A925 (full wypas ale gabaryt !!!). Postanowiłem mieć coś małego, co ma dobrą baterię, w miarę wyświetlacz itp. Mam dosyć telefonów z wodotryskami. Mój ma służyć do rozmów i wysyłania sms. Do tego w zupełności wystarczy mi Nokia 6610i. Minęła mi już zajara na nowości, teraz czas znormalnieć. Pozdrawiam all.

  • 0

    33. ~dominikz  2005-03-19 14:06:00  host: isp.radek.torun.pl

    Zastawiam sie nad kupnem Noki 6610i albo SE T610 i szczerze mówiac nie
    wiem co mam wybrac. Czytalem wszystkie opinie na tym forum, zdania sa
    bardzo podzielone. Mam pytanie do osob ktore posiadaja te dwa
    telefony, co moga powiedziec o nich, jakie maja plusy i minusy i co
    byscie mi doradzili wybrac???

  • 0

    34. ~Gaffa  2005-03-20 23:32:00  host: drk17.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telfonik bardzo przyjazny lecz bez polotu. Klawiatura troszkę skrzypi ale mi osobiście to nie przeszkadza wcześniej miałem 5510 tam to były ekscesy z klawiaturą. Bateria trzyma średnio 6-7 dni.

  • 0

    35. ~tom444  2005-03-23 09:59:00  host: host-81-190-195-244.gizycko.mm.pl

    Mam ta nokie.....Zwyczjny telefon z radiem i aparatem....ale to nie jest to samo co moja poprzednia 3310

  • 0

    36. ~BARTEK  2005-03-23 21:08:00  host: 82.177.77.8

    jest super!mam go juz jestem zadowolony basrdzo robi super zdjecia i wogóle jest zajefajny

  • 0

    37. ~tyremok  2005-03-23 21:48:00  host: proxy.informel.pl

    po przeczytaniu tych wszystkich opinii zastanawiam sie czy jest sens kupowac ten telefon w sumie ma wasy i zalety ale przynajmniej cena jest dobra i mozna go drogo pchnac

  • 0

    38. ~kleban  2005-03-24 22:04:00  host: edx210.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Co wy za brednie opowiadacie, telefon jest zajebisty, bateria trzyma najmniej 3 dni, przy ciągłym graniu, jeśli mnie to chyba naprawde nie dbacie o niego!zdjęcia nie są takie złe, wyśiwtacz ma ładny i sam jest łądny!Praktyczny i elegancki, jeśli chcecie coś lepszego to chyba nie po to żeby dzwonić i załatwiać sprawy!Telefon zajebisty, polecam!

  • 0

    39. ~łazarek  2005-03-29 22:23:00  host: afh158.internetdsl.tpnet.pl

    Cześć mam problem mogę jakoś przed podczerwień (Irdę) pobrać naprzykłąd zdjęcia lub wysłać jak tak to w jaki sposób proszę o odpowiedź!!!

  • 0

    41. ~K@śka  2005-04-08 12:00:00  host: 80.51.236.234

    Co to jest "USB ze złączem Pop-Port"??

  • 0

    42. ~Matt  2005-04-08 12:11:00  host: biz121.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon od wczoraj i powiem szczerze ze sie spodziewalem czegos wiecej... Faktycznie zdjecia nie sa najlepsze ale to przeciez telefon a nie aparat fotograficzny, radio calkiem przyzwoite. Aktualnie dalbym ocene 6pkt. Cos mi sie wydaje ze Nokia 3310 bedzie najlepszym wyrobem Nokii ;) Pozdrawiam!

  • 0

    43. ~gorcok  2005-04-08 15:49:00  host: ntwklan-81-219-169-83.devs.futuro.pl

    bardzo dobry i funkcjonalny telefon, malutki i leciutki, przez podczerwień można zrobić z nim prawie wszystko, polecam!!!

  • 0

    44. ~wendy  2005-04-10 12:32:00  host: aiv74.internetdsl.tpnet.pl

    wedlug mnie to cos nie ma irdy - moj sasiad ma taka i nie widzialem czarnego plastiku :)

  • 0

    45. ~lis  2005-04-10 13:07:00  host: apv82.internetdsl.tpnet.pl

    nie wiem co wybrac nokie 6610i czy 6230 doradzcie prosze

  • 0

    46. ~Załamana...  2005-04-11 19:44:00  host: eug170.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam telefon nokię 6610i i jestem do niej bardzo przywiązana.Kupiłam ją w grudniu 2004roku.Czy jest obowiązek zmiany telefonu po dwóch latach,skoro jest ona na abonament w plusie?Słyszałam że tak...POMÓŻCIE!!!!

  • 0

    47. ~Simona  2005-04-13 01:37:00  host: 80.48.96.88

    zastanawiam sie nad nokia 6610i i SE t630?? mam prosbe, jezeli znacie te dwa telefony, napiszcie prosze ktory byscie mi polecali. wczesniej bylam w 100%za nokia,ale po przeczytaniu tych opini...teraz sama nie wiem.

  • 0

    48. ~tom  2005-04-20 20:03:00  host: pb115.bielany.sdi.tpnet.pl

    to mam byc top tel...hehe jak chce ktos moge mu przesłac e-meilem skan karty gwarancyjnej i raportów .. 6 napraw w ciagy 6 miech to kpina i dotego niewymienili go hehe nokia to w tej chwili badziewie do potegiiiii

  • 0

    49. ~adas  2005-04-22 02:32:00  host: bas106.neoplus.adsl.tpnet.pl

    dziś kupiłem 6610i..jest zajebisty..aparat..nawet fajne fotki..czego mozna więcej chcieć od tel?dźwiek..ok..radio..fajna sprawa..ogółem..BARDZO DOBRY TELEFONIK!!!!

  • 0

    50. ~junka  2005-04-22 15:57:00  host: dfl24.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a moje sluchawki(oryginalne)nie sa kompatybilne z telefonem:(:(czemu???????

  • 0

    51. ~  2005-04-27 21:06:00  host: awr85.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam dylemat czy mam wybrac nokie 6610i czy sony ericssona t 630?????

  • 0

    52. ~agus  2005-04-27 21:07:00  host: awr85.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hej mam dylema co wybrac nokie 6610i czy sony ericssona t630??????pomocy pilne!!!!

  • 0

    53. ~  2005-04-28 14:50:00  host: dsr246.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja to wogle nie wiem co wy chcecie od tego telefonu. Jest niedrogi, funkcjonalny. Nie jest to może multimedialna supermaszyna ale nie nalezy zapominac ze to telfon sredniej klasy, głownie dla ludzi, którym zalezy na niewielkim poręcznym telefonie.

  • 0

    54. ~neo  2005-04-28 17:10:00  host: caw123.neoplus.adsl.tpnet.pl

    no jak widze to wiecej opini na nie , ja mam go od tygodnia jak narazie nie narzekam ale sie zobaczy narazie to co mnie zawidlo to szumy w sluchawce

  • 0

    55. ~juanito  2005-04-28 20:04:00  host: s1.lesko.tke.pl

    Ej ziomy telefon jest spoko.Za takie pieniadze to co byscie chcieli???A o siemensach mi nie mowcie bo to sa takie szajsy ze ooo!tanie bo do niczego!

  • 0

    56. ~  2005-05-01 14:55:00  host: aiv74.internetdsl.tpnet.pl

    !!!TRAGEDIA!!!
    ta komórka nic nie ma
    pisze ze ma duzo ale jak sie ja ma
    to nudzi sie po 2 minutach
    kupcie 3510i :D lub 6600

  • 0

    57. ~frasn49  2005-05-05 17:41:00  host: pc167.minsk-mazowiecki.sdi.tpnet.pl

    aparat super.

  • 0

    58. ~usher  2005-05-06 15:18:00  host: als84.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefonik taki sam jak nokia6100. jedyne roznice to aparat, cena i wielkosc.
    2:1 dla n6100;)

  • 0

    59. ~bylobytakpieknie...  2005-05-17 19:16:00  host: d240.ds7.univ.gda.pl

    ...gdyby nie ta trzeszczaca obudowa!!! i slaby dzwiek w glosniczku przy rozmowie...slaba jakosc zdjec...ogólnie to delikatny telefonik. CZAS GO SPRZEDAĆ!!!

  • 0

    60. ~  2005-05-21 13:15:00  host: gprs5.plusgsm.pl

    Bardzo słaby telefon, błedy w oprogramowaniu, wole opragramowanie, czesto nie mozna wyłaczyc dzwonka, to samo dotyczy n6610. polecam n6230, wszstkie wady usuniete

  • 0

    61. ~juanito  2005-05-21 16:15:00  host: s1.lesko.tke.pl

    Zajefajny telefon i tyle wam powiem !Szukacie lepszego??Sszukajcie dalej jak dla mnie to miodzio!

  • 0

    62. ~Pucek  2005-06-12 21:56:00  host: hu74.internetdsl.tpnet.pl

    da się słuchać przez głośnik ale słuchawki muszą być wpiete bo to antena jest. Tak naprawde ile bateria trzyma???

  • 0

    63. ~VIP  2005-06-13 18:28:00  host: lange.skorpio.net.pl

    ja wam powiem tak w plusie ta nokia w mix plusie stoi za 199 zł przy 36 doladowaniach. A za SE k500i placimy 169 zł przy tej samej liczbie doladowan :-) wprawdzie SE nie ma radia ale jak dla mnie to to i tak lepszy fonik, nagrywac filmy idzie i wogole :P pozdro

  • 0

    64. ~  2005-06-13 20:58:00  host: aiv74.internetdsl.tpnet.pl

    najbardziej bezsensowna rzecz w tym komie ze jezeli chcesz sluchac radia przez glosnik (da sie) trzeba miec podlaczony zestaw sluchawkowy i jedyne radio jakie odbiera to radio maryja

  • 0

    65. ~Tomek  2005-06-14 10:01:00  host: 217.153.194.14

    Wszystkie wypowiedzi są bardzi naciągane, i w zupełności się z nimi nie zgadzam.6610i jest to poprostu dobrej klasy telefon.Jeśli ktoś narzeka na aparat, to ja powiem tylko tyle, że jeżeli chcesz zrobić zdjęcia naprawde dobrej jakości to kup sobie Cyfrówkę Canona, a nie telefon, Nokie są naprawdę bardzo Dobre.Jeśli komuś bateria nie trzyma zbyt długo, to widocznie źle ją sformaotwał.Info w instrukcji obsługi.Pozdro

  • 0

    66. ~michal  2005-06-19 18:04:00  host: dow69.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam tą nokie od miesiaca i powiem wam ze to jest zajebistyu telefon ,u mnie wszystko działa miodzio co do aparatu ustawcie sobie jakosc zdjec i kontrast i pierd..... ze zdjecia sa chu.... po prostu zajebisty telefon a nie jakas dziadowa motorola czy siemens

  • 0

    67. ~real  2005-06-30 15:33:00  host: pc-253-11.mofnet.gov.pl

    zle ze irda nie mozna przesyłac fotek a tylko pliki textowe. a tak miedzy nami to to jest tylko telefoni on nie musi w sobie miec lodowki, pralki żelazka itp... ludzie przez to sie dzwoni!

  • 0

    68. ~  2005-07-04 15:06:00  host: aiv74.internetdsl.tpnet.pl

    jak to ma 432 godziny w stanie czuwania to ja jestem ufoludek max 300

  • 0

    69. ~znawca  2005-07-05 12:59:00  host: 80.54.200.157

    Telefon do dupy sam go nie mam bo go nie chce ale ma moja siora. Ma tylko 4 tys kolorow i zdjecia wychodza bardzo lipne. Jedyny plus to radio

  • 0

    70. ~Mati6421  2005-07-05 15:25:00  host: bec176.neoplus.adsl.tpnet.pl

    webson: no raczej że weź MOTOROLE E398 jest od wszystkich o niebo lepasza

  • 0

    71. ~CineK  2005-07-06 11:15:00  host: v20-s1.itpp.pl

    Ludzie!!! Każdy telefon na tej stronce jest krytykowany!!! Doradźcie mi co kupić!!! Siemensa CX65 czy Nokie 6610i??? Cena podobna, bateria podobna... Czym się kierować??? Zdjęcia lepsze w Siemensie ale w nokii jest radio... Już zgłupiałem!!! Oba telefony się czasami wieszają!!! Wygląd ma lepszy siemens i wyświetlacz też ma lepszy o wiele!!! Zdjęcia w nokii to totalna porażka... Ten telefon chyba wydali z przymusu aby zastąpić 6610, aby szybciej!!! Raczej wezmę CX 65!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pozdrawiam. Proszę o pomoc. Dzięki z góry. Ziomek z WołomiNa -----> StRzAłKa ZiOmKi

  • 0

    72. ~  2005-07-10 15:04:00  host: asv139.internetdsl.tpnet.pl

    chce pobrac gre ale na wyswietlaczu pokazuje NAJPIERW ZAABONUJ GPRS jak to sie robi?

  • 0

    73. ~AREK  2005-07-10 15:13:00  host: asv139.internetdsl.tpnet.pl

    no i co to w koncu jest? NAJPIERW ZAABONUJ GPRS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • 0

    74. ~MotoSpec  2005-07-17 20:56:00  host: pf161.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl

    you Gumis z czym ty do ludzi z starą MOTKĄ ??
    Ty epok nie pomyliłes taki syf wiem ta nokia tez nie jest rewelacyjna ale o 3 epoki do przodu ??

  • 0

    75. ~Ba  2005-07-18 22:10:00  host: CAG-EP-dbp-NC02-e0.energis.pl

    Nie załamujcie mnie!Mam zamiar kupić jutro N6610i i mam teraz powazne obawy...czy ta obudowa skrzypi tylko przy kombinowaniu z nią czy tak sama z siebie?dziwne..ale ta bateria to trzyma z 4 dni przynajmniej..co??mam taką nadzieję...smutno..a wyglądała przyjaznie..bądzmy dobrej myśli:]

  • 0

    76. ~dexio  2005-07-21 11:28:00  host: gv18.internetdsl.tpnet.pl

    może będę go miał !!!!! bardzo mi sie on podoba !!!!

  • 0

    77. Sylwia  2005-07-21 15:04:14  host: pf98.ciechanow.sdi.tpnet.pl

    Hej! Czy mogę prosić o radę? :) Planuję sprawić sobie nowy telefon , ale zastanawiam się pomiędzy Nokią 6610i, Siemens'em C65 a Sony Ericsson'em T630... Który z nich jest najlepszy biorąc pod uwagę zarówno możliwości jak i cene? :) z góry dziekuję za pomoc :)

  • 0

    78. ~ogarnijcie sie patafiany  2005-07-23 16:21:00  host: Customer-pool-addr193-041.cablesurf.com

    poki co to narazie najlepszy tel ktory dotychczas mialem a troche ich sie przewinelo i jak narazie zlego slowa na temat tego phona nie moge powiedziec :))

  • 0

    79. ~Łukasik  2005-08-01 13:31:00  host: alh94.internetdsl.tpnet.pl

    ja nie wienm co robić mam możliwość kupienia tej nokii bo ogólnie to chcę kupić nokię ale czy mógłby ktoś dokładnie powiedzieć mi jaka ona jest wiecie wszystkie plusy i minusy narazie mi się podoba jej wygląd ale funkcjonalność też jest ważna nie chcę telefonu do szpanowania tylko do dzwonienia i ewentualnie do zdjęć poradzcie co mam robić piszcie na mój e -mail z góry dzięki

  • 0

    80. ~mati  2005-08-05 16:10:08  host: 213-238-92-12.adsl.inetia.pl

    jest wypasiony funkcjonalny no i firma bezkonkurencyjna

  • 0

    81. ~damia  2005-08-07 20:43:04  host: sniezka.bmj.net.pl

    super tel bateria dobra wyswietlacz dobry fajne zdjecia robi nokia najlepsza siemens syf mialem ich duzo awaryjne

  • 0

    82. ~afu  2005-08-21 12:33:26  host: apk229.internetdsl.tpnet.pl

    na takich forach dziala masa ukrytych komentatorów z roznych firm. uwazajcie : )

  • 0

    83. ~zydek  2005-08-24 20:52:11  host: proxy.promax.media.pl

    juz wiem co skrzypi ... to film jak sie przesuwa w aparacie

  • 0

    84. ~Tomek960  2005-08-28 17:12:00  host: aou82.internetdsl.tpnet.pl

    Jakby nie to ze kumpel go ma i nim szpanuje to by mi sie podobal :D

  • 0

    85. ~Malinka  2005-09-11 08:18:26  host: abh125.neoplus.adsl.tpnet.pl

    PROSZE CHCE Z NIEGO SCIAGNAC ZDJECIA NA KOMPA ALE MĘCZE SIE JUZ Z TYM OD TYGODNIA :( MAM KABEL DKU5 ALE PRÓBUJE I NIC MI NIE WYCHODZI NIECH MI KTOŚ NAPISZE KTO SIE NA TYM ZNA POKOLEI WSZYSTKO , JAK TO SIE ROBI I WOGÓLE (tak zebym zrozumiala :D) BYLABYM BARDZO WDZIĘCZNA :) POZDRO

  • 0

    86. ~Noiserr  2005-09-13 23:37:43  host: pd85.prudnik.sdi.tpnet.pl

    Witam wszystkich widze ze karzdy z was ma sporo do powiedzenia.Zapewne karzdy z was wiedział co bierze(kupuje)!!
    1.Jerzeli chcecie supej jakosci zdiecia proponuje zakup aparatu cyfrowego a nie tel.kom.

    2.Jezeli komuś cos skrzypi,laryngolog napewno wam pomoże.

    3.Bateria "trzyma tylko 3 dni"- Bujda na resorach.Proponuje prawidłowo sformatowac baterie.(3-4 cykli ładowania przez pełne 14godzin,na wyłaczinym tel).

    4.Dlatych co porównuja dzwiek 6610i do 3510i proponuje posłuchac fujarki a organów.

    5.A jesli chodzi o IRD'e o której nikt nie wspominał to zdecydowanie mówie ze działa.Faktycznie był z nią problem ale po odpowiedniej modyfikacji działa .

    Pozdro :DDDD 4ALL

  • 0

    87. ~gizmi  2005-09-17 08:13:59  host: 217.153.83.98

    wy jestescie porąbani !!!!!!!!!!!! mi tam jakos nic nie skrzypi, tylko mam powazne problemy z IRDĄ ;-(

  • 0

    88. ~bartek  2005-09-27 15:15:25  host: dxl27.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hej mam dowas jedno pytanko poradzciemi co mam wybrac se k300i czy nokie 6610 prosze was o opinię

  • 0

    89. ~ioee  2005-09-30 07:59:28  host: nat-go2.aster.pl

    mam ten telefon od miesiąca i bardzo mi się podoba, zdjęcia wcale nie są takie złe, obudowa u mnie nie skrzypi (za bardzo). Gorzej z polifonią. Zna ktoś jakieś aplikacje, które pozwolą rozwinąć możliwości tej komórki??

  • 0

    90. ~  2005-10-01 22:54:24  host: sub210-234.elpos.net

    O co k*** chodzi z tą IRDĄ! Niby jest ale nie da się nią przesyłać dzwonków i zdjęć! To co ja kurde mam zrobić? Przesłać nią smsa do osoby siedzącej obok? :| gówno

  • 0

    91. ~dj_30_ton  2005-10-04 10:08:01  host: asl225.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ludzie zatanówcie do czego wam potrzebny tel ja go mam od 2 miechów i nierzekam nawet jeszcze w gry nie wchodziłem no zdjęcia fatalne robi ale telefon nie do tego służy jak dotąd mam wygadane przeszło 80 godz i jeszcze ani razu nie był w serwisie polecam ten telefon dla ludzi którzy sporo rozmawiają przed nią miałem zwykłą 6610 i 3 razy zerował sie licznik od połączeń i jeszcze ją czasem używam jak musze

  • 0

    92. ~KaRoLa  2005-10-05 14:52:30  host: bhv70.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mój tata ma taki telefon! jedyne co w nim fajne to radio, ale i tak jest fajny.

  • 0

    93. ~ktos  2005-10-08 19:18:13  host: 212.106.17.210

    nic rewelacyjnego,mówie serio ,po prostu nie ma czym zwalic z nóg...

  • 0

    94. ~~ola~  2005-10-09 17:47:54  host: p54B0DCA7.dip.t-dialin.net

    mam ja sama i uwazam ze jest calkiem niezla

  • 0

    95. ~  2005-10-15 16:59:18  host: bqg30.neoplus.adsl.tpnet.pl

    taak.. całkiem niezły-sama go mam.
    Lecz po 6miesiącach mi sie znudził. Aparat mogłby być lepszy-nie ma kamery :/
    Polifonia-cóz to za polifonia?!
    brak animowanych obrazków ;P
    telefon bardzo dobry dla ludzi mało wymagających ;)

  • 0

    96. ~  2005-10-17 22:57:35  host: gv10.internetdsl.tpnet.pl

    minusy: kiepska polifonia, kiepskie zdjecia, kiepski wyswietlacz, trzeszczaca obudowa
    plusy: latwa obsluga i nawet sporo pamieci (dla mnie 3.5 mb to duzo jak na taki tel :))

  • 0

    97. ~peter  2005-10-23 20:28:05  host: dge96.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nie wiem jak mozna pordukowac telefon z "nie pelna" funkcjonalnoscia iRDY. Bezsens, mozna tylko wizytowki i notatki z kalendarza wysylac...

  • 0

    98. ~  2005-10-27 10:18:24  host: pa105.kostrzyn.sdi.tpnet.pl

    wszystko spoko tylko obudowa skrzypi

  • 0

    99. ~4guni4  2005-10-27 17:46:51  host: prosie12-1.aster.pl

    moim skoromnym zdaniem jest spoko!!

  • 0

    100. ~Marshal  2005-10-28 16:18:16  host: hf90.internetdsl.tpnet.pl

    Ja tam mam nokie 6610i i wogóle nie nażekam! Bardzo poręczna itp. Radio full wypas.. Troszke jestem nie zadowolny z aparatu ale PODOBNO jak sie da na kompa fotki z tej noki(6610i) to ładnie wychodzą:) Pozdrawiam i namawiam do kupna noki 6610i!!

  • 0

    101. ~lekamill  2005-11-03 14:41:00  host: bwl23.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam go i trzeba przyznac ze jest wytrzymaly ale bardzo nudny, jedyna dobra rzecz w tym telefonq to radio !:)

  • 0

    102. ~Picasso  2005-11-06 09:39:36  host: grabowka.net-com.net.pl

    witam czy wie ktos jak regulowac głosnosc radia w noki 6610i bo kupilem ja i niemoge znaleźc opcji tej prosze o pomoc czy to trzeba niewime opragromowanie zmeinic czy jak?

  • 0

    103. ~Simpkin  2005-11-09 17:05:19  host: cqm254.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam go telefon Super Mógby miec wiecej kolorów ale Foty i tak lepsze niz w nie jednym lepszym telefonie...Bardzo polecam

  • 0

    104. ~kama  2005-11-15 11:30:47  host: afr195.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy on ma podczerwień ??

  • 0

    105. ~morales  2005-11-18 20:10:05  host: nat01.rtk.net.pl

    Ta koma jest do .... wole już siemensa cxt70 sam go mam i jest git!!

  • 0

    106. ~szymon_z  2005-11-23 13:19:56  host: abz70.internetdsl.tpnet.pl

    Super elefon dla wymagajacych ale największą jego wadą są jego kolory...Tylko 4096...porażka :(Ale w porównaniu z tą rozdzielczością telefonik wyglada na 65,000!Pozdro!

  • 0

    107. ~tylko prze sluchawiki  2005-11-28 16:49:21  host: host-81-190-120-125.gdynia.mm.pl

    mozna radia sluchac

  • 0

    108. ~Rafik  2005-12-01 14:33:10  host: cfl4.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Niebardzawo prezentuje się monitorek, naprawdę kiepsko na nim widać, a zdjęcia są właściwie tragiczne, ale na oko wygląda ok, tylko że to nie wystarczy.

  • 0

    109.  2005-12-03 13:06:26

    Nic specialnego... to tylko telefon Nokii czyli poza tym ze mozna nim rzucac o sciane nic nie ma... i kosztuje 400 zł

  • 0

    110.  2005-12-05 11:05:28

    telefon jest tragiczny!! to prawda ze mozna nim rzucac o sciane ale za tą cene mam SE k300i albo nawet k500i ktore są 100 razy lepsze pod względem funkcji!!

  • 0

    111. ~madsa  2005-12-06 08:27:17  host: umw-gate-tk.um.wroc.pl

    słabiutka polifonia

  • 0

    112.  2005-12-12 15:00:05

    shit i nic wiecej ;D

  • 0

    113. ~kasia  2005-12-14 22:23:58  host: proxy3.tkdami.net

    ja tez go mam i juz mi sie nie podoba,a najbardziej nie moge zrozumiec tego jak tu dziala podczerwien, moze mi ktos powiedziec????

  • 0

    114. ~monia  2005-12-16 13:43:40  host: acrj128.neoplus.adsl.tpnet.pl

    to jest super telefon

  • 0

    115. ~tomek  2005-12-18 11:57:52  host: aavf21.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Miałem ten telefon przez ponad rok (kupiony w salonie). Telefonow mialem juz sporo i naprawde z 6610i bylem najbardziej zadowolony. Nigdy sie nie zawiesza, bateria trzymala b.dlugo (a rozmawiam duzo) - co ważne - na dlugo przed calkowitym rozladowaniem powiadamia o rozladowaniu baterii, czasami jeszcze moglem troche pogadac po powiadomieniu o rozladowaniu, a nie tak jak w innych aparatach, ze niby bateria naladowana a podczas rozmowy sie wylancza.
    Oczywiscie jesli komus zalezy na aparacie i fajnych dzwonkach to niech sobie daruje ten telefon!!!
    Aparat naprawde beznadziejny (moze to wina wyswietlacza? - nigdy nie przenosilem fotek na kompa). Dzwonki tez kiepskie. Ale moje zdanie jest takie, ze jak chce pograc albo sluchac muzyki to mam od tego inne sprzety:)
    Telefon jest przeciez po to zeby przez niego rozmawiac.
    U mnie jakosc rozmowy byla bdb - to chyba zalezy na co sie trafi, ale jak ktos kupuje telefony od sprzedawcow stadionowych to czego sie mozna spodziewac.
    Pozdro

  • 0

    116. ~!!!mc_patrick!!!  2005-12-18 17:01:21  host: aru226.internetdsl.tpnet.pl

    Mam pytanie.Co wybrać nokia 6220 czy 6610i WitekT i reszta pomóżcie mi!

  • 0

    117. ~patryk  2005-12-18 17:53:07  host: aru226.internetdsl.tpnet.pl

    mam pytanie a raczej dylemat co kupic 6610i czy 6220.WitekT pomóż i cala reszta piszcie co kupic!

  • 0

    118. ~żiko  2005-12-19 17:05:54  host: 80.51.167.94

    telefon do bani nie dziala mi odbior na podczerwien nudne dzwonki i wiele innych cech nudnych

  • 0

    119. ~KOZA  2005-12-23 15:48:28  host: adh6.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten telefon do guwno ma zjechany aparat mało pamieci poczerwien do dupy jednym słowem GUWNO przez wielkie G

  • 0

    120.  2005-12-26 22:44:20

    Dobry fon:)Mam takiego

  • 0

    121. ~brunetek  2006-01-01 22:12:37  host: bwa198.neoplus.adsl.tpnet.pl

    najlepiej to narzekac skoro ten telefon jest w czolowych rankingah to widocznie jakis matol go nie wybieral!!!!ja mam zajawke nadal bo uwazam ze polowa komentarzy to biadolenia osob ktore nie stac na komore za tysiaka i narzekaja ze jest zle!!!

  • 0

    122. ~buziaczek  2006-01-08 15:08:15  host: aky242.internetdsl.tpnet.pl

    A ja jestem z Nokii 6610i bardzo zadowolona!!! Radio super, dźwięki też, bateria trzyma prawie tydzień. Miałam już Siemensa, Alcatela, ale umywaja się do tego aparatu. Polecam. Moja obudowa jakoś nie trzeszczy:)Może macie jakieś felerne te telefony...

  • 0

    123. ~Ania  2006-01-13 15:45:09  host: orange-ipfw.gni.pl

    telefon jest super, no chyba ze kupuje sie takie graty jak maja wszycy ci co pisza ze ten telefon jest do bani, Wyswietlacz i zdjecia sa poprostu super. Zajebista obsługa. A przede wszystkim trwaly telefon. Co do baterii to mi trzymie nie cale 2 tygodnie. Polecam wszystkim!!

  • 0

    124. ~adamoss  2006-01-14 19:32:08  host: 153.19.250.107

    co za syffff

  • 0

    125. ~rodzina123  2006-01-18 20:34:24  host: nat8.netburg.pl

    chcę kupić ten telefon .wiecie ile kosztuje na karte
    powiedzcie mi prosze was

  • 0

    126. ~agata  2006-01-22 18:25:15  host: pb48.tarnobrzeg.cvx.ppp.tpnet.pl

    można słuchać radia takrze przez głośnik. telefon jest ok w porównaniu np do motoroli i sony ericsona które sie czesto psują!!!

  • 0

    127. ~aniolek  2006-01-25 10:18:21  host: h82-143-150-132-static.e-wro.net.pl

    ja mam ten telefonik jest dosyc wytrzymaly ;-) spadal ze schodów i pływał w jezioże bateria długo mi trzyma i mam piekne fotki z bliska kwiaty motyle i tym podobne ;]

  • 0

    128. ~butenko  2006-01-27 20:51:08  host: edc67.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wolę Nokię 6600 niż tę motorolę e398 lepsza jakość i bateria nienaganna ,w ciepłych krajach nie nawaliła i na Syberii było super słychać jak za scianą ,polecam ten model.Podróżnik.

  • 0

    129. ~~zelcia  2006-02-02 10:51:37  host: 82.177.161.219

    sluchajcie ludziska.Mam ta nokie.Moze wasze trzeszcza,ale moja nie.Zdjecia nie sa najgorszej jakosci.To ze czasami wychodza nie za rewelacyjnie to nie wina aparatu,tylko osoby fotografujacej.Osobiscie jestem zadowolona z niej,aczkolwiek nie potrafie zakladac hasel na foldery w galerii bo mam angielskie menu,a nie chce wydawac 3 dych zeby sobie poczytac po polsku.Jak mozecie to napiszcie mi(proooosze)jak zalozyc te cholerne haslo.Oto moj mail: zelcia0204@wp.pl z gory dzieki i pozdrawiam.

  • 0

    130. ~Tom  2006-02-04 22:34:55  host: akz110.internetdsl.tpnet.pl

    Mam go irda nie łączy się z żadnym telefonem

  • 0

    131. ~Pablito  2006-02-06 19:18:06  host: 80.50.251.84

    mam go już rok, dwa razy w serwisie i dalej szwankuje, kiepskie zdjęcia i polifonia, ogólnie nie polecam

  • 0

    132. ~Aga=)  2006-02-06 20:59:14  host: n2.pro-internet.pl

    Do Koza : nie zgodze sie z toba ze ten telefon to "GUWNO "( tak jak napisales przez duze G i .... "u" hahaha )Fakt dzwonki nie sa najwyzszej jakosci, zgodze sie ale fonik jest bardzo dobry. zdjecia wrzucone na kompa sa swietne.Irda nie laczy sie z innymi telefonami gdys mozna przez nia przesylac tylko wizytowki Duzo moze przejsc (upadki ze stolu, zjazd ze schodow) i mimo wszystko funkcjonuje jak nowa :)Polecam

  • 0

    133. ~hassel  2006-02-14 18:31:03  host: all122.internetdsl.tpnet.pl

    Nie wiem co wybrać nokie 6610i czy nokie 3220

  • 0

    134. ~~adams!  2006-02-18 14:22:50  host: 80.85.233.253

    obudowa wcale nie skrzypi dajcie spokój!!! ja ma go od roku i nic. jestem zadowolony. moja opinia jak najbardziej pozytywna. telefonik jest świetny;))

  • 0

    135. ~kwiat  2006-02-26 12:45:26  host: aakk34.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telafonik jast zeje fajny mam go od roku i cud maud trzeba go zjazyc i jago funkcje z usb! :-)

  • 0

    136. ~Patitka  2006-03-05 20:57:56  host: aakj142.neoplus.adsl.tpnet.pl

    aktualnie mam samsunga c100:/
    kumpel zaoferowal mi nokie 6610i i niby chce ja,ale jakos nie umiem sie zdecydowac mimo to ze samsunga nie lubie:(
    mam sentyment do telefonow:(
    i co ja mam zrobic??:>:P

  • 0

    137. ~potts  2006-03-10 15:57:08  host: 80.244.147.207.brzesko147.tnp.pl

    telefonik zajebisty..
    tylko nie za te pieniadze..
    no i niepotrzebnie sie osmieszali z tym aparatem..hehe

  • 0

    138. ~patrol  2006-03-21 14:48:01  host: c140-179.icpnet.pl

    ten telefon to szmelc moze kiedys byl dobry ale teraz to dziadek. 4 mega to smiech na sali i ten biedny aparat lepiej narysuje niz on robi te zdjecia k700i RULEZzZ

  • 0

    139. ~LUCEK  2006-03-22 11:35:15  host: 82.160.17.194

    mam i jest ok, sa lepsze :)

  • 0

    140. ~Kobra  2006-03-23 22:54:33  host: bhx50.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nokia 6610i jest lepsza od 6610 ale nic nie przebije noki one są najlepsze reszta to szajs Nokia !!!!!!!!!

  • 0

    141. ~wojtas  2006-03-26 14:10:45  host: cache.telia.piekary.net

    telefon w sumie fajny bateria trzyma mi bardzo długo do 2 tygodni czasem więcej aparat tandeta kompletna radio w sumie spoko działa ale szybko żre baterie gry nie ciekawe nie do końca działająca irda(działa tylko z kompem) dużo bajerów dla biznesmenów typu elektroniczne portfele i kupa niepotrzebnych bajerów telefon bardzo trwały przeżyje wysokie loty bardzo popularny telefon następca 3310 pozdrowienia dla wszyskich użytkowników tego telefonu

  • 0

    142. ~koleś  2006-03-30 16:34:29  host: abor125.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten telefon to badziewie nic do niego znaleść nie można, ma nieporęczną klawiature, bateria trzyma max. 3 dni a radio odbiera tak że szkoda gadać

  • 0

    143. ~Zenek  2006-04-02 12:34:45  host: xdsl-4230.walbrzych.dialog.net.pl

    ja go chce miec ale kasy nima

  • 0

    144. ~mareqm  2006-04-12 01:04:00  host: httpd.aranea.net.pl

    prezentuje sie ok,aparat do d**, żenującej jakości zdjęcia, obudowa faktycznie skrzypi, i akurat ja mam problem z gasnącymi diodami podświetlenia klawicszy,,,,jutro wymieniam na 6030...

  • 0

    145. ~emanuel84  2006-04-19 22:38:47  host: acsg37.neoplus.adsl.tpnet.pl

    posiadam ta nokie jest ok ale niepasuje mi w niej aparat zeby zrobic zdjecie trzeba sie domyskac co tam jest. Mam takie pytanko czy w noki 6610i podczerwien dziala czy nie bo umnie cos nidziala??

  • 0

    146. ~Mon!ka  2006-04-20 17:15:33  host: 80.51.249.98

    po tych waszych kometarzach nie wiem....kupywac ta komorke czy nie? ;/

  • 0

    147. ~n6610i  2006-05-05 10:30:30  host: abfa133.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Chyba żeś pojebany że C651 jest lepsza!! Jest do dupy!! Lepsze porównanie było by z Sony Ericssonem k300i bo jest miliard razy lepszy i tańszy!!

  • 0

    148. ~mac  2006-05-08 19:20:34  host: ip-81-210-100-162.netia.com.pl

    boze co to ma byc ?? ta nokia jest hujowa tak ja zreszta wszystkie nokie najlepszy jest sagem myx 6-2 i kropka !!!

  • 0

    149. ~stachu  2006-05-09 15:26:16  host: eef222.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Kurna! Teraz nie wiem czy ja kupic po tych Waszych komentarzach! Mam K300i i chcialbym miec drugi fon. Tylko pytanie ktorego czesciej uzywac. Poleccie mi cos! Narka! Pozdro!

  • 0

    150. ~123456  2006-05-11 19:27:17  host: ewg212.neoplus.adsl.tpnet.pl

    badziewny telefo nzbede bajer irda jest i tylko moge kalendarz przeslac poco to??? beznadziejny aparat kolejny zbedny bajer?? niby taka idealna baterai trzyma 1,5 dnia nokia to badziewia

  • 0

    151. ~lesiu  2006-05-15 09:46:30  host: qel.pl

    Telefon ok ja nie mam z nim problemu kiedyś mrugały diody ale rozkreciłem i wyczyściłem styki i jest ok bez problemu,radio super sprawa,polifonia taka se,zamiast aparatu powinno być realtone.Polecam!!

  • 0

    152. ~mordziasty  2006-05-19 16:59:49  host: byz98.internetdsl.tpnet.pl

    Mam 6610i równo rok w sieci Orange od nowego.Służy mi do rozmawiania,sms i korzystam z budzika i przypomonacza.Przegadałem na nim od początku 520 godz co daje średnio prawie 1,5 godz dziennie (dzięki darmowemu numerowi w abonamencie).Dziennie wysylam ok 30 sms. Nigdy się nie zepsół a zawiesił się może 2-3 razy.Baterię ładuję co dziennie nie zważając na stopien rozładowania-czasem dopuszczam do całkowitego rozładowania.Mam cały czas tę sama baterię.Cenną funkcją jest dla mnie PORTFEL na hasło gdzie przechowuję moje hasła i loginy internetowe.Radia słucham sporadycznie na świetnych firmowych słuchawkach i odbiór jest jak to w radio zależny od stacji.W pierwszym miesiącu troszkę migało podświetlenie klawiatury ale przeszło bez ingerencji "naprawiaczy".Klawiatura jest wygodna dla mnie i niezawodna.Aparat foto służy mi do zrobienia zdjęcia jakiegoś elementu (np nowo kupionych majtek) i wysłania do mojej dziewczyny aby się ze mną cieszyła... haha.Do robienia prawdziwych zdjęć mam cyfraka droższego od N6610i.Obudowa trzeszczy i niech sobie trzeszczy- mam to gdzieś- byle się trzymała kupy.Irda działa bez zarzutu i pozwala na przegranie do i z kompa zdjęć, grafik i dzwięków programem MobiMb.Jestem zadowolony z N6610i bo też wygląd mi się podoba.Mam zamiar tak długo używać aż nie padnie z jakiegoś powodu.

  • 0

    153. ~wiewiurek  2006-05-24 20:17:59  host: boe134.neoplus.adsl.tpnet.pl

    lipna obudowa szyblo penka szykba ale ekranik nie do za......a morzna rzucac po asfalcie i nic .

  • 0

    154. ~gromit  2006-05-25 02:07:37  host: cdif-cache-2.server.ntli.net

    Telefon jest dobry jak na telefon pod tytułem Nokia przystało, jak ktoś chce mieć suszarke do włosów z szybkowarem do gotowania ziemniaków w 5min to niech se kupuje jakieś tam cud telefony, tylko zeby potem nie było płaczu ze sie zawiesza albo ze bateria lezy po paru godzinach...Ech! ja tam wole swoją nokie!

  • 0

    155. ~wax  2006-05-25 22:07:23  host: dum199.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam adapter IrDA do komputera i mam telefon 6610i i nie umiem nic wyslac ... wie ktos co zrobic?

  • 0

    156. ~michał6230  2006-05-27 18:44:14  host: 84.alpat.net

    telefon szmelc i staram się o nokię6230 i jest ona o niebo lepsza.telefon często się psuje,ma słaby aparat,mało pamięci,cienką polifonie,wygląd teżnie jest najlepszy,a najgorsze jest to że irda mu nie działa jedno co mi się podoba to radio

  • 0

    157. ~Frania  2006-06-16 15:18:36  host: acub57.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefonik fajny, bateria trzyma dlugo najlepsze NOKIE!!!!!!!!!!!!!!!! IR tylko nawala a tak to luz.

  • 0

    158. ~158  2006-06-20 20:13:42  host: fbt74.internetdsl.tpnet.pl

    telefon fajny szkoda tylko że przez irde prawie nic nie da sie przesłac tylko wizytówki i kontakty ewentualnie mms jeśli sie troche nad softem popracuje. bateria trzyma przy maksymalnym zużyciu 3 dni a w stanie spoczynku do 5-6 dni

  • 0

    159. ~Asieńka  2006-06-22 15:19:03  host: apn-100-182.gprsbal.plusgsm.pl

    ludzie mam wrażenie że niektórzy z was normalnie przesadzają!!! ja uważam żę ten telefon jest naprawde za*****ty, a jeżeli komuś bardzo sie nie podoba to niech kupi sobie nowy!!! bateria trzyma naprawde bardzo dlugo, jeżeli nie robi sie zdjęć co 5 sekund. ta nokia nie jest jedynym telefonem gdzie irda działa tylko z kompem, więc nie przesadzajcie! radio odbiera w zależności od stacji, to nie zależy od modelu telefonu. mi osobiście bardzo sie podoba i nie mam narazie zamiaru wymienić jej na nic innego :)

  • 0

    160. ~Sylwia  2006-06-30 16:10:24  host: drt86.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Słyszałam, że NOKIA 6610i ma słabą irde i, że nic nie można przez nią przesłać! Czy to prawda??

  • 0

    161. ~qwsa  2006-06-30 20:10:32  host: 74-167.espol.com.pl

    Bateria trzyma tydzień (była formatowana), wk*rwia mnie to migotanie dolnych klawiszy i słaba jakośća paratu. Dla ludzi lubiących biznes- telefon w sam raz

    Mam taki i polecam

    Pozdro!!!

  • 0

    162. ~rumun  2006-07-03 10:45:24  host: abwn115.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten telefon jest fajny i kropka

  • 0

    163. ~Tomek  2006-07-05 23:10:05  host: cmi118.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Dla mnie jest to najlepszy telefon. Radio odbiera bardzo dobrze (lepiej niz w mp3)mozna na głos słuchać radia (duzy plus). Duzo gier sie miesci na ten telefon. Ja mam gier koło 50 i jeszcze by mi spokojnie starczyło na drugie 50. Ja wole miec radio niz mp3 w telefonie bo jak ma telefon mp3 to mozna tylko pare piosenek wgrac i tyle a w radiu mozna słuchac najnowsze piosenki. POLECAM ten model

  • 0

    164. ~  2006-07-10 12:40:24  host: cyj42.internetdsl.tpnet.pl

    mialem ten telefon dlugi czas i nie bylo z nim zadnych problemow to rewelacyjny telefon z bardzo dobrym radyjkiem.chociaz zdjecia moglby robic ładniejsze.

  • 0

    165. ~ash  2006-07-22 21:49:26  host: exd1.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kurde lubie moja kome ale chcialabym koniecznie zmienic!! aaa !! no oszaleje zara :( chce sony ericsson'a z520i !!! :( ale da sie zyc jakos z n6610i..pozdrawiam posiadaczy! seeya

  • 0

    166. ~Kasia  2006-07-25 19:17:43  host: dti240.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon już rok. Ogólnie jestem zadowolona, lecz jest słaby aparat, nie ma podczerwieni...... a tak po krótce git. Polecam ludziom, którym telefon nie słyży dozabawy tylko do dzwonienia i słuchania radia. Pozdrawiam wzystkich posiadaczy.

  • 0

    167. ~sylwia  2006-08-02 00:03:57  host: dsm56.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zamierzam kupic sobie ta nokie! i tak mysle czy to dobry wybor! poradzcie mi!

  • 0

    168. ~Sylwia1111  2006-08-02 09:30:33  host: dst40.neoplus.adsl.tpnet.pl

    planuje sobie kupic wlasnie tego fona! ale poradzcie mi czy to doby wybor! a jesli nie to jaki jest lepszy? i zeby cenowo byl podobny! prosze was o szybka odpowiedz!

  • 0

    169. ~JP-8000  2006-08-02 11:47:19  host: host-182.skynet.net.pl

    Kumpel ma ten telefon,jest całkiem spoko,poza tym że IrDA działa tylko z laptopem,a aparat ma matrycę CIF...ja osobiście wole mojego SE k600i:)

  • 0

    170. ~Alan.m  2006-08-02 12:15:38  host: aux48.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Kasia on ma podczerwień to w końcu irda mój wróg go ma i przesyła mojemu koledze różne rzeczy

  • 0

    171. ~tymek-krzyż wlkp  2006-08-06 21:26:39  host: eum34.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nokia jak nokia.nigdy nie zawodna.w szczegolnosci 6610i-normalnie gitara malina.

  • 0

    172. ~Anka  2006-08-07 18:19:20  host: abwy187.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Tez mam od niedawna Nokie 6610i no i cos mnie niepokoi:(Bo z boku tel.(ale nie tam gdzie ustawia się głośność w słuchawce,tylko po drugiej stronie) sa takie dwie dziurki-mikrofonik,czy głośniczek(mniejsza z tym)...No i gdy przystawię tam ucho to tam ciągle szumi(dość głośno) a ja nie potrafie tego wyciszyc:(No i bateria tzyma mi tylko jeden dzien:(To chyba przez to ciagle szumienie:(Co wy myslicie???

  • 0

    173. ~Tinka  2006-08-09 21:48:23  host: all233.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zgadzam sie z jednym: telefon jest niezniszczalny- spadł mi z drugiego pietra i nawet sie nie wylaczyl. za to obudowa jest do kitu- zmienialam ja pare razy odkad ja mam czli ok. roku. aparat jest zly, wyswietlacz tez, ale radio odbiera swietnie. nie powiem ze polecam, ale w sumie calkiem niezly telefon

  • 0

    174. ~kochu  2006-08-13 23:42:57  host: w3cache.dolsat.pl

    telefon jest fajny duzo mozna na nim zrobic radyjko duzo owiele duzo zdjec zrobic duzo melodyjek itd ja mam ta nokie i mi chodzi irda tylko jest jedna wada pszez nia mozna wysylac tylko do innego telefonu wizytowke a nic innego.kumpel sobie kupil irde do swojego tele i pozyczylem odniego z ciekawoscia wgralem Oxygen Phone Manager II i chodzi moge z niego zgrywac wszystko pozdro:D

  • 0

    175. ~Misiek  2006-08-16 17:17:18  host: ip-212-244-82-1.big4.pl

    Tel do dupy wpadł mi do wody nie działa radio i zasieg zgubił i jajo

  • 0

    176. ~Alan  2006-08-18 15:25:14  host: aoz162.internetdsl.tpnet.pl

    Telefon dziala mi juz 2,5 roku,ciesze sie jego niezawodnoscia,dobra bateria i swietnym zasiegiem,aparat foto do skromnych mms-ow wystarczy

  • 0

    177. ~Szmaciuś  2006-08-19 13:18:59  host: 62.233.189.70

    Telefonik spox mam go od roku i mnie nigsy nie zawiódł... Zdjęcia jak na 4 tys. kolorów wychodzą spox.. moim zdaniem lepsze niż w SE T610 który ma 65tys kolorów!! Polecam!! Wypas fonik

  • 0

    178. ~moonka  2006-08-19 20:03:11  host: balladyny.limes.com.pl

    Nie wiem czemu wiekszosc osob udzielajacych sie na tym forum jest tak krytycznie nastawiona na ten model telefonu :)
    Telefon nie jest nakgorszy:) jezeli sie umie ladne zdjecia to takie sie ma ja niektore mam bardzo wyrazne, nawet jak na kompa sie je zarzuci..mi obudowa oosobiscie nie skrzypi...
    Mojemu poprzednikowi wpadl telefon do wody i marudzi o zasiegu i o radiu...
    Jezeli nie umiesz trzymac telefonu zawies sobie smycz na szyje..,. telefon nie jest przystosowany do wody :/

  • 0

    179. ~Wolfp  2006-08-28 16:39:52  host: host-550b7a51.sileman.net.pl

    Do szału doprowadza mnie trzeszczenie obudowy.Jak sie zakłada hasła na foldery w galeri??

  • 0

    180. ~Pot  2006-08-30 19:19:43  host: 195.116.189.2

    czy można mieć w nokii 6610i sekwencję wideo?
    Pozdrawiam wszystkich!

  • 0

    181. ~monis  2006-09-01 18:01:04  host: cvu178.internetdsl.tpnet.pl

    mam ten telefon od ponad roku i jestem z niego zadowolona co prawda zdjecia nie wychodza super ale jak na 4000 kolorow sa niezle

  • 0

    182. ~martix  2006-09-01 19:07:32  host: dua34.internetdsl.tpnet.pl

    To bardzo dobry telefoniur. Na SonyEricsson beznadziejnie pisze sie sie smsy i wogole szajsem jest ericsson. Nokia jest najlepsza a kto twierdzi inaczej tego pod sąd i kula w kaczy łeb. Precz zPiSem!

  • 0

    183. ~bu bu  2006-09-03 12:16:15  host: eit243.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a mi wpadła do wody i spadł z drygiego pientra na kamienne płytki i nadzal działa

  • 0

    184. ~paula  2006-09-06 20:50:27  host: aanu248.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nie umiem przesylac przez irde... kap;owato..:( aparat tez dupa... ale ogolnie jest dovbry

  • 0

    185. ~kinia  2006-09-07 15:27:28  host: xdsl-4616.lubin.dialog.net.pl

    podoba mi sie ten fonik i chcialabym go kupic..tylko nie wiem czy irda dziala bo jedni pisza ze tak drudzy ze nie..powiedzcie konkretniej..tak czy nie?

  • 0

    186. ~Piotrek  2006-09-09 16:16:43  host: 213-238-77-169.adsl.inetia.pl

    mialem ten telefon 1 rok.Przez irde mozna wysylac tylko wizytówki NIC INNEGO... nie mozna wysylac zdjec ani muzyki nic z tych rzeczy... Pozdrawiam

  • 0

    187.  2006-09-12 01:49:03

    bo ta irda jest glownie do wizytowek:) a jak macie irde w kompie i PC Suit, to sobie mozecie tapetki, dzwieki i giery wgrywac na ten fonik:) mily dla oka wyglad, a foto dolaczone przez producenta, bo byla na to moda, wiec na sile, co wyszlo jak wyszlo...:/ :)

  • 0

    188. ~~Dawid  2006-09-12 16:50:32  host: 82.160.254.181

    Moim zdaniem super telefonik. Zamierzam go sobie kupic na allegro.

  • 0

    189. ~sewcykus  2006-09-13 20:18:20  host: atj242.internetdsl.tpnet.pl

    irda dział jesli chodzi o podłączenie do kompa tylko jest potrzebny program wspomagający i mozna wszystko wysyłać i do kompa i z kompa ! a jesli z komórki do komórki to tylko wizytówki !

  • 0

    190. ~zadowolona ewela  2006-09-24 21:30:12  host: static-62-233-181-78.devs.futuro.pl

    fajny phonik...mam go juz od roku i jestem z niego zadowolona...

  • 0

    191. ~himdevil  2006-09-27 20:17:41  host: caq196.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Najlepsze w nim jest to że jest niezniszczalny........

  • 0

    192. ~KtO s  2006-09-30 09:09:01  host: 83.2.116.34

    Witam! Mam nokie 6610i po tuningu czyli jest wymieniony aparat na 1,3megapixela, polifonia 64 tonowa, pamięc 32mb, no i oczywiscie nowy soft. telefon super tylko ten wyswietlacz. Co o tym sondzicie ?????????????????????? Pozdro

  • 0

    193. ~bolo  2006-10-02 09:29:30  host: 217.8.167.230

    Czy ktoś wie do czego jest ta Irda skoro i tak niemożna nic przez nią wysłac ani odebrać?

  • 0

    194. ~himdevil  2006-10-12 19:34:48  host: cci62.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mom tego fona już 2 roki i jakoś nie narzekom XD uważom że je nieznisczalny.....XD wypod już z 2 piętra, spod ze schodów.....i dalej żyje ;P moga polecić ;P

  • 0

    195. ~dudek  2006-10-15 12:05:12  host: svelek59.it-net.pl

    :D no fakt, niezniszczalny :D:D Kumpela rzucila nim z całej siły o ziemie, wszystko wyceciało a fon... nie mial ani jednej rysy ( :D) a działa jakos jeszcze lepiej :D polecam... aparat dziadowski, ale to był taki pierwszy z aparatem takim lepszym na tamte czasy. Mam go rok i 2 m-ce :D (kosztował 500 zł haha...)

  • 0

    196. ~polo  2006-10-19 00:20:57  host: e179.star.net.pl

    banan na mojej twarzy bo w koncu go sprzedalem 2lata mi sluzyl i dzis powiem ze nigdy juz nie kupie noki tel byl bezawaryjny ladne fotki robil radio miod ale jak widze te cegly za ktore tak sie przeplaca to poprostu dostaje goraczki nokia to firma dla szpanerow i pseldo bogaczy ktorzy cenia sabie styl od sikierki obciosane ceglowki :(

  • 0

    197. ~nika  2006-10-21 15:24:55  host: nat1.daminet.pl

    mam ten telefonik rok 4 miesiace. sprawuje sie super. lezal cala noc w wodzie i przezyl... jest niezniszczalny:) jedyne z czego nie jestem zadowolona to kiepski aparat, ale jezeli komus chodzi o ladny i bardzo praktyczny i poreczny telefonik anie o aparat z mozliwoscia dzwonienia to polecam .

  • 0

    198. ~nika  2006-10-21 15:27:50  host: nat1.daminet.pl

    P.S. obudowa mi nie skrzypi, obraz sie nie zamazuje . nie dbalam szczegolnie o ta komorke a i tak wszystko dziala bez zarzutu:)

  • 0

    199. ~k 561  2006-10-31 22:04:58  host: proxy.onecik.pl

    zajebisty hendy telefon- naprawdę polecam

  • 0

    200. ~maciek  2006-11-03 13:34:23  host: alo201.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mozna dzwonic i smsowac...nic wiecej..ale przynajmniej działa!!!

  • 0

    201. ~ss  2006-11-08 15:30:39  host: ebp134.internetdsl.tpnet.pl

    telefon fajny za 240 go mam

  • 0

    202. ~grzesiu  2006-11-19 21:15:05  host: pc76.opole.cvx.ppp.tpnet.pl

    witam.telefonik ok..mam go od roku i jestem z niego zadowolony..planuje kupić coś innego..pozdrawiam

  • 0

    203. ~gosiaczek12  2006-12-01 15:36:50  host: pe216.minsk-mazowiecki.sdi.tpnet.pl

    mój brat ma zamiar mi oddać właśnie ten telefon i nie wiem czy wziaźć ten fonik czy zostać przy mojej Noki3410 ? odpowiedzcie jeśli mozecie...

  • 0

    204. ~lukaszek  2006-12-01 15:53:26  host: 213.155.191.92

    irda w tym fonie nie dziala :P mam go od dwóch lat i ogólnie bardzo jestem z niego zadowolony, nie przycina się i nie miał żadnej naprawy, a teraz chce kupić sagema my401x :)

  • 0

    205. ~martnus  2006-12-01 18:12:14  host: host-89-228-222-169.kalisz.mm.pl

    mam ten telefon niecałe dwa lata i jestem z niego bardzo zadwolona.irda nie dział,ale i tak jest ok:]aparat niestety słaby,ale telefon zato bardzo wytrzymały(niezniszczalny:p)polecam

  • 0

    206. ~Razi  2006-12-02 10:52:08  host: fbe90.internetdsl.tpnet.pl

    Irda ddziała tylko nie idzie posyłac z telefonu na telefon tylko z komputera na telefon tak przynajmniej jest na mojej nokii 6100i jestem z niej zadowolony

  • 0

    207. ~  2006-12-07 15:41:39  host: ebp130.internetdsl.tpnet.pl

    jedyny minus to te klawisze:) mam ja za 300zeta wczoraj kupiłem jest fajna fajnie sie nią obsługuje

  • 0

    208. ~kapa  2006-12-08 08:06:05  host: 77.51.jawnet.pl

    a ja kupuje ja jutro za 100zł mysle ze bedzie mi sluzyc...

  • 0

    209. ~Krolik  2006-12-16 12:05:25  host: bln117.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Pancerny telefon. Po dwóch latach, kilku wypadkach rowerowych, spotkaniu po kopie ze ścianą działa jak nowy. Co prawda w wyniku wielu urazów obudowa się rozpadła (teraz mam sklejoną na CTI), ale to jedyne co nie wytrzymało dwóch lat użytkowania. Jak ktoś szuka teraz niezbyt drogiego fonu, to jak znalazł. O aparacie nie ma co pisać, bo jak na wiek tego telefonu to dużo, że jest. IRDa też działa, ale tylko z kompem.

  • 0

    210. ~mroziol  2006-12-21 20:05:15  host: 80.50.254.70

    irda nie dziala, poniewaz w tym telefonie sluzy ona tylko do przesyłania kontaktow, nie danych....to jest najwieksza wada nokii troszke starszej generacji.... to samo ma 6100

  • 0

    211. ~Neptun  2006-12-25 17:44:33  host: rt-ilan.welnowiec.net

    Mam ten fon ponad 2 lata. Jest spox.Jest nie do zajechania ale i tak wymieniam go na E50 :)

  • 0

    212. ~Ba  2006-12-26 21:15:28  host: ccd110.neoplus.adsl.tpnet.pl

    KtO s ?? gdzie stuningowałeś komórke bo mi by sie też przydało !

  • 0

    213. ~Ania  2006-12-29 15:23:53  host: acqo119.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a moj..o rany mi spadł chyba z 300 razy z różnej wysokości przez 2,5 roku a to na płytki a to na chodnik z kieszeni a to na schody no róznie no i wkóncu zaczął sie wyłączać przy pisaniu smsa czy dzwonieniu chyba czas zmienic :)ale i tak jestem pełna podziwu dla jego "zywotności" :)

  • 0

    214. ~kubas  2007-01-03 18:18:35  host: ebp130.internetdsl.tpnet.pl

    dalem za swojego 300 zeta jak myslicie drogo?

  • 0

    215. ~arek  2007-01-08 16:43:00  host: ebp130.internetdsl.tpnet.pl

    ja dalem za swojego 450 uzywany w promocji

  • 0

    216. ~Inzaghi  2007-01-11 21:04:23  host: host85141141.byt.3s.pl

    zajefany fon bardzo mi sie podoba kupie se go

  • 0

    217. ~rosiu  2007-01-13 02:23:25  host: acfo96.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten tel od ponad roku i jeszcze ani razu nie miałem z nim problemów wykluczając oczywiście niestetyczny wygląd panela ale zawsze można go zmienić, jakość zdjęć ma rółwnież wiele do życzenia, ale dobrze mi służył. Mam zamiar kupić sobie teraz SE k750i, mam nadzieje że to będzie zakup, którego nie bede żalowal, pozdro:)

  • 0

    218. ~gosiaczek 12  2007-01-29 16:51:53  host: abdb215.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jestem cwelem bo niema takiej komurki jestem hujem zrytum i zrytym i

  • 0

    219. ~dieboy  2007-01-31 19:18:41  host: gcj186.internetdsl.tpnet.pl

    wlasnie mija 2 rok odkad mam ten telefon, i musze potwierdzic opinie przedmowcow - telefon zajebisty, naprawde. trzyma sie dobrze, byl kopany, obijany, spadal setki razy i nic mu nie jest, naprawde mocny telefon, klasa nokii.

  • 0

    220. ~lalka  2007-02-02 13:14:51  host: chello087206231221.chello.pl

    ten telefon wytrzyma wszytsko;p przezyje upadek z ok 10 m i kąpiel w sedesie;p hehe poza tym ze szybko sie rysuje obudowa i nie da sie przelslyac danych irda to jestlajtowy;p

  • 0

    221. ~  2007-02-07 20:59:36  host: dwj173.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon jest ok guwno prawda ze irda nie dziala dziala jezeli podlaczysz ja pod ire od kapa irda ta jest tylko do odbierania aparat jest spokoi tyle telefon nie zniszczalny!!!!!!!!!!bataeria trzyam okolo 7 dni

  • 0

    222. ~  2007-02-08 19:47:49  host: ablh33.neoplus.adsl.tpnet.pl

    lipny soft, strasznie opoznia. wole 3510i a aparat to syf w takich telach takze nie bardzo potrzebny. aparat to minimum 2mpx to juz jakos widac fajnie

  • 0

    223. ~DUDI  2007-02-10 18:48:01  host: unregister190031239087.c31.msk.pl

    BEZNADZIEJNY FON! Zawiesz sie, bateria max 5 dni. Aparat to atrapa!

  • 0

    224. ~  2007-02-12 10:06:27  host: apn-99-32.gprspla.plusgsm.pl

    Ludzie ja juz mialem tyle telefonow ze nie zdaze ich policzyc nokia 6610i jest najleprza a ci ktorzy pisza ze skrzypi obudowa to nieprawda bateria dlugo trzyma nie znacie sie piszecie gupoty jak chcecie mniec dobry apart to sobie kupcie cyfrowke a nie ja tej noki 610i nie zamienie na zaden inny telefon chcocicasz miale tyle tel ten jest nalzprzy wiec nie pierdolcie ze ten tel jest do bani zastanowcie sie 10 razy zanim takie cos napiszecie

  • 0

    225. ~Krystian  2007-02-13 13:19:29  host: cgb226.neoplus.adsl.tpnet.pl

    A mi ten telfon już całkiem dobrze służy od dwóch lat. Niestety, na obecne realia jest już nieco przestarzały, więc kupuję Nokię 6280. Poleciłbym go jeszcze rok temu, na chwilę obecną - za podobną cenę można kupić telefon nowszej generacji.

  • 0

    226. ~aga  2007-02-18 14:24:09  host: bxi239.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefonik supcio!!!spoko aparacik spoko i wszystko jest ok!!!polecam mam go sama!!!

  • 0

    227. ~Boguś  2007-02-20 21:19:27  host: ayd202.internetdsl.tpnet.pl

    Co zrobić i jak skonfigurować mms w erze ?

  • 0

    228. ~  2007-02-23 14:56:13  host: efy178.internetdsl.tpnet.pl

    mam ten telefon i mam problem jak ustawić raport doręczeń w wiadomościach?pomocy!!!

  • 0

    229. ~raport doreczen  2007-02-26 00:01:49  host: inet20908nb-2.eranet.pl

    raport doreczreczen: menu:wiadomosci, dalej ustawienia wiadomosci,dalej wiadomosci tekstowe, dalej profil wysylania, dalej profil domyslny wchodzisz i tam pozycja nr 5 zminiasz z raport doreczen nie na tak.pozdrawiam

  • 0

    230. ~ktos  2007-02-28 18:06:44  host: 189.176.wmc.com.pl

    Jest to mój pierwszy telefon i jestem z niego bardzo zadowolony. Ma wszystko czego chcem. Dla aparatu nie warto go kupować(w końcu jak ktoś chce robić zdjęcia to niech sobie kupi aparat). Radio wprządku. Bateria mi trzyma 4-5 dni. Połączenie z kompem przez usb polecam. Pozdrawiam P.S. GPRS i MMS konfiguracja - zadzwoń do konsultanta w swojej sieci i on prześle ci ustawienia(w heyah za darmo)

  • 0

    231. ~bigi  2007-02-28 23:25:21  host: dde238.neoplus.adsl.tpnet.pl

    dolanczam sie do pytania Bogusia jak skonfigorowac mms w erze

  • 0

    232. ~kuba  2007-03-07 19:56:27  host: ebp130.internetdsl.tpnet.pl

    bigi w erze to nie takie łatwe jest:/. W Plus-ie , Orange jest o wiele łatwiej to zrobić. www.eragsm.pl tam znajdzesz.pozdro dla ciebie i dla wszystkich co mają nokijkę 6610i. To jest TeDe

  • 0

    233. ~dariaaa:):):)  2007-03-09 14:19:49  host: xdsl-12700.lubin.dialog.net.pl

    Miałam go 2 lata on wymiatał :P Można sobie bylo z nim wszystko robić. żucać nim w pizdu, wyrzucić przez okno może lecieć 20 metrów na beton i nic mu nie bedzie. Ma radio i aparat to dziad ale co z tego jeżeli przeżyje WSZYSTKO ja wam mówie :D

  • 0

    234. ~WAWRZUŚ  2007-03-11 21:59:11  host: heneczka.piekary.net

    chce kupic taki telefon zamiast3510i czy mi sie opłaca??

  • 0

    235. ~huj bez jaj  2007-03-16 20:31:21  host: ebp130.internetdsl.tpnet.pl

    pewnie ze ci sie oplaci! ale jak znam zycie to jakas prowokacja bo ja tez moge napisac "moge kupic albo sony erikssonaT230 albo K750 ktory wziasc?";/

  • 0

    236. ~rthjk  2007-03-18 20:55:15  host: dsn245.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jakie pytanie SN T230 cz k750i oczywiscie ze v980

  • 0

    237. ~EBU  2007-03-19 13:02:30  host: nat01.rtk.net.pl

    O co chodzi z tym "WIM" w opisie? przecież nie ma czegoś takiego w tym telefonie... chyba że się myle? Ogólnie telefon spoko :)

  • 0

    238. ~damian  2007-03-19 15:17:55  host: dvr26.internetdsl.tpnet.pl

    super telefon mam go 2 miesiące i na razie nie zamierzam kubić nowego bateria długo czyma . telefon jest wyczymały tylko nie mozna odbierać dzwonków przez mms . Ale tak jest w porzo :-D

  • 0

    239. ~damian  2007-03-19 15:21:31  host: dvr26.internetdsl.tpnet.pl

    spoko jest mam go 2 mieśiące nie mam żadnych zaszczeżen najgorsze jest to że nie mozna odbierać dzwonków przez mms ale telefon jest wyczymały polecam :-D

  • 0

    240. ~  2007-03-26 17:42:19  host: cur122.internetdsl.tpnet.pl

    nie rozumie niektórych ludzi, prawie wszyscy na swoje telefony narzekają. Ja mój 6610i mam przez kilka lat i absolutnie na niego nienarzekam. Owszem mam zamiar sobie kupić nowy telefon bo ten mi sie znudził dobre pare lat go mam. ale nie zawiesza mi sie i nic w tym stylu, bateria trzymie 4-5 dni ale wczesniej około tygodnia a nawet wiecej

  • 0

    241. ~magda  2007-03-28 20:54:16  host: host-89-228-19-42.zamosc.mm.pl

    Ej ten telefon jest niezniszczalny:D nawet jak na mnie bo bardzo niszcze telefony.Nie jest odporny niestety na podrapania:D:D hehe no ale . długo trzyma tez:) przestarzały i przypał z nim troche w porównaniu do innych ale to pozadny tel:):) pozdro

  • 0

    242. ~gosiek  2007-03-29 15:12:33  host: ip-195-136-192-37.broker.com.pl

    bardzo pozadny telefon. jesli komus sie zacina czy cos to mial pechowy egzemplarz. ten telefon mam juz z 2 lata jak nie wiecej. przezyl bardzo duzo upadkow + tydzien w sniegu!;D na imprezie wypadl mi z kieszeni.. juz byl na liscie straconych. kiiedy po tygodniu kiedy snieg zaczal topniec zauwazylam buteleczke perfum ktora tez wtedy zgubilam.. zaczelam szukac telefonu. i co? i byl! mega mialam radoche jak sie okazalo ze dziala!! nawet sie nie tnie nic!! :D

  • 0

    243. ~gosiek  2007-03-29 15:13:52  host: ip-195-136-192-37.broker.com.pl

    a tak po za tym to to nie telefon nie jest do fotografowania bo od tego sa cyfrowki. wiec na holere wogole aparat w telefonie;d

  • 0

    244. ~mlody barman  2007-04-02 23:39:33  host: bhy47.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ludzie! To jest extra tel!! mam go juz 2 lata!!! Co prawda był nowiutki jak go kupowałem ale ani razu sie na nim nie zawiodłem, moze i są lepsze tel. ale ten jest serio fajny. Mały, poręczny, funkcjonalny, zgrabny, przejżysty, pojemnościowy/4Mb./ Jak na zwykłego użytkownika to w zupełności wystarczy. NOKIA forever!

  • 0

    245. ~kasia  2007-04-07 10:59:20  host: 81.15.151.16

    a co z irdą??

  • 0

    246. ~Chuck Norris  2007-04-18 20:41:26  host: cly99.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Irda jest tylko że można sobie ją w d.... wsadzić. Mam tu przed sobą 4 telefony: Nokie 6610i, 6230i, Sony-Ericssona k510i i Siemensa SL45i i tylko ten telefon nie komunikuje się z pozostałymi. Może i wizytówkę prześle, ale nic poza tym. Jak ktoś chce coś do niego przesłać to musi zainwestować w kabel albo port podczerwieni do kompa(i to też nie wiem czy dowolny standard, bo podczerwień w tym telefonie to jakiś kiepski dowcip). Słabiutki aparat fotograficzny(do niczego nie przydatny), kiepski wyświetlacz, panel słabej jakości.

  • 0

    247. ~dawix  2007-04-23 14:18:40  host: gigant.artvox.pl

    ile pikseli ma aparat odp plx.

  • 0

    248. ~wielbiciel noki6610i  2007-05-01 11:24:22  host: host-1-236.edata.net.pl

    to jest fajny tel sa lepsze ale ja go mam 3 dni kupilem go za 190zl

  • 0

    249. ~wielbiciel noki6610i  2007-05-01 11:34:14  host: host-1-236.edata.net.pl

    to jest fajny tel sa lepsze ale ja go mam 3 dni kupilem go za 190zl

  • 0

    250. ~Krimski  2007-05-01 14:09:36  host: 87-205-54-112.adsl.inetia.pl

    ludzie poratujcie! jak w 6610i przypisać dźwięk dzwonka do poszczególnego kontaktu?miele ten telefon w lewo i w prawo i nie mam pojęcia jak to ogarnąć. z góry dzięki za odpowiedź!

  • 0

    251. ~mendomenda  2007-05-01 16:31:06  host: eli138.internetdsl.tpnet.pl

    Więc tak: IrDA nie działa Aparat do kitu Radio bardzo kiepskiej jakości Kamery nie ma (a nie zaszkodziło by) Kupiłem go rok temu za 339zł(używanego) Model wytrzymały na uszkodzenia Dużo gier na nim działa Kiepska jakość dźwięku przy rozmowach Podsumowując: Cena nie idzie w parze z jakością, ale to w końcu Nokia i tutaj płaci sie za napis.

  • 0

    252. ~JaneK  2007-05-07 23:12:23  host: host195-116-74-139.cable.wsm.wielun.pl

    zgadzam sie z mendomendą: IrDA nie dziala, ciezko się dogadać, kamery nie ma. a jaki wniosek? jednym slowem lipa,a nie telefon, nie polecam!!!!!!!

  • 0

    253. ~flanker  2007-05-08 15:47:01  host: millenium.jota.digi.pl

    dla mnie bardzo wporządku telefon miałem juz ich dość duzo i zupełnie prypadkiem dostałem 6610i i juz se go zostawiłem może nie ma zabardzo bajerków ale telefony słuzą do dzwonienia i ten jak najbardiej spełnia swą role

  • 0

    254. ~wiesiekkkk  2007-05-12 20:57:14  host: ejs21.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja wole sobie kupic albo telefon dobry albo tani zeby byl., ten jest pomiedzy wiec mi sie calkowicie nie podoba.

  • 0

    255. ~kuba  2007-05-28 21:20:23  host: abgr117.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanie: jak w tym telefonie mozna zamontowac GPS? czy moze jest juz wgrane odpowiednie oprogramowanie a trzeba uruchomic go w opcjach? z gory dzikuje za odpowiedz. pozdrawiam :)

  • 0

    256. ~kox  2007-06-01 10:39:06  host: acgn34.neoplus.adsl.tpnet.pl

    barany, w tym telefonie irda służy wyłącznie do przesyłania wizytówek i synchronizacji! jak sie nie podoba to kupcie sobie inny, zamiast narzekać na ten. to jest swietny i praktycznie niezniszczalny telefon! przeżył lot z drugiego pietra, kąpiel w sedesie, i kilkadziesiąt mniejszych upadków

  • 0

    257. ~słoń  2007-06-04 14:33:20  host: abww20.neoplus.adsl.tpnet.pl

    fajnyn telefon bo mam taki tylko że ta podczerwień nie odbiera multimediów

  • 0

    258. ~Pablok  2007-06-05 17:30:41  host: ip-62-148-81-18.netia.com.pl

    Dużo piszecie ze ten phone nie ma mp3. Chcecie posłuchac mp3 ??? Od tego jest odtwarzacz. Zdjęcia nie pasują ??? Od tego jest aparat. Telefon sluzy do dzwonienia a nie do bajerów. A poza tym to świetny telefon. Jak komus sie zawiesza czy cos w tym stylu to sorki ale nabył złoma.

  • 0

    259. ~Artmanus  2007-06-11 17:56:05  host: c149-24.icpnet.pl

    Mam go już 2 lata i dzwonki można odbierać bez problemu przez MMS

  • 0

    260. ~poe  2007-06-26 18:20:20  host: nervosol.magma-net.pl

    od 2 lat uzywam tego telefonu i oto moja opinia: elegancki i estetyczny wygląd, wytrzymały - wiele upadków, zero zawieszeń i błędów, klasyczne i podstawowe funkcje, bateria wytrzymała - nawet do 8 dni w spoczynku, aparat - oczywiście badziew straszny, ale traktujmy ten dodatek jako malutką zabawkę:), radio - fajny dodatek, dla ludzi którzy cenią prostotę, klasycyzm i wygodę - za mała cenę!

  • 0

    261. ~janex  2007-06-27 12:55:05  host: nat-pr2.aster.pl

    moj stary telefon... byl moja pierwsza komorka, niemal niezniszczalny ;-) mozna nim grać, rzucać z podłogi w sufit i odwrotnie itp. ;-]

  • 0

    262. ~barosz  2007-07-07 12:37:42  host: absj189.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja ten telefon kupilem uzywany za 160 zl :) dobry praktyczny telefonik, ma aparat słaby ale ma ;) wazne ze ma jave i 4 mb pamieci - to mi wystarcza :)

  • 0

    263. ~Andzia  2007-07-10 15:22:01  host: bcb127.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja kupiłam go sobie 2 lata temu, ale nie jestem z niego zadowolona. Na początku byłam, ale po wczorajszym ściąganiu tapetek myślałam, że padnę, jak zobaczyłam ich jakość. Zdjęcia z tego fona są beznadziejne, a mi na nich najbardziej zależy. Podczerwień w ogóle nie działa. Ktoś napisał, że irda służy do przesyłania wizytówek i synchronizacji... Tylko po co mi to? Jakoś bardziej zależy mi na dzwonkach itp. Teraz czaję się na Nokię 7373;)

  • 0

    264. ~karola  2007-07-14 00:19:20  host: user11.4.udn.pl

    jak czytam opinie niektorych ludzi to az mi sie smiac chce!!! LUDZIE ten telefon wyszedl praiwe trzy lata temu to co wy tu glupoty wypisujecie ze jest slaby!!! na tamte czasy to byl najlepszy model a teraz wiadomo ze inne bija go na glowe! ja mam ten telefonik od ponad dwoch lat i nigdy nie mialam co do niego zadnych zastrzerzen! jest bardzo dobry! wiele razy i upadl, zalal sie ale i tak dziala bez zarzutu!!! gdybym kiedykolwiek miala go wymieniac to tylko na noki!!! pozdrawiam:)

  • 0

    265. ~Mamona  2007-07-19 12:57:52  host: amicom-r.3s.pl

    karola ma absolutna racje. mialam ten telefon przez 2 lata i bylam z niego BARDZO zadowolona. technicznie jest niemalze niezniszczalny!! :D po 2 latach rzucania nim we wscieklosci i po przypadkowej kapieli w wannie xD dziala bez zarzutu, idealnie. ponadto bardzo wygodny. az milo wziac do reki ;-)

  • 0

    266. ~ja  2007-07-26 22:52:47  host: aawl178.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nie przywiazuje do fonow wielkiej wagi kupuje sprzedaje itd..ale to jeden z 3 fonow ktory zostaje ze mna(3210,6610i,6233)

  • 0

    267. ~Andrew  2007-07-27 12:24:18  host: aayf1.neoplus.adsl.tpnet.pl

    miaem go po mamie pryey 2 lata mama tey go miala 2 LATA... dostaem niedawno na urodzinki SE k510i ale zajebisty!!! Ale ten wytrzymal duzo upadkow! Tyzle ze glupia jakosc zdjec...

  • 0

    268. ~miszczu987  2007-07-31 13:44:33  host: heneryhawk.zuk-sa.com.pl

    Jesli chodzi o multimedia w tym modelu to jest kaszana. W mms nie mozna miec wiecej niz 1 strone. Slyszac dzwonki polifoniczne otwiera sie noz w kieszeni. Model bardzo ograniczony w funkcjach. Pisanie sms mi sie nie podoba (ale to akurat we wszystkich Nokiach jest glupio pomyslane). No i jeszcze ta dziadowska obudowa. Trzeba jednak powiedziec ze jest to mimo wszystko wytrzymaly model, jak dla mnie idealny do rozmow (czego nie mozna powiedziec o SE T230). Teraz mam Samsunga X700 i jest super

  • 0

    269. ~sebal15  2007-08-10 19:41:42  host: axi242.internetdsl.tpnet.pl

    fon jest zajebisty w 100%.jest cool chociaż lepsza jest 6230i

  • 0

    270. ~...  2007-08-23 14:26:22  host: dnr214.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Możecie sobie wgrać softa, i będzie wam działała irda i do multimediów, i aparat zwiększy swą jakość... Z resztą sami spróbójcie...

  • 0

    271. ~~gsmtester  2007-08-27 21:35:27  host: ecq182.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon użytkowałem przez 3 miesiące testowo - jest to telefon, który poza nazwą nie ma nic wspólnego z produktami Fińskiego koncernu Nokia - obudowa dość śmiesznie pracuje, brak kamery, jest za to słabej jakości aparat. Brak łączności Bluetooth jest tutaj bardzo dużym minusem, zestaw słuchawkowy jest raczej niewygodny dla mnie, radio nie nadaje się do słuchania. Telefon służył mi do pisania sms'ów - koszmarnie przeszkadzają "połączone" klawisze. Jeśli chodzi o jakość rozmów to jest ok. Zestaw głośnomówiący to porażka w tym modelu. Podsumowując - 3/10.

  • 0

    272. ~sweety16  2007-08-29 10:46:55  host: fbp250.internetdsl.tpnet.pl

    ten telefon nie jest taki zły mam go jestem nawet zadowolona nie jest najlepszy ale jest dobry !!! pzdr dla wszystkich

  • 0

    273. ~W.I.K.T.O.R.  2007-09-08 14:57:03  host: gok106.internetdsl.tpnet.pl

    DLA MNIE NOKIA 6610I TO WYPASIONY TELEFONIK

  • 0

    274. ~jacko  2007-09-13 18:33:09  host: 80.51.206.54

    świetny telefon,a co do podczerwieni, wystarczy program PC Nokia Suite. wszystko ładnie wysyła, telefon nie do zdracia :)

  • 0

    275. ~Karola  2007-09-22 19:12:21  host: ip-88-199-178-179.tczew.net.pl

    do ~~gsmtester i twojego " brak kamery" ja mam ten telefon i tak się składa, że mój model ma kamerę:) Na 10 daje mu niec naciągane ale jednak 5 na 10.

  • 0

    276. ~bilon odpisowski  2007-09-26 19:37:00  host: chello084010191051.chello.pl

    a jest do niego kabel usb a podczerwien to tylko z tego modelu mozna na ten model wymienać

  • 0

    277. ~  2007-10-02 22:15:39  host: 111-99.echostar.pl

    ten telefon jest delkiatnie mowiac kiepski mam 2 lata i jestem nie zadowolony

  • 0

    278. ~mario  2007-10-07 11:55:25  host: cpq143.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon od 3 lat, bezawaryjny, elegancki, żywotny, mały i ergonomiczy kształt. Co do obecnych telefonów multimedialnych to kosztują tyle co aparat cyfrowy, otwarzacz mp3 razem wzięte. A pozatym im coś jest bardziej skąplikowane tym szybciej się może popsuć. Najlepszy telefon, i to za 150 zł.

  • 0

    279. ~etam  2007-10-13 13:23:43  host: ip-91-102-115-2.beyond.pl

    a ja mam problem takowy: jakos po wygasnieciu umowy z operatorem przestal mi dzialac aparat (komunikat : nie odpowiada)- choc wiem ze kwestia rozlaki nie ma z tym nic wspolnego to chcialbym dowiedziec sie od was jak ten problem mozna naprawic?!

  • 0

    280. ~pzl świdnik  2007-10-29 06:23:33  host: dvj10.internetdsl.tpnet.pl

    mam fon juz 2lata i jest bezawaryjny tylko grafika niezaciekawa ale pozatym jest git:)

  • 0

    281.  2007-10-30 16:51:09

    He He! To był mój pierwszy telefon 800 zł za niego dałem. BUA HA HA HA!!! POZDRO FOR ALL!!! XD

  • 0

    282. ~zasraniec  2007-10-30 18:40:34  host: public-gprs10315.centertel.pl

    co za gówno ta nokia.. czemu przez irde nie mozna nic odbierać??

  • 0

    283. ~kamil zioamla  2007-10-31 17:14:16  host: eck213.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanko czy nokia 6610i ma kompozytor? proszę odpowiedzcie na me pytanie.:-) z góry wielkie dzienki. pozdrawiem.:-)

  • 0

    284. ~pynia33  2007-11-02 08:33:57  host: eah12.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefo nie dlugo ale jestem z niego bardzo zadowolona.Jest dobry ale ta podczerwien!!nie wiem czemu nieda sie przez nia wysylac obrazow i dzwonkow.Malo znakow sie miesci w smsie ale w ogole jest super!!!!

  • 0

    285. ~Gabriel  2007-11-06 15:08:18  host: c36-202.client.duna.pl

    powinien miec. skoro nawet czano biala nokia miala to ten tez powinein miec

  • 0

    286. ~złotko  2007-11-11 22:49:09  host: egf38.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefonik ten miałam przez 2 lata i ani razu się na nim NIE ZAWIODŁAM!!!Jest wygodny, mało waży, podręczny i bardzo wytrzymały! Co do kamer i aparatów to czy to ważne? Sądziłam że telefon jest do dzwonienia i sms-owania...:// Moim zdaniem jest to jeden z lepszych modeli Nokii:)

  • 0

    287. ~miszko  2007-11-12 09:49:21  host: acoh63.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon w swoim czasie był bardzo atrakcyjny. Wytrzymały, bateria działała spokojnie 4-6 dni, wygodna klawiatura, wymiary niewielkie. Ja byłem z niego bardzo zadowolony, a używałem go od 2004 przez dwa lata bez żadnych problemów.

  • 0

    288. ~ksantypa  2007-11-13 10:36:18  host: p043.insat.net.pl

    a ja sie zastanawaim nad kupnem tego telefonu. Jest niedrogi i z tego co czytam w miare dobry. Mam DOSC joystickow i se. niecaly rok i w sony ericssonie pada joy. ani odczytac sms, ani napisac nie mowiac juz o odebraniu rozmowy. Mam tylko pytanko. Czy ta nokia pod wzgledem zdjec ma znosne predyspozycje? oznaczam ze nie oczekuje zdjec cyfrowej jakosci :) pozdrawiam, a.

  • 0

    289.  2007-11-15 17:25:12

    Beznadziejny telefon. Jakość aparatu - niewiele lepiej niż QVGA. Nierozumiem ludzi, którzy mówią, że w fonie liczy się tylko solidność wykonania. Np. mój kolega ma tą tandetną nokię-sprawuje sie beeeznadziejnie! Chce ją zmienić na coś innego, ale jeszcze nie wie na co. Ja mu polecam soniaka, ale on mówi, że mu sie psuje "takie coś wystające na środku" nie wie co to jest joystick - ale noob. Przekonywałem lola, żeby nie wierzył w brednie o joysticku, ale on nie wierzy, muwi, że nokia jest solidna i tania. LOL. Soniak jest 1000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000 0000000000000000000000 razy lepszy i wytrzymalszy. Moich ok. 10 kolegów ma se i sprawują sie dobrze... Pokazałem mu i nic. Z takimi bałwanami nie da się rozmawiać. Brak słów dla nooba. Za ten fon chciałbym dać zero na dziesięć subiektywnie za sprawowanie się ale to niemożliwe niestety. Aparat - 1/10 Funkcja głośnego mówienia - 3/10 MMS - 2/10 Kamera - nie ma - 1/10 Łączność bezprzewodowa - 1/10 irDA tylko jest i nie ma bluetooth. Wygląd - 1/10 Wyświetlacz: 1/10 za rozdzielczość i 1/10 za liczbę kolorów. GPRS - 1/10 klasa tylko 6. Pamięć - 1/10 tylko 4 mb Kntakty - 6/10 chociaż 500 Polifonia - 2/10 no cóż te 2 to tylko dlatego, że jest, ale tylko 4 głosy. Dyktafon - 1/10 nawet nie ma Ogólnie dźwięk - 2/10 brak mp3 polifonia 4 głosy Organizator - 3/10 nie ma notatnika i żadnych aplikacji E-mail - 5/10 nie ma. Ale na taki fon to nie wymagające. Solidność wykonania - 6/10 Razem - 2,17

  • 0

    290. ~renata12l.;p  2007-11-18 20:47:09  host: adse192.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kupiłam używaną w koniec szkoly no nie ;D na wakacjie akurat .. i cio ekraz pobity,klawiatura sie popsuła,i bateria pada ciągle niechce ladować ,,,dałam do naprawy ale co tam,,może ma swoje lata ????:))nie wiem ???sama..

  • 0

    291. ~piecia  2007-11-26 13:41:02  host: csknet-83-142-58-222.csk.pl

    mam go od roku i zepsuły mi się tylko wibracje (a moze to od tego ciągłego zucania po scianach) jest wytrzymaly tylko obudowa się rysuje irda mi nie dziala

  • 0

    292. ~meyer  2007-11-30 11:37:51  host: dynamic-62-87-219-127.ssp.dialog.net.pl

    mój bardzo dobry telefon się zepsuł. miałem w domu zapasowy telefon czarno biały. niedawno zmieniłem go na nokie 6610i. Lepsza od tego najnowszego. boli mnie to tylko że niema wyjśćia USB do komputera.... telefon doradzam

  • 0

    293. ~kuba  2007-12-02 17:41:57  host: acno157.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zdięcia do bani!!!!!!!!!!!!

  • 0

    294. ~Dida  2007-12-03 15:08:24  host: acxx238.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon do dupy juz po tygodniu od kupna wysiadł mi aparat i to niby jakaś wada fabryczna i wogole nie ma kabla usb a przez podczerwień nic sie nie prześle i dlatego zmieniam go na Nokie 5300....;-)

  • 0

    295. ~pakulos79  2007-12-09 11:43:47  host: byt67.neoplus.adsl.tpnet.pl

    to był mój 4 fon i uwazam go za udany i bardzo fajny. Aparat mógłby byc lepszy ale ten tel słuzy to pisania smsów oraz dzwonienia moja ocena to 10/10 POLECAM!!!

  • 0

    296. ~filu  2007-12-19 20:41:48  host: aboy82.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon jest zaczypisty mam go 3,5 roku.Fakt ze nie ma bajerów ale twardy jest przerzył lot ze 100m i nic.Spoko telefon ale powiem szczerze ze nokie to najlepsze telefony !!

  • 0

    297. ~Qqaru  2007-12-25 16:36:44  host: pe175.bialystok.sdi.tpnet.pl

    Może nie jest na tyle wypasiony żeby mieć mp3, kamerę wideo, i gry 3dfx, ale ma w sobie coś. Dla kogoś kto telefon potrzebuje jako: telefon, budzik, czasem rozkład autobusów jest świetny. Ma nawet radio, ale osobiście niezbyt z tego korzystam. Aparat jest dobry do robienia symbolicznych zdjęć, ot takich żeby se czasem powspominać że gdzieś się było, niż to oglądać. Zgadzam się z oceną 10/10

  • 0

    298. ~Ania  2007-12-27 20:58:25  host: abgl221.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Do matimati123: chyba cie pogrzało delikatnie. Jezeli uważasz ze te twoje soniaki są najlepsze to chyba nadszedł czas zamienic pegazusa na kompa :/ NOKIE są najlepsze a wy w du.pie byliscie i gó.wno widzeliście :/ Soniaki to chinskie badziewia wyprodukowane dla dzieci ktore chcą przepłacic i miec tel. przez trzy dni. :/ TYLE

  • 0

    299. ~basiaaa:)  2008-01-02 18:20:53  host: chello084010245191.chello.pl

    spoko telefonik. wylal mi sie raz wyswietlacz wymienilam i gites jest :) nawet jakos lepjej zdjecia wygladaja... bo zmienilam wyswietlacz z miech temu:) malo zaplacilam. telefon naprawde spoko. :):)

  • 0

    300. ~kamil 12333  2008-01-05 11:12:43  host: ecv135.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanko Czy nokia 6610i moze odtworzyć dzwonki nagrywane? jak mozna sie połączyć z innym telefonem przez podczerwień?pozdrawiam kamil:-)

  • 0

    301. ~Mysterious  2008-01-11 22:55:36  host: 87-205-140-148.adsl.inetia.pl

    Istnieje kabel usb. Do telefonu podpina się go przez wejście na słuchawki a do PC przez wejście USB oczywiście. Sam posiadam taki kabel.

‹ Poprzednia | 1 | 2 | Następna ›

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-161-216-242.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (1)

Archiwum Ankiet