Nokia 6610 - opinie
Telefony Nokia Nokia 6610 Opinie o Nokia 6610

Nokia 6610

w sumie: 57
  • 0

    1. ~Adam  2004-12-15 17:16:00  host: dial-1591.zgora.dialog.net.pl

    zajebista koma...jo! właśnie ją sprzedaje bo taki syf :D

  • 0

    2. ~  2005-02-07 21:53:00  host: h-218-233.globsat.com.pl

    A ...jo! Właśnie mom i nie narzekom na ten kom. Jakby wszystkie takie byli, nerwów byśmy nie tracili.

  • 0

    3. ~Kshem  2005-03-15 12:10:00  host: bvb239.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon ponad rok i jestem raczej zadowolony. Nic zlego sie nie dzieje, bateria trzyma mi ok 6-7dni. Na poczatku troche sie bałem o obudowę bo trzyma sie tylko na dwoch zastrzaskach, ale upadł mi juz kilka razy i wszystko jest OK. Pozdrawiam

  • 0

    4. ~gibas  2005-06-02 20:03:00  host: bmy222.neoplus.adsl.tpnet.pl

    4 głosy? ale se wysilili

  • 0

    5. ~PabloRomero  2005-06-06 21:30:00  host: atu203.neoplus.adsl.tpnet.pl

    DNO! nowa 3310... po prostu dno...

  • 0

    6. ~Pucek  2005-07-07 11:00:00  host: hu74.internetdsl.tpnet.pl

    polifonia jest zjebana na maxa

  • 0

    7. ~damian  2005-08-07 20:39:00  host: sniezka.bmj.net.pl

    super nokia dobre zdjecia robi wyswietlacz czytelny dobra bateria

  • 0

    8. ~pirek  2005-08-19 12:31:01  host: afy126.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do damiana:
    jakie zdjęcia? Foto - brak!

  • 0

    9. ~zen  2005-08-28 21:07:13  host: router.tvgawex.pl

    2 lata używania i nic, zero problemów. tel 6xxx są w porzo. klasa biznes mówi sama za siebie. i nie rozumiem ludzi, którzy porównują je z telefonami zabawkami. nie tędy droga.

  • 0

    10. ~#Robert#  2005-09-03 22:32:31  host: bgo172.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mogła by podczerwień działać w tych telefonach!!!!!!!

  • 0

    11. ~***(-_-)***  2005-09-05 16:38:52  host: bwo55.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon i troche na niego narzekam bo nie ma podczerwienni jak kazda NOKIA!!!!

  • 0

    12.  2005-09-15 18:00:42

    3lata temu to byl kocur ;-)

  • 0

    13.  2005-09-22 16:42:55

    Telefon zajebisty! mnie sie podoba,i bardzo lubie jedną funkcje wiblator kturym bawie sie w nocy :-)

  • 0

    14. ~idol11  2005-09-27 19:53:05  host: awr240.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do ~***(-_-)*** jak to nie ma podczerwieni to ty chyba masz inny fonik?????

  • 0

    15. ~shit  2005-10-12 07:44:58  host: 160k.wmc.net.pl

    oł shit a już miałem kupić ten telefon...

  • 0

    16. ~Msg  2005-10-13 20:28:50  host: bus21.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czym wię tu podniecać ja niewiem

  • 0

    17. ~DoMeL  2005-10-16 15:32:07  host: host-D9ADAAFD.elsat.net.pl

    nie najlepsza jakość bo coś produkcja jest Made In Czech lub Hungary i wtedy są delikatne te telefony, przerywają często diody na klawiaturze

  • 0

    18. ~kodi  2005-11-02 00:10:10  host: 81.15.166.2

    mam ją już 2 lata, spadła mi kilkadziesiat razy, nawet sie z nia wykąpałem...Działa do teraz i jest bez zarzutu...Obudowa faktycznie słabiutka ale bebechy jaknajbardziej spox...Nie jest to Szczyt Możliwości ale dla mnie j wymagających powinna wystarczyć...POLECAM

  • 0

    19. ~tirolog  2005-11-09 21:26:58  host: 80.51.249.26

    telefonik jest zajebisty i nie ma co to więcej gadać

  • 0

    20. ~ksikok  2005-12-28 20:57:34  host: dvi198.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Zrąbany telefon...miałem go kilka dni i odrazu sprzedałem...nie radze kupywać!

  • 0

    21. ~Doda  2006-01-28 12:48:21  host: bfi28.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten telefon mam od 2 lat. troche wkurzaja mms w ktorych nie mozna wyslac dzwieku oraz ir ktory nie laczy sie z innymi telefonami. a jak juz sie polaczy ze swoim modelem to mozna wyslac tylko wizytowke :D tak to spoko. na poczatku byl troche delikatny ale przy mnie sie zahartowal >:) przezyl wodowanie (mała wskazuwka: jak ci sie zamoczy telefon NIE WLACZAJ GO!! :D wyjmij baterie i poczekaj ze 2-3 dni potem probuj wlaczyc. inaczej mozesz go usmiercic :D)radio działa tylko po podłaczeniu słuchawek. bajerów wiekszych nie ma. sms 460 znakow. polifonia jak widac nie jakas rewelacja, ale da sie rozpoznac melodyjki :D nie liczac freestylera i satisfaction ktore brzmi jakby nam telefon padał :D obudowa podzielam opinie wyzej-słaba, 3 dnia od zakupu pekla mi szybka, bo mialam tel w kieszeni kurtki i guzik musial ja załatwic :)ogolnie polecam jesli ktos nie wymaga bajerow, a stawia na funkcjonalnosc, latwosc obslugi i wyglad.

  • 0

    22. ~Daniel  2006-02-05 12:19:06  host: chp89.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja bede mial to nokie w tym tygodzniu ale juz sie niemoge doczekac

  • 0

    23. ~  2006-03-24 17:27:43  host: eel249.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Do dupy spojżcie ile ma pamięci !!!!!!!!!

  • 0

    24. ~Ktoś...  2006-03-27 13:51:14  host: azl114.internetdsl.tpnet.pl

    Mam te kmóre i jestem zadowolony.Chociaż wolał bym mieć taką co ma aparat dobrą podczerwień.I ma
    ja dlamnie trochę dziwną grafikę:/

  • 0

    25. ~Jan  2006-05-14 19:58:53  host: c42-97.tvkturek.pl

    Właśnie żegnam się z tą komórką po 3 latach użytkowania.Sprawowała się bez problemów. Jedyna uwaga to niezbyt wyraźna klawiatura przy pisaniu sms-ów. Kilka razy lądowała na ziemi ale nic jej nie było:-)Bateria trzyma spoko ponad tydzień.

  • 0

    26. ~Jan  2006-05-14 20:00:36  host: c42-97.tvkturek.pl

    Właśnie żegnam się z tą komórką po 3 latach użytkowania.Sprawowała się bez problemów. Jedyna uwaga to niezbyt wyraźna klawiatura przy pisaniu sms-ów. Kilka razy lądowała na ziemi ale nic jej nie było:-)Bateria trzyma spoko ponad tydzień.

  • 0

    27. ~gosciu  2006-06-04 00:02:35  host: host-81-190-47-209.lodz.mm.pl

    jak w tym fonie wlaczyc dlugie wiadomosci sms ???dzieki za odp!!

  • 0

    28. ~Skier:D  2006-08-06 20:51:38  host: terminal-1-197.retsat1.com.pl

    Telefon oceniam jako bardzo prosta fajną nokie! Nie sprawia żadnych problemow. Wielkim plusem niewątpliwie jest radio oraz niewygurowana cena zakupu.

  • 0

    29.  2006-08-30 21:11:46

    fajny telefonik ale w moim podczas RUSZANIA klawiaturą podświetlanie migało :-/

  • 0

    30. ~HIP HOP  2006-08-31 20:21:33  host: bip122.neoplus.adsl.tpnet.pl

    dobry:) przeżył kąpiel w herbatce;D

  • 0

    31. ~Jack  2006-09-01 16:09:59  host: 213-238-80-40.adsl.inetia.pl

    Ludzie! Co wy bredzicie o IRDA i milionach kolorów. Ten telefon ma klasę. Spokojna stylkstyka. Nokia jest jak Mercedes wśród fonów. PRZYPOMINAM że telefon służy do telefonowania, Aparat cyfrowy do robinia zdjęć, MP3 np Creative do słychania muzyki.

  • 0

    32. ~@@@@  2006-10-14 22:10:14  host: cuh82.internetdsl.tpnet.pl

    Ten telefon jest OKROPNIE odporny na upadki. Mojemu Tacie spadł na kafelki z prawie 2 metrów i nic się nie stało nawet się nie wyłączył. polecam

  • 0

    33. ~ziomboy  2006-10-25 19:25:34  host: dzp106.internetdsl.tpnet.pl

    telefonik jest max wytrzymały wytrzymuje np otwieranie piwa

  • 0

    34. ~jerry  2006-12-04 15:11:43  host: 213.25.198.130

    Telefon miałem 3 lata, średnio raz w tygodniu zaliczał upadek na ziemię. Dziecko moje (2 lata) przez cały okres miało na nim używanie, czyli: rzucanie, gryzienie, lądowanie w wodzie itp. eksperymenty. Poza licznymi odrapaniami telefon spisuje się wyśmienicie. Ale oczywiście go nie polecam bo teraz to telefon z poprzedniej epoki, eksponat muzealny. Niedawno zakupiłem N6131. Tego fona to polecam.

  • 0

    35. ~:) Ceb  2006-12-12 14:42:11  host: erq160.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zgadzam się, moja nokia upadła.... straciłam rachube ile razy, wytrzymała więcej ode mnie, teraz mam okazje na wymiane tego telefonu na samsungaX160 lub x200 lub motoroleV235... i naprawdę nie wiem czy warto....

  • 0

    36. ~magieraska  2007-01-03 00:01:32  host: cqd246.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefonik sprawuje się bez żadnych zarzutów. Tylko podczerwień nie działa. Wy też macie z tym problem ? ? ?

  • 0

    37. ~tomi  2007-01-08 20:23:15  host: 76-217.89-161.tel.tkb.net.pl

    no zalezy kto co lubi ale ogólnie telefonik nawet jest spoko, no jest dość wytrzymały, Irda no jest lipa to fakt, dzwonki nie są wcale takie złe-nie wymagajmy tak wiele od czegos takiego. mam go ponad rok i specjalnie nie narzekam na niego a nawet g o polubiłem choć teraz planuje zmienic na n6233 czy cos w tym stylu:D

  • 0

    38. ~Daria662  2007-01-31 19:22:59  host: bog25.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam tą komórkę od 2 lat i naliczyłam już 18 uszkodzeń (ma tyle dzięki mnie ;)) i zasięg mi się ciągle psuje, mam szybkę pękniętą i klawisze czasem nie działają ale to nic... Jak dla mnie jest bardzo wytrzymała, bo bardzo dużo razy mi spadała (można by powiedzieć, że z wysokości balkonu) i pomimo 18 usterek jest fajna... Damska, z klasą i w ogóle. MMSem się tylko da przesłać tapetę, dźwięku się nie da, przez IRDa (IRD) da się wysłać tylko kontakt, wizytówkę i notatkę... Ma dość małą pamięć i dzwonki polifoniczne. Ogólnie jest SUPER! :D Mam ją od 2 lat i teraz akurat będę mieć nową komórkę, Siemensa S65 :)Pozdrawiam i nawet w sumie polecam tą komórkę :)

  • 0

    39. ~pelucha  2007-03-17 17:10:58  host: ultra.net.pl

    To telefon gł. dla tych, którym nie zależy na szpanerskim wyglądzie i bajerkach...Przynajmniej ja tak uważam.

  • 0

    40. ~jarotka  2007-04-06 15:33:43  host: xdsl-910.zgora.dialog.net.pl

    Telefonik mam od poniedziałku i jak dla mnie jest super,SE310i poszedł do szuflady;p Prosty,elegancki,co więcej,aparat w telefonach tej klasy jest zbędny...

  • 0

    41. ~piet  2007-06-19 00:00:36  host: epj25.neoplus.adsl.tpnet.pl

    doskonały tel dla osób którym telefon ma służyć jako przyrząd do rozmów a nie do cynkowania...

  • 0

    42. ~marwor  2007-06-28 14:54:01  host: cgt92.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon 1 rok ale nie narzekam bo nigdy mnie nie zawiódł pamięci nie ma zadurzo ale wystarczająco podczerwień jast tylko do przesyłania wizytówek i do podłaczenia z kompem < niestety>

  • 0

    43.  2007-08-05 15:29:07

    Perfekcyjny telefon do pisania smsów i dzwonienia. Jest dobry dla ludzi potrzebujących telefonu do 100zł bo za tyle mozna go okazyjnie kupic. Jest ok polecam!!!!!

  • 0

    44. ~AGA  2007-09-16 14:47:55  host: act172.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon od 3 lat i także uważam, że jest on bardzo odporny na upadki. Teraz chce kupić sobie LG KG800 CHOCOLATE, ale Nokie jeszcze sobie zostawie.

  • 0

    45. ~sołtys  2007-09-29 11:49:16  host: abhw146.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Pisze że jest irda ,ale tylko wizytówkowa !

  • 0

    46. ~julitka1593  2007-10-24 11:16:38  host: c84-204.icpnet.pl

    Tak więc posiadam ten telefon 2 lata i.. nie narzekałam az do .. wakacji ?! xD.. telefon kompletnie zwariował! Pisał sobie co chce.. klawisze same migały.. a teraz nie działa mi 9 i 3.. dlatego zamówiłam sobie telefonik.. Nokia 5300 (gorąco polecam :D) .. a Nokie 6610i .. ? Strata czasu w sumie.. no chyba ze dla doroslych ale ja sie odnosze do młodziezy :P!

  • 0

    47. ~maciex  2007-12-16 14:12:15  host: cch249.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Porządny telefon, sam go miałem. Bateria dobra, bez zbędnych bajerów, ale do dzwonienia wystarczy.

  • 0

    48. ~  2007-12-23 13:33:46  host: eli120.neoplus.adsl.tpnet.pl

    tel moze byc tylko szkoda ze nia ma mp3

  • 0

    49. ~  2008-01-14 21:13:27  host: etl118.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Bardzo dobry kom. łatwo się na nim pisze, ekran ma przyjemy interface, kolorystyka. Potwierdzam odporność. Bardzo dobra jakość rozmów.Moja n6610 ma 4 lata i działa bez zarzutu a w porównaniu do drugiego koma który posiadam od pół roku n2610 jest o niebo lepsza !

  • 0

    50. ~maciex  2008-02-14 21:51:17  host: 77.252.169.219

    całkiem fajna obudowa na allegro 8,99zł.org bateria blc3 19,99zł.SUPER TELEFON DO DZWONIENIA I TANI W UTRZYMANIU

  • 0

    51. ~kamil  2008-03-03 22:08:43  host: adht250.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Porzadny telefon, bez zbednych bajerow... Moja ma juz jakies 4 lata i dalej mi sluzy - co prawda bateria juz nie trzyma zbyt dlugo i obudowa (nie oryginalna) jest troche popekana ale ponad to nie moge na nia zlego slowa powiedziec... Niedlugo bede ja wymienial tylko ze wzgledu na to ze potrzebuje dobry organizer w telefonie...

  • 0

    52. ~  2008-06-10 21:06:18  host: 89.174.178.26

    Moja ma 6 lat i spoko. Fakt że obudowe ma wymienioną ale w srodku wszystko ok. Po 4 latach wymieniłem baterie i hula jak trza. Tel. bez zbednych bajerów ,ale do dzwonienia wystarczy

  • 0

    53. ~  2008-08-16 00:28:14  host: acxk79.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon nie do zdarcia :) szacun dla niego

  • 0

    54. ~nokiiij  2008-09-29 14:53:32  host: ns2.wskrz.com

    Kupilem nowy telefon i teraz chcialbym przeniesc wszystkie nr zapisane w tej nokii 6610 na karte sim (niektore sa zapisane na sim a niektore w pamieci telefonu). Nie mam kabla usb. Jak mam to zrobic zeby nie przepisywac recznie.

  • 0

    55. ~Lisek  2008-12-23 14:32:32  host: c169-247.icpnet.pl

    telefon czołg :) wszystko przeżyje.

  • 0

    56. ~Zjebcyś  2009-01-04 14:12:14  host: inet20907na-0.eranet.pl

    Dostalem ja wczoraj i mi upadla...Wlaczala sie (Wyswietlacz byl fioletowy...)mrygala mocniej i sie wylaczala...Dzis probowalem ja wlaczyc setki razy i wkoncu sie wkurzylem...Zocilem ja do wanny z woda...jak myslicie bedzie dzialac???

  • 0

    57. ~kamilo35  2009-04-19 20:54:16  host: chello084010220212.chello.pl

    telefon niezniszczalny spadl mi z 2 pietra na beton gralem nim w noge i siatke i nic pekla tylko plastikowa szybka od obudowy a pozatym reszta to zenada

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-197-124-106.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (1)

Archiwum Ankiet