Nokia 6600i slide - opinie
Telefony Nokia Nokia 6600i slide Opinie o Nokia 6600i slide

Nokia 6600i slide

w sumie: 76
  • 0

    2. ~grzesiek  2009-05-20 19:44:33  host: 80.54.27.31

    genialny telefon już go uwielbiam :D

  • 0

    3. ~tysiącler  2009-05-25 18:47:19  host: 212.160.172.70

    mam ten fonik, zajebisty jest

  • 0

    4. ~nokia  2009-05-27 17:41:24  host: 88-199-85-100.tktelekom.pl

    ale okrągła!

  • 0

    5. ~sieniek  2009-05-28 14:28:36  host: cut26.internetdsl.tpnet.pl

    fajnie się zapowiada, ciekawe ile będzie kosztował... (;

  • 0

    6. ~  2009-06-13 20:57:03  host: siec.tubadzin.pl

    na pewno bedzie tańszy niz 6600 ?? w plusie bym chciał... :) ja sie podpisuje pod slowami grzeska xD

  • 0

    7. ~.  2009-06-17 14:17:59  host: 81.15.178.106

    tysiącler - gdzie i za ile go kupiłeś? Czy usterki z podstawowej wersji 6600 slide (odstający klawisz, luźna obudowa itp) są nadal czy zostały skorygowane? Czy jakaś sieć w Polsce wprowadziła/ wprowadzi ten telefon?

  • 0

    10. ~asd  2009-10-12 03:03:07  host: 6-dom-5.acn.waw.pl

    mysle nad kupnem tego telefonu wiec prosilbym (glownie posiadaczy tego telefonu) o jakies opinie (aparat, jakosc wykonania, wytrzymalosc itp) z gory dzieki

  • 0

    11. ~  2009-10-15 20:00:14  host: bjx239.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Tu pisze że nie ma WiFi - żenada telefon o tej wartości bez wifi? ....

  • 0

    12. ~  2009-10-18 23:48:13  host: 94-194-15-44.zone8.bethere.co.uk

    jestem posiadaczem tego telefonu nokia 6600i od kilku godzin i WRAZENIA SA TAKIE wykonanie jest super gdyby material pierwsza klasa slider troche za luzny wedlug mnie i

  • 0

    13. ~emilio89  2009-10-19 13:06:44  host: apn-77-115-155-221.dynamic.gprs.plus.pl

    mam ten fonik i nie jest zly maly poreczny metalowa obudowa czyli co za tym idzie dojsc wytrzymaly :) w mojej ocenie 10/10 :)

  • 0

    14. ~  2009-10-22 22:33:52  host: dynamic-78-8-200-54.ssp.dialog.net.pl

    niezły fon

  • 0

    16. ~zainteresowany  2009-11-17 07:53:29  host: xdsl.081.c83.petrotel.pl

    He jak bez symbiana to biorę napewno!

  • 0

    17. ~kerk  2009-11-18 22:44:05  host: apn-77-114-136-97.dynamic.gprs.plus.pl

    do użytkowników - czy ten tel posiada GPS

  • 0

    18. ~ellene  2009-11-19 22:46:28  host: 5lip007.multi-play.net.pl

    Czy to prawda, że wyświetlacz w tym telefonie wygasza się już po kilku sekundach i nie można tego zmienić w ustawieniach? Podobno jest to irytująca cecha tego modelu. Czy ktoś może potwierdzić?

  • 0

    21. ~  2009-11-27 20:42:57  host: s5.ipm.pl

    Czy u wszystkich klapka przesuwana jest taka lużna i sprawia wrażenie jakby miała odpaść

  • 0

    22. ~kerk  2009-11-29 17:36:28  host: apn-77-115-149-59.dynamic.gprs.plus.pl

    Już się dowiedziałem, tel. posiada wgrane mapy, więc żeby użyć nawigacji wystarczy dokupić moduł GPS i połączyć przez bluetootha.

  • 0

    23. ~mmmm  2009-12-01 00:11:18  host: 77-253-22-136.adsl.inetia.pl

    mam telefon od 2 dni i to prawda z tym wygaszaniem. nie idzie tego wylaczyc a nokia narazie nic z tym nie robi ale moze cos sie ruszy bo duuuuzo osob narzeka na forach w tym na forum noki

  • 0

    24. ~DeeJay  2009-12-04 10:24:38  host: host-201-67.accessnet.com.pl

    Witam. Mam telefon od wczoraj i musze przyznac ze problem z wygaszaniem (nawet w trakcie rozmowy) jest bardzo uciażliwy, mimo wylaczenia funkcji: oszczędzanie energii i tryb uśpienia problem nadal wystepuje.

  • 0

    25. ~ona  2009-12-04 12:02:58  host: 78.149.245.166

    mam ten telefon zdjecia robi super jest naprawde dobry

  • 0

    26. ~kiccia  2009-12-05 18:40:38  host: chello089078101030.chello.pl

    czy mozna go dostac w jakies sieci? jak dlugo trzyma bateria?

  • 0

    27. ~syl  2009-12-10 17:19:17  host: eqy151.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak włożyć kabel usb do gniazda w telefonie bo ono jest zamkniete na klapke i nie moge jej odchylić odpowiednio żeby ten kabel się zmieścił

  • 0

    28. ~wronetzki  2009-12-10 23:50:49  host: mickiew-m-ce17719522377.c195.msk.pl

    mam ten telefon od tygodnia spodobał mi się jego wygląd i liczyłem że będzie godnym następcą mojej noki 6500slide. Niestety się przeliczyłem. Na chwile obecną najbardziej irytującymi niedociągnięciami są : 1) wspomniane wyżej wygaszanie wyświetlacza, 2) bardzo kiepski głośniczek umieszczony z tyłu aparatu, który sprawia że ciężko usłyszeć dzwoniący telefon mimo głośności dzwonka ustawionej na max, nie wiem czy inni użytkownicy to potwierdzą czy to mankament dotyczący tylko mojego egzemplarza. 3) aparat ma kłopoty ze złapaniem ostrości, wiem że to nie lustrzanka ale 5mpx w tym modelu wypada gorzej niż 3.2 w 6500slide. Telefon jest mniejszy i lżejszy od swojego poprzednika, slider jak narazie działa bez zarzutu i jest dobrze spasowany, niestety u mnie długo nie posłuży ponieważ planuje przesiadkę na model 5800.

  • 0

    29. ~GosiaK  2009-12-15 13:55:02  host: 194-88-225-210.ip.shentel.pl

    Telefonik pierwsza klasa, mam go od paru dni i jestem niesamowicie zadowolona

  • 0

    30. ~xyz  2009-12-17 15:52:26  host: host-89-230-72-232.rzeszow.mm.pl

    Mam ten telefon od miesiąca i jest beznadziejny. klapa strasznie lata , bateria krótko trzyma i ogólnie to nie jest wart tej ceny.Nie polecam

  • 0

    31. ~Edgar  2009-12-23 01:06:03  host: aacp1.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy jest możliwość uruchomić w tym telefonie LED flash'a jako latarke ???

  • 0

    32. ~piotr  2009-12-29 23:01:37  host: static-81-219-48-2.devs.futuro.pl

    mam telefon dopiero jeden dzień, klapka przynajmniej w moim modelu trzyma się sztywno, a z wyświetlaczem wcale nie jest tak źle i nie gaśnie tak szybko, takie rozwiązanie pozwala na większa oszczędność baterii. Obudowa telefonu jest naprawdę dobrze i solidnie zbudowana. Polecam

  • 0

    33. ~sadas  2010-01-01 17:45:17  host: ehost-7.mtm-info.pl

    Mi bateria trzyma ok. 5-4 dni i to przy częstych rozmowach i pisaniu smsów. Jego wadami są; nie czysty dźwięk rozmów, muzyki i słaby aparat. Ale i tak jestem z niego zadowolony - ważne że baterie trzyma i dzwoni.

  • 0

    34. ~fejkov sie zna  2010-01-09 01:16:23  host: 77-254-21-209.adsl.inetia.pl

    beznadzieja telefon tyle kosztuje a wifi niema, żal.pl i inne takie ;]

  • 0

    35.  2010-01-09 01:29:39

    telefon dobry dla pustych lasek które nie ogarniają co to wifi czego brakuje temu złomowi pozdro dla Gosiaka pewnie jest blond pasztetem z nadmuchanym portfelem

  • 0

    36. ~Anka  2010-01-09 01:58:11  host: 150.254.92.100

    Mam ten telefon od miesiaca i jestem z niego bardzo jestem z niego zadowolona. jedyna wada ktora uwazam to ze jak ktos dzwoni to cicho slychac ta osobe i nie wiem jak zrobic czy mozna glosniej...

  • 0

    37. ~  2010-01-11 16:57:53  host: 088156136006.radom.vectranet.pl

    Obudowa jest wykonana ze stali występującej w swoim naturalnym kolorze i z elementami plastiku - w kolorze stali. Ma to swoje wady - stal łatwo się rysuje, a do tego nie jest najlżejszym metalem

  • 0

    38. ~  2010-01-20 15:08:48  host: euf119.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mi sie podoba::)

  • 0

    39. ~harnaś  2010-01-20 20:27:15  host: host-89-229-209-204.kwidzyn.mm.pl

    a mnie sie podobie:)

  • 0

    40. ~Mariszka  2010-01-28 10:17:19  host: nat.net.tele-plus.pl

    Witam. Orientuje się ktoś, jakie sa widoki na tą Nokię w Erze? Mam wymianę w lipcu i mam nadzieję, że do tego czasu pojawi się ona w ofercie sieci. Dziękuję za pomoc. Pozdrawiam M.

  • 0

    41. ~  2010-01-29 17:35:37  host: bsp254.neoplus.adsl.tpnet.pl

    super telefon nic dodac nic ując tylko przydało by się wifi, aparat 12mpx, dotykowy wyswietlacz. pozatym szystko ok

  • 0

    42. ~michal  2010-02-07 00:29:33  host: cjh62.neoplus.adsl.tpnet.pl

    witam mam takie pytanie jak ten telefon sie spisuje jezeli chodzi o muzyke prosze o odp pzdr

  • 0

    43. ~kukuryku  2010-02-08 20:40:06  host: 078088174094.elblag.vectranet.pl

    moja zona ma ten telefon od trzech i musze przyznac ze slider jest dosc kiepski (nie to co w samsungach). nie mam zielonego pojecia jak uruchomic akcelerometr (gdzie znalezc jakies opcje tego akcelerometra i czy w telefonie sa jakies aplikacje ktore beda go wykorzystywaly)

  • 0

    44. ~Kasii  2010-02-09 13:24:18  host: afam127.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam telefonik jakiś czas, szczerze - żadna rewelacja jak za takie pieniądze, slider kiepsko chodzi, luźny, cichy strasznie jak na nokię, słaba wibracja, aparat ok, zdjęcia wychodzą naprawdę fajne, ale nic więcej... ;/ mam go od niedawna i już chciałabym go sprzedać, a nigdy tak nie miałam. Pozdrawiam

  • 0

    45. ~J.J.  2010-02-12 08:03:48  host: apn-77-114-189-114.dynamic.gprs.plus.pl

    elo. posiadam telefon od 2 dni więc dużo nie powiem, ale napewno jest zgrabny, łatwy w obsłudze, posiada gps (potrzebny tylko nadajnik) ale aparat taki sobie! ogólenie 8/10

  • 0

    46. ~m  2010-02-17 21:31:51  host: host-89-167-16-133.nplay.net.pl

    nie mam tego telefonu ale na pewno zamierzam go kupic po mimo tych opini jedych negatywnych a drugich pozytywnych ...uwazam ze niektorzy przesadzaja z tym narzekaniem w tej chwili nie ma juz idealnych telefonow to nie te czasu kiedy telefon trzymal tydzien w kazdym telefonie sa wady mniejsze wieksze ale sa .

  • 0

    47. ~misiek477  2010-02-18 01:17:41  host: dynamic-78-8-228-242.ssp.dialog.net.pl

    telefonik naprawde dobry ale jedna wada to mam za duze palce polecam dla kobiet!

  • 0

    48. ~Skrzat  2010-02-24 09:15:20  host: 78.133.208.202

    Proszę o odp! o co chodzi z tym wygaszaczem? w czym on przeszkadza, gdy włącza się podczas rozmowy, bo nie bardzo rozumiem..? A ta klapka rozsuwana, bardzo luźna jest? Jakby miała odpaść, czy jest okey? Bo tak wszyscy nazekają.. Chciałabym wziąć go sobie w Play i nie wiem,czy się opłaca właśnie ten.

  • 0

    49. ~Skrzat  2010-02-24 13:57:18  host: 78.133.208.202

    Witam, chciałam zapytać, o co chodzi z tym wygaszaniem? czy to przeszkadza podczas rozmowy? Chcę sobie kupic ten telefon, uważam, że jest dobry. Kumpel ma i bardzo go sobie chwali, tylko właśnienie rozumiem z tym wygaszaczem, w czym on przeszkadza. Z góry dziękuję za odp:)

  • 0

    50. ~  2010-02-24 17:56:04  host: v09-07.opera-mini.net

    Stal jest dość twardym stopem, skoro tu obudowa łatwo się rysuje to pewnie jest z aluminium a nie ze stali.

  • 0

    51. ~Skrzat  2010-02-25 20:09:07  host: awc54.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a ktoś mi powie, o co chodzi z tym wygaszaniem? w czym to przeszkadza gdy włącza się podczas rozmowy??? i czy klapka jest bardzo luźna? chciałabym go wziąć w play'u, ale nie wiem, czy warto, bo ogólnie fajny telefon.. :)

  • 0

    54. ~gosc  2010-03-02 10:39:18  host: esx237.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ciche dzwonki ktorych nie da sie poprawic (to samo jest 6303) nawet brak powidomienia ze cos nie odebrales. wyswietlacz bez polotu na te czasy kiepski. 6500s to przy nim potega ,lepiej wymienic tasme jak padnie i dalej na nim jechac. Telefon w skupie warty jakies 300 zl bo juz po zecie daja, zastanawiam sie czy jest tego wart. moze sie podobac najwyzej przez 2 pierwsze godziny poki nie zobaczysz sam ze to kibel

  • 0

    55. ~abbadonix  2010-03-04 10:03:57  host: chello087206201054.chello.pl

    a jakoe to to o ma wejscie na słuchawki??

  • 0

    56. ~Tadeusz  2010-03-12 18:43:41  host: dbo229.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ładny i prosty telefon od nokii. Profesjonalnie wyglądające menu i ciekawy design. Na niższej i średniej półce nokia wymiata, ale jeśli chodzi o smartphone-y Niestety złożyła rękawice(choć n900 jest cacy)

  • 0

    57. ~vronqa  2010-03-20 01:20:42  host: eps151.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Słuchajcie jak uważacie, który kolor obudowy jest bardziej odporny na zarysowania czarny czy srebrny?? Pytam, ponieważ pani z play'a powiedziała, by kupić srebrny bo czarny pokryty jest czymś innym i niby ta powłoka się zdziera. Co na to osoby, które posiadają telefonik z czarną obudową??

  • 0

    60. ~paula  2010-03-31 21:31:12  host: 83-238-154-16.ip.netia.com.pl

    mam ten telefon od 2 dni i jestem nim zafascynowana.. szukalam malego telefonu, dobrze dzialajacego, Bardzo ciekawy telefon jedna wada jaka zauwazylam: strasznie ciezko sciaga sie tylnia obudowa..

  • 0

    61. ~vectra  2010-04-17 07:30:42  host: 89.231.221.104

    Jak w tym telefonie uruchomić latarkę?

  • 0

    62. ~stanek  2010-04-17 12:00:07  host: cpc1-perr5-0-0-cust331.perr.cable.virginmedia.com

    co tu wymagac od telefonu za takie pieniadze.aparat ok,bateria do bani!!! daje jej 7/10

  • 0

    64. ~Siara  2010-04-21 17:13:47  host: 83.1.144.107

    ile bateria tzryma w tym tel?

  • 0

    65. ~aihman  2010-05-06 22:34:16  host: abul160.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czytalem test.. bateria 3 dni przy srednim uzytkowaniu.. wyswietlacz nie jest gigantem, wiec za duzo nie zre, ale bateria moglaby byc wieksza... Trzymalem ten telefon w rekach.. On jest malutki! Nie wiedziałem, że to takie małe ;] Aż miło się trzyma :D

  • 0

    66. ~  2010-05-07 14:58:52  host: idc103.idc.net.pl

    powiedzcie !!!!! Błagam !!!! Czy w tym telefonie głośno gra głośnik??? i czy wyświetlacz jest dobry. proszę!!!!!

  • 0

    67. ~Kinga"$  2010-05-10 18:03:21  host: idc103.idc.net.pl

    powiedzcie co w tym phonie z muzyką!

  • 0

    69. ~wweww  2010-05-11 04:19:37  host: fr2535-pe-2.saint-gobain.com

    bateria do bani, ciche dzwonki, nie czuć wibracjii, słaby zasięg, ogólnie do bani, po zamknięciu klapki nie rozłącza rozmów

  • 0

    70. ~maaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrr...  2010-05-12 08:48:10  host: 69.fly.pl

    jesli chodzi o tel w kolorze czarnym to jest to standardowy srebrny tyle ze pomalowany czarna emalia, ktora bedzie sie zdzierac, mam od miesiaca i juz sie zdziera :/ i widac kazda ryske, moj maz ma srerna i nic sie nie dzieje, a nie jest zbyt delikatny w stosunku do tego tel.

  • 0

    73. ~kasia;]  2010-06-27 17:59:51  host: 078088090249.sierpc.vectranet.pl

    wlasnie dzis go kupilam ;d i wcale nie ma slabej wibracji, po zsunieciu klapki przy rozmowie sie wylacza [wg ustawien] , polecam ;]

  • 0

    74. ~  2010-07-01 15:47:48  host: unused-077079210222.atman.pl

    NO, TAK SPODOBAŁ MI WIZUALNIE I TE 5 M.P. ALE TERAZ PO TYCH KOMENTARZACH JAKOS MI PRZESZŁO.

  • 0

    75. ~9mmPARA  2010-07-07 17:17:39  host: 94-240-43-229.lukman.pl

    Jedyną zaletą, prócz estetycznego wyglądu, ale niestety jednocześnie także wadą, jest jego WIELKOŚĆ. Wady: ciężki (dlatego zawsze "złośliwie" zsuwa się na dno torebki i ciężko go potem znaleźć wśród dziesiątek innych - równie potrzebnych - przedmiotów); klawiatura nie nadaje się do pisania smsów (zaznaczam: jestem kobietą, dłoń moja z pewnością do dużych nie należy, paznokcie również nie przeszkadzają mi w czynności pisania, ponieważ długich paznokci po prostu nie mam!!), opuszki palców oraz same palce szybko się męczą; zbędne polskie litery, które nie znikają nawet po włączeniu "uproszczonej obsługi znaków", co dodatkowo męczy podczas pisania dłuższej wiadomości; bateria nawet nie przeciętna; dostęp do menu - żółw jest żwawszy; słaba antena; obudowa zaczyna ścierać się w moim czarnym modelu po przeszło pół roku użytkowania, natomiast ekran rysuje się momentalnie; podświetlanie ekranu wyłącza się po ok. 10 sek. (innych ustawień nie znalazłam - wyłączanie trybu energooszczędnego nie pomaga) - przy czytaniu wiadomości, podczas oglądania zdjęć etc. jest to po prostu DRAŻNIĄCE; zdjęcia ok, przy czym trzeba się mocno starać, by nie poruszyć telefonem podczas ich robienia, inaczej nici z fotografii; po rozsunięciu telefonu, obie jego części są na tyle luźno połączone, że wydają "klekoczący" dźwięk; do baterii/karty SIM + karty pamięci trudno się dostać, a samą baterię przytrzymuje tak naprawdę tylko owa tylna, uciążliwa przy zdejmowaniu, obudowa telefonu; dźwięk dzwonków, podobnie jak jakość rozmowy: CICHY, a jakość odtwarzanych plików muzycznych pozostawia wiele do życzenia (trzeszczenie; po podłączeniu słuchawek nieco lepsza jakość); wibracje słabe; nawigacja w tym tel. to chwyt reklamowy (nie bawiłam się w dokupywanie modułu); brak Wi-Fi. Ogólnie: ŻENADA. Zapłaciłam za to "cacko" ponad 800 zł, telefon wybrałam na podstawie opinii innych użytkowników, wydawał się o wiele bardziej przyjazny w użytkowaniu niż w rzeczywistości. NI

  • 0

    76. ~on  2010-08-07 06:55:12  host: chello089073098149.chello.pl

    mam problem z tą nokią wyskakuje mi napis podłączono urządzenie zbyt wysokiej mocy jak podłączam słuchawki a czasem sam nawet się wyświetla bez niczego może miał już ktoś z was taki problem z tym telefonem tel był 4 razy w reklamacji i idzie teraz po raz 5 i nie chcą wymienić na nowy

  • 0

    77. ~sobota  2010-08-07 10:53:30  host: carmencita.static.korbank.pl

    Dwie mocne wady tej nokii: 1. BATERIA - trzyma za krótko, jakieś 2 dni przy średnim użytkowaniu, to taka motorola v3, k1 bije ja na głowę 2. DZWONEK - ustawiony na max. ledwo słyszalny Reszta ok ale nie jakaś tam żadna rewelacja, muszę przemęczyć się jakiś rok i od razu ją zmieniam.

  • 0

    78. ~Azut88  2010-08-09 13:48:57  host: 195.116.41.14

    Mam pytanie czy ten telefon ma funkcje aparatu z przodu gdyż jest to dla mnie zastanawiające bo mam ten telefon od paru miesięcy jestem z niego zadowolony ale wciąż mnie nurtuje to pytanie o aparat z przodu gdyby ktoś mi mógł odpowiedzieć na to pytanie bd wdzięczny i pozdrawiam :)

  • 0

    79. ~Piekar13  2010-08-12 08:53:39  host: public947.cdma.centertel.pl

    a jak tam z muzką głośno gra bo mam oferte w playu i oferuja mi go teraz??

  • 0

    80. ~mim  2010-09-08 09:10:44  host: bzr188.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Azut88 ten aparat z przodu służy do wideorozmów. Piekar13, muzyka gra dość głośno, nawet bardzo, czystość dźwięku można dostosowywać/modyfikować w opcjach

  • 0

    81. ~Crail  2010-11-13 12:34:28  host: user-46-113-121-131.play-internet.pl

    Ten telefon nie ma akcelerometra tylko tzw. Sensor. Różni się to tym że w sensorze trzeba stuknąć w telefon, aby włączyć wygaszacz. Nie obsługuje on trybu poziomego

  • 0

    82. ~wrocławiak  2010-11-26 12:07:24  host: hbv91.internetdsl.tpnet.pl

    telefon super - 1 wada - kiepski głośnik

  • 0

    83. ~Kaja  2010-12-07 17:44:13  host: public94186.xdsl.centertel.pl

    Telefonik bardzo fajny , naprawdę polecam :))

  • 0

    85. ~majka  2011-02-02 19:16:35  host: public73776.xdsl.centertel.pl

    Mam ten telefon od kwietnia, na początku był super, ale po pewnym czasie obudowa się poluzowała, tylna klapka strasznie się rysuje,, aparat szybko stracił swoją świetność, podczas rozmowy jest tak cichy, że wgl nie słychac niektórych słów. Ponad to łatwo ścierają się klawisze. Naprawde nie polecam tego telefonu!

  • 0

    87. ~posiadacz  2011-02-22 21:46:01  host: azd212.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon od pol roku szczerze myslalem ze na nokii sie nigdy nie zawiode a tu jednak przy rozsuwaniu telefonu po psul sie mechanizm i na dodatek tasmy dalej pekaja jak kiedys wiec nie kupujcie tego telefonu NIE POLECAM GO!!!

  • 0

    88. ~zgredulka  2011-03-12 23:47:07  host: dtr216.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam telefon ponad rok czasu. bardzo dużo rozmawiam i smsuję ok. 450 smsów miesięcznie. nic się nie pościerało, nic się nie poluzowało. wszystko śmiga jak na początku. jedyną WADĄ tego telefonu jest to, że jest strasznie cichy. cicho działają dzwonki i ciężko usłyszeć co mówi rozmówca, przez co komfort użytkowania telefonu jest na masakrycznie niskim poziomie.

  • 0

    89.  2011-05-04 18:52:09

    Witam, wie ktoś może czy da się w tym telefonie zablokować klawiaturę poprzez zsunięcie slidera? Proszę o info

  • 0

    90. ~Lolek  2011-05-24 19:14:15  host: 212.160.172.70

    W każdym (chyba) telefonie można to włącZyć ...w każdym bądź razie w tej nokii można ;) w ustawieniach jest ta opcja więc bez obaw;) Pozdrawiam

  • 0

    91. ~madziarsl  2011-11-27 19:35:46  host: bwx66.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam. mam ten telefon od 2 lat i jestem z niego bardzo zadowolona. porównując z moim starym telefonem(jakiś samsung slide) jest o niebo lepszy.6600i slide jest solidnym telefonem który przetrwał juz kilka solidnych upadków i dalej żyje wiec polecam :)

  • 0

    92. ~notonlypierogi  2015-03-04 22:17:40  host: n08-04-07.opera-mini.net

    Po pięciu latach użytkowania stwierdzam, że to fajny telefon :) aparat dobry, 5 mp. Robi swoje, zero problemów z taśmą, wszystko ok oprócz słabego buzzera, czyli głośniczka. I brak gniazda 3,5/2,5 mm. Ale można przymknąć na to oko :) Pozdrawiam

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-159-154-210.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jak oceniasz nową ofertę Mix sieci Play?

Nowa oferta Mix sieci Play

 

Zobacz wynik | Opinie (6)

Archiwum Ankiet