Nokia 6600 - opinie
Telefony Nokia Nokia 6600 Opinie o Nokia 6600

Nokia 6600

w sumie: 249
  • 0

    1. ~copi  2004-08-29 19:27:00  host: tf250.internetdsl.tpnet.pl

    tel. dedykowany dla ludzi biznesu. aparat, kamera, zoom, wypasnikowaty wyswietlacz, java 2.0: FULL WYPASSS

  • 0

    2. ~Sulmeloth  2004-09-25 00:33:00  host: poeci.org

    Po prostu wspaniały telefon, dla mnie idealny
    :) Za pomocą oprogramowania można zrobić z nim po prostu wszystko!

  • 0

    3. ~mazi  2004-11-09 18:03:00  host: ape162.internetdsl.tpnet.pl

    Jeszcze nie qpiłem tego telefomu. ale uważam ze jest wypasiony.powiedzcie czy warto go qpić?

  • 0

    4. ~Gawron  2004-11-25 22:29:00  host: cp163.internetdsl.tpnet.pl

    copi: Nie kapuję! Gdy telefon ma mnóstwo funkcji, kamerę, świetny wielokolorowy wyświetlacz, i symbiana to telefon jest dla biznesmenów. A gdy telefon jest wielki, ma niewiele funkcji, cieńki wyświetlacz, i tandetną kolorową obudowę to jest dla młodzieży! Bez sensu! Mam 18 lat i dla mnie telefon to przede wszystkim organizer, wszystkie te głupawe dzwoneczki i tapetki się nudzą! A czasami muszę wczytać do telefonu jakiś przydatny program w javie lub symbianie, np. tablicę Mendelejewa, rozkład pociągów, nieraz na lekcji muszę sobie sciągnąć z neta na telefon jakąś ściągawe z polskiego lub historii... Powiecie... "kup sobie normalny telefon do dzwonienia, a do notowania kup sobie PDA czy zwykły notes"... Ale niech ktoś sobie nosi w lewej kieszeni telefon, w prawej PDA a w plecaku laptopa, ja nie jestem wielbłądem, po drugie taniej by mnie wyniosło kupić sobie jedno wielofunkcyjne urzadzenie niz kilka różnych... Ciekawe czy biznesmeni mają czas kręcić sobie filmy, serfować po necie, czy nawet potrafią podłączyć telefon do komputera?...

  • 0

    5. ~tower00  2004-11-29 01:22:00  host: dijkstra.laczpol.net.pl

    Gawron masz racje!!!biznesmeni nie maja czasu bawic sie telefonem w dodatku nawet marnym z np symbianem czy java 2.0.a uzywaja telefonu głwnie do rozmów a jak potrzebuja asystenta to poprostu kupuja sobie telefon z PDA z windowsem bo najczesciel uzywany jest wlasnie ten system i nie maja czasu na nauke nowego systemu tylko pilnuja swoich pieniedzy.Pomimo tego ze mam ten telefon od roku to uzywalem go tylko raz bo i tak bardziej przydaje mi sie w codziennej pracy MDA z ery

  • 0

    6. ~kiki  2004-11-29 22:51:00  host: wi142.internetdsl.tpnet.pl

    telefon jak marzenie , mam na niego chrapke tylko niewiem jak to sie potoczy ... a co do copiego to popieram Gawrona i tower`a00 .. to jest telefon dla młodych ludzi którzy lubia sie bawic a nie dla sztywniaków w garniakach ;) pozdro dla wszystkich userów nokii bye

  • 0

    7. ~czester  2004-12-02 23:57:00  host: karmel.media4.pl

    Mam telefon ładnych pare miesięcy i jestem z niego bardzo zadowolony. Telefon jest super jak dla mnie.

  • 0

    8. ~Typ  2004-12-04 18:53:00  host: zl58.internetdsl.tpnet.pl

    Bardzo dobry i funkcjonalny fon. Gorąco polecam ten aparat

  • 0

    9. ~bartek  2004-12-07 00:29:00  host: crc147.neoplus.adsl.tpnet.pl

    fachowcy od komorek-pomozcie!!!
    Konczy mi sie umowa i chce wziac nowy telefon. Rozwazam miedzy N6230 a N6600. Niech ktos mi doradzi ktory jest lepszy. Slabsza bateria w 6600 nie przeszkadza mi,a na plus dla 6600 jest ten wielki wyswietlacz. A jak mozliwosci tych telefonow? Co jest bardziej godne uwagi :-)Pozdrawiam

  • 0

    10. Mr G  2004-12-09 22:55:03  host: cp163.internetdsl.tpnet.pl

    bartek: Jeśli szukasz telefonu tylko do dzwonienia i wysyłania sms'ów 6230 w zupełności ci wystarczy! Natomiast jeśli szukasz uniwersalnego urządzenia, który może pełnić wiele funcji, cenisz sobie zaawanskowane technologie, i prawie nieograniczoną możliwość rozbudowy funkcji telefonu (symbian) to 6600 jest w sam raz dla ciebie! Ponadto jeśli lubisz multimedia, oglądanie pełnometrażowych filmów na ekranie telefonu, rozbudowane gry z grafiką trójwymiarową, oraz możliwość emulowania 8-mio bitowych komputerów i konsol jak Commodore, ZX Spectrum, Gameboy, SNES czy Mega Drive... to 6600 jest równierz telefonem dla ciebie. Jeśli natomiast czujesz że nie jest ci to potrzebne, w żadnym wypadku nie przepłacaj za 6600, natomiast jeśli stać cię na niego to nie czekaj tylko kupuj bo jeszcze długi czas minie zanim wyjdzie równie dobry telefon wbrew pozorom za całkiem atrakcyjną cenę.

  • 0

    11. ~daniel  2004-12-11 21:57:00  host: cgr60.neoplus.adsl.tpnet.pl

    badziew nie polecam tego fona za taką kase ok 1000zl. pod wzgledem funkicji dużo lepszy jest nec e616 i o połowe tańszy

  • 0

    12. ~bartek  2004-12-14 01:06:00  host: chw182.neoplus.adsl.tpnet.pl

    CZESC Mr G :-) Twoja podpowiedz co do wyboru telefonu miedzy N6600 a N6230 ukierunkowala mnie jaki telefon jest mi potrzebny. Jestem juz w 99,9.......% pewien,ze wezme 6600. Mialem 6310i-zajebisty telefon. Jak zaczely wchodzic kolory to napalilem sie na N6610 ale po pewnym czasie stwierdzilem,ze musze miec cos bardziej wypasionego :-)
    Mysle,ze biorac 6600 bede zadowolony-naczytalem sie juz testow o niej w necie i "TK" i stwierdzam,ze mi pasuje. Lepszym telefonem chyba jest N6630 ale jak narazie to za duzo kasy bedzie kosztowac :-(
    Koncze polemizowac. Dzieki za podpowiedz. POZDRAWIAM-CZESC

  • 0

    13. ~TomCat  2004-12-27 23:55:00  host: cio241.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Haha!!! Cześć Bartek! Mógłbym się podpisać dwoma rękami pod tym co napisałeś! Też mam 6310i (cool!) i też następny będzie na 100% 6600 !!! A jak wyszły 6610 to też zazdrościłem kolorowego wyświetlacza (chociaż nie ma w nim dyktafonu i czegoś jeszcze brakuje... nie pamiętam). A dla wszystkich zastanawiających się: 6600 (i inne telefony z Symbianem) są po prostu znacznie bardziej zaawansowane od "nie-Symbianowych" telefonów serii 40 (np. 6230 itp.). No chyba że ktoś ma delikatną rączkę i nie chce mu się nosić "ciężkiego" telefonu. A co do biznesmenów, to oni dotychczas lubili 6310i albo 7650. Wnioski, dla wtajemniczonych , nasuwają się same:) POZDRAWIAM WSZYSTKICH

  • 0

    14. ~Bartek  2004-12-31 17:23:00  host: cia180.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czesc wszystkim, witam Cie "TomCat" :-)
    Od 4 dni mam NOKIE 6600 i stwierdzam,ze jest to zajebisty telefon. Nie zaluje,ze sobie ja wziolem. Myslalem o N6230 ale to jest cienizna przy N6600. Symbian robi swoje.
    N6600 wystepuje w dwoch kolorach: czarno-bialym lub czarno-rozowym. Ja mam czarno-rozowa i jest poprostu piekna. Widzialem u operatorow czarno-biala i ja osobiscie bym takiej nie chcial.
    Kazdemu kto rozwaza kupno telefonu polecilbym np.6600-kazdy telefon oparty na serii40 to moim zdaniem zabawka przy serii60.
    Pozdrawiam wszystkich maniakow komorek-CZESC

  • 0

    15. ~SpicMen  2005-01-05 20:16:00  host: gprs5.idea.pl

    Dziwne ze taki telefon a nie ma odtwarzacza mp3 :(

  • 0

    16. ~Gawron  2005-01-06 22:31:00  host: cp164.internetdsl.tpnet.pl

    Hey SpicMen, odtwarzacz mp3 to tylko kwestia zaistalowania w Symbianie odpowiedniego odtwarzacza! Osobiście używam UltraMP3.

  • 0

    17. ~Damian  2005-01-08 20:55:00  host: net2-13.telkab.pl

    Hejka, no i ja sie nie zgadzam że to telefon dla biznesmena... Jeśli on zna połowe funkcji tego telefonu, to jest już dobrze... Ja mam 13 lat i użytkuję ten telefon, bo ma funkcje które są dla mnie przydatne, konwerter czasem sie na matmie przydaje ;-) aparacik, bluetooth podczerwień kamerka i wiele wiele innych co jest super + tego elefonu, pozatym lubie nowe telefony
    pozdrawiam all właścicieli

  • 0

    18. ~Puzon  2005-01-08 21:33:00  host: ahk170.internetdsl.tpnet.pl

    Witma od wczoraj jestem szczęsliwym posiadaczem tego cudeńka. Chorowałem na niego bardzo długo. Czy mogłoby mi ktoś powiedieć jak usunąc logo? Gawron mam prośbe czy podrzucił byś mi ten programi do MP3. Bedę wdzięczny.

  • 0

    19. ~SpicMen  2005-01-09 00:02:00  host: gprs6.idea.pl

    Helo tak dokładnie Gawron ale widzisz np.SX1 ma juz taka aplikacje zainstalowana seryjnie ahh ta nokia.Własnie rozwazam czy wybrac 6600 czy SX1.Ciezki wybor

  • 0

    20. ~BARTEK  2005-01-10 20:21:00  host: cik121.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam
    Siema Puzon!
    Mam tez to cudenko-jest super!!!
    Jaka masz obudowe?-ja mam czarno-rozowa. Jest piekna :)
    Ja jak mam jakas watpliwosc co do telefonu to mam numer do INFOLINNI NOKIA-niezle udzielaja info.na rozne tematy.
    Telefon do INFO.NOKIA:654-76-86 (czynne chyba od 9-18)
    Tam moze cos ci powiedza na temat usuniecia logo.
    POWODZENIA-CZESC

  • 0

    21. ~Michał  2005-01-11 12:59:00  host: ns3.netis.net.pl

    Mam jeden dylemat bo nie wiem czy w n6600 mozna zainstalowac sluchawki stereo do tego odtwarzacza mp3... gdyby ta nokia miala pop port to nie zastanawial bym sie wcale nad wyborem tego telefonu... no a tak to sie waham czy nie wybrać n6230...
    z gory dziekuje za pomoc :)

  • 0

    22. ~boczek_x  2005-01-12 20:11:00  host: 194.150.207.101

    ten telfon jest poprostu super mama go juz 2 miesoce i jest super a go kupiłem za 120zł ale miał wyswieltlacz zbity i wymieniłem wyswietlacz i mam telefo za 300 zł i chodzi wspoaniale

  • 0

    23. ~toms  2005-01-12 22:42:00  host: cad84.neoplus.adsl.tpnet.pl

    witam , co wybrać Nokia 6600 czy sony-erikson K700i , mam N6310i a jeste okazja na nowy ?

  • 0

    24. ~Master  2005-01-14 23:50:00  host: cqi91.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten fon to komedja 16 tonowa poli :D :D mój budzik ma więcej za te pieniadze to mogli coś leprzego zrobić

  • 0

    25. ~Versis  2005-01-16 17:58:00  host: dial-30.lubin.dialog.net.pl

    mp3 mozna wgrac, a czy da rady cos zrobic by było radio?

  • 0

    26. ~Damian  2005-01-21 20:37:00  host: net2-13.telkab.pl

    Ej słuchajcie jak zainstalować i skąd wziąć programik do odtwarzania mp3??? Próbowałem media playera wcisnąc ;-) i wlazł, ale wyświetla ze nieznany format pliku, poradzicie coś na to??

  • 0

    27. ~karolpako  2005-01-25 21:45:00  host: bmw140.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam to cudo od jakiegos czasu i jestem happy.mimo tego ze zdaje sobie sprawe ze nie wykorzystuje jego mozliwosci nawet w 10%ale to juz wina mojej ograniczonej mozgownicy:-)symbian??co to??wiem ze bardzo chcialbym zainstalowac w nim pare nowych rzeczy jak chocby mp3.moze mi ktos pomoze:-)

  • 0

    28. ~Big_beny  2005-01-29 19:09:00  host: pb192.sieradz.cvx.ppp.tpnet.pl

    SpicMen wez pod uwage to, ze 6600 ma system zwany symbian, a SX1 to standard. Ja bez zastanowienia wybralbym nokie. Tak jak mowi Gawron mp3 mozna wgrac, tez uzywam ultramp3. Uwiez mi SpikMen mialem SX1 i nie umywa sie do 6600...Mam w swojej 6600 karte 32mb i powiem wam ze wgralem juz tyle softu ze 32 mega jest 'too small' :-) Mam w planach kupic MMC 1024MB ale nie wiem czy to pociagnie. Ktos ma zdanie na temat... Tak poza jak do tej pory moj najlepszy telefon...

  • 0

    29. ~WitekT  2005-01-29 19:18:00  host: witek.ds.pg.gda.pl

    Big_beny: 512 bna bank pociągnie, bo taką widziałem. :) Ale za 1024 nie ręczę, chociaż "słyszałem", że chodzi. No ale jak czegoś nie widziałem na własne oczy, to nie stwierdzam autorytatywnie. :)

  • 0

    30. ~Daniel  2005-01-29 22:51:00  host: ip-213-17-170-68.netia.com.pl

    napiszcie mi jak długo trzyma bateria w tym telefonie,i jak długo można nagrywać filmy?????

  • 0

    31. ~MATI  2005-01-30 17:10:00  host: proxy2.zsi.pl

    Telefon najlepszy na rynku!!!! Mam good 2 lat i jast COOL . Nigdy go nienaprawialem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SUPER !!! Polecam ( jest lepszy od tego gówna 6230 )

  • 0

    32. ~Damian  2005-02-01 20:14:00  host: net2-13.telkab.pl

    Cześć to znów ja, tak sobie pisze moją recenzję ;)
    Design, nie każdemu sie podoba, ale wg mnie spoko, odważny nie tak nudny jak inne telefony. Funkcji - Multum każdy znajdzie coś dla siebie, a aparat to poprostu poezja Ale kto wpadł na durny pomysł ograniczyć nagranie jednego filmu do 15 sek albo nagranie dyktafonem do minuty Ehh pozatymi wadami jest jeszcze jedna, kiepawe dzwoneczki, ma kilka fajnych (koguta mam do smsów ale reszta denne, ale cóż, da sie żyć, bo można ściągać.
    Ogólnie telefonik jest spoko polecam z całego serca!
    Pozdrawiam Damian
    Znacie jakieś sposoby na to aby filmiki robić dłuższe?

  • 0

    33. ~Mike  2005-02-05 14:40:00  host: ho186.internetdsl.tpnet.pl

    Cesc chial bym sie dowiedziec od uzytkownikow tego telefonu czy przy jego nie malych wymiarach nosi sie go wygodnie w kieszeni spodni...???

  • 0

    34. ~Kuba_3  2005-02-07 15:58:00  host: 62.29.133.84

    A jak uważacie lepsza jest Nokia 6600 czy Sony Ericsson K700i? Głównymi zaletami tej Nokii są Symbian i możliwość rozbudowy pamięci kartami, czego w K700i niestety brakuje, ale za to tamten ma radio, trochę lepszy wyświetlacz i 40 tonową polifonię

  • 0

    35. ~nikarad  2005-02-17 18:35:00  host: armasam.c.wavenet.pl

    super

  • 0

    36. ~w0ziu  2005-02-23 19:45:00  host: pa85.turek.sdi.tpnet.pl

    ELO. mam ten telefon od konca sierpnia. aktualnie jest w servicie po raz 2 z tego samego powodu. po prostu sie wibra rozpadla. mam nadzieje ze teraz ja wymienia a nie naprawia. a SpicMAn co do SX1 to mowie ci nie bierz jej! niby ma dobre funkcje ale sadzac po wypowiedzi mojego kumpla to jest niedopracowany! w ciagu 6 miechow byl 10 razy w servicie!!

  • 0

    37. Damian  2005-02-25 20:04:09  host: net2-13.telkab.pl

    Siemanko, to znów ja. Zapewne pamiętacie jak sie zaliłem z Mp3'kami. Otóż zainstalowałem UltraMp3 Ale mam za mało pamięci nawet na jedną piosenkę Mp3 ;)
    Musze zainwestować w większą kartę hehe, pozdrawiam
    Telefonik nadal świetnie się spisuje :)

  • 0

    38. ~qwerty  2005-03-04 22:54:00  host: 157.25.165.107

    witam :)
    1. sx1 tez ma symbiana tylko w wersji 6.1 (6600 wersja 7.0s)
    2. 6600 czy K700i? zdecydowanie 6600 ze wzgledu na olbrzymie mozliwosci rozbudowy systemu.
    3. radio tez moze byc ale przez gprs. jak ktos nie ma na co wydawac kasy to polecam :)
    4. biznesmeni nie lubia 7650, jest za duza :)
    5. soft do symbiana: www.imserba.com www.mobango.com
    dobranoc :)

  • 0

    39. ~axel  2005-03-14 16:45:00  host: techmedia.com.pl

    mozna do niej wgrac progamik zeby odtwarzala mp3? :]

  • 0

    40. ~Damian  2005-03-18 22:16:00  host: net2-13.telkab.pl

    Można wgrać programik, wpisz sobie w google Ultra Mp3 i to będzie bodajże 1szy link, coś tam z imserbą będzie i tam to jest, zresztą jak i wiele innych softów. Także możesz śmiało tam szukać.
    Powodzenia.

  • 0

    41. ~korzyb  2005-03-24 18:00:00  host: bkb35.neoplus.adsl.tpnet.pl

    siema wszystkim, mam zamiar kupic ten telefon tylko szkoda ze nie ma radia! czy jest mozliwosc tak jak w przypadku MP3 nagrania odpowiedniego programu do odtwarzania radia??

  • 0

    42. ~Delta  2005-03-28 22:56:00  host: 83-145-183-20.cable-modem.tkk.net.pl

    Witam jestem szesliwym posiadaczem noki 6600 , Co trzeba zrobic By nagrywac Filmy Dluzej niz tylko 10 sekund Prosze o pomoc Z góry Dzieki

  • 0

    43. ~Pk  2005-04-02 17:10:00  host: nat-003.p-s-inter.net

    Zamierzam kupic ten telefon, ale dla mnie istitne jest bym mogl otworzyc dowolna strone www i sie zalogowac np. na strony poczty i tam gmerac. Czy ten telefon mi na to pozwoli? jezeli nie to ktory model. Dziekuje

  • 0

    44. ~Rafikk  2005-04-06 06:48:00  host: ald222.internetdsl.tpnet.pl

    Witam mój kolega ma nokie 6600 i miałem okazje sobie troche pooglądać. Według mnie jest to bardzo dobra komórka ale ja jednak nie zamieniłbym jej za mojego SE t630 ponieważ nie lubie nosić cegieł w kieszeni...

  • 0

    45. ~Bartek  2005-04-22 22:34:00  host: chf212.neoplus.adsl.tpnet.pl

    CZESC WSZYSTKIM.
    Mam NOKIE 6600 od stycznia 2005.
    Ma plusy i minusy.Co do plusow to ma super wyswietlacz-wszystko przejrzyste,ladne kolory,ostrosc-wszystko ok.
    Nastepnym plusem jest karta pamieci.Jak bede kiedys zmienial na nowy tel.to bede sie staral,zeby mial karte pam.Oddalem swoja N6600 trzeci raz do serwisu i za kazdym razem przed oddaniem tel.do naprawy zrobilem kopie pamieci telefonu na karcie i po odebraniu przywrocilem zapisane ustawienia i wszystko mialem ustawione jak na poczatku (wszystkie notatki kalendarza,numery telefonow zapisane w pamieci,grupy osob,dzwonki,sms-y-poprostu wszystko :-).W przypadku zwyklych telefonow bez karty pamieci po oddaniu tel.do serwisu jezeli nie da sie zachowac pewnych danych to po naprawie oddaja telefon gdzie wszystkie ustawienia sa fabryczne-na nowo trzeba ustawiac notatki kalendarza,spis telefonow zachowanych w pamieci telefonu,grupy osob oraz inne ustawienia. Jak telefon to tylko z karta pamieci :-))
    Jak wspomnialem,oddalem tel.3 razy do naprawy.Najpierw wgrano mi nowe oprogramowanie,pozniej znowu nowe oprog. wymiana anteny,bo tel.tracil zasieg,a teraz znowu zaczol gubic zasieg i pewnie znowu bedzie wymiana anteny ale jeszcze nie wiem bo tel.jest w serwisie :-( Denerwuje mnie jeszcze to w tym tel.ze wpisujac notatke w kalendarzu w momecie przypomnienia na wyswietlaczu pokazuje sie komunikat STOP lub DRZEMKA i co by nie wcisnac to nie otworzy sie tej pikajacej notatki tylko pozniej trzeba wejsc w kalendarz i dopiero mozna sprawdzic jaka jest tresc tej notatki-KISZKA!!! Do bani jest tez bateria-poprostu jest za mala.Wytrzymuje 2-3 dni i tzeba szukac kontaktu.Rejestrator video tez moglby nagrywac wiecej jak 9s.-jest to wielkosc ok.95kB dostosowana do MMS-a ale zeby nagrac cos wiecej nie do wyslania to juz kiszka.
    Mysle czy nie zmienic tel.na NOKIE 6230. Fakt,ze ma mniejszy wyswietlacz ale tez 65tys.kolorow,wejscie na karte pamieci,bateria dluzej bedzie trzymala.Jeszcze zobacze.
    POZDRAWIAM

  • 0

    46. ~BARTEK  2005-04-26 07:32:00  host: cit215.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam. Oddali mi z serwisu moja N6600. narazie chodzi dobrze-mam obserwowac czy wystapia znowu jakies bledy. ZOBACZYMY JAK BEDZIE :-)
    Mam prosbe-niech ktos da mi znac czy mozna do 6600 zciagnac jakas aplikacje wydluzajaca krecenie kamerka oraz namiary na mp3. Prosze o jakas pewna i bezpieczna strone www. z gory wielkie dzieki!!!
    POZDRAWIAM

  • 0

    47. ~MATiASS  2005-04-26 16:28:00  host: ask74.neoplus.adsl.tpnet.pl

    LUDZIE ma tego fona i wiecie co ?!zakochalem sie w nim !!kupilem sobie SOFT(na allegro)i wiecie ci wgralem za aplikacje na symbiana ? RADIO MP3 NAGRYWANIE 10 minut 1,3 MEGAPIXELA ZDJECIA SUUUPER dotego wypas fuul gierek mam no i emulator na Gem boya !!Tera to gitarka fonik wszystko dziala ! KOCHAM TEN TELEFON !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • 0

    48. ~MATiASS  2005-05-03 22:27:00  host: asq215.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kurde ten fonik to cudo !Wgralem sobie aplikacje na symbian takie ja:MP3 RADIO dluzsze nagrywanie kamery zoom 14X 1,3mega pixela zdjecia odtwarzacz filmikow np,ogladalem se szreka ;)!itd. TEN FONIK JEST GIT !!! KOCHAM GO !!!!!!!!!!!!!!!!

  • 0

    49. ~Norbi  2005-05-05 20:22:00  host: ar34.internetdsl.tpnet.pl

    Sluchajcie kochani, chcialem tutaj cos sprostowac.Sam mam Nokie 6600 ale Nokia 6230 tez jest oparta na Symbianie tylko ze na nizszej wersji!!!!!Brat ma 6230 i wgralem mu Symbiana 7 i ma tak samo jak ja w Nokii 6600 oprocz wielkosci wyswietlacza oczywiscie ;).Co do Nokii 6600 to faktycznie swietny telefonik :).Pozdrawiam Nokiowcow :)

  • 0

    50. ~Menderk(MATiASS  2005-05-06 18:20:00  host: atk58.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ej ten Telefon czyli nOKIA 6600 jest lepsza od 6630 !Wiem bo sprawdzilem !6630 ma tylko to lepsze ze ma WIDEOROZMOWY ALE tYLKO ZE SPECJALNA PODSTAWKA !!Niepodoba mi sie n6630!MOIM ZDANIEM NOKIA 6600 TO NAJLEPSZY TELEFON JAKI BYL JEST I BEDZIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • 0

    51. ~LuKAS  2005-05-07 19:59:00  host: ath90.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Hej witam fanów nOKI 6600 !!MAm kilka prosb jak juz sie jest na TEJ STEONCE IMBSERBA TO CO TRZEBA zROBIC ??Chcialbym sciagnac sobie radio na moja NOKIE !

  • 0

    52. ~Damian  2005-05-19 20:22:00  host: net2-13.telkab.pl

    Siemka nokio maniacy, mam tą nokike i jestem zadowolony ale minusem jest to nagrywanie krótkie filmów, nawet 3220 ma dłuższe!!! Zastanawiam się czy nie zmienić jej na 7610. Nie wiem no qsi mnie ten aparat 1,3 megapixela... A i ta standardowa karta troche za mała, trzeba qpić większą :-)

  • 0

    53. ~roberto  2005-05-22 11:09:00  host: aaa195.internetdsl.tpnet.pl

    miałem ten telefon prawie rok kompletne gówno pani w sklepie też mi powiedziała że to telefon dla biznesmenów, robi kiepskie zdjęcia. Jeżeli ktoś już kupił "to coś co inni nazywają cudem"to musi sobie kupić jakiś soft bo bez tego to lepsza jest3650. odradzam wszystkim POZDRO ALL

  • 0

    54. ~Hehe  2005-05-25 14:21:00  host: bdy2.neoplus.adsl.tpnet.pl

    HEHEHEEH ty roberto pomysl zanim cos napiszesz !!6600 to TELEFON THE-BEST a 3650 to porostu stare gowno a nokia 6600 to suuper telefon !!!

  • 0

    55. ~Damian  2005-06-01 16:24:00  host: net2-13.telkab.pl

    Hejka, nie macie czegoś co by wydłużyło nagrywanie filmów? No poprostu mnie krew zalewa! Qmpel ma 6230 i kreci dłuuuugie filmy, a ja, qrde 9 sekund jeden... ehh... Pozatym telefonik spisuje się świetnie, użytkujac go od gwiazdki ;-) nie mam zastrzeżeń, jeśli będziecie mieli coś na te filmy, to skrobnijcie jakiegoś maila albo tu napiszcie, zależy to od wolnej pamięci? nie wiem sam bo jak była nowa i pamięć była czysta to też było 9 sekund... "Podobno" jak masz kartę większą niż te 32 mega, to można dłuższe kręcić, nie wiecie czy to prawda? Prosze odezwijcie się :-)

  • 0

    56. ~Hmm.... ALe tu jest blad !!  2005-06-05 11:09:00  host: bdw18.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Widzialem w salonie IDEI wymienne obodowy do n6600 !!Ja osobiscie uzytkuje czarna !!jest super !!a jak ktos nie wierzy to niech sprawdzi www.allegro.pl PROSZE TP SPROSTOWAC !!!

  • 0

    57. ~LOLEK  2005-06-06 15:28:00  host: bem253.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam kilka programow do n6600 !!sa naprawde cool !camcorder ma nagrywanie filmow ile chcesz !AHA jesli mozna to prosze zmienic to ZE NOKIA 6600 MA OBODOWY !MA bo sam mam czarna a kolega niebieska mazna tez sprawdzic na www.allegro.pl lub w kazdym prawie sklepie idei !

  • 0

    58. ~EEE witekT  2005-06-07 17:00:00  host: bdw35.neoplus.adsl.tpnet.pl

    EE czemu WitekT nie napisaliscie ze ma ta nokia Dzwonki REAL i true ton >>??

  • 0

    59. ~WitekT  2005-06-07 22:46:00  host: witek.ds.pg.gda.pl

    Hmm... : 6600 NIE MA wymiennych obudów - bez użycia śrubokręta. Bo na tej zasadzie to wszystkie telefony mają wymienne obudowy. :)

  • 0

    60. ~  2005-06-07 22:47:00  host: witek.ds.pg.gda.pl

    EEE: a bo nigdzie o tym nie piszemy... ;)

  • 0

    61. ~  2005-06-08 15:35:00  host: net2-13.telkab.pl

    Lolek, a wysłałbyś mi te programy do telefonu? Dałbym ci 2 stronki z których się ściąga na pewno za darmo do tej nokii rzeczy, bo sam mam troche z tamtąd, prosze, krew mnie już zalewa z tymi filmami :-)

  • 0

    62. ~Gegan  2005-06-10 19:18:00  host: prosie11-1.aster.pl

    kupuję sobie nokię 6260. Ona też ma symbiana. Ciekaw jestem, czy do niej tez mogę sobie wstrzelić 1,3 Mpix. Jeżeli tak, to jak ?? BŁAGAM o odpowiedź, oraz ewentualne stronki, lub pozycje do kupiena.

  • 0

    63. ~n-posaidacz  2005-06-10 19:30:00  host: leszka-czarnego.man.busko.pl

    Przez długi czas miałem "chcicę" na ten telefon. Umówmy się, jest cholernie drogi, nawet używany. Poczytałem troszkę fachowej gazety i przeczytałem o noki N-gage QD. Ma symbiana, świetne gry, jest ładna. Nie ma aparatu i kamery, ale nigdy nie byłem i nie będę fanem aparatów w komórkach. Ale mimo wszystko polecam tefo fona. pozdr.:D

  • 0

    64. ~Klamca  2005-06-13 16:27:00  host: bdp47.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czlowieku przecierz nnokia 6230 nie ma symbiana !!!Pomysl zanim cos napiszesz

  • 0

    65. ~Gegan  2005-06-13 20:21:00  host: prosie6.aster.pl

    Sorry, KŁAMCA, ale ja pisałem o 6260, a ona ma takiego samego symbiana, jak i 6600.

  • 0

    66. ~aha  2005-06-14 19:36:00  host: bes92.neoplus.adsl.tpnet.pl

    aha sorrryyy przeoczylem sie ale ktos kiedys napisal ze 6230 ma Symbiana i to mnie wkurzylo !!

  • 0

    67. ~Lesenus  2005-06-18 01:01:00  host: aen134.internetdsl.tpnet.pl

    Telefonik super. Mam go pare miesiecy i jestem z niego bardzo zadowolony. Po wgraniu odpowiedniego oprogramowania mozna z nim zrobic wszystko! Polecam kazdemu ;)

  • 0

    68. ~Tomek  2005-06-19 19:39:00  host: nat-pra.aster.pl

    Co wy tu wogole wypisujecie? ***Norbi 2005-05-05 20:22:"Sam mam Nokie 6600 ale Nokia 6230 tez jest oparta na Symbianie tylko ze na nizszej wersji!!!!!Brat ma 6230 i wgralem mu Symbiana 7" "wgralem radio" buhahahahaha hahahaha jak mozna takie bzdury pisac? Symbiana do nokii 6230 (i nie tylko do niej bo wogole sie nie da) sie nie da wgrac a nawet nie da sie wgrac nowszej wersji! Radio do 6600 jest przez gprs wiec platne i to slono! Mp3 sa mono i nie moga byc inaczej nawet jakby znalezc sluchawki stereo do tej noki to i tak ma wyjscie mono! Nie polecam sluchac czegos o tak tragicznej jakosci dzwieku. Nokia 6600 to wielki muł samo wlaczanie trwa wiecznosc chodzenie po menu tez sie przycina. Nie polecam tego telefonu jest naprawde kiepski, jak za ta cene. Lepszy i to duzo jest SX1 ma mp3 stereo i radio, ale on tez nie jest oczywiscie doskonaly ale za ta cene to najlepszy wybor. Za 700zl mozesz miec: mp3 stereo, radio, reszta jak w noki( do ktorej nie ma po co kupowac kart wiekszych jak 128mb bo nie ma sensu sie katowac taka jakoscia dzwieku a 128mb starczy na ogladanie filmow w smart movie) SX1 ma to samo ( no symbian 6.1 a nie 7.0 przez co trzeba kombinowac z motywami i tapetami na caly ekran ale jest to wykonalne i mozna je miec tak jak w nokii) 6600 nie ma niczego czego nie ma SX1 a on ma to czego nie ma nokia (mp3 stereo i radio i to wcale nie jest malo, no jeszcze na symbiana 6.1 jest wiecej programow. Gier jest srednio duzo na oba telefony (jak ktos kupi 6610i to prawie kazda java mu pojdzie) ale na oba mozna miec gry z n-gage(chociaz nie wszystkie) ktory wg mnie jest lepszym wyborem niz 6600 ale gorszym niz SX1 (bo ma mniejszy wyswietlacz i tylko 4tys kolorow i dziwnie sie go trzyma przy rozmowie bo mowie o n-gage classicu bo QD to lipa, nie ma ani radia ani mp3 stereo, czyli gorszy od 6600 :D)Wynika z tego ze za te cene najlepszy jest SX1!!! Chyba ze ktos dolozy drugie tyle to wtedy sa niezle nokie z symbianem, mp3 stereo, umtsem, radiem, ale wtedy cena:(

  • 0

    69. ~Kuba  2005-06-28 14:47:00  host: pa163.podegrodzie.sdi.tpnet.pl

    Ten telefon jest zarombisty polecam go jest super. N.6230 się kryje. siema!

  • 0

    70. ~Tomek  2005-06-29 07:03:00  host: nat-pra.aster.pl

    Nokia 6230 sie kryje bo to zlom. 6600 ma symbiana i telefon bez niego mu nie dorasta, ale i tak twierdze ze sx1 jest lepszy bo ma zalety 6230 (radio, mp3 stereo) i 6600 (symbian, duzy wyswietlacz).

  • 0

    71. ~mati special  2005-07-01 13:11:00  host: bdt74.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Tomek zastanow sie co piszesz ...6230 i 6230i nie sa oparte na symbianie no chya ze wiesz lepiej od WitkaT !!6600 to cudny telefon mam karte 1 gb i chodzi jka szatan a i zajrzyj na forum tam jest o 6230 i o aplikacjach do 6600!! aha i pomysl na przyszly raz zanim cos napiszesz !

  • 0

    72. ~Tomek  2005-07-02 14:04:00  host: nat-pra.aster.pl

    Sam sie zastanow co czytasz, gdzie w noim poscie jest napisane ze 6230 i 6230i ma symbina, odpowiedz, w cytacie z posta uzytkownika noki 6600 (bardzo madrego:P)sam sie smieje z takich wypowiedzi bo wiem ze te telefony nie maja symbiana. Najpierw przeczytaj tekst dokladnie (kilka razy bo widze ze masz klopoty z jego zrozumieniem) a potem mozesz bezpodstawnie pisac ze sie myle.

  • 0

    73. ~Tomek  2005-07-02 14:05:00  host: nat-pra.aster.pl

    ***mati special*** przeczytaj jeszcze raz moj tekst(albo czytaj go do skutku az zrozumiesz i potem zastanow sie kilka razy i wtedy pisz ze ja nie mam racji. Gdzie w moim tekscie jest napisane ze 6230 albo 6230i ma symbiana, odpowiedz nigdzie (masz klopoty za zrozumieniem tekstu ktory czytasz)na poczatku przytoczylem posty napisane wyzej!!! sam sie z nich smieje bo przeciez dobrze wiem ze 6230 i 6230i nie maja symbiana. Z sx1 tez chodz karty 1GB i 2GB.

  • 0

    74. ~haras  2005-07-02 15:37:00  host: host-81-190-141-31.olsztyn.mm.pl

    on ma symbiana 7.0s a na niego mozna wgrac prawie wszystko np. odtwarzacz mp3 radio i pilot do telewizora :D

  • 0

    75. ~Tomek  2005-07-02 23:39:00  host: nat-pra.aster.pl

    To bylo juz chyba z tysiac razy mp3 mono jak w starym radiu lampowym i radio przez gprs(dla tych co lubia placic za slychanie radia i to nie malo) Czyli ma ale tak na prawde nikt z tego nie bedzie korzystal bo sie nie da normalnie.

  • 0

    76. ~Paku  2005-07-05 22:16:00  host: aqn113.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nie ma co telefonik fajny chociaż wole SX1

  • 0

    77. ~ZIOMAL  2005-07-06 14:28:00  host: beu74.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czemu nie napisaliscie ze ten telefon obsluguje karty pamieci MMC do 2 GB ?????? a w SE k750i napisaliscie ze obsluguje do 2gb MSD !!Mam karte 2 gb moge przwslac na e-maila zdjecia :)

  • 0

    78. ~Dig  2005-07-19 15:30:00  host: cit247.neoplus.adsl.tpnet.pl

    A jak wypada ten telefon w porównaniu z SE P800??

  • 0

    79. ~Gegan  2005-07-19 17:58:00  host: prosie7-1.aster.pl

    Hej. Mam pytanie do symbianowiczów. Przez 2 tygodnie miałem nokię 6260. Teraz zamierzam kupić sobię sendo x. Sendo ma symbiana takiego jak n 6600. Wiecie może, czy na sendo i inne symbiany (siemens sx1 itp.) chodzą prodramy takie jak Te od powiększania rozdzielczości foto, pilot RTV, Phone secure, emulator n-gage itd. ???
    bardzo proszę o odpowiedź.

  • 0

    80. ~Seba  2005-07-29 11:15:00  host: ahw22.internetdsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon jest w zajebisty

  • 0

    81. ~adm  2005-08-01 09:33:00  host: bik134.neoplus.adsl.tpnet.pl

    powiedzcie czy mozna wgrac pl. menu bez problemu do tego telefonu? dziekuje i pozdrawiam!

  • 0

    82.  2005-08-04 13:04:58

    popieram ZIOMA dlacego nie napisaliscie tego ja mam karte 1 gb ale sa juz do 2gb a w k750i napisaliscie nierozumiem !!

  • 0

    83. ~Mateusz  2005-08-05 20:00:29  host: sub204-18.elpos.net

    siema wszystkim mam do was wielka prosbe pomozcie mi w jednej sprawie podczas wysylania pojaia mi sie informacja ze uzywalem jakies znaki specjalne i sms dzeli mi na kilka czesci jak to mozna wylaczyc i tak przy okazji co mozna tym telefonem zrobic??? prosze o pomoc

  • 0

    84. ~Seba  2005-09-05 14:04:02  host: ahw22.internetdsl.tpnet.pl

    Nokia 6600 to marzenie nie telefon!!!! Robi super zdjecia oraz filmy a jeszcze mozliwosc wgrywania programow to jest to!!!!!!!!!

  • 0

    85. ~Mlody  2005-09-11 19:01:05  host: 99.b.jawnet.pl

    gdzie dostane szczegółowy opis tego fona? Potrzebuje sie dowiedziec jakie karty MMC obsługuje maxymalnie !!!

  • 0

    86. ~asega  2005-10-14 10:30:10  host: ze242.zeork.com.pl

    Ten telefon jest mega brzydki!! a fe!

  • 0

    87. ~Bartek  2005-10-22 23:24:41  host: cle41.neoplus.adsl.tpnet.pl

    CZESC WSZYSTKIM
    Mam N6600 od roku. Kupilem sobie port podczerwieni i zciagam sobie tapety (zwykle tapety na pulpit kompa wchodza),motywy,dzwonki TRUE TONE-polifoniczne,gry za FREE. Cos znajdziecie na: www.infonokia.pl
    Ogolnie jak jest w telefonie duzo zdjec,dzwonkow itp.to telefon jest strasznie wolny-to jest minusem. Przegladanie zdjec jest fatalne.
    Wkurza mnie stosowanie przez Nokie w telefonach w pozycji sms-Unicodu. Pisanie sms-ow metoda slownikowa juz nie jest takie super. Trzeba przerabiac slowa zeby nie wyslac kilku sms-ow myslac,ze to jeden sms.
    Ci co korzystaja z kalendarza-moze im nie przypasowac ten kalendarz. Brak pozycji zwyklych przypomnien z alarmem-zeby cos zapisac do przypomnienia trzeba korzystac z pozycji "spotkanie" a tam trzeba zapisac kilka pol-mnie to osobiscie wkurza. A do tego jezeli zapiszemy dluga tresc notatki i telefon zaczyna przypominac ta notatke to nie ma szans zobaczyc calej tresci notatki-pokazuje sie pozycja "stop" i "drzemka" i wtedy trzeba wejsc w kalendarz oddzielnie i dopiero mozna zobaczyc jaka jest tresc notatki i jak sprawdzamy to otwiera sie edytowane okno z aktywnym kursorem i trzeba joystikiem przesuwac kursor zeby zobaczyc inne pola tej notatki-beznadzieja !!!
    Wyswietlacz ma ladne kolory chociaz widzialem wyswietlacz w Motoroli V500 i V3 oraz w Samsungu E700 i moim zdaniem te telefony maja ladniejsze kolory niz N6600. Motorola V3 ma chyba ok.262tys.kolorow.
    Kamera moglaby rejestrowac filmiki troche dluzsze niz 9 sek.
    Teraz choruje na jakis troche mniejszy tel. z wyswietlaczem min.262tys.kolorow i aparatem 2mpix np. SE K750i, SAMSUNGA SGH-E720 (on ma ok.90MB pamieci-minus to brak karty pam.i ma chyba maly aparat).
    Juz nie zawracam glowy. Pozdrawiam wszystkich maniakow komorek. Czesc

  • 0

    88. ~  2005-10-23 01:25:05  host: ckc147.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czesc. doradzcie mi jaki telefon jest wart kupna-chce sobie cos wziac ale nie wiem jaki telefon jest godny uwagi. Mysle o telefonie z wyrzszej polki. Doradzcie mi czy lepsze sa SAMSUNGI czy moze SonyEricsson lub Nokia. Mysle o telefonie z tych firm. Musi miec aparat-moze ok.2pix i wyswietlacz ok.200tys. kolorów.
    Prosze-pomozcie. Z gory wielkie dzieki.
    Pozdrawiam

  • 0

    89. ~oka  2005-11-04 16:02:20  host: 82.160.21.134

    jak chcesz mp3 to idz do jakiegos komisu i oni powinni miec programiki do wgrywania rozmych funkcji kamery odtwarzacza mp3 a nawet program ktory odstrasza komary powaga :)

  • 0

    90. ~Bartas  2005-11-17 12:16:32  host: agt124.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy ten telefon odtwarza Real Miusic

  • 0

    91. ~Marcinokia  2005-11-20 18:12:03  host: 212.87.240.3

    kupuje ją w bdb stanie w komisie za 650zeta z full zestawem, hehe :-)

  • 0

    92.  2005-11-25 22:08:16

    SpicMen bież SX1 jest lepszy, o wiele lepszy!

  • 0

    93. ~  2005-12-04 20:46:02  host: 80.50.36.14

    jak myslicie co jest lepsze k700i czy 6600 ??

  • 0

    94.  2006-01-06 11:13:31

    mam to i to...zalezy co sie robi z telefonem ;-D jesli do zabawy to lepszy 6600...ale jesli chodzi o gabaryty i jakosc wyświetlacza do zdecydowanie k700...

  • 0

    95. ~pająk  2006-01-16 14:37:46  host: cv134.internetdsl.tpnet.pl

    witam mozę by ktos sprzedał ten telefon jezeli sie namyslicie to gg 7333960 telefonu nie podam jeżeli sie na gg skontaktujecie to mozę wtedy

  • 0

    96. ~bartekol1  2006-01-21 09:40:18  host: xdsl-327.bielsko.dialog.net.pl

    wypas komórka poprostu zajebista!!!!!!!!!!!może mi ktoś powiedzieć cz do tej nokii działa karta 512mb

  • 0

    97.  2006-01-23 11:40:50

    kosmiczny telefon, chce go kupć chociaż obecnie są lepsze.Mam problem co wybrać, 6600 czy sx1=/ Z forum dowiedziałem się że sx1 często się zawiesza, ale kręci mnie odtważacz mp3 i radio,myśle że mimo to wybiore nokie bo Symbian czyni cuda.

  • 0

    98.  2006-01-23 11:54:16

    kosmiczny telefon, chce go kupć chociaż obecnie są lepsze.Mam problem co wybrać, 6600 czy sx1=/ Z forum dowiedziałem się że sx1 często się zawiesza, ale kręci mnie odtważacz mp3 i radio,myśle że mimo to wybiore nokie bo Symbian czyni cuda.

  • 0

    99. ~haloko  2006-01-24 13:04:16  host: afx166.internetdsl.tpnet.pl

    znawcy telefonu dajcie mi dobra propozycje kupienia telefonu do 700zł??!!dajce propozycje

  • 0

    100. ~Łasek  2006-01-30 14:56:43  host: r1p3.krak.tke.pl

    Telefon ogólnie fajny, mam dobre oprogramowanie za 80 zł i jest w nim wszystko piloty, mp3, kamera, mapy itp. ale jest strasznie nie praktyczny, jest za duży. W zimie niema problemu bo jest dużo kieszeni w kurtce, ale jak jest lato i się chodzi w spodenkach i podkoszulku to trzeba go trzymać w ręce, bo jak jest w spodenkach to ściąga spodenki w dół, bo jest zawaliście ciężki i duży ! to jest jedyna wada, no i cena :D

  • 0

    101. ~danio  2006-02-16 20:55:25  host: ib.tcz.pl

    mam ten tekefon i jest ful wypas zaden inny nie jest lepszy chyba ze noki n92.hehe

  • 0

    102. ~damian  2006-02-20 19:59:40  host: pc24.ZiW.osi.pl

    super telefon polecam

  • 0

    103. ~despero  2006-02-21 13:23:48  host: efl95.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam nec-a e616 i nie jestem z niego zadowolony...!!:-(jest cholernie wadliwy nie polecam!!

  • 0

    104. ~keshi  2006-02-24 00:15:51  host: leic-cache-2.server.ntli.net

    jest naprawdę wypas

  • 0

    105. ~NaTaLkA  2006-02-27 16:18:58  host: 224.85-237-188.tkchopin.pl

    Mam bytanko mam na komorke 450zł co wybrac sama nie wiem wiec prosze o pomoc

  • 0

    106. ~Krzyś  2006-02-27 19:20:45  host: abzt52.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam Sony Ericssona k 700i i mam ochote wlasnie na Nokie 6600.Czy warto jest sprzedac k700i i i kupic Nokie?

  • 0

    107. ~patryszja00  2006-03-29 21:28:23  host: actr109.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Tan telefon jest zajefajny tylko brać;) Pozdrawiam wszystkich posiadaczy tego cudeńka

  • 0

    108. ~Miszcz  2006-04-20 16:05:46  host: adm18.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ten telefon jest wielki, ale ma to co trzeba i ma mp3 tylko trzeba wgrac odpowiedni program!!!

  • 0

    109. ~non  2006-04-24 14:09:26  host: epd161.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy mozna do tej noki wgrac poprzez symbian odtwarzacz mp3????

  • 0

    110. ~ronaldhino  2006-04-24 14:30:17  host: dgk139.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jak by co to nawet po wgraniu jakiegos odt mp3 ten fon nie odtworzy mp3 chyba ze bedziesz przekladal karte pam do innego tala z obsluga mp3 i w tym fonie zainstalujesz mp3 na twoja karte pam a radio mozna dograc wiem bo mam

  • 0

    111. ~ronaldhino  2006-04-24 14:35:47  host: dgk139.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jak by co to nawet po wgraniu jakiegos odt mp3 ten fon nie odtworzy mp3 chyba ze bedziesz przekladal karte pam do innego tala z obsluga mp3 i w tym fonie zainstalujesz mp3 na twoja karte pam a radio mozna dograc wiem bo mam

  • 0

    112. ~Przeszcze  2006-04-30 14:22:16  host: dfz171.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jaki telefon kupić do 650 zl bdb bateria i aparat foto? proszę o pomoc

  • 0

    113. ~lokisz  2006-05-02 12:01:40  host: host85_14_85_118.kat.3s.pl

    panowie a co z ta polifonia to jakieś badziewie

  • 0

    114. ~  2006-05-02 12:18:12  host: host85_14_85_118.kat.3s.pl

    w czym ten telefon jest lepszy od sagema myx-6 oprócz tego że nokia ma symbiana

  • 0

    115. ~  2006-05-02 19:12:01  host: host85_14_85_118.kat.3s.pl

    panowie to badziewie moze ma symbiana ale to wszystko sagem myx 6-2 wymiata 30% lepsze zdjecia

  • 0

    116.  2006-05-12 13:34:25

    Sagem myx6-2 to gowno do potegi entej,nie ma wikkszego lipnego telefonu na swiecie..GOwno i jeszcze raz gowno...Przy nokii 6600 sagem wymieka,po to gonwo an nokie 6600 to super telefon wogole extra funckje i wszystko

  • 0

    117. ~~MuShI  2006-05-13 23:29:05  host: 82.160.111.34

    Sagem co to za firma. Trzymam sagema w rekach i mało od pisania smsa sie nie rozsypie. Trzeba być opuźnionym w rozwoju żeby kupic sagema6-2 zamias tej Nokii. Mam ją i jest to zajefajny telefon i nie zgodze sie z moim przedmowcą z orzed 6 postów bo do tego telefonu mozna wgrac mp3 wiem bo mam prawie całą karte 512mb w mp3 ;) Jest jeden minus przy pełnej karcie 1 giga telefgon sie zacina dlatego niestety musiałem ja zmienic na 512mb ale i tak ta mi starcza =D

  • 0

    118.  2006-05-14 14:12:52

    Wiecie co, nie znacie sie na komach. Sagem myX6-2 wymiata. Może niektorzy mysla ze ta nokia jest lepsza bo ma symbiana, ale tak naprawde Sagem wymiata. Mam wlasnie sagema, jest git, ale ze wzgledu na sim-locka jestem zmuszony go sprzedac. Mam zamiar kupic ta Nokie. Zobaczymy ktora koma jest lepsza ;)

  • 0

    119.  2006-05-15 19:16:46

    6-2 sie chowa przy tym, wiem bo mam :D

  • 0

    120. ~klipo  2006-05-21 11:53:20  host: 195.136.35.3

    ile trzyma ten telefon przy normalnym użytkowaniu?????

  • 0

    121. ~hettman  2006-05-22 13:33:06  host: host86-143-139-72.range86-143.btcentralplus.com

    jedno jest pewne,ostatnio z kompa przez bluetootha przeslalem zdjecie o rozdzielczosci 5 m.pix i ten tel.je a)otworzyl B)ustawil jako tapete c)dziala nie zwalniajac(zdjecie zapisane w pam tel a dodatkowo pam tel jest zapelniona prawie na max) ciekawe czy sagem 6-2 to potrafi. ale i tak bardziej jestem zadowolony z se 750i

  • 0

    122. ~ktosik  2006-05-23 21:13:05  host: proxy2.telkonet.pl

    mam ten telefon i jestem z niego zadowolony
    polecam go innym

  • 0

    123. ~ja tez  2006-05-25 22:46:28  host: aiv74.internetdsl.tpnet.pl

    a szczegolnie z kartą mmc+ 512 :D widzi 487 ale spoko bo nie przymula :)

  • 0

    124. ~Omarek  2006-06-04 10:08:48  host: bdk17.neoplus.adsl.tpnet.pl

    sory ale ten sagem to jest takie gowno...... a ta nokia jest lepsza z 500x niz to gowno na nokie mozna wgrac program ktory robi zdiecia 1,2 mega pixy i ja mam i w porownaniu z tym sagemem to jest bogiem!!!!

  • 0

    125. ~ja  2006-06-06 21:44:36  host: acgg166.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam ! miałem nokie 6600 jakies 3-4 miesiące ze wzgledu na to w jakis sposób ona odtwazała dzwiek zrezygnowałem wole 6230 pozdrawiam

  • 0

    126.  2006-06-09 23:14:45

    witam ! mam zamiar kupic sobie ten telefonik ale potrzebuje pare informacji od posiadaczy.. ile trzyma wam bateria( z tego co czytam to jest to mankament tego telefonu..) ile moze kosztowac bateria( nówka, i nie:P) skad mozna sciagnąc jakies przydatne programiki do tego telefonu. z góry dziekuje pozdrawiam Koncio

  • 0

    127. ~kuh  2006-06-26 15:22:39  host: acpz214.neoplus.adsl.tpnet.pl

    to padlo wole 6680

  • 0

    128. ~Cobra  2006-06-29 17:28:42  host: abww91.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja mam Nokie 6600 i mam w niej MP3,Radio,pilota Tv,wszystko wgrałem sobie przez irde.A mp3 mam dokładnie 32mb piosenek.Ale zeby wgrac te MP3 trzeba miec załącznik kart mmc podłancza sie go pod USB i wkłada w niego karte pamięciI mozna wgrywac co dusza pragnie.Telefon wypas NOKIA GURĄ jest najlebsza inne modele siadają.Pozdrowionka

  • 0

    129. ~benjamin  2006-06-29 20:16:45  host: edx94.internetdsl.tpnet.pl

    ludzie co wy robicie ten telefon to najgorszy złom na swiecie chodzi jak wóz z węglem a wielgi i do du...! nie polecam

  • 0

    130. ~rafal102  2006-07-22 09:31:11  host: host-81-190-158-15.olsztyn.mm.pl

    TEN telefon jest THE BEST!!! W standardzie, nie ma zbyt dużo funkcji, ale jak ktoś ma łep, to może mieć w tym telefonie wszystko, począwszy od pilota do telefonu, odstraszacza komarów, zawansowanych kalkulatorów, PiOSENEK MP3 które wgrywa się bardzo prosto, aż do Odtwarzania teledysków, i ogladania FILMÓW pełnometrażowych i kończąc na GPS z dokładnymi mapami polski i świata.. I niech ktoś powie że SAGEM jest lepszy... Jedyny bład jaki znalazłem w tym telefonie, to aparat zdjęcia mogły by byc ciut lepsze, ale i tak nie mogę narzekac. POLECAM TEN TELEFON

  • 0

    131. ~DavGTI  2006-07-25 12:17:05  host: egq30.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja nie wiem ludzie wymieniacie jakies sagemy i inne gowna a i tak nokia rzadzi!!!! jak patrze na niektore fony to wzrokiem moglbym je zniszczyc dlatego , ze wygladaja na takie nietrwale. ja mam 6230i i pare razy mi spadla i uwierzcie nic sie z nia nie dzieje!!!!! co z tego ze jest ciezka i dosc duza wyglada fajnie i ma fajne funkcje i o to chodzi

  • 0

    132. ~bellanokia  2006-08-02 17:06:53  host: nat-154.ghnet.pl

    Fajny fonik, funkcje też ciekawe, ale wyglądałby o wiele lepiej, gdyby "w talii" był szczuplejszy ;-)

  • 0

    133. ~  2006-08-04 15:00:31  host: dfh95.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon i jest mega dobry mp3 wgralem i jest gites i do telepolis on ma wymienne obudowy

  • 0

    134. ~  2006-08-04 15:13:24  host: dfh95.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon i jest mega dobry mp3 wgralem i jest gites i do telepolis on ma wymienne obudowy

  • 0

    135. ~don  2006-08-12 13:26:39  host: 213-238-99-222.adsl.inetia.pl

    mam dylamat ktora koma wziac 6600 3660 czy 6230?? prosze doradzcie mi!!

  • 0

    136. ~Math  2006-08-12 15:16:56  host: ecn194.internetdsl.tpnet.pl

    Bardzo byłbym wdzięczny jak ktoś by mi podał stronę, z której ściągnę sobie program, który umożliwia odtwarzanie MP3.

  • 0

    137. ~G.r.z.e.c.k.y  2006-08-13 01:49:35  host: 194.165.130.93

    @Math na tej stronie masz wszystko podane http://tinyurl.com/1c2

  • 0

    138. ~Zephi  2006-08-13 15:40:47  host: 106-17.espol.com.pl

    A ja wam dam linka do najlepszego w Polsce forum o tym telefonie: www.6600.pl :)
    P.S: Mam zamiar sprzedac ten telefon i kupic Motorole E398. Wiem ze ten telefon ma bardzo duze mozliwosci i w ogole ale Symbianem bawilem sie maxymalnie tydzien i znudzilo mi sie wgrywanie programow ;p

  • 0

    139. ~zigi  2006-08-13 23:32:45  host: 213-238-98-220.adsl.inetia.pl

    podajcie mi jakas stronke z ktorej bezposrednio moge wgrac aplikacje na koma! dzieki

  • 0

    140. ~wszechwiedzący  2006-09-07 17:07:26  host: bxa166.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a wiec don juz nie masz dylematu
    kupuj 6600

  • 0

    141. ~pawel  2006-09-10 13:35:29  host: acgs48.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon spisuje sie dobrze chociaz wole sagema 6-2

  • 0

    142. ~maciej  2006-09-12 17:57:48  host: dlg229.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czesc wszystkim!!!
    ja mam ten telefon nokie 6600 i jest on zaje..sty.Programy ma do niego

    1 pilot

    2 smartmovie

    3 odwarzacz mp3 i tez jako dzwonek

    4 cameraFxPro

    5 philips camcorder

    6 fexplorer

    7 photoacute

    8 quick office

    9 notepad

    i wiecej tez mam do niego np gry ktore dzialaja z ngage, tapety motywy. POZDRAWIAM MACIEJ

  • 0

    143. ~paweł  2006-10-12 19:06:04  host: acff204.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nie dwno wgrłem program do odtwarzania mp3 i do zapisywania plików ze skrzynki odbiorczej.Jest to super telefon polecam go innym

  • 0

    144. ~czesiu  2006-10-14 23:17:37  host: dyt146.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wgrałem mp3go do 6600 i nie chodzi.POMOCY

  • 0

    145. ~SSX TRICKY  2006-11-01 18:30:08  host: apn-100-191.gprsbal.plusgsm.pl

    Dlaczego w 6600 mam problem z wysyłaniem w ogóle dźwięków??? - Nie dam rady wysłać pliku w żadnym formacie i to ani przez Bluetooth, ni IrDA ani nawet przez MMS!!! - co jest nie tak???

  • 0

    146. ~marian  2006-11-02 00:09:55  host: emf56.neoplus.adsl.tpnet.pl

    siema Cobra kupiłem akurat nokie 6600 ale jest goła czy moglbys podać nazwy jakichs programow np radia z gory dzieki pozdrawiam

  • 0

    147. ~rafikos  2006-11-12 22:01:30  host: 82.177.36.1

    siemka!!! jak ustawic w tej nokii mp3 jako dzwonek?? pozdro dla wszystkich posiadaczy tego zabombistego telefonu!!!!!!

  • 0

    148. ~g  2006-11-18 20:20:24  host: xdsl-6289.lubin.dialog.net.pl

    mozna zmieniac budowy w nokii 6600!!mam ja i jest cool czekam na karte 512 i jazda :p

  • 0

    149. ~mAg  2006-12-08 11:29:31  host: host-81-190-143-108.olsztyn.mm.pl

    ja mam ten telefon. jest bardzo dobry i ma dużo opcji ograniczonych tylko wielkością pamięci. Mam karte mmc 1GB co daje mu duzo mozliwosci. POLECAM i POZDRAWIAM

  • 0

    150. ~  2006-12-15 14:25:48  host: ebe138.internetdsl.tpnet.pl

    ja ten tel bede dopiero mial ale juz sie nie moge doczekac

  • 0

    151. ~  2006-12-18 16:14:36  host: vlan.efekt.net.pl

    czy wam tez sie tak dlugo smsy wysylaja bo u mnie zanim wysle sms i przysle raport to minie 2 min

  • 0

    152. ~zly6230  2006-12-18 19:20:59  host: gprs11.orange.pl

    ja mam ten telefon juz prawie rok. mam do niego karte 1GB ale mam zamiar kupic 2GB. od jakiegos czasu mam tez nokie 6630 i tez jest niezła tylko nie wszystkie programy na niej idą bo ma nowszego symbiana. z nokią 6630 mam tez inny problem nie ma sim-locka. słyszałem ze juz są kalkulatory generujące sim do tego fona. Jak ktoś wie gdzie takie cos znalesc to prosze o pomoc. Pozdrawiam.

  • 0

    153. ~Promil  2007-01-03 13:34:44  host: cax117.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Razem z SX1 to jeden z najlepszych symbianowskich telefoników:)

  • 0

    154. ~MaTiK  2007-01-06 15:19:02  host: ebe138.internetdsl.tpnet.pl

    jak wyzerowac licznik polaczen wychodzacych w tej nokii?? bo tam pisze ze trzeba jakis kod wprowadzic czy ktos wie jaki?? Prosze o pomoc...

  • 0

    155. ~łukasz  2007-01-16 12:48:20  host: host-89-228-21-202.zamosc.mm.pl

    mam jedno pytanie czy jest jakiś nowszy soft do 6600 niż ten seryjnie wgrywany jeśli jest to napiszcie jaki

  • 0

    156. ~trolu  2007-01-16 18:39:42  host: brzezno7.attu.pl

    mam pytanie czy ten tel obsluguej MP3 ? i slyszlaem od kolegi ze podobno sie wiesza jak sie duzo do niego wgra tak ? czy to prawda ?

  • 0

    157. ~Marcin  2007-01-16 19:14:10  host: ip-87-204-43-47.techmedia.com.pl

    Mam proble... A wię nie umie dostawać wiadomości przez irde a wysyłać umie może wie ktoś co można z tym zrobić

  • 0

    158. ~  2007-01-17 18:25:33  host: ckk27.neoplus.adsl.tpnet.pl

    pomóżcie mi wybrać: nokia 6600, czy sony ericson k700i. czekam....

  • 0

    159. ~saj  2007-01-17 18:28:20  host: ckk27.neoplus.adsl.tpnet.pl

    pomóżcie mi wybrać: nokia 6600, czy sony ericson k700i. czekam....

  • 0

    160. ~sterydek14@.com.pl  2007-01-22 13:58:51  host: abmf115.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy mozna ustawic w nokii 6600 mp3 jako dzwonek??????????/

  • 0

    161. ~emill  2007-01-26 21:39:11  host: host-81-190-39-0.szczecin.mm.pl

    chce miec w nokii 6600 dzwonek mp3 jest to mozliwe???

  • 0

    162. ~paula:P  2007-02-01 20:28:55  host: acgs106.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Siemka mam pytanie, czy ten fonik nadeje sie dla dziewczyny?? odp.

  • 0

    163.  2007-02-04 19:38:05

    Ten fon to kicha. Mam Nokie 6131 i Siemensa SX1. 6600 ma dźwięk mono! Ja w swoim SX1 ogladam filmy dzięki MovieMaker w stereo. Aha i gra DOOM w wersji stereo. Moze jakieś dwa lata temu to ten telefon jeszcze mozna by nazwać nowoczesnym, obecnie można by na niego zwrócić uwagę tylko za wygląd. Ogólnie beznadziejny. Tylko do dzwonienia no i może jeszcze do kilku programów na Symbian.

  • 0

    165. ~  2007-02-08 19:41:12  host: ablh33.neoplus.adsl.tpnet.pl

    normalnie fon nie ma mp3 ale mozna wgrac programik(zaleta symbiana) ktory bedzie odtwarzal mp3 jednakze nie da sie ustawic na dzwonek

  • 0

    166.  2007-02-12 22:46:15

    Ty pedale spod nr 164 masz pojecie o telefonach! Nie wypowiadaj sie cioto jak nie wiesz o czym mowisz! Co z tego ze wgracie program na Symbian mp3 i kupicie sobie sluchawki! Ten lelefon jest monofoniczny!!! Co to za sluchanie muzy!!! A zeby wyjac karte pamieci trzeba wyłączyć telefon i wyjąć spod bateri karte. Dno!. I np. co wam po programie MovieMaker jak bedziecie mieli mono. Kto ma zestaw kina domowego 5.1 wie że dźwiek w filmi to super sprawa, więc stereo to absoluyne minimum, a w tym fonie trzeba ogladać fily z dźwiękiem mono! Kicha! W ogóle nie znajduję plusów tego telefonu chyba że wygląd, jak sie komuś podoba. Osobiscie moj drugi telefon Siemens SX1 jest stereo i nie ma porownania do tej nedzy 6600.

  • 0

    167. ~  2007-02-17 11:56:23  host: cjl158.neoplus.adsl.tpnet.pl

    da się ustawić na dzwonek tylko trzeba mieć taki program

  • 0

    168. ~oleg  2007-02-20 10:13:18  host: host-2-122.edata.net.pl

    mam nokie 6600 i nie bylem zadowolony z baterii która jest za mała do telefonu z symbianem.Kupiłem litowo polimerową i jest dużo dużo lepiej-super komórka.

  • 0

    169. ~mandark  2007-02-23 10:43:53  host: gw-81-210-104-23.smstv.pl

    Mam pare pytan w sprawie tego telefonu.Mam go od jakis 3 miechuw niestety ma angielskiego softa.Nie wiecie czasem czy istnieje do 6600 jakiś nowszy polski soft zeby fon obsugiwał mp3 i czy nie bendie sie cioł jak zgram do niego softa z 6620

  • 0

    170. ~Mateo  2007-02-27 16:07:21  host: abyb171.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Siema ~say jak masz okazje to bierz Nokie 6600 bo SE K700i to jest szajs wszystko sie wiesza i DZoj prawie nie chodzi Nokia ma bardzo duzo fajnych bajerów i przede wszystkim ma System operacyjny a SE tego nie ma mialem SE i mi sie nie sprawdzil a teraz mam Nokie i jest wszystko jak nalezy...!!:)

  • 0

    171. ~Mateo  2007-02-27 16:09:54  host: abyb171.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Siema ~say jak masz okazje to bierz Nokie 6600 bo SE K700i to jest szajs wszystko sie wiesza i DZoj prawie nie chodzi Nokia ma bardzo duzo fajnych bajerów i przede wszystkim ma System operacyjny a SE tego nie ma mialem SE i mi sie nie sprawdzil a teraz mam Nokie i jest wszystko jak nalezy...!!:)

  • 0

    172. ~domisiek  2007-03-04 12:15:29  host: nat1.subscribers.sferia.net

    a co myslicie ..mam sagema My 400x albo moge miec nokię tą ,,,co lepsze ??

  • 0

    173. ~mandark  2007-03-08 22:13:16  host: gw-81-210-104-23.smstv.pl

    mam program do otwarzania mp3 w fonie ale jestem ciekaw czy jest jakis program który usuwa jusz zaistalowane nie potrzebne rzeczy bo nie wiem proosze o odpowiedz:)

  • 0

    174. ~mandark  2007-03-08 22:15:12  host: gw-81-210-104-23.smstv.pl

    jak mozecie to podajcie nazwe tego programu co ustawia mp3 na dzwonek

  • 0

    175. ~simson14  2007-03-12 19:23:23  host: w3cache.sistbg.net

    Siemka.Mam prośbę czy ktos może mi podać nazwy albo miejsca skąd moge pościągać programy do tej nokii służące min. które pomogą wydłużyć czas nagrywania filmów lepsze zdjęcia ustawianie mp3 jako dzwonka>pozdrawiam

  • 0

    176. ~maro  2007-03-17 19:46:09  host: bnv238.neoplus.adsl.tpnet.pl

    camcorder - dluzsze nagrywanie filmow , cameraFX - lepsze zdjecia , Plugins - ustawianie dzwonka MP3 , WMA , Ogg.

  • 0

    177. ~maro  2007-03-20 17:20:19  host: bqe94.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja mam takie pytanko.jak sie nazywa ten program co robi zdjecia 2MPix albo przynajmniej 1.2MPix??prosze o szybka odpowiedz.

  • 0

    178.  2007-03-20 22:25:47

    a gdzie mozna pobrac te programy???

  • 0

    179.  2007-03-21 12:55:09

    sie znaczy gdzie mozna znalesc ten program co ustawia mp3 jako dzwonek

  • 0

    180. ~maro  2007-03-23 21:39:48  host: bos55.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja szukalem na forum.czy zna ktos nazwe tego programu co robi te zdjecia lepsze ?prosze o odpowiedz.:)

  • 0

    181. ~seblen  2007-03-25 18:03:53  host: dzs96.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak się nazywają te programy co sprawiają że 6600 odtwarza mp3 i że da sie mp3 ustawic na dzwonek????

  • 0

    182. ~maro  2007-04-09 17:21:33  host: bqg179.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ultra Mp3 - odtwarza mp3 lub power MP3 tez odtwarza . Plugins - ustawianie dzwonka Mp3 , WMA , Ogg . niestety nie mozna podawac strony wiec wpiszcie w googlach plugins symbian i poszukajcie . narka.

  • 0

    183. ~  2007-04-15 00:21:14  host: cex198.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten spod 166 pokaż mi 2 głośniki w siemensie SX1 to ci tu daje N73 jak tam masz dwa głośniki stereo porównaj sobie SX1 do motoroli E398 SX1 przy E398 wygląda jak warburg przy mercedesie powiedz mi jeszcze jedno gdzie masz w 6600 głośnik mono ?? jak by miała mono to by reala , MP3 , i true tona nie odtwarzała

  • 0

    184. ~  2007-04-15 00:25:31  host: cex198.neoplus.adsl.tpnet.pl

    aha weź sobie jeszcze to pod uwagę że twój SX1 ma tylko 16 tonowe dzwonki , a ta nokia 24 tony więc czym szpanujesz to też nie wiem

  • 0

    185.  2007-04-25 09:40:21

    czy mozna do tej noki scongnac softa z 6620

  • 0

    186.  2007-05-02 21:41:30

    Do "tego" spod 183 i 184. Weź się człowieku zastanów nad tym co wypisujesz bo jeszcze ktoś pomyśli że jesteś taki mądry i masz rację! Czy ja pisałem że SX1 albo N6600 ma wbudowane głośniki stereo?!?! Pisałem o dźwięku na słuchawkach!!! O tym jakie maja oprogramowania!!! A tym stwierdzeniem że ta kicha!!! - Mota E398 to wygląda jak wartburg przy mercedesie to już całkiem przegiołeś! Przecież E398 jest strasznie wolny! Dźwięk na słuchawkach jest po prostu żałosny! No i przede wszystkim nie ma Symbiana! Czy ty wogóle wiesz o czym piszesz?! Nie porównuj dwóch różnych telefonów! Widziałeś kiedyś wogóle SX1? Może nie o tym fonie piszesz?! Ja pisałem że N6600 to telefon mono a nie że ma dwa głośniki!!! Nawet żebyś sobie drugi przylutował to i tak bedziesz miał mono! Bo 6600 to telefon monofoniczny!!! Przeczytaj sobie konkretne dane tego fona. SX1 posiada normalny odtwarzacz mp3, nawet lepszej jakości jak takie popularne z supermarketów. "powiedz mi jeszcze jedno gdzie masz w 6600 głośnik mono ?? jak by miała mono to by reala , MP3 , i true tona nie odtwarzała" - kolego czy ty wiesz wogóle co to znaczy mono lub stereo? Widze że nie! Więc nie pisz takich bzdur bo zaśmiecasz stronę i pokazujesz jakim jesteś idiotą!!! "aha weź sobie jeszcze to pod uwagę że twój SX1 ma tylko 16 tonowe dzwonki , a ta nokia 24 tony więc czym szpanujesz to też nie wiem" - o widzę że gdzieś coś udało ci sie przeczytać, a może ktoś ci przeczytał? Ale na SX1 możesz spokojnie ustawić dzwonek wawe i masz dźwięk real, co chcesz to słuchasz. W N6600 trzeba szukać jakiegoś programu żeby ustawić sobie dzwonek mp3. Wkurzyłeś mnie na max swoja głupotą! Najpierw sprawdź sam jak dany telefon funkcjonuje a potem pisz opinie!!! Aha, jeszcze do tych co chcą powiększać matrycę przez jakiś program na Symbian. Ludzie zlitujcie się jak chcecie matrycę 0,3mpx zwiekszyc do np. 2.0mpx!!!??? Widział ktoś kiedyś żeby samemu, jakimś programem powiększać matrycę w aparacie cyfrowym?!?!

  • 0

    187. ~maro  2007-05-07 15:33:46  host: bof11.neoplus.adsl.tpnet.pl

    niew chodzilo mi o powiekszenie rozdzielczosci tylko jest program ktory po zrobieniu zdjecia sam powieksza rozdzielczosc !!!wiec nie pisz jak nie wiesz kolo spod185 i 186!!narka

  • 0

    188.  2007-05-09 17:21:50

    ~maro jezeli jeszcze sie nie kapnołes to sie tylko spytałem a jezeli tego nie pojmujesz to nie pisz nic. Chyba zyjemy w kraju gzie kazdy ma cos do powiedzenia a ja sie tylko spytałe czy kmozna w teb czy inny sposob ulepszyc telefon a ty mi odrazu wyjerzdzasz z tekstem ze mam nic nie pisac nie mysl ze cie posłucham bo głupi nie jestem a najwidocznie j sufit na łeb ci sie osunoł to nie moja wina

  • 0

    189. ~  2007-05-18 23:37:03  host: che79.neoplus.adsl.tpnet.pl

    pliss!! Ile mpx ma nokia 6600?????? Niewiem czy dobrze rozumiem ale tylko 0,3mpx???

  • 0

    190.  2007-05-21 20:08:26

    Standardowa jakość VGA to niestety ok. 0,3mpx jednak w poszczególnych telefonach może się różnić w zależności od oprogramowania. Można ja nawet wysilić do QVGA jak w niektórych SE a to około 0,5mpx

  • 0

    191.  2007-05-21 20:35:28

    Co do dzwięków mp3 to nawet nie instalowałem programu do ich obsługi w mojej nokii gdyż sądzę, że telefon jest do dego nieprzystosowany-może to tylko moja słuchawka ale nawet w nagraniach i głośnych dzwiękach midi głośniczek poprostu "brzęczy". Słuchanie mp3 w takiej jakości mogłoby tylko denerwować.

  • 0

    192. ~leszek  2007-06-08 18:48:02  host: 3t167.softpro2.pl

    nie wiecie jak sciagnac panel z noki 6600?

  • 0

    193. ~land  2007-06-09 17:32:29  host: public-gprs19080.centertel.pl

    Ten teleon jest spoko ale niemoge znaleść opragromowaia Mp3 d tego telefonu

  • 0

    194. ~arts51  2007-06-17 08:41:52  host: car58.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam takie pytanie do was mozna podpiac sluchawki do tejk noki zeby slyuchac mp3? bylo by to mono prawda ale jest taka mozliwosc? czy tylko zestaw sluchawkowy do rozmowy?

  • 0

    195.  2007-06-17 14:40:46

    witam mam pytanie czy do 6600 mozna podpiac sluchawki i sluchac mp3?

  • 0

    196. ~NOM  2007-06-30 22:51:25  host: buj214.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Arts51 -> tak da się... Aczkolwiek ja miałem N7650 i po zainstalowaniu UltraMP3 i podpięciu słuchawek miałem dźwięk w słuchawkach ale oprócz tego z głośnika... Nie wiem jak jest w przypadku 6600

  • 0

    197.  2007-07-29 11:45:46

    do 194. do tego ścierwa można podpiąć słuchawki ale dzwiek jest na słuchawkach i na głośniku.

  • 0

    198.  2007-07-29 11:45:56

    Miałem ten telefon. Nie nadaje sie do nieczego!! Przy karcie 512 zapenionej moze w 30% telefon chodzi piekielnie wolno. Co wam z tego symbiana? Lepiej dołożyć i miec super telefon nokie 6230i ma duuuzo lepsze mp3 i lepszy aparat a przede wszystkim chodzi szybko a nie tak jak 6600!! 6600 przy 6230i to jak maluch przy ferrari!!!Od tego złomu 6600 jest juz lepszy 6230!!! Ma lepsze mp3 i taki sam aparat ale chodzi jak na telefon przystalo a nie jak symbian w nokii 6600!!!

  • 0

    199. ~MACIEEK  2007-08-17 23:28:20  host: aafq123.neoplus.adsl.tpnet.pl

    JAHU ale niestety ma tylko jave i tylko Nie odtwarza DVIXa chociażby Zresztą nie ma tyle i tak ciekawego oprogramowania jak na symbiana

  • 0

    200. ~damian  2007-08-29 22:59:11  host: 123.bajtbusko.com.pl

    do JACHU: a u mnie jak podepnę słuchawki to gra mi tylko w słuchawkach a głośnik się wyłącza

  • 0

    201. ~kosmos  2007-09-11 19:31:19  host: 217.153.237.66

    super telefon miałem go 2 lata temu przez rok w tamtym roku go sprzedałem ..ale teraz nie ma co kupic chyba zbowu go kupie

  • 0

    202. ~nikt  2007-10-07 09:12:36  host: boq228.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mialem 6600 , ale przesiadlem sie na 7610.i to byl dobry wybor . polecam 7610.

  • 0

    203. ~ciota997  2007-10-13 15:07:04  host: 213-238-119-80.adsl.inetia.pl

    mój brat ma ten złom nie polecam bo jest to cegla

  • 0

    204. ~  2007-10-28 21:22:52  host: dbt118.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mialem go i szybko zmienilem , urzywam tel tylko do sms i dzwonienia . Taki tel mi niepotrzebny i baterie zre , tera mam k300i ale kupie Slvr L2 Motorole

  • 0

    205. ~geglus  2007-11-07 22:06:14  host: acxe158.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja mam program co dzieki miemu można nokia 6600 co ma apatat o.3 MPx robić zdięcia w 1.2 MPx. nie realne - a jednak... Symbian wszystko może :) program ten nazywa się PhotoAcute i ja mam na swoim telefonie i śmiga super.

  • 0

    206.  2007-11-08 04:46:34

    Ubawilem się tą dyskusją nad modelem nokii z przed 4 lat,czy ma mp3 player czy ma dwa lub jeden glośniczek! W tej chwili nalezy traktować go kategorii zabytków, a który w swoim czasie byl wlaśnie mercedesem full wypas wśród telefonów, kosztowal średnią krajową i większość z tych, którzy dzisiaj tak krytykują model 6600 chodzila do sklepu ją ogladać, zakladajac, że ich światem nie były jeszcze klocki Lego! Używalem tego modelu przez kilka lat i byl OK, nie próbuje porownywać go z n95, której używam obecnie, ale jeśli ktoś potrzebuje solidnego i taniego telefonu to jest idealny, można na nim pograć lub obejrzeć film a dzięki os symbian wzbogacić soft o nawigację TomTom 5 dorzucić zewnętrzny GPS i w drogę.Pozdrawiam.

  • 0

    207. ~lukaszkkk  2007-11-18 18:40:08  host: 212.160.172.70

    206: Sluszna i madra wypowiedz. Dodam tylko, ze obecnie ciezko kupic telefon w cenie 250 zl, ktory mialby tyle funkcji co ta Nokia.

  • 0

    208. ~mafia  2007-12-01 13:35:12  host: mtan10.alfanet24.pl

    czy ten telefon wydaje sie taki duży czy mi sie wydaje

  • 0

    209. ~borek  2007-12-08 07:43:53  host: 82.160.130.140

    jak zrobic zeby n6600 odtwarzalo mp3????? pomozcie prosze!!!!!!z gory dzieki

  • 0

    210. ~  2007-12-20 21:08:46  host: cxy211.internetdsl.tpnet.pl

    zainstaluj sobie ultra mp3

  • 0

    211. ~mati  2007-12-22 18:36:07  host: eaa51.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kolega z pod 206 ma racje. pamietam jak chodziłem do 6 klasy podstawowki to z kumplem marzylismy o 3310 xD. wtedy jego szwagier miał 6600 to było cudo... na allegro ogladalismy czarna 6600 ktora była poza naszym zasiegiem. teraz mam taka nokie 6600 w czarnym kolorze od 15 miesiecy i naprawde jestem baardzo zadowolony. jak sie cos zepsuje na amen wystarczy ja sformatowac i telefonik smiga(raz formatowałem bo wyszedł mi jakis bład i nic sie nie dało zrobc). co prawda do słuchania muzyki za bardzo sie nie nadaje ale jak jest cicho to mozna sobie umilic chwile jakas muzyczka. zainstalowałem odtwarzacz mp3 i jest spoko. naprawde polecam ta nokie jest to naprawde porzadny sprzet w przedziale do 300 zeta. pozdrawiam i wesołych swiat :)

  • 0

    212. ~mat  2007-12-23 10:17:49  host: ann235.internetdsl.tpnet.pl

    co lepsze 6600 czy se k510i?

  • 0

    213. ~>LOLU$$  2007-12-30 23:45:31  host: elg194.internetdsl.tpnet.pl

    Ja mam 6600 i mam w nim zdjecia zadymiste poniewaz mam do niego programik na 2.0 mpix zdjecia sie troche rozciagaja ale sa duzo ładniejsze ;) A po za tym ten telefon to kombajn multimedialny podobnie jak n3650 czy n3660 ale ten jest SUPER polecam!!! Cena jest imponująca >Serio tylko wejsc na google.pl i tam wszystko jest co prawda mam duzo programów ale jak długo szukałem. Nie bede sie rozpisywał CooL Telefonik Polecam NOKIA 6600!!!!!!!!!

  • 0

    214. ~roxxa  2008-01-10 14:53:22  host: abxz184.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hej pomożecie? jaki program mam wgrac i jak zeby odtwarzało mp3 ??? i dlaczego jak włanczam wibracje to jest tylko jak ktos dzwoni a jak przychodza smsmy to juz nie ????

  • 0

    215. ~Razzor  2008-01-12 22:45:19  host: host-217-172-238-46.gdynia.mm.pl

    Ten program to UltraMP3 wpisz w google.pl UltraMP3 download i poszukasz chwile i masz :/ ufff ale trudno było xD a co do wibracji to nie wiem co jest.

  • 0

    216. ~Michal  2008-01-18 17:02:32  host: dje115.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Kiedys to byl telefon , i moim zdaniem zawsze bedzie elegancki i bedzie mial biznesowy charakter. To nie byl telefon dla dzieci ktore jak -163 musza miec "stereo" dzwiek do filmow (po kiego to komu?) telefon fajny , niepotrzebuje takich gownien jak mp3 w telefonie bo mam mp3

  • 0

    217. ~mati  2008-01-28 21:54:04  host: ip-91.150.163.2.catro.com.pl

    zajebisty fon!!!pozdro!!

  • 0

    218. ~PIotrek  2008-02-04 21:40:39  host: bif17.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten tel od kilku dni i jestem z niego bardzo zadowolony miałem kilka telefonów ale bez porównania były do tego polecam każdemu który nie wie jaki kupić

  • 0

    219. ~wiola  2008-03-06 17:58:18  host: 213.25.189.50

    miałam ten tel przez pól roku byłam zadowolona aż do czasu gdy przestał wysyłać smsy miałam 2 tel tego modelu i na obydwóch byla ta sama wada do jakimś czasie smsy się waliły....tel spoko tylko nie wiem czemu te esy sie rąbią

  • 0

    220. ~wiola  2008-03-10 11:14:18  host: 213.25.189.50

    tel fajny ale ma jedną wade!!!!! po jakimś czasie używania nie wysyla wogole smsow,wada do naprawy pochodzi z 2miesiące i znowu nie wysyla tych smsow!tel dobry ale tylko na 6miesiecy potem robi sie z niego ruina mialam 2 modele tego tel i w obu wystapila ta sama wada!to raczej nie przypadek!

  • 0

    221. ~Misiek 22  2008-03-12 12:44:11  host: acly164.neoplus.adsl.tpnet.pl

    niedawno kupiłem właśnie ten telefonik . może rozmiarami jest troche duży ale jego funkcje to masa mozliwości . mam wgrana nawigacje i mase programów. gorąco polecam ten telefon

  • 0

    222. ~  2008-03-31 23:45:45  host: addo90.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kolego z pod 213 podasz moze nazwe tego programu do zdjęć 2MPX?

  • 0

    223. ~lolrider  2008-04-04 21:00:13  host: agd233.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam ! Czy w programie Camera FX da sie zwiększyć rozdzielczość zdjęcia ? bo ten programik jest super ! tylko zeby rozdzielczosc sie dalo jakos wieksza ustawic :( HELP !

  • 0

    224. ~Ja  2008-04-14 14:47:08  host: aaco37.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Miałem ten telefon przez 3 lata, i ciągle działał w miare sprawnie ;] Więc nie piszcie głupot że to telefon na 6 miesięcy(jak się nie dba, to się narzeka)

  • 0

    225. ~Maszek  2008-05-19 13:33:03  host: ba126.internetdsl.tpnet.pl

    najlepsazy odtwarzacz jest lcg jukebox a najlepszy do odtwarzania filmów jest smartmove i divix player a do robienia zdjec camera fx polecam tez do nokii 6600 smart setting Polecam!!!!!

  • 0

    226. ~  2008-06-15 21:53:40  host: staticline676.toya.net.pl

    co mam zrobic rzeby dzałało mi mp3 w noki 6600

  • 0

    227. ~Szatan  2008-06-27 20:25:18  host: host-ip235-108.crowley.pl

    Pomuście prosze kupiłem nokie 6600 i mam sieć mobil king i ciągle mi wyskakuje jakiś punkt dostepu da sie jakoś to wyłączyć????????????????????????????????????????????????albo jakoS oszukać ten telefon zeby to nie wyskakiwało

  • 0

    228. ~mymon14  2008-07-07 11:04:49  host: dyd138.internetdsl.tpnet.pl

    mam ten telefon od roku. Działał w miarę sprawnie, ale kiedy pewnego razu chciałem uruchomić bluetooth wyskoczył mi błąd "Nie można wykonać operacji bluetooth" i zaczął strasznie wolno działać i pojawiać sie błędy typu: "aplikacja Screensaver zamknięta" , "aplikacja Logs zamknięta". i po telefonie. oddałem do naprawy i niby po formacie i wghraniu flasha do bluetooth przez 2 tygodnie działał dobrze ale po 2 tygodniach to sam znowu błędy.

  • 0

    229. ~ełem  2008-07-17 14:37:45  host: 89.25.130.145

    telefon nie najgorszy mozna fajnie na nim posmigac pozdro

  • 0

    230. ~  2008-07-20 19:32:02  host: abgn182.neoplus.adsl.tpnet.pl

    odtwarza mp3-ki?

  • 0

    231. ~  2008-07-30 13:19:43  host: czk122.internetdsl.tpnet.pl

    szkoda ze nie ma mp3 tak to bym kupil

  • 0

    232. ~Marian  2008-08-21 23:06:20  host: proxy.interdom.net.pl

    Mam ta Nokie od... 2003 roku. Codziennie rozmawiam przez ten telefon jakies 2-3 godziny i tak od 5 lat. Telefon jest nie do zajechania. Czasem potrafi sie "zamulic" co jest nie do zniesienia jak chce gdzies zadzwonic i musze czekac 5-10 sekund, bo telefon "mysli". Na szczescie mam tak bardzo rzadko. Przezyl zalanie (zostawilem go na dworzu i przyszla ulewna burza), chociaz od tego czasu moge rozmawiac tylko w trybie glosnomowiacym. Byc moze cos mu uszkodzilem rozbierajac telefon do suszenia. Przezyl chyba juz setki bolesnych upadkow. Nawet oryginalny soft ma do dzis (nigdy nie przeinstalowywany). Ciekawe ile jeszcze pociagnie ;) Ps pamietam jak na poczatku moglem go sprzedac na allegro za 2500 - 3000pln ;)

  • 0

    233. ~filo:)  2008-09-07 12:07:03  host: acti74.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jestem posiadaczem n73,i mam taki problem, ze jak podlaczam słuchawki do adaptera AD-15(kupiony za 1.50zł na allegro) w tym telefonie ciagle wlacza sie wybieranie glosowe podczas sluchania muzy. Czy ktos wie jak to wylaczyc?? Bo to sie wlacza co 2sec i nie darady nic posluchac.

  • 0

    234. ~Rafalsinio  2008-10-14 20:14:35  host: cgp36.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy jest możliwość wgrania mp3 na tą komórkę??

  • 0

    235. ~Robb666  2008-12-20 11:58:29  host: dvn142.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten ten tel od paru dni;) Jest to idealny tel dla kogos kto chce sie pobawic symbianem i dopiero potem zdecydowac na coś lepszego. Moim zdaniem jest to idealny zakup szczególnie kiedy kosztuje on ok 150zł pozdrawiam;)

  • 0

    236. ~mp 3 do nokia 6600  2008-12-20 15:26:56  host: 126-to2-5.acn.waw.pl

    jest nazywa ultra mp3

  • 0

    237. ~szy  2009-01-09 14:42:21  host: acdt157.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam zamiar kupić ale można dać w nią kartę 1gb lub 2gb

  • 0

    238. ~spike2503  2009-01-15 12:24:43  host: rn237.internetdsl.tpnet.pl

    czesc mam pytanie nie moge zmienic jezyka pisania tak zebe mi nie pisal specjalnych znaków typu ą ę jak to zmienic probowalem wszystkiego

  • 0

    239. ~POLECAM  2009-02-04 20:59:29  host: 078088125041.rdm.vectranet.pl

    POLECAM te stronke tu masz gry i inne na telefon www.gsmclub.tk

  • 0

    240. ~RTJ  2009-02-09 23:51:16  host: 82.160.182.160

    aby ustawić dzwonek mp3 bitrate 128kbps zainstalować mp3 codeck for 6600 LCG JukeBox dobry ale nie najlepszy, zawsze się znajdzie coś lepszego do 238. są aplikacje usuwająca znaki diakrytyczne, np T99

  • 0

    241. ~pastor  2009-02-16 11:31:49  host: aan31.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam telefonik około pół roku. Oceniając go uwazam ze jest to naprawde dobra maszyna. Pomimo ze niejest mikrorozmiarow, nie chodzi super szybko to jednak bardzo mi przypadl do gustu. To co mnie rajcuje to Symbian..ilez rzeczy mozna na niego wgrac:D Narazie nie zamierzam go zmieniac bo jestem z niego zadowolony. Ile razy mi spadl i chodzi. Raz nawet wpadl mi do wody..co prawda tylko na sekunde bo zdazylem go wyciagnac. Rozebralem na czesci pierwsze wysuszylem zlozylem i chodzi pieknie:) Do uzytkownikow 6600: Jesli tel sie muli przytrzymajcie przycisk menu i wtedy pokze sie lista funkcji ktore w telefonie nie zostaly wylaczone. Po wybraniu odpowiedniej funkcji naciskamy klawisz"c" i zamykamy otwarta aplikacje. Po zamknieciu tych funkcji telefon nabierze szybkosci ale trzeba to robic co jakis czas. Albo z cierpliwoscia wchodzic z kazdej funkcji aparatu poprzez przycisk"wyjdz". Pozdrawiam:)

  • 0

    242. ~  2009-03-11 19:21:34  host: 94-40-115-219.tktelekom.pl

    Czy ten tel posiada odtwarzacz mp3?? Ponieważ tutaj pisze że nie, ale na allegro.pl piszą że tak???

  • 0

    243. ~243  2009-05-25 22:58:00  host: aebj105.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Dobry telefon z wadliwą końcówką mocy anteny często przez to gubi zasieg ale ogolnie spoko

  • 0

    244.  2009-11-11 19:07:40

    ja kupiłem chyba już ostatnią nową jak była na allegro bo kosztowała 150zł i nie mogłem się powstrzymać. Ten model powstał w 2003r. a daje rade do dziś. Do dzwonienia i pisania wystarczy a z baterią 1020mAh trzyma 5 dni intensywnego pisania i gadania, nawet internet z operą mini 4.2 śmiga elegancko. 5 czy prawie 6 lat temu to był większy bajer niż teraz N97 czy jakiś gówniany gejPhon

  • 0

    245. ~kalin  2009-12-06 13:02:01  host: 213.25.24.226

    jak można zrobic w nokii 6600 , to ze tylko można słuchać przez słuchawki

  • 0

    246. ~Marek  2009-12-08 22:04:28  host: router2-2a.mtm-info.pl

    Posiadam od nowości edycje black. Kupiłem go z myślą o zainstalowaniu nawigacji. Jedyna wada tego telefonu jaka osobiście odkryłem to taka, że nawigacja Garmin przy dłuższych trasach potrafi zawiesić telefon podczas rekalkulacji trasy lub w ogóle w trakcie nawigacji. Ale jako mapa gps do celów orientacyjnych w nieznanym mieście nadaje się w sam raz. Telefon obsługuje 2GB karty jednak nie warto takich instalować ponieważ telefon zaczyna się ślimaczyć. Jeżeli ktoś z dodatków używa tylko garmina to wystarczy 512MB i mapa GPmapa 2008.1 (lub nowsza). GPmapa Topo 2008/2009 nie polecam ponieważ zajmują ponad 300mb i działają wolniej, a i tak nokia 6600 nie wyświetla ukształtowania terenu. Nie ma sensu ładować do systemu wszytko co wpadnie w ręce bo tylko zamula telefon. To tak jak ze starym komputerem, jak się przesadzi to się zawiesi. Ogólnie bardzo dobry telefonik. Nie ma jak NOKIA :)

  • 0

    247. ~kris  2009-12-31 15:15:10  host: chello087206102220.chello.pl

    ejj jak można zablokować klawiaturę?? pilnie.. ^^ czekam na odp

  • 0

    248. ~bialy  2010-06-06 12:09:13  host: inet20909nc-3s.nat.umts.dynamic.eranet.pl

    polecam ten telefon symbian jest spoko ten tel jest lepszy niż nokia 6670 ze wzgledu np>mozliwosci i wyglad serdecznie poleca

  • 0

    249. ~kemot  2010-12-17 11:11:42  host: app186.internetdsl.tpnet.pl

    ja mam go do dzisiaj i służy mi i tak mam jeden z lepszych telefonów wśród moich znajomych

  • 0

    250. ~18298968 gg moje  2011-05-20 19:05:24  host: apn-95-41-145-94.dynamic.gprs.plus.pl

    pisac jak mozna mp3 przeniesc na karte pamieci uzywam ultra mp3 ale w skrzynce mam mp3 a chce miec na karcie pamieci nokia 6600

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-158-83-210.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (1)

Archiwum Ankiet